30. september 2020

Paris-terror: Zaheer Hassan Mahmood, 25-årig pakistaner, der kom til landet som ‘isolated minor’ i ’18

“Vi har simpelthen gjort døden til et bedre alternativ end livet for de her mennesker.”, skriver sygeplejerske Mie Terkelsen i Politiken, efter et ophold i Moria. Det er usikkert for kvinder og børn at leve i lejren, og argumenterer med at ‘børns sikkerhed’ er truet, når de stå i kø til vand og mad. Ja, faktisk er det så slemt i lejren, at kvinder får prævention, “… så de i det mindste ikke blev gravide, når – og ikke hvis – de blev voldtaget.”

Folk har forskellige tærskler, men personligt har jeg ikke videre lyst til at lade mine børn bo blandt mennesker, der skaber samfund hvorfra folk flygter, og selv med vestlig hjælp, skaber en virkelighed hvor kvinder og børn er jaget vildt. Herunder detaljer om ‘Ali H’, en 18-årig pakistansk migrant, der kom til Frankrig i 2018, og i fredags angreb tilfældige på gaden i Paris med en kødøkse. Her fem dage efter har intet dansk medier nævnt hans rigtige navn, og da jeg tjekkede på Infomedia var første hit en lokalavis’ artikel fra 2014: ‘Huer i alle farver på CPH West’.

Detaljer fra fransk TV6, for de – France: Who Is Ali, The Young Man Who Attacked With An Ax At The Former Headquarters Of Charlie Hebdo Magazine?

“Three days after the new attack on the former Charlie Hebdo newsroom in Paris, the investigators wonder about Ali’s true identity. He is the attacker who claimed responsibility for the terrorist attack last Friday, because the satirical magazine republished the cartoons of the prophet Muhammad when the trial against those suspected of collaborating in the massacre of journalists began in January 2015.

Who introduced himself as Ali H to those who arrested him an hour after the attack on the steps of the Opera Bastille, actually called Zaheer Hassan Mahmood and he’s 25 years old and not 18, as the French authorities believed. He mentioned his real name in a video, which the anti-terrorist squad investigators discovered when they checked his phone and computer during the search of his ‘occupied’ house in Pantin, in the suburb of Seine St Denis, very close to Paris.

In the video found, he does not claim to belong to the self-proclaimed Islamic State or Al Qaeda, who have issued a fatwa against Charlie Hebdo and his journalists. He only mentioned his opposition to the cartoons of the Prophet. In his attack left two journalists injured: the woman is in very serious condition, after being operated.

‘Today September 25, I am going to condemn them,’ Zaheer Hassan Megmood said in the video. There he vindicated Imam Ilyas Qadre, the head of the Pakistani Dawat and Islami party, an apolitical and non-violent religious movement of Sufist origin, based in Pakistan.

The attacker believed that he was in the real Charlie Hebdo newsroom…

An identity document was found on the phone, showing his name and his real age. Hassan Mahmodd had arrived in France as an ‘isolated’ minor without a family in 2018. He informed the authorities that he was 16 years old and the French state was forced to protect him, as indicated by international treaties.

The authorities became suspicious and ordered the osteological tests. But Ali managed to win the medical battle and was protected until he was officially 18 years old…

Today there are nine detainees for the terrorist attack on Friday in Paris. Among those arrested is his 16-year-old brother and those who lived with him in Pantin’s occupied house, all Pakistanis.

This young man born in Islamabad, the capital of Pakistan, was furious at the republication of the cartoons of the Prophet Muhammad in Charlie Hebdo, when the trial of those responsible for the massacre began in the Palace of Justice.

… The terrorist had grown up in that environment of the poor of Pakistan, with the preaching of the madrassas or radical Koranic schools, which instruct them militarily for ‘jihad’ or holy war, and the sermons of the Islamist imams of the Red Mosque of Islamabad.”

(18-årige ‘Ali H’, alias 25-årige Zaheer Hassan Mahmood, pakistansk migrant)

“I et intervju på nettsidene til Naya Pakistan sier Ali Hassans far, en bonde som bor i den lille byen Mandi Bahauddin, at sønnen hans ‘gjorde en bra jobb’ og at han var ’svært glad’ for angrepet. Faren oppfordrer regjeringen i Pakistan og andre muslimske land til å hente tilbake sønnen: ‘Han har tjent islam, og vi er et muslimsk land’, sier faren.” (CNews via Document, 29. september 2020)

(Kødøksen som Zaheer Hassan Mahmood sårede to tilfældige journalister med)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/113758/trackback

16 Comments »

 1. JA, igen og igen har det vist sig at “ULEDSAGEDE BØRN” var langt ældre end påstået af godhedsindustrien. Faktisk var de tit voksne mænd med langt sort skæg. Denne svindel er blevet ivrigt understøttet af de globalistiske “humanister” og DR. Man fortier også at “børnene” ofte får familie-sammenføring med dusinvis af forældre, onkler, tanter, fætre, kusiner, nevøer og bedsteforældre mv.

  Kommentar by Bent A — 30. september 2020 @ 11:19

 2. Fattigdom og koranskoler for at flygte til et vantro land, og begå Jihad. Pakistan er i forvejen forvandlet til et Sharia ding dong land. De havde grundlaget for Ahmydaierne som var (meget lille minoritet nu, og forfulgte ligeså meget som kristne-og jøder), som havde en for Islam mærkværdig holdning, men da de mente der ville komme flere profeter, blev de dømt frafaldne af de 4 retsskoler i Sunniislam, og derfor forfulgt på linie med kristne o.a Jihad krigen i Afghanistan (Jihadister langs grænsen) forvandlede Pakistan til et yderliggøående Sharia ding dong land, takket være Saudi Arabisk hjælp

  Kommentar by Michael Unna — 30. september 2020 @ 11:32

 3. Se filmen. Hollywood: Charlie Wilsons war.

  Kommentar by Michael Unna — 30. september 2020 @ 11:33

 4. SELVFØLGELIG VIL SVERIGE BRYDE SAMMEN, en artikel hos Jyllandsposten skrevet af M. Uhrskov, der viser hvor langt ude på overdrevet svenskerne befinder sig. Den “humanitære stormagt” er blevet til et rædsels-samfund.

  Kommentar by Bent A — 30. september 2020 @ 11:34

 5. Sålænge vi ikke har dødsstraf i vore dummernikslande, så længe vil det bare fortsætte og fortsætte. Må en stor gruppe af europæiske mænd rejse sig og udøve tand for tand, øje for øje på gaderne, for disse imbecile anal-fabeter forstår kun vold. Det var derfor, at Gadaffi og Saddam styrede dem m hård hånd, og de skulle ikke have været fjernet. Jeg husker en video, hvor IS terrorister var blevet taget til fange af kurdere (som er Rigtige mænd!), og de sad bagbundne på jorden og høl og peb som grise på vej til slagtning. Kurderne ‘prikkede’ lidt til dem af og til. 😂 Nå ja, og så blev kameraet slukket. Husk, at disse onde terrorister spærrede kvindeslaver inde i betonkasser i jorden, på få kubikmeter, i mørke og med tungt jernlåg over. Når de ville forlyste sig, kom kvinderne ud. Men de henrettede dem også, når de ikke gad dem længere, og kvinderne blev meget hurtigt sindssyge af den tortur.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 30. september 2020 @ 11:38

 6. Dansk MSM er stort set klinisk renset for omtale af “hændelsen” og skægbarnet.

  Man kunne jo risikere at miste statsstøtten…

  Kommentar by Revisoren — 30. september 2020 @ 11:58

 7. Radikale bedstemødre for migration. Nåhnej, asyl.

  Kommentar by Bastardo — 30. september 2020 @ 12:19

 8. Zaheer Hassan Mahmoods far er stolt af sin søn og siger at han vil have ham hjem til sit muslimske terrorist land pakistan.

  Kommentar by piphans — 30. september 2020 @ 13:12

 9. Og, det er netop den slags forbrydelser vores politikere skal dømmes for. At tillade voksne mænd at figurere som børn på TRODS af at de vidste bedre!

  Kommentar by Santor — 30. september 2020 @ 13:34

 10. ““I et intervju på nettsidene til Naya Pakistan sier Ali Hassans far, en bonde som bor i den lille byen Mandi Bahauddin, at sønnen hans ‘gjorde en bra jobb’ og at han var ’svært glad’ for angrepet. Faren oppfordrer regjeringen i Pakistan og andre muslimske land til å hente tilbake sønnen: ‘Han har tjent islam, og vi er et muslimsk land’, sier faren.”

  Typical muslim answer. Just read the pedophile handbook and you will what hate they have against anyone that is not part of the inbreeded “peaceful religion” but the corrupt commie politicians, police and “journalists” wants and needs the racist muslims. If someone else is killed then it is someone else, it is not me. That is why you get all kind of lies by the garbage french politicians. But I guess when you are a cuck beta piece of shit, french then you just let the muslims slaughter you and do not fight back. even the ones with the lowest iq and muslim cockroach can feel smart in the ope border, shithole france. the cesspool. if they really wanted to stop the asswipe niggers and muslims, and their fake identities, then why require a DNA test at the border. if you do not provide your dna, there is no entry. now they can get in, lie about their age and name and go from country to country and apply for open border asylum. the asylum applicatioon is not complete until you provide your dna that can be matches to the dna sample you provided at the border. and then kick out to their own shitholes or that a police, politician or a “journalist” takes them in their own house and provides for them.

  Kommentar by Erwache — 30. september 2020 @ 13:51

 11. SEXCHIKANE

  Uttar Pradesh: Hindu girl beheaded after she refused to convert to Islam, husband Ejaz and friend Shoaib Akhtar nabbed >> for 5 dage siden
  https://www.opindia.com/2020/09/uttar-pradesh-hindu-girl-beheaded-refused-to-convert-islam-husband-ejaz-friend-shoaib-nabbed/

  Kommentar by tavsen — 30. september 2020 @ 14:34

 12. Primitiv, primitiv, og det er den vej Danmark er gået ned ad ved hjælp af Danske svin bla. politikerne på borgen, bedstemødre der ønsker en kæleperker samt andre der er feel god mennesker, forbyd i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 30. september 2020 @ 15:24

 13. Hvis de er uledsagede vil det jo ikke være et problem at sende dem samme vej som friskudrugede hanekyllinger

  Kommentar by Træt — 30. september 2020 @ 21:22

 14. Oh de gode muslimer, de er så venlige.

  Kommentar by Draugr — 30. september 2020 @ 21:48

 15. Det er i og for sig bare et bevis på at vi ikke bør bo sammen!
  Ryad Kipling skrev så såre rigtigt: East is east and west is west and they shall never meet!

  Kommentar by Den Nervøse — 30. september 2020 @ 23:20

 16. Uledsagede børnemordere? Jeg læste for nogle år siden beretningen fra en insider, der fortalte at den militante islamistiske terrorgruppe al-Shabaab (Harakat al-Shabaab al-Mujahideen) i deres lejre for (forældreløse) børn, hjernevaskede dem med sharia-islam.

  Fra de var helt små lærte de dem, hvordan de skulle agere, når de hemmeligt blev sendt som ‘uledsagede flygtningebørn” til Europa. De skulle ikke afsløre hvem, der havde sendt dem og de skulle – når tiden var inde – vha en f.eks telefonopringning gå igang med at myrde vantro, der specifikt kunne være udpeget af al-Shabaab i Somalia.

  Jeg håber PET og FET har holdt øje med den trafik. Det virker ikke som om Säpo i Sverige har magtet opgaven!?:-(

  Kommentar by A-mad — 2. oktober 2020 @ 11:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper