28. september 2020

Set i venstreorienterede Information: “Børn bør have lov til at stemme. Fra de er seks år, eller fra de..”

Jeg har ikke stor sympati for det socialdemokratiske projekt, men i det mindste forstår Mette Frederiksen, at man er nødt til at holde den yderste venstrefløj ude i strakt arm. De vil ikke den gennemsnitlige dansker noget godt, og vil man have en socialdemokratisk regering, så må man nødvendigvis føre en folkelig forankret udlændingepolitik. Hvor ‘Danmarks Socialdemokratiske Ungdom’ i mellemkrigsårene talte om klassekampen, og flirtede med de revolutionære, så er der andre boller på suppen i dag. For den yderste venstrefløj er fjenden i dag ikke bare højrefløjen, men også de værdipolitiske kontrarevolutionære på venstrefløjen: Socialdemokraterne.

P1-magasinet ‘Småborger’ illustrerer problematikken. Når emnet er ghettopakken, så er de unge værter enige med Enhedslisten, og danner åbent front mod boligminister Kaare Dybvad. Når vi taler islamisk bønnekald, må integrationsminister Mattias Tesfaye stå for skud. Her til formiddag var et så udviklingsminister Rasmus Prehn, der (efter Rosa Lund & co.), undskyldende måtte forklare, hvorfor Danmark ikke blot tog imod de her børn fra Morialejren: “Tror du ikke de kunne få en bedre fremtid i Danmark? Vi har da megamange ressourcer i Danmark… Der står jo 6000 tomme boliger i Sønderjylland!”

Unge er nemme ofre for rød propaganda, og vil man smadre det bestående, så er løsningen ligefor, som man kan læse i venstreorienterede Information – Unge taber altid i politik, siger professor David Runciman. Hans løsning? Giv børn stemmeret.

“Unge er det moderne demokratis ubetingede tabere, mener Cambridge-professor David Runciman. …

Fire mandater. En, to, tre, fire snoldede pladser ud af 650 var det blevet til for Boris Johnson og de britiske konservative ved det britiske valg sidste år, hvis det alene havde stået til de unge mellem 18 og 24 år. Fire! Og spurgte man alene de relativt unge – altså dem under 40 år – havde Bernie Sanders ikke bare besejret Joe Biden ved primærvalgene i USA. Den gamle socialist ville også knuse Trump til november.

Sådan kunne man blive ved, mener David Runciman, der er professor i politik ved Cambridge University og forfatter til bogen How Democracy Ends.

Den afgørende skillelinje i moderne politik er hverken klasse eller race. Det er ikke land mod by, de ufaglærte mod de veluddannede, eller globalisterne mod de nationale. Nej, det er alder. De unge mod de gamle.

… når politik bliver en kamp mellem generationer – så taber de unge, mener Runciman. De taber og taber og taber.

‘Hvis unge mennesker i dag har én fælles erfaring med politik, er det nederlaget,’ siger David Runciman.
De tabte Brexit-afstemningen, de tabte til Trump, og skulder ved skulder med Jeremy Corbyn har de tabt to britiske valg på tre år. Og man kan se klimakrisen – det absolut vigtigste politiske spørgsmål, hvis man spørger unge under 30 år – som en politisk kamp, de taber hver eneste dag. …

Runciman har også en anden og mere kontroversiel idé til, hvordan man kan udligne nogle af de uligheder, der efterlader unge mennesker som de store tabere i moderne politik.

‘Børn bør have lov til at stemme. Fra de er seks år, eller fra de begynder skole.’ — Skal det forstås som en form for provokation? ‘Engang sagde jeg det som en provokation. Nu mener jeg det virkelig. Jeg tror, vores politik ville blive bedre, ikke værre, hvis børn kunne stemme. For eksempel ville vi nok tage problemerne med misinformation mere alvorligt, hvis børn tog del i magten,’ siger David Runciman.”

(Fotos: Rød Ungdom, Maj 1935 via Facebook)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/113688/trackback

26 Comments »

 1. Kan man efterhånden kun blive udnævnt til professor hvis man er KLINISK IDIOT? Må man højst have en IQ på 50 ?

  Professoren her kan selvfølgelig rable nogle ord af sig, sikkert efter at have fået hjælp af en “tænketank” bestående af røde kvinder, men ellers er der jo ikke skygge af fornuft i hans idéer om at lade børn ned til fem-seks år deltage i udvælgelsen af politikere. Den politiker som lover børnene flest slikkepinde, dukker og lommepenge vil selvfølgelig blive valgt.

  Tværtimod burde ingen have stemmeret før de er fyldt 21 år, og ingen under 30 år kunne opstilles til folketinget.

  Men det er logisk at de røde og radikale gerne vil have stemmeret til børn og deres kæledyr og dukker, for ingen voksen vælger med fornuften i behold går ind for rød/kommunistisk politik, efter at 40-50 lande har haft bitre og blodige erfaringer med marxisme.

  Kommentar by Bent A — 28. september 2020 @ 11:51

 2. Netop fordi børn i skolealderen er så letpåvirkelige (umoden impulsstyret hjerne og lav IQ), og de røde lejesvende så talrige i skoler, medier og andre propagandaanstalter, har man på venstrefløjen altid drømt om at få sænket stemmealderen.
  Det er løbet parallelt med den anden gamle drøm om at importere udenlandske vælgere (også impulsstyrede med lav IQ), når nu danskerne ikke kunne finde ud at stemme “rigtigt” (dvs. ræverødt).

  Kommentar by Hertz — 28. september 2020 @ 12:02

 3. I min søn’s 8. klasse var der “prøvevalg” for leden. Alle stemte blåt…. så nu skal de have ekstra samfundsfagsundervisning

  Kommentar by redneck — 28. september 2020 @ 12:26

 4. Det er da klart. Børn på 6 år har jo stor politisk erfaring og kan gennemskue alle samfundsstrukturer og kulturer. Det behøver de jo ikke at gå i skole for, og så kan man jo som voksen vejlede dem….Er denne Runcimanns subjekt professor????…skal man grine eller græde???

  Kommentar by Michael Unna — 28. september 2020 @ 12:36

 5. Baldur von Schirach og Artur Axmann ville ønske at deres Hitler Jugend kunne stemme.

  Kommentar by KineserSnot — 28. september 2020 @ 12:46

 6. I min søn’s 8. klasse var der “prøvevalg” for leden. Alle stemte blåt…. så nu skal de have ekstra samfundsfagsundervisning >> Kommentar by redneck — 28. september 2020 @ 12:26

  De 3 skolevalg har statsansatte journalister været temmelig tavse om, skyldes nok de forkerte vandt.

  https://da.wikipedia.org/wiki/Skolevalg

  Skolevalg er et undervisningsprojekt for danske skoleelever i 8., 9. og 10. klasser, der simulerer et folketingsvalg blandt de skoler, der har valgt at deltage. Skolevalget afholdes i uge 3, 4 og 5 i ulige år.

  Kommentar by tavsen — 28. september 2020 @ 13:06

 7. Og, det er en af grundene til at stemmeretsalderen skal være 25 år, har fået børn og fast arbejde.

  Alle der har børn vil nok indrømme, i hvert tilfælde for dem selv, hvor lidt omtanke og konsekvensberegning deres poder er i stand til at udvise.

  I øvrigt er hjernen først færdigudviklet når man er midt i tyverne. Først da begynder man at udvikle sit eget tankesæt.

  Kommentar by Santor — 28. september 2020 @ 13:51

 8. Jeg vil foreslå, at ingen minister eller embedsperson må være over 12 år.

  Kommentar by T. Snorrason — 28. september 2020 @ 13:56

 9. Har forresten lige set, at Antifa’s medlemsblad Information også har ansat islamisten Khaterah Parwani som klummeskribent.

  Parwani er som bekendt ansat i den lyssky organisation ExitCirklen, der bestyres af hendes slyngveninde islamisten Sherin Khankan…

  Kommentar by Revisoren — 28. september 2020 @ 14:04

 10. Sindssygen er total i Mohammedanmark.

  Kommentar by piphans — 28. september 2020 @ 14:11

 11. Mentalt befinder sinken Joy Mogensen sig nok på niveau med et seksårigt barn…

  Kommentar by Revisoren — 28. september 2020 @ 14:16

 12. Unge og børn bliver massivt indoktrineret af deres beviseligt stærkt venstreorienterede lærer.
  Forud for sidste valg blev der lavet en meningsmåling blandt folkeskolelærer. Den var stærkt nedslående, godt nok blev Socialdemokraterne med 28% det største parti, men de næste var Enhedslisten, SF. og RV. Disse tre partier ville gå nøjagtigt 50% af stemmerne, og skulle det knibe ville Alternativet få 4,8%. Det er i min verden et alvorligt demokratisk problem! Venstre var største “borgerlige” parti med under 10% DF. 2,5% og NB. næppe målelig!
  Børn er i dag mere sammen med deres lærer en de er sammen med deres forældre og de vil derfor gøre som læreren siger at de skal, og lærerne holder sig ikke tilbage!

  Kommentar by Den Nervøse — 28. september 2020 @ 15:09

 13. Valgretsalderen er ofte til diskussion. Tidligere har jeg altid syntes at man skulle undlade at have en valgretsalder: Hvis en person er voksen nok til at forstå hvad et valg går ud på, og hvis vedkommende kan træffe et valg, så er det nok for mig. Hvis man vil ekskludere nogen i samfundet, behøver det ikke at være de velbegavede børn; jeg ser hellere at man ekskluderer folk på kontanthjælp.

  Kommentar by ino — 28. september 2020 @ 15:48

 14. I guess when the cuck betas, satanists, pedophiles (including muslims) and traitors in Parliment are on a 6 year olds mental level, then you allow kids to vote. The difference is that the small kids are still small kids and growing, they now nothing, these so called journalists, “politicians” and police are adults. I should be ashamed to have fucked for a job and come up with these things that clearly show how retarded you are. Just looking at mette fredriksen shows that she has a severe mental condition, a mental illness esp. when you hires radicals, feminists, pedophiles, satanists, muslims and other garbage that have other loyalties.

  I am of opinion that these that those that order this are traitors and should be treated like a traitor. Just compile a list and perhaps our roads will cross when it is time to go looking for them or anyone associated with them.

  Kommentar by Erwache — 28. september 2020 @ 16:18

 15. Cambridge universitet?
  Et af Storbritanniens mest hæderkronede universiteter?
  Hvad sker der i Storbritannien i disse tider?
  Denne “professor” må have trukket sin titel i en automat i Islamabad.
  Hvem fanden har ansat sådan en regulær idiot på et universitet, hvor fri tænkning skulle være i højsædet?
  England er på vej ud gennem afløbet, og Boris Johnson sidder på hænderne.

  Kommentar by Finn A. Skov — 28. september 2020 @ 16:55

 16. Jeg synes valgretsalderen skal op til et stede omkring 30 år.
  28-33 år.for at kunne stemme.
  Og måske helt op på 38 år , for at blive folketingsmedlem.
  Bortset fra at det er en temmeligt tragisk baggrund , har flere af kommentarerne været virkeligt sjove i kommentar felt i dag, syns jeg.- men tragedie / komedie er jo også i det store hele det samme.hvad vi ikke kan holde til , at græde over – griner vi af.
  Jeg skylder så lige at sige , at mine egne forslag mht alder er ment alvorligt

  Kommentar by Heisahero — 28. september 2020 @ 18:28

 17. Jeg undrer mig hver eneste gang at EU og demokrati bliver nævn i samme sætning

  Kommentar by Bjarne Jensen — 28. september 2020 @ 18:47

 18. Nu alle børn er blevet indoktrinerede med kommunistisk propaganda via de instutitioner de er blevet instutitionaliserede til at være i,er det kun naturligt at socialdemokraterne gerne høster deres stemmer. Intet er for småt for fagforeningsdespoter og embedsmænd med den rigtige farve.

  Kommentar by Nielsen — 28. september 2020 @ 19:11

 19. 8-10 børn i indvandrer familier.
  Jo vi ser hvorfor de ønsker det.

  Kommentar by Anonym — 28. september 2020 @ 19:59

 20. De unge vinder jo til sidst. Ikk’?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 28. september 2020 @ 20:19

 21. Institutionernes hjernevask er endnu et bevis på at den gode gammeldags kerne-familie med en husmor i hjemmet der passer sine egne børn, og en mand der går på arbejde, er den bedste familieform. Men det har kommunisternes familie- og skattepolitik jo også fået ødelagt.

  Kommentar by Bent A — 28. september 2020 @ 20:23

 22. # Morten, 20.19: Der har været år hvor unge generationer gik tabt. 1914-18, 1939-45, Spanien, Grækenland og Italien da de var ramt af kæmpearbejdsløshed, England og Sverige nu, hvor jobs overtages af migranter og robotter, osv.

  Kommentar by Bent A — 28. september 2020 @ 20:31

 23. Det næste forslag fra Cambridge-professor David Runciman bliver sikkert, at ældre mænd over de 70 ikke skal have stemmeret.

  Kommentar by Ole Madsen — 28. september 2020 @ 22:23

 24. ja, det ku ligne!

  Nemlig -> jo lavere valg-alderen er, des stører indflydelse får venstrefløjen på resultatet, idet at de så, gennem deres kendte ideologiske indoktrinering af børn i deres varetægt, nu får endnu flere stemmer:
  e´n venstreorienteret stemmeberettiget kan så påvirke stemmeafgivelsen for en hel klasse i 0./indskolingen :-!( og da de små nye i skolen ikke kun har 1 pædagog/lærer, så bliver den venstreorienterede indoktrinering af elevernes stemmevalg jo blot forstærket!

  Venstrefløjens politiske indoktrinering af vore børn/børnebørn æder sig nu IGEN ned gennem systemet*
  -> det næste bliver vel tvungen “pædagogisk” indsats i hjemmet fra kl. 16-20 i alle småbørnsfamilier?
  – således at fløjen er HELT sikker på, at KUN de´ får indflydelse på vore børn/børnebørns politiske ståsted :-(((

  * fra uni, til gymnasiet og nu helt ned i indskolingen, efter at børnehavepædagogerne allerede har printet grundstenene ind i vore børn og børnebørn.

  Kommentar by M.S. Carstens — 28. september 2020 @ 22:35

 25. Glemte:
  – sådan får en venstreorienteret pludselig 24-28 stemmer, frem for kun sin egen!

  Kommentar by M.S. Carstens — 28. september 2020 @ 22:41

 26. 28. september 2020 @ 20:19: Først når de ikke længere er unge og ofte har ændret holdning. Nutidens unge er som bekendt morgendagens midaldrende.

  Kommentar by Odo — 29. september 2020 @ 10:15

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper