18. september 2020

Sexisme værre end terrorisme: Al-qaeda truer Paludan – ‘Beskyttelse af Paludan har kostet 127 mio.’

Flere kvindelige politiker fortæller om sexisme i dansk politik, og Özlem Cekics klumme om mænd, der har kommenteret hendes tøj eller kaldt hende smuk, blev citeret i flere landsdækkende medier. Når seneste hashtag skal malkes, så er der intet væsentlighedskriterium. Alt er per definition fit to print.

Samme dag kunne franske Le Monde afsløre, at al-Qaeda opfordrede europæiske muslimer til at straffe folk der har hånet Islam. Med direkte henvisning til Koranen, skulle ‘profeten’ hævnes. Bemærk den afsluttende sentens i bandbullen:

“… target all those who have ridiculed our Prophet and the Book of our Lord, on top of them being the Dutch criminal Geert Wilders, the Danish cartoonist Kurt Westergaard, the Swedish cartoonist Lars Vilks, and the Danish Rasmus Paludan, and others.” (oversættelse).

Med undtagelse af Frihedens Stemme har intet dansk medie skrevet om den nye trussel mod Stram Kurs’ Paludan. Man kan dog med lidt god vilje, se torsdagens BT-artikel om Paludan som en kommentar til den islamistiske terrortrussel: ‘Beskyttelse af Paludan har kostet 127 mio.’

(Al-Qaeda truer Rasmus Paludan mfl.; Oversættelse via Geert Wilders)

(BT, 18. September 2020: Beskyttelse af Paludan har kostet 127 mio.)

Perspektivering

“Ligesom alle andre kom jeg til de sociale arrangementer, men jeg gik hjem, når folk blev fulde og ville kysse og kramme. Jeg gad ikke de seksualiserede snakke, som der er mange af i politik. F.eks. kan jeg huske, da en minister sagde, at den farve var flot til mig, og begyndte at tage lidt om mig. Da jeg bad ham om at lade være med at røre ved mig, sagde han: ‘Undskyld, jeg glemte du var muslim,’ som om det havde været mere acceptabelt, hvis jeg ikke var det.

Eller da jeg engang mødte en mandlig folketingskollega, som var ved at vise en patientforening rundt på Christiansborg, og som præsenterede mig: ‘I skal lige hilse på vores smukke folketingsmedlem.'” (Özlem Cekic, Ekstra Bladet, 14. september 2020)

Oploadet Kl. 00:47 af Kim Møller — Direkte link27 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/113424/trackback

27 Comments »

 1. Den eneste mand der er hængt ud af MeeToo bevægelsen er er socialakrobaternes Jeppe Kofod der for åben skærm undskyldte 200 gange overfor Øzlem, hvorfor rejser hun ikke tilbage til det underudviklede og primitive land hun kommer fra, Helle Thorning og alle de andre burde stikke piben ind når de vil oplyse navnene på de personer de påstår har krænket dem, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 18. september 2020 @ 00:58

 2. DE KRÆNKELSESPARATE FEMINISTER HAR INDLEDT EN SLAGS POLITISK BEKRIGELSE AF MÆNDENE. Se nederst i den foregående blog: 14 professorer osv.

  Feministernes grådighed efter magt og fordele har fået dem til at miste besindelsen. Hvis de ikke bremses, bliver Danmark som Sverige.

  Kommentar by Bent A — 18. september 2020 @ 01:46

 3. Hahaha…hva’ faen, islam og østperkerne har kostet os ca. 50 milliarder alene i år, så 127 millioner er bare en latterlig dråbe i havet, og samtidig givet godt ud.

  Kommentar by piphans — 18. september 2020 @ 02:31

 4. De håber jo på at det sker en dag så de kan spille forargede og rystede og fortælle om hvordan de altid har støttet paludans kamp for ytringsfriheden, alle de klamme politikere og mediesvin der har hånet og spyttet på ham i årevis for at sætte ord på deres egne forbudte tanker!

  Umiddelbart derefter vil de igen-igen-igen kalde de muslimer som fulgte koranens påbud om at hævne profeten for “mørke kræfter” uden at nævne islam med et ord, og bede til at ingen danskere begynder at spørge hvem der egentlig lukkede dem ind i landet!

  Og til dig paludan: Det sidste jeg nævner her burde være dit første og største fokus, fra nu af og forevigt. Vi ved godt at der er problemer, vi ved godt at du har en lighter og et uendeligt antal luderbøger, og at du og resten af stram kurs har nosser på størrelse med rokkestenen på bornholm. Og tak for det.

  Men kig på antallet af følgere og likes på facebook hvergang i laver noget for tiden. Det går kun nedad, lige indtil den dag hvor facebook uden at risikere noget kan slukke for jer helt. Og det var så det, flere års arbejde med livet som indsats spildt.

  Det er på tide at sparke til grammofonen, for i kører i den samme rille og folk gider ikke at høre på det skratteri mere. Vi HAR hørt sangen tusind gange, vi elskede den de første mange gange vi hørte den, men vi kan den udenad, og vi er trætte af den nu.

  Igen, kig selv på responsen på facebook. 50 likes for at risikere livet i sveriges største ghetto? Så er det sgu på tide at finde på noget nyt.

  Flyt istedet fokus over på dem som virkelig fortjener det. Dem der lukkede problemerne ind i landet. Duk op foran zenia stampes hus og læs alle de sindssyge ting hun har forsikret danskerne om gennem tiden højt over en megafon, feks klassikeren “om 20 år er de som os”. Få grinderslev til at optage det, og spil det citat på repeat henover videoer af muslimske optøjer og kriminalitet fra de sidste 20 år. Besøg samtlige radikale på den måde. Brug bitchute istedet for youtube, og SEND LIVE IGEN, hvilket var hele jeres eksistensgrundlag og årsagen til jeres succes, som i pludselig mistede da youtube smed jer ud. Men i mistede aldrig muligheden for at linke til andre platforme eller til jeres egen server. I valgte bare at acceptere de totalitære sociale mediers dom, til stor undren for alle.

  Det er som om i står i et hus hvor der er ild i gardinerne, og insisterer på at udskamme selve flammerne istedet for de personer der valgte at antænde dem. Og det er sgu synd, når der nu bogstaveligt talt sidder hundredevis af politikere med flere danskeres blod på hænderne end samtlige terrorister gennem tiden.

  Skal de bare have lov til at gå fri for hvad de har gjort?

  Skal danskerne ikke have en chance for at vide præcist hvem der som smadrede deres liv og sikkerhed i al evighed? For det er reelt kun en lille håndfuld højreorienterede der kender den fulde historie, de fleste danskere til venstre for DF der får al deres viden fra tv avisen aner det ikke, og slet ikke alle de unge som ikke aner HVORFOR de egentlig er tvunget til at vokse op i så usikkert et samfund. De har bare accepteret at sådan er det nu. Fortæl dem istedet hvem der smadrede deres liv så de kan skabe et bedre i fremtiden, og give de skyldige hvad de fortjener.

  For manglen på konsekvens er hovedårsagen til at de fortsætter, og er det i virkeligheden ikke det største problem af dem alle?

  Kommentar by Per — 18. september 2020 @ 03:07

 5. Bullshit Tidende igen igen. Det er da muligt,at mandetimer er talt og at tallet faktisk passer,hvilket jeg ærligt talt tvivler på.En enkelt million kan vel udgøre en livvagts løn 27-7-365. Men han har næppe haft 60 vagter omkring sig i de par år han har haft brug for dem.
  Vender vi historien og finder ud af hvad islam har kostet,er det aldeles sikkert,at udgiften vil blive optalt ved at udelukke enhver udgift,som måske også kan have sammenhæng med BT’s udgifter til vedligeholdelse af deres evigt overbelastede trykkeri. Når jeg ser stakken af BT i den lokale bladhandler,bliver den idelig større. Og udgifterne til distrubitiionen af deres fordrejninger af sandheden om etniciteten på kriminelle vokser naturligvis i takt med deres voksende popularitet. Hvorfor de må have større tilskud. DR’s og TV2’s udgifter vokser jo også,grundet deres voksende popularitet. Hvilket de da også fik del i skattekronerne af. Godt for os som elsker god objektiv journalistik,som TV2 og DR altid har været gode til at levere.
  Som sædvanlig er korrekturlæsning ikke foretaget og ironi eller sarkasme er aldeles ikke med vilje.

  Kommentar by Nielsen — 18. september 2020 @ 03:49

 6. Forkert! Aggressive muslimers forfølgelse af bare en person har kostet 127 mio.

  Kommentar by Den Nervøse — 18. september 2020 @ 04:03

 7. @ 6, Den nervøse.
  Den Nervøse har liget taget ordene ud af min mund/tastatur.
  “Nazi-Muslimer har kostet 127 mio. kr.”

  Kommentar by Oppenheimer fan — 18. september 2020 @ 04:17

 8. “men jeg gik hjem, når folk blev fulde og ville kysse og kramme”
  Du gik ikke langt nok hvis du stadig bor i dk.

  Kommentar by Hagmann — 18. september 2020 @ 05:34

 9. yeah well, 300 eller flere nedslagtede unge og børn til en ungdomsevent i Paris er ikke så slemt,som at vi pifter efter pigerne på gaden,eller lægger op til dem til en julefrokost. På den vis kan socialdemokrater forandre verden til det …..

  Kommentar by Nielsen — 18. september 2020 @ 05:49

 10. Kommentar by Per — 18. september 2020 @ 03:07.

  Fremragende indslag!!! Som en af dem der stemte på Stram Kurs, kan jeg kun nikke bifaldende til samtlige forslag.

  I mangler en bedre strategiker, Rasmus.
  Jeres force har hidtil ligget i den ’shock & awe’ strategi, der udspringer af en fuldstændig overtrædelse af samtlige almindelige danske politiske normer, hvor fokus’et har været på at fremprovokere reaktioner fra muslimerne, så offentligheden fik et væsentligt mere realistisk billede af den muslimske tankegang, og manglende impulskontrol når de udsættes for stress.

  Det har alt sammen været fremragende, og har afstedkommet stor opmærksomhed og opbakning, også fra udlandet, men…

  Som Per også nævnte, så ryk op i rækkerne nu, og overfør den samme strategi på de folkevalgte, der er hovedansvarlige i dette vanvid. Mød dem udenfor Borgen og privat, både før og efter arbejdstid, stil dem relevante spørgsmål om tidligere udmeldinger, som udstiller deres enorme hykleri og afgrundsdybe mangel på viden om Islam. De er linselus, alle til hobe, så giv dem hvad de vil ha’, stik en mikrofon op i næsen på dem, når de mindst venter det, og lad så danskerne se dem hakke og stamme sig igennem undskyldninger og søforklaringer.

  Du/i får jo nok ikke mange kommentarer vredet ud af dem, så det hele ligger i formuleringen af spørgsmålene, få eksponeret de ting de ikke vil have frem og forsøger at dække over, allerede i de indledende spørgsmål.

  Så er der spørgsmålet om medie-eksponeringen af det i laver, efter Youtube endnu engang fik understreget, hvem der ejer dem:
  Per foreslog Bitchute, hvad med GAB? Der er et meget stort antal højreorienterede der i dag bruger den platform, fordi den er fuldstændigt blottet for den sædvanlige venstreorienterede censur, og folk er voldsomt gode til at dele memer og klip derovre, der så i anden omgang ender op på twitter og facebook.
  Sørg for at udforme det i laver, så det bliver svært at censurere alene p.gr.a. dit navn. Og der er mange andre muligheder derude, hvis man gider lede efter dem.

  Personligt synes jeg Nye Borgerlige har gjort et fantastisk stykke arbejde, og de har også tallene der beviser det, så skru lidt ned for retorikken hvis noget af det her kan bruges, og udnyt så politikernes egen beslutninger og udtalelser som et våben imod dem.

  Vi er stadig rigtigt mange, der forstår nødvendigheden af en Rasmus Paludan iblandt det slæng af indspiste pampere og halvkriminelle på begge fløje, der sidder inde på Borgen. Om ikke for andet, så for at få rusket godt op i svineriet der foretages, henover hovedet på danskerne, og uden at vi nogensinde er blevet spurgt.

  Så du kan regne med min stemme, også næste gang. Selv hvis den er spildt, så bliver den ikke mindre spildt af at stemme på mere af det samme lort, og så kan jeg i hvert fald sige, at jeg har gjort min del, også stemme-mæssigt.

  Beklager tegn-sætningen, budskabet var vigtigere end grammatikken.
  Godspeed.

  Kommentar by Kimski — 18. september 2020 @ 06:57

 11. #8 Kommentar by Hagmann
  Ikke helt rigtigt. Hun gik ALDRIG hjem, havde hun gjordt det var hun ikke i danmark mere.

  Kommentar by Danskeren — 18. september 2020 @ 07:15

 12. Ja, Pers forslag kl. 3.07 bør Paludan virkelig tage til sig.

  Opgørelsen på 127 mill. skal man ikke sluge råt. Politifolkene skulle jo have haft deres løn under alle omstændigheder. Og enhver regnskabskyndig véd at regnskaber kan opstilles og udregnes på mange forskellige måder, i det man kalder kreativ bogføring. Og BT har i årtier været en løgnagtig skodavis, selvom den af og til har fortalt noget som både var sandt og væsentligt. Alt i alt har den ikke haft hæmninger i retning af at vildlede.

  Udgifterne til indvandring og hvad deraf følger er mindst 150 milliarder kr. pr. år.

  Kommentar by Bent A — 18. september 2020 @ 08:36

 13. Jeg kan kun tilslutte mig Per og Kimski’s analyse og anbefalinger. Paludan er for stor en provokatør til helt at slippe lysten og evnen til at udstille islam’s iboende vold og terror, men et mærkbart ryk til noget mere “tankevækkende” ville være en god ide.

  Kommentar by Vantroende — 18. september 2020 @ 08:43

 14. PERSPECTIVERING:

  Skrigeskinken udnævner knalde-Pelle til en af rigets højeste poster og forsvarer hans tilbøjeligheder til småpiger for åben skærm. “Han har jo sagt undskyld!”
  Man forstår herefter meget bedre Skrigeskinkens frådende forfølgelse af Inger S., der på mest ondskabsfuldes maner forsøger at fratage vores gamle indvandrede kulturberigere de samme glæder.
  Flot gået Mette!

  Kommentar by pseudonym — 18. september 2020 @ 08:56

 15. Altså hvad Al Qaida opfordre til og ikke opfordre til skal selvfølgelig ingoreres, da den alligevel står for det mest modbydelige man kan byde mennesker. Vi er i en computeralder, så selvfølgelig er Paludan og andre fremtrædende personer i dens kartotek….Kan det overaske nogen eller noget? Jeg håber ikke der er nogle kvinder der i ramme alvor mener at -Sexisme er værre end terrorisme- for så har de så sandelig fortjent at være sexslaver for Isis eller den muhammedanske verden, med så perverteret en opfattelse. Støt SIAD. God weekend .mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 18. september 2020 @ 09:26

 16. Jeg synes Jeppe Kofod sagen er hyleskæg, og jeg ser intet problem i han også bliver lagt for had af feministerne.

  Hvorfor “forsvare” ham? Han har (måske) ikke gjort noget ulovligt og under alle omstændigheder er det forældet, men han er sgu en klam fætter alligevel og en legemeliggørelse af hvordan politikere opfører sig.

  Jeg nyder i alt fald at se feminister forsvare Jeppe med at “pigen havde løjet sig ældre” som det sker på twitter. De kvinder der hyler op om samtykke erklæringer og mænds objektive unverselle skyld synes pludselig det er kvindens skyld…

  Sjældent har jeg moret mig så godt

  Kommentar by redneck — 18. september 2020 @ 10:08

 17. PALUDAN, SER DU MED HER I TRÅDEN.? Der er nogle fremragende forlag til jeres fremtidige arbejde. Der er mange som føler, at i kører i hak…

  Kommentar by Jens Peter — 18. september 2020 @ 10:20

 18. Kunne være interessant at høre, hvor meget døgnvagten hos jødiske institutioner koster, fordi Fredens Religion har erklæret jøderne krig?

  Ligeledes hvor meget andre politikere, som har beskyttelsesbehov, fordi islam vil dræbe ytringsfriheden?

  Endnu en stramning nødvendiggjort af muslimers krigeriske adfærd.

  “Nye initiativer skal sætte en stopper for angreb med fyrværkeri og stenkast

  Justitsministeren bad i kølvandet på de alvorlige fyrværkerihændelser i julen 2019 Rigsadvokaten om at undersøge det nuværende strafniveau. Rigsadvokaten har oplyst, at straffen for angreb med genstande på personer i offentlig tjeneste typisk ses udmålt i niveauet fra fængsel i 4 måneder til fængsel i 9 måneder, mens straffen for forsætlig fareforvoldelse ved affyring af fyrværkeri mv. typisk ses udmålt i niveauet fængsel i 10-60 dage. Med justitsministerens lovforslag vil begge dele fremover blive skærpet med en tredjedel.”

  Mærkeligt så tavse mennesker er blevet, især dem der hævder højere straffe IKKE hjælper.

  Kommentar by tavsen — 18. september 2020 @ 10:42

 19. @ Den Nervøse — 18. september 2020 @ 04:03

  Netop. Rasmus Paludan og Stram Kurs har ikke kostet en krone på det Danske statsbudget. De 127 millioner er blot endnu et post på udgiftsiden der skal lægges til de mindst 200 milliarder som indvandringen koster Danskerne hvert år og det er ikke indregnet de menneskelige omkostninger Danskerne betaler i traumer efter korporlige overfald, afbrændte biler og skoler.

  I øvrigt burde alle der stemmer på DF, NB og for den sags skyld alle der blot vil islam til livs indsende en vælgererklæring til Stram Kurs “søsterparti” Hard Line. Rasmus Paludan SKAL opstilles så de Danskere der er nødt til at leve i politisk skjul har en mulighed for at stemme i forhold til deres politiske overbevisning.

  Kommentar by Santor — 18. september 2020 @ 11:34

 20. Kommentar by pseudonym — 18. september 2020 @ 08:56.

  Det er jo præcis et sådant eksempel Paludan kunne have kastet sig over, for jeg kunne da godt tænke mig se ham spørge skrigeskinken, om hendes fortsatte angreb på Inger Støjberg skal udlægges som en støtte af barnebruds-ægteskaber eller pædofili generelt, siden hun så åbenlyst har taget den Islam-venlige oppositions side i spørgsmålet. Og om hun kunne forestille sig hendes egen datter, Ida, i en situation, hvor det var det eneste hun havde at se frem til, og om forskelsbehandlingen så ville være af religiøs eller ideologisk art.

  Der er bare så mange måder at køre de folkevalgte rundt i manegen på, som bare går til spilde, fordi journalist-standen i dag er en flok lommefascister.

  Kommentar by Kimski — 18. september 2020 @ 12:22

 21. Hvorfor er der ikke en journalist eller Rasmus Paludan, der tager Lov om indfødsrets meddelelse ind på Hoppeborgen og stiller hver og en af de folketingsmedlemmer, der har stemt disse muslimer ind i Danmark med rødbedefarvet flag og fri adgang til integrationsydelse, kontanthjælp, førtidspension, børnepenge, boligsikring, læger og hospitaler og tolke, SU, friplads i vuggestue og børnehaver, skolegang og universiter og finde ud af, hvilke af disse:

  Fremsat den 25. april 2019 af udlændinge- og integrationsministeren (Inger Støjberg)
  Forslag
  til
  Lov om indfødsrets meddelelse
  § 1. Indfødsret meddeles:
  1) Yasmin Abdallah, Vejle.
  2) Mohamad Taher Abdaly, Næstved.
  3) Mohamed Ashraf Abdel-Alim, København.
  4) Adam Ahmad Abdelghani, Roskilde.
  5) Amal Mohamed Abdi, København.
  6) Mira Khalid Abdulkarim, Rudersdal.
  7) Bassam Nizar Abdullah, Kalundborg.
  8) Haneen Iyad Abdullah, Frederiksberg.
  9) Shkar Mahdi Abdullah, Varde.
  10) Younis Abdullah, Randers.
  11) Abdulkadir Ali Abdulle, København.
  12) Tahar Maulidin Bin Abdussalam, Aalborg.
  13) Sham Mohammad Aboeed, Randers.
  14) Adam Mahmoud Abou-Khaled, København.
  15) Mahmut Aci, Vallensbæk.
  16) Silvana Addone, København.
  17) Pawan Kumar Adhikari, Rødovre.
  18) Arben Adili, København.
  19) Ali Adjorlu, København.
  20) Hiwa Ado, København.
  21) Lona Agha, Esbjerg.
  22) Angel Manuel Ahedo Santisteban, Frederiksberg.
  23) Ana Elisa de Mélo Ahlmann, Rødovre.
  24) Aziz Ahmad, Odense.
  25) Maha mohammed Ahmad, Tårnby.
  26) Mohamad Ahmad, Aarhus.
  27) Sandi Ahmad, Billund.
  28) Mina Ahmad Jaweed, København.
  29) Batool Ahmadi Kanrash, Aalborg.
  30) Ahmed Mohammed Fikry Elhadi Ahmed, Køben-
  havn.
  31) Bilal Ahmed, København.
  32) Sacdiyo Hasan Ahmed, Gladsaxe.
  33) Hasina Akbari, Aarhus.
  34) Mehrnaz Akbari, Furesø.
  35) Soner Akbas, Brøndby.
  36) Shairah Akhtar, København.
  37) Sarat Chandra Akkapeddi, København. 38) Nurten Akkurt, Ballerup.
  39) Youssef Mohammad Al Shreedy, Odense. 40) Dana Mohamed Al Wadidi, Vordingborg. 41) Can Alahmad, Kolding.
  42) Jana Alam, Albertslund.
  43) Aman Alamyar, Nordfyn.
  44) Allan Al-Ansari, København.
  45) Mila Alassadi, Vordingborg.
  46) Ghassan Adnan Abdulnabi Al-Awachi, Odense. 47) Senan Assi Ali Al-Baiati, Hvidovre.
  48) Mehdi Al-Dahlaki, Aarhus.
  49) Suaad Nazih Alderbi, Lejre.
  50) Mohammad Naufal Ismail Al-Fatemy, Vejle. 51) Asraa Jaleel Al-Fuwawdah, Høje-Taastrup. 52) Manhal Qasim Ahmed Al-Hasani, København. 53) Layla Kadhim Jassim Al-Hassan, København. 54) Ivan Al-Hilali, Aarhus.
  55) Avan Ali, Aarhus.
  56) Ghaith Ayham Ali, Holstebro.
  57) Lara Nasser Ali, Esbjerg.
  58) Selin Sherwan Abdullah Ali, Aarhus.
  59) Semar Sherwan Abdullah Ali, Aarhus.
  60) Yara Nasser Ali, Esbjerg.
  61) Olga Alieksieienko, Vejle.
  62) Amina Alijevna Alkhanov, Kolding.
  63) Majid Hameed Abid Al-Maliki, Kolding.
  64) Maram Mahmod Al-Masri, Aalborg.
  65) Mahmud Mohammad Almoghrabi, Slagelse. 66) Nehad I A Alqaddi, Næstved.
  67) Ibrahim Moustafa Alset, Varde.
  68) Mohammed Ibrahim Alshehabi, Bornholm.
  69) Maram Al-Yousef, Ringkøbing-Skjern.
  70) Rose Amin, Ballerup.
  71) Farheen Amir, Brøndby.
  72) Rabije Amiti, Herlev.
  73) Sofina Khalid Amora, Randers.
  74) Chernajen Teopiz Andersen, Favrskov.

  der er dømt for kriminalitet og/eller snyder i told, moms og skat og lever af overdådige, danske velfærdsydelser, som de sender hjem til Mellemøsten, Nordafrika, Afghanistan og Pakistan (MENAP landene).

  Stil hver MF disse spørgsmål:—Hvorfor har du stemt Achmed og Aisha ind i Danmark? Hvad er dit personlige ansvar for de danskere, de har krænket og overfaldet? Og hvordan vil de fratage dem dansk indfødsret og sende dem tilbage til sandørkenen? https://www.ft.dk/ripdf/samling/20181/lovforslag/l232/20181_l232_som_fremsat.pdf, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 18. september 2020 @ 12:52

 22. French are retarded asswipe and any citation of their toilet paper newspapers will indirectly mean makig Danish people retarded. Danish people are smarter than a french will even be.

  so why do french sons of bitches make it all the way to norther europe if hey are so smart and talented? They can stay on their own cesspool that they created but they are beta cuck that can not handle the crtap they created so they have to run away like the coward beta cucks they are. anyting french is like stepping into stench shit.

  Kommentar by Erwache — 18. september 2020 @ 14:46

 23. PALUDAN.!? ER DU DERUDE.?? Hvad er din kommentar.?

  Kommentar by Nanna — 18. september 2020 @ 19:26

 24. Det er da penge givet godt ud, det koster allerede helt vildt dagligt at forsøge det umulige med at integrere en uintegrerbar kultur som overtroen islam. Om det er A-Q eller IS, det er det same fis i en hornlygte, konstruerede grupperinger til formålet af CIAs evige krigsindustri. Dermed ret absurd, at dem vi forestiller at være på hold med, nemlig amerikanerne, selv bevidst har kreeret problemet. Håber SK stiller op igen, friheden er for alvor truet i landet fra alle sider, udefra som indefra.

  Kommentar by LarsB — 18. september 2020 @ 21:19

 25. Ingen – absolut ingen MSM medie har nævnt at Rasmus Paludan er kommet på en Al Queda dødsliste! Vi befinder os i den postjournalistiske tid!

  Kommentar by Den Nervøse — 19. september 2020 @ 13:04

 26. #4
  #10

  Læst med interesse. Hellere forslag i private henvendelser til mig end på en offentlig side.

  Kommentar by Rasmus Paludan — 22. september 2020 @ 02:42

 27. Først bruges sex til at komme ind og frem. Senere til at få de positioner fra dem de gav sex.
  Skal det forstås sådan?

  Kommentar by Anonym — 14. marts 2021 @ 04:19

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper