16. oktober 2020

Information: Proud Boys ‘camouflerer’ deres ekstreme synspunkter ved at iføre sig Fred Perry polo’er

For et par uger siden bloggede jeg om amerikanske Proud Boys, der går på gaden i flok for at opretholde lov og orden, og åbent konfronterer hærgende venstreradikale. Trumps ‘Stand back and stand by’ chokerede avisredaktioner overalt på kloden, og siden er klapjagten gået ind på de her ubehagelige typer, der imødegår Antifa på gadeplan. En større forbrydelse, at dømme efter reaktionen hos de mange skrivende SJW’ere.

Et godt eksempel på mediernes afstandtagen kom i Information, blandt andet med Børsen-redaktør Chris Pedersen som kilde. Det virker helt tilfældigt om de her aktivistiske verdensreddere ender med at skrive for blodrøde eller kongeblå medier, og tragikomisk bliver det næsten, når Chris Pedersens argument for ikke at dyrke skinhead-looket var risikoen for vold fra højrefløjens modstandere. Fra Information.dk – Hadets polo (ved Lærke Cramon).

“Dette er historien om, hvordan tøjmærket, der blev lanceret af en britisk tennisstjerne, mod sin vilje er blevet et symbol på ekstremisme.

… ifølge modeeksperten Chris Pedersen, som også er redaktør på Børsen, har Fred Perry-mærket et oprørsk dna, som siden firmaets grundlæggelse har tiltalt grupperinger på den yderste højrefløj. …

De kender poloens ikonografi, og ved at tage den til sig indskriver de sig i en helt særlig højreekstremistisk fortælling. Når de tager Fred Perry-poloen på, er de udmærket klar over, hvilken europæisk historie de refererer til,’ siger han. …

Selv kunne Chris Pedersen ikke finde på at iføre sig Fred Perrys klassiske polo. Han har engang kortvarigt forsøgt sig med skinheadlooket, og det var ikke fedt, fortæller han. …

‘En nat i byen kiggede to mænd på mig og vurderede, at jeg var en rod, der var ude på ballade. De begyndte at provokere, sang sange, der skulle opildne mig til slåskamp, og det var dér, det gik op for mig, at det var mit tøj, der skabte den dårlige stemning.‘ Chris Pedersen opdagede, at ‘der er nogle tøjmæssige grænser, jeg kan lege med, men hvis jeg går over dem, så ligner jeg en højreekstremist‘, fortæller han. …

Som modemand ved Chris Pedersen altså alt om, hvad denne type beklædning kan signalere. Andre ville derimod sagtens kunne iføre sig en Fred Perry-polo uden at ane, hvilke konnotationer der kan følge med tøjvalget. Og det er netop derfor, tøjet er attraktivt for ekstremister, mener Cynthia Miller-Idriss, som er sociologiprofessor på American University i Washington. Hun har skrevet bogen The Extreme Gone Mainstream, hvori hun skriver, at det yderste højre i løbet af de senere år stort set har bevæget sig væk fra militærstøvler og skaldede isser til fordel for tøj, der også indgår i den normale mode. …

Proud Boys camouflerer altså deres radikale synspunkter ved at iføre sig tøj, som naboens søn også kunne tage på, og forsøger dermed at nå ud til segmenter, der ikke ville være lydhøre over for gammeldags højreradikale grupper.”

(Mit nyindkøbte eksemplar af ‘hadets polo’: Fred Perry, twintipped black/yellow/yellow; JD Sports)

“The rise of the alt-right has put clothing companies like Fred Perry and New Balance in a tough position. They can’t force white nationalists and xenophobes to stop buying their clothe… They could theoretically take firmer stances against bigotry by donating a portion of the profits from the affiliated products to an organization that fights hate groups. What Proud Boy would sport a Fred Perry shirt if it signified money flowing to, say, the Council on American-Islamic Relations?” (hristina Cauterucci, Slate, 2017)

Fred Perry does not support and is in no way affiliated with the Proud Boys. It is incredibly frustrating that this group has appropriated our Black/Yellow/Yellow twin tipped shirt and subverted our Laurel Wreath to their own ends. … The Fred Perry shirt is a piece of British subcultural uniform, adopted by various groups of people who recognise their own values in what it stands for. … The Black/Yellow/Yellow twin tipped shirt has been an important part of that uniform since its introduction in the late 70s, and has been adopted generation after generation by various subcultures, without prejudice. … To be absolutely clear, if you see any Proud Boys materials or products featuring our Laurel Wreath or any Black/Yellow/Yellow related items, they have absolutely nothing to do with us…” (Fred Perry, 2020)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/114187/trackback

67 Comments »

 1. Fedt. Jeg har flere Fred Perry polo shirts samt en Fred Perry taske; de skal da støves af og i brug igen, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. oktober 2020 @ 11:30

 2. De ragende sindssyge kællinger (m/k) på venstreoverdrevet må satme lige sende mig en jævnlig opdatering om, hvad de på ugebasis bliver hysteriske og voldelige over. Mennesker med et egentlig liv kan da ikke forventes at gå op i sådan noget. Men idioterne angriber åbenbart alligevel på grund af folks tøjvalg. Piphans har ret, luk det her lorteland indtil de uproduktive tabere er sultet ihjel. SÅ kan vi begynde forfra. Det bliver en brat opvågning for dem, som troede de var produktive…

  Kommentar by Lider af danskhed — 16. oktober 2020 @ 11:53

 3. Kommentar by Lider af danskhed — 16. oktober 2020 @ 11:53.

  Du skriver det selv; ‘Mennesker med et egentlig liv…’.
  Der er ikke noget liv, kun en evig jagt efter det næste emotionelle fix, krydret med en dyb angst for at være udenfor/ikke høre til, samt et uendeligt, altomfattende behov for accept, man er mere end villig til at prostituere sig for at få opfyldt.

  Kommentar by Kimski — 16. oktober 2020 @ 12:15

 4. Er det ellers ikke det samme venstreradikale speltsegment der påstår, at en islamisk hijab og burka bare er et stykke stof, som man ikke kan tillægge nogen symbolsk betydning?

  Kommentar by Revisoren — 16. oktober 2020 @ 12:17

 5. Børsen er ikke nogen god reklame..

  Kommentar by Hul igennem? — 16. oktober 2020 @ 12:24

 6. Nu bliver jeg jo nødt til at købe Fred Perry Poloer igen. Jeg var ellers gået over til Gant og La Coste.

  Kommentar by M.P. — 16. oktober 2020 @ 12:35

 7. Kronprinsparret i Sverige skulle torsdag optræde officielt i Västmanland, men kronprinsesse Victoria dukkede – overraskende – alene op uden ægtefællen, prins Daniel.

  Noget, som de svenske medier af gode grunde bed mærke i.

  Det viste sig imidlertid, at der var gode – og ikke mindst sikkerhedsmæssige – årsager til afbuddet. Prins Daniel var nemlig blevet syg, forklarede kronprinsessen, efter hun havde mødt Västmanlands borgmester, Minoo Akhtarzand.

  Hvad fanden er nu det?; har de sindssyge svenskere nu også lagt gyldne kæder om halsen på de lokale muhamedanere?!?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. oktober 2020 @ 12:44

 8. Venstrefløjen laver shitstorm mod selv den mindste ting, undtagen muslimer og deres påklædning
  https://politiken.dk/kultur/art7962613/Foto-af-statsministers-kavalergang-s%C3%A6tter-sindene-i-kog-p%C3%A5-internettet

  Kommentar by k.m. — 16. oktober 2020 @ 13:19

 9. “INFORMATION” VAR ENGANG EN AVIS for tilhængere af frihed og folkestyre, men er siden blevet til en kommunistisk brøleabe der ikke udspreder andet end mis-information, løse rygter og rød propaganda. Den er styret af samme slags marxister, feminister, sexisme-tosser, islam-tilbedere og klima-religiøse som Pølletiken, DR og TV 1+2.

  Hos snap kan man læse om den mentale virus-sygdom eller muterede hundegalskab der angriber hjernen hos især “intellektuelle”. Er man først blevet smittet med denne åndelige HIV-lidelse, er der kun ringe håb om helbredelse.

  Kommentar by Bent A — 16. oktober 2020 @ 13:29

 10. Hvis du ikke har opdaget det endnu Notarius,hedder borgmestre og dommere i Danmark og sverige hassan og mustafa deres notarer hedder hamida og aisha. Sveapolisen havde adskillige patruljevogne som KUN bestod af arabere til at stoppe Rasmus Paludan på broen til Absurdistan,som for længst burde have været kastet i vandet.

  Kommentar by Nielsen — 16. oktober 2020 @ 13:30

 11. Citat: “Chris Pedersen opdagede, at ‘der er nogle tøjmæssige grænser, jeg kan lege med, men hvis jeg går over dem, så ligner jeg en højreekstremist‘, fortæller han. …”

  Altså pointen er, at venstreekstremister er så lagt ude i idioti, at de reagerer krænkende og voldeligt på andres tøjvalg eller look. Skinheadlooket kan da være cool for nogle og i perioder, men det betyder ikke, at de dermed er nazister, der ‘fortjener’ at blive knaldet ned.

  Ser man igennem al mediehysteriet, ser de amerikanske Proud Boys ud til at have en beundringsværdig, men udsat samfundsfunktion med at ville beskytte små butikker og erhvervdrivende fra at få ødelagt deres virksomhed og blive ruineret økonomisk af venstreradikale bøller.

  Kommentar by traveler — 16. oktober 2020 @ 13:39

 12. Som “Lider af danskhed” skriver 11.53, så er de ravende sindssyge kællinger (m/k) på venstreoverdrevet, inclusive professorer og professorinder, præster og præstinder, politikere og politik-kvinder, så gennemsyrede af galskab, at de både er farlige for sig selv og alle andre. Hvornår begynder man at udvide antallet af sengepladser på statshospitalerne? De mange frit omkringløbende ravende sindssyge feminister og europater viser jo at afskaffelsen af tusindvis af sengepladser har været en alvorlig fejltagelse fra V, K og DFs side.

  Kommentar by Bent A — 16. oktober 2020 @ 13:43

 13. >M.P. 12:35
  “Fred Perry does not support and is in no way affiliated with the Proud Boys. It is incredibly frustrating that this group has appropriated our Black/Yellow/Yellow twin tipped shirt and subverted our Laurel Wreath to their own ends. … The Fred Perry shirt is a piece of British subcultural uniform, adopted by various groups of people who recognise their own values in what it stands for. … The Black/Yellow/Yellow twin tipped shirt has been an important part of that uniform since its introduction in the late 70s, and has been adopted generation after generation by various subcultures, without prejudice. … To be absolutely clear, if you see any Proud Boys materials or products featuring our Laurel Wreath or any Black/Yellow/Yellow related items, they have absolutely nothing to do with us…”

  Kommentar by Nielsen — 16. oktober 2020 @ 13:44

 14. Kommentar by Nielsen — 16. oktober 2020 @ 13:44

  Det er lidt ligesom mænd, der bruger sokker i sandalerne. Det er kun noget som uæstetiske hvide mænd kan finde på, fordi de har et menneskesyn, der er tilsandet på niveau med det gamle legionærer i romerriget.

  Mon ikke sandalproducenterne snart bør udstede en ‘disclaimer’ at de intet værdimæssigt har til fælles med hvide mænd, der bruger sokker i sandalerne.

  Kommentar by traveler — 16. oktober 2020 @ 14:08

 15. SIKKE EN LØGN. Det er da ikke proud boys der er ekstremister, det er da dem som plyndrer og nedbrænder butikker, smadrer biler og myrder folk der tillader sig at mene at “all lives matter”. Man skal da være retarderet, sindsforvirret, underbegavet eller feminist (m/k) for at kunne bytte så meget rundt på tingende, at bøllerne der smadrer løs bliver til de uskyldige, mens dem som forsvarer liv og ejendom bliver til de skyldige.

  Er det årtiers medie-løgne der har gjort store dele af befolkningen til idioter, inclusive de fleste journalister. Eller er det en muteret virus der angriber tænkeevnen?

  Kommentar by Bent A — 16. oktober 2020 @ 14:08

 16. Det går selvfølgelig ud på at få fat på producentens penge. De skriver det endda selv.

  Det er bare ikke en strategi der virker. Magasins reklamer portrættere folk i alle nuancer.

  Endnu en hjerneblødning fra det intolerante segment på venstrefløjen!

  Kommentar by Santor — 16. oktober 2020 @ 14:23

 17. Kommentar by Santor — 16. oktober 2020 @ 14:23

  Glade smilende og dansende negre proppes da ind overalt i alle reklamer, om så det er forsikringer mod husbukke eller selvbrunere.

  Gad vide hvor alle disse raceundertrykte og strukturelt krænkede afrika-typer, som man altid hører så meget om, er forsvundet hen?

  Kommentar by traveler — 16. oktober 2020 @ 14:47

 18. Kommentar by traveler — 16. oktober 2020 @ 14:08

  Har har…Jeg har altid brugt sokker i mine sandaler…jeg kan ikke fordrage at gå barfodet…ser jo alle de her ulækre beskidte lugtende tæer på kvinder og mænd uden sokker.

  På med sokkerne og slip for grimme tæer og nyd og hold lugten helt for dig selv!

  Kommentar by Black Watch — 16. oktober 2020 @ 15:10

 19. Nej da. Nogle forfærdelige Højreekstremister-Proud Boys-, som beskytter gader og stræder og småbutikker og biler, imod at blive ødelagt af Antifa og BLM….forfærdeligt :-) :-) :-) :-).www.siaddk.wordpress.com….God fredag og weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 16. oktober 2020 @ 15:17

 20. Hvad er SJW’ere som Kim skriver?

  Kommentar by Anonym — 16. oktober 2020 @ 15:34

 21. “Proud Boys” er en multi-etnisk, pro-LGBT gruppe, gaaab …

  Kommentar by Peter Nielsen — 16. oktober 2020 @ 15:38

 22. 3 gerningsmænd, kun den ene dømmes til udvisning, som nok ikke sker fordi sagen er anket
  https://nordjyske.dk/nyheder/aalborg/slagsbroedre-doemt-for-grov-vold-i-aalborgs-natteliv/6c10c394-3230-4741-94cd-1cb3b93a0886

  Kommentar by k. m. — 16. oktober 2020 @ 16:40

 23. Brug 2½ time på en langt interview og bliv meget klogere om Proud Boys (Tim Pool bringer stort set alle kritikpunkterne af PB op og Enrique Tarrio siger også at der er ting han ikke kan og vil forsvare):
  “Timcast IRL – Chairman Of The Proud Boys, Enrique Tarrio, In Studio”
  https://www.youtube.com/watch?v=Pj-WUk0c5wQ

  I slutningen stiller Enrique Tarrio Tim Pool et godt spørgsmål. Hvorfor doxer og angriber Antifa ikke de ægte racister som f.eks. Aryan Brotherhood. Svaret er selvfølgelig at de ikke tør, for de ved de får en kniv i nakken.

  Kommentar by Allan — 16. oktober 2020 @ 16:57

 24. Så var der noget snak i DR P1 om “hadforbrydelser” og det drejede sig selvfølgelig om en gravid indvandrer der kunne fortælle om at en ældre hvid dansk kvinde i en bus havde udsat hende for en hadforbrydelse, ved uden grund at skrabe hende på skinnebenet, og ved at smække hende en lussing.

  En episode der angiveligt startede med en fire-årig dreng trådte forkert. DR slugte historien råt, men det er på ingen måde udelukket at den er helt eller delvis opdigtet. Den var ikke anmeldt.

  DR værtinden var helt på indvandrerens side, det samme var en fru Ventegodt fra Institut for M-R. En ren og skær propaganda-udsendelse.

  Men de hundredvis/tusindvis af migranters voldelige forbrydelser mod danskerne som udspringer af utaknemmelighed, had til og foragt for hvide mennesker, fortier DR systematisk. For DR er det kun danskere der kan begå hadforbrydelser, for migranterne er alle søde, uskyldige, fromme og ordentlige. Iflg. rødradikale DR.

  Kommentar by Bent A — 16. oktober 2020 @ 17:17

 25. PS: Der var også noget følelsesporno med i indslaget om den afskyelige danske kvinde der uden nogensomhelst rimelig grund forulempede migrant-damen. Da den anden part ikke var med, fik vi kun sagens ene side.

  Kommentar by Bent A — 16. oktober 2020 @ 17:29

 26. ER DET IKKE BLEVET SÅDAN, at hele “systemet” arbejder på at afskaffe ytringsfriheden, demokratiet, nationen og “kapitalismen”, under slagord om “grøn omstilling”, “bæredygtighed”, “klima-redning”, “klodens overlevelse”, “globalt ansvar” osv. Og nu skal Danmark også blande sig i hvad over 150 store lande har af interne problemer.

  Der er ingen grænser for politikernes og DRs bekymring for den globale trivsel og velfærd.

  SAMTIDIG arbejder de røde og falske borgerlige på at omdanne Danmark til en multi-etnisk jungle, til et totalitært samfundshelvede…..plus at man vil udskifte danskerne med sorte og brune. Se hvor meget de allerede fylder rundt omkring i byerne.

  Kommentar by Bent A — 16. oktober 2020 @ 17:54

 27. >13

  Who gives a shit what the Company Fred Perry means.

  Kommentar by M.P. — 16. oktober 2020 @ 18:00

 28. ER DET IKKE BLEVET SÅDAN, at hele “systemet” arbejder på at afskaffe ytringsfriheden, demokratiet, landbruget/virksomhederne, nationen og “kapitalismen”, under slagord om “grøn omstilling”, “bæredygtighed”, “klima-redning”, “klodens overlevelse”, “globalt ansvar” osv. Og nu skal Danmark også blande sig i hvad over 150 store lande har af interne problemer.

  Der er ingen grænser for politikernes og DRs bekymring for den globale trivsel og velfærd.

  SAMTIDIG arbejder de røde og falske borgerlige på at omdanne Danmark til en multi-etnisk jungle, til et totalitært sovjetisk samfundshelvede…..plus at man vil UDSKIFTE danskerne med sorte og brune. Se hvor meget de allerede fylder rundt omkring i byerne.

  Kommentar by Bent A — 16. oktober 2020 @ 18:23

 29. Følg sagen her. Frederikshavn borgmester klippede det røde bånd sammen med en gruppe arabere.
  https://www.tv2nord.dk/frederikshavn/nordjysk-uddannelse-beskyldes-uddele-falske-uddannelsesbeviser

  Kommentar by k. m. — 16. oktober 2020 @ 18:31

 30. Når de brave højreekstremisme-eksperter beskriver deres suspekte studieobjekters diabolske snuhed, er det som igen at se for sig Blackadder sige med et konspiratorisk blik: “I have a plan so cunning, you could put a tail on it and call it a fox.”

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 16. oktober 2020 @ 18:32

 31. SÅ ER DER EN GAMMEL RADIKALER i P1 her kl. 18.30 som snakker om at man som radikal altid skal behandle andre mennesker pænt og ordentligt. Men de radikale har sgu da behandlet danskerne nedladende, tarveligt, usselt, skandaløst og forræderisk i årevis. Er der noget mere hyklerisk end netop de radikale. Fik ikke fat i hans navn.

  Kommentar by Bent A — 16. oktober 2020 @ 18:32

 32. PS: Nå, den gamle radikaler hed Christian Friis Bach. Han har også været med i u-dansk flygtningehjælp. Han indrømmede selv at han var berygtet. Om det er med rette eller urette er der ikke svar på.

  Kommentar by Bent A — 16. oktober 2020 @ 18:57

 33. Er det en muslim?

  Terrorefterforskning i gang: Mand halshugget i Paris-forstad

  Politiet har skudt og dræbt en mand, der mistænkes for at stå bag halshugning i Frankrig

  En mand er fredag blevet halshugget med en kniv i en forstad til den franske hovedstad, Paris.

  Politiet har skudt og dræbt en mistænkt gerningsmand. Det oplyser kilder i fransk politi til nyhedsbureauerne AFP og Reuters.

  Det franske antiterror-politi oplyser, at det har indledt en efterforskning af sagen.

  Knivangrebet er sket omkring klokken 17 fredag eftermiddag nær en skole i Conflans Saint-Honorine, der er en forstad i det vestlige Paris, skriver AFP.

  En politikilde fortæller til Reuters, at gerningsmanden ifølge vidner skal have råbt »Allahu Akbar (Gud er størst, red.)« i forbindelse med angrebet, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. oktober 2020 @ 19:09

 34. #33 kl19.09 Notariusumulius. Allahu Akbar betyder allah er STØRRER.
  derfor er det så anvendeligt i ALLE sammenhænge.også hvor gerningsmanden selv føler sig skyldig eller dårlig tilpas med sine ugerninger. Allah er størrer.

  Kommentar by heisahero — 16. oktober 2020 @ 19:25

 35. Det drejer sig ikke om tøj.
  Men land og penge.

  Kommentar by XXXXX — 16. oktober 2020 @ 19:29

 36. Ny Muhamed-sag?!?

  The decapitated man was a history teacher who showed the Muhammad cartoons in class
  The decapitated man was a history teacher at a college in Conflans-Sainte-Honorine. It was reported on October 5 by parents of students because he had shown caricatures of Muhammad in class, according to our information, confirming police sources to AFP, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. oktober 2020 @ 19:44

 37. Så lige i Tv2 News, at der er en ny ‘højreradikal bevægelse’ Trump blev bedt om at tage afstand fra. Jesper Steinmetz forklarede med sin vanlige voksenpædagogiske diktion “at det jo altid havde jo altide været konspirationsteoretikere, han byggede på og dem er der jo rigtig mange af herovre!”. Ikke et ord om Russian Collusion konspirationsteoretikerne:-)

  In a heated exchange with NBC News’ Savannah Guthrie during Thursday night’s town hall, President Trump once again refused to denounce the QAnon conspiracy theory.

  Guthrie asked Trump if he could state that the conspiracy — centered around the belief Democrats run a satanic pedophile ring and that Trump is an anti-pedophilic savior — was not true.

  Trump responded, “I know nothing about QAnon.”

  “I just told you,” Guthrie said.

  Trump fired back, saying, “What you tell me doesn’t necessarily make it fact.”

  https://edition.cnn.com/politics/live-news/us-election-town-halls-10-15-20/h_36a01df680951b2c45688e0d0a53f112

  Kommentar by A-mad — 16. oktober 2020 @ 19:54

 38. Terrror!?
  https://ekstrabladet.dk/112/skolelaerer-halshugget-paa-gaden-i-forstad-til-paris/8330526

  Kommentar by Anonym — 16. oktober 2020 @ 20:01

 39. Det var en muhamedansk far tiæ en elev, der skar hele hovedet af historielæreren.

  A parent has beheaded a teacher in northern Paris for showing pictures of Prophet Mohammed in class
  The attack occurred in Conflans-Saint-Honorine, 25 miles from the city centre, before a police chase ensued
  Police chased the man to a nearby town – Eragny-sur-Oise – where he was shot dead after refusing surrender
  French anti-terror prosecutors confirmed they were investigating an assault involving decapitation on Friday
  A parent shouting Allahu Akbar and thought to be wearing an explosive vest has been shot dead by French police near Paris after allegedly beheading a school teacher with a knife.

  The victim was said to have been a school teacher who had enraged parents by displaying cartoons of the Prophet Mohammed to pupils.

  A source told Le Parisien: ‘The victim had recently given a lesson to his students on freedom of expression and had shown the caricatures of Muhammad’.

  This led to an enraged parent confronting the teacher with a kitchen knife, and then cutting his head off, said the source.

  The first bloodbath took place in Conflans-Sainte-Honorine, a suburb some 25 miles from the centre of the French capital on Friday at around 5 pm (1500 GMT) near a school.

  French anti-terror prosecutors confirmed they were investigating an assault in which a man was decapitated on the outskirts of Paris, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. oktober 2020 @ 20:03

 40. Tusind tak 23) for linket. Vil da gerne tilslutte mig -Proud Boys-. Lyder til at De er yderst fornuftig samfundsunderstøttende forening. Igen en af Venstrefløjens hadparanoide forestillinger, uden faktatjek som Main Stream Medier sluger råt, uden at forholde sig til hvem de er, og hvad det er. Venstrefløjen aner ikke engang selv hvad Fascisme er men bruger det blot som en skældsords frase uden forstand. Er faktisk ligeglad med hvad eller hvem de kalder facist….for de er oftest på No Brain stadiet.

  Kommentar by Michael Unna — 16. oktober 2020 @ 21:16

 41. Pernille Vermund, Nye Borgerlige:

  DEL – FOR FRIHEDEN 💪🏻

  En fransk skolelærer har vist karikaturtegninger af Muhammed for sine elever som en del af undervisningen om ytringsfrihed

  En frihedsrettighed, der er under massivt pres fra voldsparate muslimer.

  Her til eftermiddag er skolelæreren blevet halshugget. På åben gade lidt uden for Paris.

  Gerningsmanden, der angiveligt råbte ‘Allahu Akbar’ forud for drabet, blev efterfølgende skudt af fransk politi.

  Må han rådne op i helvede.

  Og må enhver, der ønsker at leve med retten til at ytre sig frit, finde modet til netop at leve friheden.

  Så længe der er folk, der truer os på vores frihed, så længe er vi forpligtede til at forsvare den.

  Sammen! 💪🏻

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. oktober 2020 @ 21:17

 42. forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. oktober 2020 @ 21:17

 43. Rettelse: Det med om Christian Friis Back er berygtet med rette eller ej, drejede sig i radioen om overgreb på kvinder, og der påstod at CFB at CFB var uskyldig og hvid som sne. Men det kom dog frem at han havde været villig til at dele sin kone med andre mænd i et “åbent ægteskab”.

  Men under alle omstændigheder er de radikale jo berygtede for at være radiGALE og for at være landsskadelige, familiefjendske, perverse, folkefjendske og med skøre idéer om at være klogere, finere og bedre end alle andre.

  Forhandlinger med RV er bl.a. blevet sammenlignet som at forsøge at sømme en blævrende budding op på en væg.

  Kommentar by Bent A — 16. oktober 2020 @ 21:34

 44. >Traveler
  Hvis hvide mænd brugte sandaler,ville de være nødt til at have luft til tæerne. Hvis brune mænd brugte hvide sokker,ville man kunne se hvor støvede de er. Når brune mennesker affører sig deres fodtøj,er det på høje tid at søge skjul. I ly vel at mærke. Hvis du gør det i læ,vl du hurtigt opdage hørmen.
  Sure tæer i saftevand,jeg har det ikke rart.
  Bare jeg var en anden mand,og var det i en fart.

  Forbyd skat

  Kommentar by Nielsen — 16. oktober 2020 @ 21:35

 45. Store, sorte, fede bogstavtyper i overskrifter kunne erstattes med almindelige versaler. Det ville give et mere harmonisk skriftbillede. Det andet virker altså lidt som pludselig skrigen og skrålen i en almindelig samtale. Bortset fra det, er det udmærket med løbende opdateringer vedr. den muslimske hverdagsterror der breder sig mere og mere i hele Vesteuropa.

  Kommentar by Bent A — 16. oktober 2020 @ 21:39

 46. A history teacher was stabbed and “beheaded” in the street in a suspected terror attack near Paris, according to police.

  The victim is believed to have received threats after discussing caricatures of Islam’s Prophet Muhammad with high school students during a lesson earlier this month.

  France’s anti-terrorism prosecutor is investigating the incident in the town of Conflans-Sainte-Honorine, around 25km north west of the capital.

  The attacker was shot dead by police about 600 metres away from the scene of the stabbing, close to the town of Eragny. He was armed with a knife and an airsoft gun, police said.

  France’s education minister Jean-Michel Blanquer said the “despicable assassination” was an attack on the French nation.

  “I think tonight of him, of his family,” he tweeted. “Our unity and steadfastness are the only answers to the monstrosity of Islamist terrorism.”

  Interior minister Gerard Darmanin said he had set up a “crisis centre” to deal with Friday’s attack and was keeping president Emmanuel Macron informed.

  Mr Macron visited the area following an emergency meeting at the interior ministry on Friday evening.

  Police officials told reporters that the teacher had opened a discussion about the Muhammad cartoons in class and that a parent of one of the pupils had filed a complaint. However the suspect did not have a child at the school, according to one official.

  Another police source told the Reuters news agency that witnesses heard the attacker shout Allah Akbar, or God is Great.

  Local media reported that the attacker claimed responsibility on Twitter with the words: “To Macron, the leader of the infidels, I executed one of your hellhounds who dared to belittle Muhammad”.

  Last month two people were stabbed near the former offices of the Charlie Hebdo satirical magazine, the scene of a deadly terror attack by Islamist militants in 2015.

  The suspect in the double stabbing told police that he acted out of anger after the magazine reprinted caricatures of Prophet Muhammad.

  Fourteen people suspected of involvement in the 2015 terror attack on Charlie Hebdo are currently on trial in Paris, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. oktober 2020 @ 21:43

 47. Notarius regner med, at Kim Møller ophøjer halshugningen sf historielæreren i islams navn til sin egen, selvstændige tråd på Uriasposten inden for de næste 12 timer.

  Imellemtiden foregår debatten om det islamistiske knivdrab i Paris her i denne tråd, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. oktober 2020 @ 21:49

 48. Kommentar by NotariusUmulius — 16. oktober 2020 @ 21:49

  Hvorfor er du bliver ved med at spamme? Selv Kim Møller har bedt dig om at stoppe. Tag dig dog sammen menneske.

  Kommentar by KineserSnot — 16. oktober 2020 @ 21:58

 49. >Bent A 21:39
  Authorityterror…
  Notarius
  Så er det nu vi kan holde øje med dem.
  Jihadisten der myrdede Theo blev løsladt for over 5 år siden!
  Bruyere var hans navn dengang.

  Kommentar by Nielsen — 16. oktober 2020 @ 21:58

 50. Big Brother Tech – Twatter og Fakebook – vil banne folk, der videregiver link fra NY post om Pædo-Joe Bidens korrupte søn! Hvis folk ikke tror på, at Deep State findes, så begynd at reflekter lidt over, at de har magt over selv den amerikanske præsidents udsagn OG leger redaktør for den nok største avis i usa! Det er grotesk. Det er seriøst alvorligt. Se Liz Wheeler om sagen. Hun må være den eneste kloge blondine på kloden. https://youtu.be/gwKyZivGxHw

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 16. oktober 2020 @ 21:59

 51. KAN DET TÆNKES at Fakebook og Twitter censurerer Trump, fordi de regner med at han vil give dem en ordentlig lærestreg hvis han vinder valget?
  Men hvorfor er der ikke allerede en proces i gang imod dem, for at krænke forfatningen? Eller er den indledt?

  Kommentar by Bent A — 16. oktober 2020 @ 22:06

 52. Følg sagen her. Frederikshavn borgmester klippede det røde bånd sammen med en gruppe arabere.
  https://www.tv2nord.dk/frederikshavn/nordjysk-uddannelse-beskyldes-uddele-falske-uddannelsesbeviser

  Kommentar by k. m. — 16. oktober 2020 @ 18:31

  Det er artige sager, hvad muslimer i et samfund kan medføre. Hvis DR tror på den krænkede muslima, så kan de vel også tro på Mellemøstens beskyldninger.

  Der er da før hørt om pasfabrikker i Danmark. Falske førerbeviser osv. osv.

  “Akademiet er nu kommet under beskyldning i Mellemøstlige medier, som fremfører, at institutionen i Danmark sælger falske doktorgrader og uddeler medaljer til arabiske embedsfolk, tidligere og nuværende ministre.”

  —————–

  Antifa var bare en ide, Proud Boys er vel håndgribelige lovlydige borgere, der gør det modsatte af antifa.

  Kommentar by tavsen — 16. oktober 2020 @ 22:34

 53. Børsen opfører sig vel som forventeligt. Måske der forestår en fusion mellem de 2 aviser, så vi skal læse Pravda på dansk. Sandheden som de statsansatte journalister opfatter den.

  chefredaktør og adm. direktør har siden 1. januar 2018 været Bjarne Corydon, (tidligere finansminister).

  Kommentar by tavsen — 16. oktober 2020 @ 22:41

 54. Kommentar by KineserSnot — 16. oktober 2020 @ 21:58

  Du fatter nada; Notarius går forrest.

  Frankrigs præsident, Emmanuel Macron, siger, at fredagens drab på en skolelærer i Paris var et islamistisk terrorangreb, skriver Reuters, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. oktober 2020 @ 23:01

 55. Jamen, Guuuuuuuud, så VAR det jo en muslim; Big Fucking Surprise….🤪🔫

  Den franske præsident præsident Emmanuel Macron melder nu klart ud, at man vurderer, at der fredag var tale om et terrorangreb, da en lærer blev halshugget i en forstad til Paris.

  Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

  Mere direkte er ordlyden, at knivdrabet er et udtryk for ‘islamitisk terror.’

  Gerningsmanden blev efter drabet på historielæren selv skudt og dræbt af politiet.

  Historielæren havde vist Muhammed-tegninger kort forinden i forbindelse med sin undervisning om ytringsfrihed, forbyd islam i Sanmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. oktober 2020 @ 23:08

 56. Kommentar by KineserSnot — 16. oktober 2020 @ 21:58

  Flet næbbet, dit forbandende, fucking møgdyr, eller jeg selv fletter fissen på dig på fantasifuld og smertelig måde, ligesom muhamedanerne gør det, dit lusede møgøre, KineserSnot, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. oktober 2020 @ 23:23

 57. Er DR andet end HYKLERI OG MANIPULATION? Pt. kører de jo kæmpekampagnen mod sexisme og de danske mænds frygtelige håndspålæggende undertrykkelse af radikale feminister og andre fromme, ærbare, hellige, søde og fejlfri danske kvinder.

  Men ikke et ord om de kulturfremmedes overgreb, overfald, voldtægter, mishandlinger og sadistiske mord på danske kvinder, undtagen ved ganske særlige og sjældne lejligheder. Radikale DR er en anti-dansk, feministisk radio-station som er godheds-industriens forlængede arm.

  Hvad Christian Friis Bach angår, er han en af dem som ivrigst har medvirket til at føre Danmark hen mod katastrofale tilstande. Så hans samvittighed burde plage ham. Men har han sådan en?

  Kommentar by Bent A — 17. oktober 2020 @ 00:45

 58. >M.P. 18:00
  I certainly do not.
  Jeg er også ligeglsd med ARLA. Jeg har ikke rørt deres produkter soden deres uforskammede behandling af Flemming Rose.

  Kommentar by Nielsen — 17. oktober 2020 @ 07:09

 59. Venstrefløjen holder igen deres spejlbillede op – for hvad siger Alinsky i “Rules for radicals” angående fremtoning?

  1. “Power is not only what you have, but what the enemy thinks you have.” Power is derived from 2 main sources – money and people. “Have-Nots” must build power from flesh and blood.
  2. “Never go outside the expertise of your people.” It results in confusion, fear and retreat. Feeling secure adds to the backbone of anyone.
  3. “Whenever possible, go outside the expertise of the enemy.” Look for ways to increase insecurity, anxiety and uncertainty.
  4. “Make the enemy live up to its own book of rules.” If the rule is that every letter gets a reply, send 30,000 letters. You can kill them with this because no one can possibly obey all of their own rules.
  5. “Ridicule is man’s most potent weapon.” There is no defense. It’s irrational. It’s infuriating. It also works as a key pressure point to force the enemy into concessions.
  6. “A good tactic is one your people enjoy.” They’ll keep doing it without urging and come back to do more. They’re doing their thing, and will even suggest better ones.
  7. “A tactic that drags on too long becomes a drag.” Don’t become old news.
  8. “Keep the pressure on. Never let up.” Keep trying new things to keep the opposition off balance. As the opposition masters one approach, hit them from the flank with something new.
  9. “The threat is usually more terrifying than the thing itself.” Imagination and ego can dream up many more consequences than any activist.
  10. “The major premise for tactics is the development of operations that will maintain a constant pressure upon the opposition.” It is this unceasing pressure that results in the reactions from the opposition that are essential for the success of the campaign.
  11. “If you push a negative hard enough, it will push through and become a positive.” Violence from the other side can win the public to your side because the public sympathizes with the underdog.
  12. “The price of a successful attack is a constructive alternative.” Never let the enemy score points because you’re caught without a solution to the problem.
  13. “Pick the target, freeze it, personalize it, and polarize it.” Cut off the support network and isolate the target from sympathy. Go after people and not institutions; people hurt faster than institutions.

  Kommentar by Limewoody — 17. oktober 2020 @ 08:12

 60. ..Og maddikerne, der kravler på hinanden i DR’s halvt opædte kadaver, maskerer sig med grimme briller, for at se kloge ud.. men nu er de bare maddiker med briller..

  Kommentar by Hul igennem? — 17. oktober 2020 @ 08:32

 61. Slagteren fra Paris er en 18-årig muhamedaner født som tjetjener i Moskva; han skulle have skåret hovedet helt af og poseret med det afskårne hoved holdt i håret og skrevet:
  —Dette er, hvad der sker med vantro, der håner profeten Muhamed (fred være med Ham), forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 17. oktober 2020 @ 09:08

 62. The killer posted an image of the victim’s head with the caption “To Macron, the leader of the infidels. I executed one of your hell dogs who dared to insult Mohamed” on Twitter. The account was shut down and authorities asked people not to retransmit the photograph, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 17. oktober 2020 @ 09:22

 63. Alle moskeer i 20 km afstand bør tvangslukkes for evigt. Det vil tving muslimerne til at tænke sig om.

  Kommentar by jesper — 17. oktober 2020 @ 09:29

 64. Skal polo’en være sort med gule stafferinger? Jeg har een i lys grå med mørkeblå striber og logo, men måske det bare er en alm polo?

  Kommentar by redneck — 17. oktober 2020 @ 09:55

 65. Jamen herre gud, det er jo bare en Polo! Sådan et par stykker købte jeg på tilbud i Skagen for nogle år siden!

  Kommentar by Den Nervøse — 17. oktober 2020 @ 10:09

 66. Muhammedanerne har deres metoder til at vinde sig definitionsretten, og det er gennem vold og terror som foreskrevet af deres profet. Af skræk underlægger samfundet sig deres magt, og reducerer grundlovssikret ytringsfrihed til ‘ytringsfrihed men’ eller ‘man har ikke ytringspligt’ eller endnu bedre til ‘hatespeech’ for selv den uskyldigste islamkritik, for det kan straffes ved domstolene. Dermed ødelægges hele retssamfundets fundament baseret på den ‘blinde Justitia’.

  Feminister har deres metoder til at vinde sig definitionsretten om den usunde maskuline sexistisk kultur gennem udskamning i medierne. Men de er bekymrede for, at fjollede enkeltsager som en hånd på et lår for x år siden eller skjule egen dårlig håndtering ved at anklage andre (mænd) for det samme, skal afspore debatten fra det egentlige problem: Den usunde maskuline sexistisk kultur.

  Frank Jensen har snedigt lært af de radikales nedsmeltning i medierne: Frank Jensen undskylder krænkelser: Jeg var del af usund kultur

  Han bruger altså fra første sekund ‘den åbne dørs taktik’, dvs. skjuler intet, undskylder og lægger sig fladt ned og snakker de krænkede damer efter munden om fortidens usunde mandekultur, som han nu har forladt, når flokkene af damer kommer buldrende mod ham foran hele den danske verdenspresse.

  Problemet med at få folk til at tro på fortællingen om den usunde sexistiske mandekultur er, at den egentlig ikke er sand, men lever, fordi enkeltsager fra våde julefrokoster og lign er så super medieegnet.

  Man vil så gerne skabe ideen om de store magtfulde mande-ikoner (betahanner, der gerne vil være alfahanner), som på det groveste krænker de unge uskyldige praktikantkvinder. Men hvis 90 % af kvinderne faktisk elsker opmærksomheden eller bare finder det sjovt og sætter deres egne grænser, inden det går for vidt og uden at føle sig som ofre, så kan man egentlig ikke anklage mændene. Og så falder det hele til jorden.

  Kommentar by traveler — 17. oktober 2020 @ 10:26

 67. Kommentar by NotariusUmulius — 16. oktober 2020 @ 23:23

  Jeg stemmer socialistisk pga af typer som dig, psykiatrien mangler åbenlyst en del penge.

  Kommentar by KineserSnot — 17. oktober 2020 @ 23:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper