19. september 2020

Reimer Bo om Paludans sikkerhed: “Jeg ønsker selvsagt ikke, vi skal begrænse ytringsfriheden.. Men..”

Indtil 2010 tilhørte Reimer Bo toppen af dansk journalistik, og var vært for flere tv-magasiner. Siden har han været selvstændig i kommunikationsbranchen, og er den dag i dag formand for ‘Den Danske Publicistklub’ af 1880. En forening, hvis formålsparagraf pointerer, at klubben er for folk der professionelt ‘værner om ytringsfrihed’. Reimer Bo Christensen på Facebook om prisen for Rasmus Paludans sikkerhed…

“HVAD GØR VI?
Jeg må indrømme, at jeg har svært ved at rumme to tal i mit hovede.
To unge kvinder blev nægtet en operation, som kan stoppe en sjælden sygdom, som gør dem blinde. Operationen vil koste 6 millioner kr. … Det danske samfund smækker kassen i. Behandlingen findes for dyr!

Samtidig afslører BT via aktindsigt, at den samme samfundskasse har betalt 128 mio kr for at beskytte Rasmus Paludan det seneste halvandet år. Hans udnyttelse af demonstrationsretten under massiv politibeskyttelse består ene og alene i at han rejser rundt og håner religiøse og etniske minoriteter med koranafbrænding og ‘korankastning’

… Mens han griner hele vejen hjem fra kvarterer, der beboes af gode mennesker i den almennyttige sektor
Jeg ønsker selvsagt ikke, vi skal begrænse ytringsfriheden, demonstrationsretten eller forsamlingsfriheden. Men jeg bliver mundlam af at sammenligne de to tal. Og de to menneskesyn
De to verdener.”
(Reimer Bo Christensen, 16. september 2020)

(Collage: Reimer Bo Christensen; Fotos: Facebook, Youtube)

Oploadet Kl. 12:27 af Kim Møller — Direkte link48 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/113458/trackback

48 Comments »

 1. Mig bekendt har DR adgangskontrol, der koster flere millioner hvert år. Hvad kunne pigerne have fået for de penge?

  Kommentar by Skatteyderen — 19. september 2020 @ 12:32

 2. For slet ikke at tale hvad pigerne kunne have fået for DR’s årsmilliarder – af hvilke Reimer Bo har fået en fed pension.

  Kommentar by ino — 19. september 2020 @ 12:40

 3. Det var også samme person der absolut skulle på “Sirius Patrulje” med Kronprinsen på Grønland, men som efter nogle dage frøs så meget at han måtte skiftes ud og flyves hjem til Danmark. Tænk på hvad det har kostet DR. De penge kunne også godt være brugt til noget andet. Og nu med hensyn til Kneppe Kofoed, man taler aldrig om Frank Jensen – overborgmester i Kbh og hans lange tunge der røg på kinderne og nakken på nogle damer på Rådhuset

  Kommentar by Pallemand — 19. september 2020 @ 13:00

 4. HVEM HAR UDREGNET TALLET PÅ 128 MILLIONER? Politifolkene skulle jo have løn under alle omstændigheder. Er de tale om en ekstraudgift? Er tallet ikke ret tvivlsomt, for regnskaber kan jo opstilles på mange måde hvis man er lidt kreativ.

  Har politisk korrekte Reimer Bo noget imod de op mod 500 milliarder kr. som årligt fjolles væk på indvandring, “integration”, EU-kontingenter, klima-hysteri, Afrika-pakker, prestige-projekter, luksus til politikerne, verdensredning, vindmøller, dødssyge IT-projekter, mislykkede reformer, fejludbetalinger til svindlere i fjerne lande, “grøn omstilling”, milliarder til DR osv.

  Kommentar by Bent A — 19. september 2020 @ 13:00

 5. Vi bruger 33 mia. netto og 86 mia brutto på indvandere og vi betaler 16,3 mia. i ulandsbistand med yderst tvivlsomt resultat. Det er det samme som 7717 øjenoperationer! Så Reimer Bo – Der har du dine penge! Samtidigt vil et muslim frit land ikke behøve at beskytte Rasmus Paludan

  Kommentar by Den Nervøse — 19. september 2020 @ 13:00

 6. …Er der tale om en ekstraudgift?…

  Kommentar by Bent A — 19. september 2020 @ 13:02

 7. # Den nervøse: Hvis der er 1 million indvandrede migranter/sociale klienter i Danmark, og de i snit koster 200.000 kr. om året (forsørgelse, boligudgifter, tolke, lægehjælp, undervisning, politi osv., osv.), så er udgiften 200 milliarder kr. pr. år.

  Gå en tur i diverse byer og se hvem du møder, og opsaml hvad der kommer frem om udgifterne. Er tallet på 200 mia. så ikke mere sandsynligt end de 33/86 mia.?

  Kommentar by Bent A — 19. september 2020 @ 13:11

 8. Det er ikke en opreration, men noget medicin som koster 6 millioner kr. Kandet tænkes at serum-institutet eller Novo Nordisk kan udvikle en lignende medicin?

  Kommentar by Bent A — 19. september 2020 @ 13:16

 9. For ikke at tale om hvad den fejlslagne indvandring har kostet Danskerne. Hvor mange øjn-injektioner kunne de to piger have fået for den?

  I øvrigt er der Ca. 200 andre Danskere med den samme sygdom som også har brug for hjælp. Indvandringen koster på ALLE budgetter også behandlingen af syge Danskere.

  Reimer Bo kunne jo starte en indsamling i sin omgangskreds, jeg gætter på at han ikke omgiver sig med folk der tjener mindre end 2 millioner om året, nu hvor den ene pige har fået tilbudt en operation i England er der “kun” tale om sølle 6 mill, som jeg antager at Reimer Bo kunne samle ind på en eftermiddag.

  Lort lugter altid værre på andres sko. Hvorfor gør du ikke noget, Reimer Bo Christensen?

  Kommentar by Santor — 19. september 2020 @ 13:19

 10. Kommentar by Bent A — 19. september 2020 @ 13:11

  Danmark er et meget rigt samfund.

  Og vælgerne?!! De stemmer da bare på mere af det samme, bare der er kaffe på kanden, Matador Mix og Vild med svans på husalteret.

  Hver gang du ser 100 danskere på gaden, så stemmer de 98 på flere muslimer, mens de sidste to stemmer for tvangsdeportation af muslimer.

  Så må danske skattesnydere så bare holde deres kæft og indse, at når man stemmer på mere af det samme, så får man mere af det samme, og betale de

  200.000.000.000,00 kroner til muslimer i Danmark hvert år, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 19. september 2020 @ 13:23

 11. Pengene der er brugt på Rasmus Paludan er ret beset ikke bare brugt på ham, men især på at forsvare ytringsfriheden og demokratiet. På den måde set er udgiften vel OK?

  Kommentar by Bent A — 19. september 2020 @ 13:23

 12. “der beboes af gode mennesker”

  – suk, suk og atter suk.

  Kommentar by M.P. — 19. september 2020 @ 13:25

 13. At RødeReimer ikke kan rumme 2 tal i sin tomme hjerneskal på samme tid, kan det undre nogen?
  Regimet(EU) og MSM gør alt hvad de kan for at begrænse den grundlovs sikrede ret, Ytringfriheden.
  De lader private firmaer udfører censur på hvad der skrives, vises og siges! Dermed kan ingen bedrejde dem, at de ikke værner om Ytringsfriheden.
  Når røde Reimer mener at prisen for beskyttelsen af Rasmus P. må jeg opfordre ham til at se på hvad Regimet ellers bruger de tvangs-inddrevne midler på.
  Som t.eks Djøferne. BruneLinda har netop oprettet Hjemsendelse Styrelsen. Hvor mange Djøfere skal styre dette cirkus? 200!
  Det, som denne nye styrelse skal varetage, kunne let varetages af UdlændingeService.
  Eller: Pædofil-Jeppe rejser til Etiopien med DKK 500 mill, så de kan få bedre kontrol med Covid19! seriøst? hahahaha…
  Eller: MetteFusk der forære EU DKK 4.1 Mdr årligt til at betale EU´s gamle gæld!

  Der er squda nok at tage fat i rødeReimer!

  Hvorfor behøver Rasmus P. livvagter?
  De personer(med familier), der ikke kan acceptere dansk ytringsfrihed og dermed vil Rasmus P til livs, skal udvises straks!
  De undergraver den danske grundlov og har umådelig svært ved at accepterer danske love og demokrati.
  De har alle dobbelt statsborgerskab og er så stolte af hvor de kommer fra.
  UD & Tak for besøget! og jeg vil iøvrigt skide på internationale love & konventioner (jeg kalder det “easyfix”)

  Hvis de 2 piger kan helbredes med en medicinsk behandling til 6 mill kroner skal de selvfølgelig det.
  Men socialister har altid været smålige med, at bruge penge på noget der ikke gavner dem selv!

  Røde reimer søger nu tilbage til DDR, da han tilsyneladende ikke kan forsørge sig selv længere, der for må han slikke røv på Regimet igen, som han altid har gjort!

  STEM NB! SIAD! Støt GI! Støt UP! Ud af EU&FN! Støt SK! Støt TommyR! Direkte Demokrati NU! Kun 37 på hoPPeborgen! Luk DDR! SIAD!!
  P.

  Kommentar by Piotr — 19. september 2020 @ 13:25

 14. Og hvad så med de milliarder, der bruges på integration, som Paludan viser, tydeligvis ikke virker. Jeg bliver mundlam af at sammenligne de to tal. Og de to menneskesyn: Reimer Bo Christensens og muslimernes.

  Kommentar by traveler — 19. september 2020 @ 13:28

 15. De to piger kunne opereres for en broekdel af de penge, der spildes paa kunstigt aandedraet til uhelbredeligt syge trykte og elektroniske medier. Penge der grundet tvangsindrivning ogsaa maa formodes at vaere del af faelles-kassen…

  Kommentar by krassisten — 19. september 2020 @ 13:32

 16. Norges statistik har lavet en beregning over hvad omkostninger er for forskellige indvandregrupper over deres livsforløb. En gennemsnitlig ikke-vestlig indvandre koster 4.5 mio nkr. Tager man somaliere er omkostningerne på 9.mio kr. Hvis man kan give afslag til en operation fordi den er dyr for samfundet men fastholder en asylret til mennesker, som er ekstremt dyre, så er det fordi nogle politikområder er styret af følelser og totalt frigjort fra enhver rationel debat.

  https://www.abcnyheter.no/nyheter/2013/09/07/181537/hver-somalier-koster-staten-9-millioner-kroner

  Kommentar by CCC — 19. september 2020 @ 13:46

 17. Godt set, Kim

  Rasmus Paludan er på Al Qaedas dødsliste.
  Reimer Bo behøver mig bekendt ikke frygte for sit liv, så prøv, hvis det lille hoved kan rumme det, at bytte rollerne om.

  Samfundet siger nej til behandling af en dansk ung pige, mens tusindvis af velfærdsflygtninge får alt hvad de peger på.

  Kommentar by k.m. — 19. september 2020 @ 13:47

 18. Den Danske Publicistklub af 1880 har ubemærket skiftet værdisæt fra dengang, den blev stiftet.

  Man kan sige, at sådanne foreninger alle har sin basis i kristne, vestlige værdier, men at disse har ændret sig. Man kan sige, at det kristne kærlighedsbudskab har ligget og rumsteret et sted i baghovedet hos den vestlige person i 1000-2000 år, hvilket er det, der gør personen mentalt vestlig over tid, uanset om man så i dag er kristen eller ej, afskyr kirken eller ej og alt det der.

  Før feminiseringen af samfundet blev dette kristne kærlighedsbudskab tolket på den maskuline måde som en stræben efter sandhed og retfærdighed, herunder respekt for sin politiske modstander og respekt sin fjende generelt.

  Med det i baggagen var det mandlige kristne, der i sin tid søsatte de moderne grundlove i Europa og USA med ideen om retsstaten og demokratiet og ikke mindst den vanskellige idé med at adskille den verdslig magt fra kristendommens ‘magtløse’ frelselære, som kristendommen selv påbyder.

  Med feminiseringen af samfundet er det kristne kærlighedsbudskab blevet omfortolket til noget om det rette menneskesyn om konsensus, inklusion og diversitet, og fjenden som sådan eksisterer i virkeligheden ikke længere, men er kun dem, de onde, de højreekstreme, der bryder idyllen og konsensus og de altomfavnende kvindelige værdier – f.eks. sådan nogle onde typer som Pia Kjærsgaard eller Rasmus Paludan.

  Det rene cut, hvor det maskuline værdisæt har fået dødsstødet, kommer med dagens tidsånd fra den amerikanske venstrefløj, hvor inklusion og omfavnelse af de sorte mv. nu trumfer traditionelle dyder som sandhed og retfærdighed. Antifa og BLM får lov til at nedbrænde, hærge og plyndre baseret på mediernes udvalgte løgnehistorier, mens sandhed og retfærdighed er ophørt med at spille en rolle. Nej, narkosælgeren George Floyd blev ikke myrdet af onde hvide, racistiske betjente, men døde ifølge obduktionsrapporten af stofmisbrug.

  Reimer Bo Christensen er en tidsånds-junkie, som fornemmer som offentlig, opportunistisk meningsmager, hvor det er bedst at have sine holdninger placeret i tiden.

  Kommentar by traveler — 19. september 2020 @ 13:47

 19. Er det muslimer?

  Dagens coronatal fra Pestegnen:

  Ishøj 294 (+83)

  Vallensbæk 184 (+56)

  Herlev 259 (+72)

  Albertslund 249 (+61)

  Glostrup 251 (+46)

  Brøndby 344 (+68)

  Hvidovre 468 (+89)

  Rødovre 278 (+65)

  Gladsaxe 444 (+102)

  Høje-Taastrup 372 (+72), forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 19. september 2020 @ 13:50

 20. Den Nervøse — 19. september 2020 @ 13:00:

  Jep! Så længe landet har kæmpe milliard-udgifter til ikke-vestlig invasion, så er det på den konto, at der skal spares først.

  Kommentar by Peter Nielsen — 19. september 2020 @ 13:53

 21. 13. Piotr.
  du glemmer at støtte op om Stram Kurs, så det gør jeg for dig. ☺

  Kommentar by Charles — 19. september 2020 @ 13:58

 22. *Bent A 13:11
  Ja beløbet er utvivlsomt større – langt større – end det officielle tal, men hvis du skriver 200 mia. vil establishment feje dig af som useriøs og diskutionen stopper der!
  Men det væsentlige her er, at Danmark vælger at forsørge fremmede frem for at betale for operationerne til pigerne og det der skal frem er at nogen har taget det valg, for det er et valg – ikke noget som Reimar Bo antyder en naturlov, eller noget der vedrører politiets budget!

  Kommentar by Den Nervøse — 19. september 2020 @ 14:04

 23. Igår fra feminist-staten lidt øst for København:

  11 mord

  12 mordforsøg

  6 knivstikramte

  20 skyderier

  4 skudramte

  Politi blændet med laser

  mordforsøg på politimand

  1 bombesprængning

  brandbombe mod bolig

  1 kidnapning og tortur

  9 mordbrande

  bil beskudt

  Oveni en lang række indbrud, overfald, røverier, voldtægter, afbrændte bíler, svindelsager, tyverier, trusler, hærværk mv.

  Altsammen på een dag.

  Kommentar by Bent A — 19. september 2020 @ 14:06

 24. … rettelse: det var på 1 uge. Men så er der også mørketallene: en del sager når ikke frem til offentlighedens kendskab. Og flere kilder har fortalt om at mange svenskere har opgivet at anmelde forbrydelser. Enten af frygt for forbryderne, eller fordi de har mistet troen på at det nytter.

  Kommentar by Bent A — 19. september 2020 @ 14:12

 25. Who cares hvad den røde nar mener?

  Kommentar by Ole Bole — 19. september 2020 @ 14:16

 26. Stor tak til Reimer hvis han bliver ved med “at sammenligne de to tal” og således holder løftet om at være mundlam. Nu mangler vi bare at han også bliver skrivelam, så vil han være noget så sjældent som en journalist, der højner debatten i Danmark.
  Trist nok at han ikke blev mundlam for 20 år siden.

  Kommentar by bjarne binee — 19. september 2020 @ 14:20

 27. Der er noget galt med udgifterne til Rasmus Paludan. Det ene øjeblik er det 12,8 millioner, der næste 128 millioner. Man tager det åbenbart ikke så nøje med 10 gange fra eller til. 12,8 millioner er sandsynligvis det rigtige tal, afhængig af, hvordan man regner det ud. Som der var en, der skrev, så er politiet der jo i forvejen, så der kan højst være tale om omplacering fra andre tjenester. Iøvrigt er RP ikke voldelig i sine aktioner. Det er derimod de, han skal beskyttes imod.

  Kommentar by HP — 19. september 2020 @ 14:44

 28. 11 mord

  12 mordforsøg

  6 knivstikramte

  20 skyderier

  4 skudramte

  Politi blændet med laser

  mordforsøg på politimand

  1 bombesprængning

  brandbombe mod bolig

  1 kidnapning og tortur

  9 mordbrande

  bil beskudt

  Oveni en lang række indbrud, overfald, røverier, voldtægter, afbrændte bíler, svindelsager, tyverier, trusler, hærværk mv.

  Altsammen på een dag.

  Kommentar by Bent A — 19. september 2020 @ 14:06

  Der er vist nogle, der ikke har fået Kode 291 memoet, forbyd kode 291, og forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 19. september 2020 @ 14:54

 29. Man kan jo altid sammenligne én forhadt samfundsudgift med alt muligt andet, der ikke er råd til, og dermed sætte sit eget syn på en moralsk piedestal. Behov er som bekendt uendelige, og der vil altid være et næste trin for spendering, hvor nye savn og “gode formål” kommer til syne. Men skal man endelig betræde den sti, må strålekransen om Paludans ophøjede menneskesyn da ganske rigtigt gøre Reimer Bo målløs, thi under et SK-regime ville der være råd til at behandle mange flere lidende danskere, som nu må sygne hen, blot ledsaget af myndighedernes kyniske skuldertræk – fordi pengene er forsvundet i det muhamedanske danaidekar.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 19. september 2020 @ 15:10

 30. @Bent A: “Mordbrand” på svensk er “påsat brand” på dansk

  Kommentar by ino — 19. september 2020 @ 15:26

 31. Der er mange ting i vort samfund som koster en hel del, og som det kunne være spændende at kende de eksakte beløb på.
  Stort set hver tredie dag, resulterer sammenstod mellem kriminelle indvandrerbander i sårede eller dræbte personer.
  Gad vide hvad det koster på årsbasis i polititimer, advokatbistand og belastning af sundhedssektoren og kriminalforsorgen?
  Rasmus Paludans kamp for Danmark er al ære værd, men kunne udøves på smartere vis! 🇩🇰🇩🇰🇩🇰

  Kommentar by Rodina — 19. september 2020 @ 15:36

 32. Ham Reimer Bo har IKKE fattet, eller VIL IKKE fatte at årsagen til staten ikke vil/kan betale for de omtalte operationer netop skyldes de uhyre omkostninger der er ifm. kulturberigelsen. At samme journalist i visse sammenhænge har vist sig som en uduelig journalist er noget andet. Glem ham.

  Kommentar by NED MED EKSTRAHØRMEREN.. — 19. september 2020 @ 15:41

 33. # 8. NÆ NÆ, husk vi har solgt Serum instituttet til en fra sandørkenen, så det går ikke.

  Kommentar by NED MED EKSTRAHØRMEREN.. — 19. september 2020 @ 15:43

 34. Man husker, at politikerne var så opsat på at få at vide hvor mange penge, vi spildte, fordi Trump aflyste sit besøg i Danmark.

  Men ikke hvor mange penge vi brugte på Bill Clinton, da han rejste til København for at takke den daværende statsminister for den dybt hemmelige, men højst problematiske aftale om at tappe informationer fra et internationalt datakabel i Danmark.

  Nogle beløb er bare vigtigere end andre.

  Kommentar by traveler — 19. september 2020 @ 16:03

 35. @ 21 Charles. Tak Charles! Støtte til Stram Kurs kan ikke gøres for tit, af 2 grunde bl.a: hvis vi vil bevare vores og ikke mindst vores efterkommeres Frihed samt at vi er truede af udslettelse som den vest-europæiske befolkning, af islam og dets hellige krigere!

  Desværre frygter mange vælgere stemmespil ved at stemme SK eller NB, mere end de frygter, hvad der er ved at ske med VestEuropa!
  Jeg tillader mig, at kalde dem “die dumme dänen” da de alle danser efter Mutti´s fløjte.

  STEM NB! SIAD! Støt GI! Støt UP! Ud af EU&FN! Støt SK! Støt TommyR! Direkte Demokrati NU! Kun 37 på hoPPeborgen! Luk DDR! SIAD!!
  P.

  Kommentar by Piotr — 19. september 2020 @ 16:31

 36. Nu ved vi, at Reimer Bo Christensen er ekstremistisk venstrefascist. Han bliver ‘mundlam’ af at sammenligne for 6 mill. til operation og 128 mill. til opretholdelse af ytringsfriheden. Om kvinderne var blevet opereret af en af de talløse syriske hjernekirurger i Danmark, var det blevet langt billigere end 6 mill..
  I forvejen er manden en hjernelam nullitet med tungen langt oppe i islams bagdel. Lad en af de syriske hjernekirurger give ham en solid ‘Braintransplant’ – eller rettere “Brain insertion”.

  Kommentar by Gustav Jensen — 19. september 2020 @ 16:32

 37. Endnu en fedladen feltmadras der ikke har haft et arbejde endnu. Han Sidder bare og drømmer og tænker, snakker og ævler.

  Kommentar by Flaskeposten — 19. september 2020 @ 16:47

 38. Søger man “kode 291” finder man artikler om hvordan SVENSK POLITI har fået ordre af regeringen til at skjule og fortie forbrydelser begået af indvandrere. Der er begået hundredvis af mord og tusindvis af overfald, røverier, voldtægter, vanvidskørsler, narkotika-forbrydelser osv., men det meste skjules for befolkningen. Sverigstans demokrati er endt i gangstervælde. Eller har nogen en bedre fortolkning?

  Kommentar by Bent A — 19. september 2020 @ 17:24

 39. Hvor mange operationer kunne pigerne have fået, hvis kriminelle udlændinge konsekvent blev smidt ud….

  Kommentar by Martin — 19. september 2020 @ 17:26

 40. “Speakers Corner” er nu Sharia Corner
  https://www.youtube.com/watch?v=KLnBh7e2YEo

  Jeg ønsker ikke at begrænse Reimer Bo Christensens ytringsfrihed, men…..

  Kommentar by k.m. — 19. september 2020 @ 17:48

 41. Folk der ikke vil beskytte ytringsfriheden OG DET GÆLDER ISÆR JOURNALISTER, har ikke fortjent at bo i et frit demokrati. Og så taler vi ikke højt om hvor meget licensen koster til DR,s støtte, eller hvor meget Reimer Bo får i løn. Hvad koster det forøvrigt at importere de muhammedanere som ikke kan tolere ytringsfriheden eller friheden i det hele taget? RASMUS PALUDAN ER EN HELT PÅ FRIHEDENS VEGNE. Imens Reimer Bo er en fejhedsdiplomatisk journalist som lefler for det totalitære og dets magt, så hans selvsagte udsagn er åbenbar selvmodsigende tydelig løgn. Støt Paludan og SIAD.

  Kommentar by Michael Unna — 19. september 2020 @ 18:30

 42. Okay, Reimer Bo, hvad synes du så om, at man giver DDR’s kvindelige venstreorienterede boss en lønforhøjelse fra 3,6M til de nuværende mere end 4M, lige efter at DDR åbenlyst sikrede venstrefløjens valgsejr, ved at forføre befolkningen med klima-nonsens, når det virkelige problem er den forsatte indvandring, man i øvrigt også havde lovet at sætte en stopper for?

  Kommentar by Kimski — 19. september 2020 @ 19:25

 43. Det kunne være interessant at vide hvor mange gange Reimer Bo har siddet i TV-avisen og talt de illegale fup-flygtninges sag.

  Uden DR’s effektive, med landsskadelige lobby-arbejde til fordel for den uhæmmede indvandring, og inddoktrinering af de danske vælgere, havde vi haft en fornuftig og restriktiv indvandringspolitik.

  Journalister som Reimer Bo har kostet samfundet milliarder af spildte kroner. Paludans aktioner kan derimod få vælgerne til at vågne op og forlange stop for befolkningsudskiftningen og drænet af statskassen til virkningsløs integration.

  Kommentar by JC — 19. september 2020 @ 22:08

 44. https://nyheder.tv2.dk/lokalt/2020-09-17-32-bilister-sigtet-efter-vild-koersel-ved-bryllup

  Kommentar by Anonym — 19. september 2020 @ 22:24

 45. Tænk sig at den spade (Reimer Bo Christensen) er medievant og så lever han sådan en brøler – Selvstændig i kommunikationsbranchen; vil han ikke skide i havet! – Gad vide hvem der er hjernedøde nok til at køber kommunikationsydelser hos den opblæste nar?

  Kommentar by T. Flodur — 19. september 2020 @ 22:29

 46. Og hvad så mere Reimar Bo? Selvvalgt ignorant. Evner du ikke, at åbne dine øjne og ører? Uintegrerbare velfærdsimmigranter fra Østen, overvejende af muslimsk observans, koster det danske samfund minimum 40.000.000.000 kr. årligt,

  Kommentar by Den sendrægtige — 20. september 2020 @ 18:35

 47. Røde Reimer, den uvidende spade.

  Kommentar by LarsB — 21. september 2020 @ 22:21

 48. Den klamme Reimer væmligBo bor selv i en herskabslejlighed i indre København lige ved siden af Rundetårn.

  Herfra vil han have en god udsigt, når homoer og feminister m.fl. vil blive smidt ud herfra, når Sharia er fuldt ud implementeret…

  Kommentar by Revisoren — 23. september 2020 @ 14:37

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper