13. oktober 2020

Professionel armensk fodboldspiller vil i krig: “I told him if I don’t do it now, he has to go in 20 years.”

Søndag aften spillede Danmark en Nations League-kamp mod Island, men efter de med Christian Eriksen i front knælede for (underkastede sig) Black Lives Matter kan landsholdsfodbold ikke rigtigt hidse mig op. Andre lande har ikke forkælede selvhadere i front, ja, nogle tager ligefrem nationalstaten seriøst.

I skrivende stund er der krigslignende handlinger mellem kristne Armenien og muslimske Aserbajdsjan, også denne gang med (det kristne) Nagorno-Karabakh som stridspunkt. Tyrkerne står bag Aserbajdsjan, herunder ikke mindste De Grå Ulve. Armenierne husker folkedrabet i 1915, og tager ikke let på stortyrkiske ambitioner. For den armenske landsholdsangriber Yura Movsisyan (der spillede en sæson i Randers FC for år tilbage), er det blodig alvor, selvom han lever og bor i USA. I sidste uge medvirkende han i et eksil-armensk show, der samlede ind til krigens ofre. Her forklarede det 33-årige nationale idol, at han selv ville drage i krig, hvis konflikten fortsatte.

Yura Movsisyan: My son asks why I want to go to war. I told him if I don’t do it now, he has to go in 20 years. I said he was lucky enough to live in the United States, but if I don’t go now, kids his age living in Armenia will have to go.

… everybody talks about why we help. Armenia have given us so much. Our country has given us so much. Just being an Armenian is a blessing. Especially for me. Playing for Armenia in the world stage was the biggest blessing in the world. I had the chance to play for the US – I didn’t wan’t to, cause I knew that right before the game, when the national anthem hits. It is not going to get me motivated to play for the US. … If I play for Armenia, that moment, right before the game starts, when our national anthem hits.. I was to proud to do it. …

Vært: Always think about your actions. Because your kids care about what you do, not what you say. … You have to lead by example. This happened in 1915, if I were around I would have – No you wouldn’t. You’re living it now – show me what you got. What are you doing know. Forget about what you would have done if things were different. What are you doing now? Set an example for your kids. That’s how we gonna keep our tradition, that’s how we’re gonna keep our culture, our beautiful flag standing there. Otherwise 10-15-20 years from now, we’re not gonna have a flag, we’re not gonna have a country…

(Yura Movsisyan i Wise Nuts’ Facebook-live, 6. oktober 2020)

Oploadet Kl. 01:53 af Kim Møller — Direkte link14 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/114041/trackback

14 Comments »

 1. Han har ret, han bør tage afsted. Det er et vanvittigt projekt Tyrkiet/Azerbaijan har sat i værk, de ønsker at fjerne den kristne Armenske befolkning med magt. Derudover er der også et rygte om at klyngebomber er anvendt formentligt købt af Israel,men hvorvidt det er sandt må tiden vise.

  Kommentar by Draugr — 13. oktober 2020 @ 02:10

 2. Armenierne har al mulig grund til at forsvare sig, for ellers vil de blive invaderet, fordrevet, udryddet eller gjort til trælle. Armenien styres ikke af feminister/kommunister/nihilister, og derfor er armenerne i stand til at forsvare sig effektivt mod muslimerne og tyrkerne. Og de vil blive støttet af russerne. Armenerne er ikke som de feminiserede og hjernevaskede svenskere, som hellere vil begå kollektivt selvmord end blive kaldt racister af løgnemedierne.

  Kommentar by Bent A — 13. oktober 2020 @ 02:29

 3. Tyrkiet venter bare på at gøre færdigt hvad de begyndte i 1915! De kristne og andre ikke muslimer skal ud af Mellemøsten! Tyrkiet ser dig selv som regionens stormagt, de drømmer om det Osmanniske riges genopstandelse!

  Kommentar by Den Nervøse — 13. oktober 2020 @ 04:43

 4. Herhjemme har vi Karen Jeppe, som blev gjort til Helt i Armenien (efter 1 verdenskrig) fordi hun redde mange Armeniere fra slaveriet og døden. Armenerne mindes hende. Det er det ældste kristne land imod det islamiske helvede. Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com . God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 13. oktober 2020 @ 08:33

 5. Det kunne en del tyrkere i Danmark lære noget af- ikke fordi at jeg sympatiserer med dem, det er mere , hvad laver du egentlig her, bortset fra at nasse socialhjælp og skide kriminelle tabere i store mængder?
  Der bliver aldrig noget stortyrkiet, tyrkerne er bare for slappe og sløve, når det kommer til noget- og Erdolf vil også dø en dag enten af alderdom eller en rivals kugle.

  Kommentar by Hul igennem? — 13. oktober 2020 @ 09:08

 6. Den fortsætter. 1400 års krigen. Kristne, der kæmper mod at blive erobret af islam. De kristne armeniere kæmpede med russisk-og græsk orthodokse kristne mod islams invasion i århundreder. Til sidst tabte islam endelig med med osmannerriget sammenbrud efter 1. verdenskrig.

  Islam bredte sig for 1400 år siden fra ørkenbeduinerne på den arabiske halvø til det øvrige mellemæsten og Balkan til Wiens porte og til Nordafrika og til Pyrenæerne og østpå erobrede de Indien og et stykke ind i Kina.

  Jeg læser lige nu om slaget ved Lepanto 7.10.1571 mellem Osmannerriget og en kristen alliance i Lepantobugten i Det Ægæiske Hav. Den kristne alliance bestod af paven, Venezia og Spanien. Den osmanniske flåde led et knusende nederlag, som blev fejret over hele den kristne verden.

  Cypern blev tilbageerobret, men den blev generobret få år efter af osmannerne. Da det osmanniske rige brød sammen efter nederlaget i 1.verdenskrig, gik magten på Cypern til det græsk-orthodokse befolkningsflertal.

  Men den 20. juli 1974 invaderede Tyrkiet Cypern og de holder stadig Nordcypern med havnebyen Famagusta besat. Siden 1974 har Famagusta, sammen med 37% af Cyperns territorium, været kontrolleret af tyrkisk militær.

  EU-medlemmet Cypern bruger Tyrkiets ulovlige besættelse af 1/3 af landet som begrundelse for at nedlægge veto imod forskellige EU-vedtagelser. 1400-års krigen fortsætter.

  Kommentar by A-mad — 13. oktober 2020 @ 09:14

 7. Hul igennem? — 13. oktober 2020 @ 09:08
  Jeg håber at du får ret.
  Alt andet ville være ubærligt. Ingen tvivl om at der er mange, og ikke kun tyrkere der ønsker en åben port til Tyrkiet.
  Europæiske forrædere der taler med to tunger arbejder hårdt i kulisserne for at vælte nationalstaterne.

  Kommentar by f28103525@hotmail.com — 13. oktober 2020 @ 09:17

 8. Hul igennem? — 13. oktober 2020 @ 09:08
  Jeg håber du får ret.
  Der er mange der vil af med nationalstaterne i Europa og en storstilet invasion fra Tyrkiet ville omgående styrke EU.

  Kommentar by f28103525@hotmail.com — 13. oktober 2020 @ 09:20

 9. Armenerne har taget ved lære af folkemordet i 1915, hvor en million armenere blev myrdet af tyrkerne. Også de armenske politikere har taget ved lære. Derfor er de solidariske og loyale og står sammen med deres landsmænd og folk imod agressorerne. Og fordi armenerne ikke er udsat for politisk løgnepropaganda og feministisk forræderi, har de gode muligheder for at klare sig.

  I modsætning til danskerne der både angribes af en ydre fjende og en indre fjende. Og som gennem 30-40 år er blevet indoktrineret af kommunisterne og feministerne. Meget tyder på at Danmark får samme skæbne som Sverigstan. For flertallet af danskerne har hverken taget ved lære af massemordene i Tyrkiet 1915, i Europa 1939-45, i Mellemøsten og Afrika gennem over 1000 år. Og og nutidens terror i Sverige, Frankrig, England, Syrien, Iran og Afghanistan har de heller ikke tænkt nærmere over.

  I stedet for at fremhæve krænkede feministtyper som So fie Linde og Lotte Rod, i stedet for at jagte og eftersøge prins pilfingre som Morten Østers, skulle DR måske hellere starte en kampagne for at finde frem til de radikalt SINDSSYGE i dansk politik og journalistisk. Alle dem som lider af åndelig formørkelse, mental svindsot og fascistisk moral.

  DR burde måske starte hos sig selv?

  Kommentar by Bent A — 13. oktober 2020 @ 09:40

 10. De vesteuropæiske globalister og den muhamedanske verden har samme mål:

  Een verden forenet.

  Kommentar by Bastardo — 13. oktober 2020 @ 10:18

 11. Så skal den “danske” landsholdsspiller Mathias Zanka Jørgensen vel snart i krig for sit store idol Erdogan?

  Kommentar by Revisoren — 13. oktober 2020 @ 12:50

 12. who cares about the shithole armenia and who fucking cares about the commie retards that play football? who wastes time with that garbage when there are more important things to be done and there are better things to do in your own nation than to cover some stenchy crap. get your fucking act together. do they care about you? yeah, they care about your money and that is it. let their own help them.

  Erwache jetzt!

  Kommentar by Erwache — 13. oktober 2020 @ 16:11

 13. Shithole landet tyrkiet begår krigsforbrydelser mod Armenien, og det betyder faktisk at NATO og dermed også Mohammedanmark også begår krigsforbrydelser. Derudover så betaler aben erdogan fra Shithole landet tyrkiet ISIS soldater for at tage til tyrkerne i azerbaijan for kæmpe mod Armenien.

  Her er et nyt og rigtig godt interview med Armeniens præsident Armen Sarkissian, og det er værd at høre for det berør også EUSSR – https://www.youtube.com/watch?v=nXppOr4G0Kg

  Kommentar by piphans — 13. oktober 2020 @ 20:34

 14. Tja, og i DDR har man ansat tyrkeren Erkan Øzden (uddannet på RUC), som vært på TV-avisen…

  Kommentar by Revisoren — 15. oktober 2020 @ 15:26

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper