10. september 2020

V-politiker om Dannebrog i byrådssal: ‘Jeg væmmes ved det’, men så kan vi også have ‘Regnbueflaget’

Dannebrog i en byrådssal er ’symbolpolitik’, og i øvrigt blot et flag på linje med ‘Prideflag’, ‘EU-flag’ og ‘FN-flag’. Bemærk den enslydende argumentation fra SF-flygtningeaktivisten Rosa Lykke Yde, og Venstremanden Jens Peter Hansen. Fra Randers Amtsavis – Politikerne i Randers viser flaget – Dannebrog skal pryde byrådssalen: – Jeg væmmes ved det.

“… mandag var sagen atter på dagsordenen. Og der var stærke holdninger til, at flaget nu kommer til at pryde byrådssalen. …

– Jeg glæder mig over sagen, for jeg elsker Dannebrog. Og det her giver mulighed for at komme med forslag om at sætte Prideflag op til Prideuge – nu er flagholderen der jo. Når vi er på vej ned ad den symbolpolitiske vej, så lad os tage skridtet fuldt ud, mente Rosa Lykke Yde (SF).

– Dannebrog faldt ned fra himlen og skal ses med himlen som baggrund. Det er en hån at lade Dannebrog hænge som en slatten klud på en pind nede i et hjørne af byrådssalen, og det er forsmædeligt og en ynk at gøre flaget til genstand for symbolpolitik, mente Venstres Jens Peter Hansen.

Jeg væmmes ved det, men så kan vi have Dannebrog i det ene hjørne og Regnbueflaget i det andet hjørne. Det flag signalerer mangfoldighed, at enhver kan leve sit liv, som man vil, og det er liberal politik, understregede han.

– Der er EU-flag og FN-flag, og så kan vi få en hel allé. Det vil ikke nødvendigvis klæde vores byrådssal, mente borgmester Torben Hansen (S).”

(Collage: SF’eren Rosa Lykke Yde og Venstres Jens Peter Hansen; Fotos: Facebook)

Oploadet Kl. 01:40 af Kim Møller — Direkte link20 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/113184/trackback

20 Comments »

 1. Venstre politikere er radikale med slips.

  Kommentar by Per — 10. september 2020 @ 01:46

 2. “SF’eren Rosa Lykke Yde: – Jeg er sådan én, der ikke kan lade være med at blande mig.Byrådsmedlemmet for SF, Rosa Lykke Yde, er kirkelig, lattermild, glad for krybdyr, glad for mennesker og så tæt med sin mor.” Glad for krybdyr? https://amtsavisen.dk/artikel/sf-eren-rosa-lykke-yde-jeg-er-s%C3%A5dan-en-der-ikke-kan-lade-v%C3%A6re-med-at-blande-mig

  Kommentar by BB — 10. september 2020 @ 01:49

 3. Jamen Jens Peter og Rosa ligner så gud da min lokale bager og ekspeditricen.
  Fjolsetinget SKAL skæres ned til 40 medlemmer.
  Og klubbens budget skal hvert år være et rundt nul.Ellers er den et opløse ved næste regnfald.

  Kommentar by Nielsen — 10. september 2020 @ 01:55

 4. Det eneste skiderikkerne kan finde ud af,er at bruge penge. Lad dem drukne i deres egen sovs.

  Kommentar by Nielsen — 10. september 2020 @ 01:58

 5. DER ER IKKE FOR FEM ØRE BORGERLIGHED tilbage i V og K og kun en lille sjat i DF. Og ingen af de gamle partier har respekt for fædrelandet, nationen, folkehjemmet eller det danske folks ret til det livsgrundlag deres land er. Man respekterer end ikke danskernes ret til at leve og eksistere. Det fremgår af den samlede politik.

  Alene invasions- og folkeudskiftningspolitikken er en forbrydelse i samme klasse som de værste krigsforbrydelser under 2. verdenskrig. For den fortsatte indstrømning af kulturfremmede kan jo ikke undgå at ende i fordrivelse og etnisk udrensning af danskerne, dvs. folkemord.

  Den grove diskrimination af danskerne, de grove krænkelser af deres indfødsret, borger- og menneskerettigheder, de omfattende blodige overfald på fredelige og sagesløse danskere der nu foregår overalt i landet, burde alle danskere stå sammen om at tage afstand fra. I stedet tillader majoriteten at små syge minoriteter og tåbelige politikere trækker dem rundt ved næsen.

  En passivitet som i længden vil få katastrofale og blodige virkninger.

  Kommentar by Bent A — 10. september 2020 @ 02:10

 6. MANGFOLDIGHED ER at enhver kan leve som man vil” siger den liberale Venstremand. Men det er jo en stor illusion eller løgn. I multi-kulti samfundet med prideparader osv. plus masser af liberal politik, rødradikal feminisme og militant islamisme, vil den personlige frihed netop forsvinde. Og hen ad vejen vil der opstå voldsomme konflikter mellem invasorerne, migranterne, racerne og evighedsturisterne. Man kan bare se på hvordan ruingaderne og ruinbyerne i Libanon, Sverige, USA og Balkan osv. ser ud.

  Liberal = lyserød, holdningsløs og uden moral? Eller har nogen en bedre definition?

  Kommentar by Bent A — 10. september 2020 @ 02:42

 7. Damn are these so called politicians ugly and have the lowest iq there is? no wonder they have no iq to take a correct decision on the first try.

  i would check how they travel. if they aznd how much did they travel by taxi, private jet or SAS and compare that with if they are for the clima hoax.

  as you know SAS is to be avoided at all costs. all the corrupt low iq pieces of shit work there in the management.

  Kommentar by Erwache — 10. september 2020 @ 04:35

 8. Jeg væmmes ved Venstre og dets Popoverfladiske dekadence-Støjberg en undtagelse. Dannebro ved jeg hvad repressentere, men at Venstre kan rumme dette byrådssubjekt viser jo hvor mangfoldig Partiet er ud over kanten til ligegyldighed :-)

  Kommentar by Michael Unna — 10. september 2020 @ 05:56

 9. EU-flaget kan de godt hive ned og smide et sted, hvor solen aldrig skinner, men FN flaget….Ok…lad gå.

  Kommentar by Michael Unna — 10. september 2020 @ 05:57

 10. Jens Peter væmmes ved Dannebrog. Det skyldes alene, at han selv er væmmelig. Den af Jens Peter omtalte “afgrundsdybe kløft” er den inderste voldgrav i forsvaret af Danmark mod de væmmeligt hæslige islamiske angribere. DF kan også betyde Dansk Forsvar.
  Ceterum censeo Mekkaginem esse delendam.

  Kommentar by Gustav Jensen — 10. september 2020 @ 08:26

 11. surprise liberalisme er en faggot ideologi.

  Kommentar by Børge-Muhammed — 10. september 2020 @ 09:22

 12. Der er valg næste år så kan vælgerne fjerne ham

  Kommentar by jesper — 10. september 2020 @ 10:38

 13. Vi har to-parti system i Folketinget. Nye Borgerlige den ene side, de andre der er en sammenkogt ret af rød/radikale på den anden

  Kommentar by k.m. — 10. september 2020 @ 14:23

 14. Hvis ikke Dannebrog var vores flag og ide, var i to idioter jo aldrig naaet nogendstands , det er jo fordi dem der holder af det og det,det representerer at i sidder hvor i sidder i dag og bider den haand der giver jer foeden , i er bunden

  Kommentar by dunk — 10. september 2020 @ 14:31

 15. Kim Møller, han har set det du har skrevet. Kig på hans profil.

  Kommentar by Ewing — 10. september 2020 @ 15:16

 16. Kim Møller, han har set det du har skrevet. Kig på hans profil.

  Kommentar by Ewing — 10. september 2020 @ 15:16

  Rosa Lykke Yde kommenterer i tråden:

  Jeg havde allerede “fornøjelsen” i sidste uge. http://www.uriasposten.net/archives/112996

  Ubegribeligt fladpandet, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 10. september 2020 @ 15:40

 17. Fladpandede historieløse idioter. De ødelægger det land, der finansierer deres ynkelige liv. De forestiller sig for helvede da vel ikke, at der er andre, som vil være flinke (dumme?) nok til at brødføde dem. Get woke – go broke. De kommer til at synke til bunds i det lortehul, som de selv skaber. SF er uden for kategori. Men se på V, hvem stemmer på det? Hvordan kunne folk overhovedet hidse sig op til at have en mening om, hvem der skulle være formand?

  Kommentar by Lider af danskhed — 10. september 2020 @ 17:15

 18. Børge-Muhammed — 10. september 2020 @ 09:22:

  Jep! Jens Peter Hansen er en af de her “anstændige borgerlige”, som bruger tomme paroler om såkaldt “personlig frihed” til at legitimere enhver form for degenereret livsstil.

  Kommentar by Peter Nielsen — 10. september 2020 @ 23:19

 19. Jens Peter Hansen er selskrevet til skuret i Unddallslund Plantage

  Kommentar by Træt — 11. september 2020 @ 08:31

 20. Et Verdo flag?!

  Kommentar by Islamarebad — 12. september 2020 @ 11:05

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper