15. oktober 2020

Frederikssund: Fire unge cykeltyve overfaldt 35-årig mand – “… han fik et knivstik i den ene balle”

Etnicitet oplyses ikke, men knivstikkende cykeltyve indikerer en form for impulsstyring, der er meget udbredt syd for Gendarmstien. Fra døgnrapporten for Nordsjællands Politi – Mand overfaldet.

“Frederikssund: En 35-årig mand fra Frederikssund blev mandag eftermiddag omkring klokken 13.00 overfaldet af fire unge mænd. Overfaldet skete ved Sillebroen efter den 35-årige havde sagt til de unge, at han ville ringe til politiet, da de unge var i færd med at stjæle mandens cykel. Da den 35-årige vendte ryggen til de unge for at tage sin telefon frem, overfaldt de ham med slag og spark, ligesom han fik et knivstik i den ene balle. Politiet kom til stedet og anholdt henholdsvis en 16-årig ung mand fra Fjenneslev og en 17-årig ung mand fra Jægerspris. De to øvrige medgerningsmænd flygtede fra stedet, men politiet er bekendt med deres identitet.”

(Sillebroen, Frederikssund; Foto: Maps)

Oploadet Kl. 01:41 af Kim Møller — Direkte link15 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/114144/trackback

15 Comments »

 1. Det er hverdagsterror, og den breder sig mere og mere. Men allerede for en del år siden hørte jeg om en dreng der fik sin nye knallert som han længe havde sparet op til, STJÅLET MENS HAN SAD PÅ DEN. Han skulle til at parkere den ved hjemmet i en boligblok, men så sprang nogle AEH’ere på ham, væltede ham, sparkede ham og kørte væk med knallerten. Disse tyves frækhed kender ingen grænser.

  Siden har vi set masser af endnu værre og langt værre forbrydelser.

  De radikale og “borgerlige” politikere som har fyldt Danmark med kulturfremmede, er meddelagtige i alle de forbrydelser som “berigerne” har begået mod danskerne.

  Kommentar by Bent A — 15. oktober 2020 @ 02:12

 2. Knivstik i ballen eller låret er et kendt perker trick, da det giver lavere straf end hvis der stikkes i nærheden af organerne i kroppen.

  Kommentar by Per — 15. oktober 2020 @ 02:23

 3. *Bent A 02:12
  Hverdagsterror – godt ord og meget beskrivende. Den konstante dominans optræden i Metro, S tog og Busser, i nattelivet og bare på gader og stræder, Altid kujoner, altid flere om en. De må have et uhæmmet behov for mobiltelefoner for det er altid dem de stjæler!

  Kommentar by Den Nervøse — 15. oktober 2020 @ 08:01

 4. @Per
  Og det giver ingen mening for de næststørste hovedpulsårer og vener sidder i lår og lysken.

  Kommentar by W — 15. oktober 2020 @ 08:30

 5. ALDRIG vende ryggen til en muslim. Deres krigsmanual har et stort afsnit om BAGHOLD

  Kommentar by tavsen — 15. oktober 2020 @ 09:08

 6. De fire “unge” efter tilfangetagelse og dom efter udstaaet straf ,dem og deres familie straks udvisning,det er det enesate sprog disse individer forstaar Hvorfor kan vi ikke forstaa det??

  Kommentar by dunk — 15. oktober 2020 @ 12:15

 7. I 1400 år har deres eneste bidrag til menneskeheden været snigmordere og terrorister, og hver eneste dag beviser de til overmål, at de er fuldstændigt ude af stand til at hæve sig over det niveau.

  Kommentar by Kimski — 15. oktober 2020 @ 12:16

 8. En skrev om at om to-tre år kunne Danmark være som Sverige.

  Ja, og om fem år kan det være at Danmark er blevet et skrækeksempel for svenskerne.

  Kommentar by Bent A — 15. oktober 2020 @ 13:17

 9. Røvbalde><høballe.

  Kommentar by Nielsen — 15. oktober 2020 @ 13:40

 10. Det stakkels offer skal måske kun være glad for, at han ikke også blev udsat for at blive voldtaget analt, og begravet levende på en kirkegård, som muhammedanerne nu er begyndt på i Sverige.

  Kommentar by Revisoren — 15. oktober 2020 @ 15:16

 11. Die dumme dänen ville have islam i deres land, og nu kan die dumme dänen ikke forstå at de bliver stukket ned. Danskerne er ubetinget verdens dummeste folkefærd.

  Kommentar by piphans — 15. oktober 2020 @ 17:20

 12. Ja, det er forbløffende så dygtige og kloge danskerne var indtil 1968, og det er forbløffende så kludremiklede, dumme og fjollede de er blevet på kun fem årtier. Ihvertfald hvis man ser på hvordan politikerne og vælgerne opfører sig. Det er som om politikerne og vælgerne er blevet enige om at ødelægge Danmark og sig selv hurtigst muligt, ved at gøre Danmark til en blanding af Afrika, Mellemøsten og Sverigstan.

  Det er opskriften på kaos, selvdestruktion og total katastrofe.

  Nedturen begyndte nok med kommunisternes og feministernes infiltration af folkeskolen mv., hvor de startede med at afskaffe morgensangen, dansktimerne og historieundervisningen m.m.

  Kommentar by Bent A — 15. oktober 2020 @ 18:21

 13. Egentlig var det nok noget andet, de hellere ville stikke i hans balle… Endnu et bevis på en uintegrerbar voldskultur der stikker folk med knive i ballerne, men for De Radikale er en hvid mands hånd på et damelår jo langt værre.

  Kommentar by LarsB — 15. oktober 2020 @ 20:16

 14. tavsen — 15. oktober 2020 @ 09:08: Nej, det virker lidt naivt at true med at ringe til politiet og så vende ryggen til. Umiddelbart burde han opfordre dem til at lade hans cykel være og gå deres vej, stående i en fornuftig forsvarsposition, hvis de så bliver aggressive må han tage kampen vendt imod dem og forsøge at få den ene af dem ned at ligge så de måske opgiver. Vil han ringe bør han gå væk fra dem uden at de lægger mærke til ham, og så risikere de får fjernet cyklen før politiet dukker op. Det er enten-eller. Tag kampen eller søg væk og ring efter hjælp.

  Kommentar by Odo — 15. oktober 2020 @ 20:24

 15. Cykeltyve ?

  Det er da røveri hvor de hver står til 8 års fængsel…

  Kommentar by Morten Dreyer — 16. oktober 2020 @ 10:46

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper