1. november 2020

Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei, 1934: ‘Tag der Arbeit’ med hammer, segl og hagekors…

Det burde ikke være så svært at forstå, at nationalsocialismen er socialistisk i sit udgangspunkt, men for nogle er læringskurven flad, så her en lille brik til det store puslespil. En pin udgivet af Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei i forbindelse med ‘Tag der nationalen Arbeit’, 1. maj 1934. Hammer, segl og hagekors.

(‘Tag der Arbeit’, 1. maj 1934M; Foto: London Medals)

Die NS-Führung erklärte 1933 den 1. Mai zum gesetzlichen Staatsfeiertag unter Fortzahlung des Lohns. Begeistert strömten am Maifeiertag Hunderttausende zu den Veranstaltungen der NSDAP, von der sie sich die Erfüllung weiterer sozialer Forderungen erhofften. Die staatlich gelenkte Presse feierte den ersten ‘Tag der nationalen Arbeit’ mit zahlreichen Sonderausgaben. Im Gegensatz zu den Vorstellungen der Arbeiterbewegung vom 1. Mai als internationalem Tag der Arbeit stand dieser Feiertag nach dem 30. Januar 1933 in Deutschland ganz im Zeichen der nationalsozialistischen Bewegung.” (LeMO)

Oploadet Kl. 14:14 af Kim Møller — Direkte link58 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/114620/trackback

58 Comments »

 1. Socialisterne siger at de ikke er nazister, men det er de!

  Kommentar by Santor — 1. november 2020 @ 14:24

 2. Altså er socialisme højreekstrem. Og langt de fleste muslimer er moderate, bidrager positivt til samfundet. Det er de få, der etc., etc.

  Sort er hvidt, og hvidt er sort. Sandhed er løgn, og ………

  Kommentar by Henrik Wegmann — 1. november 2020 @ 14:30

 3. At Henrik:

  Den har du vist fået galt i halsen.

  Kommentar by Bastardo — 1. november 2020 @ 14:37

 4. Hitler var i 1919 tiden stærk mand og gadekæmper for det socialistiske diktatur i München.

  Kommentar by Morten Dreyer — 1. november 2020 @ 14:48

 5. NAZISMEN – NATIONALSOCIALISTISK ARBEITERPARTEI var hverken national, social eller på arbejdernes eller folkets side. Under Hitlers, Himmlers og Görings ledelse blev nazismen til en nihilistisk, krigsgal, menneskefjendsk og totalitær dødskult der var bygget op omkring et sæt af løgne og paranoide vrangforestillinger. Som f.eks. at 1. verdenskrig blev tabt pga. generalers forræderi, som f.eks. at hvis tyskerne ikke fik mere plads, “lebensraum”, ville de blive kvalt og mast og bukke under, på grund af nabolandenes ønsker om at undertrykke og udnytte Tyskland.

  Kommentar by BENT A — 1. november 2020 @ 14:54

 6. NSDAP bevægelsen var hverken national, social…..

  Kommentar by BENT A — 1. november 2020 @ 14:56

 7. Det er rigtig svært at se Det NationalSocialistiske Arbejderparti som højreorienteret, med mindre man da er klar til at erklærer Enhedslisten som et højreekstremt parti!

  Kommentar by Den Nervøse — 1. november 2020 @ 14:57

 8. Og var det Lenin eller Stalin der sendte hjertelige fødselsdagskort til Mussolini?

  Kommentar by ino — 1. november 2020 @ 15:00

 9. Der er den udbredte misforståelse, hvis kommunisterne var langt ude på venstrefløjen, så var nationalsocialisterne langt ude på højrefløjen, fordi de var hinandens værste fjender. Tværtimod – de konkurrerede med indædt fjendskab om den sande socialisme.

  Historikere har altid fremhævet Hitlers fantastiske evne som folkeforfører som forklaring på hans store succes blandt arbejdere og bønder.

  Den forklaring har helt skygget for, at de tyske arbejdere og bønder udmærket havde viden om hvilke grusomheder, de internationale sovjettiske kommunister begik mod ukrainske og russiske arbejdere og bønder. Og det var denne skræk for kommunisterne, som jog dem i armene på Hitler med hans lokkende udgave af en anden socialisme.

  Hvorfor har historikere undervurderet denne skræk i befolkningen for kommunisterne som en ret så vigtig faktor for nazismens succes? Fordi historikere med sympati for kommunismen satte sig på definitionsmagten for forståelse af nazismen.

  Og dermed blev nazismen defineret som et højrefløjsfænomen som kommunismens fjender.

  Kommentar by traveler — 1. november 2020 @ 15:11

 10. Jeg kunne faktisk godt forestille mig Simon Bünger hænge ud med NMB/ZNM, haaa

  Kommentar by Børge-Muhammed — 1. november 2020 @ 15:13

 11. Nazisterne kopierede mange ting fra kommunisterne, f.eks. KZ-lejrene. Og begge bevægelser var utrolig blodtørstige og menneskefjendske. Deres FORAGT for menneskeliv, retfærdighed og civiliseret kultur var så ekstrem, at de myrdede millioner og atter millioner af fredelige og sagesløse civile.

  DR har travlt med at skildre nazisterne som slemme, men kommunisterne var endnu værre. Begge bevægelser var som besat af en slags satanisme, og ord er små og fattige overfor de grusomheder de begik mod mænd, kvinder og børn.

  Læs selv om “Gulag Ø-havet” og uhyrerne Stalin og Lenin. Og bøger af Antony Beevor om 2. verdenskrig.

  Kommentar by BENT A — 1. november 2020 @ 15:15

 12. Er det kommet længere med fagforening og tvang idag?!
  Man skal være medlem på visse arbejds pladser. Ellers strejkes der, stilladser rives ned.
  Jo det lever stadig.

  Kommentar by P — 1. november 2020 @ 15:17

 13. #3 Bastardo,
  fortæl mig, hvad jeg har fået galt i halsen eller udtrykt, så det kan misforstås.

  Nazistpartiet var selverklærede socialister og hyldede kommunismen (hammer og segl). Alligevel kaldes nazister nu om dage af venstreorienterede for højreekstreme.

  Hvis ikke det er at gøre sort til hvidt og omvendt, hvad er da? Alle begreber synes snart at kunne betyde hvad som helst.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 1. november 2020 @ 15:29

 14. Hvad angår VORES EGNE PARTIER, enhedslisten, de radikale, SF, V, K og feministerne osv., er det i grunden ligegyldigt om vi definerer dem som højre- eller venstre-partier, som kommunister, fascister, nazister eller falske borgerlige, for folkefjendske og landsskadelige er de under alle omstændigheder. Og nu er de i gang med at forære alle værdier væk til kulturfremmede. Oveni vil de foretage en storstilet folkeudskiftning swedish style.

  Igår jøderne og armenerne, idag jyderne og danskerne.

  Kommentar by BENT A — 1. november 2020 @ 15:34

 15. Wegmanns kommentar misforstår da ingenting, men er blot ironisk.

  Kommentar by BENT A — 1. november 2020 @ 15:37

 16. I gymnasietiden var udlægningen af, at nazisterne fik store stemmetal, at de talte med flere tunger alt efter hvem der var deres målgruppe. Så socialistisk tale til arbejderne og en anden til middelklassen. Meget lidt af det blev realiseret.

  Kommentar by CCC — 1. november 2020 @ 15:40

 17. Hitler var en skoledreng ved siden af Stalin.
  Ham no 11 i Beijing (XI) og Biden er enige om mange ting, så jeg regner med Trump vinder valget her om et par dage.
  se
  https://youtu.be/vOYY–tE-TQ
  Trump Supporters “Escort” The Biden Campaign OUT OF TEXAS!

  Kommentar by Charles — 1. november 2020 @ 15:44

 18. Tag der nationalen Arbeit’, 1. maj 1934. Hammer, segl og hagekors

  De lange Knives nat 30. juni til 2. juli 1934. Gregor Strasser og Ernst Röhm myrdes pga. deres ønske om en socialistisk revolution.

  Tag der Arbeit badge 1935

  https://images.app.goo.gl/EkJiPS5NYe51qANQ7

  Men godt forsøgt!

  Kommentar by Jack Achaius — 1. november 2020 @ 15:58

 19. Kommentar by BENT A — 1. november 2020 @ 15:15

  KZ-lejre er en “opfindelse” menneskeheden har anvendt i årtusinder – og ikke kun nazisterne og kommunisterne – de fleste kolonimagter, herunder England, anvendte også denne type opbevaring af uønskede mennesker, bl.a. i Sydafrika omkring år 1900 og boerkrigen. Under den amerikanske borgerkrig indgik KZ-lejre også i “løsningerne” pga. problemerne med at huse de mange fanger fra begge sider. Fællesnævneren var sult, sygdom og død.

  Sådan går det vel ofte, når lande og organisationer på kort tid skal huse, opbevare og fængsle enorme mængder mennesker på lidt plads. Nogle gange stikker den gode hensigt af og udvikler sig til noget man ikke havde set komme og slet ikke kunne håndtere. Men det bliver så normen og man vænner sig til tanken, at man ikke ser anden løsning end at stuve folk sammen og dernæst miste kontrollen med sig selv og resultatet.

  Men bevares nazierne og kommunisterne satte det så i system, så man kunne kontrollere og inddæmme deres selvopfundne problemer med uønskede mennesker.

  Kommentar by Black Watch — 1. november 2020 @ 16:14

 20. Black Watch

  Det er jo lidt off tonic, så jeg gør det kort.

  ‘Betegnelsen “koncentrationslejr” blev først brugt om de 45 britiske interneringslejre under den anden boerkrig i Sydafrika. Omkring 26.000 kvinder og børn omkom i lejrene, dvs. en tiendedel af befolkningen i de to boerrepublikker, Transvaal og Oranjefristaten.’

  https://da.m.wikipedia.org/wiki/Koncentrationslejr

  Kommentar by Jack Achaius — 1. november 2020 @ 16:21

 21. Der står alle steder, at nazisterne var arbejdernes fjende,

  F.eks. her //folkedrab.dk/artikler/tysk-modstand-mod-nazismen-1933-45
  “Efter magtovertagelsen blev arbejderorganisationerne forbudt, deres værdier beslaglagt, og arbejderpressen lukket.”

  Dette er imidlertid skrevet i en venstreorienteret forståelsesramme, for virkeligheden var en anderledes:

  Efter at nazistledelsen i 1934 erklærede 1. maj som en lovbestemt helligdag med løn til stor begejstring, gik de 2. maj videre og erstattede de overvejende kommunistisk kontrollerede arbejderorganisationer med tilsvarende nationalsocialistiske arbejderorganisationer. Selv om arbejdere i princippet ikke var forpligtigede til at være medlemmer af de nye fagforeninger, så var det meget svært at få et job uden medlemskab, helt ligesom det før var svært at få et job uden medlemskab af de marxistiske fagforeninger. Så de nye fagforeninger blev samlet set af mange betragtet som en bedre udgave end de tidligere og blev hurtigt populære.

  Det er i den sammenhæng at man bør forstå medaljonen ‘Tag der nationalen Arbeit’.

  Kommentar by traveler — 1. november 2020 @ 16:25

 22. Mon DR laver serier om den her slags?

  December 1972 til maj 1989 opererede Blekingebanden og begik politisk kriminalitet med et venstreorienteret formål; bl.a. støttede gruppen Folkefronten til Palæstinas Befrielse (PFLP).

  https://www.berlingske.dk/samfund/tidslinje-tidligere-attentater-og-terrorsager-i-danmark

  Kommentar by tavsen — 1. november 2020 @ 16:33

 23. Hvis man bevæger sig rundt på diverse venstreradikale hjemmesider og blogs, bliver partiet Nye Borgerlige konsekvent betegnet som nazister.

  Der er sgu – heldigvis – ikke meget socialisme over fru Vermund og hendes økonomiske politik…

  Kommentar by Revisoren — 1. november 2020 @ 16:41

 24. Kommentar by traveler — 1. november 2020 @ 16:25

  Rettelse: Ikke i 1934 men allerede i 1933 – efter at Hitler og hans støtteparti havde opnået over 50% af stemmerne ved rigsdagsvalget i marts 1933.

  Kommentar by traveler — 1. november 2020 @ 17:01

 25. Kommentar by Black Watch — 1. november 2020 @ 16:14

  Jeps. En af Sovjetunionens mest bemærkelsesværdige resultater var deres effektive kontrol af egen befolkning: Ud af en befolkning på ca. 170 mio. endte knap 30 mio. i Gulag, hvoraf måske 10% døde af opholdet. Forbrydelsen var så enorm, at den vist aldrig rigtig er blevet fuldt afdækket.

  Kommentar by traveler — 1. november 2020 @ 17:08

 26. Totalt fuldstændigt irrelevant indlæg.- Og kommentarer !

  Kommentar by dansker — 1. november 2020 @ 17:28

 27. These corrupt garbage, traitors, pedophiles and other asswipes know before the public about the numbers in an election before the public so pay close attention to the pedophile Biden. At last election, Hillary decided not to celebrate with fire works when she found out that she lost.

  I always wonder why asswipe garbage as japanese shits do not take in any “refugees”, show openly hate against especially whites in their radioactive shithole and openly tell white people to leave their shithole. if you hate white people, discriminate and is a racist why do other countries have to take care of your garbage that are parked on welfare, like all the japanese ex prostitutes no beta cuck in japan wanted or needs…who needs an ex prostitute with the lowest iq anywhere in the first place unless you know that no normalintelligent woman will ever want you.

  Read in Jerkman legacy media that the commie garbage merkel got banned from the restaurant “Ständige Vertretung” in Berlin since the owners do not agree with that they have to close down their establishment. The fat and ugly commie is not welcome ever again together with her cuck beta bastards that decided to lockdown Jerkmany and impose draconian laws on jerkmans.

  Jerkmans should raise up and do a coup d’etat.

  Kommentar by Erwache — 1. november 2020 @ 17:36

 28. Someone told me that the gimp Hitler made it to Argentina. Maybe I heard wrong, my hearing is not the best thanks to the excellent health care that are more interested in servicing mentally retarded goatfuckers.

  Kommentar by Erwache — 1. november 2020 @ 17:39

 29. ER DET POLITIK-KVINDER og feminister der er hovedårsagen til det galopperende vanvid og den nyfascisme som for tiden som en kæmpebølge skyller hen over Europa og Skandinavien?

  Kvinderne/feministerne har stort set ikke bidraget med nogetsomhelst i den lange proces der førte menneskeheden ud af jord- og stenhulerne, og dernæst via den teknologiske udvikling frem til den moderne verden.

  Men nu mener politik-kvinderne at de er meget klogere end mændene. De ønsker fremover at diktere den videre teknologiske udvikling. De vil forcere en ny udvikling frem hvor klimaredning, grøn omstilling, vegetarmad, digitalisering, el-biler, gigantiske vindmøller, solcelle-parker og et hav af forbud og påbud skal styre den enkelte borgers liv

  Kommentar by BENT A — 1. november 2020 @ 18:13

 30. KAPITEL II:

  …gigantiske vindmøller, solcelle-parker, overvågningskameraer, familie-kontrollører, børne-eksperter, statsinstitutioner og et hav af forbud og påbud skal styre den enkelte borgers liv ned i alle detaljer. Plus at mændene, demokratiet og alt med fornuftig økonomi skal i skammekrogen.

  Den af feminister totalt dominerede DR-radio synes at det lyder vældig fornuftigt, hvorfor den flere gange om dagen er mikrofonholder for Rosa Lund, Pernille Skipper, Christel Schaldemose, Pia Dyhr, Sofie Carsten, Pernille Weiss og diverse fruentimmere af samme slags.

  Desværre er politik-kvindernes pludren mest banaliteter, selvfølgeligheder, floskler, postulater, vås og vrøvl. Hvad enhver kan overbevise sig selv om ved at studere PRAGER U og andre frie medier, samt bøger skrevet inden verden blev vanvittig.

  Kommentar by BENT A — 1. november 2020 @ 18:48

 31. Totalt fuldstændigt irrelevant indlæg.- Og kommentarer !

  Kommentar by dansker — 1. november 2020 @ 17:28

  Jamen dog, kan du uddybe din utilfredshed?

  Ellers må du selv til tasterne og skrive et læseværdigt indlæg, der højner kvaliteten.

  Kommentar by tavsen — 1. november 2020 @ 18:56

 32. BENT A — 1. november 2020 @ 18:48

  Kvinder er en ”underskudsforretning”
  https://www.mm.dk/artikel/kvinder-er-en-underskudsforretning
  Næsten 40 år efter kvindernes indtog på arbejdsmarkedet er der fortsat overraskende stor forskel på, hvor meget kvinder og mænd økonomisk bidrager med til velfærdsstaten. Som velfærdssamfundet er skruet sammen i dag, er kvinder en ”underskudsforretning” målt over hele livet, mens mænd betaler mere til samfundskassen, end de får ud af den.

  En nyfødt dansk pige vil i snit modtage 1,6 million kr. mere fra det offentlige i form af overførsler og offentlige velfærdsydelser, end hun kommer til at bidrage med via skatter og afgifter gennem sit liv.

  For en nyfødt dreng er det lige omvendt. Han vil i snit komme til at bidrage med 0,6 million kr. mere, end han vil modtage i sit liv – altså en forskel på 2,2 millioner kr. sammenlignet med den nyfødte pige”

  Kommentar by tavsen — 1. november 2020 @ 19:02

 33. DR bragte også noget med Martin Krasnik fra W-E avisen og Pernille Vermund fra NB. Krasnik er vist en ret forvirret mand. I hvert fald er han helt på linje med Pelle Haleløs fra Elendighedspartiet mht. Trump. Pernille Vermund var mindre forvirret, men iflg. snaphanen er tidens største sager hverken sexisme, co2, ytringsfrihed eller satire-tegninger, men at Europa er på vej ind i islamisk besættelse OG RELIGIONSKRIG!!!

  Kommentar by BENT A — 1. november 2020 @ 19:07

 34. BARE EN FORUDSIGELSE: Politik-kvinderne, med Merkel, Ursula, Ylva, Jelved og Sofie C. i spidsen, bliver den europæiske økonomis og civilisations undergang.

  Kommentar by BENT A — 1. november 2020 @ 19:23

 35. So fie Linde, Lotte Rod og mange andre krænkelsesparate feminister, der svagt kan erindre en pløret julefrokost for mange år siden*, bidrager naturligvis også flot til undergangen. Efterhånden som hundredvis af mænd mister deres job pga. latterlige eller opdigtede beskyldninger, vil feminiseringen af samfundet skride endnu mere fremad, så vi allesammen kan få det ligeså dejligt som i Sverige, Norge, Kina og Nordkorea.

  *Det eneste de kan huske fra frokosten i 2005, 7 eller 10 er at de “følte” sig frygteligt krænkede af at en halvfuld mand der ikke var flot nok efter deres smag, forsøgte at flirte med dem. Havde han lignet en berømt skuespiller eller været mangemillionær, havde det været en ganske anden sag.

  Kommentar by Bent A — 1. november 2020 @ 19:54

 36. # Traveller: Nogle af de røde KZ-lejre var nærmest dødslejre, hvor 80-99% af fangerne døde af sult og kulde eller nakkeskud.

  Kommentar by BENT A — 1. november 2020 @ 20:43

 37. Den tidligere danske statsborger Said Mansour – også kendt som “Boghandleren fra Brønshøj” – er blevet dømt til døden i Marokko.

  Det har de marokkanske myndigheder bekræftet over for Danmark, oplyser Udlændinge- og Integrationsministeriet i en mail til Ritzau.

  Tidligere har det været fremme i marokkanske medier, at Said Mansour var blevet dømt til døden blandt andet på grund af et angreb i den marokkanske by Casablanca, som i 2003 kostede 45 personer livet.

  – De marokkanske myndigheder har bekræftet over for Danmark, at Said Mansour er blevet idømt dødsstraf i Marokko. Vi kan endvidere forstå, at dommen er appelleret, skriver Udlændinge- og Integrationsministeriet.

  Said Mansour blev i 2015 af Østre Landsret idømt fire års fængsel for at opfordre til terror og hellig krig.

  Landsretten annullerede Said Mansours danske statsborgerskab og udviste ham for altid. Dommen blev i 2016 stadfæstet i Højesteret, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 1. november 2020 @ 21:13

 38. Smid nu Jackass ud, inden hen forpester hele siden som hens alter ego NoPoint og hvad trollene nu har kaldt sig gennem tiden.

  Kommentar by Træt — 1. november 2020 @ 22:02

 39. GANGSTEREN DER DRÆBTE 5-ÅRIG PIGE på et fortov, har været i retten mange gange. Nu fortæller hodja den chokerende historie om hvordan forbryderen er blevet forkælet af retsvæsnet med mild, blødsøden og feltmadras-agtig dikke-dik pædagogik og latterlige former for juridisk slaphed.

  Kommentar by BENT A — 1. november 2020 @ 23:24

 40. Og alligevel hadede de to ideologier hinanden som pesten. Men det er nok det der med ikke at kunne udstå sit eget spejlbillede.

  Kommentar by Realist — 1. november 2020 @ 23:27

 41. Glemte lige at få med, at ANTIFA, der jo er dybt røde i sjælen, er vor tids Stormtropper. En tro kopi af dem, som hjalp Hitler med at skabe uro i gaderne i 30’erne.

  Kommentar by Realist — 1. november 2020 @ 23:30

 42. Hey Jackass – her vil du føle dig hjemme: http://www.konfront.dk

  Kommentar by Revisoren — 2. november 2020 @ 00:17

 43. antifa… the movie…

  http://antifamovie.com/

  Kommentar by Asger Baunsgaard — 2. november 2020 @ 00:51

 44. Adolf Hitler var en dukke, styret af illuminati. Satanist-jøderne el. de falske jøder – George Soros, Bill Gates, Bent Melchior etc.

  fallcabal udsender et nyt afsnit hver søndag, hvor cabal aka illuminati udstilles i historisk lys. Vi er nået til 3. afsnit.
  Kan ses på bitchute.

  I øvrigt, ved i at 4 fredsaftaler en indgået i mellemøsten? Med Israel og muslimske lande.
  Præsident Trump er indstillet til Nobels fredspris – 3 gange.

  Nå, men propagandasenderen mangler vel et par ekstra milliarder, hvis der skal blive plads til ærlige journalistiske nyheder.

  Kommentar by Iznogut — 2. november 2020 @ 01:41

 45. Lad os nu prøve at tænke længere frem end til indrykningen af satiretegningerne i nogle aviser.

  Hvad vil det medføre? Man kan gætte på et sted mellem 5 og 75 drab på danskere. Enten ved en ret stor terror-aktion eller via en del drab ved knivstik, skyderi, vold og spark eller camoufleret som trafik-uheld m.m. Evt. ryger et par journalister med i købet?

  Vil det medføre at ytringsfriheden vil blive styrket, til gavn for demokratiet? Eller vil det modsatte ske? Vil det blive en sejr for danskerne eller migranterne?

  Findes der bedre måder til at bremse Christiansborg-flertallets liggen på maven for Merkels og EUs Kalergi- og Marokko-planer?

  I Frankrig har satire-tegningerne ikke hjulpet på landets situation. Eller har de?

  Måske værd at gennemtænke? Hvad mener andre bloggere?

  Kommentar by Bent A — 2. november 2020 @ 04:51

 46. Lad os nu prøve at tænke længere frem end til indrykningen af satiretegningerne i nogle aviser.

  Hvad vil det medføre? Man kan gætte på et sted mellem 5 og 75 drab på danskere. Enten ved en ret stor terror-aktion eller via en del drab ved knivstik, skyderi, vold og spark eller camoufleret som trafik-uheld m.m. Evt. ryger et par journalister med i købet?

  Vil det medføre at ytringsfriheden vil blive styrket, til gavn for demokratiet? Eller vil det modsatte ske? Vil det blive en sejr for danskerne eller migranterne?

  Findes der bedre måder til at bremse Christiansborg-flertallets liggen på maven for Merkels og EUs Kalergi- og Marokko-planer?

  I Frankrig har satire-tegningerne ikke hjulpet på landets situation. Eller har de?

  Måske værd at gennemtænke? Hvad mener andre bloggere?

  Kommentar by Bent A — 2. november 2020 @ 04:51

 47. Sendte kun een gang, men min pc er lidt ustabil.

  Kommentar by Bent A — 2. november 2020 @ 04:53

 48. Enhedslistens mange seneste “talspersoner” Er super nazister.

  Kommentar by Hul igennem? — 2. november 2020 @ 07:46

 49. NaziPelle, nNnnaziPernille, NaziJohanne, NaziNinna, NaziRosa, NaziRune- av den var god!!

  Kommentar by Hul igennem? — 2. november 2020 @ 07:51

 50. Det er indlysende, hvis man kan tænke selv og læse indenad, at den tyske revolution i 1933 var copy paste af den russiske revolution i 1917.

  De har mange fælles træk. Det totalitære samfund, antikapitalisme, anti-demokrati, had til borgerskabet og forherligelse af arbejderklassen, klassekamp og proletariatets diktatur.

  Parti-/stats-arrangerede massedemonstrationer af heilende med knyttet hånd eller strakt hånd på partidage i Nürnberg og på Den Røde Plads.

  Forfølgelse af politiske modstandere med vold og tortur. Arbejdslejre for politiske modstandere. Gulag og Vernichtungslager.

  Kommentar by A-mad — 2. november 2020 @ 09:06

 51. Ny Borgerlige udviser en form for tonedøvhed når de nu vil til at bringe Muhammad-tegninger i aviser. Hvad er dog formålet? At opdrage den hastigt stigende muslimske befolkning omkring ytringsfrihed? Det er plat, det er afprøvet.

  Kommentar by Johnson — 2. november 2020 @ 09:56

 52. Jeg er tilhænger af monarkiet i Danmark.

  Jeg tror at jeg vil begynde på at save hovedet af personer, der laver satire om Kongehuset…

  Kommentar by Revisoren — 2. november 2020 @ 10:29

 53. Bent A 04:51
  Nu må du ikke lyde som Bonnichsen der siger genoptryk af tegninger fører til flere dødsfald og danskere der skal leve med PET beskyttelse

  Jeg ved ikke hvordan man ellers kan råbe befolkningen og Folketinget op med demokratiske midler. Hele magtapparatet er pilrådden, når man giver mordere og groft kriminelle latterlig lave betingede domme.

  Det er som om vores magthavere lider af iltsvind til hjernen, der er sgu ingenting der fungerer længere

  Kommentar by k.m. — 2. november 2020 @ 11:48

 54. Bent A.

  Strengt taget er en frygtbaseret selvcensur for ikke at støde muslimer ren underkastelse. Det kan aldrig være den vej, vi skal tage.

  Men du har da en pointe. For er det den enkelte skolelærer, som viser tegningerne i en skoleklasse – eller tegneren, som har skabt den – der alene skal risikere livet? Det må være staten og de store medier, der i første omgang står i front. Men det ved vi jo godt ikke kommer til at ske.

  Så ja, der er et dilemma, og det bør alle danskere tænke over ved næste Folketingsvalg. Indtil da er NB’s initiativ under omstændighederne et skridt i den rigtige retning.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 2. november 2020 @ 12:30

 55. Kommentar by Henrik Wegmann — 2. november 2020 @ 12:30.

  Fuldstændigt enig!

  Kommentar by Kimski — 2. november 2020 @ 13:39

 56. Er ganske enig med k.m., H.W og Kimski i at indvandringen og folkeudskiftningen må stoppes. Men leder bare efter noget som er mere effektivt end satiretegningerne. At skaffe flere læsere, mange flere, til netaviserne, vil måske have end langt større virkning?! De fleste danskere forstår ikke hvad der sker, og fatter ikke at vi, som snaphanen fortæller, er på vej ind i en religionskrig.

  Hvis der ikke findes bedre måder, skal vi da bestemt bruge tegningerne.

  Tror bare at det altid er klogt at man i “krigstider” overvejer om initiativer risikerer at få en anden virkning end tilsigtet. Krige plejer at være fulde af overraskelser.

  Kommentar by Bent A — 2. november 2020 @ 14:44

 57. Det afgørende for mig er ikke om noget er “højre-orienteret” eller “venstre-orienteret”, socialistisk eller kapitalistisk etc.

  Det afgørende er om det er sundt og godt for nationen, fædrelandet, etniske danskere, traditionelle værdier og kernefamilier.

  Kommentar by Peter Nielsen — 2. november 2020 @ 16:45

 58. No one cares about the people, the citizens. they are just into politics, “journalism” and policing because that is the best they can, to lie to the people, to steal from the tax payers and think they are smart. They will go on until there is tax payers money to steal. So figure out a way to keep the money, lie and steal yourself to the ones that fuck for their jobs in oublic sector. these radicals, commies, feminsts and other garbage. while the muslim garbage is stealing and lying and threatening innocent white people it is ok unless it is them.

  i wonder why these traitors, pedophiles, satanists and commies all live far from ghettos and accuse everyone else to be racist. are not they the racist, why do not they move closer to the ghettos and get their family members killed, shot or raped. Easy question.

  So if you have not woken up yet, it is time to do so.

  Erwache jetzt!

  Kommentar by Erwache — 2. november 2020 @ 18:03

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper