30. oktober 2020

Peter Bangsvej-trafikdrab: “Da moderen og pigen er ud for ham, gasser ham op og smadrer ind i dem.”

Den 21-årige irakiske flugtbilist Helmi Mossa Hameed er anholdt, og alt indikerer, at det ikke var et almindeligt trafikuheld. Politiet fortæller, at han holdt stille på en sidevej, for herefter pludselig at accellere over vejen mod den 5-årige og hendes mor. Umiddelbart tænker man ’sudden jihad’, men pigen skulle hedde ‘Aya’, og selvom jeg ikke har de store forventninger til logisk tænkning hos Koran-tro, så tror jeg godt vi kan udelukke terror-sporet.

“Påkørslen fandt sted onsdag eftermiddag omkring kl. 16, hvor en sort VW Passat på Sæbyholmsvej ved udmundingen til Peter Bangs Vej pludselig accelererede, krydsede vejen og ramte den femårige pige og hendes mor på den modsatte side af vejen.” (Politi.dk)

“Min kollega overværede dette. Manden holdt på den anden side af gaden. Da moderen og pigen er ud for ham, gasser ham op og smadrer ind i dem. Pigen bliver mast ihjel op ad muren. Det er ikke et færdselsuheld. Det er et terrorangreb. Politiet ved godt dette.” (‘Øjenvidne’, Uriasposten)

(Collage: Sæbyholmsvej/Peter Bangsvej – Indsat: Helmi Mossa Hameed)

“I forbindelse med færdselsuheldet efterlyser vi føreren af køretøjet Helmi Mossa Hameed. Hvis du ser ham, eller ved hvor han opholder sig så kontakt politiet på 114. Undlad selv at tage kontakt til ham. Intet yderligere…” (Københavns Politi, Twitter, 28. oktober 2020)

“Flugtbilisten har ifølge B.T.s oplysninger tidligere været sigtet i en sag om et voldeligt røveri mod en taxachauffør, hvor han angiveligt slog taxachaufføren i maven flere gange med et knojern.” (BT, 29. oktober 2020)

Opdate.

“Den 21-årige blev ligeledes sigtet for at være flygtet fra færdselsuheldet og en række sigtelser, der omhandler euforiserende stoffer. På en adresse i Ishøj, hvor den 21-årige bor, fandt politiet i øvrigt 51 falske 1000-kronesedler samt 15 gram kokain og 79 gram hash. En chef i Københavns Politi sagde fredag, at der ligeledes blev fundet lattergaspatroner i bilen. Den 21-årige sigtes derfor også for at have været i besiddelse af de ulovlige stoffer med henblik på videresalg.” (TV2 Online, 30. oktober 2020)

Oploadet Kl. 04:13 af Kim Møller — Direkte link45 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/114559/trackback

45 Comments »

 1. Nu om dage hedder kridhvide danske børn også Aya. Se fx.
  http://ugeavisen.dk/lokalavisenassens/artikel/aya-spiller-kongedatterens-datter-i-musical-p%C3%A5-odense-teater
  Det bliver ikke kun brugt som fornavn af arabere og tyrker men også fx. i Japan og Israel:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Aya_(given_name)

  Og som jeg skrev i et andet kommentarspor, er det også sjældent at perkere bruger penge på at købe en cykel til en 5-årig PIGE; der er heller ikke er særligt mange cyklende perkermødre.

  Kommentar by Hertz — 30. oktober 2020 @ 07:13

 2. Har en kommentar fanget i moderatorfælden med links, men gentager lige pointerne uden:
  * Kridhvide danske børn kan sagtens hedde Aya nu om dage, og det er også et brugt fornavn i Israel og Japan.
  * Perkere cykler ikke særligt meget og bruger ikke penge på en cykel til en 5-årig PIGE.

  Kommentar by Hertz — 30. oktober 2020 @ 07:18

 3. Nåh, jeg kan åbenbart ikke rigtigt skrive noget uden det går i moderatorfælden i dag hverken med eller uden links?

  Kommentar by Hertz — 30. oktober 2020 @ 07:19

 4. Mettes hjerte bløder siger hun.
  Lad os se om det ikke udmønter sig til en benhård dom på to år i spjældet samt betinget udvisning.

  Kommentar by Hagmann — 30. oktober 2020 @ 07:51

 5. Færdsel udenfor afspærreede områder der optimalt er med bevæbnede vagter
  er bevægen sig ud i hvad der kan være det rene helvede.

  Kommentar by Peter Buch — 30. oktober 2020 @ 07:51

 6. Det ligner nu et terrormord, som de andre i Frankrig, der på profetens fødselsdag hævnede de vantros krænkelser af ham?

  Kommentar by A-mad — 30. oktober 2020 @ 08:03

 7. Selvfølgelig er dette et terrorangreb. Politiet tør blot ikke indrømme det.

  Myndighederne er bange. De er bange for danskernes reaktioner. De er bange for muslimerne. De er bange for islamisterne. Politikerne føler sig pressede mellem de etniske danskere og muslimerne.

  Medierne tør heller ikke tale om terrorisme. Vel sagtens for at undgå at piske en stemning op, hvis sagens rette sammenhæng afsløres. Eksempelvis har Jyllandsposten tilsyneladende lukket ned for sine kommentarspor, hvad angår ledere og blogs der handler om terroren i Frankrig og den muslimske indvandring. Det er det medierne forstår ved ytringsfrihed.

  Kommentar by JC — 30. oktober 2020 @ 08:48

 8. I en anden traad skrives han havde “brugsretten” til mordbilen,hvis bil er det?med hans hidtige karriere ubegribeligt den stymper stadigvaek er i Danmark,plus alle de andre

  Kommentar by dunk — 30. oktober 2020 @ 08:49

 9. Tak til Hans Gammeltoft-Hansen, Socialdemokratiet og De Radikale Venstre m.fl. for at have muliggjort dette barnedrab. Ved at have stået fadder til den katastrofale lovgivning, der har åbent op for tusindevis af lav-IQ fjolser fra tilbagestående muslimske kulturer nu bor i Danmark. De står bag hundredevis af volds- og drabssager og det er politikernes ansvar.

  Fuck Mette Frederiksen og hendes røde skodregering. De gør intet andet end at profilere sig med fake sørgeerklæringer..

  Smid nu de kriminelle ud efter første dom og lad os få ryddet op.

  Kommentar by Danish Dynamite — 30. oktober 2020 @ 08:55

 10. Kan være et “æres”drab.
  Vi har ikke hørt noget om orkens havde relationer til moderen og pigen eller ej.

  Kommentar by Lotte — 30. oktober 2020 @ 09:01

 11. Kan være et “æres”drab.
  Vi har ikke hørt noget om orken havde relationer til moderen og pigen eller ej.

  Kommentar by Lotte — 30. oktober 2020 @ 09:01

 12. Frankrig er ramt af nemesis. Det gamle hovmodige koloniland var så ivrig for at beholde indflydelsen i sine gamle kolonier (selv om de gav underskud), at det frivilligt åbnede sine grænser for de tidligere undersåtter. Så kunne de opretholde illusionen af at herske over et verdensomspændende Storfrankrig. Det samme med de andre gamle kolonilande som UK og Holland. Vi andre, knapt så store kolonilande, skulle så bare rette ind efter deres ambitioner via EU diktaturet.

  Nu sidder Europa i suppedasen (og Frankrig i særdeleshed), med et kæmpestort og eksplosivt voksende religiøst og etnisk mindretal, som hader os og vores kultur, men elsker vores penge. Dette mindretal vil på alle tænkelige måder søge at underminere den europæiske kultur, i håb om at kunne komme til at dominere og overtage Europa.

  Kommentar by JC — 30. oktober 2020 @ 09:05

 13. Hvorfor er sådan en dømt, voldskriminel haleneger abe 🐒 og menneskelig affald 💩 fra shithole Irak på fri god i Danmark og ikke i spjældet eller i jorden eller Muhamedanien?

  Politi: Mor og datter var tilfældige ofre

  Politiet anholdt i aftes den formodede flugtbilist, som kørte en fem-årig pige ihjel

  Helmi Mossa Hameed, 21, bliver i dag fremstillet i grundlovsforhør for at køre en femårig pige ihjel på Peter Bangsvej og derefter flygte fra stedet.

  Han blev anholdt i aftes efter mere end et døgn på flugt. Både justitsminister Nick Hækkerup og statsministeren har fordømt handlingen, og imens undrer mange sig over, hvorfor påkørslen overhovedet skulle ske.

  Den femårige pige gik på gaden med sin mor, da en bil pludselig accelererede, krydsede vejen og bragede ind i dem begge. Moderen kom lettere til skade.

  Alt tyder ifølge politiet, på, at mor og datter var tilfældige ofre.

  – Vi har ingen kendskab til, at der på nogen måde er relationer mellem mor, datter og ham, vi har eftersøgt, siger vicepolitiinspektør Knud Hvass fra Københavns Politi.

  – Er der noget, der tyder på, at det var en forsætlig påkørsel?

  – Jeg har ingen jordisk chance for at sige, om det kan have været en bevidst handling. Vi efterforsker bredt, som vi altid gør, og vi er nødt til først at få afhørt alle dem, der har set, hvad der er sket.

  En bilinspektør har også været på stedet for at undersøge ulykken, blandt andet i forhold til, om der er foretaget opbremsning, og hvor hurtigt der er kørt.

  – Det er vi nødt til at vente på, siger Knud Hvass.

  21-årige Helmi Mossa Hameed er tidligere kendt af politiet for flere kriminelle forhold, herunder sager om personfarlig kriminalitet, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 30. oktober 2020 @ 09:22

 14. Kan sagtens være jihand, danske børn kan hedde “Aya” i dag.

  Kommentar by Johnson — 30. oktober 2020 @ 10:05

 15. Irakeren var frakendt førerretten, dvs. politiet har taget hans køretøj.

  Politiet mener, han var påvirket under påkørslen af pigen og hendes mor; der er fundet tomme lattergaspatroner i gerningsbilen.

  Perkeraben blev anholdt i et køretøj i København i aftens klokken 20:00 i selskab med to andre perkersvin, der nu er sigtede for at skjule en eftersøgt for politiet, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 30. oktober 2020 @ 10:11

 16. Politiet har taget hans førerbevis, hans kørekort, ikke hans bil, køretøj, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 30. oktober 2020 @ 10:12

 17. Uden at jeg ved det,-og dette er kun et gæt på motiv-, så kunne det være han var far til pigen, og det var et såkaldt- familiedrab- (De kalder det noget med -æresdrab-)…..men ellers en perverteret jihadbilist. Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com
  God fredag og weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 30. oktober 2020 @ 10:17

 18. Kommentar 30. oktober 2020 @ 10:17

  Svaret står jo lige her: http://www.uriasposten.net/archives/114559#comment-5398644, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 30. oktober 2020 @ 10:22

 19. Efter det hidtil oplyste ligner det en påkørsel med vilje. En meget bevidst ugerning. Evt. kan det være et “job” på andres vegne, hvis der ikke er nogen tidligere forbindelse mellem ofre og forbryder. Men hvorfor er denne kriminelle slyngel ikke udvist forlængst? Eller sendt til afsoning i et russisk eller estlandsk fængsel. Se iøvrigt kl.01.25 under fem-årig pige død efter påkørsel.

  Kommentar by Bent A — 30. oktober 2020 @ 10:51

 20. Historien er nu ifølge P0, at den stakkels gerningsmand kørte under indflydelse af “bevidshedspåvirkende stoffer“. Når man læser artiklen ser man, at det bare er lattergas!
  Tænk, hvis gerningsmanden rent faktisk for én gang skyld var 100% ansvarlig for sine egne handlinger til trods for sin solbrændthed?
  (link følger)

  Kommentar by Hertz — 30. oktober 2020 @ 11:30

 21. http://nyheder.tv2.dk/krimi/2020-10-30-politi-21-aarig-formodet-flugtbilist-var-paavirket-af-stoffer

  Kommentar by Hertz — 30. oktober 2020 @ 11:31

 22. Fejring af muhammed fødselsdag og straf for vanære?!
  https://www.religion.dk/viden/i-dag-er-det-muhammeds-foedselsdag

  Kommentar by P — 30. oktober 2020 @ 12:17

 23. Hvis ikke han udvises ubetinget, så er vi til grin! Og der er kun en vej frem flyt krydset til næste valg!

  Kommentar by Den Nervøse — 30. oktober 2020 @ 12:28

 24. Hvorfor er den kriminelle araber stadig i live i Danmark????

  21-årig erkender at have kørt bilen, der dræbte den fem-årige pige, men nægter uagtomt manddrab.

  Det er netop kommet frem i Retten på Frederiksberg, hvor manden fremstilles i grundlovsforhør.

  Forsvareren siger, at hans klient kan erkende, at han har ført bilen, men at der er tale om et uheld. Han erkender altså ikke uagtsomt manddrab under særligt skærpende omstændigheder.

  Han erkender også besiddelse af falske penge, men ikke at de skulle i omløb. Han erkender også besiddelse af kokain og hash til eget forbrug, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 30. oktober 2020 @ 12:42

 25. Sudden Jihad Syndrome. Forræderpolitiet går til pressen og lægger et røgslør så vi skal tro det var en fejl fordi han var narkopåvirket.

  Kommentar by Johnson — 30. oktober 2020 @ 13:25

 26. ….man prøver igen at få en primat til at forstå mennesker gennem et retssystem…

  Kommentar by Jp — 30. oktober 2020 @ 13:26

 27. “uagtsomt manddrab” at køre en bil direkte ind i en mor og hendes pige?

  Det frister sørme til mere

  Kommentar by redneck — 30. oktober 2020 @ 13:28

 28. Det er et rent og skært terroranslag. Alle bortforklaringer er sindssygt appeasement af den morderiske muhamedanisme.

  Kommentar by Knud Madsen — 30. oktober 2020 @ 14:06

 29. Møgsvinet er netop blevet varetægtsfængslet; hele hans irakiske lorteland fra Pakishøj var mødt op ved retten på Frederiksberg for at støtte barnemorderen.

  Fund af stoffer og falske pengesedler
  På en adresse i Ishøj, hvor han bor, har politiet i øvrigt fundet 51 falske 1000-kronesedler samt 15 gram kokain og 79 gram hash, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 30. oktober 2020 @ 14:30

 30. “hele hans irakiske lorteland fra Pakishøj var mødt op ved retten på Frederiksberg for at støtte barnemorderen.”
  Det er sikkert top-underholdning for den slags pak at se fra første parket, hvor latterligt billigt danske dommere takserer drab her i det snarlige shithole.

  Kommentar by Lider af danskhed — 30. oktober 2020 @ 14:47

 31. Min primære vrede er rettet imod de politikere som har tilladt de fremmede at være i vores land. De er medansvarlige for enhver skadelig handling begået af de fremmede og jeg håber at de en dag vil blive gjort ansvarlige for dette.

  Kommentar by Peter Nielsen — 30. oktober 2020 @ 15:27

 32. Iraq, Iran, Pakistan, Kurdistan and other shitholes all export the most intelligent, the garbage. If you look at this muslim garbage he looks like a true inbreed.

  If you have 51000 DKK in counterfeit bills, drugs and I guess are on welfare…it explains where you got the money for the car. Muslim garbage like VW, BMW and Benz. I wonder where the muslim garbage got the driving license from, let me guess the welfare paid for it or he has a fake license.

  Why not just make it open information, to the public. who has a driving license, so people can find out.

  Kommentar by Erwache — 30. oktober 2020 @ 15:56

 33. Et pragteksemplar af en rollemodel…

  Kommentar by Revisoren — 30. oktober 2020 @ 18:13

 34. Her er dødsbilistens synderegister
  21-årige Helmi Mossa Hameed har erkendt, at han sad bag rattet i bilen, der dræbte femårig pige. Det var ikke første gang, han stod foran en dommer

  Helmi Mossa Hameed, der er sigtet for at køre en femårig pige ihjel i påvirket tilstand, ville slet ikke have noget med stoffer og alkohol at gøre.

  Det forklarede han selv i retten i maj 2018, hvor han – og ikke for første gang – stod foran en dommer som tiltalt – blandt andet for en række bedragerisager af ældre dato.

  Helmi Mossa Hameed forklarede dengang, at han var ved at læse til eksamen i en såkaldt turbo-10. klasse, som kun tog et halvt år. Han arbejdede både på en café og i 7-Eleven, og han så ikke sin venner så meget, for han gad ikke ‘blive blandet ind i det, som de laver’, sagde han.

  Samtidig fortalte den unge mand, som dengang var 19 år, at han havde ændret sig og ikke var interesseret i de ting, han havde lavet tidligere.

  På det tidspunkt havde Helmi Mossa Hameed allerede flere domme bag sig. Allerede som 15-årig fik han sin første bødestraf for indbrud.

  Siden er han ved forskellige retssager blandt andet dømt for røveri, ulovlig tvang og vold, et overfald på en taxichauffør, forsøg på biltyveri og for at køre bil uden kørekort.

  Overfaldt taxachauffør
  Taxaoverfaldet blev han idømt en betinget straf for i sommeren 2017. Sammen med to andre havde han bestilt en taxa under et falsk navn. Da køreturen var færdig, nægtede de at betale, og det endte med, at en af de andre holdt offeret fast, mens Hameed slog ham hårdt i maven tre gange.

  Under retssagen forklarede den dengang 18-årige Helmi Mossa Hameed, at han havde gjort 9. klasse færdig, men blev smidt ud af 10. klasse og af gymnasiet. Han boede hjemme og skulle til at finde en anden uddannelse.

  Ny betinget dom
  Ved retssagen et år senere lød det altså til, at han var i gang med at vende den udvikling, og ligesom ved de tidligere retssager blev han idømt en betinget straf for bedragerierne.

  Dommeren lagde vægt på, at han på det tidspunkt var godt i gang i turbo-klassen og havde to forskellige jobs.

  Venlig men ustabil
  Sidste år var han endnu en gang i retten og blev idømt en fælles- og tillægsstraf – igen betinget – for at udgive sig for at være en anden, da han lejede en bil tilbage i 2016.

  I en udtalelse fra Kriminalforsorgen fremgik det, at Hameed var venlig og samarbejdsvillig, når han mødte op til sine møder, men meget ustabil.

  Han havde ikke nogen fast bolig, en god relation til sin far og begrænset kontakt til moderen. Ifølge oplysningerne var Hameed personalechef på en café og havde også nattevagter på et distributionslager, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 30. oktober 2020 @ 18:22

 35. > Den Nervøse
  Hvilket kryds? Hvor henne? Jeg har altid sat kryds der hvor jeg blev fortalt de skulle være.
  Var det nu, ville jeg sætte det ved Mogens Glistrup. Som egentlig har en bronceklods til gode.
  Han minder satme om Jens Vejmand med en jesusduft. På Møn boede en bonde,som blev ilde behandlet af redningstjenesten. Men nogle af hans dyr kom på aftægt. Den eneste bonde jeg har læst om,som tog livet alvorligt. J.C Nord kommer efter det.
  Desuden: En lov kan kun vedtages ved folkeafstemning. -femte eller sjette paragraf i en brugbar grundlov.

  Kommentar by Nielsen — 30. oktober 2020 @ 18:56

 36. Blot fordi dhimmitiet siger at der ikke er relationer mellem morderen og de to ofre, så behøver det jo ikke at være sandt.

  Når to klaner skyder løs på hinanden plejer dhimmitiet som det første at sige at det ikke er banderelateret.

  Kommentar by Træt — 30. oktober 2020 @ 19:04

 37. # Træt

  Mon Københavns Politi stadig har konvertitten Jens Harder Højbjerg ansat?

  Kommentar by Revisoren — 30. oktober 2020 @ 21:03

 38. *Nielsen 18:56
  For øjeblikket er det kun NB. som har noget at byde på!
  Alt andet vil være stemmespild, for lidt eller forræderi!

  Kommentar by Den Nervøse — 30. oktober 2020 @ 21:49

 39. Well Nervøse,så er jeg for anden gang for lidt. Sagt i sammenhængen håber jeg det bedste for JFK 21

  Kommentar by Nielsen — 30. oktober 2020 @ 22:10

 40. En kæmpe tak til Venstre, bøsse papen samt resten af venstrefløjen for denne vidunderlige kulturberigelse🤮

  Kommentar by piphans — 30. oktober 2020 @ 22:59

 41. Det var en lille lyshåret dansk pige ham indvandreren slog ihjel

  https://ekstrabladet.dk/112/roerende-brev-fra-mor-min-evigt-lysende-stjerne/8347464

  Kommentar by Martin — 31. oktober 2020 @ 09:18

 42. Hvis jeg hørte rigtigt, blev påkørslen i TV Nyhederne i begyndelsen betegnet som et færdselsuheld. Hvorfor slører MSM altid de egentlige hændelser, så snart muslimer er indblandet?. Det bliver jo alligevel afsløret senere.
  Det må være frygteligt for familien at miste et barn på den måde.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 31. oktober 2020 @ 13:05

 43. Han og hans familie skulle indfanges og sendes direkte til helvede.

  Kommentar by Nielsen — 31. oktober 2020 @ 14:10

 44. Svinet har aldrig været i fængsel. Kun bøder og den ene betingede dom efter den næste.

  Kommentar by kartoffeldansker — 31. oktober 2020 @ 15:12

 45. “Er det en abe?” (Tak til Line Baun Danielsen)

  Kommentar by Revisoren — 2. november 2020 @ 17:42

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper