5. november 2020

Flere kvinder/minoriteter stemte Trump: ‘The white supremacist patriarchy works in mysterious ways’

Her sent onsdag aften ser det ikke ud til at Donald Trump fik genvalg, men det blev alligevel et historisk valg. Medierne har bekæmpet ham i fire år, og alligevel stemte flere amerikanere på ham denne gang. Demokraterne havde fire år til at mobilisere, og brugte flere penge på valgkampen end Trump. Pengenes magt er normalt et tilbagevendende valgkamp-tema, men ikke denne gang, så der kommer ingen overskrifter ala ‘Demokraterne købte præsidentposten’. Det bliver nok nærmere noget med: ‘Biden mobiliserede den gennemsnitlige amerikaner’.

Uden corona havde Trump vundet, og med lidt statsmandsskab, så havde han formentligt stødt færre fra sig. Økonomien går fremragende, og de mange hærgende Black Lives Matter-demonstranter har alt andet lige været en fordel for ham. For få minutter siden kunne man se en maskeret Biden-vælger på TV2 News, der forklarede at han hellere ville stemme på Mickey Mouse end Trump. Han fik sin vilje, og mon ikke han snart smadrer butiksfacader i protest over Biden.

Jeg er ikke racist, og jeg er ikke idiot. Så vi har intet til fælles.” (SJW)

(TV2 News, 5. November 2020)

Valgkampens fedeste tweet

“The white supremacist patriarchy works in mysterious ways” (Claire Lehmann)

(Foto: Twitter)

Oploadet Kl. 00:55 af Kim Møller — Direkte link14 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/114695/trackback

14 Comments »

 1. Jamen så har “demokraternes” udskammning af Trump-tilhængere jo virket i Ca. 5% af tilfældende. Sørgeligt, men der er vel altid nogen der ikke kan holde til at blive tilsvinet uden at føle skyld.

  Lad Os nu se om ikke Trump alligevel klarer skærene ;)

  Kommentar by Santor — 5. november 2020 @ 01:40

 2. “statsmand”… give me a break. De hjernevaskede og svindlerne i baggrunden har da ingen grund til, at elske deres værste fjende, uanset om han er statsmand el. ej.

  Løgn og bedrag i al verdens luder-medier bærer et falsk budskab, om Præsident Trump.

  Hvor mange hader Mette-Fusk fordi hun ikke er “statsmand” nok?

  Kommentar by Iznogut — 5. november 2020 @ 02:31

 3. Der går nogle rygter om valgsvindel i form af ekstremt mange joe biden stemmer som på mystisk vis dukkede op i nat da valgstederne holdt pause i optællingen. Jeg har af gode grunde ikke alle detaljer, men overordnet set var det noget med at et eller flere valgsteder holdt pause i optællingen kl 03-06 eller deromkring, og kl 04 fik joe biden pludselig registreret flere hundrede tusinder stemmer, imens trump fik 0 stemmer i samme tidsrum!

  De har altså fået flere hundredetusinder stemmer ind ad døren midt om natten, som de talte op imens de holdt pause, og 100% af dem var på joe biden..

  Der er også en graf over antal stemmer på trump/biden over tid, hvor de følges jævnt ad. Pludselig kan man se at bidens linje tager et kæmpe hop opad, imens trumps linje ligger fuldstændig flad i samme tidsrum.

  Den slags er naturligvis altid svært at bekræfte, (grafen burde dog kunne graves frem og verificeres) men så kan man måske tænke over hvorfor twitter censurerer alle der nævner det, inklusiv donald trump. Prøv selv at se hans twitter profil, opslaget “WHAT IS THIS ALL ABOUT?” Det førte vist til den førnævnte graf, men twitter har slettet siden, og foreslår at man søger efter noget andet!!!

  Kommentar by Per — 5. november 2020 @ 02:31

 4. Santor… hvis sandheden nogen sinde kommer for en dag, så skulle jeg blive noget så overrasket, hvis 10-15 procent af gyldige stemmer er givet til Demon-Rats.

  4 more years is a given.

  Kommentar by Iznogut — 5. november 2020 @ 02:33

 5. Per, du kan finde alle relevante informationer hos thegatewaypundit.com med links til twitter o.l.
  realclearpolitics.com ditto.

  Kommentar by Iznogut — 5. november 2020 @ 02:39

 6. AT DER FOREGÅR nogle lyssky transaktioner med brevstemmerne mv. er da ret tydeligt. Det som Per fortæller 02.31 er, hvis det kan bekræftes, et bevis på humbug. At twitter, i en dårlig sags tjeneste , censurerer nationens præsident er uhørt groft, og viser at twitter er “demokraternes” handskedukke/håndlanger.

  Hvis der fremkommer yderligere beviser eller indicier for omfattende valgsvindel, må Trump været berettiget til at erklære undtagelses-tilstand indtil højesteret har taget stilling til valgets forløb.

  Valgets endelige resultat svæver stadig i det uvisse.

  Kommentar by BENT A — 5. november 2020 @ 02:44

 7. Ser vi en syd/nord krig, eller øst/vest krig?

  Kommentar by Islamarebad — 5. november 2020 @ 06:03

 8. Desværre ser det ud til at Biden vinder. Trump har været oppe mod stærke kræfter. Som f. eks. de store techkapitalister, sumpen i Washington og deres lakajer i medierne. Men dem skulle han nok have kunnet overvinde. Det var coronaen, der gjorde det endelige udslag, til trods for hans fantastiske slutspurt her til sidst.

  Den noget primitive tankegang der behersker mange vælgere, der ikke tænker så langt, svarer lidt til den overtro oldtidens og middelalderens søfolk led af: Når et skib kom i havsnød pga. en storm, så måtte det være kaptajnen, der havde mistet gudernes gunst. Så skulle han ofres for at tilfredsstille guderne.

  Kommentar by JC — 5. november 2020 @ 09:13

 9. Enig JC 09:13. Præsident Trump tabet til coronaen og til mediernes kampagne imod ham.
  Som Asger Aamund skrev igår, onsdag den 4.november, i en kommentar i Berlingske, er det godt at huske på Josef Stalins vise ord: »Ved et parlamentsvalg er det ikke så vigtigt, hvem der stemmer. Det er mere vigtigt, hvem der tæller stemmerne op!«

  Kommentar by A-mad — 5. november 2020 @ 11:32

 10. Præsident Trump tabte til coronaen og til mediernes kampagne imod ham.

  Kommentar by A-mad — 5. november 2020 @ 11:33

 11. JC og A-mad – I refererer fake news vinklen. Har i set hundredetusindevis at amerikanere i både, i biler, i lastbiler og trucks og ved samtlige rallies rundt om i hele USA?

  Tabte til den kinesiske syge? HA HA HA… præcis hvad medieluderne gerne vil have den sovende befolkning til at tro.

  Ingen dør at den kinesiske syge. HOAX… fat det dog.

  Kommentar by Iznogut — 5. november 2020 @ 12:37

 12. Enjoy the movie.

  Kommentar by Iznogut — 5. november 2020 @ 12:39

 13. Hvem der har tabt, véd vi først om nogle dage.

  Kommentar by BENT A — 5. november 2020 @ 14:46

 14. Trump taler altid om sort arbejsløshed etc og siger aldrig noget positivt om hvide mennesker, så det undrer mig ikke at færre hvide mænd stemte på ham.

  Der er brug for en kandidat som positivt kan mobilisere hvide amerikanere uden at fedte for diverse minoritets-grupper.

  Kommentar by Peter Nielsen — 5. november 2020 @ 16:45

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper