8. september 2020

Siddique 2.0: “… der er mange muslimske medborgere og andre minoriteter, som ønsker en stemme.”

Så kom dagen hvor Sikandar Siddique og Uffe Elbæk stiftede ‘Frie Grønne’, der efter de første medieoptrædener at dømme skulle være et mere rendyrket venstreradikal udgave af Alternativet. En tidligere islamist, en tidligere kommunist, der her sagens her i 2020 kan blive enige om at tale lidt grønt, og smadre det bestående. Elbæk famler i antiracistisk blinde som altid, alt imens Sikandar Siddique arbejder mere målrettet for sit islamiske bagland. Det er et cirkus, som Niels Jespersen skriver i denne PioPio-leder – Ny sæson i Cirkus Elbæk

“Ifølge politisk leder Sikandar Siddique, adskiller Frie Grønne sig fra alle de andre partier ved at have en mere radikal tilgang til klimaet, og derfor ikke er villige til at indgå kompromiser. Det er klassisk ‘Alternativist’-retorik. Lyder smart, men hvad betyder det i praksis? …

Som den store Black Lives Matter-demonstration, der i juni trak over 15.000 deltagere, samt ungdomsbevægelser som Extinction Rebellion viser, så findes der et segment især i ungdommen for hvem enkeltsager som klima og racisme er afgørende for deres stemmeafgivelse.

Samtidig sidder Frie Grønne med en del af den gamle garde fra Alternativets pionertid. Læg dertil Uffe Elbæks uovertrufne evne til at inspirere og engagere. Det skal nok lokke nysgerrige til, når de tre politiske artister rejser et nyt cirkustelt på ruinerne af det gamle.

Frie Grønne har en mulighed for at tage ved lære af Alternativets fejltagelser, men baseret på dagens lancering ligner det en genopførelse af det samme cirkus, bare med et nyt ansigt på plakaten.”

(Sikandar Siddique-valgmøde, Albertslund, 12. januar 2019; Fotos: Facebook)

(Publikum til Sikandar Siddiques valgmøde)

Vi har en antiracistisk kamp, vi skal kæmpe. … Da vi så coronaen, var det i virkeligheden tiden til at genstarte og gentænke hele samfundsmodellen. … Når vi taler klima, så er vores målestok ikke: ‘Hvad så med arbejdspladser?’ Nej, vores målestok er klima. Og når vi taler mangfoldighed, er vores målestok mangfoldighed. Så en kompromisløshed på den antiracistiske dagsorden og en kompromisløshed på klimaudfordringerne. Det er det, der er behov for… og så tror jeg, at der er rigtig mange i den danske befolkning, der er trætte af den nationalkonservativisme, der har sneget sig ind. Og trætte af 20 års dæmonisering af alle vores minoriteter. Jeg tror, at der er mange muslimske medborgere og andre minoriteter, som ønsker en stemme. (Sikandar Siddique, TV2.dk, 6. september 2020)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/113138/trackback

62 Comments »

 1. HVIS ALLE TÅBER, KLIMATOSSER, FEMINISTER, GUTMENCHEN, ANTI-RACISTER OG KORRUPTE RADIKALE stemmer på dette nye parti, vil det få over 90 mandater. Bare halvdelen af de forrykte slutter op, er det 45 mandater.
  Uffe Elbæk har nok set helt rigtigt endnu en gang. Og selvfølgelig vil han få mediernes fulde opbakning.

  Kommentar by Bent A — 8. september 2020 @ 01:59

 2. Uffe elbæk har ikke engang ret til at eksistere ifølge islam, og kvinderne har nogenlunde samme status som kvæg. Det skal nok blive underholdende når feministerne vil være med, og får at vide at de skal sidde nede bag mændene og holde kæft.

  Hvis nogen fra partiet læser med så gør os alle en tjeneste og livestream jeres møder, dansk tv er sgu så røvssygt.

  Kommentar by Per — 8. september 2020 @ 04:22

 3. Anti-racisme er anti-hvid.

  Kommentar by Jan Huus — 8. september 2020 @ 06:28

 4. Og med veganerpartiet, så bliver der endelig noget stemmespild på venstrefløjen

  Kommentar by Martin — 8. september 2020 @ 06:33

 5. Igen noget mystisk. Andre skal samle underskrifter for at kunne stille op til folketinget.
  Her har de som løsgængere allerede et forspring og kan få deres parti kendt inden et valg. Håber da ikke at de får deres eget kontor inden på borgen.
  Men de skal nok få en masse neger stemmer ud af det.

  Kommentar by P — 8. september 2020 @ 06:34

 6. Et billede siger…. og her oven i hatten to af dem. Er det blødsædne BondamsKlaus vi ser til højre? Uanset,har de to landsforrædere tydeligvis ikke kunnet tolke skadedyrets smil til dem. Når de indfører kalifatet i mohammedanmark bliver de begge kastet ud fra det højeste hus i Vollsmose. Publikummerne ser ud til fint at have forstået pakiens budskab.
  Og du glemte et t i sagtens Kim.

  Kommentar by Nielsen — 8. september 2020 @ 06:46

 7. Sinkadusen er totalt godnat. At have et sådan fjols siddende i folketinget.

  Kommentar by Pallemand — 8. september 2020 @ 07:33

 8. Det ligner et islamisk parti der sniger sig ind.
  Den kornfede paki er en farlig mand.
  Men msm jubler.

  Kommentar by Erik — 8. september 2020 @ 07:39

 9. @ 6 Nielsen

  Det du ser til højre, er ikke Ørstedparkens glade slikkepind “Tykke-Klaus Bondam,” men Rasmus Nordqvist der forlod Alternativet, men begge er analakrobater.

  Kommentar by der Adler — 8. september 2020 @ 07:47

 10. Only muslims in the crowd. I wonder if that newly formed party is for the muslims and also if you put a retarded muslim as front person so that he can feel smart, and help him with all the details since he is an inbreed, are you smart then or do you have as low IQ as the muslim?

  Because I do not see any whites in the crowd and I do not see any whites in the panel. I guess this is the muslim party.

  Also, when you gather so many retarded and inbreeded muslims in a room, that tightly packed. Is not that a high risk of spreading the virus? what is the difference between public transport and having so many muslims in a small space?

  Erwache jetzt

  Kommentar by Erwache — 8. september 2020 @ 07:58

 11. Britta Nielsen segmentet vil have penge og indflydelse- husker nogen Lubna Elahi fra Kbh’s borgerrepræsentation mere? Også en pakisvindler, eller Quereshifamilien; sidder ham og sønnen stadig i fængsel for deres svindlerier? Eller Wallait Khan, svindler i egen ret, med udviste bandelaeder Shuaib Khan som søn?

  Kommentar by Hul igennem? — 8. september 2020 @ 08:02

 12. Når jeg hører vendingen “Frie Grønne”, kommer jeg til at skide grønne grise af frygt for landets fremtid:-(

  Kommentar by Gustav Jensen — 8. september 2020 @ 08:12

 13. Herregud – de åndeligt mindrebemidlede, de hashafbrændte hjerner, jihadisserne, de sindsforvirrede, de tanketomme, globallerne, de religiøst krænkede kræ, ekshibitionisterne samt de de exradikale åndsboller skal da også have en platform. Så er de samlet ét sted, for at modtage folkets hån.

  Kommentar by Gustav Jensen — 8. september 2020 @ 08:25

 14. Elbæk har været en livslang landsforrædder. Sikandar Siddique mener han er lige så dansk som Mette Frederiksen, men han er landsmæand med dem der har importeret ham, ikke med mig

  Kommentar by BB — 8. september 2020 @ 08:25

 15. Adler — 8. september 2020 @ 07:47

  Jeg har hørt han skiftede til SF men han har måske savnet det totale nonsens som trods alt er lidt mindre i SF.

  Kommentar by Erik — 8. september 2020 @ 08:27

 16. Kun mænd til valgmøde og kun mænd i holdledelsen.

  Nu må Mogens Jensen, feminister og medierne på barrikaderne.

  Der må komme krav om ligelig fordeling mænd og kvinder i partiet !

  Kommentar by k.m. — 8. september 2020 @ 08:37

 17. Parti anklager Frie Grønne for at brande sig på afvist partinavn

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/parti-anklager-frie-groenne-for-at-brande-sig-paa-afvist-partinavn/8280581

  Kommentar by wilty — 8. september 2020 @ 08:42

 18. Jeg tror Allah er ligeglad med hvad Mogens Jensen mener.
  For en gangs skyld er jeg enig med afguden.

  Kommentar by Erik — 8. september 2020 @ 08:42

 19. “Alle taler om vejret, men ingen gør noget ved det!”. Nu er der nogen, der gør noget ved det. Den første klimapolitiker var vist Jacob Haugaard, der kom i folketinget som ‘løsgænger’. Han blev bl.a valgt på
  at skaffe “medvind på cykelstierne”:-)
  Medierne vil hele tiden have ‘nyheder’ og så laver de dem selv. Det giver ‘klimatosserne’ og ‘antiracisterne’ og andre loonies en scene, de kan optræde på med deres ‘numre’. Det gør de så og fred være med det.

  Kommentar by A-mad — 8. september 2020 @ 08:44

 20. Det er en af de årsager til at jeg stadigvæk er medlem af Folkekirken. Folkekirken er solidt forankret i Grundlovens paragraf 4. Hvad så med alt hykleriet og forræderiske præster og bisper? Kan jeg høre nogen sige. Jo men sålænge den er der så undgår vi de værste islamiske muslimer i Folketinget (Og tro mig…Der værre end dem der er der og de selvvalgte forræderiske dhimmier). De værste vil ikke stemme. De værste vil ikke stille op til Folketinget, for de vil nemlig ikke underskrive den nuværende grundlov med paragraf 4. Og ja! Den kristne moral og etik er noget særligt i en ond verden. Derfor bliv i Folkekirken (for paragraf 4 skyld, når en lovreligion som den islamiske søger at erobre). Støt SIAD og GI. God tirsdags. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 8. september 2020 @ 08:50

 21. -Det er ikke sikkert at vi peger på Porno Mette,det kan også være vi peger på elevrådsformandens eftf. P. Skipper. Det skal nok blive godt når de kommer i flertal med nationalpartiet og min navnebror holger.
  Med 90 perkere og en spasser i rigsdagen,skal vi hurtigt få fuldbyrdet den igangværende udryddelse af den danske befolkning.
  Og her skinner solen.

  Kommentar by Nielsen — 8. september 2020 @ 08:53

 22. Tak for at rette misforståelsen Ørnen.

  Kommentar by Nielsen — 8. september 2020 @ 08:55

 23. Er det muslimer?

  »Hvis du ikke stopper med at bruge den stav, så tager jeg den og kører den rundt oppe i dig.«

  En særdeles spektakulær overvågningsvideo fra Gøteborg forstaden Angered har de seneste dage stjålet overskrifterne i de svenske medier.

  Og selv om videoen, som blev vist på svensk TV 4, taler for sig selv, så er det ifølge den svenske kriminolog Manne Gerell også et symptom på de udfordringer, som vores svenske naboer har med kriminelle grupperinger.

  »Det kan siges at være et udtryk for bandeproblemerne, og Sverige har bestemt et problem med bandegrupperinger,« siger Manne Gerell, der er lektor ved Malmø Universitet og forsker blandt andet i kriminelle miljøer i Sverige, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 8. september 2020 @ 08:55

 24. OT virker ikke for mig. Hør den kvindelige betjent bede det kriminelle kneppeaffald om at gå tilbage med en bedende teske smeske stemme. Havde det været Ulf Jönsson der havde fået lidt for meget hjemmebrænd havde han fået læsterlig tæsk med batonen.

  https://www.bt.dk/krimi/dramatisk-video-ryster-sverige-her-overtager-bande-politianholdelse

  Kommentar by Johnson — 8. september 2020 @ 09:07

 25. @ 20, Michael Unna. Enig, man kan skaelde ud over visse kirkesvindlere, men folkekirken og kristelige vaerdier er og bliver en stor del af det fundament, vor kultur bygger paa, det kan ingen nok saa overivrige relativerings-bestraebelser rokke ved. Saa bliv for guds skyld i folkekirken ;-)

  Kommentar by krassisten — 8. september 2020 @ 09:12

 26. wauw har i (her nu klokkeslet) set Trumf udmelding på Ekstra Bladet….Han overrasker….ved ikke lige hvad jeg skal mene (for her vil kritkere måske elske ham……Vanvittig??? tjaaah…nej ærlig)

  Kommentar by Michael Unna — 8. september 2020 @ 09:21

 27. 25) Jeg tænker på pargraf 4 i Grundloven. De lovhellige muhammedanere vil ikke stille op til folketinget (f.eks Hitz Buth Tahir)

  Kommentar by Michael Unna — 8. september 2020 @ 09:22

 28. Han skal omgående udvises. Vi har ikke brug for kornfede pakistanere her i dette land, som udbreder islamistiske holdninger og vil indføre kommunismen, på sigt islamisk styre.!

  Kommentar by Jens Peter — 8. september 2020 @ 09:22

 29. Nu starter det vilde omrejsende snotgrønne rodeo-show. Med Uffe Elhik som Hopalong Cassidy på ryggen af den vilde Brahma tyr, Sikkedukan. Hvor længe holder det vilde ridt, før Elhik bliver smidt af den rasende Brahma tyrs pukkelryg?

  Kommentar by Gustav Jensen — 8. september 2020 @ 09:39

 30. Det gode er, at de fire tosser er godt i gang med at spalte venstrefløjen til atomer. Jo flere tosser der tonser rundt ovre i drømmeland (Læs: Venstrefløjen) og dermed bekriger hinanden for at kapre stemmer jo bedre! – For der er vel ingen som tror på, at de fire grødhoveder henter blot én stemme fra den borgerlige fløj?

  Kommentar by Anonym — 8. september 2020 @ 09:39

 31. Det er sjovt som farven rød er blevet udskiftet med grøn.

  Kommentar by Ole Madsen — 8. september 2020 @ 09:49

 32. Det helt eventyrligt gode er, at de fire mastodont-tosser er godt i gang med at spalte venstrefløjen til atomer – Det projekt disse bedårende blålys har igangsat kan kun skade venstrefløjen; aldrig den borgerlige sag!

  Kommentar by Anonym — 8. september 2020 @ 09:54

 33. Prøve: Mine indlæg bliver slettet når jeg trykker: Say It!

  Kommentar by Anonym — 8. september 2020 @ 09:55

 34. haha, der er to bøsser til højre på det foto, og to muhammedanere. Bøsserne er vel omtrent som jøder, der er medlemmer af nazipartiet

  Kommentar by BB — 8. september 2020 @ 09:58

 35. Det pragtfulde er, at disse fire skarnsknægte er godt i gang med at spalte venstrefløjen til atomer – Det projekt dette ensemble af blålys har søsat, er helt ufarligt for den borgerlige idé. Og kan kun bruges til at kapre stemmer fra de andre tågehorn på venstrefløjen – Således en velplaceret pin til ligkisten i det socialistiske projekt – Hurra for Sikandar Siddique & Co – Og så det lange!

  Kommentar by T. Flodur — 8. september 2020 @ 10:18

 36. En islamist og en bøsse danner et parti. Det lyder som starten på en beskidt vittighed.

  Endnu et parti på venstrefløjen er ligegyldigt. Det eneste sted de får stemmer fra er selvfølgelig fra andre venstretosser. Problemet opstå hvis og når de skal være med til at danne regering og forlanger regnbuer og enhjørninger i alle parker, samtidig med at alle kvinder skal gå i burka. Det bliver sjovt!

  Kommentar by Santor — 8. september 2020 @ 10:24

 37. Kommentar by T. Flodur — 8. september 2020 @ 10:18

  Hvad så på vores fløj med at spalte højrefløjen til atomer med stemmespild med Nye Borgerlige, Stram Kurs, Hard Line, Dansk Samling og Bent As to højrefløjspartier?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 8. september 2020 @ 10:27

 38. *Martin 06:33
  Stemmespild? Måske, men der er en stor risiko for at de bliver valgt ind!
  Lavt sat er der 600.000 muslimer i Danmark. Et mandat kræver mellem 15000 og 20000 stemmer, så vælgergruppen repræsenterer omkring 30 mandater! Til sammenligning ville Venstre få 34 mandater hvis der var valg i dag, så de repræsenterer en ganske betydelig magtfaktor i dag! Normalt er valgdeltagelsen ikke så stor i indvandrekredse måske 50-60% men der er sikkert også en del homoseksuelle og klimavælgere derude, og sikkert også feminister og følevælgere!
  Man kan sige meget om Uffe Elbæk men han har i den grad forstået at aflæse tidsånden! Det har tidligere i hans karriere fået offentlige kasser til at åbne sig på vid gab og med Alternativet forstod han også at der var en stor klimareligiøs bevægelse derude, som følte det “rigtige“ og stemte på liste Å. Vi kan kun håbe at danskerne har lært noget denne gang, men jeg tvivler!

  Kommentar by Den Nervøse — 8. september 2020 @ 11:11

 39. Stemmespild på den rød,grøn,brun,sorte fløj er da blot posirtivt.

  Kommentar by Bastardo — 8. september 2020 @ 11:32

 40. Ask for the muslims and commies receipts from the government, if the politicians expenses are public information. If they travel by taxi then you have proof that they are just hypocrites, liars. But you do not become a politician as muslim or commie because you have a talent, abilities, skills or intelligence. You become politician because you are a thief and liar, putting your self interest first. A muslim will never be loyal to the Danish taxpayers and eso. not if you are white, then you are claimed to be a racist.

  Kommentar by Erwache — 8. september 2020 @ 11:43

 41. https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/paludan-smider-bombe-jeg-er-svensk-statsborger/8276752

  Kommentar by P — 8. september 2020 @ 12:08

 42. Og snart får vi en del nye takket være mærsk opsamling af flygtninge. Der snakkes om at de skal til danmark.

  Kommentar by Islamarebad — 8. september 2020 @ 12:14

 43. Ja, når man ikke har haft held til at infiltrere de store danske politiske partier, så må man hellere starte sit eget perkerparti.

  Det er heldigvis ikke som i England, hvor de store partier er 100% undergravet og modarbejder det britiske folk. Men fortsætter Danmark i samme retning, vil det blive vores skæbne inden 20 år.

  Kommentar by Krautling — 8. september 2020 @ 12:19

 44. Kan I huske det omvandrende Telt i Enhedslisten, som ville have dem til at sætte Sharia på Dagsordenen. Hun kom ikke ind,…men bevares hun fik et jo hos Fyns politi, hvor hun skulle hjælpe Piger der søgte hjælp imod familieæres drabsmuligheder……Pinligt som det officielle understøtter de værste.

  Kommentar by Michael Unna — 8. september 2020 @ 12:32

 45. # 13 Gustav Jensen
  Problemer er at hvis alle “de åndeligt mindrebemidlede, de hashafbrændte hjerner, jihadisserne, de sindsforvirrede, de tanketomme, globallerne, de religiøst krænkede kræ, ekshibitionisterne samt de exradikale åndsboller” samler sig et sted, så får de over 80% af alle stemmer og 95% af journalisternes stemmer ved næste valg.

  Kommentar by bjarne binee — 8. september 2020 @ 14:25

 46. # 35 Den nervøse
  Overordnet set forstår jeg godt at de er “nervøs”, men mon ikke der i gruppen på 600.000 er et par enkelte der ikke har stemmeret fordi de ikke er danske statsborgere? Det skulle heller ikke undre mig, hvis der er muslimer der er under 18 år og som derfor heller ikke har stemmeret.
  Så vælgergruppen repræsenterer nok ikke 30 mandater, men også et mindre antal vil selvfølgeligt være for mange.
  Er potentielt større problem er desværre de ufattelig mange hjernedøde, venstreorienterede, kulturradigale, politisk korrekte, hattedamer og venligboere der desværre kan finde på hvad som helst.

  Kommentar by bjarne binee — 8. september 2020 @ 14:50

 47. Sådan opstod demokrati
  Nogen er stadig på det stadie, ingen nævnt, ingen glemt
  https://www.youtube.com/watch?v=oCvITs2cg4I

  Kommentar by k.m. — 8. september 2020 @ 14:51

 48. Fra blogteksten: “Jeg tror, at der er mange muslimske medborgere og andre minoriteter, som….”
  En muslim kan ikke være ‘medborger’, ej heller borger/statsborger. Muslimer har siden islamshowets start kun været medlemmer af klaner eller stammer. Medborgere er alene de, som sætter demokratiet over religionen. Islam sætter sig over alt andet, selv om det kun er en rystende primitiv overtro for analfabetiske gedehyrder/kameldrivere.

  Kommentar by Gustav Jensen — 8. september 2020 @ 15:13

 49. De eneste værdier som islam rummer, er de værdier som islams stiftere har hugget fra Vesten og fra jøderne. Alt andet i den overtro er totalt ubrugeligt åndeligt smuds.

  Kommentar by Gustav Jensen — 8. september 2020 @ 15:29

 50. Gustav Jensen — 8. september 2020 @ 15:13:

  Arabere og afrikanere kan jo desværre godt blive såkaldte “stats-borgere” (papir-“danskere”), men de bliver selvfølgelig aldrig danskere.

  Kommentar by Peter Nielsen — 8. september 2020 @ 16:30

 51. Gad vide om de fire blålys (aka Siddique & Co) som løsgængere har forsøgt sig hos andre partier. Det trick er der jo flere der i de senere år har forsøgt sig med, således: Ida Auken, Rosenkrantz-Theil, Astrid Kragh, Mattias Tesfaye og ikke mindst alkoholikeren- og morfinisten Jens Rhode, osv. bliv selv ved indtil brækspanden flyder over!

  Jeg gætter på at blålysene har forsøgt sig hos andre partier i socialistdiligencen, men er blevet afvist; her har man i forvejen lasten fuld af ildelugtende lig (fra de glade dage før 1989) – Alt andet lige, så er det vel nemmere for siddende folketingsmedlemmer at søge karriere i et eksisterende parti, fremfor usikkerheden ved at danne et nyt?

  NB: 1: Socialdemokraten Mattias Tesfaye skulle efter sigende være udstyret med en ordentlig slambert dinglende mellem benene; her kunne man godt forestille sig at julelysene ville blive tændt i øjnene på både Elbæk og den anden grinebider længst ude til højre i billedet (jeg husker heldigvis ikke hans navn) – Jeg tror godt at de to herrer kunne blive gode socialdemokrater hvis Tesfaye tog sig kærligt af dem.

  NB: 2: Jeg kan selvfølgelig ikke bevise at Jens Rhode er alkoholiker og morfinist, men han opfører sig sgu da som om hans hjerne er helt lammet af både sprut og stoffer!?

  Kommentar by T. Flodur — 8. september 2020 @ 16:32

 52. Enig med 44. Godt sagt.

  Kommentar by Michael Unna — 8. september 2020 @ 16:51

 53. Som jeg siger. Det er en usekulær diktatorreligion med et Førerprofetideal, som holder dem der er født ind i den i en mental spændetrøje til ødelæggelse af alt civilisation, og en retfærdigøreses af diverse perversiteter. (Gift dig med en 9 årig tøs og fuldbyrd ægteskabet f.eks).

  Kommentar by Michael Unna — 8. september 2020 @ 16:53

 54. Er mafiaborgen ikke også på vej til at ødelægge al civilisation her i Danmark? Samfundet er da præget af opløsning og forfald i et omfang og tempo der nærmest var utænkeligt for et par årtier siden.

  Kommentar by Bent A — 8. september 2020 @ 18:36

 55. Ingen tvivl om manden er islamist, hans mål synes temmelig klart at være mere islamisering, så nu har Danmark de facto fået et islamisk parti. Endda et for retarderede islamister, men det er de jo stort set allesammen. Lad os i det mindste glædes over de ikke kommer ind.

  Kommentar by LarsB — 8. september 2020 @ 19:13

 56. Jeg ønsker ham er fremragende valg. Håber at han opnår 1.999999999999% af stemmerne.

  Kommentar by Jens Peter — 8. september 2020 @ 19:21

 57. # 19.13: Ja, man har da lov at håbe. Men der er vel tumpede og muslimske vælgere nok til at partiet kan komme ind med et et pænt antal mandater. De frie grønne bliver måske større end DF. Så længe Tullesen tegner partiet, kan tilbagegangen vel kun fortsætte?

  Kommentar by Bent A — 8. september 2020 @ 21:27

 58. Det er medierne MSM som bestemmer, hvor meget de vil hænge sig i De 4 grønne. De skal jo også kæmpe imod De Radikale og Alternativet, samt SF og Enhedslisten. Samme vælgersegment, så jeg tror ikke der er megen nygrøde i det stunt.

  Kommentar by Michael Unna — 8. september 2020 @ 22:04

 59. Mere om Sikandar Siddique her:

  https://denkorteavis.dk/2020/partistifter-sikandar-siddique-til-mette-frederiksen-jeg-er-lige-saa-dansk-som-du-er-loed-det-fra-praesentationen-af-det-nye-parti-frie-groenne/

  At Uffe Elbæk bakker op om sligt, kan ikke undre nogen, udfra hans CV, men at han som homoseksuel “mand” slesker sig med iSlamets politiske forkæmpere, må siges at bevise hans trang til ekstremudgaver af masochisme!

  Må både Sikandar Siddique, Uffe Elbæk og alle deres iSlam-elskende medløbere kvæles i deres egne grønne idealer, for hvis iSlammet kan forenes med grønne idealer, hvorfor fan… befænger de så jorden med en overskudsbefolkning som de ikke selv kan ernære?

  Egentlig må vi jo kunne underkende ALLE de iSlam-tilbedendes stemmer, for de er jo enten ugyldige (Haram) eller løgn ( Taqiyya ) ??
  I så fald må Sikandar Siddique jo så stå som ægte forkæmper for både Haram og Taqiyya???

  – AK ja, venstrefløjens lav-IQ lader sig ikke fornægte!

  Kommentar by M.S. Carstens — 8. september 2020 @ 22:23

 60. https://www.bt.dk/politik/stoejberg-raser-nyt-parti-er-et-frontalangreb-paa-danmark

  Kommentar by P — 8. september 2020 @ 22:38

 61. 53. 22:23. – Venstrefløjserne er ophørt med at tænke. De er nu feministernes fløjsbløde lakejer. De tror, at man kan styre en jumbojet, zoologiske haver og muzzierne ved følelsernes hjælp. Fanden tage logik; selv den for politikere og andre burhøns.

  Kommentar by Gustav Jensen — 9. september 2020 @ 08:18

 62. Hvorfor tror I at I mister stemmer.
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/trods-bakken-frokost-krigen-fortsaetter/8281972

  Kommentar by P — 9. september 2020 @ 09:38

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper