28. oktober 2020

Apropos danske ‘Frank fra silkeborg’: Frank Seyed Mohammad Sadegh Heskjær, indvandrer fra Iran…

Europol efterlyser EU’s farligste sexforbrydere, og ‘en af dem er dansk’, skriver Jyllands-Posten, der ligesom Berlingske og Politiken understreger, at en af de atten efterlyste er ‘dansker’. Min favorit er dog TV2 Østjylland, der kalder den efterlyste for ‘Frank fra Silkeborg’. Farlige Frank kan vi passende kalde for pædofile Mohammed.

Interpol fortæller, at ‘Frank fra Silkeborg’ er født I Iran. Det fulde navn er ‘Frank Seyed Mohammad Sadegh Heskjær’, og har var også på Interpols 2017-liste. Her havde femten efterlyste tilknytning til Danmark: Otte udlændinge, og syv danskere, herunder fem der var efterlyst på grund af aktiviteter i venstreorienterede Tvind.

(Collage: Frank Seyed Mohammad Sadegh Heskjær; Grafik: Europol, Interpol)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/114497/trackback

37 Comments »

 1. Venter spændt på en kommentar fra np. Den kommer nok aldrig, den virkelige verden har ingen interesse.

  STAKKELS BØRN

  Mon det var ham, som et forældrepar advarede imod? De blev udskældt som væmmelige racister. Indtil han løftede et 4-årigt barn over hegnet og forbrød sig mod hende.

  STAKKELS BØRN

  Kommentar by tavsen — 28. oktober 2020 @ 11:42

 2. Det er godt med internationalt samarbejde, også internationalt politisamarbejde.

  Kommentar by np — 28. oktober 2020 @ 12:01

 3. Det er godt nok med en wanted-plakat. Men når den skriver dansk på ham,er der noget helt ude at cykle.

  Kommentar by Nielsen — 28. oktober 2020 @ 12:08

 4. Mere kulturberigelse fra perkersvin og sandniggers fra MENAP landene (Mellemøsten, Nordafrika, Afghanistan og Pakistan).

  Tunnelmanden løslades om få dage: Nu kæmper han for at blive i Danmark
  Har afsonet otte år for 12 overfald på kvinder, men vil ikke udvises til Marokko

  I Ringe Statsfængsel afsoner ’Tunnelmanden’ de sidste par dage af sin straf på otte års fængsel, og på fredag kan den 48-årige voldtægts- og røveri-dømte marokkaner gå ud af fængselsporten som en fri mand.

  Det sker, efter at han helt usædvanligt har afsonet dommen på fuld tid.

  Men politiet vil vente på ham ved fængselsporten for at anholde ham igen.

  Efter løsladelsen bliver han begæret varetægtsfængslet efter udlændingeloven for at sikre, at han kan blive udvist af Danmark, og ikke går under jorden.

  Syg hustru og to sønner
  Den 48-årige er dømt til udvisning med indrejseforbud på bestandig, men i sidste øjeblik kæmper han og hans forsvarer, advokat Michael Bjørn Hansen, nu for at få ophævet udvisningen.

  ’Tunnelmanden’, som stædigt har hævdet sin uskyld, vil blive i Danmark hos sin familie. Han har to sønner og en syg hustru, som lider af sklerose. Hun har uden at vakle holdt fast i ægteskabet med sin 48-årige mand under hans otte år bag tremmer.

  Udvisningen er nu indbragt for Retten på Frederiksberg med påstand om, at den del af dommen bliver ophævet, så den dømte kan blive i Danmark.

  Dommer Ulla Otken skulle have afgjort sagen tirsdag, få dage før den 48-årige bliver løsladt, men sagen måtte udsættes til næste mandag på grund af en procedurefejl, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 28. oktober 2020 @ 12:08

 5. interpol.int skriver access denied normal guugel meddelelse.
  >Notarius
  Den syge kone og hans skadedyrsyngel skal UD

  Kommentar by Nielsen — 28. oktober 2020 @ 12:14

 6. Kommentar by NotariusUmulius — 28. oktober 2020 @ 12:08.

  Nej, jeg ville sgu heller ikke udvises til Marokko, hvis jeg var ham.

  Dernede gør de kort proces med sådan et monster, på den eneste måde der giver nogen mening, nemlig den permanente, uigenkaldelige løsning, som tydeligvis er det eneste sprog de forstår.

  Kommentar by Kimski — 28. oktober 2020 @ 12:23

 7. Kommentar by Kimski — 28. oktober 2020 @ 12:23

  Marokko har dødsstraf, men de har ikke henrettet nogen siden 1993.

  Kommentar by KineserSnot — 28. oktober 2020 @ 13:04

 8. Det er jo smart at kalde sig Frank — Heskjær, så kan man give den som dansker, og DR og aviserne kan “ærligt” påstå at det var et DANSK uhyre som overfaldt 12 kvinder plus nogle børn.

  Hvad mon dommer Ulla Otken finder frem til?? Er hun ikke kendt fra andre domsafgørelser?

  Kommentar by Bent A — 28. oktober 2020 @ 13:17

 9. Kommentar by KineserSnot — 28. oktober 2020 @ 13: 04.

  Ved du hvad, KS?
  Det synes jeg fand’me er for trist.
  Jo flere af hinanden de nakker, desto bedre er det for resten af jordens befolkning. Der skal kun lyde bifaldsråb, piften, og taktfast trampen herfra..

  Kommentar by Bent A — 28. oktober 2020 @ 13:17.

  Behøver du spørge?
  Er en ’slap-on-the-wrist’ domsfældelse, samt en venlig formaning om at, “sådan noget må man sandelig ikke, lille Mohammed” ikke efterhånden standart løsningen på Ork problemet, i de danske retssale?

  Kommentar by Kimski — 28. oktober 2020 @ 13:30

 10. Kommentar by Bent A — 28. oktober 2020 @ 13:17

  Tror desværre ikke navnet, gør udslaget – MSM griber ethvert halmstrå for at sløre gerningsmændenes sande identitet for ikke at forstyrre offentlighedens billede af de søde, rare, venlige raketforskere, der er udset til at erstatte den oprindelige befolkning.

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 28. oktober 2020 @ 13:43

 11. # 13.43: Ja, hvad med at løslade de mange fængslede raketforskere, ingeniører og atomforskere på een gang?!! Hvis vi derpå lader dem samarbejde, kan vi nok hurtigt få sendt så mange raketter til månen, at vi som det første land i verden kan bygge en by deroppe. Det vil gøre Danmark til et foregangsland, vi vil komme i førertrøjen, og reklameværdien vil for turistindustrien være uvurderlig.

  Og måske kan vi så også være humane og undgå en etnisk udrensning af danskerne, ved at vi i stedet sender dem allesammen til månen. (håber at Chrborg læser med her)

  Kommentar by Bent A — 28. oktober 2020 @ 14:00

 12. MSM’s journalistik er intet mindre end Orwelsk! Ministeriet for sandhed har slået til igen!

  Kommentar by Den Nervøse — 28. oktober 2020 @ 14:48

 13. Frank fra Silkeborg, det er simpelthen manipulation!

  Kommentar by Den Nervøse — 28. oktober 2020 @ 14:49

 14. Sådan et ulækkert møgsvin, denne iraner. Næsten endnu værre er dog den danske løgnepresse, der dækker over denne pædofil og den fremmede masseindvandring af dybt kriminelle og dysfunktionelle horder af alverdens bærme.

  Kommentar by tilfældig — 28. oktober 2020 @ 14:57

 15. Historien og moralen hermed: Der er ikke sket en skid med mediernes og flertallet af danskernes opfattelse og forståelse for islams dominans og hærgen – man ytrer sig på samme vis som i 1980´erne og årtierne efter.

  Man omskriver, vender på hovedet, undlader og lyver og bedrager ikke mindst sig selv og alle andre lige op i fjæset – bevidst, med vilje og med fuldt overlæg!!!

  Der er intet nyt – vanviddet fortsætter ufortrødent!

  Kommentar by Black Watch — 28. oktober 2020 @ 15:13

 16. I Danmark er gerningsmænd ofre og ofre gerningsmænd.

  Kommentar by XXXXX — 28. oktober 2020 @ 16:05

 17. Man kan jo- hvis man er ondskabsfuld pædofilmedhjælper- anbefale Frank om at tage til England. Her kan han jo deltage i en Groominggang til ære for Pædofeten (som ifølge legenden giftede sig med en 6 årig og fuldbyrdede ægteskabet med hende da hun var 9). Folk som afsløre disse Groominggangs aktiviteter- hvor indfødte ikke muslimske piger, fra svage familier, bliver seksuelt misbrugt, og fremhæver man det som et problem, bliver man politisk forfulgt at myndighederne. Tommy Robinsons, som i forvejen var kendt for at forfølge de -stakkels- grooming gangs deltagere- fik sin 8 årige datter befamlet i en offentlig familiesvømmehal, og da han klagede til Politiet var det ham der blev tilbageholdt- han har tidligere også været forfulgt og fængslet for at konfrontere de pædofile sexdeltagere. Paul Golding også. England er et udemærket sted for Frank fra Iran at opholde sig. Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com.

  Kommentar by Michael Unna — 28. oktober 2020 @ 16:27

 18. Et enkeltstående tilfælde. I England har de flere hundrede af den slags, og derovre truer myndighederne vidner til tavshed.

  Kommentar by k.m. — 28. oktober 2020 @ 16:33

 19. Femårig dræbt på frederiksberg i færdselsuheld. Gerningsmand flygter, gæt hårfarven

  Kommentar by Egon Svensson — 28. oktober 2020 @ 17:52

 20. no point ønsker 100.000-vis af “Franks” slags til Danmark

  Kommentar by Træt — 28. oktober 2020 @ 18:16

 21. Hvis englænderne frivilligt lader sig overtage af feminister, kommunister, pladderhumanister og islamister, kunne de jo næsten lige så godt have overgivet sig til nazisterne i 1939.

  Hvor feminister og røde gak-gak humanister får for stor magt, forvandles hele lande til selvmorderiske galeanstalter.

  Kommentar by Bent A — 28. oktober 2020 @ 18:18

 22. Kulturberigelse i Horsens: Syrisk migrant dømt for voldtægt og kvindevold
  http://fightthepowerwithfreespeech.blogspot.com/2020/10/kulturberigelse-i-horsens-syrisk.html
  Den 28-årige muslimske migrant har kvitteret for danskernes åbne grænser og pengekasser ved at udføre noget af den værste kriminalitet, man kan forestille sig.”

  Orhan Mohamad Osso slår den muslimske kvinde i hovedet, river hende i håret, bider hende og tager et livsfarligt kvælertag.”

  Fredens religion strikes again.

  Danske kvinder er selv skyld i det, hvis de bliver voldtaget, når de ikke bærer slør. Det siger den islamiske mufti Shahid Mehdi.” uriasposten.net/archives/1383

  Så mangler vi bare np udvider begrebet Victim blaming

  Kommentar by tavsen — 28. oktober 2020 @ 18:28

 23. # Black Watch 15.13: Ja, vanviddet fortsætter og fortsætter, pga. MSMs løgne og fortielser, og pga. Chrborgs zombier og åndsamøber. Men på et tidspunkt stopper det ved at vi får en slags folkelig opvågning. ELLER ved at vanviddet går fra radikalt vanvid til islamistisk vanvid. I sidste tilfælde vil galskaben fortsætte mindst 1000 år mere. Eller slutte tidligere pga. en meget stor krig.

  Da nok alt for få læser net-aviserne, ender Danmark nok ligesom Iran, hvor kommunisterne, de radikale og næsten alle ikke-muslimer samt “afvigende” muslimer blev terroriseret, fængslet og henrettet.

  Kommentar by Bent A — 28. oktober 2020 @ 18:34

 24. De anholder de forkerte…

  Rasmus Paludan anholdt i Tyskland

  Rasmus Paludan er blevet anholdt efter at have forsøgt at rejse ind i Tyskland. Det oplyser den tyske avis Der Tagesspiegel.

  På Facebook har Rasmus Paludan annonceret, at han onsdag ville afholde en demonstration ved Sonnenallee i Neukölln – et område, hvor der bor mange muslimer.

  Partilederen blev imidlertid af de tyske myndigheder forhindret i at rejse ind i Tyskland, da han tirsdag forsøgte at komme ind i landet via Tegel Lufthavn i Berlin.

  Det oplyser en talsmand for indenrigsadministrationen til Tagesspiegel.

  »Mens han stadig sad i flyet, gav det føderale politi ham afslag på indrejse fra det statslige immigrationskontor,« udtaler talsmanden og tilføjer:

  »Hr. Paludan steg ikke ud af flyet og fløj tilbage til København tirsdag eftermiddag.«

  Ifølge det tyske medie blev han nægtet indrejse forbud til og med den 31. oktober, men allerede onsdag forsøgte Rasmus Paludan igen at komme til Berlin.

  Det førte til, at politiet arresterede ham. Han risikerer nu en bøde eller fængselsstraf på op til et år, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 28. oktober 2020 @ 20:00

 25. Hahaha…ja så Frank er fra de varme lande og altså kun “papir-dansker”!

  Havde da godt nok mine tvivl, da jeg så hans foto, men han kunne jo godt være et blandingsprodukt, for der findes så mange tåbelige kvindfolk, som får børn med migranter af “anden etnisk oprindelse”!!!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 28. oktober 2020 @ 20:42

 26. Bare lige en tanke:

  Hvad med om vi i Danmark straffede kriminelle indvandre*, ud fra den straf (ekstra straf), de nok allerede står til i deres hjemlande? og/eller:
  frit valg mellem frivillig hjemrejse eller asylrettigheder på Thulebasen i Grønland?

  – ligeledes:
  familiesammenføring finder sted i hjemlandet / på Thulebasen i Grønland

  Hvem har vedtaget, at tilrejsende fupflygtninge i Danmark OG deres afkom kun skal kunne nyde deres “rettigheder” om asyl, midt i Danmarks mest velfærds-givende kommuner?

  – og hvem har vedtaget, at disse ikke har MINDST lige så stor asyl-beskyttelse på Thulebasen som på Sjælland, Fyn eller i Jylland???

  +: kriminalitet begået af mindreårige AEHere medfører frit valg FOR HELE familie/klanen mellem fortsat dansk ophold på Thulebasen eller OMGÅENDE udrejse af dansk territorium!

  * vi har KUN flygtninge ifm.a. kvoteflygtninge; alle andre “flygtninge” i Danmark er fup-flygtninge, idet at de kommer til Danmark fra SIKRE nabolande!, hvor de end ikke kan påberåbe sig at være personlig forfulgt!

  Navet “Frank Seyed Mohammad Sadegh Heskjær” viser I DEN GRAD, at der skal ryddes op fra bunden!
  ….

  https://nyeborgerlige.dk/principprogram/frihed-folkestyre-og-national-suveraenitet/

  Kommentar by M.S. Carstens — 28. oktober 2020 @ 21:57

 27. > KineserSnot 13.04
  Jo der var lige da en dansk og en norsk ung kvinde blev henrettede.
  Tomlen op til k.m. 16:33
  Er np Søren Pape Poulsen??
  Eller måske Poul Nyrup Rasmussen

  Kommentar by Nielsen — 28. oktober 2020 @ 22:15

 28. At sende kriminelle migranter til Grønland er da et konstruktivt forslag. Men der er i de gamle partier ikke den mindste gnist af vilje til at redde danskerne fra at få samme skæbne som svenskerne, libaneserne og armenerne.

  Derimod er der masser af ond vilje til at udnytte, snyde og narre danskerne, og til at forære deres værdier, rettigheder og nationens fremtid væk til kulturfremmede.

  Kommentar by Bent A — 28. oktober 2020 @ 22:36

 29. https://jyllands-posten.dk/indland/politiretsvaesen/ECE12519466/fire-maend-svindlede-med-moms-og-skat-for-millioner/

  Selvfølgelig perkere hele bundtet!

  Og så får de jo muslim-rabat – selvfølgelig – og de vil aldrig betale tilbage…Et land og retsvæsen i frit fald…bevidst!

  Kommentar by Black Watch — 28. oktober 2020 @ 22:44

 30. Har lige læst hos hodja og snaphanen at Frankrig ramt af den værste krise siden 1960. Fremtrædende personligheder siger at man står på tærsklen til krigslignende tilstande, eller at en stor og blodig borgerkrig i nær fremtid er uundgåelig.

  Kommentar by Bent A — 28. oktober 2020 @ 23:41

 31. Frank fra Silkeborg. Ja – så er den ged barberet. Det samme med dem der stod bag bombesprængningen hos SKAT. De bliver konsekvent omtalt som svenskere. Det eneste svenske ved dem er deres pas og overførselsindkomst. Men vi skal da forblive i troen at det var en Larsson og Jönsson. Utroligt.

  Kommentar by Realist — 28. oktober 2020 @ 23:49

 32. Bent A — 28. oktober 2020 @ 22:36:

  – det er jo netop derfor, at vi, i tale, må sparke tante “Agate og eget afkom” ud af deres komfortzoner, IRL, så de IKKE mere stemmer på de gamle partier (DF inkl), som lover et og røvrender vælgerne med det modsatte!

  Kommentar by M.S. Carstens — 29. oktober 2020 @ 00:13

 33. HJÆLP POLITIET MED AT FANGE HAM HER

  Han er efterlyst for at have kørt en 5-årig pige ihjel på Frederiksberg, hvorefter han flygtede.

  Politiet advarer mod at tage kontakt til Helmi Mossa Hameed, hvis man ser ham. I stedet skal man ringe til dem på 114.

  Del, del, del – så vi kan hjælpe politiet med at fange ham.
  SE ABEN/RAKETFORSKEREN HER:
  https://www.facebook.com/718327901589937/posts/3533039523452080/?d=n, for yd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 29. oktober 2020 @ 03:51

 34. Muslims are known to have false names. He is probably in the shithole Iran. Just pull his citizenship and passport, if you are a pedophile and esp. muslim you are not Danish. Your loyalites are with the peaceful religion and you did not travel all the way to Denmark for being a good citizen. My guess is that he was doing pedophilia in the shithole Iran, where he is from and they chased him out.

  when looking at the INterpol watch list, most of the white people have commited economic crimes, stolen taxes. My guess is that they have a new identity, when you move across the borders the can cover up your traces, have fake names like the muslims do and (reapply for asylum in the garbage muslim way).

  If the authorities would have used DNA and facial recognition pan EU they would have saved tons of money and caught the fugitive.

  I know of an american that is a muslim and lives in the open border shithole sweden. he somehow hijacked an identity and ended up in sweden. something that is common that muslim garbage do, esp, iranians since they think they are smart. and then they can move across the eu borders freely with shithole commie sweden as base.

  that is why you need control points at the southern border and northern border, esp. n the north with so many criminals pouring in. why do muslim garbage move across the pourus border crossings when there are draconian laws enforced on the white population? because muslims have applied for asylum in fake names and want and need to go to their bank accounts and empty what they got in free money, in fake names or move drugs between the borders, that is why you have vehicle that can transport more crossing the eu borders in lockdown times.

  just photograph all the car number plates that are heading towards denmark and you will get an early indication on who is heading your way.

  Kommentar by Erwache — 29. oktober 2020 @ 05:38

 35. The new thing, I have seen recently is that muslims have started to have dogs. so where does sharia and the handbook of pedophiles allow a muslim to have a pet or animal unless you are a pedophile.

  also note that garbage muslims are shit stained in skin color. the reason why you have a white nuance or white skin is because someone before you had white woman as sex slave, raped her and killed her or sold her on to some other pedophile muslim. this is also encouraged in sharia and the handbook of pedophiles.

  Erwache jetzt!

  Kommentar by Erwache — 29. oktober 2020 @ 05:44

 36. Frank fra Silkeborg er farligt affald, men TV2 Østjylland er i lige så høj grad det samme. Frank hører hjemme i Marokko og TV2 Østjylland hører hjemme på forbrændingen.

  Kommentar by bjarne binee — 29. oktober 2020 @ 09:18

 37. Der bør vel rettelig stå Pædofile Mohammad. Man bør give ham den straf Black Watch (13:58) foreslår til Helmi Mossa Hameed i ovenstående post.

  Kommentar by Nielsen — 30. oktober 2020 @ 00:37

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper