20. september 2020

Mads Fuglede om Trump: “Han har fortjent Nobels fredspris for at have bragt mere fred og stabilitet…”

Selvom det kunne være sjovt at se Donald Trump holde en takketale for Nobelkomitéen i Oslo, så skal man huske på, at prisen ikke er noget i sig selv. Arafat fik prisen for ‘mindre terror’, Gore for klimaangst og Obama for sin pigmentering. Skøn kommentar af Mads Fuglede i Berlingske – Giv Donald Trump Nobels fredspris.

“Da Trump flyttede den amerikanske ambassade fra Tel Aviv til Jerusalem i slutningen af 2017, blev jeg inviteret til at tale om det i et par af de større danske medier. Det var en underlig oplevelse, fordi præmissen begge steder var, at vi skulle tale om, hvorfor Trumps beslutning ville være så forfærdelig for Mellemøsten. Jeg husker, hvordan jeg til begge sagde, at jeg ikke kunne deltage på den præmis, og spurgte til, om de var klar over, at Præsident Obama også ønskede at flytte ambassaden til Jerusalem, men at jeg ikke kunne mindes, at man havde dækket det forfærdelige i dette ønske.

Allerede i 1995 havde Kongressen lovgivet om at flytte ambassaden, men forskellige præsidenter havde valgt at udskyde beslutningen… Adam Holm mente på Facebook, at det afslørede, at Trump ikke bare var galt afmarcheret, men decideret gal (i betydningen vanvittig.)

… Mellemøsten glemte at eksplodere. Faktisk blev området så roligt, at Israels premierminister Benjamin Netanyahu lige har været i Washington D.C. sammen med udenrigsministrene fra Bahrain og Forenede Arabiske Emirater for at underskrive en fredsaftale mellem de tre lande. … Denne aftale er den bedste nyhed fra regionen i flere generationer. Skulle man tro.

Men sådan så man ikke på det hos hverken CNN eller Politiken, for bare at nævne to. Her kunne man berette, at aftalen var meget ligegyldig og en måde, hvorpå man lod, som om konflikten var slut. Ritzaus telegram handlede også mere om, hvordan fredsaftalen var en art hån mod palæstinenserne.

Jeg har aldrig været begejstret for Trump. Men det her er simpelthen forrykt.

… Kender man bare lidt til nobelkomiteens politiske observans, er det selvfølgelig utænkeligt, at Trump nogensinde vil få Nobels fredspris. Che Guevara vil få den posthumt, før det sker. Men det er egentlig en skam. For en gangs skyld siger Trump noget sandt. Han har fortjent Nobels fredspris for at have bragt mere fred og stabilitet til en region, hvor begge dele er en mangelvare.”

(Overskrift på BT.dk efter præsidentvalget i 2016: Frygter 3. verdenskrig efter Trump-sejr…)

Apropos

Donald Trump er gal. Ikke bare galt afmarcheret. Hans beslutning om at anerkende Jerusalem som Israels retmæssige hovedstad er så monumentalt forrykt at jeg har brugt det forgangne døgn på at gispe efter vejret. Man skal vide meget lidt om Mellemøsten for at forstå at Jerusalem er et afgørende stridspunkt i den israelsk-palæstinensiske konflikt. … Never mind, at USA endegyldigt lukker og slukker for muligheden af en genoptaget fredsproces… Indrømmet, det er useriøst at betegne ham som ’gal’. Jeg ved bare ikke hvad jeg ellers skal kalde hans politik.” (Adam Holm, Facebook, 7. december 2017)

Mere

“Jeg har ikke prøvet, at en dansk journalist har henvendt sig for at få en kommentar til en idé taget fra et konservativt medie. Hvis det sker, er det, fordi Fox har gjort noget outreret.” (Mads Fuglede, Journalisten, 2. september 2020)

“Journalisterne har brugt mange kræfter på Trump som person og meget lidt på de politiske resultater i perioden.” (Mads Fuglede, Udfordringen, 18. september 2020)

“Jeg bliver konstant stødt af den måde, medierne skildrer Trump. Den er meget mere kritisk end dækningen af et autoritært land som Kina. … Fox er en af de store spillere, og danske journalister må komme sig over myten om, at Fox er utroværdig. Det er forkert.” (Ole Bruun, Journalisten, 2. september 2020)

“Det, vi ser, er en af de største skandaler i dansk journalistik, fordi det viser en manglende pluralisme og en manglende evne til at søge pluralismen. … Hver dag er der en Trump-historie, og ingen reflekterer bagefter over: Var det rigtigt, eller var der flere nuancer på det? … dele af hans politik kan godt være fornuftig.” (Bent Blüdnikow, Udfordringen, 18. september 2020))

“Medierne giver ofte et meget unuanceret billede af, hvad der foregår. … Som dansk journalist skal man vide, at CNN ikke længere er den tilstræbt objektive nyhedskilde. Det har valgt side, fordi der er seere i at placere sig som en station, der hader Trump.” (Jesper Steinmetz, Udfordringen, 18. september 2020)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/113497/trackback

41 Comments »

 1. KEEP AMERICA 🇺🇸🇺🇸🇺🇸 GREAT #Trump2020, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 20. september 2020 @ 15:42

 2. Apropos: radikale Erik Scavenius (1940) in memoriam –
  Ved de store, islamiske migrationer, der har slaaet Verden med forbavselse og beundring, er en ny tid oprundet i EU, der vil medføre en ny ordning i politisk-økonomisk henseende under Erdogans & Merkels førerskab. Det vil være Danmarks opgave herunder at finde sin plads i en nødvendig og aktiv underkastelse under islamisk orden. Det danske folk stoler paa, at det i den nye, EU ordning vil kunne bevare sin selvstændighed, og det haaber at finde forstaaelse for sin egenart og for sin traditionelle, fredelige, politiske og sociale udvikling.

  Kommentar by Gustav Jensen — 20. september 2020 @ 15:49

 3. Vendekåber

  Kommentar by Nielsen — 20. september 2020 @ 15:55

 4. Gustav Jensen — 20. september 2020 @ 15:49

  Fed formulering, men glem ikke profetens betydning her i nutiden. Søndag den 3. november sidste år gik over 1000 muslimer over Rådhuspladsen demonstrerende for at sharia skulle stå over Grundloven.

  Selvom det var nedenfor hjørnekontorerne, så overså de statslige medier det fuldstændigt.

  EB tier, hvor andre uafhængige medier tør. Men ifølge Zenia Stampe ligner de os andre om 10-12 år.

  Kommentar by tavsen — 20. september 2020 @ 15:57

 5. DANSKERNE STÅR I LØGN, spin, bedrag og propaganda til halsen. Invasion, besættelse, folkeudskiftning og styrtblødende økonomi udgives for at være berigelse og humanistisk storhed.

  Fjernstyring, diktater udefra, pampervælde og landsskadelig virksomhed kaldes demokrati.

  Løgnefabrikker som DR, TV2 og Pølletiken kaldes public service og organer for den højeste folkeoplysning.

  Feministiske hetzkampagner mod mænd, familier og nationale værdier og traditioner forklædes som kamp for retfærdighed.

  Politisk idioti camoufleres som klogskab og videnskab.

  Og Scavenius er en forfulgt uskyldighed i sammenligning med det kyniske og forræderiske spil som Enhedslisten, De radikale og de andre gamle partier har gang i.

  Kommentar by Bent A — 20. september 2020 @ 16:10

 6. Mads Fuglede finder det “utænkeligt, at Trump nogensinde vil få Nobels fredspris. Che Guevara vil få den posthumt, før det sker.” Meget morsomt, hvis det ikke var fordi, det ikke er utænkeligt, at den norske fredspriskomite kunne finde på at tildele fredsprisen til Che Guevara posthumt, hvorimod det er helt utænkeligt, at de ville tildele Donald Trump fredsprisen.

  Kommentar by Ole Madsen — 20. september 2020 @ 16:12

 7. Tre-fire timer efter talen offentliggjorde BT nedenciterede artikel, hvor Ph.d. Derek Beach argumenterer med en logik, der gør Det Danske Hedeselskab synonym med aggressiv imperialisme.” fra Frygter 3. verdenskrig efter Trump-sejr…

  HVAD UDAD TABES SKAL INDAD VINDES. ;-)
  Og det hårde slid begyndte for en attraktiv velfærdsstat, uden nævneværdige resourcer, olien kom senere.

  Mon Derek Beach igen bliver brugt som ekspert? Og spændende at se, hvor mange amerikanere, der igen vil emigrere, hvis Trump skulle vinde endnu en gang stik imod alt og alles prognoser.

  Kommentar by tavsen — 20. september 2020 @ 16:38

 8. Vi lever i den postjournalistiske periode!

  Kommentar by Den Nervøse — 20. september 2020 @ 17:31

 9. Al denne bestikkelse af MSM til at slikke islam bagi, har selv Soros da ikke råd til alene. Mon ikke også de stinkende rige oliestater ved golfen har spyttet lidt i den fælles “Kasse til udbredelse af den muhamedanske lære i Vesten”. Henset til Vestens planlagte frigørelse fra olieproukter, vil det ikke var så længe før oliesheikerne er grundigt på den økonomiske potte. Derfor har de travlt med at invadere og kontrollere Vesten med bestikkelse overalt. Militært duer muslimerne ikke til noget – hurra for det. Forærer du muslimer en atombombe spørger de efter hvor lunten sidder.

  Kommentar by Gustav Jensen — 20. september 2020 @ 17:32

 10. # 2 Gustav Jensen

  Fantastisk indramning af tidsånden i Vesteuropa i disse år.

  Heldigvis har tidsånden det med at skifte. Dog ikke hos de Radikale.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 20. september 2020 @ 18:30

 11. Det er lidt svært at kritisere dækningen af Donald Trump. Manden lyver som en despot fra den 3. verden. Men amerikanerne der hader Trump kan være lige så utålelige at diskutere med som hans tilhængere. Deres politiske system har udviklet sig til at fremelske en stammementalitet der knuser alt kritisk tænkning fra egne rækker.

  Kommentar by Magnus Pedersen — 20. september 2020 @ 18:55

 12. Sjovt, at alting altid skal handle om Israel.. Man kan nærmest ikke finde én eneste artikel herinde af international karakter, hvor ordene “Israel” og “Jøder” ikke indgår.

  Kommentar by Krautling — 20. september 2020 @ 20:28

 13. Det kan næsten ikke blive mere Fake News end Fake News BT aka Båthorns Tidende.

  Kommentar by piphans — 20. september 2020 @ 22:58

 14. Spøjst at netop Steinmetz en sjælden gang ‘forsvarer’ Trump og påtaler CNNs partiske linje, når han selv arbejder på den danske Trump hadekanal #1. Jeg har endnu til gode at opleve Trump lyve om noget som helst, modsat hele den vestlige MSMs daglige gylle mod alt der går imod deres globalisme/islamisme agenda. Lad os i det mindste være glade for at han får fire år til, selvom det betyder fire år mere med massemediernes konstant manipulerede nyheder. Håbet er så bare, at han i næste periode for alvor vil gå efter den indre fjende i den korrupte politiske sump og bringe retfærdighed via talrige arrestationer, man har vel lov at drømme lidt om det. Genvælges han, hvilket jeg føler mig ret sikker på han gør, er der masser at tage fat på og give endnu mere pokker i den gode tone og det kriminelle magtsystem der alt for længe har styret klodens gang. Amerikanerne har aldrig været (eller ihvertfald følt) sig så frie som under Trump, verden er uden tvivl også et mere sikkert sted fordi en outsider sidder i Det Hvide Hus, ikke en sædvanlig efterretnings/dybe stat kransekagefigur og yes-man type. Trump er frihedens stemme, derfor hades han selvfølgelig af et gammelt krigsgalt kontrolsystem der kuer alle oprørte fritænkere.

  Kommentar by LarsB — 20. september 2020 @ 23:53

 15. Ja, USA og verden har tilsyneladende være heldige med Trump. En Merkel type både i Berlin og Washington havde været en katastrofe for Vesten.
  Men verdens videre skæbne hænger i en tynd tråd. Der er risiko for valgsvindel, risiko for et attentat, risiko for pludselig sygdom eller ulykke.

  Under alle omstændigheder er Danmark og Europa stadig i dyb krise, og danskerne og europæerne bliver nødt til selv at klare størstedelen af de enorme problemer som tårner sig op. Trump kan måske redde USA, men næppe også Europa hvis europæerne bliver liggende på sofaen.

  Kommentar by Bent A — 21. september 2020 @ 00:28

 16. Trump har ret. Derfor hader alle pamperne ham. Han vil ‘dræne sumpen’ dvs tage pengene fra pamperne.

  Pamperklassen og deres propandafolk dvs de altovervejende statsbetalte journalister f.eks i DR, frygter, at de vil blive styrtet af tronen af den folkelige Trump-bevægelse, der er den bevægelse, der har størst tilslutning i nyere tid i Amerika.

  Før coronaen var der er 100 gange flere til Trumps vælgermøder end til Bidens og før ham til Hillary Clintons. Det skjuler de altdominerende tv-medier (undtagen Fox News i USA). Medierne skjuler det også herhjemme, hvor vi desværre ikke har et ikke-venstreorienteret tv-nyhedsmedie som Fox News. Venstrefløjen forhindrede, at Robert Murdoch kunne købe Tv2 i sin tid, da Brian Mikkelsen ville sætte Tv2 til salg.
  Venstrefløjserne var paniske af angst ved tanken om Fox Tv i en dansk version. Meget ville da også have set anderledes ud i dag, hvis det var lykkedes.

  Venstrefløjserne fører klassemkamp med de altdominerende statsejede DR&Tv2. Hvis man ikke kan se det, er man blind. På begge øjne. Efter min mening.

  Kommentar by A-mad — 21. september 2020 @ 08:29

 17. Kommentar by Krautling — 20. september 2020 @ 20:28

  Sjovt, at Krautling finder det sjovt, at alting altid skal handle om Israel og jøder, når det er Krautling, der er den af alle, der hele tiden er optaget af Israel og jøder.

  Når Krautling staver jøder med stort J, kommer man i øvrigt til at tænke på en tidligere debattør med samme holdninger.

  Kommentar by traveler — 21. september 2020 @ 09:13

 18. Kommentar by Magnus Pedersen — 20. september 2020 @ 18:55

  “Manden lyver som en despot fra den 3. verden.”
  Det hedder et associationstrick.

  Kommentar by traveler — 21. september 2020 @ 09:14

 19. Når Krautling staver jøder med stort J, kommer man i øvrigt til at tænke på en tidligere debattør med samme holdninger.

  Kommentar by traveler — 21. september 2020 @ 09:13

  Balder?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 21. september 2020 @ 11:10

 20. Jeg har endnu til gode at opleve Trump lyve om noget som helst

  Kommentar by LarsB — 20. september 2020 @ 23:53

  HAHAHAHAHAHAHAHA

  Trump har det korrekt syn på islam, men derudover er han sygeligt patologisk løgnhals…

  It took President Trump 827 days to top 10,000 false and misleading claims in The Fact Checker’s database, an average of 12 claims a day.

  But on July 9, just 440 days later, the president crossed the 20,000 mark — an average of 23 claims a day over a 14-month period, which included the events leading up to Trump’s impeachment trial, the worldwide pandemic that crashed the economy and the eruption of protests over the death of George Floyd in police custody.

  The coronavirus pandemic has spawned a whole new genre of Trump’s falsehoods. The category in just a few months has reached nearly 1,000 claims, more than his tax claims combined. Trump’s false or misleading claims about the impeachment investigation — and the events surrounding it — contributed almost 1,200 entries to the database.

  The notion that Trump would exceed 20,000 claims before he finished his term appeared ludicrous when The Fact Checker started this project during the president’s first 100 days in office. In that time, Trump averaged fewer than five claims a day, which would have added up to about 7,000 claims in a four-year presidential term. But the tsunami of untruths just keeps looming larger and larger.

  As of July 9, the tally in our database stands at 20,055 claims in 1,267 days.
  Just as when Trump crossed the 10,000 threshold, an interview with Sean Hannity of Fox News helped Trump breach the 20,000 mark. Trump racked up 62 claims on July 9, about half of which came during the Hannity interview: Trump’s statements cover a substantial range of his bogus attacks, conspiracy theories, boasts and inaccurate information:

  — Former president Barack Obama “did not want” to give surplus military equipment to police. Obama scaled back the program but still allowed specialized firearms, manned and unmanned aircraft, explosives and riot gear.

  — Trump has “tremendous support” in the African American community. No polling shows this.
  — Trump “insisted” the National Guard be used in Minneapolis to quell disturbances and Seattle officials “knew” he was ready to act with force if the city did not shut down protests. Local officials say neither claim is true; they acted on their own.

  — The United States has a “record” for coronavirus testing, and China has not tested as many people as the United States. The United States still lags several major countries in terms of tests per million people, the best metric for comparison. The United States has a higher per capita testing rate than China, but China in June said it had tested 90 million people — at the time, three times as many as the United States.

  — Obama and former vice president Joe Biden “spied” on his campaign and “knew everything that was going on.” Trump has made allegations of Obama spying since 2017, based on little or no evidence.

  — The jury forewoman in the Roger Stone trial was “disgraceful.” The judge in the case rejected claims of bias. Tomeka Hart’s political leanings and activities were clearly known during the jury selection process, and not even Stone’s legal team tried to strike her from the jury pool.

  — Paul Manafort, Trump’s former campaign manager, was placed in “solitary confinement,” while Al Capone “was never in solitary confinement.” Manafort was in a “private, self-contained living unit” that was larger than other units, which included a bathroom, shower, telephone and laptop access, according to court records. Capone was eventually sent to the infamous Alcatraz prison, where he was stabbed and got into fights and, according to some reports, ended up in solitary confinement as his brain deteriorated from untreated syphilis.

  — “We’re doing record numbers on the border.” In 2020, no records have been set, and border apprehensions spiked sharply in June, forbyd islam I Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 21. september 2020 @ 11:14

 21. 14 LarsB
  Tak for det indlæg! Det var som talt ud af mit hjerte!

  Kommentar by Tim Pallis — 21. september 2020 @ 11:21

 22. Danmark er et Shithole Country No.1., med kun ca. 10% rigtige danskere tilbage.

  Men tjek lige denne her fra USA, Jim Webster fra Texas har fået nok af korrupte politikere og vil have dem i spjældet😀 – https://www.facebook.com/roberthintze101/videos/604446583557706/

  Her er han udenfor et valgsted med sit rullende ‘Obamagate’ –
  https://www.youtube.com/watch?v=tPAm61Kdp5o

  Desværre ville det kræve en kortege af lastbiler hvis vi skulle lave det samme stunt her i Mohammedanmark.

  Kommentar by piphans — 21. september 2020 @ 11:33

 23. LarsB
  Tak for det indlæg! Det var som talt ud af mit hjerte!

  Kommentar by Tim Pallis — 21. september 2020 @ 11:21

  Men både LarsBums og Trump lyver. Forhold dig til det faktum, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 21. september 2020 @ 12:28

 24. Kommentar by NotariusUmulius — 21. september 2020 @ 11:14

  Hvis du analyserer de beskrevne løgne af Trump, så skyldes nogle, at det mere er hans poppede sprog og ikke, at det ligefrem er løgn. Og andre at det faktisk er ubekvemme sandheder, som løgnanklageren faktisk ikke har tilstrækkelig indsigt i eller ikke ønsker indsigt i, men formoder er løgn ud fra sin egen politiske observans.

  Vi kender det fra mange politiske sager, at det der anses for løgn ofte er meget mere komplekst og ikke bare primitivt og populistisk kan stemples som løgn.

  I den position, som Trump har, har han adgang til efterretninger – også hemmelige og uønskede fakta – som en udefra ikke er i stand til at bedømme, og derfor fortæller denne Fact Checker’s database i mange tilfælde mere om indberetterens politiske ståsted, uvidenhed og villet misfortolkning og med villet dumhed og had, end om det er en klokkeren faktuel løgn fra Trumps side.

  Og hvad hvis så Trump har løjet. Har det ødelagt noget konkret?

  Og hvad hvis så andre præsidenter gennem tiderne har løjet? Har det ødelagt noget konkret? Hvad f.eks. med baggrunden for at angribe Irak pga. løgnen om masseødelæggelsesvåben. Faktisk ikke en 100% løgn, men med meget store konsekvenser. En sådan fatal bommert har Trump ikke på samvittigheden mig bekendt?

  Man undrer sig over, at Trump skal behandles så forskelligt fra andre præsidenter gennem tiderne.

  Kommentar by traveler — 21. september 2020 @ 12:51

 25. I øvrigt har jeg aldrig anset løgne og overdrivelse som væsentligt for politikere, der jo kan stemmes ud igen – men derimod essentielt for journalister, hvor formidling af information til offentligheden er deres job.

  En Fact Checker’s database burde derfor beskæftige sig med journalistiske løgne og deres konsekvenser. En sådan database ville bugne…

  Kommentar by traveler — 21. september 2020 @ 13:06

 26. The legacy media is full with retards, also the DR is infested with inbreeded pieces of shit.

  If a war starts. It will start when Trump’s legacy is over. Commies always consider themselves having the right to things. Respect is something you earn but consider others should pay them that in any case, in all times because they torched and murdered in the name of an incompete theory that the most retarded believe in, since that is the best card or bet they got.

  One latinamerican piece of shit, he is at the very top of my list, demanded respect from me. I told him that respect is something you earn by others and not demand from people that are smarter than you. Th9is piece of shit, stole from criminals in te ghetto and they chased him out. Only french and latinamericans, these piece of shits steal first and think later about the consequences. Who wants these piece of shits and who marries garbage that no one needs or wants in their own shitholes?

  Stay focused and vigilant.

  Erwache jetzt!

  Kommentar by Erwache — 21. september 2020 @ 13:38

 27. Krautling — 20. september 2020 @ 20:28:

  Ja, jeg undrer mig også over at danske såkaldt “national-konservative” er så utrolig optagede af indbyrdes konflikter i mellem-østen.

  Personligt er jeg primært optaget af Danmark, sekundært Vesten.

  Jeg er kun interesseret i lande i mellem-østen, herunder Israel/Palæstina i det omfang disse lande påvirker og undergraver vestlige lande.

  Kommentar by Peter Nielsen — 21. september 2020 @ 14:14

 28. Hvor kommer alle de Trump og Israel hadere fra her på Uriasposten?:-)

  Det vrimler med dem på de fleste andre medier og på statens altdominerende DR&Tv2. Jeg synes derfor, at de er en plage her på Uriasposten.

  Hvor mange procent af danskerne er hjernevasket af venstrefløjsernes propaganda på DR&Tv2?

  Hvor mange procent af danskerne er trods venstrefløjsernes propaganda på DR&Tv2 tilhængere af, at den nuværende præsident Trump genvælges tirsdag den 3. november? Svar her…

  Hvor mange danskere er tilhængere af at Trump genvælges?:
  (1)1%-5%
  (2)6%-10%
  (3)11%-14%
  (4)15%-19%
  (5)20%-24%
  (6)25%-34%
  (7)35%-44%
  (8)45%-49%
  (9)50%-60%
  (10)over 60%

  (6)tror jeg svaret er (og håber det er (10)! :-).

  Hvis vi ikke havde haft venstrefløjsernes med 4 mia kroner skatteyderbetalte DR og det statsejede TV2, ville langt flere danskere være tilhængere af, at Trump bliver genvalgt.
  Det vil jeg æde min gamle hat på!:-)

  Kommentar by A-mad — 21. september 2020 @ 16:56

 29. Det vil jeg æde min gamle hat på!:-)

  Kommentar by A-mad — 21. september 2020 @ 16:56

  Du kan spørge Henrik Qvortrup om opskriften på at foretære sin gamle hat, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 21. september 2020 @ 17:28

 30. “Det er lidt svært at kritisere dækningen af Donald Trump. Manden lyver som en despot fra den 3. verden.”

  Det er løgnepressen og de løgnagtige faktatjekkere som opfører sig despotisk som om ytringsfrihed og videnskab er monopol for dem selv.

  Hvis de finder noget forkert Trump har sagt er det næsten altid meget søgte usandheder, hvor Trump kan have misforstået nogle detaljer. På dansk er kommet følgende netsted til at gendrive en meget stor del af mediemanipulationen totalt styret af efterretningstjenesterne i USA og de bagvedsiddende magthavere:

  https://www.nedersteetage.com/

  Kommentar by perhag — 21. september 2020 @ 20:09

 31. PS. til A-mad 16:56. Jeg vil ikke æde min gamle hat på, at Trump bliver genvalgt tirsdag den 3. november. Men jeg tror det.
  Selv mediehetzen mod Trump kan ikke skjule, at det vil være en national og international katastrofe, hvis hans modstander, den senildemente Joe Biden, bliver valgt.

  Kommentar by A-mad — 21. september 2020 @ 21:45

 32. #20. Luk nu bare røven, din røde tosse. lol

  Kommentar by LarsB — 21. september 2020 @ 22:09

 33. N-U skriver kl. 11.14 ovenfor noget om Trump som ligner afskrift af en Pølletiken-artikel eller nogle DR-påstande. Noget propaganda vrøvl og sludder fra først til sidst. Hvad er meningen med at bringe påstande som er i den grad tvivlsomme? De kommer jo udelukkende fra “demokraterne” som ikke skyr nogen midler for at afsætte Trump. Er det ikke afsindigt naivt eller dumt at tro på dem?

  Kommentar by Bent A — 22. september 2020 @ 01:05

 34. Enig Bent A 01:05. Det er en gammel venstreorienteret teknik. Hvis en løgn gentages tilstrækkeligt mange gange i medierne, bliver det til en alment accepteret sandhed. Det er det gamle propagandatrick medierne anvender. Kun de, der checker mediernes løgne online på blogs o.l., gennemskuer mediernes løgne. For andre sætter de sig i bevidstheden som beviste sandheder.

  Mediernes propagløgne er efterhånden blevet så tragikomiske og gennemskuelige, at flere hundrede bloggere over hele verden kan leve af at afsløre dem!
  Se f.eks her på Hodjanernes Blog!:-)
  “Rasmus Tantholdt og TV2 laver fake news!
  Desværre for ham/dem blev det fanget af en person der var på stedet, Rasmus Tantholdt står 5 meter fra hvor børnene bliver gjort klar til optagelserne ved at få pustet røg i øjnene!”
  (hodjanernes blog (1. september 2020)
  https://hodjasblog.one/rasmus-tantholdt-og-tv2-laver-fake-news-i-graekenland/

  Kommentar by A-mad — 22. september 2020 @ 09:00

 35. Ups! Det var i går på hodjanernes blog 21. september 2020:-)
  https://hodjasblog.one/rasmus-tantholdt-og-tv2-laver-fake-news-i-graekenland/

  Kommentar by A-mad — 22. september 2020 @ 09:13

 36. “Kommentar by A-mad”

  Det er måske mig du taler til. Jeg skal da ærligt sige at jeg kigger på uriasposten for at se historier som der “er glemt” af de danske dagblade. Jeg er ikke meget for den såkaldte ikke-vestlig indvandring og gør hvad jeg kan for at råbe op om problemerne. Trump er en joke for mig og jeg har ikke noget til overs for ham, men jeg jublede da han vandt fordi jeg har ikke meget til overs for de ledende demokrater som f.eks. Hillary Clinton. Israel er et racistisk land og jeg er helt uenig i den leflen som folk her udviser for dem, men sådan er det. I øvrigt har jeg ikke haft tv i de sidste 15 år og ser ikke Danmarks Radio, så jeg må være blevet hjernevasket af venstrefløjspropaganda på en anden måde…

  Kommentar by Magnus Pedersen — 22. september 2020 @ 09:40

 37. Jeg vil ikke æde min gamle hat på, at Trump bliver genvalgt tirsdag den 3. november. Men jeg tror det.
  Selv mediehetzen mod Trump kan ikke skjule, at det vil være en national og international katastrofe, hvis hans modstander, den senildemente Joe Biden, bliver valgt.

  Kommentar by A-mad — 21. september 2020 @ 21:45

  Min 15-årige MAGA knægt og jeg holder fri fra skole og arbejde, onsdag den 4. november 2020.
  VI SKAL SE ELECTION NIGHT 2020 LIVE.

  Jeg husker tydeligt for fire år siden, da jeg var faldet i søvn på sofaen med fjernsynet kørende… Så hørte jeg svagt ved fire-femtiden:

  –Trump wins in Ohio (min gamle delstat, hvor jeg boede i 1990erne)
  –Trump wins Florida (der faldt jeg nærmest ud af sofaen i chok)
  –Trump wins Pennsylvania
  –Trump wins Michigan og s¨var det hele afgjort.

  Trump lignede et spøgelse, da han acceperetede valget (Bareron stod og vaklede med at sove stående og være lidt vågen; Melanie lignede en, der lige havde mistet et nært familiemedlem).

  Jeg har IPTV på mit fjernsyn og på computeren, så jeg har adgang til

  ABC, CBS, NBC, CNN U.S., MSNBC, Fox News, Newsmax, OANN (One America News Network)

  både på 75-tommer tv samt på to 5K computerskærme, så vi kan streame samtlige kanaler samtidigt, og da Trump havde vundet begyndte Martha Raddatz bogstaveligt talt at græde i valgstudiet på ABC News, FED FED FED AFTEN, glæder mig til Electrion Day 2020, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 22. september 2020 @ 09:44

 38. Kommentar by NotariusUmulius

  En som Kyle Kulinski på venstrefløjen sagde at han ville give Trump 80% chance for at blive genvalgt hvis det ikke havde været pga. coronavirus. Det økonomiske kaos der har fulgt med har vendt billedet. En amerikansk præsidentvalg afhænger i høj grad af økonomiske faktorer og så er det i og for sig ligegyldig om Trump var skyld i den gode økonomi eller skyld i den dårlige økonomi under en pandemi.

  Kommentar by Magnus Pedersen — 22. september 2020 @ 10:05

 39. Fredsslutningen mellem Israel og Bahrain og Imiraterne er det bedste, som har fundet sted i nyere historie. Det samme gælder anerkendelsen af Jerusalem, som Israels legitime hovedstad. (ambassade flytningen)

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 22. september 2020 @ 21:50

 40. Enig Allan Gorm Larsen 21:50. Se Mads Fugledes kommentar i Berlingske øverst i denne blog (Berlingske som jeg stadig holder, selvom den er hoppet på anti-Trump vognen:-). Den siger det, der skal siges om mediernes falske nyheder og skæve vinkling af alt om Trump.

  “Ondskabens ikon” kaldte nu desværre afdøde Jeffrey Cain sin bog, der samlede de lede og infame avis tegninger og kommentarer om Pia Kjærsgaard. Læs den! Trump er i dag venstrefløjsernes største “Ondskabens ikon”. Alt ondt tilskrives ham. Han indførte coronaen og det var ham personligt, der myrdede den sorte George Floyd. Det har jeg selv set på tv!:-)

  Herhjemme har Inger Støjbjerg nu overtaget rollen som “Ondskabens ikon” og hun bliver svinet infamt til af venstrefløjserne. Den nye røde regering har – som røde geringer altid gør som noget af det første – startet en kommisionssag mod den tidligere regering. Nu mod tidligere udlændingeminister Inger Støjberg. Den såkaldte Instrukskommission, som handler om, om det var forkert Inger Støjberg (V), at stoppe muslimsk pædofili i lejrene.

  Mange tidligere pædofilidømte vejrer øjensynligt morgenluft? Hvis den røde regering på denne måde får lovliggjort pædofili, kan de sikkert få erstatning for uretmæssig dom?:-)

  Kommentar by A-mad — 23. september 2020 @ 12:19

 41. Magnus Pedersen 10:05. Ja, enig. Hvis coronaen først var kommet i 2021 var Trump sandsynligvis blevet valgt på sine suveræne resultater. Rekordlav arbejdsløshed og rekord gode tal for økonomien.

  Selvom coronaen ikke er Trumps ’skyld’, kan han måske blive fældet af den ‘negative psykologi’ og den dårligere økonomi, den har skabt. Jeg tror dog, at de fleste uden videre kan se, at de, der angriber ham på det grundlag, er helt ‘offside’, så deres skud på mål ikke tæller!:-)

  En større usikkerhedsfaktor – som jeg (forgæves?) har gjort opmærksom på – er, at dette præsidentvalg ikke afvikles ved at vælgerne som hidil afgiver deres stemme ved personligt og hemmeligt at sætte kryds på en stemmeseddel, der er anonym og hvor vælgeren sætter sit kryds på stemmeseddelen i en aflukket boks uden mulighed for at andre kan se det. Såkaldt hemmelig afstemning. Noget helt centralt i demokratiet.

  Personligt synes jeg, at valget burde have været udsat til efter coronaen ved indførelse af undtagelsestilstand, hvis der er mulighed for det i forfatningen? (Det ville nok ikke have gået stille af?:-)

  Ved det kommende amerikanske præsidentvalg tirsdag den 3. november skal mange – måske de fleste – putte deres stemmeseddel i en kuvert og lægge den i postkassen. Det er altså det amerikanske postvæsen, der skal stå for håndteringen.

  De amerikanske offentligt ansatte postarbejderes fagforening opfordrer deres medlemmer til at stemme på Biden. Dem ønsker mange republikanere nok ikke at aflevere deres stemmeseddel til? Risikoen for svindel med stemmesedlerne i posten er desuden stor, som jeg ser det. Undersøgelser viser desuden, såvidt jeg ved, at en tredjedel af al post i USA ikke når frem indenfor en uge og ca 10%, når aldrig frem.

  Normalt stemmer kun 57%, såvidt jeg ved, ved amerikanske præsidentvalg. Måske bliver det flere eller måske bliver det færre denne gang. Nobody knows. Pga brevstemmerne kan det blive et helt andet valgresultat end vi nogensinde kunne drømme om og som vi aldrig har set lignende før. Og så har vi balladen!:-(

  Kommentar by A-mad — 23. september 2020 @ 13:11

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper