21. september 2020

AFA-generalen Balder Bergman Johansen hyldes i indslag på TV2 News… for sin kamp mod ’sexisme’

Enhedslisten melder, at de i dag ikke ville have accepteret Jeppe Kofod som udenrigsminister, på grund af episoden med den 15-årige folkeskoleelev for tolv år siden. Sexisme kan ikke tilgives, må man forstå. Politisk vold er en helt andet sag, og Enhedslisten vil næppe tage afstand fra AFA’erne i egne rækker. Tværtimod, må man forvente at den tidligere AFA-leder Pelle Dragsted stadig trækker i trådene på højeste niveau.

For venstrefløjen er hykleriet en integreret del af ideologien, og det afspejler sig naturligvis også i massemedierne. Lørdag formiddag kunne man eksempelvis se AFA-generalen Balder Bergman Johansen blive hyldet, som en virksomhedsleder der gjorde en særlig indsats mod sexisme. Der har altid være et tæt samarbejde mellem Antifascistisk Aktion og diverse feministiske aktionsgrupper, og hvis udviklingen fortsætter med samme hast, så går der ikke mange år før Pelle og Balder hyldes offentligt for deres ‘anti-nazisme’.

(AFA-generalen Balder Bergmann Johansen fra Logik & Co. hyldes på TV2 News, 19. september 2020)

“Alle i det autonome miljø kender dem. Og alligevel kender de færreste dem: Generalen og Doktoren. … Som bidronninger sidder de stille og lader en hær af arbejdere gøre det grove arbejde. De bestemmer, hvem der skal stikkes, de bestemmer, hvor ondt det skal gøre, og de bestemmer, hvor og hvornår det skal ske. … Både Doktoren og Generalen har i årevis været fremtrædende medlemmer af den autonome gruppering AFA (Anti-Fascistisk Aktion).” (BT, 8. december 2002)

Oploadet Kl. 12:12 af Kim Møller — Direkte link61 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/113520/trackback

61 Comments »

 1. Mon ikke pædo Kneppe Kofod snart hældes helt ned ad brættet, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 21. september 2020 @ 12:26

 2. Er det en muslim?

  17. juli blev der begået et hjemmerøveri i København, men sagen er endnu ikke opklaret.

  Nu efterlyser Københavns Politi en mand, som er mistænkt i sagen.

  Hjemmerøveriet blev begået på en adresse på Østerbro i København.

  Nu offentliggør politiet et billede af en mand, som er mistænkt for at have begået hjemmerøveriet.

  Beskrivelse af den mistænkte:

  – Mand

  – af mellemøstlig eller nordafrikansk herkomst

  – 20-30 år gammel

  – Ca. 180 cm. høj

  – Kort, sort hår, som er trimmet i siderne

  – Sort gedeskæg

  – På gerningstidspunktet var den efterlyste mand iført en sort jakke og sorte bukser

  https://www.bt.dk/krimi/politiet-efterlyser-mand-mistaenkt-for-hjemmeroeveri, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 21. september 2020 @ 12:37

 3. Hvem husker ikke Rockstjerne og Groupies fra 70 og 80 erne? Mon ikke DSU og andre politikere har haft det på samme måde? Jeg gider ihverttilfælde ikke forholde mig til Jeppe Kofoed i den sammenhæng, sålænge det foregår over den kriminelle lavalder. Privatliv for sig og politisk arbejde for sig.
  Kan huske værkstedet fra min gamle arbejdsplads med kalender pigerne, som havde tabt T-shirten. Vi fik en kvindelig svensk personalechef (Hun viste sig at være ok), og så ville de have renoveret toilettet, hvor Piskummen skulle væk….Jeg foreslog vi malede værkstedet …Pink… satte rødhvidternet dug og T-stel frem. Iførte os mascare når vi kom på arbejde, og hang en kalender op med 12 unge veltrænnede brandfolk (uden T-shirt) med sprøjten i hånden og ild i baggrunden :-) :-) :-). En kvindelig (dejlig medarbejder…gift og almen uden sminke) kommentar til mig “Mick…Jeg så du var ude at vande busken. Pas på mågerne:-) :-) :-)”, men så sagde jeg også til hende “Du skal ikke nedværdige noget Du ikke kan få fat på” :-) :-) :-) Støt SIAD. Fortsat god mandag. :-). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 21. september 2020 @ 12:38

 4. Han sku’ ha’ en r……

  Kommentar by Nielsen — 21. september 2020 @ 12:44

 5. 3) Ja det er en røverhistorie :-)

  Kommentar by Michael Unna — 21. september 2020 @ 12:45

 6. De har da haft Barroso som kommisionsformand i EU. Han var da en ….såvidt jeg husker…en volds BZ og Maoist i sin ungdom….sexisme er så sandelig farligt…:-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 21. september 2020 @ 12:49

 7. Jeg tænkte jo også mit, da jeg så omtalen af Balder Johansens firma i TV2 News. At fremhæve et så berygtet firma er tegn på uvidenhed eller stærk venstreorientering, hvilket ved nærmere eftertanke muligvis er to sider af samme sag.

  Kommentar by ino — 21. september 2020 @ 13:13

 8. Det autonome møgsvin hører ikke hjemme i tv’ets bedste sendetid, men i forvaring på en sikret anstalt.

  Kommentar by Ole Bole — 21. september 2020 @ 13:14

 9. TV2 NEWSs Rasmus Tantholt i indvandrerlejr på Lesbos, filmer villigt indvandrerne med egenproduceret røg i øjenene og kalder det for tåregas. mere venstreorienteret FAKE NEWS propaganda fra TV2

  https://www.youtube.com/watch?v=iOeJnCXg0EA&fbclid=IwAR2AryC7_CkUuvCyLvq5pclOzZeYLC8Yedzkh6hjWPUxgXCO6bWp4OUhtcE&ab_channel=Valkyr

  Kommentar by Mathias Mahler — 21. september 2020 @ 13:14

 10. Jeppe Kofods episode med den 15-årige folkeskoleelev for tolv år siden var næppe sexisme. Karakteristisk er, at ingen er interesseret i, om den nu 27-årlige kvinde overhovedet opfattede det dengang som sexisme.

  Det der derimod er interessant er den ukonkrete sexisme, hvor man ikke nævner den sexistiske gerningsmand konkret. Det har 2 formål:

  1) Man undgår fejt at konfrontere den anklagede om det rent faktisk var en fejlfortolkning eller en misforståelse og om en tilgivelse og forsoning kan få begge parter videre..

  2) Man styrker den ideologiske påstand om den ukonkrete strukturelle sexisme ved at anklage hvide mænd generelt og over en kam for at være sexistiske, og kvinder generelt for at være ofre – uanset hvor meget magt kvinderne har – også vel vidende at talrige undersøgelser viser, at vestlige hvide mænd generelt er lang mindre sexistiske end andre mandelige grupperinger.

  Kommentar by traveler — 21. september 2020 @ 13:23

 11. #MeToo bevægelsen viste med al mulig tydelighed, at langt den overvejende majoritet af sexuelle krænkere, var at finde på venstrefløjen, specielt blandt dem der var helt fremme på barrikaderne i kampen mod sexismen.
  Nu sidder jeg sådan set bare og spekulerer over hvilke skeletter Balder Bergman Johansen har stuvet af vejen i sit skab, og hvor længe der går, før det bliver opdaget?

  Det er jo ikke den store hemmelighed, at mændende på venstrefløjen fortrinsvist er beta-mænd, der mest holder sig til, fordi de håber på at der falder noget af, hvis de hænger ud med den store overvægt af femi-marxister og så resten af kvinderne, der mest stemmer for større adgang til din og min pengepung.

  Og begge grupper har det til fælles, at lader det sig ikke gøre af parlamentarisk vej, jamen så tager man da bare det man vil have, så min medfølelse er stærkt begrænset på alle punkter.

  Kommentar by Kimski — 21. september 2020 @ 13:40

 12. Hyldesten her er endnu et symptom på en syg moral og kultur i MSM.

  MSM BRØLER OM KAP for at gøre bemærkninger som visse kvinder føler sig krænket af, til Danmarks største problem. Indvandringen, corona-pesten, folkeudskiftningen, den udhulede økonomi og kriminaliteten er småting i sammenligning med at mænd endnu har en vis ytringsfrihed. Men nu skal de lære kun at sige noget hvis de har fået lov af feministerne.

  Ja, Østerbro er holdt op med at være et sikkert og trygt kvarter. Der er efterhånden mange beretninger om hjemmerøverier, gadevold og mord.

  Østerbros deroute er blot eet af tusind eksempler på hvad feministisk pladderhumanisme fører til af dårligdom.

  Kommentar by Bent A — 21. september 2020 @ 13:43

 13. Kommentar by Kimski — 21. september 2020 @ 13:40

  “#MeToo bevægelsen viste med al mulig tydelighed, at langt den overvejende majoritet af sexuelle krænkere, var at finde på venstrefløjen,… ” Helt enig. Det en meget væsentligt.

  Kommentar by traveler — 21. september 2020 @ 13:46

 14. PS: Hvordan kan det være at der ikke forlængst er oprettet et effektivt modstykke til AFA? Er venstrefløjsere aktivister, mens ægte konservative bliver liggende på sofaen? Eller er det noget med barbarer kontra civiliserede mennesker?

  Kommentar by Bent A — 21. september 2020 @ 13:47

 15. Det er fint at blive ved med at udstille venstrefløjens hykleri og dobbelte standarder. Men det er også vigtigt at forstå, at venstrefløjen og dens vælgere ER LIGEGLADE med hykleriet.

  Venstrefløjen fokuserer udelukkende på at opnå magt og de er villige til at bruge alle nødvendige midler.

  En kompromisløs mentalitet, som måske nok er usympatisk, men som højrefløjen alligevel er nødt til at adoptere, hvis den skal have en chance.

  Såkaldt “anstændige borgerlige” er nyttige idioter.

  Kommentar by Peter Nielsen — 21. september 2020 @ 13:49

 16. To get a job in politics, police or “journalism” you have to be a beta cuck and pedophile. You must have sucked someone off or got nailed. How else do satanists, pedophiles and commies get a job considering that they are the lowest creatures walking on two legs. even animals are smarter than them.

  Why do muslims and niggers feel smart because they have got 25 000 euros free and wear all designer clothes and have the latest mobile phone?
  You can feel smart in your own shithole and have opinions about things there too. Why do not commies take in niggers, gipsies and muslims in their own homes since they consider them being allies and giving their shitholes tons of money in support, when there are plenty of white Danish families that worked and need help and do not get it because there is no “money”.

  Stay focused, and safe.

  Erwache jetzt!

  Kommentar by Erwache — 21. september 2020 @ 13:52

 17. Bent A — 21. september 2020 @ 13:47:

  “Hvordan kan det være at der ikke forlængst er oprettet et effektivt modstykke til AFA?”

  Bent, det handler primært om at man som medlem af AFA/Anti-Fa IKKE RISIKERER at blive “doxx’et” (hængt ud) og tilsvinet i pressen, fyret, truet, overfaldet og i det hele taget få sit liv ødelagt, hvilket i HØJ GRAD er tilfældet, hvis man er aktiv i en nationalistisk organisation.

  De færrest mennesker er klar til at løbe denne risiko for at være et “modstykke til AFA”.

  Kommentar by Peter Nielsen — 21. september 2020 @ 13:59

 18. Kommunistaffald

  Kommentar by Nanna — 21. september 2020 @ 14:11

 19. #16
  Det lader til at dem som har en fædrelandskærlighed til danmark destilleres ud i NB, men de virker ikke lige så voldsparate som enhedslistens vælger. Tiden vil vise om de udvikler sig

  Kommentar by jesper — 21. september 2020 @ 14:15

 20. Kommentar by NotariusUmulius nr.1

  Eftersom han var tilstede i Esbjerg fordi han holdt et foredrag omkring EU.

  Træner- og skolelærerparagraffen (Straffelovens § 223) er en skærpelse, der siger, at den person, der har samleje eller anden kønslig omgang med en person under 18 år, som er betroet vedkommende undervisning eller opdragelse, straffes med fængsel i indtil 4 år.

  Kommentar by Sømand — 21. september 2020 @ 14:31

 21. Peter Nielsen kl. 13.59 har selvfølgelig fuldstændig ret. Men hvad nu hvis det blev ligeså ubehageligt at være rådden journalist eller grov gadebølle som at være “racist”?

  I det lange løb vil venstrefascisterne stjæle vores land, byer, kvinder, boliger, børn, MR, familieliv, frihed, penge, kultur, værdighed og fremtid, blot for at give det hele til sig selv og migranterne/asylanterne. Og de vil slutte af med etnisk udrensning = folkemord. Og hvo intet vover, intet vinder. Alt, virkelig ALT vil gå tabt, hvis de fremsynede patrioter intet foretager sig.

  I det mindste kunne man vel uddele løbesedler om at læse UP og andre net-aviser, og man kunne opstille et parti uden liberale og feminister, eller man kunne støtte Hard Line mest muligt.

  Danmark bliver det næste Libanon, Sverige eller Venezuela hvis Chrborg ikke får anlagt en klogere politik.

  Kommentar by Bent A — 21. september 2020 @ 14:52

 22. PS: Hørte DF-Tullesen i radioen i dag. Den slapsvans har da vist helt mistet jordforbindelsen. Han tror at han kan genrejse partiet ved at blive som formand. Men Tullesen har jo mistet al troværdighed, så hvem gider høre på ham?

  Kommentar by Bent A — 21. september 2020 @ 14:56

 23. Fake News TV2 hylder tidligere kriminelle og terrorister, det er der vel ikke noget nyt i.

  Kommentar by piphans — 21. september 2020 @ 15:02

 24. Kommentar by NotariusUmulius — 21. september 2020 @ 12:37
  Med andre ord, de danske dhimmistrissere har hemmeligholdt information om gerningsmanden for ikke at støde deres ‘brødre’ fra djævlekulten.
  Gør Danmark en tjeneste, følg en strisser og et par perkere til grænsen.

  Kommentar by piphans — 21. september 2020 @ 15:07

 25. #17. NB er til en vis grad et modstykke til fx Enhedslisten og andre politiske partier på venstrefløjen.

  Men de er, så vidt jeg kan se, på ingen måde et modstykke til AFA, som – i modsætning til NB – gerne bruger udenomsparlamentariske metoder, herunder doxx’ing, trusler og vold.

  Kommentar by Peter Nielsen — 21. september 2020 @ 15:10

 26. Apropos censur, hvis man skriver ‘The Chinese plague’ i en kommentar på youtube, så går der cirka 5 sek. inden at youtube.ccp har fjernet den.

  Kommentar by piphans — 21. september 2020 @ 15:13

 27. At både mænd og kvinder færdes på stranden i småtskåret badetøj er den rene skære sexisme; gensidig sexisme. Nogle gange endda topløse og/eller bundløse. Som en del af menneskeabens parringsspil, skal man helst eksponere sine fysiske fortrin i visuel nærhed af det modsatte køn. Er man i gang med parringsspillet er man automatisk sexistisk, da stuationen jo ikke indbyder til ludospil eller gensidig aflusning. Parringsspillet udgør i sig selv et sexistisk univers med plads til alle inciterende former for manøvrer, der skal tiltrække det modsatte køn med henblik på potentiel parring….. Jeg må hellere standse udredningen, da jeg måske ellers begynder at savle sexistisk.-)

  Kommentar by Gustav Jensen — 21. september 2020 @ 15:18

 28. # Bent A — 21. september 2020 @ 14:52:

  Jeg tror de fleste herinde forstår din frustration og ønske om at “gøre noget”, men jeg tror næppe at masserne går på gaden for at redde nationen, så længe de kan leve et relativt behageligt liv med penge på kontoen, mad i supermarkedet, underholdning på TV etc.

  Den danske “det går jo nok alt sammen”-mentalitet er desværre ekstremt giftig i en situation som den nuværende, da vi er i høj-risiko for at “go gentle into that good night” (Dylan Thomas).

  Kommentar by Peter Nielsen — 21. september 2020 @ 15:20

 29. Rage, rage against the dying of the light.

  Kommentar by jesper — 21. september 2020 @ 15:48

 30. Så drop dog det ord-sexisme-. Det er jo blot en bonnerthedsforskrækket betegnelse for folk der ikke kan tolere sex i det hele taget…Det er ligeså åndsvagt som ordet- Islamafobi- eller andre tågede nybetegnelser. Lidt ligesom Georg Orwell skrev i sin Roman “Kammerat napoleon”- Vi er alle lige, men nogen -er mere lige end andre-. At MSM gider at dyppe den i den nyopfundne betegnelse, tyder jo på åndelig prostitution for vrøvlet. Tal om sex frit og åbent, som modsvar, og gerne også med humor :-)

  Kommentar by Michael Unna — 21. september 2020 @ 15:55

 31. Michael Unna — 21. september 2020 @ 15:55 skrev:

  “Det er ligeså åndsvagt som ordet- Islamafobi- eller andre tågede nybetegnelser.”

  Jep. Ord som “racisme”, “anti-semitisme”, “islamofobi”, “xenofobi” etc. er blot anti-hvid tilsvining og udskamning.

  Kommentar by Peter Nielsen — 21. september 2020 @ 16:07

 32. Er hysteriet om sexisme er modefænomen som co2 og klima?

  Sofie Linde, der endnu ikke har offentliggjort navn på den store kanon, er i mine øjne utroværdig.

  Er sexisme virkelig så udbredt som de påstår, eller et billigt trick for opmærksomhed ?

  Sofie Linde kom i den grad på forsiden, og straks er alle med på vognen.

  Jeg springer lige over til en anden sag, nemlig Ylva Johannson der vil afvæbne europæiske regeringer og samle indvandrerpolitikken i Brussel. Sverige ligger i ruiner pga af rabiate kvinder som hende.
  Er hun nået til tops i EU på dygtighed eller har nogen opnået visse ydelser på vej derop.

  https://www.document.no/2020/09/14/eu-kommissaer-ylva-johansson-avskaff-landenes-selvbestemmelse-over-migrantpolitikken/

  Kommentar by k.m. — 21. september 2020 @ 16:12

 33. Mette Frederiksen, de efebofiles statsminister.

  Med Mette Frederiksen i spidsen forsøgte Socialdemokratiet at lukke munden på De Radikales ligestillingsordfører, Samira Nawa, efter hun havde kritiseret udenrigsminister Jeppe Kofod i forbindelse med hans sexsag.

  Da sagen eksploderede, lagde S-toppen med en koordineret aktion maksimalt pres på den radikale partiledelse for at få den til at undsige Samira Nawa.

  Det oplyser flere kilder samstemmende til B.T.

  Pressionen fandt sted på tre niveauer, og aktionen fandt sted i det øjeblik, at det stod klart i Statsministeriet, at B.T. ville bringe artiklen om, at Samira Nawa og De Radikale aldrig ville have udnævnt Jeppe Kofod til udenrigsminister, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 21. september 2020 @ 16:54

 34. >Kimski 13:40
  Helt enig de er træls.
  Og så hedder det ad parlamentarisk vej. Du skriver ellers læseværdige kommentarer,derfor tillader jeg mig venligt,at korrekse dig.
  >Bent A 13:47
  Fordi vi ikke mener at vold løser problemer. -Simple as that.

  Kommentar by Nielsen — 21. september 2020 @ 17:28

 35. Nærmest som for at understrege min tidligere kommentar, kl 13:40, kan man nu læse følgende overskrift i Ekstra Bladet;

  Chefredaktør: Alt for mange havde affærer med praktikanter.
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/chefredaktoer-alt-for-mange-havde-affaerer-med-praktikanter/8298020

  Kommentar by Kimski — 21. september 2020 @ 17:34

 36. Kommentar by Nielsen — 21. september 2020 @ 17:28.

  No problem, thank you for correcting my Danish which stinks.

  Kommentar by Kimski — 21. september 2020 @ 17:36

 37. OT: Et foto af en henrettelse af en kvinde viser i en nøddeskal hvad der venter kvindesagskvinderne under et islamistisk styre. Se hodja den 19. september. Kvinden er halvt nedgravet, bagbundet og fanatikere gør klar til at dræbe hende med stenkast.

  Afghanistan er blevet optaget i FNs kvindekommision. Skal man græde eller grine? I forvejen har FN S-arabien som formand for MR-rådet.

  Kommentar by Bent A — 21. september 2020 @ 18:02

 38. Nielsen 17.28: Har du lagt mærke til at islamisterne mener det modsatte. De mener at skyderier, knivstik, kølleslag, bomber og påsatte brande samt nedtromling af fodgængere med lastbiler løser en masse problemer. Ved den slags metoder er de ved at overtage Sverige. Og hele verden mener også det modsatte. Læs Janes bøger om oprustning og våbentyper i NATO, USA, RUSLAND, KINA osv.

  Kommentar by Bent A — 21. september 2020 @ 18:10

 39. Godt eksempel på medierne og venstrefløjens hykleri kim møller, men desværre også på din hjemmesides enorme mangler. For da jeg ville søge på ældre artikler om ham her på siden for at se hvad han egentlig stod bag, så ledte jeg først efter et søgefelt for at skrive hans navn, men det var der ikke. Så trykkede jeg på “arkiver”, og fik en liste over hver måneds artikler på uriasposten siden 2003, som jeg så selv kunne få lov at lede igennem… Jeg forstår simpelthen ikke at du ikke kan se at du kun ødelægger det for dig selv og din egen mission ved at have så outdated en hjemmeside.

  Kommentar by Per — 21. september 2020 @ 18:43

 40. Han kæmper mod alt, der giver ham anledning til at kue og nedværdige andre, så hans eget, selvgode ego kan skinne. De unge piger kan lide det, og det er motiv nok. Genialt af bavianen at reservere “kampen mod sexisme” som sin sag :D

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 21. september 2020 @ 19:25

 41. Kunne vi ikke nøjes med at kommentere Kims indlæg? Hvorfor mange af jer hvad som helst ind i kommentarerne her?

  Kommentar by ino — 21. september 2020 @ 19:44

 42. OT: Iflg. virologer mv. er COVID-19 en slem sygdom der kan give åndenød, blodforgiftning, blodpropper og betændelse i alle dele af kroppen.

  Derfor er det måske OK at man under trussel om bødestraf SKAL bruge mundbind i busser og tog. Men er det så ikke ulogisk eller dybt åndssvagt at man ikke skal bruge mundbind i butikker hvor der også tit er en vis trængsel? Brostrøm fra S-S har netop brugt det med “trængsel” som begrundelse for påbudet. Men hvorfor er butikker undtaget?

  Kommentar by Bent A — 21. september 2020 @ 19:51

 43. 13.40 Kimski og 17.28 Nielsen
  Jeg synes også at Kimski skriver gode kommentarer, men jeg kan godt se at for en sprogekvilibrist som Nielsen må den korrekte brug af “af” og “ad” være af stor betydning. Nu håber jeg så at Nielsen også har kontrolleret at Kimski bruger Dansk Sprognævns seneste kommaregler, men det gør han jo nok, ellers havde Nielsen sikkert gjort os alle opmærksom herpå.

  Kommentar by bjarne binee — 21. september 2020 @ 20:11

 44. @ino: Fordi off-topic ikke fungerer på 10’ende år eller mere, og uriasposten er den digtiale version af en bodega. Lokalerne er slidt ned, gæsterne er slidt ned, men udenfor er der fyldt med muslimer og venstreorienterede idioter der insisterer på at op er ned og ned er op, så vi bliver siddende og ævler løs om stort og småt, uden helt selv at forstå hvorfor vi ikke gør mere, eller bare flytter til udlandet da ingen af os rigtig kan forklare hvad der stadig holder os her.

  Måske er vi bare for tunge i røven af alt det svinefoder, bajere, og junkfood som danskere ødelægger deres krop med, før vi falder om i sofaen foran tv’et for at gøre det af med den sidste del af hjernen også. Uriasposten er ikke så meget en blog som det er en varmestue og en trykventil for en døende generation, og hvis jeg en dag lærte at den i virkeligheden blev drevet af staten netop med dette formål, ville jeg ikke engang blive overrasket.

  Det ville tværtimod give rigtig god mening når man ser på hvor lille en effekt den reelt har i det politiske landskab uden at blogejeren føler for at gøre noget særligt ved det, præcist som ethvert offentligt financereret integrationsprojekt.

  Møller serverer digitale øller, og vi brokker os cerimonelt over den bitre smag hver dag.

  Og ligesom på en rigtig bodega ændrer det absolut intet, udover på vores eget helbred.

  Og imens vi sidder her og brokker os, arbejder venstrefløjen for deres sag ude i virkeligheden, med stor succes, af samme grund. Ynkeligt er hvad det er.

  Kommentar by Per — 21. september 2020 @ 20:34

 45. I vores postkristne samfund finder der ingen tilgivelse, jeg tænker på Jeppe Kofod. Han har sagt det var forkert, han har undskyldt, næ nu skal han ha en gang til. Der findes åbentbart i vort samfund kun forbrydere og ofre, ingen synd eller forsoning. Vi laver fejl som mennesker og i den kristne tro er der tilgivelse.

  Kommentar by IES — 21. september 2020 @ 20:39

 46. Et eller sted på nettet læste jeg, at en dame havde brugt sine trusser som mundbind, (hun havde ingen) for at komme ind et eller andet sted med krav om mundbind. Sådan noget er ekstremt sexistisk.
  Boksere må heller ikke bruge skridtbind som mundbind ved damers tilstedeværelse, da det er suverænt sexistisk.
  Styrmænd omgås ofte sekstanter, når de er ude at sejle – ækle sexister.

  Kommentar by Gustav Jensen — 21. september 2020 @ 20:49

 47. Er det en krænket muslimsk kvinde?

  ”Min oplevelse er, at der er rigtig meget nederdrægtig omklædningsrumssnak om kvinder i plenum på Ekstra Bladet, uden at nogen siger fra over for det.”
  Sådan siger Filiz Yasar, der indtil august i år var journalistpraktikant på Ekstra Bladet. Og den kritik står hun ikke alene med.

  Selv om chefredaktør Poul Madsen for få uger siden afviste ”den rådne kultur” i mediebranchen som noget, der hører fortiden til, er der ifølge flere kilder stadig en sexistisk kultur på netop Ekstra Bladet. Både i omgangstonen, men også i form af konkrete overgreb og verbale krænkelser foregået inden for de seneste år.
  Filiz Yasar har i løbet af sin praktiktid overværet, at en redaktør på avisen fysisk har krænket en kollega på dansegulvet til en julefrokost.

  Og hun har selv oplevet at blive omtalt og tiltalt på grænseoverskridende måder af mandlige kolleger.

  ”Især når der var mange mænd på arbejde, skulle jeg på nyhedsvagter lægge øre til spørgsmål om, hvem de helst ville knalde. Og på en af mine allerførste vagter skulle jeg ud og lave en voxpop. Mens jeg interviewer på redaktionen, overhører jeg, at de snakker om, hvem det var, der skulle lave voxpop. ”Det er hende med de flotte bryster,” er der så en mandlig kollega, som siger,” husker Filiz Yasar.

  Græd til praktikantvejlederen
  Filiz Yasar fortæller, at kommentaren påvirkede hende meget. Hun blev usikker og ekstra bevidst om, hvad for noget tøj hun havde på, og hvordan der blev kigget, når hun gik igennem redaktionslokalet.

  ”Jeg begyndte at græde, da jeg fortalte det til praktikantvejlederen, fordi det gik mig så meget på. Han sagde, jeg skulle gå til praktikantchef Pernille Holbøll med det. Vi havde en god snak, men hun lagde meget bolden over på min banehalvdel og spurgte, hvad jeg ville have, der skulle gøres. Det gjorde mig lidt rundforvirret, for hvordan kan det nogensinde være mig, der skal tage stilling til det?” spørger Filiz Yasar, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 21. september 2020 @ 21:20

 48. Er det muslimer?

  Politiet har anholdt to mænd, som er mistænkt for at stikke en 29-årig mand ned.
  En 29-årig mand er mandag aften blevet overfaldet og stukket med en kniv i Hvidovre.

  Det oplyser Thomas Kristensen, vagtchef ved Københavns Vestegns Politi.

  – Vi får en anmeldelse klokken 19.08 om noget slagsmål på Hvidovrevej. Da vi ankommer til stedet, træffer vi en 29-årig mand, der er blevet stukket i benet og slået i hovedet, siger han til TV 2 Lorry.

  Thomas Kristensen oplyser, at den 29-årige ikke er kritisk tilstand, men er blevet bragt på hospitalet til behandling, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 21. september 2020 @ 21:43

 49. PER 20.34 HAR FAT I NOGET. For det er vel deprimerende SOLEKLART at mens kommunisterne, feministerne og de radikale havde travlt og var både flittige, aktivistiske og i gang året rundt, lå de dansksindede ægte nationalkonservative og patrioterne på sofaen og blundede og foretog sig stort set ingenting.

  For ellers havde de røde og åndsformørkede vel ikke fået lov til at infiltrere, dominere og sætte sig på folkeskolen, folkekirken, universiteterne, pressen, DR, TV2, familiebureaukratierne, udlændingestyrelsen og meget mere.

  Er sandheden at de dummeste har været de klogeste og mest smarte, mens de klogeste har været de dummeste og mest usmarte ??

  There is something rotten in the state of Denmark.

  Men måske ligger vi som vi selv har redt ??

  Kommentar by Bent A — 21. september 2020 @ 22:00

 50. Værst af alt er nok at vores justitsminister sidder den slags åbenlyse sammenhæng overhørigt. Jeg er ret sikker på at politiet eller formodentlig PET har langt flere og mere nøjagtige oplysninger om terrorgruppen AFA.

  Nu mangler Vi bare at der bliver grebet ind over for dem. Danske ministres ansvar er at skabe sikkerhed for Danskerne, uanset hvilken side af salen de tilhører!

  Kommentar by Santor — 21. september 2020 @ 22:31

 51. Nogle af dem som skrev kritiske og oplysende artikler om indvandring, vold og mord blev som bekendt hentet ved hanegal og blev lagt i håndjern. Det skete under Pape. Christiansborg vil næppe nogensinde gribe ind overfor voldsbøllerne fra venstrefløjen. Borgens store flertal foragter danskerne og betragter os som pøbel, stemmekvæg og malkekvæg.

  Kommentar by Bent A — 21. september 2020 @ 23:03

 52. Nå, så blev noget TV2 humbug afsløret. Der pustes røg i øjnene på børn, for at fremkalde tårer, påviser hodja. Åbenlys manipulation af seerne. Er TV2 andet end indvandringsindustriens forlængede arm ?

  Kommentar by Bent A — 22. september 2020 @ 00:36

 53. https://fyens.dk/artikel/andres-mening-kr%C3%A6nker-mig-hysteriske-curlingb%C3%B8rn-har-erobret-samfundsdebatten-2020-9-21

  Hvad satan…en sådan artikel i det her medie…wau!

  Satme godt skrevet!

  Kommentar by Black Watch — 22. september 2020 @ 00:53

 54. Kommentar by Black Watch — 22. september 2020 @ 00:53.

  Fuldstændigt enig. Efter at have læst artiklen, og lige mens jeg sad og konstaterede, at de omtalte curling børn mest af alt mindede mig om historie timernes beskrivelser af Hitler Jugend, så faldt mit blik på denne artikel af samme journalist, Christian Baadsgaard.
  https://fyens.dk/artikel/hey-historie-slettere-her-er-lige-fem-nedslag-fra-vores-fortid-som-i-ikke-m%C3%A5-smide-p%C3%A5-b%C3%A5let-2020-7-27

  Kommentar by Kimski — 22. september 2020 @ 01:40

 55. Bladre Johansen skulle have en roulade smidt i fjæset.

  Kommentar by nielsen — 22. september 2020 @ 02:04

 56. Kommentar by Per — 21. september 2020 @ 20:34
  Fuldstændig korrekt, men hvad er din løsning.

  Kommentar by piphans — 22. september 2020 @ 02:20

 57. En suger af skatteyderes penge.

  Kommentar by Hul igennem? — 22. september 2020 @ 07:47

 58. Kommentar by Per — 21. september 2020 @ 20:34

  Rigtig godt indlæg!

  Det beskriver situationen meget godt, som den har været i årtier og i øvrigt uafhængigt af Uriasposten. Der er rigtig mange, som mener, at at der bør gøres noget, men hvor de meget ofte selv ikke vil gøre en indsats ud over at brokke sig over de fremmede.

  Et meget godt ekspempel er de Pegida (senere For Frihed) gåture, som startede i 2015. Disse gåture burde samle flere tusinder og så vil den venstreekstreme gadeterror ikke længere være et problem.

  Kommentar by T. H. — 22. september 2020 @ 12:48

 59. Jeg har været på en arbejdsplads, hvor flertallet var kvinder, og jeg skal lige love for at der ikke blev lagt håndklæder i mellem, hvad sjofelheder angår.
  Der er mænds fremfærd ofte barnemad, ved siden af.
  Selvfølgelig skal man ikke schikanere hinanden, men man skal samtidig passe på ikke at blive som små mimoser. Der er forskel på et lille “klap” i spøg og kram og klem i alvor.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 22. september 2020 @ 21:35

 60. Har den venstreradikale voldspsykopat Balder Bergmann ikke været på besøg i Ninna Hedeagers dobbeltseng?

  Kommentar by Revisoren — 23. september 2020 @ 20:08

 61. # hr. Gorm Larsen

  100 % korrekt!

  Enhver der har været på en arbejdsplads, hvor der befinder sig mere end blot 2 kvinder ved, at luften er fyldt med ligegyldig pludren om bage- og strikkeopskrifter, bagtaleri, knive i ryggen, ondskabsfuldheder samt sjofel tale, hvor vi mænd slet ikke kan være med…

  Kommentar by Revisoren — 24. september 2020 @ 09:06

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper