18. september 2020

TDS: Politiken mener historisk fredsaftale er ‘en skændsel’ – DR-ekspert: “.. en misvisende betegnelse”

Der er mange måder at lave valgprognoser på, og at spørge 1000+ gennemsnitlige er den gængse. Professor Helmut Norpoth har udviklet en såkaldt ‘primary model’, der tager udgangspunkt i primærvalgene: ‘Real electoral contests’, hvor stemmerne er talt og lagt sammen. Han spåede Trump vandt i 2016, og giver ham 91 procent chance for genvalg. Og det er altså før de direkte tv-dueller.

Det bliver næppe udenrigspolitik der får Trump genvalgt, og det ville nok heller ikke ske, hvis danskerne havde noget at sige. Selv når Trump lander en historisk fredsaftale, så er antipatien umiskendelig, Hverken Politiken eller DR tog den historiske fredsaftale mellem Israel og Emiraterne særligt pænt, og man venter næsten på MSM-overskriften: ‘Ekspert: Krigeriske Trump er pissedårlig til at lave krig’. Her citeret fra DR.dk.

“Israel og De Forenede Arabiske Emirater så hinanden i øjnene i går og skrev under på en historisk aftale. Den er historisk, fordi det er 26 år siden, at et land i Mellemøsten sidst indgik en aftale med Israel.

… Selvom aftalen mellem Israel og Emiraterne flere steder omtales som en ‘fredsaftale’ – blandt andre af USA’s præsident Trump – er det en misvisende betegnelse, mener seniorforsker Lars Erslev Andersen fra Dansk Institut for Internationale Studier.

– En fredsaftale er egentlig en sjov betegnelse. De to lande har nemlig aldrig været i krig med hinanden.

– Aftalen er kort og godt en køreplan for, at der muligvis kan komme en diplomatisk forbindelse, siger Lars Erslev Andersen.”

(Politiken-leder af Christian Jensen, 14. september 2020: Israel-aftalen er en skændsel, som viser, hvor farlig Donald Trump stadig er)

Citater

From 1948 onward, the Arab states have tried repeatedly to annihilate Israel. Every time, their efforts met with resounding failure, but this only served to fuel Muslim anger against Israel and Jewish people. Except for Turkey, no Muslim country had diplomatic relations with Israel, allowed its citizens to visit Israel or the import of Israeli goods. Israel and its people were beyond the pale.” (Mohammed M. Kamal, Jerusalem Post, 2012)

“På Demokraternes netop afholdt konvent omtalte Barack Obama Trump som en doven, medieliderlig tumpe, der er komplet uegnet til sit embede, hvilket meget godt dækker den statsautoriserede danske holdning til præsidenten. Ikke desto mindre kan Trump gå til valg på ryggen af en række markante politiske sejre og indfriede valgløfter. Inden coronakrisen havde han gennem en række skattereformer og afbureaukratiseringer skabt den stærkeste økonomiske vækst siden 1945, den højeste beskæftigelse nogensinde for sorte amerikanere og latinoer, en disponibel lønfremgang for en gennemsnitsfamilie på 3.000 USD om året. Den illegale indvandring er minimeret, de væbnede styrker oprustet, oversøiske gidsler er hentet hjem. En række islamiske topterrorister er likvideret, og en flot samarbejdsaftale mellem Israel og De Forenede Arabiske Emirater har Trump også fået gennemført. 12 coronavacciner er i udvikling i USA alene.” (Asger Aamund, Berlingske, 7. september 2020)

“På tre områder har Donald Trump været en overraskende kæmpesucces, også set med danske briller. Tirsdag aften underskrev præsidenten en slags fredsaftale mellem Israel, De Forenede Arabiske Emirater og Bahrain foran Det Hvide Hus. Deltagerne og ikke mindst Trump tog straks de helt store ord i brug. En historisk fredsaftale… Vi andre kan glæde os, skønt ‘Abraham Accord’ er underdækket i danske medier, beklageligvis også denne avis. Men freden er tættere på.” (Michael Dyrby, BT-leder, 16. september 2020)

“President Trump has now edged to a one-point lead over Democratic nominee Joe Biden in the latest Rasmussen Reports’ weekly White House Watch survey. While statistically insignificant, it’s the first time Trump has been ahead. … The race has narrowed over the past two weeks. Biden had a two-point lead last week, but that survey also marked the first time Trump had edged above 45% over the past two-and-a-half months.” (Rasmussen Reports, 16. September 2020)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/113449/trackback

96 Comments »

 1. Christian Jensen fra Pølletiken er en klam og ulækker landsforræderisk narrøv af rang, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 18. september 2020 @ 11:46

 2. Der er odds 1,95 på Trump sejr hos danske Spil (Biden 1,85).

  En tusse på det og så er der 950 kr. i overskud til en glad aften i byen, hvor man kan fejre de danske journalisters skuffelse over valgresultatet.

  Kommentar by M.P. — 18. september 2020 @ 11:58

 3. Hold op jeg håber Trump vinder! Det bliver en kæmpe bet til Journalistisk Venstreparti

  Kommentar by Martin — 18. september 2020 @ 12:10

 4. ALTSÅ HØR NU HER: Danmarks største og eneste VIRKELIGE problem er den sexisme og de politisk ukorrekte bemærkninger som udruges i visse mandlige kredse, og som fører til krænkelse af visse kvinder.

  Det er jo ganske forfærdeligt at visse mænd eller alle mænd ved visse lejligheder kan finde på at sige noget som ikke er 100 procent respektfuldt overfor feminister og kvindesagskvinder.

  Indtil videre bør det derfor anses for at være upassende at beskæftige sig med udenrigspolitiske emner, fordi det vil forhindre os i at koncentrere os om at løse Danmarks ALLERSTØRSTE problem: mændene.

  Det er klart at de alle bør interneres, indtil de har lært at når en feminist viser sig, bør de straks falde på knæ og sige: undskyld vi eksisterer.

  Bare spørg DR og Pølletiken, som vil bekræfte at det er rigtigt: Mændene er Danmarks værste problem, og vi bør alle skamme os hvis vi ikke koncentrerer os om at løse denne udfordring allerførst, inden vi går videre til løsningen af andre problemer.

  Det er ikke uden grund at DR er i gang med den største kampagne i lang tid.

  Kommentar by Bent A — 18. september 2020 @ 12:27

 5. Nu har stort set alle medier jo udnævnt Trump 2020✨ til verdens største røvhul så er det selvfølgelig svært at falde til patten uden at tabe ansigt.

  De er alle en folk uduelige tåber og derfor falder de med et brag når de bliver afsløret. Mit fromme håb er at mediestøtten fjernes fuldstændigt og de bliver tvunget til at tilbagebetale de enorme salære de har hevet i land i deres tid som Danmarks højst betalte bistandsklienter.

  Kommentar by Santor — 18. september 2020 @ 12:29

 6. Hvor er fordømmelse henne blandt Uriaspostens bruger over den rituelle halalslagtning af en uskyldig, 44-årig muslimsk kvinde i Randers?

  Hvor er forargelsen henne på Uriasposten? Forbavselsen? Vreden? Afmagten???

  Kniven blev gentagne gange hugget og boret ind i muslimens krop af hendes 17-årige muslimske søn og hendes 59-årige muslimske ægtemand, men proselytterne på Uriasposten er pisse ligeglad. De trækker lidt på skulderen 💁🏼‍♂️ og debatterer MeToo, filosofi og feminister.

  VI SKAL IKKE HAVE MIDDELALDERLIGE ÆRESDRAB FRA AFGHANISTAN I DANMARK. Fat det nu. De skal UD UD UUUUUUD, alle muslimer til hobe.

  Den der tier, samtykker, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 18. september 2020 @ 12:32

 7. Ad 12:29

  I øvrigt burde ingen statsansat have en større indkomst end gennemsnitsindkomsten i Danmark. Det er at skide Danskerne ned af ryggen at betale million lønninger til statsansatte!

  Kommentar by Santor — 18. september 2020 @ 12:33

 8. PS: Til ovenstående må naturligvis tilføjes og indrømmes at Trump har den store fejl at han er en mand og ikke en kvinde, hvorfor det er fuldt forståeligt at DR, TV2 og papiraviserne har hetzet ham fire år i træk.

  Det bør selv Trump-tilhængere kunne forstå.

  Kommentar by Bent A — 18. september 2020 @ 12:33

 9. @ NotariusUmulius — 18. september 2020 @ 12:32

  Laver du ikke snart din egen blog?

  Kommentar by Santor — 18. september 2020 @ 12:34

 10. Det bliver mere og mere pinlig for parnasset….

  Kommentar by Moth — 18. september 2020 @ 12:47

 11. Santor
  Hørt!

  Kommentar by k. m. — 18. september 2020 @ 12:47

 12. Naa, saa mener Politiken atter engang noget. Gaaaab, what else is new? Fandens til forskel paa negerkongen, der fik en nobelpris paa forskud, eller var det paa forventet efterbevilling, og saa Trump, der som den eneste praesident siden 1953 har faaet Nordkorea i tale og senest har faaet sat skub i mellemoestlige forhandlinger, han skal selvfoelgeligt nedgoeres, det er klart.
  Jeg er 100% med Santor, 12:29. Fjern den mediestoette fuldstaendigt. Dette kunstige aandedraet til terminalt syge institutioner er i bedste fald spildt og maa, set med skatteyder oejne, betegnes som dybt uansvarligt og uanstaendigt.

  Kommentar by krassisten — 18. september 2020 @ 12:49

 13. Santor
  Hørt!

  Kommentar by k. m. — 18. september 2020 @ 12:47

  Santor og k. m., bland jer uden om mine skriverier om muhamedanere på Uriasposten, og bland jeg uden min blog eller ikke blog; jeg har helt naturligt en interesse i at deltage i debatten på Uriasposten med ligesindede, jeg fanger utroligt mange gode, alternative historier i kommentarsporet.

  Kim Møller har utallige gange har fanget mine afsløringer af kriminelle negre og muslimer, som efterfølgende ender med deres egne, selvstændige tråde på Uriasposten.

  OG NOTARIUS GØR DET HELE GRATIS OG ULØNNET, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 18. september 2020 @ 13:04

 14. @ NotariusUmulius — 18. september 2020 @ 13:04

  Du er IKKE en “ligesindet”, du er en pestilens ud over alle grænser.

  Kommentar by Santor — 18. september 2020 @ 13:16

 15. “Santor og k. m., bland jer uden om mine skriverier om muhamedanere på Uriasposten, og bland jeg uden min blog eller ikke blog”

  egoet tager magten over umulius, og skriverier bliver mere og mere ekstrem

  jeg springer over kommentarer fra umulius og den mystiske Erwache der insisterer på at skrive på engelsk.

  Kommentar by k.m. — 18. september 2020 @ 13:26

 16. Demokraternes tricks: Leaked 2016 Call Reveals Joe Biden Risked National Security To Sabotage Trump https://thefederalist.com/2020/09/17/leaked-2016-call-reveals-joe-biden-risked-national-security-to-sabotage-trump/

  Kommentar by Snaphanen — 18. september 2020 @ 13:54

 17. Hvor er det bare afslørende og pinligt på samme tid.

  Ishøjs borgmester Ole Bjørstorp (S) står på direkte tv på TV 2 SNOOZE og siger:

  –Ishøjs første store udbrud skete i det pakitanske miljø ifm med nogle festligheder. Nu er de jo alle samlet til fredagsbøn, og her vil imamen orientere dem om at bære mundbind, holde afstand og vaske eller afspritte hænder ofte. Alle de ting, som vi danskere jo allerede kender til… (citat slut).

  Så pestegnens største muslimkommune, Ishøj, har altså en borgmester igennem de sidste 20 år, har altså en dem og os opfattelse af perkerne fra Mellemøsten, Nordafrika, Afghanistan, Pakistan (MENAP landene) og så os hvide, kristne danskere, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 18. september 2020 @ 14:11

 18. Når man læser (mellem linjerne) i Christian Jensens leder så fornemmer man den slemme lugt af, ikke blot en taber, men et helt segment af tabere (Læs: Politikens læsere) – Hr. Jensen ved at slaget er tabt; han tror at stumperne kan reddes ved hjælp af skrig, skrål og beskyldninger – Good Lord! Hvor er du kommet lagt ud Christian!

  NB: Københavnere som har ejendom eller bor i indre by, få jeres biler i sikkerhed. Og til jer der har forretninger, få butiksruder og døre barrikaderet i god tid og senest på valgdagen – Trumps valgsejer vil udløse en hidtil uset bølge af hærværk og ødelæggelse; det er nemlig sådan at venstrefløjen fejrer demokratiet!

  Kommentar by T. Flodur — 18. september 2020 @ 14:14

 19. du er en pestilens ud over alle grænser.

  Kommentar by Santor — 18. september 2020 @ 13:16

  Og Santor lyder som en væmmeligbo, der byder alle mulige muslimer velkommen i Danmark.

  Hvornår har du, Santor, sidst holdt Eid fest i din privatbolig for dine lokale, kælemuslimer?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 18. september 2020 @ 14:22

 20. @ NotariusUmulius — 18. september 2020 @ 14:22

  Hvad fanden ævler du nu om, Spade!

  Kommentar by Santor — 18. september 2020 @ 14:30

 21. NotariusUmulius, du er en boomer faggot.

  Kommentar by Børge-Muhammed — 18. september 2020 @ 14:33

 22. Curling Generation MeMeMe haters gonna hate, forbyd islam I Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 18. september 2020 @ 14:40

 23. Gammel Politisk vittighed omskrevet, så den kan overføres på Trumf. Trumf og Paven er ude i en robåd på en sø i USA. Pressen står på land og følger mødet på afstand. Pludselig får et vindstød fat og blæser Pavens hat overbord. Paven beder Trumf om at ro hen for at se om Han kan få den. Bare rolig- siger Trumf, og stiger ud af Båden, og vandre på vandet hen og henter Hatten, og vender tilbage med den tørskoet.
  Næste dag står der i Pressen (MSM) overskrift.- Trumf kan ikke svømme-. :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 18. september 2020 @ 14:53

 24. no one gives a shit about trump. he cares oly about his own and everyone else should care about themselves. here are so much crap going on domestically so that is what people with brains should focus on and not what other liars and thieves are up to and what they say.

  why should i listen to asswipes that can not even solve the problems in their own shithole, do nt have guts or balls to go in and clean up in their own country and problems?

  why should i give away some of my hard earned money so that french, spanish and italians get free money just because they are sons of bitches and retarded asswipe communies? Who gives a fucking faq about low iq creatures that can not even think as normal iq people?

  traitors should be treated like traitors.

  Erwache jetzt!

  Kommentar by Erwache — 18. september 2020 @ 14:58

 25. Erwache, kan du ikke formulere dig på dansk? Det er træls at læse dit uga buga.

  Kommentar by Børge-Muhammed — 18. september 2020 @ 15:22

 26. Erwache, kan du ikke formulere dig på dansk? Det er træls at læse dit uga buga.

  Kommentar by Børge-Muhammed — 18. september 2020 @ 15:22

  Det uga buga er det samme uga buga, som din store helt, Donald J. Trump, anvender.

  Erwache, PLEASE PLEASE PLEASE keep posting your English language searing comments and discoveries about cuck beta White males, commies, niggers and the lot here on Danish language Uriasposten, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 18. september 2020 @ 15:30

 27. @ 23, Michael Unna. Tak for et godt grin :-) , og i guder hvor den dog rammer soemmet paa hovedet. Om forlov, saa vil jeg skyndsomst dele den med Trump-haderne blandt venner og bekendte…

  Kommentar by krassisten — 18. september 2020 @ 15:35

 28. OT: CORONA NEDLUKNING IGEN!! Bekendtgjort på Mettes pressemøde i dag, hvor man igen skulle høre på Brostrøm, klovnen med den røde næse. Som altid er en måned eller tre efter hvad almindelige kvikke danskere og bloggere forlængst har regnet ud. Brostrøm snakker som en gammel kone, og er uimodtagelig for logiske argumenter. Tvunget af sine omgivelser går Brostrøm nu langt om længe med til at covid-pesten skal tages alvorligt. Han mener at det er vigtigt og nødvendigt at bruge mundbind ved offentlig transport, og det SKAL man jo! Og der er bøder på 2500 kr. hvis man i fri luft er et sted hvor man ikke må forsamles. Men Brostrøm kan ikke se den fjerneste grund til at undgå smittespredning i butikker hvor folk myldrer rundt mellem hinanden.

  Fatter ikke at regeringen bliver ved med at gøre sig selv til grin ved at fremture med at bruge denne klovn som virus-ekspert. Selvom han har gættet forkert om sygdommen 15-20 gange. Og stadig ikke forstår at putte en smule logik ind i sin rådgivning.

  Kommentar by Bent A — 18. september 2020 @ 15:35

 29. “Med forlov…” burde der have staaet.

  Kommentar by krassisten — 18. september 2020 @ 15:36

 30. Erwache 14.58 skriver at Trump er en dårlig præsident, som ingen regner for noget. Det er da en besynderlig påstand som næppe holder vand. Hvad er meningen med at rakke ned på Trump?

  Kommentar by Bent A — 18. september 2020 @ 15:42

 31. NotariusUmulius, du er måske ikke en boomer bare en faggot.

  Kommentar by Børge-Muhammed — 18. september 2020 @ 16:11

 32. Falske meningsmålinger:

  https://www.youtube.com/watch?v=ksXir3ZrwCk

  Kommentar by Vakse Viggo — 18. september 2020 @ 16:17

 33. NotariusUmulius, du er måske ikke en boomer bare en faggot.

  Kommentar by Børge-Muhammed — 18. september 2020 @ 16:11

  Tak for opmærksomheden, Børge, 😅😇, forbyd homoer og forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 18. september 2020 @ 16:30

 34. Tulle idioten er Dead Man Walking.

  Ny bog: Pia K. dolker Tulle

  DF-veteranen er bestemt ikke begejstret for sin afløser. ‘Kan DF-formanden ikke selv se skriften på væggen, banker Pia Kjærsgaard en dag på døren og giver ham et halvt år til at rette op,’ lyder det i en ny bog

  På en rejse til Taiwan har Pia Kjærsgaard taget bladet fra bunden. Hun er slet ikke tilfreds med sin afløser som DF-formand, Kristian Thulesen Dahl. Foto: Jens Dresling
  Dansk Folkepartis nestor og tidligere partiformand, Pia Kjærsgaard, er slet ikke imponeret over sin afløser, Kristian Thulesen Dahl.

  Internt i partiet har hun givet udtryk for, at han skal se at få strammet op. Og hun er klar til at skifte Kristian Thulesen Dahl ud, hvis partiets nedtur fortsætter.

  (…)

  En ny bog om Kristian Thulesen Dahl bidrager nu med sprængfarlige oplysninger om spillet bag DF-formandens ryg.

  Morten Messerschmidt har således lagt konkrete kup-planer for at komme af med Kristian Thulesen Dahl, så han selv kan overtage magten. Det bliver afsløret i bogen ‘Kong Kristian – Mennesket, magten og faldet’, der udkommer på mandag.

  ‘Morten Messerschmidt holder møder med en lang række personer på tomandshånd. Han er klar til at gå efter Kristian Thulesen Dahl.’

  Det har Morten Messerschmidt sagt til flere uafhængigt af hinanden, fremgår det i bogen.

  ‘Morten Messerschmidt vil være formand for Dansk Folkeparti,’ lyder det, forbyd svagpissere i front for Dansk Dolkeparti og forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 18. september 2020 @ 17:03

 35. Falske meningsmålinger: https://www.youtube.com/watch?v=ksXir3ZrwCk

  Kommentar by Vakse Viggo — 18. september 2020 @ 16:17

  Prøv også at holde øje med arbejdsløshedstallene. De skal nok fordrejes, så arbejderregeringen tager sig godt ud i disse corona-tider.

  “Antallet af bruttoarbejdsløse faldt med 300 personer fra december 2019 til januar 2020. Bruttoarbejdsløsheden er nu på 103.800 fuldtidspersoner”

  Kommentar by tavsen — 18. september 2020 @ 17:18

 36. ‘Ekspert: Krigeriske Trump er pissedårlig til at lave krig’.

  Jamen det er da også tarveligt, nu har den samlede mediestand i 4 år fortalt igen og igen, at han var en farlig mand. Ingen grænser for hvor mange krige han ville starte, når han havde adgang til den røde knap.

  Så holder han i stedet møde med Nordkorea, og nu en fredstraktat mellem uforenelige stater. AFSKYELIGT, det var også forkert, da han trak tropper hjem. Kan han da ikke forstå, at journalister ønsker oprustning?

  Samfulde 4 år har MSM forsøgt at få ham afsat. Tiden rinder ud, og det er ikke lykkedes for de magtfulde medier. Heldigvis får de snart 4 år mere til at effektuere deres ønsker. UDEMORATISKE som RØDGARDISTER alle dage har været.

  Kommentar by tavsen — 18. september 2020 @ 17:31

 37. Ang. journalister – ikke nok med de angriber Trump hele tiden, de har tilegnet sig en ubehagelig spørgeteknik, jeg kalder det forhørsmetode.

  De starter tit interview med : “Kan du forstå? at….” efterfulgt af det ledende spørgsmål. Det betyder at medier(folkedomstolen) har dømt offeret på forhånd. Offeret er tvunget til at sige :”ja, jeg forstår det er sådan” men – og hvis offeret her viger væk fra det svar journalisten vil have, afbrydes konsekvent og der startes forfra.

  Det er meget ubehagelig, og hvis I ikke har lagt mærke til det, så tænk over det næste gang i hører nyhederne

  Kommentar by k.m. — 18. september 2020 @ 17:32

 38. Donald Trump har i bogstaveligste forstand givet jøderne nøglen til det hvide hus.

  AIPAC! MIGA!

  Kommentar by Krautling — 18. september 2020 @ 18:38

 39. AIPAC! MIGA!

  Kommentar by Krautling — 18. september 2020 @ 18:38

  YAY!!!! American Israel Public Affairs Committee ❤️🇺🇸🇮🇱

  YAY!!!! Make Israel Great Again ❤️🇮🇱✡️🕎, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 18. september 2020 @ 18:44

 40. Kommentar by NotariusUmulius

  Er du jøde eller bare en kæmpe, selvhadende forræder?

  Hvorfor stak du af fra den anden debat, da jeg spurgte ind til ham overrabbineren og hans indrømmelser?

  Kommentar by Krautling — 18. september 2020 @ 18:50

 41. Børge-Muhammed — 18. september 2020 @ 16:11:

  “NotariusUmulius, du er måske ikke en boomer bare en faggot.”

  Han er en fake “nationalist” (zionist), spammer og godkendt opposition.

  Kommentar by Peter Nielsen — 18. september 2020 @ 19:00

 42. N-U: I DR P1 har Pia K. fornylig udtalt at hun synes at Tullesen er fantastisk dygtig. Så over et år efter hans elendige indsats 2015-19 bakkede hun ham altså stadig op. Er de ikke bare begge to et par levebrødspolitikere der kun går efter at være stuerene? DF-toppen har ihvertfald svigtet tæt på 100%. Og Tullesen kan ikke rette op på sin usle og landsskadelige indsats om han så får 1000 år til det.

  Kommentar by Bent A — 18. september 2020 @ 19:04

 43. To the beta cuck Bent. The reason you on purpose misinterpret my statement is because you have very low iq. i would tell you and it is well deserved to fuck yourself you low iq copying piece of shit.

  find someone else to pick on asswipe. to remind you i have two black belts and know how to defend myself fucking beta cuck.

  To the fag “Børge-Muhammed”, go fuck yourself you stenchy french loving piece of shit.

  when Kim Moller tells me to fuck off I will fuck off until I am staying fucking retarded pedophiles.

  Kommentar by Erwache — 18. september 2020 @ 19:04

 44. Kommentar by Erwache

  You won’t gain people’s trust if you talk like that, brother. Stay calm. An insult here or there, fair enough, I do that myself when it’s needed, but no need to rant like that. That’s never gonna win people over.

  National Socialism isn’t about hate against others, it’s about love for your own. Never forget that.

  Kommentar by Krautling — 18. september 2020 @ 19:12

 45. Kommentar by Bent A — 18. september 2020 @ 19:04

  Bent, læs her: http://www.uriasposten.net/archives/113449#comment-5388208, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 18. september 2020 @ 19:15

 46. Kommentar by NotariusUmulius

  Hvorfor forventer du af andre, at de gider at læse det, du skriver, når du ikke engang selv gider at tage stilling til ting, der ikke lige passer ind i dit fastlåste verdenssyn?

  Kommentar by Krautling — 18. september 2020 @ 19:20

 47. PS: Messerschmith kan nok gøre noget ved det, men er han også gået over til at være klima- og co2 tosse ligesom Tullesen, er det godt nok en sørgelig omgang. (men EUs anklager mod ham er sikkert noget politisk opspind. Samme metode er brugt mod flere andre som ikke var EU-begejstrede)

  Kommentar by Bent A — 18. september 2020 @ 19:22

 48. Kommentar by Krautling — 18. september 2020 @ 19:20

  Er du, kære Krautling, nationalsocialist? SVAR: Ja eller nej? Ingen væven udenom.

  Hvis ja, hvor kan man melde sig ind?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 18. september 2020 @ 19:30

 49. k.m. 17.32: Ja, i dag var DR mikrofonholder for MORTEN ØSTERS, den feminiserede mandsling hvis hjerte græder, tuder og bløder for millioner af børn hele jorden rundt, men som kun har et iskoldt stenhjerte når det gælder danske børns velfærd og fremtid.

  Han begræd at indstrømningen af berigere og evigheds social-klienter var taget en lille smule af pt. (men invasionen er sikkert i fuld gang igen om kort tid)

  Kommentar by Bent A — 18. september 2020 @ 19:31

 50. Morten Messerschit går nu all in:

  Messerschmidt: Jeg vil være DF’s næste formand

  For første gang gør Morten Messerschmidt klart, at han vil efterfølge Kristian Thulesen Dahl som partiformand.

  Både DF-formand Kristian Thulesen Dahl og partiets næstformand, Morten Messerschmidt, har hidtil afvist, at Messerschmidt er partiets kronprins.

  Nu siger Thulesen Dahl i et interview med Politiken, at Messerschmidt for nuværende er det mest oplagte bud på partiets næste formand.

  »Det vil jeg vurdere, også i og med at gruppen gør ham til næstformand«, siger Kristian Thulesen Dahl.

  Kilde: https://politiken.dk/indland/art7931149/Messerschmidt-Jeg-vil-være-DFs-næste-formand, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 18. september 2020 @ 19:57

 51. Det lader til at Tullesen har god tid. Nogen burde forklare ham at han er en dødvægt for partiet. Han er den største vælgerbedrager på Christiansborg. Lars Quisling er kun nr. 2. At Tullesen ikke forlængst er røget ud, viser at der er noget helt galt med det meste af DF-toppen.

  Kommentar by Bent A — 18. september 2020 @ 20:40

 52. Pis mig i øret, der sker IKKE en skid herinde. Jeg savner sgu snart Bo Warming, Niels O, np og Simon73, fucking lortedebatside uden særlig megen debat, sværdslag og meningsudvekslinger.

  Hvis ikke der sker mere debat herinde snarest, så kan I alle sammen rende mig noget så eftertrykkeligt i røven, så er jeg skredet fra Uriasposten.

  SÅ TJEKKER Notarius UD AF URIASPOSTEN FOREVER, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 18. september 2020 @ 20:41

 53. Og Balder, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 18. september 2020 @ 20:43

 54. -> NotariusUmulius

  Jeg har intet personligt imod dig, men det vil faktisk gøre mit liv lidt lettere. Så skal jeg ikke mere slette lange indklippede kommentarer, der muligvis kan give mig problemer med copyright-havere.

  Kommentar by Kim Møller — 18. september 2020 @ 20:53

 55. Endeløst og ligegyldigt personfnidder blandt nogle få bidrager ikke til læseværdigheden af Uriasposten.

  Hver for sig har I mange gode indlæg og bidrager positivt til bloggen, men kunne I ikke finde et lukket forum, hvor I kan skændes i fred og ro uden at blande os andre ind i det?

  Kommentar by Henrik Wegmann — 18. september 2020 @ 20:54

 56. Kommentar by Kim Møller — 18. september 2020 @ 20:53

  Jeg holder som regel mine indlæg fra MSM kilder indenfor den lovfæstede citatret, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 18. september 2020 @ 21:07

 57. Tak til umulius for at afsløre sig selv

  Kommentar by k. m. — 18. september 2020 @ 21:22

 58. Tak til umulius for at afsløre sig selv

  Kommentar by k. m. — 18. september 2020 @ 21:22

  Noblesse Oblige, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 18. september 2020 @ 21:36

 59. Kommentar by NotariusUmulius

  Ja, selvfølgelig er jeg Nationalsocialist. Det er alle mennesker, der ved, hvad der rent faktisk foregår, og som ikke bare har stirret sig blinde på islam. Jeg har også engang været kosher-nationalist, som troede, at jøderne var en allieret, men jeg blev klogere – så der er da håb for jer andre. ;)

  Hvorfor tror I, at løgnemedierne, google og sociale medier alle prøver at censurere al negativ snak om jøder?

  Er det ikke lidt spidsfindigt, at disse løgnere lyver om alting, men lige præcis Nationalsocialisme og jøder, taler de sandt om? Hvor giver det mening?

  Kommentar by Krautling — 18. september 2020 @ 22:01

 60. Kommentar by NotariusUmulius

  Og hvad angår at melde sig ind.. Det at være Nationalsocialist kræver ikke, at man er medlem af nogen gruppe. Det er en ideologi. Religionen for hvide mennesker, der vil være sunde i krop og sjæl, og som blot vil fred på jord. Tro ikke på mediernes skræmmekampagner. Det er løgn på løgn. Rigtige Nationalsocialister elsker deres folk og gider sådan set ikke at spilde tid på at rende og hade andre. Det kommer man ingen vegne med. Selvfølgelig er man nødt til at tale om problemerne, når fjenden er i landet, men ingen grund til at drukne sig selv i had. Så vinder de bare. Man er nødt til at være konstruktiv.

  Men altså, man kan jo melde dig ind i Den Nordiske Modstandsbevægelse, som er Nationalsocialistisk. Det er jeg personligt ikke, men jeg har da stærkt overvejet det, og det ender det nok også med en dag.

  Fortsat god aften. :)

  Kommentar by Krautling — 18. september 2020 @ 22:07

 61. # Krautling : Hvorfor kan man ikke nøjes med at være dansk og national? Hvorfor skal socialisme absolut spændes foran det nationale??

  Bortset fra det, så er vores “demokrati” kørt fast. I den forstand at det aldrig vil løse Danmarks største problemer. Christiansborg er en håbløs størrelse. Ihvertfald så længe de gamle partier har over 90 mandater. De har hverken vilje eller evne til at foretage sig noget effektivt mht. indvandringen eller andet som truer danskernes nutid og fremtid. Det fastslår snaphanen. Kun en samling af nationale kræfter kan hindre at Titanic-Danmark synker. Læs selv.

  Kommentar by Bent A — 18. september 2020 @ 22:37

 62. Kommentar by Bent A

  Fordi, hvis man blot er dansk og national, så holder man døren på klem for alskens degenerativ adfærd, såsom homofili, snigende pædofili, feminisme, hedonisme, promiskuitet. Samt, at man tillader bankernes åger, den svindelagtige fiat-baserede økonomi, og man tillader jøder at undergrave ens samfund stille og roligt. Man kan desuden ikke kalde sig nationalist, hvis man samtidigt betingelsesløst støtter et andet land – som f.eks. jøder. Ens loyalitet kan kun ligge ét sted.

  Man skal være ydmyg overfor folk og fædreland, og det er man ikke, når man ophøjer andre nationalstater nærmest til et niveau der ligner det, man har til sit eget folk og fædreland. Det er jo national-polygami. Ikke sagt, at man ikke skal være venner med andre lande, fordi selvfølgelig, og man kan også skabe begrænsede alliancer og unioner, der ikke piller ved selvstændigheden af nogle parter.

  Desuden fokuserer Nationalsocialisme meget på traditioner, samt en sund krop og et rigtigt broderskab, hvor alle ikke bare er individualistiske og ensomme indeni, fordi de ikke kan finde noget ægte tilhørsforhold, andet end måske fodbold osv. (ikke at der er noget galt med fodbold, men det skal ikke være grundlaget for noget broderskab. Det er meningsløst).

  Folk er nødt til at forstå, at indvandringen, problemer med jødernes undergravelse, LGBT, feminisme osv. osv. Ene og alene er opstået fordi vi blev nihilistiske og hedonistiske i 60’erne. Det var dér alle problemerne startede.

  Ja, jøderne står bag meget lort, som jeg har været inde på – de er katalysatoren bag de fleste problemer, MEN med dét sagt, har jøderne kun den mulighed fordi vi som folk har mistet vores broderskab og sande identitet.

  Kommentar by Krautling — 18. september 2020 @ 22:49

 63. NotariusUmulius — 18. september 2020 @ 20:41:

  Dagens glædelig overraskelse!
  Jeg håber du holder ord? jeg savner nemlig den seriøsitet der var på UP inden tp (TeppePisserne), Bent A og og du kom til ;-)

  Kommentar by M.S. Carstens — 18. september 2020 @ 22:54

 64. Den Nordiske Modstandsbevægelse? More like Mosaisk Modstandsbevægelse. Erklærede nazister anno 2020 er zionistiske golemer lmao.

  Kommentar by Børge-Muhammed — 18. september 2020 @ 23:01

 65. Kommentar by Børge-Muhammed

  Den har jeg ikke lige hørt før, haha. Hvad er dit belæg for den påstand?

  Har svært ved at se, hvad der er zionistisk ved dem. Den Nordiske Modstandsbevægelse bestiller ikke andet end at afsløre alt det lort, de render og laver.

  Kan du ikke venligst holde en sober tone og lade være med at bruge ordet “Nazist”? – Det er et meget nedladende ord i en sand Nationalsocialists optik. Går ud fra, at du gerne vil en konstruktiv debat.

  Kommentar by Krautling — 18. september 2020 @ 23:06

 66. Brug hovedet, Krautling.
  Hvergang frustrerede, hvide mænd “organiserer” sig i rollespilsklubber, gnider venstrefløjen sig i hænderne. De, venstrefløjen, behøver blot at udpege bumserne, som frejdigt bekræfter alle fordomme om højreradikale, med det resultat, politisk dissens gøres totalt uspiselig for velfungerende mennesker. Hvis vi overlever, så er det på trods af grupperinger som NMB.

  Kommentar by Børge-Muhammed — 18. september 2020 @ 23:47

 67. 6. NotariusUmulius
  Du søger fordømmelse blandt Uriaspostens bruger over den rituelle halalslagtning af en uskyldig, 44-årig muslimsk kvinde i Randers?

  Jeg kan garantere, selv om der ikke skrives meget, er fordømmelsen der i kraftige vendinger.
  Fordi: Folk vil sikre sig at de ikke bliver meldt for noget, hvis de ikke kunne styre sig.
  Hadet er jo under overfladen.!

  Kommentar by Charles — 18. september 2020 @ 23:59

 68. Kommentar by Børge-Muhammed

  Så vi skal altså bare læne os tilbage og lade dem smadre hele verden? Genialt.

  Hvorfor tror du, at de frygter, at hvide mennesker organiserer os? – Fordi det er deres værste frygt! Det er også derfor de vil udrydde hvide mennesker, fordi vi er de eneste, der historisk set har ydet proper modstand. Uden os, ligger verden for deres fødder.

  Det er dig, der skal bruge hovedet.

  Kommentar by Krautling — 19. september 2020 @ 00:03

 69. Light switch brain: neon-nazi freak show eller do nuffin.

  Kommentar by Børge-Muhammed — 19. september 2020 @ 00:15

 70. Dhimmi Erslev… Eller er han konverteret??

  Kommentar by A. Nysted — 19. september 2020 @ 00:18

 71. Kommentar by Børge-Muhammed

  Nu modsiger du dig selv.

  Kommentar by Krautling — 19. september 2020 @ 00:24

 72. Så var fru Carsten igen på banen med et surt opstød hvor hun kalder andre bloggere for useriøse og sætter N-U og undertegnede i samme bås som “np” som hun kalder en tæppepisser. Men hvor seriøs er fru Carsten selv? At sammenligne nationalkonservative med en decideret rabiat femtekolonne troll er da både fjollet og uforskammet. Hvad bilder fru Carsten sig ind? Ryger hun fjolletobak?

  Kommentar by Bent A — 19. september 2020 @ 02:06

 73. Der blev vendt nogen sten i tråden her, og nyt kryb kom frem i lyset.

  Jeg foreslår de kravler tilbage til hullerne, ellers ender det bare med vi også har Al-Qaeda og andre langt-ude-på-fløjene typer til at afspore debattråden

  Kommentar by k.m. — 19. september 2020 @ 08:10

 74. Kommentar by k.m.

  Kryb? I det mindste er jeg ikke en jødeelskende forræder. :)

  Hvad adskiller jer fra de forrædere, der slikker røv på muslimer?

  Hvordan er dét at slikke røv på Israel ikke forræderi, når man er dansker? Eller du er måske jøde, og slet ikke dansker? Det ville forklare en hel del. ;)

  Kommentar by Krautling — 19. september 2020 @ 08:35

 75. Hitlers regime slikkede røv på muslimerne i Mellemøsten under WW2, så hold ud bare kæft Krautling

  Kommentar by k.m. — 19. september 2020 @ 08:49

 76. To højreradikale i samme rum – tilkald en ambulance.

  Psykisk syge og konspirationsteoretikere på Uriasposten kæmper om at hade muslimer, sorte og brune mennesker mest.

  Men så blander nynazisterne sig med påstand om, at man også skal hade jøder, ellers er man inkonsistent: De er semitter ligesom araberne, de er fra Mellemøsten, de har en anden religion ligesom muslimerne, de vil den hvide, danske mand ondt …

  Der hersker kaos, anarki og borgerkrig på den yderste højrefløj.

  Heldigvis.

  Kommentar by np — 19. september 2020 @ 09:02

 77. Venstrefløjsernes had til Donald Trump af utroligt. Morderisk og sindssygt. Politiken er et af de førende Trump-hadende medier. TV2 og DR er også med i hetzen mod Trump. Så forleden i DR2 Deadline omtalen af den historiske fredsaftale mellem Israel og De Forenede Arabiske Emirater. Med studievært Lotte Folke Kaarsholm og de to ‘opponenter’ Politikens Anders Jerichow og én der blev præsenteret som kommende fra en af Anders Fog oprettet tænketank, som jeg husker det.
  Smilene i studiet virkede falske på Politikens Anders Jerichow og studievært Lotte Folke Kaarsholm. De bagatellisrede da også fredsaftalen mellem Israel og De Forenede Arabiske Emirater. De spillede dog en klip med en norsk politiker fra Fremskridtspartiet, der sagde at Donald Trump burde tildeles Nobels fredspris. Det udløste det store grin fra Kaarsholm og Jerichow. Fogs konsulent(?) i studiet vidste han var på udebane og gik ikke stærkt imod venstrefløjserne i studiet, men han fik da sagt i en sidebemærkning: “Havde det været Obama, var aftalen nok slået positivt og noget større op i medierne?”

  Er der nogen der kan huske hvorfor Barack Obama fik Nobels fredspris? Min kone mente, at det var fordi han var neger?

  Der kommer måske mere fred mellem araberne og Israel. Så må venstrefløjserne fortsætte med deres advarsler mod freden!:-)

  “Saudi Arabia will ‘very likely’ join peace deal, diplomat says
  Israeli official: Saudis might normalize with Israel even before the US presidential election. Saudi government reiterates its obligation to the Palestinians and the establishment of an independent Palestinian state.
  Saudi Arabia is expected to follow the United Arab Emirates and announce normalization with Israel soon, possibly before the US presidential election, a senior Israeli official told Israel Hayom.

  US President Donald Trump said something similar at his remarks at the signing of the peace deals at the White House on Tuesday. After the ceremony, Trump spoke with King Salman of Saudi Arabia, and said he expected the Saudis to normalize with Israel soon.”
  (www.israelhayom.com By Ariel Kahana Published on 09-16-2020)

  Kommentar by A-mad — 19. september 2020 @ 09:12

 78. Politiken sætter selv værdien af svineriet: for en (hel?) krone kan du få leveret smudset. halleluja!

  Kommentar by pseudonym — 19. september 2020 @ 09:23

 79. Kommentar by k.m.

  Løgn og latin. De var allierede på nogle få punkter. Du ved jo intet.

  Bliv du ved med at slikke røv på dit jødiske herrefolk og se, hvad du får ud af det. Shabbos goy. Ynkeligt.

  Kommentar by Krautling — 19. september 2020 @ 09:56

 80. Krautling, ingen gider høre på bodega-jødesnak. Step up dit game.

  Kommentar by Børge-Muhammed — 19. september 2020 @ 10:28

 81. Big fucking surprise… Quelle surprise…

  Muslimske kvinder underlagt hemmeligt Sharia råd i Odense

  En muslimsk kvinde i Odense ville gerne skilles fra sin mand, men det kunne hun ikke få lov til af en imam, fordi hendes mand ikke ønskede skilsmisse. Og derfor fortsatte manden med at opsøge kvinden i hendes nye hjem og afkræve hende seksuelle ydelser.

  Sagen fra Odense er et konkret eksempel på imamer og religiøse autoriteter, der rådgiver om skilsmisser og konflikter. Det skriver Berlingske, som kan afsløre, at der i Odense er etableret en parallel retsinstans. Et såkaldt ‘religiøst råd’, som tager sig af blandt andet skilsmissesager.

  »Det er et religiøst råd, hvor man trækker på autoriteter, der er fokuseret på islamiske skilsmisser, men som også foretager mægling i andre sager. Rådet kan også invitere religiøse autoriteter fra andre steder i landet, hvor man afholder nogle højrådsagtige møder,« siger ph.d. Jesper Petersen til Berlingske, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 19. september 2020 @ 11:19

 82. Politiken-leder er en skændsel, som viser, hvor farlig Christian Jensen stadig er.

  Kommentar by Gustav Jensen — 19. september 2020 @ 11:21

 83. Troede egentlig at SUGEFISKEN “np” der er tilhænger af løgn, censur, feminisme, pladderhumanisme, masseindvandring, afrikanisering og islamisering, endelig havde trukket sugekopperne og følehornene til sig, efter de mange afsløringer af hendes hyklerier og anti-danske femte-kolonne virksomhed. Men trolleriet fortsætter bare. Men det er vel typisk for feministiske fanatikere, at de er stædige som kameler og mangler enhver form for selvkritik.

  Kommentar by Bent A — 19. september 2020 @ 11:51

 84. @ Børge-Muhammed — 19. september 2020 @ 10:28

  Tak.

  Kommentar by Santor — 19. september 2020 @ 13:36

 85. Nu vender det? Håbet stiger og stiger!:-)

  “President Trump has now edged to a one-point lead over Democratic nominee Joe Biden in the latest Rasmussen Reports’ weekly White House Watch survey. While statistically insignificant, it’s the first time Trump has been ahead.”
  (Rasmussen Reports. Wednesday, September 16, 2020)

  Og Mads Fuglede er stået med på vognen. Trump-vognen!:-).
  (Det forekommer mig, at han har foretaget en 180 graders vending i forhold til tidligere? Men måske husker jeg forkert?:-)

  Mads Fuglede USA-analytiker og MF (V): Giv Donald Trump Nobels fredspris
  Mellemøsten er traditionelt set ikke en del af verden, der særlig ofte er ophav til gode nyheder, men en ny aftale, hvor Trump har spillet en rolle, er den bedste nyhed fra regionen i flere generationer. Men sådan ser danske medier underligt nok ikke på det. Hvorfor mon?(..)

  Da Trump flyttede den amerikanske ambassade fra Tel Aviv til Jerusalem i slutningen af 2017, blev jeg inviteret til at tale om det i et par af de større danske medier. Det var en underlig oplevelse, fordi præmissen begge steder var, at vi skulle tale om, hvorfor Trumps beslutning ville være så forfærdelig for Mellemøsten (..) Jeg husker, hvordan jeg til begge sagde, at jeg ikke kunne deltage på den præmis (..)

  Allerede i 1995 havde Kongressen lovgivet om at flytte ambassaden, men forskellige præsidenter havde valgt at udskyde beslutningen (..), fordi Mellemøsten ville kollapse i vold og uro, hvis man gjorde alvor af Kongressens beslutning(..man) havde skabt en stemning af, at Mellemøsten ville kollapse i vold og uro, hvis man gjorde alvor af Kongressens beslutning. John Kerry var ikke i tvivl. Trumps beslutning ville føre til, at Mellemøsten samlet ville eksplodere. Adam Holm mente på Facebook, at det afslørede, at Trump ikke bare var galt afmarcheret, men decideret gal (i betydningen vanvittig.)

  Resten er historie, siger man. De tre år er ved at være gået. Mellemøsten glemte at eksplodere. Faktisk blev området så roligt, at Israels premierminister Benjamin Netanyahu lige har været i Washington D.C. sammen med udenrigsministrene fra Bahrain og Forenede Arabiske Emirater for at underskrive en fredsaftale mellem de tre lande. De sad bare der ved et langt bord i selskab med den »gale« Trump og skrev verdenshistorie (..)

  Mellemøsten er traditionelt set ikke en del af verden, der særlig ofte er ophav til gode nyheder. Denne aftale er den bedste nyhed fra regionen i flere generationer. Skulle man tro. Men sådan så man ikke på det hos hverken CNN eller Politiken, for bare at nævne to (..)Ritzaus telegram handlede også mere om, hvordan fredsaftalen var en art hån mod palæstinenserne (..)
  Trump har længe haft den holdning, at han ville have fået en Nobelpris, hvis man var fair i uddelingen af dem (..) Trumps besættelse af Obama har længe været centreret om den nobelpris, som Obama fik uden helt selv at vide, hvad han havde gjort for at få den. Trump har virket besat af tanken om, at han fortjente Nobelprisen mere. Kender man bare lidt til nobelkomiteens politiske observans, er det selvfølgelig utænkeligt, at Trump nogensinde vil få Nobels fredspris. Che Guevara vil få den posthumt, før det sker. Men det er egentlig en skam. For en gangs skyld siger Trump noget sandt. Han har fortjent Nobels fredspris for at have bragt mere fred og stabilitet til en region, hvor begge dele er en mangelvare.”

  (Den vits med Che Guevara er herlig. Tak for den Mads Fuglede!:-)

  Kommentar by A-mad — 19. september 2020 @ 14:42

 86. Kommentar by Børge-Muhammed

  Du er ret imbecil, er du ikke?

  Kan du/I gætte hvilket land, der som det eneste i verden, har deres helt eget parlament i EU? – Jep. Israel.. Og de er ikke engang medlem af EU, haha. Hvorfor? Ikke engang EU-lande har deres egne separate parlamenter i EU. Så Israel har altså flere privilegier i EU/Bruxelles, end noget EU land har. Det er jo sindssygt. Fuldstændigt vanvittigt. Hvad fanden laver de i EU?

  Vi bliver bollet i smadder af de perfide krognæser, og alle I morbide fjolser tror, at det eneste problem i verden er islam. LMAO.

  en.wikipedia.org/wiki/European_Jewish_Parliament

  De infiltrerer os fra A til Z, og alle er ligeglade, lige indtil vi er totalt sønderkneppet og gennemsyret af jøderi, ligesom USA. Det ender i globale Weimar-tilstande.

  Hvordan kan I blive ved med at sidde og skabe undskyldninger for disse undergravende insekter?

  Kommentar by Krautling — 19. september 2020 @ 15:49

 87. Faktum er, at alle danskere, der er pro-Israel, er landsforrædere! Det pureste afskum. Ikke et klap bedre end de venstreorienterdde landsforrædere. Landsforræderi er landsforræderi, uagtet om man suger lort ud af røven på muslimer eller jøder.

  Kommentar by Krautling — 19. september 2020 @ 15:52

 88. Kommentar by Krautling — 19. september 2020 @ 15:49

  Lad nu de små kælesmovsere og Israel være; de har det sååååå hårdt og har oplevet som mangen modgang 😱 forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 19. september 2020 @ 15:55

 89. Jeg kan da i det mindste trøste mig selv med, at globale Weimar-tilstande vil resultere i globale løsninger. Og hvis I pro-jødiske forrædere tror, at I slipper for straf, så tager i grueligt fejl.

  Landsforrædere! FØJ!

  Kommentar by Krautling — 19. september 2020 @ 15:57

 90. Kommentar by NotariusUmulius

  Nu forvirrer du mig.. Troede du var jødeelsker? Din sarkasme antyder det modsatte nu.

  Men hvis det er fordi du har set lyset, så velkommen i klubben, broder!

  Kommentar by Krautling — 19. september 2020 @ 15:59

 91. @ NotariusUmulius — 18. september 2020 @ 20:41

  Mange tak. Good Riddance!

  Kommentar by Santor — 19. september 2020 @ 16:29

 92. A-mad — 19. september 2020 @ 14:42

  TAK for læseværdigt indlæg

  Kommentar by tavsen — 19. september 2020 @ 16:30

 93. Kommentar by A-mad — 19. september 2020 @ 14:42

  Ja, jeg opdagede også lige nu her Mads Fugledes indslag.

  Dobbeltchok: Mads Fuglede er helt uforfærdet ærlig, og Berlingeren lader det ske (men havde nok alligevel ikke andre muligheder, når skribenten er Mads Fuglede).

  Kommentar by traveler — 19. september 2020 @ 17:18

 94. Mange tak. Good Riddance!

  Kommentar by Santor — 19. september 2020 @ 16:29

  In your dreams…. 🤪🤩 forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 19. september 2020 @ 17:49

 95. @ NotariusUmulius — 19. september 2020 @ 17:49

  Det vil altså sige at man ikke kan regne med hvad du siger?

  Go figure!

  Kommentar by Santor — 21. september 2020 @ 23:02

 96. PS. “Erwache, kan du ikke formulere dig på dansk?” spørger flere. Jeg er enig. Kan engelsk, men springer alligevel dine indlæg over. Dansk er nemmere for danskere. Prøv at starte med det forkætrede googletranslate. Det er bedre end sit rygte:-)

  “ingen skider noget om trumf. han bryr sig om sin egen, og alle andre skal være interesserede i sig selv. her foregår så meget lort på hjemmemarkedet, så det er, hvad mennesker med hjerner skal fokusere på, og ikke hvad andre løgnere og tyve har at gøre med, og hvad de siger.

  hvorfor skal jeg lytte til røvservietter, der ikke engang kan løse problemerne i deres eget skidthul, har ikke tarm eller bolde at gå ind og rydde op i deres eget land og problemer?

  hvorfor skal jeg give nogle af mine hårdt tjente penge væk, så franskmænd, spanske og italienere får gratis penge, bare fordi de er tæver og forsinkede kommuner? Hvem giver en skide faq om lavt iq væsner, der ikke engang kan tænke som normale iq mennesker?

  forrædere skal behandles som forrædere.

  Erwache jetzt!

  Kommentar fra Erwache – 18. september 2020 @ 14:58”

  Måske er der en mening med det på engelsk? Ikke så vidt jeg lige kan se.

  (Erwache, måske skulle du skrive på tysk? Det bliver vist ikke mere forståeligt, men der er lissom mere schwung i det?! :-)

  “Niemand scheißt auf Trump. Er kümmert sich um sich selbst und alle anderen sollten sich um sich selbst kümmern. Hier ist so viel Mist im Inland los, dass sich Menschen mit Verstand darauf konzentrieren sollten und nicht darauf, was andere Lügner und Diebe vorhaben und was sie sagen.

  Warum sollte ich Asswipes hören, die nicht einmal die Probleme in ihrem eigenen Scheißloch lösen können, keine Eingeweide oder Bälle haben, um in ihrem eigenen Land und in ihren Problemen aufzuräumen?

  Warum sollte ich einen Teil meines hart verdienten Geldes verschenken, damit Franzosen, Spanier und Italiener kostenloses Geld bekommen, nur weil sie Hurensöhne und zurückgebliebene Asswipe-Kommunen sind? Wer gibt eine verdammte FAQ über Kreaturen mit niedrigem IQ, die nicht einmal als normale IQ-Leute denken können?

  Verräter sollten wie Verräter behandelt werden.

  Erwache jetzt!

  Kommentar von Erwache – 18. September 2020 @ 14:58”

  Kommentar by A-mad — 25. september 2020 @ 15:15

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper