6. oktober 2020

Bispekandidat: Muslimske elever mobber min 7-årige søn, fordi han er kristen og ’spiser det forkerte’

Asser Skude er præst i Bellahøj Kirke, og kandidat til at blive ny bisp for Helsingør Stift. En af hans mærkesager er kampen for forfulgte kristne. Således skriver han på Facebook.

“En dreng spurgte min søn på biblioteket her i eftermiddag: Er du muslim eller kristen? Min søn svarede ‘Jeg er dansk’ Og så kom tilføjelsen: ‘Og jeg elsker gris.’ Min søn er i foråret blevet drillet i den lokale folkeskole med det mad han spiser er ulækkert (fordi han spiser gris). Han fik også tæsk forrige uge af hans klassekammerater, fordi han ikke er muslim og fordi de drenge bestemmer hvor han må være og ikke være.

Sagt kort: Du kan få tæsk, hvis du er kristen og spiser det forkerte. Så leger vi ikke med dig og sanktionerer dig. Det er tilsyneladende børnene og ikke lærerne der bestemmer dagsordenen, hvis man går på en almindelig folkeskole i underklasse (middelklasse) Danmark og det er vilkårene, hvis man som en af mine sønner er dansk lyshåret dreng og er syv år gammel og går på kommune skole i integrationsdanmark, hvor halvdelen er af anden etnisk baggrund end dansk og ikke vestlig.

Det er selvfølgelig ikke så politisk korrekt at sige højt men hvis vi voksne i underklasse/middelklasse Danmark ikke kan tale om det nu, hvornår så? I min præsteverden og Folkekirken er debatten også ikke eksisterende og ingen taler om ‘elefanten i rummet’. Det ses sågar i bispevalg kampen i Danmarks største stift, hvor medlemsprocenten er faldet til halvdelen og store områder i stiftet lever kristne i mindretal, men ingen taler om det. Desværre kan jeg konstatere at der ikke har været bispevalg debatter i ‘underdanmark’, men udelukkende i det velstillede ‘overdanmark’, hvor der ikke er sociale problemer eller mange indvandrere med muslimsk baggrund. Alle biaspevalgdebatter i Helsingør stift har været i Nordsjælland og ingen debatter på vestegnen, Ishøj, Glostrup, Tåstrup osv hvor de største sociale og integrationsmæssige problemer er størst i stiftet.”

(Sognepræst Asser Skude på Facebook, 5. oktober 2020)

Oploadet Kl. 00:49 af Kim Møller — Direkte link38 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/113922/trackback

38 Comments »

 1. Han er den rigtige til at videreføre Helsingørs nationale og konservative tradition

  Kommentar by BB — 6. oktober 2020 @ 00:55

 2. Han bliver næppe biskop.

  Kommentar by CCC — 6. oktober 2020 @ 01:01

 3. Jeg ved ikke om han bliver bisp eller ej , men jeg ved , at han meget nemt “risikerer” at blive meget søgt som præst. Det er svært i dag, at blive fri, for islam præster ,- de er alle vegne. Det følger ligesom bare med , hvis man kommer i en kirke i dag.
  Ham der Asser Skude , han vil blive valgt til, og opsøgt som præst.
  Islamfri præster er sjældne i dag.

  Kommentar by Heisahero — 6. oktober 2020 @ 01:10

 4. Hvis menighedsrådsmedlemmerne og præsterne i Helsingør Stift var kristne ville Asser Skude vinde en overvældende sejr, men desværre er de ikke kristne, de er i stedet medlemmer af folkekirken, hvilket er noget ganske andet.
  Asser Skude har ikke en jordisk chance, han er i fjendeland.

  Kommentar by bjarne binee — 6. oktober 2020 @ 02:30

 5. Hvis drengen har fået tæsk, går jeg ud fra at voldssagen er politianmeldt. Politiet har pligt til at efterforske og opklare voldssager – også selvom gerningspersonen er under den kriminelle lavalder. Det er dårlig skribentskik at omtale voldsepisoder, uden at henvise til politiets journalnummer. Hvis politiet ikke vil optage anmeldelse ved fremmøde eller telefonisk, kan man blot fremsende en anmeldelse som skrivelse via. e-boks til sin politikreds. En anmeldelse de ikke kan løbe fra.

  Kommentar by Skatteyderen — 6. oktober 2020 @ 02:33

 6. Koranen 5:51: “i som tror, tag ikke jøder og kristne som venner”.

  Hvis jeg havde råd ville jeg tage rundt og male det med meterhøje bogstaver på hver eneste kirke og skole i danmark. Det har jeg desværre ikke, men det bør ikke stoppe andre fra at oplyse de uoplyste.

  Kommentar by Per — 6. oktober 2020 @ 02:35

 7. Ja, børn er som regel en kopi af de voksne, de arver også mange gange de dårlige egenskaber, som nogle voksne besidder.
  Vi kan, nok, ikke bebrejde de muslimske drenge, men derimod deres forældre, som indoktrinerer dem til at blive små konger.
  Det er deres opgave at opdrage deres poder til at blive ordentlige borgere, men, det ligger muslimer meget fjernt. Det er jo en kendt sag at muslimer får mange børn, netop for at de, som voksne, skal blive jihad krigere, som skal erobre HELE verden. Det er så myndighedernes opgave at få stoppet dette djævelskab i tide, men det MÅ de ikke, p.gr. af vore “forpligtelser” overfor EU og konventionerne. Der er derfor kun ET ar gøre, simpelthen, komme ud af hele lortet, og begynde hjemsendelser af de familier, som vil nedbryde samfundet.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 6. oktober 2020 @ 05:03

 8. En underlig tilføjelse “Og jeg elsker gris”. Var det svar til en kristen dreng eller en muslimsk dreng? Hvorfor snakke om mad og flæskesteg som om det er det vigtigste ved at være dansk. Selv for en 7-årig en lidt mærkelig tilføjelse. Og overfor muslimske drenge kan det nemt være en optakt til at få øretæver.

  Bortset fra det er det måske allerede for sent at redde folkekirken og folkeskolen. De borgerlige danskere har snorksovet i mange år, og nu er nemesis på vej.

  Kommentar by Bent A — 6. oktober 2020 @ 05:13

 9. De røde feministiske skolelærere har haft stor succés med at forvandle drengene til indoktrinerede drenge som siden er blevet til mænd med en feminiseret tankegang. De danske mænd er for størstedelens vedkommende vatnisser der finder sig i at blive udnyttet og undertrykt af både feminister, kommunister og islamister.

  De danske mænd burde allerede fra 1968 eller ihvertfald 1975 være begyndt at protestere mod den feminisme og kommunisme som i dag er ved at ødelægge Danmark indefra og ovenfra.

  Og de burde forlængst være stoppet med at lade sig narre af de røde journalister. Der har stor medskyld i utallige tragedier.

  I dagens Danmark diskrimineres både danske mænd og kvinder i forhold til indvandrerne. Og familiepolitikken er familiefjendsk og børnefjendsk.

  Dem som aldrig forbereder sig, som aldrig orienterer sig, som sløvt finder sig i alt, ender med at blive set ned på. Og de risikerer at blive tabere i ALLE henseender. Verdens historien er fuld af beretninger om folkeslag der endte som slaver eller slagtofre.

  Læs f.eks. om Romerrigets undergang.

  Kommentar by Bent A — 6. oktober 2020 @ 05:33

 10. Kommunisterne nu om dage forklæder sig som humanister, kvindesagsforkæmpere, verdensreddere, klimareddere og de syges og de svages beskyttere. Er det virkelig så svært at gennemskue? Og hvordan kan K have stor fremgang? Det er mange år siden partiet var konservativt.

  Og når enhedslisten, SF og RV snakker om at de vil gøre en masse godt for danskerne, er det bevisligt rendyrket hykleri. De tre partier vil bruge milliarder og atter milliarder på indvandring og co2-fjolleri, hvorefter der kun er plads til nedskæringer og forringelser til de grupper som de tre partier lover mere velfærd.

  Kommentar by Bent A — 6. oktober 2020 @ 05:42

 11. Pave Urban II (1057-1118) holdt en meget vigtig tale 25. november 1095, til alle europæiske herskere og fyrster, hvor han kaldte til korstog for at generobre det hellige land og slå islam tilbage:

  —Fra Jerusalems mure og byen Konstantinopel har et forfærdeligt budskab bredt sig og ofte kommet os for øre, nemlig at en æt fra persernes kongerige, en forbandet slægt, dybt fremmed for Gud, en fortabt generation, der ikke har vendt sit hjerte og sin ånd mod Gud, har invaderet disse kristne og har affolket dem ved sværd, plyndring og ild; den har bortført en del af fangerne til dens eget land, og en anden del er blevet dræbt ved grusomme torturer; den har enten fuldstændigt ødelagt Guds kirker eller overtaget dem til dens egne tros riter.
  De ødelægger altrene efter at have besudlet dem med deres urenhed (…).
  Grækernes rige er nu sønderdelt af dem og har mistet så meget land at det ikke kan gennemrejses på to måneder.
  På hvem påhviler derfor den opgave at hævne denne uret og genvinde dette område, om ikke Jer?
  Jer, på hvem Gud mere end andre nationer har givet bemærkelsesværdig våbenære, stort mod, kropsstyrke og magt til at ydmyge den hårede skalp hos dem der står Jer imod (…).
  Lad især Herren vor Frelsers hellige grav, der besiddes af urene magter, opmuntre Jer, og de hellige steder, der nu vanhelliges og skamfuldt besudles med deres skidenhed (…).
  Lad ingen af jeres besiddelser holde jer tilbage, ingen bekymring for familiens affærer, eftersom det land I bebor, omringet af hav og bjergtoppe på alle sider, er for småt for jeres store befolkning, ej heller svømmer det i rigdom; og det giver næppe føde nok til jordens dyrkere.
  Derfor er det, I myrder hinanden, fører krig, og ofte dør I af gensidige sår.
  Lad derfor hadet forlade jer, lad jeres skændsmål fare, lad krige slutte, og lad alle uenigheder og kontroverser slumre.
  Drag af vejen mod den Hellige Grav; vrist det land fra den onde æt og underkast det jer selv (…).
  Påtag jer derfor denne rejse for forladelsen af jeres synder, med sikkerhed for umistelig ære i Himlens kongerige.

  Da pave Urban II havde sagt disse og mange lignende ting i sin urbane tale, havde han i den grad påvirket alle tilstedeværendes begær i retning af ét mål, at de skreg: Gud vil det! Gud vil det!

  Og således blev det, og korstogsridderne bar korsets mærke for og bag på deres brynjer.
  Jerusalem blev indtaget i 1099 og alle i byen blev dræbt i et kæmpe blodbad.
  Islamisterne fik så mange bank og så mange blev dræbt, at de husker det og frygter det endnu, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 6. oktober 2020 @ 07:33

 12. Præstens gibsgebis har vist talt over sig.

  Kommentar by Islamarebad — 6. oktober 2020 @ 07:42

 13. @ Per — 6. oktober 2020 @ 02:35

  I dag er det ret nemt via en pc med internetadgang og et stykke betalingsplastik at fremstille sine egne magnetskilte til sin bil, hvis man naturligvis har sådan en.

  Via magnetskilte kan andres opmærksomhed – foruden korancitater – også rettes mod fx Uriasposten, Journalista.dk, 24NYT, Snaphanen, Den Korte Avis, Den Danske Forening, Generation identitær eller hvad det nu måtte være, man ønsker at gøre andre opmærksomme på.

  God fornøjelse.

  Kommentar by Karsten Lund — 6. oktober 2020 @ 08:18

 14. Ja hvad pokker havde man regnet med? Hvorfor tror I de Politisk korrekte hyklepolitikere, som snakker om Integration etc, lader Deres børn gå i Privatskoler? Alle dem som har snakket ærligt og advaret om Islam er blevet skældt hæder og ære fra…så må I jo leve på løgnen og mærke den…I som ikke har stemt på DF,NB, eller Stram Kurs, men levet på løgnen om Integration, og løgnen om Islams fortræffeligheder. Der er -Dansk Europamission- og -Barnabus Foundation-, som har fortalt hvordan det går kristne alle andre steder i verden, som deler tilværelse med Islams modbydelig undertrykkelse. (Islam er en usekulær diktatorreligion med et Førerprofetideal som deler mennesker op i rene/urene…tro/vantro….og alt det har jeg tidligere skrevet om til hudløshed). Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com . God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 6. oktober 2020 @ 08:29

 15. Interessant kommentar fra en blog i “Barenakedislam.com”:
  “Islamic “Hijr” (Arabic هجر ) translates into the English word, “Separation”, but SPECIFICALLY applies to both LAWFUL and UNLAWFUL invasion by Muslims of non-Muslim lands for the sole purpose of invading and seizing the properties and the wealth of the host nation, along with the subjugation of its population and all other atrocities that Muslims are famous for.”
  Dette er hvad vi vantro kan observere hver eneste dag året rundt her i Danmark. Danske Judas’er (væmliboere, røde kors, feminazier, enhedslisten, mellemfolkeligt modvirke, oldemødre for asyl, radikale venstre osv.) er parat til at forsyne migranterne med kraftige sugerør til de offentlige kasser. Det dør danmark af.

  Kommentar by Gustav Jensen — 6. oktober 2020 @ 08:38

 16. folkekirken har længe solgt ud af kristne værdier og er reduceret til en uskøn blanding af socialdemokratisme og folkeskolelærerideologi.

  Tak din biskop og få så knægten omskåret og konverteret til muslim hurtigst muligt

  Kommentar by redneck — 6. oktober 2020 @ 08:47

 17. Har Asser Skude konsekvent stemt på Fremskridtspartiet, Dansk Folkeparti, Nye Borgerlige og Stram Kurs de sidste 45 år?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 6. oktober 2020 @ 08:49

 18. Det er den religion, som vi har/ eller sender endnu soldater ud i Verden for at bekæmpe konsekvensen af????? Som I har leflet for-jer med integration og forlorne moral- I har godt af at mærke konsekvensen for jeres hykleriske moral. Ellers Støt SIAD.

  Kommentar by Michael Unna — 6. oktober 2020 @ 08:58

 19. Et par af de vigtigste bøger at få læst, er de små og korte bøger “1984” og “Kammerat Napoleon”. Har man appetit på lidt tykkere bøger er der “Kommunismens sorte bog” og “Gulag Ø-havet” eller “Stalinismens fascination”. Endelig er der “Under halvmåne og hagekors”.

  Kommentar by Bent A — 6. oktober 2020 @ 09:25

 20. Vi har i Kongeriget Danmark i 2020 brug for MERE kristne, blodtørstige krigere som Kong Karl 2. mod muslimerne i Lucera i 1300 og Godfred af Bouillon ved slaget mod muslimerne i Jerusalem i 1099 og MINDRE venden den anden kind til, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 6. oktober 2020 @ 09:28

 21. -Man kan godt vende den anden kind til over en lussing (fra ens broder)-, men man kan ikke vende ryggen til et sværd i maven. Desuden er det også en tolerance af synden, og et svigt overfor næsten ikke at bekæmpe Islam.-

  Kommentar by Michael Unna — 6. oktober 2020 @ 09:47

 22. Han er nok en enlig svale i “den danske folke kirke”

  Kommentar by dunk — 6. oktober 2020 @ 10:01

 23. Bent A, 05:13

  Han er gennem længere tid blevet mobbet af muslimske skarn, der har drillet ham med, at han er et svin, når han spiser gris. Så derfor er bemærkningen meget naturlig.

  Kommentar by Bastardo — 6. oktober 2020 @ 10:27

 24. https://fyens.dk/artikel/jomfru-eller-ikke-jomfru-p%C3%A5-bryllupsnatten-eleverne-var-ikke-i-tvivl

  Ja og her mere vanvid fra muslimsk hold…og ja det er os danskere der har fejlet og ikke er gode nok til at integrere orkerne…ikke engang på 50 år er det lykkedes…nøj hvor er vi et fejlslagent folk, sådan ikke at ville omfavne middelalderens levevis!

  Kommentar by Black Watch — 6. oktober 2020 @ 10:45

 25. Skude skal næppe forvente nogen opbakning fra den såkaldte kirkeminister Joy Mogensen.

  Den lille sædcontainer har som bekendt mere travlt med at indvie nye moskeer…

  Kommentar by Revisoren — 6. oktober 2020 @ 14:23

 26. Mine 3-4 år som skolelærer i en Københavnsk folkeskole, for nogle år siden, var 3-4 års studier i mellemøstlig indvandrings betydning for danske børns opvækst og skolegang. Det var skræmmende og det var en øjenåbner. Danske forældre i København aner ikke hvad deres børn oplever og udsættes for hver eneste dag… Normalitetsbegrebet er hos både børn og voksne (lærere) skredet, og hvad der forekommer, ville aldrig accepteres ude i områder med ekstremt få eller ingen mellemøstlige indvandrere.

  Kommentar by Martin — 6. oktober 2020 @ 16:49

 27. Hvad med at spørge Mette Fup hvad hun mener om en sag som denne…hun er naturligvis ligeglad, mens hun sætter den stramme mine på og foregøgler befolkningen hvor ‘forfærdeligt’ det dog er når indvandrere går amok (i et land de ikke kan integreres i). Og ellers har hun ikke tænkt sig at gøre noget ved det, slet ikke det effektive, nemlig at nedbringe antallet af disse uintegrerbare familier, det kommer slet ikke på tale for socialistministeren.

  Kommentar by LarsB — 6. oktober 2020 @ 18:20

 28. Vi kan her på bloggen blive rørende enige om at tingene går i den gale retning og der er meget lidt vi konkret kan gøre ved det. Men her er en oplagt mulighed, bed for Asser Skude. Bed for at Gud må gribe ind i situationen og gøre ham til biskob. Bed for at Asser Skude må få styrke og mod til at stå kampen igennem. Der er en ting der er bemærkelsesværdig i den amerikanske valgkamp og som altid rører mig. Stort set alle de konservative er bekendende kristne, de skammer sig ikke over at bede offentligt,og det er ikke fordi det er nogle bløddyr, tværtimod er der nogle særdeles hårde nysere imellem. Selv Trumph står ved sin tro, og ALLE på venstrefløjen hader dem for det.

  Kommentar by Danskeren — 6. oktober 2020 @ 19:09

 29. Bent A — 6. oktober 2020 @ 05:13: Når man bliver stillet et provokerende spm. er det vel meget natuligt at give igen. Danske drenge bør ikke bøje nakken, men tage kampen op – også selvom det koster nogle tæsk ind imellem.

  Kommentar by Odo — 6. oktober 2020 @ 19:16

 30. Igen igen
  https://ekstrabladet.dk/112/hundredvis-sagde-farvel-til-draebte-kevin/8317892

  Kommentar by Islamarebad — 6. oktober 2020 @ 19:58

 31. Kommentar by Danskeren — 6. oktober 2020 @ 19:09

  Hvis din Gud fandtes, Danskeren, så var der ingen muslimer, ikke corona og ingen bøsser, så bed du alt, hvad du kan til din Gud, PS. Jeg er betalende, fuldgyldigt medlem af folkekirken, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 6. oktober 2020 @ 20:03

 32. Asser! Tag din stakkels knægt ud af den skole! Hvordan kan man finde på at sende sine små børn i skole m muhammedanere?? Han kan tage varigt skade af det.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 6. oktober 2020 @ 21:33

 33. Dagens hallal indlæg i politiken:

  https://politiken.dk/debat/debatindlaeg/art7950119/Skridt-for-skridt-har-Danmark-bev%C3%A6get-sig-v%C3%A6k-fra-idealerne-om-medmenneskelighed-retf%C3%A6rdighed-og-retssikkerhed

  “…….
  Danmark må ikke lukke sig om sig selv af frygt for det fremmede. Åndsfrihed, medmenneskelighed, retsbevidsthed og retssikkerhed er vort samfunds fundament. Vi appellerer om en genrejsning af det humanitære og tolerante Danmark. Vi tror på, at befolkningen vil slutte op om politikere, der har viljen til at løfte dette humanitære ansvar, og som tør gå foran i de nødvendige politisk og juridisk forpligtende indsatser. Vi opfordrer regering og Folketing til at gøre dette.”

  Marianne Christiansen, biskop

  Peter Fischer-Møller, biskop

  Henrik Stubkjær, biskop

  Erik Norman Svendsen, biskop em.

  Karsten Nissen, biskop em.

  Peter Lodberg, professor

  Anne Lindhardt, overlæge

  Mogens Lindhardt, tidl. rektor

  Inge Lise Pedersen, tidl. universitetslektor, KU

  Jørgen Jensen, overinspektør, Nationalmuseet

  Margrete Auken, mep

  Erik A. Nielsen, tidl. professor

  Knud-Erik Therkelsen, generalsekretær

  Peter Skov-Jakobsen, biskop

  Og mange flere!

  Kommentar by rico — 6. oktober 2020 @ 22:33

 34. Hvis præster og bisperne med var som ham, kunne jeg finde på at melde mig ind i folkekirken igen! Men desværre folkekirken er som skolen, gymnasiet, universiteterne, nyhedsformidlingen og folketinget erobret af den ekstreme venstrefløj!

  Kommentar by Den Nervøse — 6. oktober 2020 @ 23:17

 35. Det er godt nok Danskeren. Men jeg sætter nu min lid til Odin med flere. Vel opmuntret af Johan Christian Nord. Kirken er god nok som den er,og den ville kunne samle folk om aktiv modstand mod muhammedanere og islam,havde det ikke været for de venstreorienterede humanistiske klerekale. Der er ikke mange Langballer og Kraruper tilbage i danske kirker. Det er en langg fortælling om at vi skal elske vores fjender. Det gør vi så og de overtager vores land,som alle kan se,som vil se.
  Løsningen må være,at sende fremmede tilbage til deres oprindelseslande og at forbyde islam.

  Kommentar by Nielsen — 7. oktober 2020 @ 00:47

 36. #29 NotariusUmulius

  Selvfølgelig beder jeg for danmark og det danskefolk, incl. Asser Skude.

  Hvad der er bedrøveligt iblandt nationaltsindede er netop reaktioner som din. I stedet for at angribe mig burde du angribe vores fjender.

  Jeg nøjes ikke med at bede men tager også konkret kampen i diskussioner ved enhver lejlighed, det har iøvrigt kostet mig venner som jeg holdt meget af. Derudover har jeg deltaget i diverse nationale aktiviteter , For frihed m.m.

  #32 Nielsen
  Helt enig i at den danske folkekirke er blevet infiltreret og overtaget af farisæerere, så meget desto mere grund er der til at gå til modangreb og vinde den tilbage.
  Når jeg diskuterer med farisæerene fremhæver jeg følgende: JA jesus var også flygtning men, han flygtede ikke til et land 5000 km. væk fordi han der kunne få høj socialhjælp. Han flygtede til nabolandet egypten, altså nærmeste sikre land. OG da forholdene tillod det rejste han hjem igen. Så går farisæerne helt i stå.

  Kommentar by Danskeren — 7. oktober 2020 @ 07:34

 37. Godt brølet, Asser

  Kommentar by Martin — 7. oktober 2020 @ 09:00

 38. Imens i randers ønsker de stadig perker unger.
  https://amtsavisen.dk/artikel/randers-byr%C3%A5d-sender-presbold-til-minister-i-sag-om-flygtningeb%C3%B8rn-fra-moria

  Kommentar by Islamarebad — 7. oktober 2020 @ 11:05

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper