23. oktober 2020

Hans Gammeltoft-Hansen & Co. kræver flere syrere til Danmark: “Appellen handler om humanisme…”

Det er ikke noget mere hyklerisk, end den velnærede overklasse, som pudser sin glorie med masseindvandring på bekostning af den gennemsnitlige dansker. Gennemsnitsalderen for de fire selverklærede humanister er 74 år, og inkluderer eksempelvis Bedsteforældre for Asyls 82-årige Jørn Nerup, der bor i Hørsholm, et stenkast fra Øresund. Lidt længere oppe ad kystbanens rute bor 76-årige Hans Gammeltoft-Hansen på Roligheds Allé. Langt fra den af dem ønskede masseindvandring. Den logiske konsekvens af deres ‘humanisme’, er reelt åbne grænser.

Læserbrev af Hans Gammeltoft-Hansen, Jørn Nerup, Peter Skov-Jakobsen og Knud Vilby i Politiken – Flygtningebørn: Rasmus Stoklund forsøger at forsvare det uforsvarlige

“Socialdemokratiets udlændinge-og integrationsordfører, Rasmus Stoklund, nedgør i et indlæg i Politiken 14. oktober en lang række danskeres bekymring over, at Danmark bevæger sig væk fra idealerne om medmenneskelighed, retfærdighed og retssikkerhed. Det kommer han ikke heldigt fra. I sit ironisk nedladende forsøg på at forsvare, hvad der ikke kan forsvares, forvrider og fortier han fakta.

… Rasmus Stoklund nævner ikke børnene med et eneste ord. Hans ærinde er ikke medmenneskelighed, men er alene et mislykket forsøg på at nedgøre en kritik, der gør ondt. …

Appellen handler om humanisme og retssikkerhed. … Flere skandinaviske og europæiske regeringer har valgt en mere medmenneskelig tilgang – ikke mindst til de børn, der lider i lejrene.

Danske ministre som Rasmus Prehn og Mattias Tesfaye har også tidligere krævet solidaritet i forhold til børnene på Lesbos, ved at man skaber ‘trygge rammer for børnene uden for flygtningelejrene’. Men hvad de mener og har tænkt sig at gøre, er uklart. Og hverken de eller regeringen har hidtil fulgt udtalelserne op med handling.
Rasmus Stoklund har en dårlig sag at forsvare, og han slipper da heller ikke godt fra forsøget.”

(Collage: Hans Gammeltoft-Hansen, Roligheds Allé)

“Hvor langt kan man komme i retning af et regelsystem, som mest muligt imødekommer de direkte berørtes behov og ønsker?… Tænkte man sig nu den fulde konsekvens draget af det humanitære synspunkt, ville den i al sin enkelhed bestå i en lovgivning, der gav fuld bevægelsesfrihed ind over landets grænser for alle personer med et rimeligt behov herfor. (Hans Gammeltoft-Hansen, Juristen og Økonomen, december 1981; Cit. i Morten Uhrskov, Et delt folk, 2008, s. 32-33)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/114365/trackback

49 Comments »

 1. De lever da virkelig i en boble.

  Kommentar by Heisahero — 23. oktober 2020 @ 03:08

 2. De lever da virkelig i en boble. Og det bobler fortsat derudaf for dem? Hvor længe bliver det ved? Er det senil demensen der er sat ind , eller lever de bare i fornægtelse? Mennesker indrømmer sjældent når de tager fejl , særligt ikke når de har taget skæbnesvangert fejl.

  Kommentar by Heisahero — 23. oktober 2020 @ 03:11

 3. Gammeltoft-Hansen er en afskyelig vammel og forstokket kommunist, og nok også korrupt godheds-apostel.

  Alle personer fra Afrika og Arabien med et “rimeligt” behov for humanisme, retssikkerhed og velfærd skal have lov til at slå sig ned i Danmark, mener det åh så ædle radikale rødkålshoved.

  Derimod har Danskerne ikke krav på hverken medmenneskelighed, tryghed eller velfærd. At den af G-H ønskede invasion og islamisering vil føre til gangstervælde, velfærdskollaps, hverdagsterror, økonomisk og kulturel statsbankerot og etnisk udrensning af danskerne (=folkemord) rager G-H en papand.

  Gammeltoft Hansen er ikke humanist overfor sit eget folk, men er en skinhellig hykler der falder sine egne landsmænd i ryggen. Han kan nok snart fejre 50-års jubilæum som radikal og landsskadelig usling.

  Kommentar by Bent A — 23. oktober 2020 @ 03:47

 4. PS: Prøv at søge: ASYLLOVEN AF 1983, som af Søren Krarup og andre er blevet kaldt den mest katastrofale lov nogensinde i landets historie. G-H og hans radikale medløbere har blod på hænderne, armene, tøjet og skoene.

  Kommentar by Bent A — 23. oktober 2020 @ 03:58

 5. Gammel-Toft Hansen er et navn der får det til at løbe koldt ned af ryggen på mig, sjældent har et navn været så landskadeligt for DK.

  Kommentar by Anders Nielsen — 23. oktober 2020 @ 06:59

 6. Som en direkte modgift til de typer der aldrig kan skade fædrelandet nok, står Mogens Glistrups to bøger ”De fremmede i landet” bind 1 og 2 stadig som højaktuelle og fædrelandskærlige folkeoplysninstårne.

  Prøv blot at læse ét eksempel på Mogens Glistrup s klarsyn og advarsler mod muhamedaniseringen af Danmark. Det kan bl.a. læses på side 452 (kapitlet om et muhamedanerfrit område) og sammenlign det med Gammeltoft-Hansen klanens landsskadelige vrøvl:
  ”Hvor og hvornår man finder større muhamedanersamlinger opstår bøvl, stridigheder, utryghed og tilbageganstendenser”.

  Bruger man dette link http://www.nordensgraense.com/interview-med-knud-eriksen-19-10-19/ og kigger godt efter nederst på siden, så vil man via to nye links kunne skaffe sig adgang til ved selvsyn at læse Mogens Glistrups to ovennævnte bøger, som virkelig fortjener den opmærksomhed, anerkendelse og efterlevelse i dag, som de aldrig fik, da de blev udgivet i henholdsvis 1992 og 1994.

  Kommentar by Karsten Lund — 23. oktober 2020 @ 07:10

 7. Slæb ham for en domstol inden han dør
  Han er Danmarkshistoriens værste landsforræder

  Kommentar by BB — 23. oktober 2020 @ 07:17

 8. Islamistslaven og landsforrædderen, det vandrende mosefund fra kommunistfascisteksplosionen på lavuddanelserne og tankeslavefabrikkernes støvleslikkerfraktioner, gurgler endnu i mosedyndet..
  Er der dog ikke en venlig sjæl, der kan få gespenstet til at tie?

  Kommentar by Hul igennem? — 23. oktober 2020 @ 08:28

 9. ..Og sønnen har også rullet sig i offermosens slimede hængedynd, snart mere frastødende i sine tomme rablerier end forgængeren i perversiteterne..

  Kommentar by Hul igennem? — 23. oktober 2020 @ 08:30

 10. Gammetoft-Hansen har aldrig fået tæsk af fem indvandrerknægte, og skulle det ske ændrer det nok ikke hans livssyn.

  Der er to muligheder.
  1. at Rød/Radikale har en vis evne til at undgå virkningen af deres politik.

  2. at de ikke anmelder en sag af frygt for at blive til grin i medierne – så hellere leve med smerten

  Kommentar by k.m. — 23. oktober 2020 @ 08:57

 11. Danmark ville formodentlig være et bedre sted at være hvis vi tog 4 syrere i bytte for de 4 selverklærede humanister.

  Kommentar by bjarne binee — 23. oktober 2020 @ 09:07

 12. Der er ikke noget bedre end at åbne grænser – dele rettigheder ud med rund hånd – og skåle i champagne bagefter.

  Det er en sociopolitisk patologi, som kan sammenlignes med narkomani. Det handler om at få og udløse et fix uden at spekulere nærmere over konsekvenserne.

  Kommentar by BE — 23. oktober 2020 @ 09:19

 13. Hvad rager syrere og deres børn os? De har INTET at gøre her og må sejle deres egen sø.

  Kommentar by Holger_Danske — 23. oktober 2020 @ 09:25

 14. Bent A — 23. oktober 2020 @ 03:58
  Alle love kan omgøres.

  Kommentar by Hagmann — 23. oktober 2020 @ 09:40

 15. Danmarks mest skamfyldte familienavn har fri adgang til spalterne i Danmarks mest irrelevante kampagneforum, Politiken.

  Kommentar by Bastardo — 23. oktober 2020 @ 09:44

 16. Det store eksperiment med islam bør lukkes ned nu. I 40 år har magthaverne i Europa kørt verdens dummeste korstog. I stedet for udslette islam ved at angribe islamiske lande militært, har magthaverne importeret islam til Europa. I håbet om at civilisere islam og derved udslette islams politiske basis. Korstogene er derved konverteret til interne europæiske kampe. Kristne europæere kontra indædt fanatiske muslimer i en voldelig dødskamp indenfor Europas grænser.
  Var det for at spare transportudgifterne til militære styrkers indsats i islamistan? Næppe – kristne styrker invaderer islamistan parallelt under dække af forsvar for menneskerettigheder og udslettelse af radikal islam.
  Hellere korstog mod islam udenlands end at blive smidt under bussen af islam her i Europa.

  Kommentar by Gustav Jensen — 23. oktober 2020 @ 09:44

 17. The Fab Four vil åbenbart tvangsfjerne børn fra deres forældre i lejrene.
  Jeg tvivler på, at Danmark har kompetence til dette.
  Selv ikke professorer emeritusser.

  Kommentar by Bastardo — 23. oktober 2020 @ 10:09

 18. Hans Gammeltoft Hansen. Hvis jeg ikke tager fejl var det bl.a Ham der var arkitekt for udlændingeloven af 1983 med familiesammenføring. Siden den tid har vi fået det vi kalder Ghetto, selvom det er misvissende betegnelse. Det er selvvalgte enklaver, hvor folk som vil leve frit uden indblanding og intimidering af Islamisk kultur, ikke kan være. Der er blevet hetzet imod dem som fik fuldkommen ret i udviklingen og som sagde sandheden om konsekvensen af den udlændinge lov. Vold, terror og ødelæggelse af civilsamfundet. Der bruges mindst 33 milliarder- og vi taler om mindst-der bruges meget mere end det via Politi, PET, FET, og anden eksterne ydelser- om året, samt i mærkværdige financieringer om nedrivelser og opbyggelser af Ghettoer (som om det skulle hjælpe). Integrationsministerium er opstået til pynt. Vi kunne ligeså godt bruge en milliard om året til ministeriet af mærkværdige gangarter. Den forlorne fejlslående moral som han er udtryk for på lang sikker afstand af konsekvenserne, har fået katastrofale følger for næste generation, som med den fejhed han er udtryk for ikke tager højde for Islams civilisationsødelæggelse og ansvarsløshed overfor medmennesker i dens undertrykkelseskrav til dens Førerprofetdiktaturs ideal. Forhåbentlig slipper vi for at hans moral bliver brugt til nogetsomhelst andet end advarsel. Kan huske tiden før 1983. Den var bedre og friere og mere munter end nutiden. Takket været Hans Gammeltoft Hansens forlorne idealer, som han selvfølgelig ikke selv vil leve under konsekvensen af.
  Støt SIAD.
  http://www.siaddk.wordpress.com
  God fredag og weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 23. oktober 2020 @ 10:18

 19. Gammelsmølf-Hansen har sikkert helt ret i at det ikke er rart at være barn i Syrien.
  Men hvis skyld er det?
  Børnenes egen familie og landsmænd.

  Kommentar by Erik — 23. oktober 2020 @ 10:21

 20. Politikerne konfiskerer og fratager danskerne alt af værdi. De stjæler vores land, byer, boliger, penge, tid, kvinder, velfærd, kultur, familieliv, frihed, sundhed, rettigheder, værdighed, sikkerhed, liv og fremtid. Magen til plyndring er aldrig før set i Danmarkshistorien.

  Kommentar by Bent A — 23. oktober 2020 @ 10:24

 21. Danmark og Syrien havde i 1950 begge 3,5 mio indbyggere. Idag har Syrien 22.mio indb. og iflg nogle opgørelser 6.mio udenfor Syrien. I alt 28. Mio. Men de er ofre og overmennesker i øjnene af den humanitære ideologi med ret til “lebensraum” i Europa.

  Kommentar by CCC — 23. oktober 2020 @ 10:30

 22. Landsforræder #1 skulle slæbes for retten og dømmes for det landsforræderi han har begået. Resten af hans patetiske liv skulle han have lov til at tilbringe bag tremmer.

  Kommentar by Nielsen — 23. oktober 2020 @ 10:45

 23. “Flygtningebørn” viser sig alle at være mænd (ingen piger) med en gennemsnitsalder på 25 år…

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-3860790/The-thing-ask-razor-s-dead-giveaway-Couple-fostered-child-refugees-warn-UK-exploited-grown-men-masquerading-youngsters.html

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 23. oktober 2020 @ 10:52

 24. En anden radikal landsforræder der er flyttet i velhaverghetto er den Johannes Lebech. Han bor i Fredensborg,hvor han sidder og godter sig over, at underdanmark er henvist til islamiserede offentlige servicer såsom skolegang.

  Kommentar by Asger Baunsgaard — 23. oktober 2020 @ 11:05

 25. LØGNEFABRIKKEN DR har støttet Gammeltoft-Hansen lige siden 1983. Og DR fremturer med alskens løgne.

  Idag starte programmet “Syg nok” med en løgn om at pandemien skyldtes smitte fra et dyremarked i, selvom der er beviser for at virussen er udklækket af et laboratorium for biologisk krigsførelse i Wuhan, iflg. Hodja. Desuden fortsatte “Syg nok” med en masse rød propaganda om klima-krisen, co2-opvarmning, Danmarks globale ansvar, om at danskerne bør betale endnu mere til EU, FNs verdensmål og U-landshjælp fra folk til folk, og endnu mere til afhjælpning af Afrikas fattigdom.

  Da Kina fik afskaffet fattigdommen, begyndte det en kæmpemæssig oprustning og landet har nu brugt milliarder og atter milliarder på krigsskibe, bombefly, hærstyrker, kanoner, raketter og biologiske-bakterielle våben osv.

  Når Afrika får afskaffet fattigdommen via at europæerne udplyndres og pengene overføres til Afrika, vil Afrika også opruste og anlægge en agressiv og truende politik overfor Europa.

  Allerede nu hænger Europas økonomi, sundhed, fremtid og civilisation i en tynd tråd pga. Merkel, Ursula, Ylva, Vera og Helena og lignende politik-kvinder og feminister samt typer som G-H, Lars Q og Tullesen

  Kommentar by Bent A — 23. oktober 2020 @ 11:11

 26. Disse mennerettighedseksperter er enten ubegavede eller revnende ligeglade med deres eget land. Eller også har de personlige interesser i godhedsindustrien. De er ikke engang særligt menneskekærlige overfor flygtningebørn. De er kolde juridiske hjerner, der plejer deres egen egoisme.

  Mærkeligt hvis de ikke kan indse, at en europæisk modtagelse af flygtningebørnene blot vil igangsætte en ny flodbølge af flygtningebørn, der af deres hensynsløse forældre sendes ud på en livsfarlig rejse til det europæiske slaraffenland, med henblik på at få resten af familien sammenført i de europæiske velfærdssamfund.

  De er forræddere, både mod deres eget folk og mod de flygtninge der ikke har råd til menneskesmuglere. De er nyttige idioter for menneskesmuglerne.

  Heldigvis har socialdemokratiet en dygtig flygtningeordfører i Rasmus Stoklund. Men endnu bedre var det om NB og DF fik større indflydelse. Heldigvis har Nye Borgerlige firedoblet stemmetallet i de seneste meningsmålinger. Gid denne udvikling kunne fortsætte. Jeg håber dog også at DF kommer til hægterne igen. Det er fint med to dansksindede partier, der kan inspirere hinanden og dække hvert sit segment af den dansksindede modstandsbevægelse.

  Kommentar by JC — 23. oktober 2020 @ 11:18

 27. Jeg har langt mere respekt for fjenden, som står opmarcheret foran byporten end for forræderen, som åbner byporten indefra. Sidstnævnte bør være den første som bliver stillet til ansvar, når krigen er vundet.

  Kommentar by Peter Nielsen — 23. oktober 2020 @ 11:33

 28. Gennemsnitsalderen for de fire selverklærede humanister er 74 år,”

  Så kan man da også være revnende ligeglad med, hvor mange danske børn, der overfaldes.

  INFAME MENNESKER.

  Alle de islamofile kunne have emigreret til islams verden, i stedet for at hente dem herop.

  “1. juli 2020 er der i alt 806.607 indvandrere og efterkommere i Danmark, som svarer til 13,8 pct. af den samlede befolkning.

  >>> 518.658 personer har oprindelse i ikke-vestlige lande.”

  Den danskerfjendtlige udlændingelov 1983 blev Dannevangs gravskrift.

  Kommentar by tavsen — 23. oktober 2020 @ 11:45

 29. der af deres hensynsløse forældre sendes ud på en livsfarlig rejse til det europæiske slaraffenland, med henblik på at få resten af familien sammenført i de europæiske velfærdssamfund. ”

  Billedet af den druknede knægt trænger sig på. Han blev ofret, fordi faderen forlod det trygge sted for at komme til Europa for at få nye tænder. KLAMME STODDER.

  Gad vide hvor mange millioner danske tandlæger har scoret på at være en del af Godhedsindustrien?

  Kommentar by tavsen — 23. oktober 2020 @ 11:57

 30. NB til @ 11:57

  Citatet var fra JC — 23. oktober 2020 @ 11:18

  Kommentar by tavsen — 23. oktober 2020 @ 12:02

 31. Røde idiot, der ingen hjerne har. Føj ,han er ulækker.

  Kommentar by Ewing — 23. oktober 2020 @ 12:11

 32. Er den mand stadig i live?

  Kommentar by Pallemand — 23. oktober 2020 @ 12:25

 33. De illegale indvandrere brændte selv Moria-lejren ned. De ville videre op i EU, hvor der var flere penge at hente. De voksne pustede røg i øjnene på børnene, så de begyndte at græde inden de blev sendt ind foran tv-stationernes kameraer.

  Det er dokumenteret af optagelser foretaget af en kritisk fotograf, der stod ved siden af og optog det på video, da de gjorde det. Man så det skete, inden de blev sendt ind for at blive interviewet f.eks af Tv2 (Rasmus Tantholt var det vidst). Det gav ham de ønskede tv-billder til hans interviews med børn med tårene løbende ned ad kinderne og deres ‘ulykkelige’ forældre. Til Tv2-Nyhederne derhjemme udsendt i primetime og gentaget i det uendelige i de øvrige nyhedsudsendelser 24syv.

  At børnene inden havde fået pustet røg i øjnene, valgte Tv2-intervieweren på stedet (Rasmus Tantholt) at overse, tror jeg. Det foregik – jo kunne man se – få meter fra, hvor han stod!

  Det er det, man kalder en Pallywood Produktion, som der er talrige eksempler på er lavet mange gange til ære for verdens tv-medier f.eks af Hamas i Gaza. Og afsløret af kritiske iagttagere, der kunne se, at det var de samme døde børn, som Hamas kørte rundt fra sted til sted. Døde børn, som de formodentlig til formålet havde hentet ud af hospitalers lighuse*.

  Men det virker i verdens ukritiske tv-medier og det giver rigtig mange seere over hele verden tårer i øjnene. En af de følelsesmæssige oplevelser for seerne, tv-stationerne lever højt på og som kan sikre, at de ikke mister seere. F.eks til andre tv-stationer, der giver deres seere bedre tårevædede oplevelser.

  Tv er en meget stor forretning, som tjener penge til mange tusinde ansattes løn – også i det statsejede DR, der hvert år skal tjene milliarder af kroner til de mange tusinde medarbejderes løn (nu snart direkte tvangsbetalt af skatteyderne). Det statsejede Tv2 skal også sikre, at der er mange seere til de indtægter fra de reklamer, medarbejderne lever af.

  (Hvis der er nogen, der ikke har opdaget det, så er det i dag den fjerde statsmagt(medierne), som styrer samfundet politisk!:-)

  *Lighus, bygning, hvori afdøde personer opbevares i tiden fra ligsynet til begravelsen. Lighuse findes i forbindelse med kirker, kirkegårde, krematorier og sygehuse. De er indrettet meget forskelligt, men de fleste steder er der kølefaciliteter, således at ligene opbevares ved en temperatur omkring 4 °C. (Den Store Danske)

  Kommentar by A-mad — 23. oktober 2020 @ 12:25

 34. Bent A 11:11
  Udmærket betragtning. Se også Henrik Jönssons seneste video om Roms fald

  Kommentar by Nielsen — 23. oktober 2020 @ 12:33

 35. DR kalder sig DANMARKS RADIO, men er i realiteten FEMINISTERNES RADIO. DR er blevet propaganda-stationen som døgnet rundt fører danskerne bag lyset med rød, radikal og feministisk hjernevask og snedig/udspekuleret vildledning. At det er feminister der har magten over hvad der sendes, er så tydeligt at det ikke kan bortforklares.

  Hvis man vil forstå DR, tror jeg man skal betragte DR som et POLITISK PARTI der opererer udenfor Chrborg og som en FEMINISTISK STAT i STATEN.

  Læg mærke til den arrogante forhørstone DR er begyndt at bruge overfor politikere og ministre som ikke er 100% med på DR-feministernes idéer. Som i dag hvor DR krævede at firmaer……. der ikke snarest indfører kvoter og regler om at mindst halvdelen af bestyrelserne skal være kvinder……. skal straffes med store bøder eller ligefrem fængsel for ikke at have kastet sig fladt ned for DRs kvote-ønsker. En minister som gerne ville overveje tingene nærmere, blev udsat for en skarp tone og ledende spørgsmål.

  DRs feminister mener altså at mænd og kvinder er helt ens hvad angår evner og kvalifikationer. Eller DR mener at det er ligegyldigt med kvalifikationer, fordi tvangskvoter skal overtrumfe saglig udvælgelse.

  DRs meninger bygger på skør radikal og rød ideologi om at kvinder og mænd er ens eller at de skal ensrettes og tvinges til at være ens. Hvis da ikke de 317 nye køn kommer i vejen, efter at kloge teoretikere har fastslået at kønnet er en politisk-social konstruktion som intet har med naturen at gøre.

  Idag havde man også indkaldt en “professor” og en kvindelig “antropolog” fra Kbhvns “Universitet” til at forklare de dumme danskere at det er en skandale at der stadig er virksomheder som ikke er blevet underlagt tvangskvoter. (Når nu feministerne så gerne vil have flere mænd skubbet ud af erhvervslivet, så kvinder kan rage deres vellønnede jobs til sig)

  Det ville også sikre en mere intelligent, fornuftig, dynamisk og succésfuld udvikling af virksomhederne, påstod den kloge professor.

  (Han kan dog næppe bortforklare at det er mændene som fik kvinderne væk fra jord- og stenhulerne og ind i moderne villaer og huse osv.)

  Kommentar by Bent A — 23. oktober 2020 @ 13:33

 36. PS: Bemærk også hvordan DR hele tiden favoriserer Enhedslisten og de radikale. Og at DR helst vil være mikrofon-holder for kvindelige “eksperter” uanset emnet. Rygter siger iøvrigt at det er en “centralkomité” eller bestyrelse med syv medlemmer, som styrer DR. Alle syv er kvinder. (Her blæser man på det med kvoter) (véd nogen mere om dette?)

  Kommentar by Bent A — 23. oktober 2020 @ 13:48

 37. Hvor kan den gammel nar ikke bare holde sin kæft

  Kommentar by Bjarne Jensen — 23. oktober 2020 @ 14:25

 38. Gammejtoft Hansen er en form for nazi

  Kommentar by Johnson — 23. oktober 2020 @ 15:49

 39. Af de to partier DF og NB er det sidstnævnte parti langt at foretrække. Med den ledelse DF er belemret med, er partiet ikke meget bevendt. Og at man efter snart halvandet år stadig ikke har fået vælgerbedrageren Tullesen smidt ud, viser at der er noget galt med hele toppen af partiet. Den består tilsyneladende kun af levebrødspolitikere.

  Kommentar by Bent A — 23. oktober 2020 @ 16:42

 40. Bent A — 23. oktober 2020 @ 16:42

  Er de statsansatte journalister stadig optaget af DF’s nedtur? Hvornår mon de får øje på Alternativets udslettelse? Partiet fik valgt 5 ind, og nu er der kun én tilbage. 3% af stemmerne, nu ligger de og svinger over eller under 1%, men den røde fløj skal altid beskyttes.

  Alternativets formandsskifte til Josephine Fock var en katastrofe. “Hun stoppede i Folketinget 31. oktober 2018 til fordel for en stilling som direktør for integration i Dansk Flygtningehjælp”

  Og hun er skam blevet leverandør til DR radioaviser. Sikke en overraskelse.

  DF har haft fremgang, siden Morten Messerschmidt blev næstformand, uanfægtet af mediernes og np’s dødsdom. Dengang lå DF omkring 5%, nu cirkulerer de omkring 7%.

  Hvis man slavisk følger de statslige mediers dagsorden, ender man uvægerligt med at gætte forkert.

  Kommentar by tavsen — 23. oktober 2020 @ 17:05

 41. Det er den generation af gamle mænd, der som selvudråbt elite, er i fuld gang med at ødelægge landet! Desværre når de nok at dø inden de kan stilles for en dommer!
  I stedet for en gravsten burde der placeres en skamstøtte!

  Kommentar by Den Nervøse — 23. oktober 2020 @ 17:08

 42. bestå i en lovgivning, der gav fuld bevægelsesfrihed ind over landets grænser for alle personer med et rimeligt behov”

  I dag er der landet 2 fly fra Dubai. Gad vide hvilke behov de har for at komme til Slaraffenlandet?

  United Arab Emirates har i det seneste døgn haft +1,563 nye tilfælde, mon ikke vi bliver beriget som for flere måneder siden med et fly fra Pakistan indeholdende 27 smittede.

  Hvornår går det op for myndighederne, pivåbne grænser er livsfarlige? For det vil selvfølgelig være racisme at kræve sundhedsattester fra de rejsende, som kommer med et anerkendelsesværdigt formål, derunder at søge asyl

  Kommentar by tavsen — 23. oktober 2020 @ 17:19

 43. Hvor længe ville Gammeltoft kunne holde til daglig waterboarding?
  Subsidiært, hvilke intervaller ville påføre ham maksimal lidelse i maksimal tid?

  Kommentar by Træt — 23. oktober 2020 @ 18:07

 44. Vi kan sq ikke give trykke forhold og livslang forsørgelse til alveredens børneavl, forårsaget af UANSVARLIGE forældre!
  Hallo:
  Vore egne kommer vel i første række?
  – OGSÅ i vore børns fremtid!?
  Hvorfor bliver der ikke indskrevet en klausul i konventioner, om at man IKKE må avle børn hvis man er under flugt/flygtning udenfor hjemegnen?
  Hvorfor skal danske arbejdere betale, for andre folkekulturers (læs gerne iSlammets) manglende intelligens (indavlet lavIQ), til at få deres fælles kultur til at fungere i deres HJEMLANDE?
  Hvorfor skal vi danskere betale 500.000 kr. pr år til hvert uledsaget flygtningebarn i Danmark*, blot for at venstrefløjen og RV+ kan holde sig oven vande i “arbejds”indtægt og føre sig frem som “godhedens elite”?

  Hvis Hans Gammeltoft-Hansen & Co. vil have flere syrere/fupflygtninge til Danmark, må de sq SELV ud på det private arbejdsmarked og ad den vej SELV betale omkostninger og SELV lægge logi til!

  – venstrefløjen og RV+ kan og må IKKE blive ved, med at malke yveret ud af deres stemme kvæg og slæbe vi andre med, som slagtekvæg, i knæfald for iSlammets uhæmmede produktion af overbefolkning og 1400 års mental stilstand!

  * plus efterfølgende fammilie-sammenførsler

  Kommentar by M.S. Carstens — 23. oktober 2020 @ 23:11

 45. Googler man Hans Gammeltoft-Hansen benytter han titlen “musiker”. Ja, han minder mig om Rottefængeren fra Hameln.

  Kommentar by Ole Madsen — 24. oktober 2020 @ 09:17

 46. Ingen asylbebehandling uden (kemisk) kastration.

  Kommentar by Træt — 24. oktober 2020 @ 10:15

 47. Vi har – og har desværre haft en række modbydelige og landsforræderiske mennesker i DK de sidste 40 år, som har været med til at ødelægge vort ellers så herlige og fredelige land. Nemlig Hans Gammeltoft Hansen, Marianne Jelved, Tøger (Løs på tråden) Seidenfaden, Carsten Jensen, Mogens Lykketoft, Stine Bosse og Pernille Skipper for at nævne nogle af de mest rabiate muslimskmedløbende personager. Desværre er det KUN Tøger Seidenfaden, der har mødt sit nemisis af den årsag – efter han “på Danmarks vegne” over for en gruppe Saudi Arabere undskyldte for de harmløse og ganske morsomme Muhammedtegninger i 2006. Vi ved jo, at vi alle skal dø på et tidspunkt i samme øjeblik, vi er undfanget i moders skød, men det er mit inderligste håb, at de nævnte værnemageragtige personager snarest muligt og forhåbentligt smertefuldt vil nå deres livs ende – så danskerne bliver fri for disse selvudnævnte forsvarere af den muslimske invasion.

  Kommentar by Jørn Kjær — 24. oktober 2020 @ 11:14

 48. @41

  Du kan nok få nogle af de farlige nazister til at skænde hans gravsted 😂

  Kommentar by Bilka — 24. oktober 2020 @ 11:54

 49. En af landets mest afskyelige mænd, en dansk Soros type bare meget fattigere, men med samme destruktion i sind og had for egen kultur.

  Kommentar by LarsB — 24. oktober 2020 @ 17:50

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper