3. november 2020

Shia-islamist fra Imam Ali-moskéen afbrænder Dannebrog i video: “Længe leve ytringsfriheden!”

Jeg har flere gange blogget om Shia-islamisten Saif Shah Muhammad fra Imam Ali-moskéen, hvis hykleri er af en anden verden. Bogstaveligt talt. Den ene dag hetzer han ‘racistiske’ folkevalgte, den næste dag citerer han Ayatollah Khomeini og Adolf Hitler. Tidligere på året opfordrede han sine mange følgere til udskifte profilbillede med en budskab fra CEDAR, Center for Dansk-Muslimske Relationer. Mandag aften afbrændte han Dannebrog under overskriften ‘Ytringsfrihed’: ‘Længe leve ytringsfriheden!’.

Hvis Saif Shah Muhammad havde været 10 procent dansker, så ville han have vidst, at hans happening ikke medfører andet end retorisk afstandtagen. Ytringer mod ytringer. Omvendt understreger han med sin video, at han absolut intet har at gøre i Danmark. Tak, men nej tak. Tilbage til Bagdad…

(Saif Shah Muhammad på Facebook, 2. november 2020)

Oploadet Kl. 01:42 af Kim Møller — Direkte link36 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/114642/trackback

36 Comments »

 1. LAD DOG BARNET

  hvad betyder nogle sølle 100 gram tekstil, koraner vejer mere.

  Kommentar by tavsen — 3. november 2020 @ 01:50

 2. Den 12. november 2020 1. behandler Folketinget det næste lovforslag om indfødsrets meddelelse, hvor over 3.000 personer tildeles dansk statsborgerskab, så de aldrig kan udvises. Langt størstedelen er ikke-vestlige udlændinge fra Pakistan, Afghanistan, Tyrkiet, Irak, Somalia og Syrien, der med et trylleslag får dansk indfødsret og valgret.

  PET har allerede fjernet fem personer fra listen, der var for farlige. Jeg har desværre ikke tid til at gennemgå 3.000 personer, men her er fire tilfældige fra listen:

  534) Adham Babaee
  Liker “Submit to Allah”, Imam Abo Bilal og Johanne Schmidt-Nielsen på Facebook.

  825) Zeki Cilek
  Liker Erdogan, Tyrkisk Kulturcenter Brabrand, Halal spisesteder, Erdogans AKP parti i Tyrkiet, Tekbir Allah og TeamDawah.

  559) Yunus Bakir
  Liker Erdogan, Morten Østergaard og Che Guevara på Facebook.

  1672) Ramazan Kücükkose
  Liker Erdogan og Pernille Skipper på Facebook.

  Kun Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige stemmer imod.
  95 procent af Folketinget og vælgerne ønsker det sådan.

  Kommentar by Skatteyderen — 3. november 2020 @ 01:53

 3. Hvis DFs Tullesen og Pia K. ikke havde haft så helvedes travlt med at ligge på maven for Lars Quisling, havde DF nok haft 40-50 mandater i dag. De svigtede begge fuldstændig fire år i træk, 2015-19, og partiet en nu så lille at det er uden betydning hvad det mener om at indfødsret og valgret kastes i grams til yderligere 3000 kulturfremmede.

  Tullesen er håbløs, og det er skammeligt at parti-toppen stadig ikke har udskiftet ham.

  Kommentar by Bent A — 3. november 2020 @ 02:22

 4. Endnu en gedehyrde blamerer sig. Han tror det har samme effekt med hans symbolske handling som det har på dem når deres koran brændes. Danskere er bare ikke i deres følelsers vold på samme måde som muhammedanerne; de er som et 5 årigt forkælet barn der slår når de ikke kan klare sig verbalt. Derfor er det mest hovedrysten der vil være reaktionen fra danskernes side. Det sagt skal sådan en som ham selvfølgelig sendes hjem til sandkassen når vi engang får en ansvarlig regering.

  Kommentar by NulTolerance — 3. november 2020 @ 06:45

 5. Because garbage muslim goatfucker Saif Shah Muhammad burned Dannebrogen I used Iraqs and Pakistanis flags as toiletpaper. Next is Iran and Saudis flags.

  No one asked him to come to Denmark, he showed up himself to be able to live off Danish taxpayers backs with false name. If he is not happy in a land full of kafirs he can take what he stole and go to the shithole he came from or the shithole where he has additional passport in a false name. Muslims, latinamericans, spanish, french and niggers lie about anything because they iq is low. No one asked them to come.

  Also I like the name that lists the bastards, that themselves think they are smart just because they know how to use social media. I have over four million followers. Is that because I liked anything I saw or is it because I provide something to the smartest that they will never find anywhere else. Garbage no one noticed are suddenly feeling smart because they know how to use social media. The ones that follow me have no presence at all because they do not need commie garbage and inbreeded goatfuckers to follow them and copy what they do and say. They want to know who to stay away from. That is personal security right there, and these lists brave publish with names, commies, inbreeded sheepfuckers and other self hating garbage.

  Kommentar by Erwache — 3. november 2020 @ 07:01

 6. Det viser bare at vi ikke er skabt til at bo sammen, og vi var her altså først! Det er faktisk vores land!
  Rydyard Kipling skrev så såre sandt: øst er øst og vest er vest og de skal aldrig mødes!
  Ja han har sin ytringsfrihed, men som globalist er der ingen der har sagt at han absolut skal være i Danmark!

  Kommentar by Den Nervøse — 3. november 2020 @ 07:48

 7. Står manden uden hjerne midt ude i en skov og antænder en brand?

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 3. november 2020 @ 08:20

 8. Sjovt nok er det ulovligt at forhåne andre nationers flag men ikke Dannebrog.

  DF har forsøgt at sidestille dannebrog med fremmede nationers flag i straffelovens §110e, men såvidt jeg kan se er forslaget aldrig vedtaget

  https://www.parlamentet.dk/folketinget/beslutningsforslag/forslag_til_folketingsbeslutning_om_aendring_af_straffeloven_sa_danmark_og_

  Så janteloven gælder også for flag – det er ok at pisse på eget flag men ikke ok at gøre det på andres

  Kommentar by redneck — 3. november 2020 @ 08:30

 9. Hvis han IKKE er Dansker, kan han vel straffes for at forhåne et “fremmed” lands flag.

  Kommentar by Bastardo — 3. november 2020 @ 08:58

 10. Uha da da,hvor vi føler os krænkede. FNIIIS
  Nej Saif din åndsforladte amatør-provokatør. Vi er krænket af dig og din relegion. Ikke af dit grimme ansigt,men af muhammedanismen og mennesker fra Barbarien og omegne. Det kan godt være du føler at et fremmed flag er din ejendom. Men Danmark er vores. Og du og din slags skal ud herfra. På den ene eller på den anden måde. Du har for længe længe siden opbrugt vores tålmodighed. Og havde det ikke været for vores uduelige skolepiger,som sidder i regeringerne,var du for længst blevet sendt på porten på røv og albuer.
  Skrid ud af mit land.

  Kommentar by Nielsen — 3. november 2020 @ 09:11

 11. Stort tak til folketingets partier for at uddele statsborgerskab med rund hånd: https://ekstrabladet.dk/112/tre-unge-tiltalt-for-serie-af-roeverier-14-ofre-truet-og-ydmyget/8350182

  Kommentar by Anonym — 3. november 2020 @ 09:19

 12. Amøben kan ikke engang finde ud at tegne hagekorset i den rigtige retning, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 3. november 2020 @ 09:21

 13. Jeg er ærlig talt mere krænket af, at jeg sandsynligvis betaler hans underhold.

  Kommentar by Kunta — 3. november 2020 @ 09:25

 14. Islam skal bekæmpes som corona eller Bjørneklo. Ingen af delene er velkommen her.

  Kommentar by k.m. — 3. november 2020 @ 09:28

 15. Resultatet af indavl gennem generationer?

  Kommentar by Revisoren — 3. november 2020 @ 09:32

 16. https://www.bt.dk/samfund/ny-trend-danskere-rykker-festerne-til-malmoe
  Behroz Amzehi fortæller, at det primært var herboende familier fra Afghanistan, Iran og de arabiske lande, der kontaktede ham.

  Danskere lever med delvis lockdown mens indvandrere er pisse ligeglade med alt.

  Magnus Heuniche spiller forarget over corona i Vestegnskommuner.

  Det har regeringen vidst i mange måneder, men nøjes med at straffe hr og fru Danmark.

  Kommentar by k.m. — 3. november 2020 @ 09:33

 17. Danskerne er efterladt i nærmest total AFMAGT og HJÆLPELØSHED af galeanstalten Christiansborg, hvor skoletøser, konfirmanddrenge, feltmadrasser, pampere, kommunister, feminister, falske borgerlige og radikale galninge dominerer alle beslutninger og lovforslag. Tilsammen styrer de Danmark mod en fremtid fyldt med terror, vanvid, familieopløsning, sygdom, nedskæringer, fattigdom og social elendighed.

  Idioterne i de gamle partier er fortsat tilhængere af politikker og love som skader danskerne mest muligt. De går ind for fortsat indvandring, FOLKEUDSKIFTNING, Merkels Kalergi- og Marokkoplaner, FNs totalt forældede konventioner og diverse pengesvinerier i milliardklassen.

  Og det generer ikke disse uduelige politikerne at fylde os med løgn, hykleri, fordummende DR-kampagner og skøre tomme løfter om at redde klimaet og hele verden. Lige nu strømmer milliarder af kroner til Afrika og Arabien, samtidig med at sundhedsvæsnet og kommunerne pålægges enorme besparelser og forringelser. Og lige nu er danske soldater sendt til 13 forskellige lande for at klare lokale problemer. Samtidig er det kommet frem at forsvaret nu er i en så jammerlig forfatning at det IKKE kan forsvare Danmark. Men det er feks. Enhedslisten og de radikale komplet ligeglade med. De mener at forsvaret af Danmark skal nedlægges og de derved sparede penge skal sendes til FN.

  Christiansborgs vanvittige er i gang med en ALTØDELÆGGENDE politik. De gamle partier vil fremture til Danmark er en fattiggård, et jungle- og terrorsamfund og en kopi af DDR, Somalia og Syrien.

  Kommentar by Bent A — 3. november 2020 @ 09:38

 18. Og så lader det til at fødevarestyrelsen også er blevet en stat i staten, som går vilkårligt frem overfor et helt erhverv. Mink påstås at smitte over afstande på 8 km, men S-S længe har fastholdt at 1 m giver sikkerhed mod smitte mellem mennesker. Dyrlæger har påpeget at det er helt skørt hvad der foregår overfor minkfarmene. En LUKNING af adgang til farmene ville være meget bedre. Som det er nu medvirker -styrelsen til at corona-smitten spredes.

  Kommentar by Bent A — 3. november 2020 @ 09:50

 19. Facebook bruger muslimer som “fakta-tjekkere.
  Joe Biden citerede i en valgtale fra Koranen, der kun kan opfattes som om han hilser Jihad velkommen.

  Det korte videoklip bliver senere stemplet som fake-news der ikke må vises på FB.

  Islam sætter sig på et af de største sociale medier og bestemmer hvad der lovlig og ulovlig indhold.

  Hvis Biden-Harris vinder, får USA en socialist/Islamisk regering.

  Kommentar by k.m. — 3. november 2020 @ 10:07

 20. Bent A skriver fødevarestyrelsen er en stat i staten.

  Ja, det er lige som der er lagt op til i epedemiloven, hvor man vil lade private firmaer drive interneringslejre.

  Indespærring uden adgang til advokat, fratagelse af privat ejendom, tvangsvaccination o.s.v.

  De vil sgu nok bruge muslimer som fangevogtere – fagre nye verden

  Kommentar by k.m. — 3. november 2020 @ 10:13

 21. Billederne siger desværre meget mere om dumskerne end det siger om den ækle islamist aka muslim.

  Kommentar by piphans — 3. november 2020 @ 10:15

 22. Er det muslimer?

  Det strikse danske forsamlingsforbud har fået familier i Danmark til at søge over Øresund efter egnede festlokaler, hvor der kan afholdes bryllupper med mange hundrede gæster.

  Det fortæller Behroz Amzehi, der ejer Admiralen, et af Malmøs største kultur- og eventhuse.

  »Da de nye regler trådte i kraft i Danmark, fik jeg omkring 12 opkald fra personer i Danmark, der ønskede at flytte deres bryllup til Malmø. Det er meget usædvanligt,« siger han.

  Behroz Amzehi fortæller, at det primært var herboende familier fra Afghanistan, Iran og de arabiske lande, der kontaktede ham.

  »De ville vide, om de kunne holde bryllup med kort varsel, og spurgte til prisen. Det virkede, som om de ringede rundt til forskellige steder for at få tilbud. Jeg gav dem en pris, og en af dem accepterede,« fortæller han.

  For fire uger siden holdt en dansk familie med afghansk baggrund en stor bryllupsfest med 200 gæster på Admiralen, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 3. november 2020 @ 10:23

 23. Bonnichsen sidder og klapper i sine små buttede hænder…

  Kommentar by Revisoren — 3. november 2020 @ 10:30

 24. Dette skete samme dag som terrorangrebet i Wien, desuden er det forbudt at antænde “bål” i skoven. Vi fik vores flag fra tempelridderne og johannitterordenen så han lever ikke fredligt resten af sine dage. Ytringsfrihed bærer jo også en pligt, ansvar og sætningsopbyggelse. Kig lige på klovnens brug af svastika! det er just tegn og ord uden sammenhæng.

  Kommentar by Moth — 3. november 2020 @ 10:52

 25. Enig, Kim Møller. I Bagdad vil Orkens indavlede, lavtsiddende ører heller ikke være så påfaldende, fordi dernede er det normen.

  Når man tænker på, hvor længe de efterhånden har haft deres lille indavls-eksperiment kørende, så er det faktisk lidt af en tilfældighed, at de ikke også fysisk bevæger sig rundt på alle fire…

  Kommentar by Kimski — 3. november 2020 @ 11:25

 26. (…) lavtsiddende ører (…)

  Kommentar by Kimski — 3. november 2020 @ 11:25

  Lavtsiddende ører findes på mentalt retardede; sjovt at Wiki kun har opslaget på to sprog: engelsk….. og arabisk.
  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Low-set_ears#/languages, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 3. november 2020 @ 11:38

 27. Kommentar by NotariusUmulius — 3. november 2020 @ 11:38.

  Jeg ved det, det er derfor jeg bliver ved med at bringe det op. Kusine/fætter ægteskaber er den hurtigste vej til dyb mental retardering, og Orkerne har praktiseret det i stor stil siden Muhammeds tid.
  Det medfører også en lang række psykologiske lidelser, såsom psyko- og sociopati, skizofreni, paranoia, en udtalt mangel på empati, og flere andre ting, som man anser for normalt tilstedeværende, hos mennesker med veludviklede frontallapper.

  Og så er der selvfølgelig de medfølgende fysiske lidelser, men den liste er simpelthen alt for omfattende for en kort kommentar.
  Desuden er det også nok bare at vide, at en stor del af din og min indkomstskat går til at behandle deres indavls lidelser, mens de optager pladserne på sygehusene, som kunne have været brugt på behandlingen af etniske danskere.
  Og det er så samtidigt med, at de selvfølgelig fortsætter med indavlen, mens de fleste af dem hader os som pesten…

  Kommentar by Kimski — 3. november 2020 @ 12:02

 28. Fjolset glemte at rulle sig ind i Dannebrogsflaget, inden han satte ild til det. Næste gang han prøver sit stunt, bør en behjertet person hjælpe fjolset med at blive rullet ind i flaget, inden bålet startes. Så kan man sige, at hans hjerte brænder for Danmark.

  Kommentar by Gustav Jensen — 3. november 2020 @ 14:00

 29. – Jeg synes, at det er en tåbelig, fantasiløs og barnagtig provokation

  Kommentar by wilty — 3. november 2020 @ 14:08

 30. Lad os da få ham hjem.
  https://www.bt.dk/politik/danmark-hjaelper-doedsdoemte-said-mansour

  Kommentar by P — 3. november 2020 @ 14:09

 31. Var man ellers ikke blevet enige om, at smide disse retarderede hadprædikanter ud på røv og albuer?

  Kommentar by Revisoren — 3. november 2020 @ 15:54

 32. Som ægte muslim kan han kun tænke ud fra egen mentalitet. Næppe mange danskere vil hidse sig op over den handling i samme grad som muslimer hyler og skriger barnligt over en bogafbrænding.

  Dannebrog er langt ældre end islam og dermed mere levedygtigt.

  “Grundlæggelsesmyten knytter flaget til 1200-tallets korstog i Estland, hvor Dannebrog ‘faldt fra himlen’ under et slag uden for Tallinn i 1219”

  Kommentar by tavsen — 3. november 2020 @ 17:02

 33. Hov, der gik noget galt i kronologien. Islam er ældst og dermed udbrændt.

  Kommentar by tavsen — 3. november 2020 @ 17:04

 34. https://fyens.dk/artikel/forening-for-eksmuslimer-blev-m%C3%B8dt-med-fjendtlig-og-truende-adf%C3%A6rd-i-vollsmose

  Anskuelighedsundervisning på gadeplan – om det at have islam i Danmark – hvis der er noget der ikke passer dem er reaktionen altid trusler og vold – de kan ikke andet – det er deres dna! Så det der skal ske med dem alle er…ud af Danmark…man kan lige så godt se det i øjnene…det kommer aldrig til at fungere med det ros i Danmark…få dem nu bare ud og tag bare imod al balladen fra det øvrige samfund og omverdenen – det vil vise sig at være et nødvendigt onde at klare – gevinsten ved at få dem ud af landet vil til hver en tid altid opveje alle de genvordigheder vi kan få ved at gøre det.

  Forestil jeg et muslimfrit samfund…? – Jamen som at komme i himmerige.
  At få vort land tilbage er det optimale vi kan opnå…uanset hvordan tiden så vil bliver derefter…så er det vores land igen!!!!!!!!!

  Kommentar by Black Watch — 3. november 2020 @ 21:39

 35. Det var sq da “synd” for Shia-islamisten Saif Shah Muhammad, fra Imam Ali-moskéen, at han ikke fik “halvdelen af Danmarks befolkning” på nakken for for sit stunt!

  Nu må Saif Shah Muhammad tage til takke med, at hans stunt end ikke nåede MSM og at Allahen/Muuhamed derfor ikke kunne tage det med som pluspunkter, for et ellers misligholdt iSlamisk troskab!

  Og så havde han endda rejst så langt og “pligtskyldigt” gjort brug af KOranens vers 33:27:
  “Og Allah gav jer deres [de vantros] land, deres huse og formuer i arv, og land som I end ikke har betrådt. Allah har magt over alle ting.”

  – Livet må sq være svært at opfylde, når det leves på/ud fra ideologi/dogmer/urgamle doktriner!

  Må staklen Saif Shah Muhammad dog straks flygte fra Danmark, thi her kan han heller ikke få sin forventede storhed og må derfor føle sig uset (i iSlammet nedværdiget), så han endelig kan finde et sted i verden, hvor han kan brænde sig selv, til ære og gunst for iSalmmets, pædofile, voldsprofet!

  – det er sq mærkeligt med iSlammets tilbedere;
  de føler sig forfulgt i hjemlandene, men tror at de med samme livsindstilling kan blive “guddommelig”gjort, i fjerne lande, der, intilligentmæsigt er 1400 år foran?

  Nå, men så er der vel ikke så meget at sige, til at venstrefløjen og RV-eren hylder den iSlamistiske tilvandring
  -> Krage søger mage!

  Kommentar by M.S. Carstens — 4. november 2020 @ 00:58

 36. Det er da godt at han siger laenge leve ytringsfriheden,formodentlig er han nu paa vej hjem til hvor han kommer fra,for at udbrede sit nys tillaerte budskab, det maa da vaeere en vaerdig opgave for en imam,det sgu ikke let at vaere muslim .En idiot af rang og farlig

  Kommentar by dunk — 4. november 2020 @ 07:59

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper