15. september 2020

Retten i Glostrup: “… Yakub Ilhan, som tidligere ansat i forretningen, havde instrueret Abdullah Ilhan”

For tre måneder siden problematiserede DR Nyheder, at 43 navngivne medarbejdere i Udlændingestyrelsen var blevet udhængt af en anonym profil på Facebook. Eksemplet var juristen Said Ilhan, en danskfødt tyrker bosat i Glostrup: “Jeg er, som de fleste andre udstillede kolleger, født og opvokset i Danmark…”

Herunder historien om 16-årige Abdullah Ilhan og 17-årige Yakub Ilhan, begge fra Vestegnen, der torsdag i sidste uge blev idømt 10 måneders fængsel for et røveri mod en forretning i Albertslund. De nærmere omstændigheder omkring relationen til Said Ilhan er ukendte, men der en forbindelse. Bemærk metoden, som citeret fra anklageskriftet herunder.

“… røveri efter straffelovens § 288, stk. 1, nr. 1, ved den 22. juli 2020 ca. kl. 19.15 i forretningen Albertslund, i forening og efter forudgående aftale eller fælles forståelse, for at skaffe sig eller andre uberettiget vinding ved trussel om øjeblikkelig voldsanvendelse, at have borttaget en pengekasse indeholdende 5.597 kr. i kontanter, idet Abdullah ilhan iført maskering og med en pistollignende genstand i lommen, indfandt sig i forretningen hvor han straks bevægede sig hen til kasse nr. 2 hvortil butiksmedarbejder V i havde frit udsyn fra sin position i kassen placeret bagved kasse nr. 2, hvorefter Abdullah Ilhan indledningsvis forsøgte at tage pengekassen fra kasse nr. 2 i sin besiddelse, hvilket forsøg mislykkedes idet butiksmedarbejder V 2. henvendte sig til Abdullah Ilhan og råbte ‘drop det’ eller lignende, hvorefter Abdullah ilhan, under overværelse af V 2.
114- og, fremtog den pistollignende genstand fra bukselindingen og med sin frie hånd tog
pengekassen i sin besiddelse og undløb fra forretningen, i hvilken forbindelse han rettede den pistollignende genstand mod y2., alt i mens medtiltalte Yakub Ilhan, som tidligere ansat i forretningen, havde instrueret Abdullah Ilhan i, at pengekassen i kasse nr. 2 var defekt, og dermed kunne udtages uden brug af nøgle, ligesom Yakub Ilhan under røveriet opholdt sig tæt ved forretningen.

Anklagemyndigheden nedlægger påstand om at Abdullah Ilhan tildeles en advarsel i medfør af udlændingelovens § 49, stk. 1, jf. § 24 b, stk. 1, jf. § 26, stk. 2, jf. § 22, nr. 2 og nr. 6.”

Oploadet Kl. 01:34 af Kim Møller — Direkte link26 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/113330/trackback

26 Comments »

 1. Ingen i familien Ilhan er mine “medborgere.” De skal hjem allesammen

  Kommentar by BB — 15. september 2020 @ 02:11

 2. DEN HER SAG viser sammen med tusindvis af andre sager at vores “demokrati”-bus er kørt i grøften og ligger med hjulene i vejret, mens passagererne er i bussen i kvæstet tilstand, eller ligger spredt ud på vejen med blod over det hele. Indvandrerne BESTEMMER NU SELV hvor mange indvandrere der skal flytte ind i Danmark som migranter og evighedsturister.

  Udlændingestyrelsens sammensætning afslører at mafiaborgens gamle partier ikke har styr på nogetsomhelst, eller at de bevidst afvikler det danske folks ret til at bestemme Danmarks videre skæbne.

  Men Rosa Lund, Stine Bosse, Zenia Stampe, Morten Østers og Lars Quisling finder det nok helt i orden at aflevere Danmark til berigerne.

  Kommentar by Bent A — 15. september 2020 @ 04:59

 3. Jelved, Iben Zeuthen, Eva Flyvholm og alle radikale feminister er sikkert også glade for at det går så godt med “integrationen” at også kriminelle elementer kan medvirke til at træffe politiske afgørelser.

  Kommentar by Bent A — 15. september 2020 @ 05:04

 4. #1 Kommentar by BB
  Enig ! De er fremmede for os og vi for dem.

  Kommentar by Danskeren — 15. september 2020 @ 06:56

 5. Svindlerfamilie fra ..? Pakistan?

  Kommentar by Hul igennem? — 15. september 2020 @ 07:43

 6. ..Og vi har en pakistanergroomer som udenrigsminister? en pædofil?

  Kommentar by Hul igennem? — 15. september 2020 @ 07:44

 7. Hvis ingen andre bemærkede det, vil jeg minde om et indslag på tv2, der viser en plejer tale til en dement kvinde på engelsk.
  Jeg tror ikke vedkommende plejer er dansker, og hvis min påstand holder, hvorfor opholder han sig i Danmark og hvem har ansat manden i en offentlig stilling

  De siger han er smidt ud på røv og albuer, jeg tænker om ledelsen forsøger at dække over noget mere, indtil støvet har lagt sig.

  Kommentar by k.m. — 15. september 2020 @ 08:02

 8. Er en ting, således begået vil andre senere kunne hævde de opførte sig som medborgere. Respektivt den og den var den første der gjorde det og det.
  Her bliver den ærede læser venligst huske på at ikke alle gerninger er værd at udføre eller gentage.
  Tak for ordet.

  Kommentar by Peter Buch — 15. september 2020 @ 08:16

 9. Bemærk at Said Ilhan på intet tidspunkt fotæller om sin islamicitet. Islam betyder alt for, om hr. Ilhan kan anerkendes som dansker eller ej. Det er præcis fordi islam primært er ‘front’ eller dække for en teokratisk voldsstyret organisation. De dumme europæere vil eller kan ikke skelne mellem islam som “from front” eller islam som et nazistisk militært system. Det udnytter typer som hr. Ilhan til at skjule islams sande formål – at tvangskonvertere civiliserede europæere til en dødelig global mafia og lade den store satan Allah bestemme over alt.

  Kommentar by Gustav Jensen — 15. september 2020 @ 08:25

 10. Mange ting viser at de radikale EKSTREMISTER er parate til at løbe linen ud mht. statstyranni, indvandring, folkeudskiftning og etnisk udrensning.

  De hykler løs 24/7 om humanisme, velfærd, menneskerettigheder og tragiske skæbner i fjerne lande, men samtidig er de totalt iskolde og ligeglade med de ulykkelige skæbner som deres egne landsmænd og danskernes børn påføres af deres skøre, kyniske, korrupte og forræderiske politik.

  Kommentar by Bent A — 15. september 2020 @ 08:28

 11. Islam er en underkastelsesreligion, og det er ikke bare religion, det er i den grad også politik. Det er en 1.400 års stokkonservativ livsstil, der ikke har rokket sig en millimeter, og hvor den nu i årtier intimiderer og undergraver det vestlige og kristne Europa, ved at være anmassende og krævende.
  Det er en trojansk hest, vi har i vores midte. Uanset hvor islam optræder, så følger der kævl og strid i dets kølvand, og altid i modsætning til deres omgivelser (Irak, Syrien, Libyen, Libanon, Ægypten, Afghanistan, Pakistan).

  Islam er enten en politisk ideologi med religiøs legitimation eller en religion der legitimerer politiske handlinger. Da, islam ikke adskiller det religiøse aspekt fra det politiske, da er de
  komplementære. Et islam uden politiske konsekvenser er ikke islam, og et islam uden religiøs tro er heller ikke islam. Politisk islam og religiøst er identiske, det ene ikke uden det andet.
  Hvis problemet med muslimer udelukkende er ”socialt” – som mange ynder at fremstille det – er det et kulturbetinget socialt problem. Den kultur der skaber problemerne hedder islam. Så kan det vist ikke siges tydeligere.

  Kommentar by der Adler — 15. september 2020 @ 08:35

 12. Islam er og bliver en -usekulær diktatorreligion med et Førerprofetideal- resten kender I. Det er klart en uddannet muhammedansk jurist ikke kan føle eller være loyal overfor Grundloven og lovgivningen i forhold sharialoven i længden. Det er hans/hendes pligt at være loyal overfor andre muslimer som vil undergrave det sekulære kristne menneskelige juridiske system som er til for individets skyld uanset baggrund. Det er en ærlig sag. Intet rasmus eller rasmine i det. Derfor Støt SIAD og GI. God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 15. september 2020 @ 08:51

 13. @10. der Adler: Islam er kun formelt en religion; med én såkaldt guddom. Medens andre religioner svømmer over med moralske og etiske overvejelser og anvisninger, tromler islam frem med bastante krav til fysisk udfoldelse efter nøje specificerede ritualer. Islam er en moralsk-etisk ørken med detaljerede regler om hvordan man tørrer røv, men intet om tolerance, fred og kærlighed (undtagen overfor andre muzzier). Islam er dødens pølse i universets pølsevogn og allah vil satans gerne være maskinmester på den vogn.

  Kommentar by Gustav Jensen — 15. september 2020 @ 09:32

 14. Note that muslims and niggers always mention that they are Danish or whatever country they are in so they cement that peoples should accept them but if they are such “good people” why are they behaving like the criminals they are? Why are the Danish taxpayers paying salaries to traitor that infiltrated the public sector and get paid for behaving like a criminal? I would say that you do not get your job on real merits in public sector since you get a job there depending how you blew, how fucked you and who “owns” you and you know that nothing will happen when you put your self-interest first. If you get caught, which the risk is minimal then you will rat on the others that also do same type of crimes. What else is there…? besides being a traitor and liar? pedophilia, satanism, stealing?

  In the getto you get accused for all kind of things when you are ahead in some way and yes the ones with the lowest iq and fake jobs (where they steal) are always jealous so I record my movements with audio and video 24/7. I even have cameras that picks up when inbreeded scum litters on my domains or dumps garbage outside my front door and calls the land lord and blames me, or that they have stalked me because they have no friends and need to have something to talk about. Criminals and mentally sick should not be amongst people that pay taxes and work for their living. These garnbage should be deported to their pwn shitholes including france, spain, latinamerica, poland, rumania, bulgaria och other shitholes and cesspools. They are in Denmark because no one wants and needs them in their own asswipe nations. Deport all the feminists and retards to those countries too. That trawl the internet and still can not get the correct assessment on something that you do not even need normalIQ for.

  Everything is pretty straight forward. Take what you stole and go home and be with your own. No one is interested in you pulling the racist card, time after time since your iq is so low that you have to do criminality, introvert and antisocial things so that you can feel smart. You have a country where you are more loyal to than to the taxpayers that pays your bills. go home to france, japan or latinamerican and stay there.

  Kommentar by Erwache — 15. september 2020 @ 10:15

 15. @ 12 Gustav Jensen

  Islam er djævelens svendestykke. Indtil for 40 år siden, så man ikke den brutale og primitive voldsudøvelse som man ser i dag. Ikke en dag, uden at hele den kriminelle palet er brugt. Årsagen: Man har uden blusel, i årevis lukket en dødvægt af ikke vestlige uintegrerbare velfærdsshoppere ind, uden at skele til, hvad det danske samfund har behov for, der i baggagen har en volds-og herrementalitet, som ellers har været ukendt i Danmark.

  Endvidere fifleri og udnyttelse med offentlige ydelser, kontanthjælp (medens man arbejder sort), arbejdsløshedsunderstøttelse (medens man er IS-kriger eller ferie i hjemlandet). Svindel med moms og fiktive firmaer i stor stil, der agerer som skalkeskjul for kriminel aktivitet. Kreativiten når det gælder om at få snablen ned i de offentlige kasser og berige sig, er bemærkelsesværdig pro-aktiv, og der bliver udvist stor opfindsomhed og gå-på-mod. Og myndigheder er tilsyneladende fraværende, og griber først ind, når det hele er eskaleret og har taget overhånd.
  Ansvaret for denne uholdbare situation, ligger fuldt og helt hos den manipulerende, herskende, politiske klasse. Her kan man så bare konstatere, at perioden 1983-2015 må kaldes tåbelighedernes march, idet man med åbne øjne gik sin undergang i møde, idet næsten ingen MF i Folketinget ønskede at sætte en grænse.
  Men at man lod det fortsætte årti efter årti uden at skride ind, det er et svigt uden lige. Politikere lader som bekendt ikke virkeligheden stå i vejen for deres feel god holdninger, selvom de røde advarselslamper var ved at brænde sammen.
  Tilbage sidder en måløs befolkning, der ikke kunne se ”storheden” i 40 års forfejlet politik, men som må acceptere en volds-og herrementalitet, hvor det er ”gæsten” der fortæller værten hvor bordet skal stå.

  Politikerne har sammen med medierne og gutmenschen foregøjlet den danske befolkning, at det er en berigelse, at få så mange ikke-vestlige og kulturfremmede som muligt til landet, og at vi er bundet af vores såkaldte internationale forpligtelser. Men årene har med al ønskelig tydelighed vist, at vi tilsyneladende skal stå med åbne arme og tage imod en hvilken som helst kriminel, forbryderisk og afskyelig udlænding (læs muslim), som ikke ønsker at brødføde sig selv, men leve på offentlig forsørgelse, samtidig med at vi skal høre på deres evindelige kritik af vores livsførelse. Tilmed kan man gang på gang læse om stikprøve undersøgelser i såkaldte ”udsatte” områder, hvor social snyd er sat i system. Told´s ”tast-selv” er som bekendt omdøbt til ”tag-selv”. Og politikernes reaktion er hver gang overraskelse.
  Jeg må sige: Jeg har fået nok! Min venlighedsbank er løbet tør!

  Der er al mulig grund til at påpege, at al den snak om de såkaldte universelle rettigheder, hvis resultat i sidste ende munder ud i, at snart sagt ethvert menneske har samme ret til at slå sig ned i f.eks. Danmark, med samme selfølgelig som landets egne etniske borgere. Det er et skråplan, en glidebane, som ingen ende vil tage, når vi har en slap og ikke konsekvens politik overfor ikke-vestlige velfærds emigranter. Jeg har aldrig troet, at Hussain kunne blive min bror, at jorden er min landsby og hele menneskeheden min familie. Den eneste forpligtelse jeg har, er overfor mit land, mit blod (etniske danskere) og vores historie.
  40 års åndløs indslæbning af forsørgelseskrævende muslimer har vist, at et forkert blik eller et nej til at blive røvet, er nok til at Mustafa slår en ned.

  Islam og muslimer kan sammenlignes med ukrudt i menneskehedens have, noget man altid bør trampe på, så det kan holdes nede.

  Kommentar by der Adler — 15. september 2020 @ 10:35

 16. Enig Michael Unna 08:51. “Islam er og bliver en -usekulær diktatorreligion med et Førerprofetideal- resten kender I.”

  Islam betyder som bekendt underkastelse. Når alle er underkastet indtræder veredensfreden. Derfor er islam i egen opfattelse ‘fredens religion’.

  Ifølge islam fødes ALLE MENNESKER PÅ JORDEN som muslimer. Det gælder også dig og mig. Fordi vi ikke vil indrømme det og nægter at tilbede Muhammed, er vi vantro. Derfor har troende muslimer pligt til at omvende os. Hvis vi nægter at lade os omvende, har de pligt til at dræbe os. Så der kan blive fred på jorden. Islams totalitære ideologi har mange træk tilfælles med kommunismens totalitære ideologi:

  Karl Marx så arbejderklassen som dem, der skulle erobre den politiske magt i staten. Den fase kaldte Karl Marx for proletariatets diktatur; et diktatur i den forstand, at arbejderne og deres allierede, ville sætte deres krav igennem.

  Ifølge Karl Marx var proletariatets diktatur demokrati. Dets opgave var at gøre staten overflødig ved at afskaffe alle sociale klasser. Herefter ville der ikke længere være en sammenhæng mellem ejendom og indtjening eller mellem arbejde og indtjening, alles behov var legitime. Når hele verden var blevet kommunisisk indtrådte verdensfreden. Som med islam. Derfor er islam og kommunisme åndsbeslægtede totalitære religioner. Derfor samarbejder de undervejs om at nå målet. De er begge religioner, der vil skabe evig fred på jord.

  Kommentar by A-mad — 15. september 2020 @ 10:41

 17. Her på Vestegnen har der været mange insiderjobs siden 80’erne, fordi især Fakta ville være med på noderne.

  fakta røvet
  https://www.google.dk/search?source=hp&ei=CY1gX_v5HKWRlwS0yrqgBg&q=fakta+r%C3%B8vet&oq=fakta+r%C3%B8vet&gs_lcp=CgZwc3ktYWIQAzoICAAQsQMQgwE6BQgAELEDOgIIAFD3ClivJGDjM2gAcAB4AIABYIgBqgaSAQIxMZgBAKABAaoBB2d3cy13aXo&sclient=psy-ab&ved=0ahUKEwi7oreA8OrrAhWlyIUKHTSlDmQQ4dUDCAo&uact=5#spf=1600163089229

  Kommentar by tavsen — 15. september 2020 @ 11:47

 18. Måske han lige skulle lære at skelne mellem synes og syntes, inden han bliver den helt nye store advokatraket. Han må have været så klog, at han sprang 4. klasse over, hvor man lærer om det.

  Kommentar by Skatteyderen — 15. september 2020 @ 12:17

 19. Jeg er ikke overraskende enig i diverse indlæg i denne meget vigtige tråd. Jeg finder dog blot at finde lighed i efternavnet. Kim Møller: Har du yderligere info der binder de 3 samfundsstøtter sammen? Jeg mener de 2 klart unge raketforskerstuderende og vedkommende cand jur fra omtalte styrelse?

  Kommentar by NED MED EKSTRAHØRMEREN.. — 15. september 2020 @ 12:30

 20. https://www.bt.dk/krimi/vanvidbillister-terroriserer-korsoer-nu-gaar-borgerne-sammen-for-at-stoppe-dem

  Kommentar by Anonym — 15. september 2020 @ 19:55

 21. Said Ilhan er født og opvokset i Danmark. Det er der så mange der er, uden at de dermed bliver danskere.
  I SydSlesvig var i første halvdel af 1800 tallet mange tysksindede født og opvokset i Danmark. Disse femtekolonne tyskere blev aldrig dansksindede og forrådte deres danske hjemstavn til tyskerne.
  Said Ilhan er en krænket tyrkisksindet personage, som gladeligt ville udskifte alle danskere med tyrkere. Tyskerne i 1800 tallet ville tvangskonvertere danske til hunner. Tyrkerne i Danmark vil blot slå os ihjel.
  Intet under at tyskere og tyrkere er sammensvorede mod resten af Europa. Merkel vil hævne det tyske nederlag i ww2. Erdogan skal have hævnet tabet af det tyrkisk besatte Balkan.
  Merkel pønser på at udskifte tyskerne med tyrkere. Hun gør hvad hun kan, for at fedte for de forhadte muzzier. Lykkes folkeombytningen, vil Furor Teutonicus blot blive udskiftet med Furor Turcorum; altså sindssygt blindt nationalt raseri. Send alle tyrkere i verden til Turkmenistan – deres eget gamle taberland. Så bliver verden et fredeligere sted.

  Kommentar by Gustav Jensen — 15. september 2020 @ 20:52

 22. Jeg henviser lige kort til isaminfo med overskriften “Uddrag fra muslimske blade”, der omhandler erobring:

  http://www.islaminfo.dk/artikler.asp?PgID=135

  Kommentar by M.S. Carstens — 15. september 2020 @ 23:37

 23. Kommentar by der Adler — 15. september 2020 @ 10:35

  Du skriver:

  “Tilbage sidder en målløs befolkning, der ikke kunne se ”storheden” i 40 års forfejlet politik, men som må acceptere en volds-og herrementalitet, hvor det er ”gæsten” der fortæller værten hvor bordet skal stå”.

  Altså…befolkningen er ikke målløs…de stemmer årti efter årti på de samme landsforrædere ved hvert såkaldte frie valg!

  Befolkningen er bevidste ignoranter, som undertrykker al fornuft og rationel handlekraft…de skal ikke have noget klinket og vil bare have fred og fordragelighed …for enhver pris!

  Danmark og dens etniske befolkning er færdige i løbet af et par årtier…og denne gang kommer der sgu ikke andre og frelser os!

  Det der sker nu og i fremtiden er uafvendeligt og irreversibelt – vanviddet er her og det kan ikke mere afhjælpes eller fjernes…så fremtiden bliver for danskerne som dhimmier eller konverterede til islam…det er det der kommer til at ske, når befolkningsudskiftningen tipper over til islams fordel og bliver et fysisk faktum vi kommer til at leve med eller under!

  Galskaben har været længe undervejs og ingen har turdet stoppe den…og man ved et godt, men har reelt i dag ingen muligheder for at ændre på det…det ved man også godt…derfor ser man hvordan det hele sejler og den primære opgave for dem, er at skjule og lyve om det…så længe det kan lade sig gøre!

  Kommentar by Black Watch — 16. september 2020 @ 00:08

 24. Det er latterligt at vi i Danmark sætter lighedstegn imellem “dansk statsborger” og “dansker”.

  Tvivler fx på at kineserne ville anerkende mig som “kineser” selvom jeg fik kinesisk statsborgerskab.

  “Said Ilhan” og hans efterkommere er og bliver aldrig danske.

  Kommentar by Peter Nielsen — 16. september 2020 @ 15:25

 25. Gustav Jensen — 15. september 2020 @ 08:25 skrev:

  “Islam betyder alt for, om hr. Ilhan kan anerkendes som dansker eller ej.”

  Øh, så du mener altså, at hvis han konverterede til kristendom, så ville du anerkende ham som “dansker”? Jeg er helt uenig!

  Kommentar by Peter Nielsen — 16. september 2020 @ 15:28

 26. Start set alle 3.verdens samfund tænker og handler nepotistisk. Det er derfor de med vestlige øje er “failed states”. Klanrelateret familiekriminalitet er reelt ser blod den ekstreme udgave af denne nepotisme. Den findes sikkert mere udbredt i blødere former overalt.

  Kommentar by CCC — 17. september 2020 @ 00:45

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper