30. august 2020

Kastrup om LGBT-udspil: “… svarer til, at man gav lavstammede lov til at skifte højde. Rent juridisk.”

Mads Kastrup kommenterer S-regeringens LGBT-udspil, der blandt andet giver mulighed ‘juridisk kønsskifte for personer under 18 år’. Gode borgerlige ord sakset fra EB.dk – Nej, Mogens, børn bør ikke frit vælge køn.

“Børn skal kunne skifte køn. Rent juridisk. Det vil sige på papiret. Hvilket for mig svarer til, at man gav lavstammede lov til at skifte højde. Rent juridisk. Da disse også kan have en følelse af at være født forkert. …

Jeg synes, nogen bør sige stop. Og helst inden vi andre skal ændre vor virkelighedsopfattelse og hidtil opnåede viden. Eksempelvis undertrykke vores overbevisning om, at kønsidentitet er valgfri, ja, men ikke køn. Det sidste sidder mellem benene. Hvilket jeg ofte har nævnt på denne plads.

… Jeg ønsker ikke at nedgøre enkelte individers brændende ønske om at ændre køn. Slet ikke. Man må være, hvad man har lyst til. Så længe man ikke bruger det til at kræve andres underkastelse eller opnå fordele. Eller man ikke godtager et flertals abonnement på, at der findes biologi. En følelse at være havnet forkert er ikke grund nok til, at flertallet udråbes som krænkere.

Jeg er lodret imod.

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/112910/trackback

22 Comments »

 1. LGBT segmentet er efterhånden nået til P i deres “alfabet”.
  Bare tag et kig på filmen “Cuties”.
  Not a slippery slope my ass.

  Kommentar by P — 30. august 2020 @ 16:39

 2. Hurra endelig en fornuftig stemme. Tak til Mads Kastrup. (Støt SIAD og GI). God søndag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 30. august 2020 @ 17:03

 3. OT.i lyset af urolighederne i Malmø,
  – er der nogen der ved hvordan kønsfordelingen er indenfor politiet i dag?
  -Ved man noget om kønsfordelingen på uddannelsen som politi…..mand/officer/ person ( hvad det nu kaldes på pk)
  -Ved man noget om kønsfordelingen ved optaget på politi uddannelsen?
  Kim Møller ved du noget?

  Kommentar by Heisahero — 30. august 2020 @ 17:44

 4. Den noget vulgære udlægning at kønnet defineres af rent ydre kendetegn, er faktisk noget vrøvl. Der er en kønsforskel i hver eneste celle i legemet. Og det med at man kan skifte køn fra mand til kvinde, eller fra kvinde til mand, er en halv eller kvart sandhed. En hel komplet normal mand kan ikke ændres til en hel komplet normal kvinde, eller omvendt. Det er en myte skabt af løgnepressen.

  De rødes travlhed med ligestilling, med at kønnet er en social konstruktion, med at mænd skal feminiseres, med at mænd og kvinder skal være så ens som muligt, med at kvoter bør gælde overalt, med at man kan blive krænket over alt muligt og de mindste ting osv., er udtryk for at i røde og radikale kredse anses idioti for at være noget fint og fornemt.

  Når Piphans skriver at danskerne er lige så dumme eller dummere end slædehunde, er der ingen tvivl om at han har ret, når det drejer sig om feministerne, feltmadrasserne og marxisterne.

  Kommentar by Bent A — 30. august 2020 @ 17:46

 5. # Heisaro: Man véd at tre eller fire svenske politi-kvinder tilsammen ikke kunne klare at arrestere en enkelt indvandrer. Da de prøvede bankede han dem allesammen på een gang med de bare næver. Der findes en video som viser det.

  Kommentar by Bent A — 30. august 2020 @ 17:49

 6. Er det muslimer?

  Motalavej i Korsør er kendt for at være et udsat boligområde. Men det udsatte boligområde har de seneste år været plaget af af en noget ualmindelige konflikt, hvor to småkriminelle familie-klaner tager deres stridigheder ud over hele vejen.

  Det viser en aktindsigt Berlingske har fået fra Slagelse Kommune. Aktindsigten består af en række interne mails med emnefelter som blandt andet ‘Frustration og afmagt’ og dokumenterer, hvordan myndighederne føler sig magtesløse overfor urolighederne og familierne, der står bag.

  ‘Det er – for at sige det ligeud – fuldstændig sindssygt, det der foregår.’ Stod der blandt andet i en mail sendt af Ditte Brøgger Løjborg, der er leder af den kriminalpræventive enhed i Slagelse Kommune.

  Mailen beskriver også, hvordan de to familier terroriserer byen med blandt andet deres livsfarlige vandvidskørsel og slagsmål, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 30. august 2020 @ 18:01

 7. 3. Heisahero
  Jeg er ret sikker på at inden for de Svenske politi er der lige mange kvinder som mænd.
  Politiet i Sverige mangler bare nogle store damer fra Leonid Bresjnev´s tid. De var rigtig store. Lidt større end “Fede Sørensen”
  Så skal du se “Lusene forsvinde”

  Kommentar by Charles — 30. august 2020 @ 18:01

 8. #5 bentA kl.17.49
  Jeg kender godt det upload. Jeg spørger mest for at høre om det DANSKE politikorps.jeg er dansk , og må forholde mig til fremtiden her i landet.
  Svenskerne ligger som de har redt. Forholdene er ikke så slemme i DK. Men ….hvordan ser det ud med den kønsmæssige fordeling i et fremtidigt DANSK politikorps bliver foruroligende “interessant” at få styr på ….- i lyset af det der sker lige nu i Malmø.
  Måske ville det også pludseligt være meget interessant for andre læsere end bloggen her , nu det er så opover,- lige der over i Malmø, – og forresten Folketinget ,- soc. Dem. Mfl er i gang med juridisk kønsskifte
  For børn under 18 , og alt det der ,
  hvor vi alle jo ved i dag, at kønnet ingenting betyder, – vel?

  Kommentar by Heisahero — 30. august 2020 @ 18:43

 9. #7 by charles kl.18.01
  Det fremgår ikke så tydeligt , men jeg tænkte nu på kønsfordelingen indenfor Det DANSKE politikorps.
  Det er tydeligt voldsomt det der foregår i Malmø, det bliver ikke , tror jeg mindre voldsomt fremover.mellemøstlig kulturberigelse har ikke for vane ,at mildnes med tiden.
  Et korps med mange kvinder vil være en dårlig idé efter min mening.
  Så ….derfor spørgsmålet.tak for respons.

  Kommentar by Heisahero — 30. august 2020 @ 18:49

 10. En muslimsk betjent har skrevet noget på JP som jeg ikke kan læse, men “LGBT” indgår i samme sætning som “islamofobi” så det er sikkert dumt nok til at citere: https://jyllands-posten.dk/opinion/kronik/ECE12367142/mette-frederiksens-selektive-kamp-mod-racisme-er-hyklerisk/

  Kommentar by Per — 30. august 2020 @ 18:54

 11. Og så overvejer lars løkke iøvrigt at starte et nyt parti sammen med de radikale, ifølge BT.. Danskerne er sikkert dumme nok til at det bliver en succes.

  Kommentar by Per — 30. august 2020 @ 18:57

 12. Er det muslimer?

  Urolighedernes bagmænd – to libanesiske familier – består af i alt cirka 70 personer. De har boet i samme landsby i Libanon, de har boet i samme flygtningelejr, og nu bor de også på Motalavej i Korsør.

  Familierne kender altså udmærket hinanden, men på trods af relationer på kryds og tværs, er relationen alligevel præget af vold og ødelæggelser, når de mødes.

  Ifølge myndighederne kæmper de to familier blandt andet for at erobre narkotikamarkedet i Korsør. Og det har ført til, at der for kun et par måneder siden var et masseslagsmål med 100 personer på Motalavej. Der har også været andre kampe, hvor flere blev såret. Men konflikten stopper ikke her.

  Der ligger også en underretning fra den ene familie om den anden families børn, som myndighederne også mener kan have banet vej for yderligere konflikt. Dernæst kommer en kærligheds-konflikt mellem familierne, som myndighederne mener, kan have sat fut under den allerede eksisterende konflikt, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 30. august 2020 @ 19:47

 13. Det er helt utroligt, hvor meget det forholdsvis lille LBGTQRSTUVXYZ segment fylder. Hvorfor skal deres røvparader tværes ud i hovedet på deres medmennesker. Vi er da ligeglade med, til hvad og hvordan de bruger deres røv, bare vi bliver fri for at se på det eller høre om det. Jeg får altid nogle sære associationer, når Pape eller Mogens Jensen toner frem på skærmen …!

  Ja, og så er marokkopuden lille-Lars blevet sur, fordi hans gamle parti ikke gider høre på ham. Måske han starter Marokko Partiet. For han ved åbenbart ikke rigtig, hvad han skal lave. Ingen står tilsyneladende i kø for at tilbyde ham en stilling. Hans Engell mener han evt. kan udnævnes til ambassadør. I så fald skal det IKKE være Marokko. Det ville blive for belastende for asylsystemet. Hvad med Bhutan eller sådan noget. Det skal helst være langt væk, hvor han ikke kan gøre skade. Hvis det ellers er muligt.

  Kommentar by NotaBene — 30. august 2020 @ 19:51

 14. #13 by NotaBene kl 19.51.
  Bhutan lyder godt . Det vil jeg godt bakke op.kan man finde et sted med dårlig eller ingen net dækning ? .

  Kommentar by Heisahero — 30. august 2020 @ 20:08

 15. Elvir Abbaz burde smides ud på røv og albuer, i første omgang fra dhimmitiet, i anden omgang fra Danmark

  Kommentar by Træt — 30. august 2020 @ 20:43

 16. someone should take a look at how much Danish money is sent as “remittance” and the increase over the years. Welfare, laundering black money et cetera.

  Australian Four Corners had a story many yers ago about a pakistani muslim that handled muslim black money and later expanded the business idea. that americans lured into a trap. I will see if it is still on Susans jewtube. Australian Four Corners was good until that old man retired and they turned into a commie shithole. He kept the commies away, when he retired they craw up from under their stones being as smart as they are.

  Kommentar by Erwache — 30. august 2020 @ 21:20

 17. Folk må sq elske, og føle sig, som hvem de vil, lige fra LGBT, XY og Z, til iSlam-tilbedere og spageti-troende hulebore, NÅR BLOT det forbliver en intimitet, der ikke rager andre en dem selv og ikke skal være være udslagsgivende for, hvad andre har at rette sig efter, for at de´ kan finde sig identifiseret med majoriteten af det danske samfund OG at deres intime identitet IKKE bliver til tvang/indoktrinering for dem, som de har ansvar for.
  – kan de ikke deltage, på lige vilkår i samfundet som alle andre, må der være et brist, i forståelsen af, at man da heller ikke kan spille Kong Gulerod i tjeneste som SOSU-hjælper eller Bly Viol i jobbet som diskoteks-udsmider. Selv “inkarnerede” nudister tager da tøj på, inden de går ud på offentlig vej/på arbejde! og andre må søge arbejde der, hvor deres identitet måske ikke kan få 100% identitets-udfoldelse, men hvor man som menneske dog anerkendes for hvad man kan og hvad man yder.

  Mange LGBTere kan finde ud af det og lever fint med vi andre, dog syntes der at være en grubbe, der som resten af venstrefløjen, kun kan finde identitet i livet, hvis de kan påkalde sig opmærksomhed på, at de kun kan finde mening med livet, ved at udstille deres manglende evner, til indgå i samfundet på lige vilkår som andre.
  – de første tager jeg hatten af for, de sidste betragter jeg som uselvstændige personer, der tror sig berettiget til, at leve et voksenliv på teenager-niveau.

  Kommentar by M.S. Carstens — 30. august 2020 @ 22:35

 18. Først ville de blot tolereres.

  Så ville de accepteres.

  Nu vil tvinge alle til at hylde og fejre deres degenererede adfærd og døds-kult.

  Kommentar by Peter Nielsen — 30. august 2020 @ 22:42

 19. På engelsk er der kun ét køn i to varianter. Male og (fe)male. Vi må starte vikingeflåden og befri de 25 andre køn!:-)
  Uhyggeligt at Mogens Jensen & Co nu vil skære små drenges penis af. Kan de ikke nøjes med at sutte den af (på hinanden?:-)

  Kommentar by A-mad — 31. august 2020 @ 08:14

 20. x-x og x-y , det har vist sig at vaere ganske velfungerende i meget lang tid. Naar/hvis naturen klokker i det, er der laegevidenskabelige remedier til at faa styr paa problemet. Hvad der derudover foregaar i, eller bliver snakket ind i hovederne paa folk, er, ved behov, et mellemvaerende mellem disse og den psykiatriske sagkundskab; er der overtro/politik/ideologi med ind over kan folk sgu bare passe sig selv og undlade at belemre de 99,99% der har paeren og kromosomerne i orden.

  Kommentar by krassisten — 31. august 2020 @ 11:51

 21. At bruge ordet ‘kønsskifte’ er en del af miseren. Personens celler med kønskromosomer ændrer sig jo ikke, fordi personen får lemlæstet sin krop med kirurgi og kemikalier. Det er kun fordi lægerne er blevet så dygtige, at de kan undetrykke kroppens brave kamp imod indgrebet, at det ser ud som kønsskifte.

  Kommentar by traveler — 31. august 2020 @ 14:32

 22. Hører fra fruerne Fedesen og Tykkesen at de er dødtrætte af slankekure, for efter hver slankekur går der kun en måned, så er de lige så tykke som før. Derfor har de bedt mig om at spørge om de ikke ad juridisk vej kan blive gjort tynde og slanke? Hvis Mogens Jensen og LGBTXYZÆØÅQ-segmentet læser med her, bedes de svare.

  Kommentar by Bent A — 31. august 2020 @ 20:28

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper