5. november 2020

Washington DC: Fire Trump-støttere stukket med kniv – “… just got jumped by Black Lives Matter”

Den kristne aktivist Bevelyn Beatty var sammen med andre Trump-støttere på vej hjem fra valgfesten, der blev afholdt på en bar tæt på Det Hvide Hus, da de ser en gruppe angribe en mand. De går imellem, og fire bliver stukket med kniv. Ikke livstruende. Ikke den største historie, men havde Proud Boys-aktivister stukket fire med kniv, så havde det været interessant for de danske medier. Fra New Tork Post – Proud Boys leader one of four stabbed after he was ‘jumped’ by BLM in DC.

“Enrique Tarrio told the Gateway Pundit that he was slashed in the stomach, while ‘multiple other members’ were injured, including a man stabbed in the neck and a woman with them stabbed in the back.

The group said they were heading home after watching the election at a DC bar when they were jumped and knifed just blocks from the White House.

… After the attackers fled, Bevelyn Beatty — a black woman… was seen holding her lower back, saying, ‘They stabbed me.’

‘She’s bleeding really badly!’ gasped the videographer, Jen Loh, a former vice president of Latinos For Trump.

‘We just got jumped by Black Lives Matter and they just stabbed Bevelyn Beatty,’ Loh said in her video, which showed a trail of blood on the sidewalk.

Moments later, Loh went up to the man seen clutching his neck at the start of her clip — suddenly gasping, ‘Oh my God, you’ve got tons of blood coming out of your neck!’

‘Yes I do!’ said the panicked-sounding man, still clasping the wound.

The group flagged down police and medics, telling them, ‘We just got jumped by Black Lives Matter here.’

DC police said early Wednesday that they were looking for two men dressed all in black as well as a woman wearing black sweatpants, orange leggings and a dark gray coat — and ‘armed with a knife.’

(To af ofrene, Washington DC, 4. november 2020; Fotos: Youtube)

Oploadet Kl. 03:09 af Kim Møller — Direkte link13 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/114716/trackback

13 Comments »

 1. TILSTANDENE I MANGE amerikanske byer synes at blive vildere og vildere. Det er næsten utroligt hvad venstrefløjens pøbel tillader sig af brutale forbrydelser. Eller handler det ikke om venstrefløjsere, men er der slet og ret tale om hårdkogte kriminelle der prøver at udnytte uroen i gaderne? Fuldstændig psykopatiske mord på komplet sagesløse har der været en del af. Som kvinden der blev skudt for at sige: All lives matter.

  (Heldigvis bliver mange af de værste forbrydelser opklaret, så banditterne kommer bag tremmer i mange, mange år. Der er ikke meget med pladderhumanisme i USA’s retssystem)

  Efter hvad flere netaviser oplyser, har “demokraterne” langt hen ad vejen opmuntret til disse uroligheder og udskejelser.

  Kommentar by BENT A — 5. november 2020 @ 03:45

 2. Først på Uriasposten her:
  http://www.uriasposten.net/archives/114655#comment-5400163, forbyd islam i Danmark 🇺🇸

  Kommentar by NotariusUmulius — 5. november 2020 @ 07:30

 3. AFA.

  Kommentar by Bastardo — 5. november 2020 @ 08:13

 4. Venstrefløjen i USA er lige så syg i hovedet som den danske

  Biden siger han vil arbejde for et USA der ikke delt i rød og blå !

  Han vil altså afskaffe den fri tanke og indsætte et Eetparti diktatur

  Kommentar by k.m. — 5. november 2020 @ 09:48

 5. Black Life,s matters….white doesnt….(Det siger jo alt om den racistiske organisation). Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com
  God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 5. november 2020 @ 09:49

 6. OGSÅ I DE DANSKE BYER BLIVER DET VÆRRE OG VÆRRE, VILDERE OG VILDERE. Det kan folk som husker hvordan Danmark var i 50’erne, 60’erne og 70’erne tale med om. Da var samfundet frit, trygt og fredeligt.

  Familie-mønstret var intakt, man kunne få sig en bolig til en lille eller overkommelig husleje, de perverse og feministerne holdt lav profil, man hørte nærmest aldrig om dem, mændene blev endnu ikke hetzet, danskerne blev endnu ikke udsat for løgnekampagner om at de var racister, fascister og indre svinehunde, der var nærmest ingen arbejdsløshed, ingen hjemløse…… og gaderne, butikkerne og bolig-/ villa-kvartererne var ikke fyldt med utaknemmelige, agressive og voldelige kulturfremmede.

  Der var heller ikke noget med fjernstyring fra Berlin, danskerne var ikke nummereret som kvæg, skattetrykket var lavt, velfærden og sundhedsvæsnet var af højeste standard, demokratiet og retsvæsnet fungerede, bureaukratierne var små og statsformynderi var ingen byrde.

  Børn og unge blev ikke lokket i fordærv med narko, porno og voldsforherligende film, og selv de gamle fik en anstændig behandling. Og selv børnehaverne, skolerne og DRs radio og tv var ikke syltet ind i radikal og rød råddenskab.

  Men siden har Christiansborg har jo sørget for at udradere og udslette det meste af friheden, familieværdierne, trygheden og almenvellet. Og Danmark er igen blevet et besat land.

  Nu er den politiske vildskab og galskab nået dertil, at størstedelen af familietraditionerne er lagt øde, flertallet af børn opdrages af staten, borgerne ensrettes med hetz og propaganda, hjemmets fred er afskaffet, grundloven hånes, mænd hånes, voldsofre hånes, skatteborgerne hånes, og danske borgere er gjort til 3. klasses borgere i deres eget land.

  Så VILDT OG VANVITTIGT er det blevet, at Christiansborg nu arbejder på at udskifte civilisation med barbari, OG PÅ AT UDSKIFTE DET DANSKE FOLK MED EVIGHEDSTURISTER FRA AFRIKA OG BARBARIEN.

  Og mens blodet flyder i gaderne, på vejene og alle mulige steder, agter zombiernes skumle højborg på at importere mange, mange flere migranter, asylanter, islamister, fup-flygtninge og socialklienter.
  Vanviddet blomstrer, mens Danmark visner.

  Det kan snart ikke blive værre. Men det bliver det alligevel. Det bliver endnu værre og MEGET VÆRRE.

  De gamle partiers svigt har nået et fuldstændig uhyrligt omfang.

  Kommentar by BENT A — 5. november 2020 @ 09:54

 7. Man kan også sige det på denne måde: Christiansborg udskifter fred med terror, frihed med tyranni, mænd med feminiserede robotter, familieværdier med skilsmisser, velstand med fattigdom, sundhed med sygdom, sandhed med løgn og manipulation, tryghed med frygt, fornuft med idioti, uddannelse med fordummelse, danskhed med fremmedherredømme.

  Kommentar by BENT A — 5. november 2020 @ 10:17

 8. Larmende tavshed fra MSM, ikke et ord! Men de passer heller ikke ind i den historie røde journalister ønsker at fortælle! Derfor tavshed. Det skal helst være blodtørstige højreorienterede som overfalder, og hvis det er tilfældet så rydes forsiden! Men nu hvor det er venstreekstremistiske bøller, oven i købet BLM så — tavshed — !
  DR og TV2 er helt igennem tendentiøse og det såmænd sammen med resten af MSM!

  Kommentar by Den Nervøse — 5. november 2020 @ 10:27

 9. Biden siger han vil arbejde for et USA der ikke delt i rød og blå !

  Kommentar by k.m. — 5. november 2020 @ 09:48

  Og nu beretter Steffen Kretz begejstret fra USA, at demokratiet fungerer. Efter at have prøvet i 4 år at omgøre et demokratisk valg. Det er medierne, der splitter befolkninger, gennem indvandring, gennem konstant at dominere menneskers frie tanker.

  “Han vil altså afskaffe den fri tanke og indsætte et Eetparti diktatur”

  Kan det siges tydeligere? Demokratiet fungerer KUN, når “vi, den journalistiske elite” vinder valget. Men hvad skal MSM gøre nu, hvor de ikke kan fylde sendefladen ud med Trump-bashing? For medierne kan næppe finde skønhedspletter hos Biden.

  Måske Biden blev sat i spidsen, fordi medierne ønsker en farvet kvinde som præsident?

  Kommentar by tavsen — 5. november 2020 @ 10:36

 10. Kommentar by tavsen — 5. november 2020 @ 10:36

  Ja-da – Biden er kun en marionetdukke og overgangsfigur for de kræfter der ønsker et socialistisk diktatur i USA – opskriften på den kommende borgerkrig i landet!

  Socialismen har i mange år udviklet sig til en stat i staten – den gennemsyrer hele det amerikanske samfund i alle stater – nogle med mere eller mindre held – og får man ikke sin ret, så har man pøblen til at destabilisere det bestående – noget som til alle tider er brugt overalt i verden – det virker meget ofte – desværre!

  Kommentar by Black Watch — 5. november 2020 @ 12:23

 11. Man er meget naiv, hvis man tror, at demokrater/liberale/BLM/Anti-Fa mfl. bare er “politiske modstandere” og man derfor roligt kan gå rundt med Trump-gear på gaden.

  De er ikke (længere) politiske modstandere. De er fjender af vestlige folk og vestlig civilisation og de er klar til at gøre ALT for at smadre dit folk, din kultur, din historie, din familie og dit liv.

  Kommentar by Peter Nielsen — 5. november 2020 @ 13:59

 12. Black Watch — 5. november 2020 @ 12:23

  Ja, Biden minder i den grad om Jimmie Carter. 4 unge amerikanere fortalte mig om, hvordan Carter blev håndplukket som den mest medgørlige af den amerikanske bilindustri, som var i vanskeligheder.

  Socialister har altid brug for kriminalitet og social uro for at gøde bunden for revolutionen. Dertil kan indvandring bruges.

  Kommentar by tavsen — 5. november 2020 @ 17:25

 13. (Måske skulle den sidste rest af civilisation lade sig indlægge på Tvind Højskole :-) :-) :-). Kommunismen/socialismen er stor og Mogens Amdi Pedersen er dens profet :-) :-) :-) :-))

  Kommentar by Michael Unna — 6. november 2020 @ 15:15

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper