7. oktober 2020

Borgerlig EU-præsident fremlagde anti-racistisk femårsplan: “… To build a truly anti-racist Union”

Man kan grine lidt af Ursula von der Leyen anti-racistiske floskler, men hun er desværre ikke en aggressiv fantast fra et magtesløst venstreradikalt overdrev, men borgerlig præsident for EU-kommissionen. Hun er medlem af Merkels CDU, og en del af EPP-gruppen, der også inkluderer De Konservative. Professor Emeritus Bent Jensen kommenter på Facebook – Fra galehuset i Bruxelles: EU’s anti-racisme raseri

“Jeg så for nogle dage siden en video, hvor EU-Kommissionens tyske chef Ursula von der Leyen holdt en tale for et næsten tomt EU-Parlament den 16. juni i år. Jeg lyttede vantro til hendes budskab, fremsat på engelsk og med store armbevægelser. Jeg forstod på hendes kropssprog og patetiske floskler, at ‘racisme’ er et overordentligt påtrængende problem i EU-landene. Det var ‘på tide at bygge en SAND ANTI-RACISTISK Union.’

Det, der i den grad havde bevæget EU-Kommissionens letbevægelige forkvinde og andre ledende kvindelige bureaukrater i Bruxelles, var optøjerne i USA i anledning af George Floyds død under en arrestation. Ifølge Vicepræsident for ‘Værdier og Gennemsigtighed’ i EU, Vera Jourova, er ‘regnskabets time’ kommet, for gadeprotestanternes klare budskab var ‘forandring skal ske nu! Det vil ikke blive nemt, men det skal ske.’ Og Kommissær for Lighed Helena Dalli sang med: ‘Vi må alle stræbe efter, at vore samfund bliver anti-racistiske’ – den europæiske racisme er nemlig også ’strukturel.’

Von der Leyen har iværksat en Anti-Racistisk Femårs Aktionsplan og opfordret medlemsstaterne til at maksimere anvendelsen af alle brugbare instrumenter. Aktører på alle niveauer skal i fællesskab bekæmpe racismen i Europa, medlemslandene skal vedtage nationale handlingsplaner imod racisme. Femårsplanen imod racisme skal koordinere og øge bevidstheden om den strukturelle europæiske racisme. Kommissionen vil ‘arbejde med’ medierne og civilsamfundet for at bekæmpe forkert omtale af racer og etniske mindretal, i 2021 skal der afholdes et topmøde mod racisme og udsendes en rapport om et Direktiv om Racelighed, og i 2022 vil den følge op med lovgivning. Kommissionen vil sørge for en ‘fuldstændig og korrekt’ udførelse af Rammebeslutningen om bekæmpelse af Racisme og Fremmedhad. Der skal udnævnes en ‘Koordinator for Anti-Racisme’, som skal skabe kontakt til mennesker fra mindretalsrace- eller etnisk baggrund. Der skal ansættes flere ikke-europæere i Den Europæiske Union, så den bliver mere ‘mangfoldig’.

Man tror, at det er løgn! Men denne kaskade af ideologisk nonsens blev altså kastet ud i EU-parlamentet. Galehuset i Bruxelles ligner til forveksling det absurde monstrum, der hed Sovjetunionen – selv ordvalget. I Kreml forsøgte man også at tilsløre virkeligheden ved at udstede femårsplaner for dette og hint, og en hærskare af bureaukrater skulle kontrollere den korrekte udførelse af fantasiplanerne. Kommunistpartiet ville også øge befolkningens bevidsthed, og de sovjetiske medier blev naturligvis bearbejdet af ideologer, så de skrev ‘korrekt’ om tingene – dvs. fyldte befolkningen med nonsens og løgne. Vi ved, hvordan det endte.

Kommissærerne i Bruxelles har skabt enorme problemer i de vesteuropæiske EU-stater ved at tilskynde import af millioner og atter millioner af ikke-europæere fra lande, der står for det modsatte af det, EU kalder ‘europæiske værdier’. Importen af muslimer har naturligvis medført en voldsom vækst i jødehadet i Europa – hvad ellers havde man forventet? Det har betydet, at jødiske institutioner i de vesteuropæiske EU-stater må beskyttes af politi og militær mod muslimske terrorister. Europæere må leve under trusler om mord, fordi de har udtalt sig om islam eller tegnet dens hellige mand. Terror, voldtægt og mord er blevet en del af europæernes hverdag. Den økonomiske belastning er voldsom – alene Danmark bruger 90 milliarder kr. om året på ‘integration’ af mennesker, der ikke har ønske om at blive integreret. Og hendes kommissær for Indre Sikkerhed, svenskeren Ylva Johansson, erklærer sig stolt over at have bidraget til Sveriges igangværende ødelæggelse og vil have endnu flere indvandrere til Europa.

På den baggrund er Overbureaukraten i Bruxelles skamløs nok til at beskylde europæerne for at være racister. Og hun undser sig ikke for åbent at sige, at vi skal skamme os, og at hun skal komme efter os og bearbejde os og indoktrinere os, så vi ikke længere vil kalde en spade for en spade. Et venstreorienteret engelsk dagblad, der minder meget om Politiken, vil oven i købet have en særlig målrettet indsats for at bekæmpe kritik af islam. Den naive avis har tilsyneladende ikke forstået, at det jo lige netop er det, hele von der Leyen & Co´s storstilede femårsplan går ud på.”

(EU-præsident Ursula von der Leyen, ‘State of the Union Address’, 16. september 2020)

Oploadet Kl. 01:27 af Kim Møller — Direkte link38 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/113951/trackback

38 Comments »

 1. Der findes ikke borgerlige EU-føderalister. De engang borgerlige partier er blevet body-snatchet af rodløse fantaster, der hallucinerer om en europæisk regnbuerepublik. Startende fra år 0. Hvor bøsser, jøder, og muslimer omsider kan finde asyl for deres forfølgere.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 7. oktober 2020 @ 01:48

 2. EUs lighed med Sovjet-unionen tiltager hele tiden. Under Merkel, Ursula og Ylva styres Europa i retning af undergang. Hos hodja er der en artikel om “Galehuset i Bruxelles”.

  Kommentar by Bent A — 7. oktober 2020 @ 02:04

 3. Ursula von der Leyen hmmmm…….Men var det ikke samme sindssyge tyskere som har myrdet titusindvis af vores danske landsmænd(og stadig har besat en del af Danmark) samt myrdet millioner af jøder, franskmænd, russere, polakker, englændere osv. osv…..
  Lad mig skide den tyske nazi sæk i munden til hun brækker sig ihjel.

  Kommentar by piphans — 7. oktober 2020 @ 02:14

 4. Merkel, Ursula, Ylva, Helena, Vera, Jelved, Zenia, Stine Bosse, Sofie Carsten, Pernille Weiss, Pernille Skipper, Rosenkranz-Theil, Rosa Lund og Eva Flyvholm, Pia Dyhr……er enige om at EU er en herlig og lykkebringende union.

  Og at dansk lovgivning underordnes EUs direktiver og domme, finder de helt OK.

  Kommentar by Bent A — 7. oktober 2020 @ 02:19

 5. Koranen kalder jøder for “efterkommere af aber og svin”, men det er nok ikke den slags racisme hun taler om.. Bare vent, alt det der er bare de inledende manøvrer til at kunne forbyde “hadtale” hvilket i praksis betyder alt på internettet der siger sandheden om EU.

  Prøv bare at gå ind på youtube i dag og skriv noget negativt om EU, det forsvinder efter 10 sekunder!

  Kommentar by Per — 7. oktober 2020 @ 03:21

 6. Jeg mener, at den fransk-jødiske filosof, Alain Finkielkraut har kaldt anti-racismen for det 21.århundrede kommunisme, fordi dens krav er, at man ikke må føle relation til noget man føler sig relateret til og man skal i princippet kunne rumme alt og alle. Man må ikke være menneske. En utopi, der ender i ren dystopi.

  Kommentar by CCC — 7. oktober 2020 @ 03:27

 7. At man før i tiden beskyttede kvinder i hoved og røv mod virkelighedens barske realiteter, og samtidigt holdt dem udenfor enhver politisk indflydelse, har aldrig givet mere mening end det gør i dag.

  Når man fra første parket kan observere, hvordan letpåvirkelige sind slår krøller på sig selv og omgivelserne, for at redde verden fra at være verden, kan man(d) kun undre sig over, at mindre letpåvirkelige sind lader galskaben fortsætte.

  Vi sætter jo heller ikke børn til at regere lande, eller forme fremtiden for os alle, vel?

  Kommentar by Kimski — 7. oktober 2020 @ 03:43

 8. Jeg tror det er en måneds tid siden at facebook meldte ud at de ville slette ANTIFA sider derinde, og nu dette: https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/facebook-fjerner-alt-indhold-knyttet-til-qanon-bevaegelse/8318686

  Skal vi gætte på at trump klubben ryger øjeblikkeligt, men at ANTIFA stadig har samtlige af deres facebook sider i behold? Jeg gider ikke engang at tjekke.

  Kommentar by Per — 7. oktober 2020 @ 03:51

 9. Kommentar by Per — 7. oktober 2020 @ 03:51.

  Facebook ER Antifa..

  Og BLM.
  Og betonkommunisme.
  Og radikalfeminisme.
  Og en flok dybt forkælede. utilpassede snothvalpe, der aldrig har manglet en skid i livet, og aldrig nogensinde har lært at håndtere et ‘NEJ!’

  Kommentar by Kimski — 7. oktober 2020 @ 04:01

 10. Tesfaye vil nu straffe sharia-imamer med op til tre års fængsel: »Vi må nok erkende, at lovgivningen er skruet sammen til fortiden«

  Regeringen fremsætter nu et lovforslag, der kan udløse op til tre års fængsel til imamer, der med skilsmissekontrakter udøver negativ social kontrol. Lovforslaget kan også ramme de familiemedlemmer, der udøver kontrollen. »Vi er nødt til at tage det mere alvorligt, når vi ser eksempler på imamer, der blander sig i skilsmissesager.« Men fagfolk mener ikke, at lovforslaget løser problemet. Tværtimod kan det skubbe imamer og kvinder længere ud i mørket, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 7. oktober 2020 @ 07:21

 11. I krisetider ved ekstremisterne, at det gælder om at kuppe magten. Det havde bl.a. Lenin og Hitler succes med. Og Antifa/BLM i USA.

  Og ekstremisterne i EU vil også være med og har ekstra travlt lige nu med at få færdigbygget det nye Sovjetunionen, inden Corona-krisen er overstået.

  Kommentar by traveler — 7. oktober 2020 @ 07:45

 12. Hvorfor er det kun historikere som Bent Jensen, der kan se lighederne mellem EU og SSSR? Jo mere EU kommer til at ligne Sovjetunionen, desto mere kommer de venstreorienterede til at elske EU. Når EU opretter de første Gulag-lejre for dissidenter, kommer Enhedslisten med på EU-vognen! (Min forudsigelse)

  Kommentar by A-mad — 7. oktober 2020 @ 08:10

 13. Opslag fra “encyclopedia britannica”:

  Saint Ursula, (flourished 4th century, legendary leader of 11 or 11,000 virgins reputedly martyred at Cologne, now in Germany, by the Huns, 4th-century nomadic invaders of southeastern Europe.

  Stupid Ursula, (flourished 21th century, infamous leader of EU and 77,000 bureaucrats reputedly martyred at Bruxelles, now in Belgium, by the Muzzies, 7th-century nomadic invaders of northern Europe.

  Kommentar by Gustav Jensen — 7. oktober 2020 @ 08:48

 14. EU er i sin konstruktion en diktatorisk kommision, som ingen jordforbindelse har med de befolkninger den skulle repressentere, som vi ikke aner hvem og hvad har indflydelse på (Arabiske olie lobbyister mit gæt), og som kyler direktiver ud, hen over hovedet på Nationale parlamenter, og hvis parlamentariske grundlag er et Micky Mouse parlament, så sådanne belærende Kommisionsformænd/kvinder der mener de skal bestemme hvad EU- landendes befolkninger skal mene og tænke, er selvfølgelig nærliggende. EU er i sin konstruktion en kopi af det tidligere DDR.(Marrakesh traktat etc). DET ER BARE OM AT KOMME UD AF EU, OG DET KAN IKKE GÅ HURTIGT NOK. Støt SIAD. . http://www.siaddk.wordpress.com. God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 7. oktober 2020 @ 08:56

 15. 10) Må rose statsministeren i det her tiltag (Det er meget sent, men bedre sent end aldrig). Det er et flot initiativ. Generelt begynder det at lysne fra Socialdemokratiet. Dejligt at lægge mærke til. Tak.

  Kommentar by Michael Unna — 7. oktober 2020 @ 08:59

 16. Piphans, du har ret i mange ting, men du kunne nu godt udtrykke dig lidt mere elegant nogle gange. Det skader UPs renommé hvis man ikke vælger sine ord med en vis omhu.

  Kommentar by Bent A — 7. oktober 2020 @ 09:11

 17. Mette F lyder ganske fornuftig når hun snakker om at migranternes kriminalitet har taget overhånd. Men man skal ikke lade sig narre. Alle de gamle partier vil blive ved med at svigte os. Og i skilsmisse-sager er det ikke imamer der har magt. De er kun en slags mæglere. Så det med tre års fængsel til imamer rammer ved siden af skiven.

  Der er nu så meget bluff og hykleri i Chrborgs politik, at man er nødt til at skelne hårdt mellem hvad politikerne siger, og hvad de foretager sig i praksis.

  Kommentar by Bent A — 7. oktober 2020 @ 09:19

 18. @17.Bent A.. Man observerer, at jo mere Danmark deltager i internationale organisationer som forpligtende medlem – desto mere bliver Danmark røvrendt af de store folkerige medlemsstater. I praksis fungerer Danmark nu som en tysk delstat – Nordmark.
  Allerede kong Christian IX tilbød Danmark som medlemsland af det Det Nordtyske Forbund, “Norddeutscher Bund”. Ud fra den naive betragtning, at Danmark derved kunne beholde Slesvig som integreret del af Danmark. Den hoppede Otto von Bismarck selvfølgelig ikke på. Bismarcks efterfølger Merkel foretrækker Danmark som lydig underhund og kvotestat; som reservelager til opbevaring af underlødigt stærkt lugtende migrantkød.
  Merkels far hed i øvrigt Horst Kaźmierczak og moderen Herlind Jentzsch. Altså polsk-tyske aner, så hva’ faen laver hun i Berlin?

  Kommentar by Gustav Jensen — 7. oktober 2020 @ 10:04

 19. Kommentar by NotariusUmulius — 7. oktober 2020 @ 07:21
  “Tværtimod kan det skubbe imamer og kvinder længere ud i mørket”
  Det eneste der bliver skubbet længere og længere ud i det mørke helvede er dumskerne.

  Kommentar by piphans — 7. oktober 2020 @ 10:06

 20. Hvorfor har EU så megen magt? Fordi der er så meget medløberi fra de forskellige landes statsministre. Sidst da Mette F sagde ja til at Danmark skal betale 4.5 milliarder mere pr. år i EU-kontingent, så vi nu fremover skal betale 25 mia. årligt for at være med i EU-klubben.

  Og det med co2, klimaet og den grønne omstilling vil for det første koste skatteyderne dyrt, og for det andet vil hysteriet blive brugt til at vende op og ned på samfundene, så de bliver mere kommunistiske, mere totalitære og mere tyranniske!!

  Klimaet bestemmes først og sidst af SOLEN. Det ser man bort fra, nu hvor politikerne er blevet klima-religiøse. Læg mærke til at man aldrig forklarer tingene nærmere. Man går bare ud fra at co2 er en giftig og skadelig luftart. Det er co2 ikke. Og ud fra at Danmark kan gøre en masse godt for hele klodens klima. Det er storhedsvanvid. Det kan være udmærket at bekæmpe forurening, men man behøver jo ikke løfte det op i religiøse og hysteriske højder. Hos hodja mv. kan man finde artikler som sagligt påviser at snakken om vindmøller og el-biler osv. er urealistisk og uden jordforbindelse.

  For dem som gerne vil sælge atomkraftværker, vindmøller og el-biler osv. kan klima-hysteriet være en god ting, en fed fidus, men for europæerne og verden som helhed vil det være bedre hvis politikerne slog koldt vand i blodet.

  Corona-pesten plus klima-fanatismen kan føre til masser af økonomiske ulykker, udbredt fattigdom og delvis kollaps af sundheds- og velfærdssystemerne. Oveni kommer så den fortsatte indvandring. Alt i alt kan Europa være på vej mod den største katastrofe nogensinde, fordi den samlede politik er feministisk, kortsynet og hovedløs. Og yderst nedladende og arrogant overfor de demokratiske og nationale værdier og Europas kultur.

  Se også “Why women destroy families, nations and civilizations”.

  Kommentar by Bent A — 7. oktober 2020 @ 10:08

 21. Hvem har egentligt stemt på Ursula von der Leyen? Jeg erindre ikke at være blevet spurgt! Hvem og hvad giver hende ret til at stå og kalde europæerne racister?
  Det hun burde beskæftige sig med var at lette handel med varer og tjensteydelser over landegrænserne. Det er det danskerne stemte for i 1972! Men unionen? Det eneste jeg mener at have hørt er, at unionen er stendød! Danskerne har aldrig stem for at Ursula skal blande sig i indvandring, og at EU domstolen skal have det sidste ord i dansk lovgivning og retspraksis! Tværtimod vi har vores forbehold, selvom EU domstolen har bidt kanterne af vores forbehold, godt hjulpet på vej af EU glade danske politikere!
  Danske politikere vil så gerne ned og sidde i Bruxelles når vælgerne har forkastet dem hjemme i Danmark, og det kan ikke lade sig gøre hvis de har modarbejdet EU’s magt i deres politiske virke. Jeg mener Victor Orban står nok ikke i forreste række til en større bengnaver post i EU!
  EU er i bund og grund en udemokratisk konstruktion! Pludselig stå en for mig og de fleste danskere fuldstændigt ukendt person og udgyder sin galde over os!
  Vandvidet hersker i Bruxelles, Berlin har magten – hjulpet af Macron – vores allierede Briterne er ude og vores nye allierede Nederland og Østrig, har ikke muskler til at stå imod Berlin Paris aksen! Måske det er på tide at komme ud, inden vi bliver ædt!

  Kommentar by Den Nervøse — 7. oktober 2020 @ 10:27

 22. Uvalgte diktatorer ævler altid om dem selv.

  Kommentar by Hul igennem? — 7. oktober 2020 @ 10:42

 23. der er nyheder i de link.
  https://www.stm.dk/statsministeriet/publikationer/lovprogram-for-folketingsaaret-2020-2021/

  Kommentar by Charles — 7. oktober 2020 @ 10:42

 24. Hvad lavede hun som forsvarsminister ? Skjules der noget lige som med Hillary Clinton
  https://www.breitbart.com/europe/2019/12/22/hillary-2-0-data-new-eu-chiefs-official-phone-wiped/

  Kommentar by k.m. — 7. oktober 2020 @ 10:51

 25. Jeg synes godtnok at Ursula minder påfaldende meget om Pernille Skipper på billedet.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 7. oktober 2020 @ 10:58

 26. Vi er godt og grundigt Fucked.

  Det eneste Vi kan gøre for at redde Vores selvstændighed er at komme ud af EU, hurtigst muligt. EU ved godt at de er nødt til at slå til nu mens den overvældende modstanden til EU som projekt endnu er så fragmenteret som den er.

  Når det endelig går op for almindelige mennesker hvad der er ved at ske så ender det med en gigantisk Europæisk borgerkrig på kryds og tværs af alle grænser.

  Hvis Danmarks og for den sags skyld resten af de Europæiske landes suverænitet skal reddes så er det ved at være sidste udkald!

  Kommentar by Santor — 7. oktober 2020 @ 11:39

 27. Ursula von der Leyen er læge / dr.med. fra Medizinische Hochschule Hannover og Master of Public Health, MPH (Meister der öffentlichen Gesundheit – Öffentlichen Gesundheit? Tak for kaffe!) – Henset til tysk læge-historik, så fristes man til at spørge: Hvad fanden sker der oppe i knoppen på tyske læger?

  Kommentar by T. Flodur — 7. oktober 2020 @ 11:54

 28. Der er håb at hente i VISA-landende- Ungarn, Polen, Tjekkiet, Slovakiet, Bulgarien og Rumænien. God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 7. oktober 2020 @ 12:07

 29. Henset til tysk læge-historik, så fristes man til at spørge: Hvad fanden sker der oppe i knoppen på tyske læger?

  Kommentar by T. Flodur — 7. oktober 2020 @ 11:54

  Ursula Mengele?!?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 7. oktober 2020 @ 12:57

 30. Anti-racistisk = manglende kritik af islams negative indflydelse på de vestlige samfund

  Kommentar by Holger_Danske — 7. oktober 2020 @ 13:18

 31. De små tyndarmede Antifa-pjok sidder og klapper i deres små buttede hænder…

  Kommentar by Revisoren — 7. oktober 2020 @ 13:34

 32. #3 Piphans “Myrdet titusindvis af vores Danske Landsmænd”

  De dansk tabstal under 2. verdenskrig var lidt over 5.000.
  Ca. 2.000 danske soldater døde i tysk krigstjeneste!!!
  Ca. 100 danske soldater døde i allieret tjeneste
  Ca. 1.800 danske søfolk døde.
  Ca. 1.000 civile døde
  Ca. 100 jøder døde.
  Man kan anlægge det synspunkt at hvert dødsfald er et for meget, men da den danske regering og det danske folk besluttede at indordne sig under forholdene, så slap vi lempeligt igennem besættelsen.
  Frihedskæmpere blev vi først alle sammen 04. maj 1945 om aftenen.
  Et land som Holland havde over 200.000 døde. Ikke underligt at Danmark af tyske soldater blev kaldt flødeskumsfronten.

  Kommentar by bjarne binee — 7. oktober 2020 @ 13:57

 33. Det var hedengangne statsminister Jens Otto Kragh der lagde taktikken
  der fik os ind i EU. Der skulle kun tales om handel og vareudveksling,
  ikke så sært at han havde travlt med at komme væk efter at EF valget
  var overstået.

  Kommentar by Per K. — 7. oktober 2020 @ 15:09

 34. who picks the asswipes in the eu commission, is that the people citizens or someone else, corrupt pedophiles, satanists, traitors?

  why do you become a politician, journalist or police if you are so smart and talented? I know of one case where an asswipe took ten years to grduate from a law school and he became police, of course. what else would you do with that worthless degree? that was his best bet and he still thinks he is “smart”. of course if you are a piece of shit, a garbage with low iq, then that is the best you can do. and it answer the question why idiots are flocking to the “profession” as police. when you have so many asswipes wanting to be police then you get results you have now. closure of cases because tyou do not want to work. you rather jerk off with other beta cucks than solve a simple case and who raped a under aged girl. retards do not care, as long it does not happen to them, that is why all the beta cucks live far from the ghettos, but hey they are politically correct. i wonder if it is racism if i moved to the same place and everyone else where police, politicians and journalists live, disguisitng creeps.

  Kommentar by Erwache — 7. oktober 2020 @ 16:33

 35. Ursula von der Leyen er et klart bevis på, at det udemokratiske EU er storaftager af medlemsstaternes politiske affald og er blevet udnævnt efter parametre om dårligste politiske embedsførelse i eget land.
  Det er nok af selvsamme grunde, at Adolf Angela Merkel har en så enerådende status i EU?
  Og at Lars Løkke Landsforræder måtte se sig sat ud af en forhåbet toppost, skønt underskriften i 2018, og at Mette Magt Fredderiksen nu, går efter, at signalere stram kurs, men reelt lægger sig flat for EU og konventionerne, mens hun, kold som en Hitler, tager pis på etniske danskere gennem løgne / ikke gennemførbar valgflæsk, indfører diktaturet ad bagvejen :-(
  – tænk blot nærmere over, HVAD det seneste års lovændringer/lovønsker fra regeringen/Statsministeren kan føre til, MOD etniske danskere!!!

  Kommentar by M.S. Carstens — 7. oktober 2020 @ 21:56

 36. Også før i tiden var magthaverne meget KORTSYNEDE. I tiden op til krigen i 1848-50 tillod man tysk indvandring i det sydlige Danmark. Det endte i krig som Danmark vandt. Men krigen kunne have været undgået. Man vidste at der med stor sandsynlighed kunne blive krig igen, men undlod at opruste. Man moderniserede ikke hærens udrustning. Resultatet blev at vi tabte krigen i 1864. Den kostede mange tapre danske soldater livet. Blandt konsekvenserne var 1. verdenskrig (pga. Tysklands samling), og at 6000 sønderjyder mistede livet.

  Her i nutiden er magthaverne/politikerne lige så KORTSYNEDE. Intet har de lært. Det næste kan blive at 600.000 danskere omkommer, eller flere end det. Og at 5 millioner danskere mister deres livsgrundlag, deres hjemstavn, deres folkehjem: Danmark.

  Kommentar by Bent A — 7. oktober 2020 @ 23:41

 37. Kommentar by bjarne binee — 7. oktober 2020 @ 13:57
  Jamen du har helt ret, det var kun fordi jeg også tænkte på tiden før ww2, det var såmænd kun derfor.

  Kommentar by piphans — 7. oktober 2020 @ 23:50

 38. Kommentar by T. Flodur — 7. oktober 2020 @ 11:54
  “Hvad fanden sker der oppe i knoppen på tyske læger?”
  Det kan jeg såmænd godt svare på – absolut intet, nada, zero, nul.

  Kommentar by piphans — 7. oktober 2020 @ 23:54

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper