22. september 2020

Enhedslisten/SUF-bestyrelsesmedlem til nærværende blogger om 2010-overfald: “… du fortjente det.”

DSU-formand Frederik Vad Nielsen skrev mandag på Facebook, at DSU ikke som aftalt vil tillade Stram Kurs at afholde partiets rigskongres i lejede lokaler på DSU/DUI’s kursusejendom Ankersminde. I den forbindelse kom jeg i debat med et par venstreekstremister, som ikke mente man kunne sammenligne SUF og Stram Kurs. Det mente jeg sådan set heller ikke, men af modsatrettede årsager.

En Jeppe Ulrich Lomholt mente var man havde samme ‘forskruede holdning som Breivik, hvis man var for nationalstaten, og var imod det multikulturelle samfund. Man gik ind for ‘etnisk udrenselse’, hvis man vil ville modvirke befolkningsudskiftningen. Hvis ikke man accepterer nationalstaten, giver det ikke rigtigt mening at diskutere den rette udlændingepolitik. Det er lidt som at spille skak med et spædbarn: Vælt brikkerne og skrig.

Værre var debatten med kommunisten Henrik Skaaning, som jeg flere gange har blogget om. Skaaning sidder i bestyrelsen for Enhedslisten i nord/vest, og er ledelsesmedlem og medlem af koordinationsgruppen for SUF. Han mener jeg fortjente at blive overfaldet, og bekræftede hermed min pointe for måbende socialdemokrater i tråden. Han har senere slettet sine indlæg, men her er de.

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/113527/trackback

14 Comments »

 1. Henrik Skaaning ligner ikke en, der behøver at have et udseende, en arbejdsgiver kan tolere. Afskaf cafepenge, borgerløn, statsbetalt husleje og dovenskabspension – så er problemet Henrik Skaaning hurtigt løst, enten i medfør af Darwins lov – eller ved at han imod alt forventning kommer på arbejdsmarkedet og opdager, hvordan det er, at være i Enhedslistens slavehær.

  Er det i øvrigt ikke haram for rigtige socialister, at være Zuckerbergs kunde? Og hvordan bliver klimaet belastet, hver gang han poster en kommentar? Får de arbejdere, der har samlet Hr. Skaanings iPhone og MacBook løn under sygdom i deres overenskomst?

  Kommentar by Skatteyderen — 22. september 2020 @ 01:16

 2. Skaaning er en hjernevasket flødebolle. Tykhovedet og dum som bølgepap. Kommunisme er for syge og underudviklet hjerner.
  Glem idioten og glæd dig over, at verdens bedste præsident er i gang med, at udradere kommunister især i Kina.

  Kommentar by Iznogut — 22. september 2020 @ 01:17

 3. HVIS TYPER SOM HENRIK SKAANING KOMMER TIL MAGTEN, vil de indlede en skånselsløs jagt på alle som går ind for demokrati, civilisation, retfærdighed, personlig frihed og fædrelandets overlevelse.

  Med de gamle partier og medier som de toneangivende, er der en overhængende risiko for at Danmark ender som et land hvor STATEN er alt, og det danske folk nul og nix og den enkelte dansker slet ingenting.

  Et regime som blot er EUs forlængede arm er under opbygning. Det er yderst betænkeligt i sig selv. Faretruende er også det faktum at valgsystemet er kørt af sporet, så Christiansborg efterhånden domineres af børn af politikere, af folk der har købt sig en plads i FT, af europater og korrupte levebrødspolitikere…. af utrolig arrogante, uvidende og ubegavede typer…. og af feminister, marxister og andre utopiske fanatikere fra den ekstreme venstrefløj.

  I denne tid er Sverige en flammende advarsel om hvor vi er på vej hen.
  Fantaster, feminister og kommunister forklædt som humanister, har ruineret og ødelagt landet, hvis man kan tro hanen. Og det kan man nok. Beretningerne derovrefra er utrolige og skrækindjagende, hvis man ikke er helt afstumpet.

  Sverigstan viser os hvordan Danmark er om lidt, hvis kursen ikke lægges om.

  Kommentar by Bent A — 22. september 2020 @ 01:39

 4. Klimaet bliver sgu da belastet,bare han viser sit ækle fjæs. Hvis ikke idioter som han havde sketteydernes indbetalinger at tære på,ville de ganske enkelt ende på herrens mark. Kommunister er bare så langt ude på overdrevet,at vejen hjem bliver nærmest umulig for dem. Mange er så faste i troen,at de altid vil være en sten i skoen på frie mennesker. Jeg vil ikke sammenligne kommunister med nationalsocialister. For de (sidste) er på trods af deres tilsvarende historieløshed,dog som regel til at snakke med. Hvorimod en venstrefløjser vil forsvare skatter og afgiftermed næb og kløer. Med argumenter som det er til fællesskabets bedste – vi skal alle yde – hvordan ville du få veje? – hvem skulle så betale for bla bla bla. Sjovt nok bliver sådan noget som veje og transport meget ofte fremført,som argument for at de skal have snablerne nede i deres naboers tegnebøger.
  Her i demokraturet tjener de fleste af os staten,og de som er i private virksomheder får snuppet 70& af deres penge. Til alles bedste vel at mærke.
  Hvis du som ganske ung arbejder,for at kunne få dig et hus,har du måske råd til det efter 20-30 års (hårdt) arbejde. Når så dine børn skal overtage dit hus kommer snylterne på borgen og kræver deres del af penge som børnene måske ikke engang har. Og vupti (sådan går det meget tit) er din ejendom blevet dine børn frataget af stat og kommune i skøndrægtigt samarbejde med kreditforeninger og banker. Alle andre end dine børn tjener på den fidus.
  Altså igen som salig Sankt Mogens sagde: Skat er tyveri.
  På forhånd undskyldes mgl. korr.læsn.
  endvidere mager politikerne det således,at det er meget svært for et almindeligt menneske at gennemskue,hvor dyrt deres såkaldte velfærdssamfund egentlig er,og hvor meget det hæmmer frihed og natur.

  Kommentar by Nielsen — 22. september 2020 @ 01:46

 5. Når jeg ser disse røde idioter tænker jeg altid på det Yuri Bezmenov sagde:
  Leftist Activists are “Useful Idiots” Serving Communists’ Agenda
  https://youtu.be/Zi4mrAAErv0

  Kommentar by En rigtig dansker — 22. september 2020 @ 02:02

 6. Charmerende personage: Man fortjener tæsk, hvis man er tilhænger af nationer. På venstrefløjen er truslen om vold altid lige under overfladen. Primitivt.

  Kommentar by Hertz — 22. september 2020 @ 07:34

 7. Endnu een til den store fjolsebog.

  Kommentar by Hul igennem? — 22. september 2020 @ 07:45

 8. Endnu engang beviser de røde at deres religion ikke adskiller sig væsenligt fra islam.

  Grimme ord, stupide påstande, jeg knepper dig/din mor/og andet familie, jeg smadre dig og så bliver de internt belønnet med en pseudo-stilling.

  Det er deres MO i korte træk.

  Kommentar by Santor — 22. september 2020 @ 09:52

 9. Altså de der “Lefttards” nærmest skriger på et opgør, specielt dette skabning Henrik S.
  Disse AFA, SUF og Redox og hvad de ellers kalder sig, ønsker med vold og tvang at udrydde frie mennesker!
  Som vi ser i USA pt, de højreorienterede, slå igen mod AFA og BLM Opgøret kommer også her, 100%.

  STEM NB! SIAD! Støt GI! Støt UP! Ud af EU&FN! Støt SK! Støt TommyR! Direkte Demokrati NU! Kun 37 på hoPPeborgen! Luk DDR! SIAD!!
  P.

  Kommentar by Anonym — 22. september 2020 @ 12:30

 10. De fascistiske røde landsforrædere er på mange måder langt værre end islamisterne…og ikke mindst dummere, hvilket ikke siger så lidt.

  Kommentar by LarsB — 22. september 2020 @ 19:42

 11. Vold har altid været midlet, som venstrefløjen har grebet til, så snart argumenterne slap op. Bliver de aldrig klogere.
  HUSK, ordet er det stærkeste våben vi har. Det overgår langt næverne. Den som har ordet i sin magt, vil altid kunne klare sig i enhver given situation. Det skal bare anvendes med fornuft, og rigtigt.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 22. september 2020 @ 21:21

 12. “Woke”-folket har ikke noget imod etnisk udrensning … så længe det er dem med de “forkerte” holdninger, som bliver udrenset …

  Kommentar by Peter Nielsen — 23. september 2020 @ 05:24

 13. So what is the point to have a discussion with a commie retard besides giving him status amongst his own commies that he harrassed you at his own will and getting away with it. Just report it to the police that he harrassed you and stop sending him messages, block him. That will make him furious when he does not get any response.

  You are creating content for him when you are engaging into his antisocial and introvert crimes.

  I film them and put the film on my social media, where i have 3.4 million followers. People want to know who to avoid, who they live with and what buildings to avoid and what stores to avoid. No one wants to do anything with garbage, feminists, commies, radicals and traitors should be treated like traitors.

  Why do they do not like their pictures taken or filmed because people will identify a criminal and stay away from them. No one wants anything to do with a criminal or any that is associated with a criminal.

  Why do commie garbage flock to social media blogs? Because they have no friends, no network, no iq but they need story material that others have created for them so they can advance their career at a job they fucked for.

  Kommentar by Erwache — 23. september 2020 @ 11:19

 14. Hvorfor er der ikke en “journalist” fra MSM, der spørger det lille sure overklasse løg Pernille Skipper om hendes holdning til sine voldsparate partifæller?

  Nåh nej, hun har vel travlt med at fodre ænder i sin grønne økogårdhave på Nørrebronx…

  Kommentar by Revisoren — 23. september 2020 @ 14:42

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper