11. september 2020

Journalist undsiger islamkritik: “Ytringsfrihed er ikke ytringspligt.. hvorfor provokere i det hele taget?”

Svend Løbner er tidligere frikirkepræst, og har det svært med religionskritik. Særligt den der går udover Islam. Har man lidt kendskab til Islam, så ved man, at det historisk set har været umuligt at etablere en egentlig balance. Dominér eller bliv domineret er vilkåret, og der er heldigvis muligheder indenfor lovens grænser. Koranen er hellig for muslimer, men ’småt brandbart’ for alle andre. Læserbrev af journalist Svend Løbner, der virker til stadig at leve i 90’erne, her citeret fra Avisen Danmark – Debat: Er det ytringsfrihed at håne andre mennesker?

“En gruppe samler underskrifter til et borgerforslag om at afskaffe racismeparagraffen. …

Jeg tænker: Har stillerne selv børn? Ved de, hvad god opdragelse indebærer? At barnet blandt andet ikke peger og råber: Se mor, en tyk dame! Eller: Far, du er en dum skid!

Vi lærer jo børnene pli. At holde igen på ytringer, som sårer andre. At vise hensyn. Og selv have en vis værdighed. Ytringsfrihed er ikke ytringspligt.

Jeg forstår ikke trangen til at gå efter minoriteter og ramme dem på et følsomt punkt, bare fordi man vil have lov til at sige, skrive og tegne hvad man vil. Satire er ikke at grine ad andre. Satire er, at noget får os til at le sammen. Og vi kan kun le sammen, når vi alle kan se komikken.

Men hvorfor provokere i det hele taget?

(Koran-afbrænding ved Rinkeby Torv, 10. september 2020; Foto: Samhällsnytt)

Oploadet Kl. 02:05 af Kim Møller — Direkte link26 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/113228/trackback

26 Comments »

 1. MOD DUMHED KÆMPER SELV GUDERNE FORGÆVES. Det som Svend Løbner og mange journalister har svært ved at forstå, det er at den fremadskridende besættelse og erobring af vores land, uundgåeligt vil ende i terror,fordrivelse, etnisk udrensning og folkemord.

  De forstår heller hvor tåbelig, kortsynet, folkefjendsk og forræderisk Christiansborgs samlede politik er.

  De behøver blot at se på de massemord på kristne og mange andre som foregår i Afrika i denne tid. Eller de kan se hvordan afrikanisering og islamisering har fået hverdagsterror, velfærdskollaps og guerilla-krig til at ankomme til Sverigstan.

  Men de gamle partier og medier hærges af en kollektiv psykose, eller korrupt hjernebetændelse, så alle henvisninger til virkeligheden er vel uden virkning.

  Kommentar by Bent A — 11. september 2020 @ 02:28

 2. The muslims best argument is that the handbook for pedophiles and that promotes killng whites is a “holy book” for muslims and should not be burned.

  But if you atually read tjhe handbook for pedophiles it stands out that you as muslim is told that it is OK to rape a non muslim women, it is ok to behead or kill a non muslim, it is ok to lie and steal from a non muslim. So the ones that burn the handbook for pedophiles are just shpwing their disguist for the hate and promotion of atrocities that is promoted and encouraged by the muslims.

  Do not accet what I write. Reading the handbook for pedophiles will not make you a pedophile or muslim but it is important that you know what it says. If the ones with the lowest iq come up with an argument that is not viable or valid then you can counter that with facts. What does a religion of peace promte and enourage besides pedophilia and atrocities and is it a peaceful religion when a pedophile promte and encourage atrocities towards those that have othe rvalues and norms than muslim pedophiles? Read and draw your own conslusions. Some passages are so direct and graphic that you need to re-read the passages and paragraphs to understand that it is about promotion of killing, raping and other atrocities.

  On the theme oppression, dictatorship, enslavement and what those that fuck for their jobs are capable of I am enclosing a link. Translate it through a maschine if you do not understand but it is about how a verdict is pushed on a swedish citizen even though the crime is not valid anymore. Justice? When you populate the courts through who blew you and who fucked who then you get all kind of strange happenings. Not that no one takes responsiblity for anywhing, they got their jobs on who owns them and to do whatever they feel like is something they have done many times before. That is why I wipe my ass with flags, pedophile handbooks, pictures of those that fucked for their jobs. I also add a link about how Swedish PET are looking for the Danish that burned the handbook for pedophiles in Rinkeby. If I was these people I would take out the batteries out of their electronic devices long before I went there and not put the batteries back until they were long from that place. Buy a one time cheap mobile phone cash in swede nand get a cash as you go SIM card that you use. The Danish phone has a srial number that will be sent to the mobile base station and so does the Danish SIM card.

  Rättsskandal: Tingsrätt fällde för hets mot folkgrupp trots att brottet var preskriberat: ”Åtalet ska ogillas”
  https://samnytt.se/rattsskandal-tingsratt-fallde-for-hets-mot-folkgrupp-trots-att-brottet-var-preskriberat-atalet-ska-ogillas/

  Säpo kopplas in efter Rinkeby – ska hjälpa polisen jaga koranbrännarna
  https://samnytt.se/sapo-kopplas-in-efter-rinkeby-ska-hjalpa-polisen-jaga-koronabrannarna/

  Kommentar by Erwache — 11. september 2020 @ 02:39

 3. Man kan også læse om hvordan nazistere og muslimer/islamister samarbejdede under 2. verdenskrig. (Under halvmåne og hagekors)

  Kommentar by Bent A — 11. september 2020 @ 02:40

 4. Jesus var så provokerende at dem han provokerede skar tænder af raseri og sømmede ham fast til et kors. Så rejste de det op, og så kunne han hænge der og dø en rædselsfuld død mens de frydefuldt så på.
  Ifølge Svend Løbner var Jesus altså bare nærmest selv ude om det, han kunne jo bare have vist pli og hensynsfuldhed.
  Manden er total idiot !! Kristen er han ihvertfald ikke.

  Kommentar by Danskeren — 11. september 2020 @ 07:35

 5. Disse koran vers er til ære for Svend Løbner, som åbenbart har sovet i Islamtimen.

  5.51 I som tror (på Allah), !Tag ikke jøder og kristne til venner! De er hinandens venner. Den af jer, som slutter venskab med dem bliver en af dem.

  3.28 De troende (muslimer) skal ikke tage sig de vantro til venner. Den der gør det hører slet ikke Allah til…

  33.1 og 33.48 Adlyd ikke de vantro og hyklerne.

  47.8 Men de, der er vantro, død over dem!

  Kommentar by Karsten Lund — 11. september 2020 @ 08:12

 6. To kommentarer er røget i moderation?

  Kommentar by Bent A — 11. september 2020 @ 08:21

 7. Svende Løbner er en af Danmarks bevidst uvidende ignoranter. Hans slags løber rundt på DR’s gange som MSM’s luderjournalister. DR’s papepøjer vil ikke forstå, at danskerne er uimodtagelige for Hilary’s og Pelosi’s syge agitprop. DR har åbenlyst valgt side og beordrer seerne til at elske hadefulde ISlam, Joe Biden men derimod hade menneskevennen Donald Trump. Oven i købet vil DR bilde os ind, at DR er objektiv og neutral – HAHA! Goebbels ville kalde DR’s agitprop afdeling naive amatører udi kunsten at forføre den dumme hob. Fuck DR.

  Kommentar by Gustav Jensen — 11. september 2020 @ 08:29

 8. OT: SKILSMISSE-SYSTEMET ER ENDT I EN HÅRDKNUDE. DET ER KØRT FAST.

  Mænd kan nu vente 11-12-15 måneder på bare et indledende møde med “Familieretshuset”. De ser ikke deres børn mere, og pga. de tossede regler kan det i sig selv føre til at de helt mister retten til at se deres børn.

  Kommentar by Bent A — 11. september 2020 @ 08:30

 9. Socialdemokratiet viser en ny ubehagelig side af sig selv.

  Partiet bruger holocaust som undskyldning for ikke at stemme for forbud mod omskæring. Danmark skal ikke være det første land i verden der forbyder jøder at praktisere deres religion, og de bruger holocaust som argument for

  Religiøs overtro står altså over sund fornuft og beskyttelse af børns rettigheder.

  Black Lives Matter – hvad med Kids Lives Matter?

  Jeg var ikke helt vågen 06:30 mens nyhederne kørte i baggrunden på p4nordjylland, men det var vist Flemming Møller Mortensen der fablede om Tysklands jødeforfølgelse og omskæringsdebatten

  Socialdemokratiet sætter religiøs overtro højere end børns rettigheder.

  Det er et vammelt argument at drage mord på millioner af jøder ind i en diskussion om omskæring.

  Kommentar by k.m. — 11. september 2020 @ 08:36

 10. Ja lad os se igennem fingrene med Islam og dens natur. Fuldbyrdet giftermål med 9 årige tøser, slaveri, kvindeundertrykkelse uden sidestykke (Omskæringsdebatten…som jeg vil kalde overgreb), undertrykkelse af alle andre der ikke er enig med den, terror, krig og alt det andet der bunder i Islam…vi skulle jo nødigt fornærme nogen, så skide være med ofrene. Lad os droppe ytringsfriheden, også selv om Jesus blev henrettet for blasfemi (Lige en stikpille til denne præst)

  Hold da op den diplomatiske fejhed giver mig kvalme…..og så fra en præst.

  Kommentar by Michael Unna — 11. september 2020 @ 08:38

 11. Det er idag 19 års tid siden -Den villede ondskab- fremviste sit ansigt i New York. Kan kortfattes med ordene- Had din næste som dig selv. Et enkelt fly nåede heldigvis ikke den planlagte terrorsted, fordi passagerene over Deres mobil blev advaret. De ofrede sig selv for at forhindre en udvidelse af terrordrabene. ÆRET VÆRE DERES MINDE.
  Støt SIAD og GI. God fredag og weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 11. september 2020 @ 08:42

 12. ..vi kan kun le sammen, når vi alle kan se komikken.
  Svend Løbner er tilsyneladende klar til en meget tavs fremtid.
  Er du?

  Ayatollah Khomeini famously proclaimed: “Allah did not create man so that he could have fun. The aim of creation was for mankind to be put to the test through hardship and prayer. An Islamic regime must be serious in every field. There are no jokes in Islam. There is no humor in Islam.
  There is no fun in Islam. There can be no fun and joy in whatever is serious.”
  https://www.jihadwatch.org/2019/08/there-are-no-jokes-in-islam-there-is-no-humor-in-islam-there-is-no-fun-in-islam

  Kommentar by Peter Buch — 11. september 2020 @ 09:16

 13. Det er POLITIK-KVINDERNE som i Norge og Sverige har været de førende i at kvæle enhver kritik af indvandringen og islamiseringen. Og i begge lande er disse kvinder kommet langt i retning af at mistænkeliggøre mændene og undergrave deres indflydelse.

  SF-kvinderne mv. er endnu ikke nået til at de kan forhindre enhver kritik af deres hyklerier, men de er sikkert godt trætte af at det er kommet frem hvor dobbeltmoralske de er.

  Nu fortæller DR selv at hele DR er gennemsyret af lummer sexisme og sexchikane. Med udgangspunkt i Sofie Lindes påstand om at hun engang for snart mange år siden ved en julefrokost blev udsat for grim snak, er der tilsyneladende nogle krænkelsesparate som ønsker en heksejagt iværksat mod mændene i DR.

  Løsningen ligger jo ligefor: send alle mændene væk, så DR bliver et rent kvindeforetagende. Det vil nok afskaffe næsten al “sexchikane”, øge kvindernes magt, og svække mændenes endnu mere.

  Det er den taktik politik-kvinderne og feministerne har anvendt i Norge og Sverige: nedrak, anklag og mistænkeliggør mændene ved enhver lejlighed. Resultatet ser vi i dag: gennemfeminiserede samfund hvor afrikanisering og islamisering skrider hastigt fremad, og hvor mænd, familier og børn er underkastet et matriarkat, et BIG MOTHER SAMFUND.

  Nogle ønsker DR og hele Danmark underkastet et 100% skørteregimente. Og krænkelsesparathed, feminisering, marxisme, propaganda og radikal politik er de værktøjer man vil bruge for at nå målet.

  Kommentar by Bent A — 11. september 2020 @ 09:41

 14. Undskyld, men to ret uskyldige og små PS’er kl. o2.36 og o2.40 er havnet i “awaiting moderation”??

  Kommentar by Bent A — 11. september 2020 @ 09:50

 15. I så fald at tossen nu har fat i den lange ende ville det jo nok være muslimernes unger der skulle lære pli, værdighed, ytringsfrihed og ytringspligt.

  Ligegyldigt hvordan man vender og drejer diskussionen ender det med at falde tilbage på islam og det er der en ganske bestemt grund til ——-

  islam er en forbrydelse mod menneskeheden!

  Kommentar by Santor — 11. september 2020 @ 09:51

 16. Nå, kommentaren kl. 09.41 skulle egentlig have været placeret under bloggen med Pia Dyhr. Lige foran denne. Overså den tynde bjælke.

  Kommentar by Bent A — 11. september 2020 @ 09:59

 17. “’småt brandbart’” Hæhæhæ…den var god.

  Ang. Svend Svin Løbner, så er han blot endnu en tosse med en voldsom selvmordstrang. Idioten har stadig ikke fattet hvad 1000 års historie har lært os andre.

  Svend Svin er så virkeligheds fjern så han begynder at sammenligne dårlig opdragelse med dødstrusler for at kritisere islam. Hvis man ikke må kritisere eller prøve at bekæmpe en syg ideologi som islam, som er skyld i at kristne den dag i dag får halsen skåret over, eller gravide kristne kvinder bliver sprættet op, så høre alting op.
  Landsforvisning af Svend Svin Løbner vil være en god start.

  Kommentar by piphans — 11. september 2020 @ 11:00

 18. Som sædvanligt, er danske rød-,,journalister,, fuldstændigt ligeglade med demokrati. Lever i barnets uhæmmede forkælelse. Al frihed tages for givet. Og i øvrigt, så gælder der ikke ens regler or rød, som for blå. Rød giver altid sig selv særrettigheder, til at bryde regler. Hvem lytter overhovedet til danske ,,journalister,,?. Enhver ved, at lødig nyt, kun findes på nettet. F.eks her

  OT. Det er så urkomisk, at danske kvinder, nu skal flippe ud over lidt almindeligt flirt, til en firmafest. Ok, man kan ændre adfærden, f.eks. Ved, at GIMPEN SELV SIGER FRA, hvis hun føler sig krænket, af lidt klodset mande-kontakt. I stedet skal hele kvindfo danmark, flippe ud, som en taber-agtig efterdønning, af den hysteri-bølge, der er skyllet over eliten i US. Igen opleves Danske kvindekæmpere som kopister og bondekoner… Er der noget, der hedder klovn-inder? – og hvad med alle de milliarder gange, hvor det går fint med flirten?. Vender man den om, så er det vel krænkende, hver gang, en kvinde afviser en mand? Ha ha ha…

  Som kvinde, vender jeg mig i sengen, nogen gange og orker ikke, at stå op til endnu en det-er-synd-for, bølge..

  Og i øvrigt. Kan man ikke få en app, der kan filtrere alle nyheder om invasionen, væk fra nyhedsfladen?. Hver tredie nyhed handler om dem… Pfff

  Kommentar by Gaflen — 11. september 2020 @ 11:16

 19. Provokere?!
  Jeg bliver Provokeret hverdag ved at se på tørklæder, jihab, gedeskæg, snabelsko, kjortel, osv osv osv…

  Kommentar by Islamarebad — 11. september 2020 @ 11:16

 20. Thought the curious might what is going on:

  Stort polispådrag efter ny koranbränning i Malmö
  https://www.friatider.se/stort-polispadrag-efter-ny-koranbranning-i-malmo

  Seems that it all starts slowly. I hope that the muslims start to rage and torch even more schools and tires. This time where the politicians, police and “journaists” live.

  I am just curious. Who looks after the population when the crimes hit them since the shootings, detonations and rapes will not cease just because all the beta cuck police cars are in Rosengard. What is more important?

  Kommentar by Erwache — 11. september 2020 @ 11:35

 21. VIDEO: Koranen brinner i Rosengård igen – aktivisternas bil sönderslagen

  https://samnytt.se/video-koranen-brinner-i-rosengard-igen-aktivisternas-bil-sonderslagen/

  Kommentar by Erwache — 11. september 2020 @ 11:43

 22. I min naivitet har jeg egentlig troet at præster i valg- og frimenigheder generelt var mindre venstreorienterede og kulturradigale end præster i folkekirken. Mon jeg har taget fejl eller er Svend Løbner bare undtagelsen der bekræfter reglen?
  Løbner har åbenbart fri adgang til min lokale Sydfynske avis, men det er selvfølgelig ikke så overraskende, da han holdningsmæssigt er en af avisens “egne”.

  Kommentar by bjarne binee — 11. september 2020 @ 12:36

 23. På mange måder kan jeg godt forstå at man ikke bør svine det til, som er mest helligt for folk! Men hvis de bliver aggressive, truer med at slå os ihjel og måske oven i købet gør det, så fortæller det mig at vi nok ikke bør bo i samme land og vi var her altså først! Det fortæller mig også at der er alt mulig grund til netop at gøre det, for hvis vi giver os, sætter de dagsordenen om hvad vi må og ikke må i vores eget land! Vi bliver dhimmifiseret og muslimer vil aldrig miste fokus, de vil dominerer os fordi det giver deres bog dem ret til, måske netop derfor bør vi brænde den!
  Allerede i dag betaler vi uhyrlige summer i skat til muslimerne, på den måde er vores skat, blevet Jizya, den skat dhimmier betaler for at kunne leve i fred!
  At så vores naive politikere kalder det solidaritet, viser kun at parnasset er parat til at smide sig på ryggen og blotte struben!

  Kommentar by Den Nervøse — 11. september 2020 @ 13:08

 24. I en række lande er det ikke nok at lade sig DHIMMISERE. Man bliver slået ihjel alligevel. Se hvordan de er i gang med at udrydde kristne og mange andre i både afrikanske og arabiske lande.

  Kommentar by Bent A — 11. september 2020 @ 13:44

 25. 3 milliarder islamister som ingen kan lide..

  Kommentar by Hul igennem? — 11. september 2020 @ 16:47

 26. who would like the rats and lice that shit where they stand, just like latinamericans and french and niggers? n addition they will never be loyal to you since you are white and non muslim an in addition to all this they follow the handbook of pedophiles where they are instructed to rape white women (since that is ok in their religion of peace), kill you, harrass you and do all kind of other atrocities towards you.

  There is one easy way to see what muslims are intellectually capable of, and that is their own shitholes are all sand deserts where they ruined the shitholes they come from. So they come where there are free money so they can ruin what others have built up.

  Who wants or needs pieces of shit no one in their own shitholes needs and wants especially when tyou can see i ntheir eyes that they hate your guts, just because you are smarter than them.

  I rather die free fighting than be enaslaved by those with the lowest iq.

  Kommentar by Erwache — 12. september 2020 @ 03:14

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper