23. oktober 2020

Megafon: MeToo rykker vælgerne mod højre – Nye Borgerlige står til ‘en femdobling’ af valgresultatet

Selvom jeg ikke altid er enig med Torben Steno, så er han en af de få, der danner front mod det feministiske overdrev. Da jeg så, at han stod for mandagens nattevagt på Radio4, og emnet var feminisme, så gav jeg det en chance. Radio4 havde dog ændret konceptet i dagens anledning, så Steno fik en Johanne D. Holgersson som medvært. Hun lagde ud med at kritisere Stenos brug af ordet ‘udfordrende’, og lige der skiftede jeg kanal. I dagens udgave af Nattevagten talte venstreradikale Keith Thomas Lohse om Trump. Uden aggressiv medvært.

Selvom mediebranchen ikke kan få nok af MeToo, så repræsenterer de på ingen måder danskerne. Umiddelbart set det ud til, at lige netop denne venstrefløjskampagne drejer dansk politik til højre. Rød blok er stadig foran, men der er sikkert stadig seriekrænkere i de her partier, der venter på at blive afsløret. Nogen må have gjort noget moralsk angribeligt på et eller andet tidspunkt. Megafon-måling set hos TV2 Online – Ny måling: Radikale Venstre er halveret siden valget – næsten dødt løb mellem blokkene.

“Var der folketingsvalg i morgen, ville 9 af de nuværende 16 radikale folketingsmedlemmer blive nødt til at rydde skrivebordene og forlade Christiansborg. Det viser en ny Megafon-måling lavet for TV 2.

For den samlede blå blok er det uden sammenligning valgperiodens bedste måling. Det skyldes primært en massiv fremgang til Det Konservative Folkeparti og Nye Borgerlige.

De konservative fik 7 procent ved valget, men har nu 11,3 procent af danskernes tilslutning, hvilket er deres bedste resultat i et årti. Dermed er der nu kun lige knap 6 procentpoint mellem dem og blå bloks største parti, Venstre.

De konservative bliver bidt i hælene af Nye Borgerlige, der nu har 10 procent af vælgernes opbakning. Her er det værd at bemærke, at der er tale om en femdobling af deres valgresultat.

(Foto: Facebook)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/114353/trackback

21 Comments »

 1. Det er godt for Danmark at de radiGALE går tilbage og NB frem, men det er værd at huske på at det “konservative” parti mest består af radikale typer forklædt som borgerlige. Det er det samme med Venstre og DF. Lars Quisling og DF-Tullesen er mandlige udgaver af Zenia Stampe og Marianne Jelved.

  Kommentar by Bent A — 23. oktober 2020 @ 03:20

 2. Historien viser, at ‘De Konservative ved du IKKE, hvor du har’.

  Kommentar by Bastardo — 23. oktober 2020 @ 10:15

 3. Mærkeligt af det er en Meetoo kampagne. Perosnligt holder jeg skam da af almen sex, men det skal selvfølgelig være en gensidig fornøjelse. Ved ikke om det er ungdommeligt kådhed som skaber en undertrykkelseskultur- men savner tiden med mere frimodighed og sexuelfrigørelse, end denne bonnerthed som er konsekvensen af nogle som har oplevet det som en chikane eller modvilligt krav for at komme videre i karrieren, selvom det intet havde med faget af gøre. At man bekæmper sexchikane og undertrykkelse i sexuel forbindelse, fint nok (Weinstein og Huxtebel helt fint de bliver forfulgt og fængslet), men ordet sexisme er for mig at vudere alt for bredt penslet ud til undertrykkelse af frivolitet og almen sexuel nydelse.

  Kommentar by Michael Unna — 23. oktober 2020 @ 10:30

 4. De gamle partier er nu i gang med den mest omfattende udplyndring og hjernevask af danskerne nogensinde i nationens historie. Læs under “humanisten” Gammeltoft-Hansen ovenfor.

  Kommentar by Bent A — 23. oktober 2020 @ 10:32

 5. Selv arbejdsløse, hjemløse, langtidssyge og folkepensionister på laveste pension får nu deres beskedne økonomier forringet ved at skattevæsnet m.m. er blevet reorganiseret og effektiviseret, så der gøres indhug i pensioner, medicintilskud og boligsikring m.m., under alle mulige påskud og ved brug af yderst uretfærdige og socialt skæve gebyrer, afgifter, bøder og renter m.m.

  Kommentar by Bent A — 23. oktober 2020 @ 10:39

 6. Yes! Skulle landets gennem 115 år mest skadelige parti forsvinde fra tinge, vil jeg åbne er god dyr flaske champagne!

  Kommentar by Den Nervøse — 23. oktober 2020 @ 10:57

 7. Bastardo — 23. oktober 2020 @ 10:15: Jo, men da det ikke er realistisk at de nationalsindede partier (DF, NB og SK) får flertal alene er man jo nødt til at have allierede, og hvor store dele af V vil være fint tilfredse med en SV regering er S-K el. S-V-K ikke en reel mulighed for K, så de er nødt til at give indrømmelser til NB. Rasmus Jarlov er nok også den establishment-politiker, der er mest kritisk overfor befolkningsudskiftningen og dens konsekvenser, og han er trods alt partiets nr. 2.

  En blå blok med så stor NB, DF, K og LA vægt som muligt er bedste realistiske bud. Det vil være svært for V at sidde i regering med S, hvis de ryger ned på 10-12% af stemmerne og bliver udpræget “juniorpartner”.

  Alternativet er selvfølgelig at sige, at intet kan løses af parlamentarisk vej, så bør man enten gå ind i militæret og håbe på at få opbakning til et kup (hvis er ung nok), udvandre (hvis man har penge el. salgbare færdigheder), eller begå selvmord. Andre muligheder er der jo reelt ikke. Personligt vælger jeg at se tiden an til næste valg, NB’s plan har en spinkel chance for at lykkes, og er værd at vente på. Men en SV regering, der paralyserer dansk politik i et årti mens den langsomt slides ned er desværre det mest sandsynlige.

  Kommentar by Odo — 23. oktober 2020 @ 11:04

 8. DR er domineret af FEMINISTER og har udviklet sig til en slags kinesisk propaganda-station med hjernevask i døgndrift året rundt. Senest med den store sexisme-kampagne og med løgne og halve sandheder i alle mulige udsendelser, fra Brinkmanns briks til Orientering og “Syg nok”. Se også under bloggen ovenfor.

  Kommentar by Bent A — 23. oktober 2020 @ 11:20

 9. Vil det lykkes for Astrid Krag at BLOKERE for at SK/Hard Line bliver deltager i det kommende valg, vil det være endnu et nederlag for demokratiet.

  Vores nuværende “demokrati” burde iøvrigt omdannes til et ægte, oplyst og direkte demokrati. Men det sker næppe. Danmarks afskaffelse og undergang bliver desværre mere og mere sandsynlig. Et politisk ophørsudsalg af vores infrastruktur og nationale og folkelige værdier er jo i fuld gang.

  Kommentar by Bent A — 23. oktober 2020 @ 11:27

 10. Nye Borgerliges 3 krav om Udvisning af kriminelle, Asylstop og Udlændinges selvforsørgelse er almindelig sund fornuft, som slet ikke burde være kontroversielle.

  Men de 3 krav er desværre langt fra tilstrækkelige. Der er brug for MASSIVE hjemsendelser/udvisninger af ikke-vestlige fremmede, hvis vi skal stoppe den katastrofale igangværende befolkningsudskiftning.

  Kommentar by Peter Nielsen — 23. oktober 2020 @ 11:52

 11. Bent A — 23. oktober 2020 @ 03:20:

  Enig i at de fleste “borgerlige” desværre er “BINO”s (Borgerlige In Name Only). Det er kun NB og til dels DF, som er klar til at gøre lidt af det, som der er brug for.

  Kommentar by Peter Nielsen — 23. oktober 2020 @ 11:55

 12. Det kommer ikke til at flytte en skid…ikke før NB får flertal sammen med DF og de kan vise fuckfingeren til venstre og konservative og ikke mindst til alle de andre landsforræderpartier.

  Men det kommer ikke til at ske…islams magt og befolkningsudskiftningen fortsætter som planlagt…vi er over det punkt hvor det kan ændres!

  Kommentar by Black Watch — 23. oktober 2020 @ 12:10

 13. Black Watch — 23. oktober 2020 @ 12:10: Så gælder sidste del af min ovenstående post:

  Alternativet er selvfølgelig at sige, at intet kan løses af parlamentarisk vej, så bør man enten gå ind i militæret og håbe på at få opbakning til et kup (hvis er ung nok), udvandre (hvis man har penge el. salgbare færdigheder), eller begå selvmord. Andre muligheder er der jo reelt ikke.

  Bare at brokke sig online og sprede sit sortsyn og defaitisme er meningsløst.

  Kommentar by Odo — 23. oktober 2020 @ 12:17

 14. Da en ‘hånd på låret’ blev udskreget som en frygtelig sexistisk krænkelse, tænkte jeg: de er rablende skøre disse kvindemennesker. Siden er det blevet afsløret, at der eksisterer en syg druk og sexkultur i de politiske ungdomsorganisationer, i folketinget og i diverse kommunalbestyrelser. Det medvirker til en betydelig politikerlede.

  Kommentar by Ole Madsen — 23. oktober 2020 @ 13:51

 15. Som jeg ser det, er der kun én ting at gøre; forbered dig på krig. Demokratiske og liberale mennesker mod ondskabens kræfter. Nye Borgerlige kan maksimalt rykke lidt røde over på nationalfløjen. Det er naturligvis positivt, ja faktisk meget positivt, men det er naivt at tro på en parlamentarisk løsning på invasionen. Politikerne har en anden plan, og er muligvis købt og betalt. Ellers havde de aldrig ladet denne katastrofale indvandring, komme til hvor den er i dag.

  Så ganske enkelt sagt; forbered dig på fysisk kamp.

  Kommentar by Michael — 23. oktober 2020 @ 16:30

 16. Søren Pape fortæller, at det er de rigtige bøsser, der stemmer konservativt

  Kommentar by Bjarne Jensen — 23. oktober 2020 @ 18:00

 17. Kommentar by Peter Nielsen — 23. oktober 2020 @ 11:55

  I stedet for BINO kan vi kalde dem NOMBOer altså nominelle borgerlige.

  Men hele slænget, moderpartiet de Radikale og klonerne LA, V og K er bare radigale på den skæbnesvangre værdipolitik.

  Kommentar by Træt — 23. oktober 2020 @ 18:14

 18. * Black Watch 12:10
  You got a point! Det kommer ikke til at ske!
  Men hvad kan få danskerne til at åbne øjnene? Et svensk sammenbrud?

  Kommentar by Den Nervøse — 24. oktober 2020 @ 00:52

 19. Hvis dette selvgode og hykleriske parti går under spærregrænsen, er der mange der vil fryde sig eller græde tørre tårer. Uheldigvis er en del at deres tab gået til de islamleflende kommunister i Enhedslisten.

  Metoo oplever et, forhåbentlig ikke midlertidigt, tilbageslag i øjeblikket. Venstrefløjen er blevet chokeret over faldet i meningsmålingerne. Det har betydet at snakken om at overtræde ligestillingsloven og på forhånd kræve en kvindelig overborgmester i Kbh, er forstummet. Nu er Lars Weiss blev udpeget til Frank J.’s efterfølger.

  Kommentar by JC — 24. oktober 2020 @ 11:37

 20. Det er nu at Støjberg seriøst burde overveje et skifte til NB, tænk hvor store de ville blive og sprænge alle rammer, inden længe var det landets største blå parti.

  Kommentar by LarsB — 24. oktober 2020 @ 17:53

 21. Det er kun en 4-gang, ikke en 5-gang

  Sådan kan Vermund blive statsminister
  D skal minimum være næststørst på blåstue, og skal have alliancer med fx I, O, og C.
  Et tænkt valgresultat på BlåStue:
  V 16%, I 2%, C 12%, O 7%, D 13%
  Bogstavleg, mulige regeringens/alliance-konstallationer:
  IOD 22%, DO 20%, DC 25%, ICD 27%
  Fra cthrane, ej udtryk for NB-støtte, må kopieres og deles

  Kommentar by Carsten Thrane — 24. oktober 2020 @ 19:35

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper