28. september 2020

EU’s asylpolitiske leder om migration: “Vi har brug for disse mennesker. Vi er et aldrende samfund.”

Ligesom det ikke vakte videre forargelse i de danske medier, at borgerlige danske partier qua sin gruppetilknytning indirekte støttede føderalister i EU-parlamentet, så har der ikke været meget debat om den nye EU-kommissær for indre anliggende, der er ansvarlig for asylpolitiske problematikker. Svenske Ylva Johansson var kommunist indtil Murens fald, men dyrker tilsyneladende stadig den internationale socialisme. Dansk Folkepartis Peter Kofod har lavet en lille video, der viser hvor højt placeret ekstremister er i EU.

(Ylva Johansson, tidligere Vänsterpartiet kommunisterna, EU-kommissær for indre anliggender)

Oploadet Kl. 11:46 af Kim Møller — Direkte link78 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/113696/trackback

78 Comments »

 1. Migranter bliver også gamle

  Kommentar by jesper — 28. september 2020 @ 11:48

 2. I stedet for at udskifte europæerne med mennesker, som dybest set hader os, så kunne man indrette lovgivningen så europæiske kvinder fik lyst til at fødte flere børn!

  Danmark bør forlade EU, at man sætter en svensker til at være kommisær for flygtninge indvandere er kun beviset for at EU er overtaget af den yderste venstrefløj!

  Kommentar by Den Nervøse — 28. september 2020 @ 11:55

 3. “Vi har brug for disse mennesker. Vi er et aldrende samfund.”
  Var det ikke smartere selv at producere “disse mennesker” fremfor at importere sekundavarer fra sandlandende? Gør det attraktivt at få børn selv, fremfor at hente fætter-kusine vrag fra Nowhwereland.
  Hvilket land har brug for bistandsklienter – Jeg kan kun tænke mig Vatikanet med den altruistiske pave. Send alle migranter til Vatikanet, hvor paven så kan få konstant religiøs udløsning ved sin gudelige gavmildhed.

  Kommentar by Gustav Jensen — 28. september 2020 @ 11:55

 4. Er det muslimer? Betaler de bøderne? Hvad bruger man lange steakknive til i bilen? Shawarma eller kebab?

  HERNING Der blev i den grad brug for bødeblokken, da en gruppe personer, som ifølge politiet er en del af bandemiljøet, i går mødte op for at overvære en retssag i Herning.

  Politiet var opmærksom på situationen og havde betjente klar ved retsbygningen. De stødte blandt andet på en 26-årig mand fra Fredericia, da han kom kørende i bil, selv om han er frakendt kørekort.

  Det blev han sigtet for, og han blev også sigtet for at overtræde knivloven, da betjentene fandt en steakkniv med en bladlængde på 10 centimeter i bilens ene dørlomme.

  En passager i bilen blev også sigtet for at besidde en steakkniv med en bladlængde på 10 centimeter, og det var ikke slut med det.

  For en 22-årig mand havde lånt bilen ud til den 26-årige fører, og derfor blev den 22-årige mand sigtet for at overlade føringen til en person, der ikke lovligt kunne køre bilen.

  Mens betjentene var på stedet, blev en person sigtet for at parkere ulovligt på en handicapplads foran retsbygningen. Det udløser en afgift på 1020 kroner.

  Sidste mand på bødeblokken blev sigtet for at parkere ind over striben mellem to parkeringsbåse, og det udløste en parkeringsafgift på 510 kroner, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 28. september 2020 @ 12:11

 5. Egentlig er hun er fornærmelse mod vores intelligens. Dette er de samme løgne svenskerne brugte i 45 år for at narre landet fra dets egen befolkning. Alt hvad de har sagt, er løgn. Det er ikke flygtninge, vi behøver ikke en tilvkst fra den 3 verden, og det sikrer ikke vores pensioner – det ødelægger dem kun hurtigere.

  Kommentar by BB — 28. september 2020 @ 12:17

 6. DE SVENSKE FEMINISTER OG POLITIK-KVINDER har smadret og ruineret Sverige, og ønsker nu at gå videre ved at smadre hele Europa. Det med at Europa har brug for millioner af dårligt uddannede kulturfremmede evigheds social klienter er det rene nonsens. Noget forrykt sludder.

  Og hvis det ikke havde været for kommunistisk familiepolitik m.m. der har splittet familier, har sat mænd og kvinder op mod hinanden, og har ført til millioner af drab på ubekvemme børn, havde der slet ikke været noget problem med den europæiske befolknings størrelse.

  Sverige er nu en dødsmærket nation, iflg. kritiske netaviser. Ihvertfald er et katastrofalt velfærdskollaps under udvikling. Og kriminaliteten er gået amok og er blevet til hverdagsterror. Sådan vil det blive overalt i Europa hvis Merkel, Ursula og Ylva kommer igennem med Kalergi-planen, Marokkopagten og deres nyeste udspil om endnu mere indvandring.

  I det hele taget er feministernes indflydelse på politik, lovgivning og forvaltning vejen til rædselsfulde tilstande. Her i Danmark er Enhedslisten, SF og de radikale tre rabiate og ekstremistiske partier,
  og selv i de såkaldt borgerlige partier er der en del yderligtgående fanatikere.

  Kommentar by Bent A — 28. september 2020 @ 12:23

 7. Endnu en grund til at komme ud af EU- hurtigst muligt. I 1970 erne talte man om klodens overbefolkning…..Vi er vel ikke blevet færre..Vel? Når en verdensfjern bureakrat slet ikke forholder sig til de jordnære problemer, og de indfødte som hun er sat til at forvalte, og slet ikke forholder sig til Islams natur og kultur, jamen så kan det da kun ende galt, med den slags sludder og vrøvl med idealerne fra himlen og føderne langt væk fra jorden. EU,s katastrofale kommisionsvås hentes befolkningsmæssigt bedst fra VISA landende, som er tro imod Deres nations rødder, og som beskytter Deres befolkning imod Islamisering. F.eks er Irland glad for Polakkerne, som også er Katolikker. Herhjemme er det en glæde at snakke med Rumænere, Polakere og Bulgarer der arbejder, men fri mig fra Muhammedanere som opfører sig som Herrerfolk uden at bidrage med andet end Deres oppustelige ego, terrortrussel, og krav til ytringsfrihed og undertrykkelseskultur. Her er VISA landende tro imod Deres historiske rødder med den erfaring de har fra det Osmaniske rige. Lyt til teksten fra den Rumænske nationalmelodi. Så vil man forstå. Støt SIAD. God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 28. september 2020 @ 12:31

 8. Man fatter virkelig værdiløsheden af nEUropa,når man kigger på Ylva,Ursula eller Margrete. Sku’ man ikke kunne indse,at nEUropa er pampernes og bankernes projekt,kan man blot tage et kik på Schultz eller rumlepotten.
  Det var Poul Schlüter og Per Hækkerup blandt mange andre landsforrædere,der fik luret den danske befolkning til at indmelde sig i Europas Forenede Stater. Den økonomiske monetære union er også et pamperprojekt,der som bekendt “kun” ramte de lande der skrottede deres nationalbanks-ejede møntfødder til fordel for euro der som forløber havde ecy skrevet med acentueret u.
  Parles vous fransaise? Nein danke. Nej gu gør vi ej nej. Fransk er for Al Bannas barnebarn,som i Oxford forgreb sig på de studerende. Hans navn er Tariq Ramadan.
  Og nu vi har skadedyrene i kikkerten,kan det fortælles at muslimske organisationer har meget stor indflydelse i alle dele af det politiske liv i de fleste vestlige lande. Sverige i hvert fald.

  Kommentar by Nielsen — 28. september 2020 @ 12:31

 9. Det er sygt , at komme med disse udsavn,alt den stund , at det idag er ret tydeligt det ikke har noget med virkeligheden at gøre. For nu efterhånden årtier siden besatte en flok af disse henrivende mennesker en kirke i København, godt hjulpet af folkekirke præster.Besætterne var helt efter gældende regler blevet afvist.Men det var jo synd for dem. Derfor lavede man en særlov, således at de alle kunne blive.Mange år efter, er der ikke meget som tyder på, at særloven var gennemtænkt. Det var jo løgn , at disse mennesker ville ,over tid blive som “os”. I 2015 fik vi igen et stort og “nyttigt” indspark af migranter. Nu kom de rigtige, som vi som land skulle være rigtige glade for.Det var en bombastisk og kendt erhvervs kvinde som kom med den påstand.Som naturligvis heller ikke kunne holde vand.

  Kommentar by hartvig jensen — 28. september 2020 @ 12:37

 10. Dansk Folkepartis Peter Kofod har lavet en lille video, der viser hvor højt placeret ekstremister er i EU”

  Han er dygtig, kunne meget vel blive statsminister en dag, det ville gavne Danmark.

  Kommentar by tavsen — 28. september 2020 @ 12:47

 11. Hun er ikke kun dum, men ekstrem farlig.
  Hendes plan er at oversvømme Europa med lavIQ mennesker uden uddannelse –

  Vi stemte nej til Euroen, nu må vi stemme os ud af EU, jo før jo bedre.

  Kommentar by k.m. — 28. september 2020 @ 12:52

 12. DEN SAMFUNDSUNDERGRAVENDE INSTITUTION DR bakker selvfølgelig op om alle mulige former for rabiat politik. Man støtter snesevis af hysteriske forslag om kamp mod co2, kamp mod mænd, kamp mod racisme og kamp mod kapitalisme mv. Hver dag er man flere gange mikrofon-holder for frådende feminister og marxister fra Enhedslisten, SF og RV, der vil have at Danmark skal være en GRØN STORMAGT, og det skal være NU, NU, NU! Det kan slet ikke går hurtigt nok, og det kan ikke blive ambitiøst nok.

  De tre partier vil have solen og Vor Herre sat i skammekrogen, så Christiansborgs marxister kan bestemme vejret og klimaet. I P1 debat i dag var der en ung kvinde fra EL som var så uvidende og infantil at man skulle tro hun var 14 selvom hun er 28. Måske en dansk skrighals a la Greta Tunfisk?

  Dog var der også noget modsigelse af de latterlige krav fra de røde betonhoveder, så helt tåbelig og eensidig var debatten trods alt ikke.

  Kommentar by Bent A — 28. september 2020 @ 12:52

 13. Husk den tale når EU taler om at de da helt bestemt bevogter de ydre grænser, gu fanden gør de da ej.

  De bruger tværtimod muslimer som et kulturelt opløsningsmiddel, så de kan fjerne den folkelige modstand imod at lave landene om til EU-stater!

  “Divide and conquer”, det er så fucking åbenlyst, og INGEN politikere siger en lyd om det!

  Hvis deres løgne skulle give mening ville de importere vesterlændinge, japanere, og andre med høj IQ og brugbare uddannelser, men de importerer kun de værste mennesker fra de værste kulturer for at kunne smadre den europæiske sammenhængskraft indefra så hurtigt som muligt.

  Jeg ved ikke hvorfor olof palme blev skudt, men det var for væsentligt mindre end hvad vores politikere begår i dag!!!

  Kommentar by Per — 28. september 2020 @ 12:56

 14. EU regeres af ældre kommunistiske kvinder.

  Hende her har indset, at alting bliver meget bedre, når Ms Maerkelig, Ms von der Leidernicht, Ms Lyva Johansson og deres sammensvorne bliver erstattet af unge virile muhamedanske analfabeter.

  Kommentar by Bastardo — 28. september 2020 @ 13:06

 15. Se journalisten Roy Becks lille video på YT om befolkningstal, befolkningstilvækst og migration. Titlen er: Immigration, World Poverty and Gumballs. Den varer 6 min. Videoen illustrerer på letforståelig måde, hvorfor det er vanvid at fortsætte med migration til Europa og USA.

  Kommentar by Hansen — 28. september 2020 @ 13:06

 16. Måske en islam-forsker der taler sandt for en gangs skyld? https://ekstrabladet.dk/plus/meninger/islamforsker-ja-det-er-religionens-skyld/8303819

  -Hvilket måske også er grunden til at man ikke kan læse artiklen uden at betale for den..

  Kommentar by Per — 28. september 2020 @ 13:08

 17. Tulle har lige fyret Kofod fra DFs ledelse, han kan ligeså godt gå til NB nu. DF er alligevel færdige i dansk politik, er dog bange for, at Kofod er for rød og blød når det kommer til stykket.

  Kommentar by Ny Modstand — 28. september 2020 @ 13:17

 18. Og man spørger, hvorfor Storbritannien forlod “samarbejdet”.

  Kommentar by Skatteyderen — 28. september 2020 @ 13:20

 19. EU VIL HAVE MASSEINDVANDRING OG KAMP MOD KLIMAET. Det er budskaber der er blevet til religiøse åbenbaringer for marxister i hele Vesteuropa.

  Det er smittet af på DE HYSTERISKE RØDE KLIMA-FANATIKERES KRAV. De kræver nu at krigen mod co2 skal gå forud for alt andet. De fik det meste af taletiden i P1 hvor de forlangte at almindelige skatteborgere skal betale svimlende beløb i skat for anskaffelsen af en million el-biler. (De vil have en skat på 1250 kr. pr. ton co2 plus mange andre afgifter)

  Deres temmelig sindssyge/komplet vanvittige skræk for at co2 vil lægge kloden øde i nær fremtid, hvis vi ikke når minus 70% co2 i en helvedes fart, bygger på især på uvidenhed om hvordan tingene hænger sammen. Og så bliver de vel også hjernevasket i deres små røde kliker.

  Hvis de satte sig ind i at klimaet i Danmark er som det plejer at være, hvis de skaffede sig viden om solen og co2, hvis de så en video hos hodja om at vindmøller, solpaneler og el-biler er lidt af en blindgyde, hvis de lærte noget om økonomi, ville de måske komme til fornuft ??

  Deres krig mod klimaet er ren galskab.

  Kommentar by Bent A — 28. september 2020 @ 13:24

 20. Den dag Vi virkelig får brug for brug for udenlandske arbejdere i sundhedssektoren kan de hyres i Indien PÅ KONTRAKT, Indien uddanner 90.000 højt kvalificerede sygeplejere om året.

  Igen, der er ikke tale om at de skal underbetales, de skal selvfølgelig betales som Danske sygeplejere men de ansættes på kontrakt der kan fornyes og som ikke giver dem rettighed til at bosætte sig i Danmark. De skal selvfølgelig gennemgå og bestå et danskkursus, i Indien for egen regning, der gør dem i stand til at tale med og forstå Dansk.

  Det er måden alle internationale kontrakter fungere på!

  Kommentar by Santor — 28. september 2020 @ 13:27

 21. I skal ikke få børn – det belaster klimaet

  Kvinder skal pleje deres uddannelse og karriere – få børn senere eller slet ikke.

  Vi har brug for indvandring – fordi vi ikke får nok børn!

  Jaja, den planlagte etniske udrensning kører derudad. Ylva selv er nok bare dum, tosset og korrupt.

  Kommentar by John Sorensen — 28. september 2020 @ 13:44

 22. Hansen — 28. september 2020 @ 13:06

  Tak for den reminder. Roy Beck forklarer det så letfatteligt, så selv statsansatte humanister må kunne forstå det, selv uden at nævne BRAIN-DRAIN, men det er jo heller ikke, de mennesker der har mindre end 2 dollar om dagen, der velfærdsmigrerer i stedet for at gøre en indsats for deres landsmænd. EGOISME belønnes højt i Danmark.

  https://www.youtube.com/watch?v=KCcFNL7EmwY

  youtube.com/watch?v=428Iuy5Gi1U
  Immigration, world poverty and gumballs Reaction

  Kommentar by tavsen — 28. september 2020 @ 13:46

 23. Ja, EU regeres af 3 kommunistiske kvinder, og DR regeres af 1 kommunistisk kvinde. Og EL, RV og SF domineres af kommunistiske kvinder. Hvornår går det op for de danske mænd at kommunist-kvinderne vil ødelægge mændene, kulturen og nationen?

  Selv i “højre-partierne” dominerer feministiske tankesæt. Hvornår går det op for mændene/vælgerne at EU er ved at blive til en ny Sovjet-union, og at feminisme ikke er vejen til en civiliseret fremtid?

  Kommentar by Bent A — 28. september 2020 @ 13:50

 24. PS: Iflg. netaviser er massedøden kommet til Sverige. Læs selv om de groteske forhold efter at politik-kvinderne har sejret ad helvede til derovre.

  Kommentar by Bent A — 28. september 2020 @ 13:59

 25. Ylva fortsætter jo bare svenskernes selvmorderske politik, og hun har jo noget at “leve” op til.

  Fra DEN STORE HUKOMMELSE:

  at ”-racisme og fremmedhad skal kriminaliseres og jages. I et demokrati er det udelukket, at der kan findes undskyldninger for at sige, at der er noget galt med flygtninge- eller indvandrerpolitikken.”
  (sagt 1997 af Pierre Schori, svensk politiker, stod Oluf Palme nær).

  ”Hvis det fine, gamle svenske demokrati skal bestå, kan det ikke nytte, at alle og enhver blander sig.”
  Sagt af tidligere justitsminister/minister for asyl og migration/udenrigsminister Jan O. Karlsson.

  Tidligere integrationsminister Mona Sahlin (socialdemokrat) nedgjorde også egen kultur, da hun iført tørklæde, talte i en moske for Det Kurdiske Rigsforbund med følgende salut: Jeg tror, at det lidt er det, som gør mange svenskere så misundelige på indvandrergrupper.

  ”Svenskarna måste integreras i det nya Sverige, det gamla Sverige kommer inte tilbaka”.
  (Mona Sahlin/Sveriges Radio P 1 (morgen) den 17.05.2001).
  ” I har en kultur, en identitet, en historie, noget, som binder jer sammen. Og hvad har vi? Vi
  har midsommeraften og ligende fjollede ting.”
  (Sagt af Mona Sahlin, Euroturk, marts 2002, og ”Islams magt” af Pittelkow og Jespersen, s.237 og Karen Jespersen i Berlingske Tidende 19.02.2005).

  “Vi måste vara öppna och generösa mot muslimer och islam, för när vi blir i minoritet kommer de att göra likadant tillbaka mot oss”
  Det var den daværende Svenske socialdemokratiske Integrationsminister Jens Orback som i 2004,
  (efter mordet på Theo Van Gogh), kom med den udtalelse.
  Den svenske regerings parlamentssekretær og ledende integrationsembedsmand, Lis Bergh, blev i 2005 spurt om hvorvidt svensk kultur var bevaringsværdig. Hun svarede: ” Hvad er svensk kultur? Og hermed mener jeg at have besvaret spørgsmålet.”
  (Hege Storhaug: ” But the Greatest of These is Freedom” (2011) s.282-83).

  Når det gælder hvad som er svensk og hvem som er svensk, har Sveriges statsminister Frederik Reinfeldt i 2006 sagt følgende: ”At hævde at der findes en gruppe – som svensker – viser sig ofte vældigt svært at kunne definere. Ursvensk er bare barbariet. Resten af udviklingen er kommet udefra”.

  ” Ja, det er modgang i dag. Vi har medlemslande med meget fremmedfjentlighed, lande som snarere vil bygge grænsekontroller end slippe flere mennesker ind.”
  (Cecilia Malmström, svensk Europa-Kommissær for Indre Anliggender siden 2010, i svensk radio 03.10.2013).

  I maj 2014 skrev Miljöpartiets Åsa Romson (vicestatsminister + og minister for miljø og klima sammen med to andre partimedlemmer i Dagens Nyheter at ”-vi aldrig kommer til at gøre det sværere for mennesker at komme til Sverige.
  De skrev også, at etablerede partier i ”-lande som Danmark og Holland har tilpasset deres egen retorik og politik efter de fremmedfjendske.”

  ”Der findes desværre mange racister i vort land. Jeg er træt af dem. De er utrolig dygtige til at have ondt af sig selv og hævde, at de bliver skidt behandlet. Men de er samtidig meget flittige til at behandle andre dårligt.”
  (Frederik Reinfeld, Sveriges statsminister, juli 2014 til Aftonbladet, nævnt i Weekendavisen nr.37 ”Udland”, s.8, 2014).

  – “Jeg beder jer kære svenskere, om at have tålmodighed og åbne jeres hjerter for de udsatte vi ser rundt i verden. Når mange flygter på samme tid skaber det spændinger også i det svenske samfund. Men vi har lært, at mennesker, der kommer hertil på sigt, er med til at bygge det moderne Sverige sammen med os! – Men det kommer til at koste mange penge. Så mange, at der ikke bliver plads til forbedringer i velfærden.”
  (Frederik Reinfeld, Sveriges statsminister, 16. august 2014 på Norrmalmstorg/Stockholm (Aftonbladet), inden valget 14. september 2014).

  Frederik Reinfeld sagde ved et vælgermøde i august 2014: ” Sverige vil være en humanitær stormagt.”

  ”Hvad betyder ordet ”nok”?
  Er Sverige fyldt op? Er Norden fyldt op? Er vi for mange mennesker? Vi er 25 mio. mennesker, som bor i Norden.
  Jeg flyver ofte rundt over det svenske landskab. Det vil jeg anbefale andre at gøre. Der er uendelige marker og skove. Der er så meget plads, man kan tænke sig. De, der hævder, at landet er fyldt op, må jo vise, hvor det er fyldt op.”
  (Frederik Reinfeldt, tidligere svensk statsminister, i anledning af, at han syntes Sverige og resten af Norden havde plads nok til at tage imod mange flere flygtninge, Politiken 6.12.2014).

  2014 udtalte nuværende arbejdsmarkedsminister Ylva Johansson: at ”-der ikke var nogen øvre grænse for hvor mange asylansøgere Sverige kunne tage.” (Snaphanen, 21.10.2015).

  Konferencen ”Sverige tillsammans den 12. oktober 2015, havde samlet alle ”gode” kræfter i landet, beslutningstagere, myndigheder, civilsamfund, ja statsministeren og sågar kongeparret var på plads. Årsag, den stigende tilstrømning af asylansøgere. Parolen var: ”Vi har gjort det för och vi klarar det igen.”
  En statslig forvaltningschef, historikeren Ingrid Lomfos udtalte: – Föreställningen om att det skulle finnas en enhetlig inhemsk kultur som går tillbaka till urminnes tider, den bygger inte på fakta. Vi har alltid stått under influenser utifrån, sagde hon,” medens koret istemte et Halleluja, og ikke et øje var tørt.

  ” Mit Europa bygger ingen mure, ” sagt af statsminister Stefan Löfven på Medborgerplatsen (06.09.2015) i Stockholm under et banner med følgende tekst ”Flygtninge velkommen,” vel vidende – at grænsen ville blive lukket kort tid efter. Se også ”Sweden Dark Soul. The Unravelling of a Utopia,”af Kajsa Norman, og Weekendavisen 2019 nr.43 “Bøger” s.43.

  ”Sverige har været lyset, en slags fyr for asylsøgende. Nu slukkes dette lys.”
  (Sagt af Jonas Sjöstedt, leder af Vänsterpartiet, efter at Statsminister Stefan Löfven 24.11.2015 ville begrænse tilstrømningen af asylansøgere til Sverige).

  Vicestatsminister Åsa Romson (De Grønne) havde 24.11.2015 et pressemøde med Stefan Løfven hvor hun grædende fortalte om de begrænsninger Sverige måtte foretage grundet den store tilstrømning. Kan ses på YouTube.

  ” Jag ska “tvinga” länderna ta emot invandrare från Mellanöstern och Afrika. Jag tänker fortsätta driva frågan här om en tvingande omfördelning av de flyktingar som kommer till Europa. Alla länder har ett ansvar att ta emot asylsökande. De flyr för att de vill ha ett bättre liv.”
  (Stefan Löfven, Sveriges statsminister i ”Fria Tider, 20.09.2018,sagt på EU-topmødet 20.09.2018 i Saltzburg/Østrig).

  Op til valget i Sverige (sept.2018) udtalte Moderaternes leder Ulf Kristersson til Svenska Dagbladet følgende: ”1) at vælgerne, som i sin tid stempe på SD, havde gode grunde til at gøre det, 2) at jeg og mit parti tog fejl i indvandringsspørgsmålet, 3) at SD havde ret i sin kritik, og 4) at vi under ingen omstændigheder kan samarbejde med SD.”
  (citeret i Weekendavisen ”Udland” nr.36/07.09.2018 s. 09 under overskriften ”Partilederen, der forsvandt,” skrevet af journalist Joakim Jakobsen).

  ”Der er flere grunde til, at en bølge af bombeattentater, bandevold, gadeskyderier og uopklarede
  mord er skyllet ind over Sverige i de senere år: Skolesystemet har fejlet. Det er for nemt for de unge at få fat i stoffer og våben. Der er for høj ledighed i udsatte boligområder. Der er for stor ulighed svenskerne imellem. Men det har ikke noget med indvandring at gøre.”
  ( statsminister Stefan Löfven, 17.11.2019).

  Den grænseløse medmenneskelighed er tilsyneladende uden ende i svensk politik, dog undtaget Sverigesdemokraterne. I stedet for at svenskerne skulle åbne deres hjerter, som Frederik Reinfeldt foreslog, så ville det nok være bedre, at de lukkede deres hjerter og åbnede deres øjne.

  ”Arabiska Partiet vill be alla svensker som inte accepterer mångfald att säga upp medborgerskapet och lämna landet. Ni har inget att göra härt ert Sverige som ni vill ha tilbaka för gott.”
  (Arabiska Partiet (Samhällsnytt 31.08.2020 og den Danske Forening 01.09.2020).

  MEN EU KAN OGSÅ VÆRE MED:

  Sagt af Beate Winkler (EUMC), at det får følger, hvis vælgerne stemmer på højreorienterede partier
  (Jyllands Posten 05.05.2000.)
  (EMCRX = European Monitoring Centre on Racisme and Xenophobia/EUAFR = European Union Agency for Fundamental Rights).

  ”Frygten for mangfoldigheden i dagens Europa kan skabe så mange spændinger, at det ødelægger vores samfund indefra. Det er faktisk frygten for mangfoldighed, der kan ødelægge vores samfund indefra. Og det er en anden frygt, vi står over for, sammen med den meget konkrete og skræmmende trussel, vi har set i Paris gader.”
  Sagt af Federica Mogherini, EU´s italienske repræsentant for udenrigsanliggender, ved EU-pressemøde 16.november 2015.

  EU’s udenrigskommissær, kommunisten, italieneren Federica Mogherini: ”Europæerne bør forstå, at vi af hensyn til vor økonomi og velfærd har behov for indvandring (fra Afrika)”, og hun tilføjede: ” Lad mig her fra starten af gøre det helt klart: Europa lukker ikke og vil ikke lukke sine grænser.”

  I 2010 udtalte Tysklands præsident Christian Wulff: ”Kristendom er selfølgelig en del af Tyskland. Jødedommen er en del af Tyskland. Det er vor jødisk-kristne historie. Men nu er islam også en del af Tyskland.”
  I januar 2015 udtalte Forbundskansler Angela Merkel: ” Den tidligere tyske præsident Christian Wulff har sagt, at islam er en del af Tyskland. Det er jeg enig i.”

  ”Jeg accepterer ikke, at der er medlemslande som siger: ”Vi har ikke mere plads.”
  (Martin Schultz, Europaparlamentets Formand i DR2 Deadline 03.10.2013).

  I juli 2015 deltog en 14-årig palæstinensisk pige i et TV program fra Rostock, hvor hun overfor forbundskansler Merkel udtalte sin frygt for, at hendes familie kunne blive udvist. Kansleren svarede, og på et tidspunkt begyndte pigen at græde, og Merkel gik over for at trøste hende.
  (se Douglas Murray: ”Europas undergang-immigration, identitet og islam,” s.98-99.
  Dette optrin er jeg overbevist om, har været en medvirkende årsag til, at Merkel bare et par måneder sene kunne udtale: ”Wir schaffen das”, hvorefter næsten 1.2 millioner såkaldte flygtninge blev lukket ind i Tyskland.

  I 2015 udtalte den 61-årige regeringspræsident, CDU politiker Walter Lübcke følgende: ”Det står enhver tysker frit for at forlade landet, hvis de ikke delte hans ”værdier” på migrantområdet.” Den 02. juni 2019 blev han dræbt med et pistol skud i sit hjem i delstaten Hessen.

  Den tyske kanslerkandidat Martin Schultz sagde i 2017: ”Hvad flygtningene giver os, er mere værd end guld.”

  ”Vi er en nation af migranter alle sammen. Der er ingen hele eller halve tyskere, biologiske eller nye tyskere”
  (Tysklands præsident Frank-Walter Steinmeier, udtalt under en konference på slottet Bellevue i Berlin, imod racisme og menneskeskræk (xenofobi), på Newspeek 05.09.2018 + Breitbart , 25.08.2018).

  ”EU vil aldrig blive et fort.Vi er imod at bygge hegn. Vi er for at bygge broer til vores nabolande. Migration er kommet for at blive i mange årtier fremover, og vi er nød til at forberede os på det. Vi er nød til at acceptere migration og multikultur som den nye norm. Intet land kan klare dette alene”
  (Dimitris Avramopoulos, EU’s græske formand for migration på Newspeek 20.05.2018).

  ”Grænser er den værste opfindelse, som politikere nogensinde har gjort.”
  (Jean-Claude Juncker, formand for EU-Kommissionen august 2016,
  Douglas Murray ”Europas undergang,” kapitel 11, s.213).

  Den 13.11.2015 blev Paris ramt af et frygteligt terrorangreb, der kostede 129 mennesker livet, udført af muslimske terroister. Men 2 dage efter angrebene, kunne Jean-Claude Juncker udtale følgende i Antalya/Tyrkiet: ”Der er ingen grund til at revidere Europas politik i spørgsmålet om flygtninge. Angriberne var ”kriminelle” og havde intet med islam at gøre, og var ikke flygtninge eller asylansøgere. Jeg indbyder dem, som prøver at ændre den migrationsagenda, vi har vedtaget. Jeg vil gerne opfordre dem til at være seriøse omkring dette og ikke give efter for simple reaktioner, som jeg ikke bryder mig om,” (Douglas Murray ”Europas undergang,” kapitel 11, s.223).

  ”Irregulær migration vil kun stoppe, hvis migranter får en lovlig vej ind i Europa.”
  (Jean-Claude Juncker, EU kommisions formand sagt i forbindelse med Europas migrationsproblemer, NewSpeek, 13.09.2017).

  “ Islam er vor historie, islam er en del af vor nutid, og islam kommer at være en del af vor fremtid,”
  sagt af 1.viceordførende formand for EU-kommissionen Frans Timmerman, under et møde med 10 imamer fra Tyskland, Frankrig, Holland, Belgien og Bulgarien.

  ” Migration er noget af det der får Europa til at trives. Vi har meget migration til EU. Vi har brug for det. Vi har brug for migranter. Vi har brug for disse mennesker. Vi er et aldrende samfund.
  (Ylva Johansson, svensk EU-kommissær for indre anliggender, 24.09.2020 og Uriasposten 28.09.2020).

  DISSE HJERNEDØDE KOMMENTARER GIVER EN KULDEGYSNINGER, NÅR MAN TÆNKER PÅ, HVAD FLERE EUROPÆISKE LEDERE UDTALTE I 2011:

  ” Tysklands multikulturalisme er slået fejl, fuldstændigt fejl.” ( Angela Merkel, citeret i Politiken, 15.10.2010, talen holdt i Postdam oktober 2005).

  Samme Merkel: ” Forestillingen om at bygge et multikulturelt samfund, hvor alle lever side om side uden problemer, må siges at have fejlet stort,” (DR-Nyheder 17.10.2010).
  Forbundskansler Merkel: “Multikultur er en fejltagelse. Indvandrere skal udfordres mere og lære at tale flydende tysk,” (Ekstra Bladet, 16.10.2010). I 2015 under den store tilstrømning af muslimer til Tyskland, som hun selv opfordrede til, udtalte hun: ” Wir schaffen das.”

  David Cameron: ” Det multikulturelle Storbritannien har slået fejl,” (Jyllands Posten, 05.02.2011).
  Den 5. februar 2011 udtalte premierminister David Cameron og forbundskansler Angela Merkel, at den multikulturelle integrationsmodel er død,” (Kristeligt Dagblad, 10.02.2011).

  Efterfølgende erklærede Frankrigs præsident Nicolas Sarkozy sig enig, efterfulgt af Spaniens ministerpræsident José Maria Aznar og Australiens premierminister John Howard.

  På trods af disse horrible udtalelser, så syntes de fleste mennesker åbenbart, at det er helt ok, at vi overlader vores velfungerende lande til en samling gedehyrder og pædaraster.
  Når man ikke vil høre, så må man føle!

  Kommentar by der Adler — 28. september 2020 @ 14:02

 26. Lokumsprøjten Ekstra Bladet giver igen spalteplads til den lille fedladne kurder Øzlem Cekic.
  Denne gang “kræver” hun, at der bliver oprettet en statslig uddannelse for herboende imamer.

  Hvad fanden skulle det hjælpe?

  Indholdet i volds- og terrormanualen Koranen vil jo stadig være det samme…

  Kommentar by Revisoren — 28. september 2020 @ 14:10

 27. Det er ikke Europa der har brug for import af gedehyrder, kameldrivere og æseltrækkere. Det er venstrefløjen der har brug for de fremmede for at overleve på længere sigt.

  Kommentar by Nissen — 28. september 2020 @ 14:26

 28. Flertallet af politikere synes ramt af en smitsom virus-hjernebetændelse . Det er meget uhyggeligt at der i visse politiske partier er næsten fuld enighed om at det er i orden at udskiftet europæerne med migranter, og om at udskifte civilisation og fred med barbari og terror. Og det gamle klima med et “nyt klima”.

  Peter Kofod er måske pt. DFs bedste mand? Se hans video om Ylva.

  Kommentar by Bent A — 28. september 2020 @ 14:27

 29. “Bank of England”/ den engelske Nationalbank har i en rapport skønnet, at 15.mio jobs eller halvdelen af alle jobs i England er truet af automatisering og kunstig intelligens de kommende to årtier.

  https://www.telegraph.co.uk/finance/bank-of-england/11991704/Half-of-all-British-jobs-could-be-replaced-by-robots-warns-Bank-of-Englands-chief-economist.html

  De vestlige økonomier er desuden stærkt præget af det som hedder “zombie firmaer”. Dette er firmaer med meget gæld som de ikke kan servicere og som har været holdt i live med meget lave renter og refinansiering. De er reelt set uproduktive efter markedsvilkår og de vil gå konkurs på et tidspunkt. I USA er 20% af alle firmaer zombie og i Tyskland er optil 500000. firmaer zombie. Så, lave kunstige renter og billige arbejdskraft kan sikkert livsforlængende dem en periode.

  Kommentar by CCC — 28. september 2020 @ 14:59

 30. Yver Johansson, blot endnu en svensk psykopat.
  Bomb broen til Islamisk Stat-sverige, og ud af EUSSR.

  Kommentar by piphans — 28. september 2020 @ 15:00

 31. Kommunister kan lide luksus på fælleskassens regning: https://journalista.dk/husleje-paa-80-000-kroner-om-maaneden-enhedslistespindoktor-fyrer-paa-den-af-paa-skatteydernes-regning-i-silicon-valley/

  Kommentar by Anonym — 28. september 2020 @ 15:20

 32. En ting er sikkert: Hvis vi lukker grænserne for migration og ikke lærer at reproducere os, så dør Danmark.

  Noget andet er lige så sikkert: Hvis vi ikke sætter grænser for migrationen, så kan det godt være her bor mennesker om 100 år, men det vil ikke være Danmark.

  At ordinere migration som middel mod manglende reproduktion er som at kurere COVID-19 med nakkeskud. Ingen af dem der fik behandlingen døde af COVID-19.

  Kommentar by Vagn Henning — 28. september 2020 @ 15:27

 33. No one of these cuck betas that write long essays have even touched on the theme.

  Who elects the beta cucks retards to their position in eu commission?

  whty is HUngary and poland exempted? did not the eu court in luxembourg say that they breached the framework of eu and where to be punished? why the swing from being the black sheep and bashed by commies all the time to be moved to the other side of the spectrum? think about that cuck beta bullies.

  from one topic to somethig else. Frence is wellknown for being a shithole and having a population of retarded and inbreeded french asswipes with low iq. anything french touches turns into shit like the norm of the ones with lowest iq. One can wonder how come a asswipe like macron can not even have the mental capacity to find someone that is in his own age group but he find someone that is in his moms age group. or why you as french merries a japanese ex prostitute that lies and steal welfare and lies about it. when even your own japanese men say that you are an old prostitute and no normal wants and needs that garbage then why does a french man marry that garbage her own does not want? think about that french lovers.

  France: More Terrorism, More Silence
  https://www.zerohedge.com/markets/france-more-terrorism-more-silence

  There is a section about Jyllandposten. Why they moved to Arhus and the price of importing retarded and inbreeded creatures that follow a book allegiedly written by a wellknown pedophile and illiteriate muslim asswipe.

  Kommentar by Erwache — 28. september 2020 @ 15:29

 34. @den nervøse 100% enig.

  Kommentar by Vagn Henning — 28. september 2020 @ 15:30

 35. Ikke-vestlige fremmede skal IKKE til Europa:

  – UANSET om de er højt, medium eller lavt kvalificeret arbejdskraft.
  – UANSET om de er lovlydige eller kriminelle
  – UANSET om de bidrager økonomisk eller ej
  – UANSET om de assimilerer sig eller ej.

  Vi vil ikke udskiftes med fremmede. Europa tilhører Europæerne.

  Kommentar by Peter Nielsen — 28. september 2020 @ 15:34

 36. Damen lider jo af vrangforestillinger.

  En aldrende befolkning øger ikke pr. automatik behovet for indvandring, og da slet ikke indvandring af lavt uddannet arbejdskraft fra Afrika og Stormellemøsten.

  Mange af de jobfunktioner, der tidligere blev varetaget af ufaglært arbejdskraft er jo forsvundet. De resterende ufaglærte jobs, f.eks. indenfor rengøring og hotel, kan besættes af f.eks. østeuopæere, filipinere, thailændere o.lign. som arbejder på kontrakt. De skal ikke pr. automatik have statsbnrgerskab.

  Den største udfordring er at få dækket behovet for højtuddannet specialiseret arbejdskraft. Her hjælper EU’s migrationspagt og Marrakech-aftaklen ikke en pind, da disse jobs jo ikke kan besættes af nigerianske daglejere eller tyrkiste gedehyrder. Her er det mere nærliggende at hyre indere, kinesere eller østeuropæere, der har et langt højere uddannelsesniveau.

  Kommentar by Holger_Danske — 28. september 2020 @ 15:54

 37. Sådan er det også i Danmark, danskerne bliver også indoktrineret med at velfærds-staten ikke kan opretholdes medmindre vi importere massevis af fremmede.

  Venstrefløjen, Centrum-Venstre, Centrum-Højre, NGOerne, Kongehuset og Erhvervslivet er med på de løjer.

  Kommentar by KineserSnot — 28. september 2020 @ 16:06

 38. Fin udstilling af galskaben Adler.
  Men hvad gør vi?
  Vi som protesterer mod udviklingen, taler for døve øren.
  Vi har ingen indflydelse, bliver dæmoniseret og alle skældsord fra ordbogen bliver taget i anvendelse for at lukke munden på os.
  Vi bliver lagt “på is” af familie og venner der har de politiske korrekte meninger. Du bliver stemplet som idiot!
  Hvis du fremturer, bliver du hentet en tidlig morgen af en flok repræsentanter fra øvrigheden, og bliver behandlet som masse morder.
  Nacht und nebel, efter de velkendte Gestapo metoder.
  Vi er sgu solgt!

  Kommentar by Finn A. Skov — 28. september 2020 @ 16:18

 39. Fri os dog for de gamle, stupide betonstalinister, der er kommet til magt og ære ved at konvertere til mere stuerene partier. De var snu nok til at finde ud af at de bare skulle skifte hest i tide. Desværre var deres nye partier ikke snu nok til at gennemskue at de kun havde skiftet visioner på overfladen for at komme til magtens tinder. Det samme gør sig gældende med den tidligere ungkommunist A.Merkel. Hun var klog nok afsværge kommunismen efter murens fald. Hun skulle blot finde et godt karriereparti.

  Peter Kofod er ganske rigtigt en mand man kan vente sig meget af. Han skal nok give de gamle folkeforræddere kamp til stregen. DF kunne reddes med Messerschmidt som formand og Kofod som næstformand. Tulle er desværre blevet korrumperet af magten, som det ofte går. Han troede han kunne blive statsminister, hvis han bare var mainstream og intetsigende nok. DF og NB bør blive rygraden i det nye borgerlige Danmark.

  Kommentar by JC — 28. september 2020 @ 16:23

 40. Jeg får kvalme når jeg læser om alle de dumme kællinger, den ene værre end den anden. Ylva kan bare tage alle de migranter til Sverige og vi skal lukket grænsen til Sverige hurtigt muligt. Jo hurtigere Sverige bukker under des større er chancen for at politikerne indser deres fejl.( Måske)

  Kommentar by IES — 28. september 2020 @ 16:39

 41. Er det muslimer?

  En 20-årig mand gik lørdag aften sammen med en ven fra Roskilde station og mod stationscentret, da de bemærkede en gruppe unge mænd, som kiggede på dem. Da de nåede gyden mod krydset ved Køgevej, kom en ung mand pludselig forbi på et løbehjul og snuppede den 20-åriges dyre designhalstørklæde.

  Efter tyveriet løb den 20-årige efter den unge mand på løbehjulet, tog fat i ham og tog halstørklædet tilbage. Vennerne forsøgte herefter at løbe fra stedet, men blev antastet af gruppen af unge mænd, som de tidligere havde set ved stationen.

  Gruppen truede den 20-årige med vold. Den 20-årige mand så, at en af de unge mænd i gruppen var i besiddelse af en kniv, men det lykkedes den 20-årige og hans ven at stikke af fra stedet og kontakte politiet.

  Alle de unge mænd fra gruppen fra 170-180 centimeter høj og almindelige af bygning. De havde alle sort tøj på.

  En af mændende fra gruppen beskrives som afrikansk af udseende, mens resten var af mellemøstlig udseende. De fleste havde sort hår, men den unge mand, som havde et løbehjul, havde brunt hår.

  Der var mindst fire mænd, men der kan have været flere.

  Politiet efterforsker nu sagen for at forsøge at finde frem til gruppen. Vidner, som har set gruppen Roskilde station og senere ved Føtex omkring kl. 19.30.-19.40. tiden bedes kontakte politiet på telefon 114, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 28. september 2020 @ 16:48

 42. # der Adler

  Endnu en fantastisk dokumentation af råddenskaben.

  Bravo!

  Kommentar by Revisoren — 28. september 2020 @ 16:56

 43. > H Jensen 12:37
  Ja og de allerfleste af de bekvemmelighedsflygtninge fra det såkaldte palæstina,viste sig jo senere at være vaneforbrydere. Ikke bare det,men de udviklede sig til at være de s…… som vi alle i København området kender til.
  Vi gad ikke lytte til Mogens Glistrup. Og nu gider vi ikke lytte til de,som beretter om Erdugals planer for det europæiske kontinent.
  man skulle tro at alle Europas lande har franske og svenske mentalitet: Wir schaffen dass.
  Om og om igen viser det sig,at det frie menneskes værste fjende er staten.

  Kommentar by Nielsen — 28. september 2020 @ 17:06

 44. Enig med JC i at DF kan reddes hvis Tulle-fjolset bliver udskiftet med Messerschmidt og Peter Kofod. Tulle er en uduelig umulius der er fuld af smart snak, men han er hul og tom og en af de største vælgerbedragere nogensinde. Mærkeligt at DF ikke forlængst har sat ham på porten. De plejer ellers at være meget emsige, nidkære og intolerante overfor DF-folk der begår det mindste fejltrin. Her har vi så en torsk der har udøvet mere partiskadelig virksomhed end alle andre DF-medlemmer tilsammen.

  Kommentar by Bent A — 28. september 2020 @ 17:10

 45. Kør videre Ørnen. Du gør et fantastisk arbejde med at dokumentere de danske røvhuller.

  Kommentar by Nielsen — 28. september 2020 @ 17:13

 46. Det er så smukt sagt Per (12:56),at jeg ville ønske jeg selv havde sagt det før dig.

  Kommentar by Nielsen — 28. september 2020 @ 17:29

 47. > CCC 14:59
  Så hvis du er en dygtig konkursrytter,kan du nok tjene et par kroner på de der zombie virksomheder. Jeg sælger gerne min til dig.

  Kommentar by Nielsen — 28. september 2020 @ 17:43

 48. Ylva Johansson var så hamrende effektiv i ødelæggelsen af Sverige, at fascisterne nede i EU øjeblikkeligt importerede hende, så hun kunne fortsætte med hele Europa. Og, tju-hej, hvor det dog kører for hende..

  Alt det her ville have været overstået for længst, og i overvældende grad til den hvide Europæers fordel, hvis det kun var mænd der havde stemmeret.

  I stedet trækkes vores undergang ud i et ulideligt langdrag, fordi hver eneste kvindelige politiker, med samt størstedelen af det vælgersegment, lige skal have sikret deres eget opmærksomhedsfix, mens de viser resten af verden hvilke forfærdeligt gode mennesker de er, i håbet om at nogen, bare en eller anden, kan lide dem.

  Og behovet for at gøre lige netop dét, stiger åbenbart proportionelt med, hvor dumt et svin man egentligt godt ved man er, inderst inde.

  There, I said it..

  Kommentar by Kimski — 28. september 2020 @ 18:17

 49. Sjovt som alting kuppes af venstrefløjen i disse tider; EU, politiet, pressen, medierne (som selvfølgelig længe har været det). Den rene sindssyge har bredt sig overalt, de røde er godt på vej mod deres drømmemål; den fascistiske superstat hvor al modstand knuses med hård hånd, efter kinesisk og sovjetisk forbillede. Andre statsledere er kun fjender hvis de er højreorienterede, er de venstreorienterede er det okay fordi sådan er deres eget tyranni. Præcis sådan kom S herhjemme også til magten, via løgn og løfter der blev brudt med lynets hast. Venstrefløjen kan kun få magten ved at lyve, sådan vinder de hver gang, det er aldrig med løfter de har tænkt sig at indfri. Med højrefløjen ved man trods alt hvad man får, her bliver løfterne som regel holdt, mens venstrefløjen som sagt kun kan få magten ved at bedrage egne godtroende vælgere som længes efter et diffust gammelt princip. Politisk efterlevet bliver det dog aldrig, kun diktatur venter.

  Kommentar by LarsB — 28. september 2020 @ 18:22

 50. > Kimski
  What did you say?

  Kommentar by Nielsen — 28. september 2020 @ 19:02

 51. @ LarsB 18:22

  “Venstrefløjen kan kun få magten ved at lyve, sådan vinder de hver gang, det er aldrig med løfter de har tænkt sig at indfri”.
  Det er totalt enig med dig i. Deres vælgere er uden for rækkevide!

  “Med højrefløjen ved man trods alt hvad man får, her bliver løfterne som regel holdt,”. NEJ NEJ NEJ og atter NEJ!

  Må jeg minde om Andres Fogh, der barslede med “Minimal Staten” lige indtil han opdagede at han fik ca. 1 million offentlig ansatte mod sig. Så blev det til “Maximal Staten” fordi så kunne han beholde
  magten(han blev socialdemokrat!).

  Hans kæmpe bedrag “skattestop” blev afløst af brugerbetaling, gebyrer på næsten alt i det offentlige og ikke mindst stigende skatter på fast ejendom.
  Behøver jeg gøre opmærksom på hvad lille “larsLORT” har afsted-kommet mens han havde magten.

  Regimet i DK er ræveRødt, med undtagelse af de 4 hos NB, regimet medlemmer lyver op til valget, lover “die dumme dänen” hvad som helst, der i øvrigt sluger det hele råt igen&igen.

  Derefter gør de som EU befaler, sjovt nok stiger skatter&afgifter konstant, men der bliver aldrig flertal, 90 kolbøtter, for bedre livskvalitet for etniske hårdt arbejdende danskere.

  Regimet i DK arbejder ikke for Danmark & Danskerne, det er deres karrier og mens de sidder på hoppeBorge gælder det om at rage til sig!

  Mange fine indlæg i denne tråd, savner meget svar på det Finn A. Skov
  spørger til i #38, 16:18 “Men hvad gør vi?”

  STEM NB! SIAD! Støt GI! Støt UP! Ud af EU&FN! Støt SK! Støt TommyR! Direkte Demokrati NU! Kun 37 på hoPPeborgen! Luk DDR! SIAD!!
  P.

  Kommentar by Piotr — 28. september 2020 @ 19:18

 52. INGEN TVIVL ER MULIG: Merkels, Ursulas og Ylvas politik kan kun medføre tre forskellige ting: 1: De bliver afsat inden alt er for sent. 2: Der opstår borgerkrig i EU-landene, en krig mellem europæerne og berigerne.
  3: Europæerne lader sig uden nævneværdig modstand trælbinde og udrydde.

  Det mest sandsynlige er vel 3, hvis man kan gå ud fra hvordan svenskerne har reageret på fremmedindtoget, guerillakrigen/hverdagsterroren og besættelsen af deres land.

  Kommentar by Bent A — 28. september 2020 @ 19:23

 53. Forpulede kommunistsæk. Gid hun må falde ned af en trappe og slå hovedet imod et trappetrin og forbløde og dø på stedet.

  Kommentar by Flaskeposten — 28. september 2020 @ 19:34

 54. Kommunistso der har gjort karriere ved at gentage sådanne floskler.

  Kommentar by Johnson — 28. september 2020 @ 19:46

 55. Kommentar by Nielsen — 28. september 2020 @ 19:02.

  Det som alle andre har så svært ved at få sagt, uanset hvor åbenlyst det er, udenfor blogs som denne.

  Kommentar by Kimski — 28. september 2020 @ 19:51

 56. Anonym — 28. september 2020 @ 15:20

  Ja, endnu én fra EL er hoppet ud af skabet som fuldblodskapitalist. Pengebegær kan flytte den røde tro til uanede højder.

  Husleje på 80.000 kroner om måneden : Enhedslistespindoktor fyrer på den af på skatteydernes regning i Silicon Valley
  https://journalista.dk/husleje-paa-80-000-kroner-om-maaneden-enhedslistespindoktor-fyrer-paa-den-af-paa-skatteydernes-regning-i-silicon-valley/

  For det beløb får Anne Marie Engtoft Larsen hele 245 kvadratmeter at boltre sig på, hvilket er væsentligt mere end de henholdsvis 157 kvadratmeter og 87 kvadratmeter, som hendes souchef og tech-rådgiver får stillet til rådighed af skatteyderne.

  Karrieren er i dén grad gået stærkt de seneste år for Anne Marie Engtoft Larsen, der tilbage i 2015 fik sit første job i forlængelse af sin uddannelse på Københavns Universitet og London School of Economics. Det i form af en ansættelse som ung uprøvet spindoktor hos Enhedslisten, hvor hun op til Folketingsvalget dette år var med til at arbejde på en række af de kampagner, der sikrede det stærkt venstreorienterede parti et overraskende godt valg.”

  Kommentar by tavsen — 28. september 2020 @ 19:57

 57. Det er batikhexene, der har brug for muslimsk sexchikane; som et personalegode. Det sparer batikhexe for ydmygende Afrikature, hvor de er nødt til at betale for den sex, normale svenske mænd ikke gider levere. Kan batikhexe ikke bestige montaña Negra, må montaña Negra komme og bestige dem.

  Kommentar by Gustav Jensen — 28. september 2020 @ 20:00

 58. 26) har ret. Det er sikkert blot et forsøg på at underminere grundloven (paragraf 4). Et for muhammedaner-vantro- land skulle lave en Imamuddannelse på Statslig niveau? Hun tror selvfølgelig at vi er totalt Dhimmiidioter (Det er der også nogle journalister der er).

  Kommentar by Michael Unna — 28. september 2020 @ 20:14

 59. Det var så dette rø……t, Løkke ar ned at underskrive.

  EUs asylpagt er en katastrofe!

  Dette er typisk igen! Hvad der sælges i medierne som en “streng deportationspolitik” er faktisk en omfordeling af ulovlige migranter over hele Europa! EUs asylpagt er endnu et skridt i den helt forkerte retning. Østrig kan heller ikke stole på Sebastian Kurz, fordi kansler slog østrigerne koldt i ryggen under gældsunionen. Der er nok østrigere, der uden problemer skyldte deres problemer på grund af den sorte og grønne Corona-vanvid, og det er netop dem, vi skal hjælpe nu! For FPÖ er en ting sikker: Vores solidaritet er primært med østrigerne!

  Kommentar by Charles — 28. september 2020 @ 21:00

 60. Rendyrket destruktiv kommunisme og totalitarisme
  Giv hende en enkeltbillet til Kina

  Kommentar by H. Nielsen — 28. september 2020 @ 21:04

 61. PS: først retsforfølgelse… inden afrejsen til Kina

  Kommentar by H. Nielsen — 28. september 2020 @ 21:04

 62. Det var så dette RØVHULLET Løkke var ned at underskrive.

  Kommentar by Charles — 28. september 2020 @ 21:00

  STOP SÅ MED DEN SELVCENSUR, det hører fandenfuckinggalemig IKKE til på Uriasposten, Jesus Fucking Christ, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 28. september 2020 @ 21:26

 63. Så er den psykopatiske islamist Erdugal igen-igen i Krigens Hus/på krigsstien:

  ISTANBUL (Reuters) – Turkey is sending Syrian rebel fighters to support Azerbaijan in its escalating conflict with neighbouring Armenia, two Syrian rebels have said, as Ankara pledges to step up backing for its majority-Muslim ally.

  The clashes over the territory of Nagorno-Karabakh are the heaviest since 2016, with reports of dozens of deaths and hundreds wounded.

  Armenia’s ambassador to Moscow said on Monday that Turkey had sent around 4,000 fighters from northern Syria to Azerbaijan and that they were fighting there, an assertion denied by an aide to Azerbaijan’s President Ilham Aliyev, kommer snart til dit nabolag, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 28. september 2020 @ 22:03

 64. Denne Ylva Johansson er da afskyelig. DK ud af EU og UN. Opsig konventionerne.

  Kommentar by Ole Madsen — 28. september 2020 @ 22:13

 65. Ja, den nye ASYLPAKT eller indvandrings-traktat er ikke hvad den udgiver sig for at være. Den er en kæmpetrussel mod Europas økonomi, fred og sikkerhed. Meningen er ganske enkelt at opløse og destruere nationalstaterne ved at pudse millioner af migranter på de oprindelige befolkninger. Ægte kommunistisk-totalitær tankegang.

  Men alt hvad vi skriver her, vil være forgæves og uden virkning, hvis der ikke skaffes mange flere læsere til UP og SH mv. 90-95% af danskerne er uvidende om hvor alvorlig situationen er allerede nu. De tror at Trump, Brostrøm, co2, sexisme, racisme, veganermad, el-biler og glasloftet er de store dyr i åbenbaringen.

  Og de hopper på de fleste af DRs og TVs halve og kvarte sandheder.

  Kommentar by Bent A — 28. september 2020 @ 22:15

 66. PROPAGANDATROMMERNE BULDRER LØS UAFBRUDT om co2 og el-biler osv. For det første er co2 en uskadelig og nødvendig del af atmosfæren, for det andet udskiftes luften over Danmark løbende, og for det tredje udgør luften over Danmark mindre end en totusindedel af klodens atmosfære. Så det er spild af milliarder at satse voldsomt på kæmpevindmøller og el-biler osv. Lidt mere eller mindre co2 over Danmark påvirker ikke klodens klima mærkbart. Klima-tosserne lider af uvidenhed og storhedsvanvid. Eller de fylder os med usandheder, for at kunne styre og udplyndre os endnu grundigere.

  Kommentar by Bent A — 28. september 2020 @ 23:00

 67. Radioavisen P1 kl. 23 påstod at antallet af ankommende indvandrere var det laveste i mange år. Men så var der mere plads til kvote-flygtninge, krigsflygtninge, selvtransporterende asylsøgere og grænseoverløbere fra Tyskland, særlige asylsøgere og familie-sammenføringer. Så mon ikke det dalende antal indvandrere er noget bluff?

  Ihvertfald har man aldrig før set så mange arabere og afrikanere i gaderne, butikkerne og bankerne som det sidste års tid. Nogle steder fylder de lige så meget som danskerne.

  Det ligner mere og mere en regulær og systematisk folkeudskiftning med kurs mod vanvittige svenske tilstande.

  Kommentar by Bent A — 28. september 2020 @ 23:20

 68. Kommentar by NotariusUmulius — 28. september 2020 @ 22:03
  Fuldstændig rigtigt. Det værste er at vi støtter terroristen ‘Erdugal’ både økonomisk men også militært gennem nato.

  Igennem pålidelige kilder i Armenien så ved jeg at tyrker landet azerbaijan stort set hver dag beskyder Armenien, og har tilmed taget flere Armenske borgere som gidsler, senest for en måneds tid siden hvor azerbaijan bortførte Narek Sardarian.

  Fra venner i Syrien fik jeg at vide, at da krigen startede sendte tyrkiet enheder ind i de kristne områder i Syrien hvor de myrdede de kristne, min ven sendte billeder af kristne som have fået skåret hovet af og bagefter havde tyrkerne sat hovederne på et hegn. Og det er de samme islamister vi forsørger både her og i tyrkiet🤮🤮🤮🤮🤮

  Kommentar by piphans — 28. september 2020 @ 23:35

 69. Det oplyses ikke om Peter Kofod har stillet Ylva relevante spørgsmål som f.eks. hvem der beslutter at indvandringen skal fortsætte / intensiveres samt på hvilket grundlag denne beslutning er truffet og om hun ikke har observeret hvad der foregår f.eks. i hendes eget land Sverige etc.
  Personer som hende skal kontinuerligt konfronteres med deres udsagn.

  Kommentar by frank mathiesen — 28. september 2020 @ 23:43

 70. Hvad med at forhandle og udvirke en plan for hvordan EU får de 25-35 % arbejdsløse spanske, portugisiske, italienske, franske og græske unge i arbejde?

  Man kunne vel lave en politisk og mellemstatslig ordning og aftale om, at de flere millioner unge arbejdsløse fra benævnte lande kunne bruges , uddanne sig osv. sådan at erstatningen for den aldrende befolkning i EU kunne erstattes af disse friske kræfter?

  Hvorfor helvede importerer man så alle orkerne fra mellemøsten og afrika?

  Nårrh jo – det gør man for at socialistisk/kommunistisk overtagelse af Europa kan fuldføres – og skulle det ske via islamisk invasion og i samarbejde med dem, så er det helt fint for EU og alle europas landsforrædere.

  De vil da skide på den oprindelige europæiske befolkning – kommunisme har altid deres helt store kendemærke: Folkedrab og udryddelse af ikke kommunistiske mennesker og lande…Det viser historien jo over hele verden…ikke?

  Europæerne skal udskiftes…derfor ser vi alle de sindssyge bevægelser, ismer og sociale fantasterier der myldrer frem, sådan at vi skal føle os som onde og fulde af skyld for alt, uanset om der er hold i sagerne.

  Disse tider er helt overvældende fulde af orkestret vanvid – for intet sker uden at det er med vilje, bevidst og med fuldt overlæg…fandme!

  Kommentar by Anonym — 29. september 2020 @ 00:24

 71. Kommentar by k.m. — 28. september 2020 @ 12:52

  Hun er så absolut ikke dum…det er os der er de dumme fordi vi lader kællingen og dem gøre det her uden at det har konsekvenser!

  Ja gu er hun farlig…osse i den grad!

  Men det er de fordi de ved, at de har vundet og at vi ikke kan gøre dem noget…viljen og modet er ikke eksisterende i Europa!

  Kommentar by Anonym — 29. september 2020 @ 00:27

 72. Hold kæft hvor er han grim. En tudegrim svensker har brug for negere og arabere.
  Hvad ellers er nyt?

  Danmark bør forlade satanisternes Babelstårn i Bruxelles hurtigst muligt. Men, korrupte politikere og embedsværket bevæger sig ikke særligt hurtigt med deres dybe lommer fyldt til randen.

  Man håber i sit stille sind, at hoben af korrupte svin får straf som fortjent.

  Kommentar by Iznogut — 29. september 2020 @ 01:58

 73. Er det tossede kvinders erotiske drømme om eksotiske mænd i mørke nuancer.
  Hvorfor ønsker de udryddelse, eller ligger der noget sexuelt s/m bag om at blive holdt nede, tvang?

  Kommentar by Fri os fra det onde — 29. september 2020 @ 06:37

 74. Det anonyme indlæg var selvfølgelig af undertegnede!

  Kommentar by Black Watch — 29. september 2020 @ 11:31

 75. “Vi har brug for disse mennesker. Vi er et aldrende samfund.”
  Et aldrende samfund har ikke brug for millioner af luddovne sharia skiderikker, som kun er ude på at slå “de aldrende” ihjel efter at have udplyndret dem. Den svenske møgkælling henvender sig alene til de andre demente åndsboller i parlamentet. Hun taler deres sprog og befinder sig EU’s kunstige følepornografiske uvirkelighed. langt borte fra vælgernes og skatteydernes rå omgivelser. Heil Ylva!

  Kommentar by Gustav Jensen — 29. september 2020 @ 16:04

 76. Det anonyme indlæg var selvfølgelig af undertegnede!
  Kommentar by Black Watch — 29. september 2020 @ 11:31

  Det kan du sagtens komme og sige bagefter ;-)

  Gælder det også Anonym — 28. september 2020 @ 15:20 ?

  Kommentar by tavsen — 29. september 2020 @ 17:45

 77. Hvis alle fup-flygtninge plus deres afkom blev udSENDT promte, ville vi have arbejdere nok, til både at varetage omsorgen for vore ældre og til varetage arbejdsmarkedets efterspørgsel på lavt-lønnet arbejdskraft*, for det er jo nok de fremmede, der vejer tungest i forbruget af den offentlige servise-sektor og det er nok også dem, som gør det umuligt for etniske danskere, at kunne leve af/få et job, der kræver flittige hænder frem for “kloge hoveder”,
  i og med at de fremmede besætter disse jobs, med skattefinansieret løntilskud og boosted af jobcentrene.

  * de skal bare lige sorteres efter hvem der skal arbejde med mennesker og hvem der skal ud i de produktive erhverv ;-), men alt i alt er der godt nok mange ansatte i systemerne, som KUN får løn for at servicere de fremmede! og det er vist ingen hemmelighed, at alle disse skattebetalte fremmed-opvartere mener sig, at tilhøre eliten, så det skulle da ikke kunne volde dem problemer at blive omskolet, til et nyttegivende arbejde ;-?
  – de ytrer sig i øvrigt også om, at de er sååå åbne, globale og ligestllings-orienterede, så hvad skulle der være i vejen for, at en integrationsmedarbejder ikke kunne arbejde i køkkenet/rengøringen på et plejehjem eller som fiskepakker i en havneindustri?

  Kommentar by M.S. Carstens — 29. september 2020 @ 21:50

 78. Kommentar by tavsen — 29. september 2020 @ 17:45

  Narrh det var bare en servicemeddelelse da jeg havde noget knas med noget latent PC-virus der fjernede forskellige stamdata – bl.a. den automatiske “underskrift” på hvert indlæg på UP. Vanens magt er jo evident og så sker der fejl – sorry!

  Kommentar by Black Watch — 30. september 2020 @ 00:39

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper