11. september 2020

Iben Maria Zeuthen, P1-vært: “I et demokratisk samfund skal der være plads til uenighed. Men…”

Tilbage i 1978 skrev en række revolutionære journalister om problemet med det borgerlige ‘normalitetspres’, der krævede at man skulle ‘høre begge parter’ i en konflikt. Det var indoktrinering, at man skulle ’skrive objektivt’, men der var dog måder hvorpå man kunne omgå ‘borgerlige journalistiske normer om balancering’. Man kunne som journalist, ’sørge for at finde en person’, der kunne ‘give historien et alibi med sine udtalelser’. Kort fortalt: Man kunne få andre til at sige, det man vil have frem.

Flere studerende i antologien endte på Ekstra Bladet, hvor ulidelige Iben Maria Zeuthen, nu som P1-journalist, forklarer, at man som journalist ikke bør give taletid til dissidenter ift. emner såsom ‘HPV-vaccine, formidling af klimakrisen og kampen for ligestilling’. Højrefløjen er jaget vild på sociale medier, og nu vil en journalist på et statsmedie så have fjernet folkevalgte højreorienterede fra sendefladen. Formen har ændret sig fundamentalt siden 70’erne, men det totalitære er stadig lige under overfladen hos røde journalister.

Jeg har fremhævet det værste, men klummen bør læses sin helhed. Iben Maria Zeuthen kommenterer på EB.dk – Pia Kjærsgaard er kvindekampens Bjørn Lomborg.

“Når man bliver journalist, lærer man sådan noget med altid at sørge for, at det modsatte synspunkt er repræsenteret i de historier, interviews eller debatter, vi arrangerer. Men nogle gange bliver valget af modsat synspunkt ikke udtryk for korrekt journalistisk skoling, men derimod udtryk for manglende mod og ansvar.

Som udgangspunkt er det at give plads til en opposition altid en god ting, for når vi giver plads til en kilde, der går imod det repræsenterede udsagn, sikrer vi os en demokratisk og afbalanceret dækning. Men der er enkelte meget vigtige undtagelser.

… Lad mig opsummere: Det er vigtigt, at vi som journalister slukker for mikrofonen for dem med det modsatte synspunkt, når det modsatte synspunkt en gang for alle er underkendt. Og det går nogle gange for langsomt.

de forsinker med deres meninger et ligestillet samfund. … En af de fornemste repræsentanter for den fløj er selveste Pia Kjærsgaard fra Dansk Folkeparti. Hun var imod Sofie Lindes Zulu-svada, og hvad vigtigere er: Hun er bekymret for den nyligt vedtagne samtykkelov.

… Og nu kommer min egentlige pointe: I et demokratisk samfund skal der være plads til uenighed. Men Pias udsagn tyder ikke på uenighed med Linde, de tyder på uvidenhed og bedagethed. Og det er her, jeg mener, at vi som journalister kan hjælpe sagen bedre på vej:

Vi behøver simpelthen ikke invitere hende ind og tale om ligestilling. Pia har intet særligt kendskab til emnet. Hun har ikke researchet… Derudover taler hun mod bedre vidende, og hendes synspunkter er både modbeviste og uddaterede.

… Sæt Pia Kjærsgaard over i hjørnet til Bjørn Lomborg. Jeg tror, de kunne få en fantastisk hyggelig aften. Og imens kan vi andre komme videre med at gøre verden til et bedre sted. Det må jo for pokker være det, der er meningen med det hele.”

(Iben Maria Zeuthen, P1-vært, tidligere Radio24syv; Collage: Kristeligt Dagblad, Youtube)

Oploadet Kl. 15:58 af Kim Møller — Direkte link67 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/113243/trackback

67 Comments »

 1. Man ved at venstrefløjen efterhånden er ved at synge på sidste vers når deres forkæmpere er personer med døde øjne og mangel på empati som Maria Iben Zeuthen. Prøv at se og hør på en video af hende: Kvinden er ulidelig. Hun er interesseret i een ting, og det er sin egen promoveren i medierne. Tiden hvor venstrefløjen kunne præsentere imponerende personligheder er død og borte; begravet i 1970’erne. Dem der i stigende grad virker troværdige ifht. Danmarks fremtid er den patriotiske højrefløj: Kun os har styr på det, der skal til for at forhindre landets undergang.

  Kommentar by Realisten — 11. september 2020 @ 16:16

 2. Iben Maria bruger mange ord på at fortælle os, at man gør klogt i at følge den herskende mening. Karriéren skal jo plejes og man skulle gerne præstere hvad DR’s “horseface lebbers” forventer. MSM’s verden flyder over med meningsludere, til salg for et godt ord eller mindre.

  Kommentar by Gustav Jensen — 11. september 2020 @ 16:17

 3. Kvinderne bliver vores undergang…også deres egen!

  Kontroversielt udsagn? – Javel!

  Men det er den enkle sandhed…æd den!

  Kommentar by Black Watch — 11. september 2020 @ 16:19

 4. 🤮🤮🤮

  Kommentar by Stem_niller — 11. september 2020 @ 16:26

 5. Stalin, Hitler og de andre despoter mente vist også at vide bedre…

  Kommentar by Martin — 11. september 2020 @ 16:27

 6. Husk nu – her den 11. september – at “Somebody did something” i New York. Det havde slet ikke noget med “Den der religion du ved nok” at gøre, naturligvis. Intet fornuftigt har.

  Kommentar by Gustav Jensen — 11. september 2020 @ 16:29

 7. Hvornår klager hun over kusseprisen på EB?

  Kommentar by Hul igennem? — 11. september 2020 @ 16:44

 8. 13.5% af befolkningen udgør nu 67,5% i arresthusene, plus alle de efterkommere der blev talt med som “danskere”: https://www.bt.dk/politik/etnisk-danske-indsatte-er-i-undertal-i-landets-haarde-faengsler

  Det bliver nok bedre jo flere de bliver, hvis man spørger politikerne, og ifølge sikandar siddique findes de jo slet ikke.

  Udgjorde de iøvrigt ikke “kun 5% af befolkningen og derfor ikke noget at bekymre sig om” for ikke så længe siden? Hov det gik sgu stærkt hvad? Det bliver såå fedt at bo i danmark når de er 20%, 30%, 40%…..

  Jeg er ved at lære spansk, og jeg vil anbefale alle andre der vil have en god alderdom at overveje om det nødvendigvis skal være i danmark.

  Kommentar by Per — 11. september 2020 @ 16:53

 9. Iben Marie Zeuthen har fuldstændigt misforstået sin rolle! Hun er journalist ikke meningsdanner! Og oprigtigt talt er der f***** til forskel!
  Det er vigtigt at vi slukker for mikrofonen for dem med det modsatte synspunkt, når det modsatte synspunkt en gang for alle er underkendt og nogen gange går det for langsomt! Sådan – Putin kunne ikke have sagt det bedre!
  Egentligt bør man spørge, hvem har underkendt det modsatte synspunkt?
  Det der med kvindesagen vil jeg ikke ind på, for hvem der er klam og hvem ikke ved jeg intet om! Men Co2 indvirkning på klimaet er der bestemt ikke nogen som helst videnskabelig konsensus omkring, men det lader til at Iben Marie Zeuthen mener det, og man må så spørge: Hvor ved hun fra, at den sag er lukke? Der er faktisk mange videnskabsfolk som i den grad er i tvivl, de fleste faktisk! Ud fra de ca. 12000 artikler som FN’s klimapanel læner sig op ad, kan man i alle tilfælde ikke drage den konklusion!
  For mig er det intet mindre end et klokkeklart bevis på at venstrefløjen er i den grad totalitær!

  Kommentar by Den Nervøse — 11. september 2020 @ 16:55

 10. Guuuuuud, den nyhed havde jeg IKKE lige set komme….🤪😜

  Over halvdelen af de indsatte i landets lukkede fængsler og arresthuse er indvandrere, efterkommere eller udlændinge.

  Det viser et nyt notat fra Kriminalforsorgen, som torsdag blev sendt til Folketingets Retsudvalg.

  Her konkluderes det, at personer med dansk oprindelse er i undertal i landets ‘hårde fængsler’.

  Det vil sige de lukkede fængsler, hvor man afsoner alvorlige domme, og arresthusene, hvor man typisk sidder varetægtsfængslet, indtil man skal for retten, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 11. september 2020 @ 17:01

 11. Jeg hader mit eget køn efterhånden, et fornuftigt syn på, at der er forskel på mænd og kvinder, og dette gør vi ikke er lige hele vejen igennem, og tak for det, ellers var der ikke noget ved det.

  Jeg håber snart at manden gør oprør mod dette kvindetyranni.

  Kommentar by IES — 11. september 2020 @ 17:15

 12. De, der foregiver ikke at vide, hvad kulturmarxisme er, må præsenteres for Zeuthens standpunkt som et stjerneeksempel på, hvordan renlivet kommunistisk verdensanskuelse har gennemtrængt mainstream (den bløde totalitarismes udgave af “målet helliger midlet” – det “gode” fremskridts entydighed), thi at en part én gang for alle er blevet hældt på historiens mødding, er jo direkte taget fra Lenin, Trotskij og den slags. Ægte ekstremisme udtrykkes af dem, der tilstræber ophør af sameksistens for modstridende standpunkter blandt landsmænd. Sært nok tit de samme, der taler varmt for sameksistens af alverdens kulturer i ét land…

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 11. september 2020 @ 17:25

 13. Jeg siger mange tak.
  Det uddrag af klummen fik mine øjne til at bløde..Jeg tror vitterligt ikke, at jeg – mentalt – kan klare resten af den. Jeg er slet ikke på bølgelænge med disse tåber.

  Kommentar by En rigtig dankser — 11. september 2020 @ 17:25

 14. Det er jo venstrefløjen (og Big Tech) i en nøddskal: Hvis du mener noget andet end os, lukker vi din mund

  Kommentar by BB — 11. september 2020 @ 17:57

 15. DET SIDSTE NYE FRA DR: Graverjournalisterne hos DR, de dybdeborende og dybttænkende røde kvinder hos DR, har nu fundet frem til en SENSATIONEL OG EPOKEGØRENDE NYHED OG OPDAGELSE: De har fundet ud af det slet ikke er racismen, klima-krisen, indvandringen, corona-smitten, EU-fjernstyringen, den vaklende økonomi, den smuldrende velfærd, den stigende arbejdsløshed, den mangedoblede kriminalitet eller rekorderne i skilsmisser, overfald, mord, selvmord, skandaler og hjemløse danskere….. der er det største problem.

  Nej, Danmarks største problem, plage og byrde er: Mændene! Der er så mange af dem, og de har stadig indflydelse på diverse detaljer og småting. Noget som naturligvis er meget uheldigt i sig selv. Og det fører os så frem til KVINFOS og andre progressive røde madammers hovedkonklusion: Det er SEXISME der er Danmarks aller-, allerstørste hovedproblem.

  Det er simpelt hen et kæmpeproblem der overskygger alle andre problemer, at der stadig er alle disse danske mænd der render rundt i fri dressur, uden at være blevet afrettet og ensrettet og feminiseret i det omfang som Danmark har brug for. Iflg. DRs nyeste udsendelser er alle disse mænd onde, grusomme og undertrykkende sexister, de er kort sagt en samling primitive hvide MANDESVIN som ingen ordentlige, pæne, uskyldige, søde, nuttede, hellige, kloge, yndige, avancerede og veluddannede kvinder kan være tjent med.

  Nu må alting sættes tilside, så partierne og medierne og DRs kvinder og feminister i fællesskab kan få mændene nedkæmpet og sat på plads. Kvindekampens kampkvinder må mobiliseres, drage i felten og med Linde, Iben, Jelved og KVINFO i spidsen kæmpe til sidste patron mod de væmmelige danske mænd.

  Kampråbet bliver: Ned med mændene, det rakkerpak!!

  Kommentar by Bent A — 11. september 2020 @ 18:00

 16. “det totalitære er stadig lige under overfladen hos røde journalister.”

  Nej Kim. Totalitarismen rager efterhånden så lang op over overfladen at det ender med at Danmark kulsejler på det bjerg. Der er ingen vej uden om, de røde svin ( anti-demokraterne ) nægter at ændre kurs.

  Kommentar by Santor — 11. september 2020 @ 18:05

 17. Mon hun er datter af Hans E,?

  Hun har det med at gøre sig uheldigt bemærket,
  men det skader ikke karrieren at gøre det, Rødgardister kan altid tilgives.

  Kommentar by tavsen — 11. september 2020 @ 18:33

 18. Glemte

  Den 13. marts 2019, udgav Radio24syv et uddrag af et interview som Iben Zeuthen havde foretaget med den danske skuespillerinde Ghita Nørby. Programmet fik landsdækkende opmærksomhed grundet Ghita Nørbys bemærkninger om Iben Zeuthens interviewevner og personlighed

  Kommentar by tavsen — 11. september 2020 @ 18:34

 19. Hun er dummere end dum. Hendes rolle i livet bør være nulpunkt for kalibrering af intelligenskvotienten

  Kommentar by redneck — 11. september 2020 @ 18:35

 20. ” Jeg tror ikke på endegyldige sanheder” skriver Iben Maria Zeuthen.
  Hvorpå hun siger at Pia Kjærsgaards meninger er modbeviste og uudaterede !!
  Iben Maria Zeuten er endnu længere ude end middelalderens katolske kirke som havde fastslået at jorden var flad og solen kredsede om jorden.

  Hun siger selv at hun har den endegyldige sandhed om ligestilling og klima og siger så samtidig at hun ikke tror på endegyldige sanheder !!
  Den katolske kirke var i det mindste konsekvente og fastholdt at der var endegyldige sanheder.
  Hun fuldstændig uden for pædagogisk rækkevidde. Der er det rene nonsens det hun siger.

  Kommentar by Danskeren — 11. september 2020 @ 18:55

 21. Hun er ligesom “np” og lignende feminister for dum til at forstå at hun er dum.

  Kommentar by Bent A — 11. september 2020 @ 19:01

 22. Jeg ville ikke have noget imod at medierne havde en politisk dagsorden, hvis denne dagsorden var at tjene det (etniske) danske folk, traditionelle familier og sund og naturlig adfærd og livsstil. Men desværre er deres dagsorden den modsatte …

  Kommentar by Peter Nielsen — 11. september 2020 @ 19:03

 23. Nu påstod jeg at FEMINISTER er dumme. Men her må jeg nok rette mig selv. Vi mænd bliver nok nødt til at indrømme at politik-kvinderne er langt klogere end os.

  Det er ganske vist mændene som har bragt menneskeheden fra jord- og stenhulerne til den moderne verdens mange bekvemmeligheder. Det er mændene som har opfundet, konstrueret og skabt alle de ting som bevirker at kvinder ikke kan bevæge sig een meter uden at nyde godt af mændenes flid og dygtighed mv.

  Uden mændene ingen civilisation. Men nu er det kvindernes tur. Og se hvor dumme og tåbelige mændene så er. Uden videre overlader de alt til kvinderne, feministerne, rødstrømperne og striglerne.

  De politiserende kvinder har nu sat sig på DR, TV2, folketinget, familie- og skilsmissepolitikken, indvandringshalløjet, statskassen, EU dominansen (Merkel, Ursula, Ylva), udsalget af infrastruktur (serum-institutet/vaccinefabrikken), IT-projekterne/IT-skandalerne, pengepakkerne til Afrika, diverse skøre projekter såsom klima-hysteriet osv., osv.

  Tilbage på perronen står vi mænd så og måber dumt, mens kvinderne kører afsted i flotte strømlinjede tog med 330 km i timen frem mod svenske tilstande.

  Vi er udmanøvreret og til grin. Og de fleste af os er for dumme til at forstå det.

  Ergo: politik-kvinderne er meget klogere end os!

  Kommentar by Bent A — 11. september 2020 @ 19:21

 24. @22. Den dårlige nyhed er, at hvis du skal bevise din påstand, må du nødvendigvis først overgive hele den tekniske drift af samfundet til kvinderne og muslimerne. Når disse teknisk inkompetente grupper derefter har kørt samfundet totalt i sænk og absolut intet virker, vil kvinderne og muslimerne komme kravlende tilbage til den hvide mand. Ham vil de så ydmygt bede om hjælp til at genoprette samfundet teknisk, da man nu engang ikke kan drive og udvikle et samfund på følelser og religiøse forskrifter. Dixi!

  Kommentar by Gustav Jensen — 11. september 2020 @ 19:37

 25. Kommentar by tavsen — 11. september 2020 @ 18:34

  Ja. Man lagde mærke til, at Ghita Nørbys intuition, erfaring og menneskekendskab intet fejle trods sin fremskrevne alder:

  “Jeg synes, du er dybt åndssvag. Virkelig, understreger Nørby”

  Hun gennemskuede denne ubehagelige personlighed fra første splitsekund. Men medierne fik det vendt på hovedet til, at det var Ghita, der var noget galt med. Nu forstår man, at det var det på ingen måde.

  Vogt jer for venstreradikale kvinder, hvis I vil have et lykkeligt liv.

  Kommentar by traveler — 11. september 2020 @ 19:39

 26. Holder mig til Tysk TV- hvad nyheder angår..De forstår at give en bredere dækning, og er lidt mere objektive. De kommer ikke med svulstige subjektive ord i Deres beskrivelser når synspunkter der ikke passer kulturvenstrefløjs bureakratiet pressenteres. Nogle gange er lokalradioerne også bedre :-)

  Kommentar by Michael Unna — 11. september 2020 @ 20:32

 27. OT virker ikke. Jamen du har helt ret, Dorte, noget der kendetegner et rart kvarter er da netop at køkkenaffald bliver kastet ud af vinduerne, det har du da helt ret i. https://www.bt.dk/samfund/beboer-overrasket-ting-flyver-ud-af-vinduerne

  Kommentar by Johnson — 11. september 2020 @ 20:53

 28. Gitta Nørby havde fuldstændig ret, hun så det øjeblikkeligt.

  Kommentar by Johnson — 11. september 2020 @ 20:59

 29. Jeg stiftede første gang bekendskab med Iben da hun sammen med Huxi Bach var vært på “mondo” tilbage i 00’erne.

  Dengang var hun den lidt/meget naive pige overfor den kløgtige og smarte mand. I starten troede jeg det var lidt skuespil, men efterhånden stod det klart at hun var dum, simpelthen dum, ikke bare naiv.

  Efter Mondo forsvandt hun fra radaren, men dukkede senere op igen. Stadig lige dum, men nu uden ungdommens charme

  Kommentar by redneck — 11. september 2020 @ 21:57

 30. Er det muslimer?

  Politiet efterforsker skyderi på Finsensvej på Frederiksberg i København. Togdrift til station blev stoppet.

  En ung mand er fredag aften blevet ramt af skud ved en episode på Finsensvej på Frederiksberg.

  Det oplyser Københavns Politi.

  Politiet fik anmeldelsen klokken 20.44, oplyser politiets vagtchef.

  – Personen er blevet kørt til behandling, siger vagtchef Michael Andersen.

  Han kan ved 21.20-tiden ikke udtale sig nærmere om den såredes tilstand. Vedkommende er 19 år.

  Forbrydelsen skete på gaden. I forbindelse med indsatsen og i et forsøg på at fange gerningsmanden eller gerningsmændene fik politiet kortvarigt stoppet togdriften til og Flintholm Station, oplyser vagtchefen, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 11. september 2020 @ 22:06

 31. Iben er en forkælet tøs. Hun er dum, men i DR er det ikke noget handicap at være dum. For som dum er man en af deres egne. Det eneste DR forlanger af sine medarbejdere. er at de kan levere noget plidder-pladder-pludder i ny og næ. Og har man oveni lært nogle marxistiske floskler udenad, kan man med lidt held avancere og opnå en meget høj løn.

  I denne tid har kommunist-radioen gang i en masse hetz mod mænd og alle politisk ukorrekte, og der vil Iben også kunne gøre god fyldest.

  Kommentar by Bent A — 11. september 2020 @ 22:35

 32. Læste på nettet om nogle UHÆDERLIGE, INKOMPETENTE, LØGNAGTIGE, MIDDELMÅDIGE OG KOMISKE POLITIKERE. Troede først at det var danske politikere det drejede sig om, men det viste sig at det var de svenske. Men er der nogen forskel?

  Der var også noget om norske Erna Solbjerg og svenske Stefan Löfven. Begge er besat af FN og globaliserings-ideologi til skade for deres befolkninger, der nu lider dagligt under indvandring og kriminalitet.

  Kommentar by Bent A — 11. september 2020 @ 23:32

 33. Husk at gem artiklen blandt favoritter i browseren

  Brug det så hver gang en klovn påstår at DR ikke er rødt og har afbalancerede journalister

  Det er en klar tilståelsessag hvor en meningsdanner tilstår at gå ind for censur over for folk der mener det forkerte

  Skridtet til genopdragelse af andre i Gulags er tættere på end man tror ,bemærk her de sidste bemærkninger…hun er jo god og har ret

  Kommentar by jønne — 12. september 2020 @ 00:15

 34. The conmmies, radical and feminist want to read about your opinion so that they can adapt their argument. They have exceptional low iq so they are not able to analyze the situation and get the correct argument at the first try. When they realize that their IQ is very low like the niggers and muslims they start to rage and label you. That is why you find all these pieces of shit in the public sector, police, politics, and “journalism”. To write a book do retarded is a good way to earn money but hey, who wants and knows to read amongst the retarded. The ones that buy and read books “written” by retards are the ones hat have real jobs, that they got on real merits. I would just boycot anything that a commie, femininst or radical touches. Let their own retards buy this retarded crap. Reading what a retard has “written” is a waste of time. money and energy. There are better things to do than to sponsor idiots.

  About idiots and getting jobs based on who you fucked.

  A verdict in the open border muslim shithole means that muslims are allowed to pray to their pedophile god five times a week. So, again who wants to hire a islamist? You have to be a full blown retard to hire someone that is a hard core islamist and believes in pedophilia, hate against whites and that it is ok to rape white women.

  Domstolsbeslut: Anställda har rätt att be till Allah på betald arbetstid
  https://samnytt.se/domstolsbeslut-anstallda-har-ratt-att-be-till-allah-pa-betald-arbetstid/

  Kommentar by Erwache — 12. september 2020 @ 02:49

 35. One more thing. Commies, radicals and feminists always think they are smart and look good but to me, the good looks is a mirror of the inner soul, if you have a good heart normalintelligent people will see that in your face. I never met a commie, radical or feminist or ex prostitute that they have a good heart and are always retarded asswipes that no one normal man wants to be with them or need them and you get goose bumps when you meet them. Only the men with the lowest iq, the beta cucks end up with them, men that normalintelligent women rejected.

  Erwache jetzt!

  Kommentar by Erwache — 12. september 2020 @ 03:04

 36. muslims are allowed to pray to their pedophile god five times a week.
  Kommentar by Erwache — 12. september 2020 @ 02:49

  Dear Erwache: muslims are allowed to pray to their pedophile god five times A DAY!!!

  This means the fucking Muslims lie with their asses in the air 3️⃣5️⃣ times every week!!!, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 12. september 2020 @ 07:39

 37. Er det muslimer?

  DANMARK
  Familier og imamer undertrykker beboere i Aarhus med negativ social kontrol: »Jeg føler, at jeg nu må fortælle historien, som den er«

  Enkelte familier har via såkaldte ældreråd og imamer kontrolleret beboerne i de udsatte boligområder i Aarhus V, der huser næsten 10.000 mennesker. Det fortæller tidligere politikommissær og leder af den lokale politistation i Aarhus nu i et interview. »Fem procent styrede området og forpestede livet for alle andre,« siger kommissæren, der bakkes op af eksperter og Østjyllands Politi: »Det tager vi selvfølgelig afstand fra.«

  Få kriminelle familier undertrykker via imamer og såkaldte ældreråd store dele af ghettoområderne i det vestlige Aarhus.

  Sådan lyder den opsigtsvækkende beretning fra en mand, der har været helt tæt på de voldelige begivenheder og de kriminelle familier i det vestlige Aarhus.

  »Jeg føler, at jeg nu må fortælle historien, som den er. Jeg har aldrig fortalt noget, der ikke er sandt, men sandheden kan nogle gange være ilde hørt,« forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 12. september 2020 @ 07:44

 38. Big fucking surprise…. https://www.berlingske.dk/danmark/familier-og-imamer-undertrykker-beboere-i-aarhus-med-negativ-social

  Jens Espensen er tidligere politikommissær med mange års erfaring fra Aarhus-ghettoen Gellerup, og nu fortæller han åbent om nogle af sine oplevelser med flere voldelige kriminelle familier: »Det bør man jo tale om, for det var den frustration, vi som politifolk gik med,« forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 12. september 2020 @ 07:48

 39. DE MUSLIMER MÅ REJSE HJEM ER BLIVE PÅ ØEN; DE MUSLIMER MÅ UNDER **INGEN** OMSTÆNDIGHEDER OVERHOVEDET KOMME TIL DANMARK.

  Læger uden Grænser på Lesbos: Rædselsfuld situation

  Efter en omfattende brand i Grækenlands største flygtninge- og migrantlejr, Moria, lever tusindvis på gaden.

  De mange flygtninge og migranter er frustrerede, og fredag afholdt de en fredelig demonstration, hvor de blandt andet satte sig foran politivejspærringerne.

  Flere havde skilte på både tysk og engelsk med budskaber til EU om hjælp og handling.

  »Vi har lidt her i tre dage. Vi er sultne og tørstige, vi har ingen toiletter eller bade,« siger den congolesiske asylansøger Patricia Bob til det franske nyhedsbureau AFP.

  Danske Kamma Skaarup er på Lesbos, hvor hun er medicinsk ansvarlig for Læger Uden Grænsers aktiviteter i Moria-lejren.

  »Situationen på Lesbos omkring lejren er rædselsfuld. Omkring 12.000 mennesker lever på gaden uden ly og med begrænset adgang til mad og vand,« siger hun.

  Den nuværende situation betyder, at patienter med kroniske sygdomme ikke kan få den behandling, som de fik i lejren. Det drejer sig blandt andet om patienter med sukkersyge, forhøjet blodtryk og epilepsi.

  Ildebranden startede natten til onsdag og endte med at brænde lejren ned til grunden.

  Midlertidige løsninger til at huse de 12.000 immigranter og flygtninge er sat i gang. Det græske militær er begyndt at opføre en lejr på en militær skydebane nær den nedbrændte lejr, skriver AFP, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 12. september 2020 @ 08:28

 40. Ved hvilken alder for kvinder skifter ’sexchikane’ til at være et ‘personalegode’?

  Kommentar by Gustav Jensen — 12. september 2020 @ 08:52

 41. Jawohl frau Kommissar! – Hvad kunne den bette Iben dog ikke være blevet til under typer som Josef Stalin, for slet ikke at tale om den noget blidere Adolf Hitler? – Nu i 2020 må hun nøjes mede Danmarks Radio, men det er fanden gale mig da også slemt nok! – Æd den Gulag-Zeuthen!

  Kommentar by T. Flodur — 12. september 2020 @ 09:01

 42. jønne — 00:15

  Tak for den med Gulag Jønne; som du ser var jeg ikke sen til at genbruge udtrykket – Som du er inde på, så er Zeuthen-typerne i fuld gang med at støbe fundamenterne til genopdragelseslejrene!

  Kommentar by T. Flodur — 12. september 2020 @ 09:14

 43. Hvorfor viderebringes snak eller propaganda fra “Læger uden grænser” der er en knaldrød organisation? Hvis der opføres en ny lejr bliver den vel også brændt ned. Hvorfor bliver invasorerne ikke bragt ombord på skibe som sejler dem tilbage til Afrika? Der er også tusindvis af danskere der er blevet anbragt i rædselsfulde situationer af Christiansborgs menneskefjendske og landsskadelige politik, men det er der ingen der hulker over i DR og TV2.

  (som nu er i gang med en hetz mod alle danske mænd, baseret på So fie Lindes beskyldninger om sexisme ved en julefrokost med rigeligt med alkohol for 12 år siden. Beskyldninger der er bragt i radioen talrige gange, uden at man véd om de er sande eller ej. Mange kvinder er i tidens løb grebet i at lyve lige så stærkt som en hest kan rende, eller en raket kan flyve)

  Kommentar by Bent A — 12. september 2020 @ 09:29

 44. Kommentar by Bent A — 12. september 2020 @ 09:29

  De møgbeskidte perkersvin har lært det af BLM niggerne: BurnLootMurder, indtil de får deres vilje og kommer til Danmark og andre rige lande, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 12. september 2020 @ 09:41

 45. PS: Der er nu utallige indicier for at skørteregimente og muslimsk/islamistisk indvandring fører til økonomisk katastrofe og kulturkollaps, at indicierne tilsammen udgør et stærkt bevis for at det er klogt at undgå begge dele, hvis man vil undgå barbari, gangstervælde, statsbankerot, statsterror, hverdagsterror, fordrivelse, etnisk udrensning og massedød/folkemord.

  Mændene er komplette idioter hvis de frivilligt underkaster sig feministisk diktatur, udplyndring og folkeudskiftning.

  Vælgerne må til at tænke sig ekstra godt om, hvis de vil undgå at ødelægge sig selv og deres land.

  Kommentar by Bent A — 12. september 2020 @ 09:50

 46. To 35): You are correct.

  Muslims and niggers also claim that they are “part of the society”. A muslim is never part of any western society just like I will never be a japan in Japan or white in Pakistan, Turkey or some other muslim or african shithole. When I have full right in their shithole nation and there is a church built there and I can luve off their welfare and can live better than the ones that have real jobs then we are talking right, but I never heard of a white existing and living on welfare in Japan, muslim shithole or africa. If they exist they have been beheaded or like they do in shithole africa, they torch and burn people alive.

  Kommentar by Erwache — 12. september 2020 @ 09:53

 47. PS: Der er nu utallige indicier for at skørteregimente og muslimsk/islamistisk indvandring fører til økonomisk katastrofe og kulturkollaps, at indicierne tilsammen udgør et stærkt bevis for at det er klogt at undgå begge dele, hvis man vil undgå barbari, gangstervælde, statsbankerot, statsterror, hverdagsterror, fordrivelse, etnisk udrensning og massedød/folkemord.

  Mændene er komplette idioter hvis de frivilligt underkaster sig feministisk diktatur, udplyndring og folkeudskiftning.

  Vælgerne må til at tænke sig ekstra godt om, hvis de vil undgå at ødelægge sig selv, deres familier og deres land.

  Kommentar by Bent A — 12. september 2020 @ 10:00

 48. Nå, tilsyneladende virkede 1. sending ikke.

  Kommentar by Bent A — 12. september 2020 @ 10:00

 49. Medierne skal naturligvis ikke give plads til misinformation og konspirationsteorier.

  Fake news underminerede det danske HPV-vaccinationsprogram. Det kan muligvis komme til at koste menneskeliv.

  https://videnskab.dk/krop-sundhed/forskere-misinformation-om-hpv-vaccinen-kan-udloese-45-unoedvendige-doedsfald

  Kommentar by np — 12. september 2020 @ 10:16

 50. Kommentar by IES — 11. september 2020 @ 17:15.

  Det tror jeg nu ikke du skal regne med; der er langt større sandsynlighed for, at de simpelthen bare melder sig helt ud af “kønskampen”, og kun opsøger potentielle partnere blandt ikke-feminister, hvis ikke de helt vælger hvide kvinder fra.

  Jeg kan sagtens forestille mig en situation, hvor et af de første spørgsmål fra ham til hende er, om hun er feminist, efterfulgt af en række bevidste provokationer, en feminist ikke kan sidde overhørigt, for at luge ukrudtet fra.

  Og dermed kan man jo så bare konstatere, at femimarxismen endeligt formåede at opfylde sit egentlige formål, at så splid mellem kønnene i den hvide race, mens man samtidigt fik skabt en åbning for indførelsen af mænd udefra, med den totale destruktion af vestlig civilisation for øje.

  Kommentar by Kimski — 12. september 2020 @ 11:03

 51. Iben Marie Zeuthen kan ikke være ansat i et statsstøttet medie. Hun kan ikke være ansat, hvor det er offentlige midler der finansierer.
  Hun er så udemokratisk som man overhovedet kan blive og hun bør derfor ikke være ansat som journalist for statslige midler.
  Kvinden er en alt for stor trussel for demokratiet.
  Det denne kvinde står for, at det samme som sker i de værste diktatur-stater, hvor man undertrykker al kritik.
  Hvis ikke DR afskediger denne kvinde, så må andre gribe ind. Demokratiet skal bevares, også yttringsfriheden.

  Kommentar by Erik Skifter — 12. september 2020 @ 11:41

 52. Luk de såkaldte journalistuddannelser.

  Kommentar by Bastardo — 12. september 2020 @ 11:51

 53. “np” kl. (10.16) der både er FEMINIST, TROLL og DEBAT-SABOTØR samt tilhænger af masseindvandring og islamisering, støtter naturligvis Iben Zeuthen.

  Kommentar by Bent A — 12. september 2020 @ 12:35

 54. Så ignorer hende dog for helvede, hvor svært kan det være?

  Kommentar by T. Flodur — 12. september 2020 @ 12:56

 55. Black money matters..
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/protest-bevaegelse-lukket-mistaenker-sabotage/8287770

  Kommentar by Islamarebad — 12. september 2020 @ 13:54

 56. Flodur, man kan enten ignorere hende eller modsige hende. Hvilken taktik man vil følge, er vel en smagssag? At ignorere hende har været prøvet, og det virkede ikke. Under alle omstændigheder synes jeg ikke at hun skal have lov til at afspore debatterne med alle mulige vildledende påstande, når de kan modsiges eller sættes i perspektiv.

  Vi har jo heller ikke ignoreret Iben Zeuthen, men afsløret hende.

  Kommentar by Bent A — 12. september 2020 @ 13:56

 57. Bent A — 13:56

  Træk nu vejret dybt Bent, helt ned i maven! – Fru Zeuthen er en uhyggelig farlig apparatnik; hun skamridder en offentlig stilling, til at udtrykke sine egne dybt fascistiske feberfantasier; hun skal selvfølgelig stoppes med argumenter! – Hende der irriterer dig er jo blot en drillepind som morer sig herind på UP.

  Kommentar by T. Flodur — 12. september 2020 @ 16:15

 58. Ja. Man lagde mærke til, at Ghita Nørbys intuition, erfaring og menneskekendskab intet fejle trods sin fremskrevne alder:

  “Jeg synes, du er dybt åndssvag. Virkelig, understreger Nørby”

  Hun gennemskuede denne ubehagelige personlighed fra første splitsekund. Men medierne fik det vendt på hovedet til, at det var Ghita, der var noget galt med. Nu forstår man, at det var det på ingen måde.

  Vogt jer for venstreradikale kvinder, hvis I vil have et lykkeligt liv.
  Kommentar by traveler — 11. september 2020 @ 19:39

  Det var virkelig pinligt, at medierne kunne vende det på den måde

  UANSTÆNDIGT, men sådan er statsansatte journalister nu om dage, helt Orwellsk.

  Kommentar by tavsen — 12. september 2020 @ 16:18

 59. sikke en arrogance, fy for satan

  Kommentar by Poul Sørensen — 12. september 2020 @ 22:42

 60. https://24nyt.dk/forsoeget-paa-at-omstyrte-usa/

  Sådan en gennembearbejdet faktabaseret artikel finder aldrig vej til andre medier i DK og slet ikke et emne som vil kunne ses i tv-medierne.

  Så løgn og bedrag bedrives helt med vilje og bevidst – også vi i DK er et led i omstyrtelsen af den vestlige demokratiske verden!

  Når den er helt væk…bliver der frit spil for kapitalen og kommunismen…de vil helt givet finde fælles fodslag og enes om den totale udnyttelse af alle folk…de vil altid kunne finde ud af at udnytte deres magt til egen vinding…koste hvad det vil!

  Kommentar by Black Watch — 13. september 2020 @ 01:23

 61. Black Watch — 13. september 2020 @ 01:23

  En Cavling prisværdig beskrivelse,
  i modsætning til alle de statslige medier, der flokkes om det samme emne i ugevis

  24NYT bringer dig de nyheder, som mainstream-medierne enten bort- eller nedprioriterer. Vi gennemgår et hav af nyhedsmedier – du får de vigtigste historier her.

  Kommentar by tavsen — 13. september 2020 @ 11:56

 62. Kommentar by tavsen — 12. september 2020 @ 16:18

  Ja, det er konsekvensen af, at journalisterne i dag er blevet intolerante venstreradikal aktivister. Ethvert emne benyttes til at fremme deres egen lille Hassan.

  Eksemplet med Ghita Nørby er godt. Hun blev diskret afskrevet og stemplet som en dement alkoholiker i medierne. Senere fik Ghita mulighed for at forklare sig til Michael Meyerheim og det var godt og iøvrigt sjældent spændende TV. Men medierne fik det til, at Michael Meyerheim formåede at få Ghita Nørby til at indrømme, at hun gik over stregen dengang. Men ignorerede Ghita Nørbys interessante forklaring, hvorfor hun med intention gik over stregen. Og sådan sørgede mederne for holde deres egen kollega, Iben Maria Zeuthen, fri for kritik.

  Det er ligesom JP’s serie for tiden om det kommende valg i USA, der er en ren tour de force i Trump-had, nu journalisterne føler sig kaldet til at være overdommere og vogtere over, hvad der må siges i medierne. Det lort er der næppe nogen selvstændigt tænkende mennesker, der gider læse, så fint nok for mig, at JP putter det ned bag en betalingsmur.

  Kommentar by traveler — 13. september 2020 @ 12:10

 63. traveler — 13. september 2020 @ 12:10

  Ja, journalistisk aktivisme er blevet det primære for statslige medier. Men DR’s dårlige samvittighed lavede dog en serie, som plaster på såret?

  Ghita Nørby og Jim Lyngvild tager igen på roadtrip rundt i Danmark.”

  Lige som dengang de lavede en fake-news udsendelse om dagplejere, der slog børnene. Generaldirektør Nissen måtte til Jylland med flove røde ører, undskyldning og en buket blomster.

  https://da.wikipedia.org/wiki/Christian_S._Nissen

  Kommentar by tavsen — 13. september 2020 @ 14:18

 64. Your comment is awaiting moderation. Kommentar by tavsen — 13. september 2020 @ 14:18

  Fordi jeg giver et enkelt link til Wikipedia?

  Kommentar by tavsen — 13. september 2020 @ 14:20

 65. HOV, jeg kunne have prøvet mig frem

  Ja, journalistisk aktivisme er blevet det primære for statslige medier. Men DR’s dårlige samvittighed lavede dog en serie, som plaster på såret?

  Ghita Nørby og Jim Lyngvild tager igen på roadtrip rundt i Danmark.”

  Lige som dengang de lavede en fake-news udsendelse om dagplejere, der slog børnene. Generaldirektør Nissen måtte til Jylland med flove røde ører, undskyldning og en buket blomster.

  Kommentar by tavsen — 13. september 2020 @ 17:59

 66. Your comment is awaiting moderation. tavsen — 13. september 2020 @ 17:59

  Kommentar by tavsen — 13. september 2020 @ 18:00

 67. https://da.wikipedia.org/wiki/Christian_S._Nissen

  Kommentar by tavsen — 13. september 2020 @ 18:01

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper