6. november 2020

Portland: Venstreradikale hærger kirke, hotel mv., afbrænder Stars & Stripes: ‘Fuck Biden and Trump’

Intet dansk medie har omtalt valgaftenens knivstikkeri i Washington DC, men BT har dog fundet tid til at gengive en ugegammel historie om en ‘Trump-støtte’ der ‘trækker våben mod unge demonstranter’. Biden-støttere beslutter sig for at demonstrere nær Trump-tilhængere, de kommer i skænderi, og da en ung fyr omringes af aggressive kvinder, trækker han sin pistol. Det nævnes ikke i artiklen, men fremgår af Twitter-opdateringen, at den unge mand forinden var blevet oversprøjtet med en ukendt væske (‘dirty water’). Twitterprofilen er klart venstreorienteret, og retweeter eksempelvis fra ‘WANaziWatch’ og ‘New York City Antifa’.

Herunder endnu en historie fra Portland. Venstreradikale afbrænder Stars & Stripes, mens der gentagne gange råbes ‘Fuck Biden and Trump’. Fra Oregonlive – Portland march evolves into riot after protesters shatter some downtown windows.

“Gov. Kate Brown activated the Oregon National Guard to help police protests in Portland early Wednesday evening after some demonstrators smashed windows of downtown businesses, officials said.

… Officers said they arrested 12 people, including one person originally accused of throwing a Molotov cocktail toward police, though the device was later determined to be a firework. Police said they also seized a rifle, ammunition, a knife, hammers and other fireworks from some people arrested.

Brown also criticized ’self-styled anarchist protesters’ who damaged downtown businesses.

‘Indiscriminate destruction solves nothing,’ she said. ‘These are acts of privilege.’ …

Leaders of the separate groups urged marchers to unite and set aside philosophical differences about how to protest, namely whether or not to carry out ‘direct actions,’ typically meant to draw out police. Many organizers in the Black-led march from Southeast Portland have criticized direct action tactics such as damaging police buildings, because they believe that takes away from the message of Black Lives Matter.

But the unity between the distinct marches was brief. About 150 people affiliated with the direct action march left the area and began walking west. Some people in that crowd broke windows of a hotel and a church, among other buildings.

Lines of dozens of police officers wearing riot gear arrived and forced people to move. Some people continued to break windows at nearby businesses, including at least two small businesses. Police declared the gathering a riot around 7 p.m., as the group walked near Southwest 12th Avenue and Alder Street. Some people threw gas bottles at officers responding to the scene.

… Marchers moved north on Broadway, where some people shattered the windows of a Starbucks inside Pioneer Courthouse Square.”

(Portland, 4. November 2020; Foto: Youtube)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/114750/trackback

26 Comments »

 1. Hummerne er på vej ud af garagen.
  Vandalerne skal have Bøllebank.

  Kommentar by Charles — 6. november 2020 @ 03:40

 2. Mon ikke langt de fleste af dem som smadrer vinduer, laver indbrud, begår tyverier og røverier, overfalder fredelige fodgængere, myrder butiksejere, brænder butikker, bygninger og biler af, knivstikker eller skyder borgere der siger “All lives matter”, er en samling KRAPYL,

  et sammenrend af kriminelle, anarkister, psykopater, nihilister, kommunister, hysteriske og skrigende femi-fascister, formørkede sinker og uvidende historieløse tosser? Der er så også dem som egentlig ikke er onde, men hjernevaskede til at tro at de hjælper med at redde verden fra “racister”, “sexister”, “nazister” og sidst, men ikke mindst, hvide mænd.

  I ethvert land findes den slags modmennesker i titusindvis. Og desværre er de lidt mere snu af deres slags også repræsenteret i alle politiske partier.

  Kommentar by BENT A — 6. november 2020 @ 05:15

 3. PS: Beviserne for omfattende valgsvindel er begyndt at hobe sig op. Alt tyder på at Trump er den reelle vinder af valget. F.eks. var han foran med 750.000 stemmer i en svingstat, men på meget mystisk vis har “demokraterne” i sidste øjeblik fundet læssevis af store sække, proppet med stemmesedler der ALLE var til fordel for Biden.

  Hvilken kontrol er der egentlig med optællingen af stemmer i Norge, Sverige og Danmark? Åbenhed og gennemsigtighed er der vist ikke meget af.

  Kommentar by BENT A — 6. november 2020 @ 05:24

 4. Det er nu kommet frem, at påstanden om en farlig mutation i mink-virus muligvis er lidt tvivlsom. Så aflivningen af 17 millioner mink og en milliard-industri måske er en stor skandale. Og dyrlæger mener iflg. JP at fødevarestyrelsen burde være gået helt anderledes frem. Nu går tusindvis af arbejdspladser tabt, og Danmarks økonomi tager skade, og måske er udslettelsen af et erhverv til ingen nytte?

  Kommentar by BENT A — 6. november 2020 @ 06:00

 5. DRs dækning af valget i USA er her til morgen så fordrejet, forvrænget og tendentiøs, at det er en skandale. Biden gør alt rigtigt, Trump gør alt forkert. Hans tale om valgsvindel er bare en desperat mands snak. Ikke med eet ord har DR nævnt at der er blevet afsløret omfattende valgsvindel med sækkevis af fabrikerede stemmer på Biden. DR manipulerer og manipulerer, og spiller hasard med forholdet til USA, hvor brede kredse kan ende med at få et negativt syn på Danmark. Men ok, hvis Biden vinder, vil han jo nok synes godt om DR.

  Kommentar by BENT A — 6. november 2020 @ 06:20

 6. Det er ufatteligt at se de myriader af “journalister” fra Danmark, der myldrer rundt i USA. Den ene mere underlødig end den anden.
  Når Biden byder op til sejersdans, er det statsmands ship. Når Trumph svarer en time senere, er det det værste svineri “journalisten ” har set selvom spejlet har været i brug i hele hans levetid. Og ja Trump lyver selvfølgelig
  Så smalsporet og uanstændig “nyhedsformidling er næppe ser siden de glade dage i DDR. Havde DR sendt blot 2 “journalister” havde vi fået dækket samtlige meninger og synspunkter om Trump og resten om Biden

  Kommentar by pseudonym — 6. november 2020 @ 07:11

 7. Der er (rigtigt mange) penge i afrikanisering og islamisering af kriminaliteten i Danmark.

  Toppartnerne i Danmarks fem største advokatfirmaer ligger helt på linje med mange topchefer i store danske virksomheder, når det gælder indtjening.

  De bedst indtjenende partnere henter således i gennemsnit 9,8 millioner kroner hjem i form af deres andel af overskuddet i advokatkontorerne.

  Hertil kommer løn til partnerne for det arbejde, de lægger på kontoret. Den udgør i gennemsnit for topfem-firmaerne 1,3 millioner kroner, så toppartnernes samlede aflønning således når op på mindst 11,1 millioner kroner, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 6. november 2020 @ 07:26

 8. Roskildes integrationsråd starter aktion: Indvandrere i kamp mod coronaen

  Roskildes indvandrere går nu selv forrest i kampen for at hindre corona-epidemien i at sprede sig yderligere i kommunen.
  Baggrunden er nye tal, der viser, at indvandrerne er meget stærkt overrepræsenteret blandt de smittede indenfor den seneste uge. Over halvdelen af de 99 konstaterede tilfælde i kommunen er fra denne gruppe, selv om de kun udgør under 10 pct. af befolkningen.
  Integrationsrådet, der samler indvandrer-organisationer af forskellig art samt instanser som kommunen, politiet, fagbevægelsen, boligselskab og andre, starter nu en omfattende oplysningskampagne.
  Den kommer bl.a. til at omfatte personlige henvendelser til de forskellige foreninger og deres med opfordring til alle de ansvarlige om at gøre en særlig indsats, så alle forstår nødvendigheden af høj hygiejne og undgår større forsamlinger.
  Bedre end naboerne
  Roskilde er kun i et vist omfang blevet ramt af samme smittebølge, der ind til nu har slået langt hårdere på Vestegnen, som nu blevet centrum for corona-epidemien i landet. Her er bl.a. Albertslund og naboerne i Høje-Taastrup meget hårdt ramt med 3-400 tilfælde pr. 100.000 indbyggere.
  I Roskilde er dette tal for smittetryk i øjeblikket på 112, mens det til sammenligning er 118 i en landkommune som Lejre og 194 i Køge.
  Eksperter har peget på flere årsager til, at indvandrere i langt højere grad rammes af corona:
  De bor ofte mange sammen i små lejligheder, en del forstår ikke sproget ordentligt og følger heller ikke ordentlig med i nyhedsformidlingen her i landet. Desuden arbejder en del af dem i udsatte job, hvor de er mere udsatte for smitte.
  Børnehus lukket
  På grund af corona i to forskellige smittekæder, har Roskilde Kommune været nødt til at lukke Børnehuset i Trekroner. Det er anden gang, idet man også lukkede ned her under den første bølge tidligere på året.
  Rundt om på kommunens skoler er en række klasser ligeledes sendt hjem pga. smittetilfælde, og de modtager nu fjern-undervisning.
  Kommunens ledelse med borgmester Tomas Breddam i spidsen kommer fortsat med indtrængende opfordringer om at passe på, så sygdommen ikke spreder sig yderligere. Det kan i værste fald betyde, at man må tage langt alvorligere metoder i brug og lukke en større del af samfundet ned, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 6. november 2020 @ 08:30

 9. Vinderne skriver historien. Løgnemedierne skriver løgnehistorien:-)

  Kommentar by A-mad — 6. november 2020 @ 08:31

 10. Er det muslimer?

  ‘Der er ikke nogen, der fucker med BB’ og ‘ved koranen, jeg dræber dig’.

  Tilråbene skulle have lydt natten til lørdag den 4. januar, da fire mænd, der ifølge anklagemyndigheden tilhører Brabrand-gruppen, BB, angiveligt forsøgte at slå to personer ihjel ved Gudrunsvej.

  De fire sidder fredag på anklagebænken i Retten i Aarhus tiltalt for drabsforsøg.

  ‘Jeg chopper dig’
  De tiltalte affyrede ifølge anklagemyndigheden flere skud mod den ene person med en gas- og signalpistol, inden de angreb offeret med en kniv.

  Under tilråb som ‘jeg chopper dig’ og ‘wallah jeg dræber dig’ blev personen stukket i venstre side af brystet. Offeret måtte bagefter på hospitalet.

  Da de fire mænd havde angrebet den første mand, blev der råbt ‘også ham’, hvorefter en anden mand blev angrebet.

  Det andet offer bar skudsikker vest og slap derfor for alvorlige skader, da han blev stukket i ryggen med kniven.

  Tre af de tiltalte er 20 år gamle, mens den sidste er 19 år gammel, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 6. november 2020 @ 08:45

 11. “De bor ofte mange sammen i små lejligheder” ?? Er det ikke oftest store lejligheder !?

  Kommentar by BENT A — 6. november 2020 @ 09:06

 12. BT fandt skam også tid til at lave et lille portræt af en dansk venstreradikal kvinde i usa som åbent støtter ANTIFA, og ikke forstår hvorfor det skulle være et problem: https://www.bt.dk/samfund/nina-forlader-usa-der-er-for-meget-splittelse-og-utryghed

  Bemærk at BT heller ikke forklarer hende det.

  Kommentar by Per — 6. november 2020 @ 09:23

 13. Den gamle alkoholiker Ulla Therkelsen på TV2 Fake News belærte i går pøblen om, at Trumps tilhængere der gik på gaden er fra Ku Klux Klan og andre “nazistiske” grupperinger…

  Kommentar by Revisoren — 6. november 2020 @ 09:40

 14. Så har muslimen slæbt corona ind i Vild med svans.

  Corona har ramt ‘Vild med dans’.

  I aften må to dansepar stå over. Det har TV 2netop meddelt.

  Det er Nukâka og Silas samt Janus og Karina, der må stå over, da Silas Holst og Karina Frimodt har været i nær kontakt med en coronasmittet. Derfor er de nu i isolation, oplyser TV 2, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 6. november 2020 @ 10:06

 15. #minktoo

  Kommentar by Revisoren — 6. november 2020 @ 10:07

 16. Ekstra bladet om proud boys: “De elsker de at slås. Især mod fjende nummer et Antifa. Den antifascistiske og venstreorienterede politiske bevægelse i USA.”

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/proud-boys-frygtet-gruppe-moeder-op-med-trump-advokater/8356241

  ANTIFA smadrer alt og alle i miles omkreds i månedsvis og dræber adskillige uskyldige mennesker, uden at ekstra bladet skriver et ord om det. Når proud boys dukker op for at holde øje med stemmeoptællingen, så er de problemet og ANTIFA forfulgte uskyldigheder.

  Og ekstra bladet forstår ikke hvorfor de ikke kan lide journalister..

  Kommentar by Per — 6. november 2020 @ 10:12

 17. Er det en muslim, der skal have flere af skattesnydernes penge?

  Østre Landsret går imod byretten og tilkender en 36-årig mand erstatning, fordi han var varetægtsfængslet i forbindelse med terrorsag i København, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 6. november 2020 @ 10:27

 18. Normalt ville man jo betegne sådanne subjekter som led i en terrorbevægelse…Men når det er Antifa…er det jo helt ok….Længe leve selvretfærdigheden. De kan sagens få arbejde i DR. (Spørg bare FN, om de ikke vil anderkende dem som en terrorbevægelse? Spørg bare Hamborg, om Deres opførsel under G7 topmøde)…..Nej så er Proud Boys, som prøver at beskytte civilisationen og forretningsdrivende nok mere en terrorbevægelse. Venstreradikalelismens fanatikere kan sagtens komme i Folketinget og få formandskab i EU (Barrosos fortid som BZ i Madrid og voldsudøvelse). Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com
  God fredag og weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 6. november 2020 @ 10:27

 19. Den brutale nedlukning af hele minkindustrien i Danmark sker udelukkende for at imødekomme kommunisterne i SF og Enhedslisten, der i årevis har arbejdet for at forbyde minkavl i Danmark.

  Hvilket erhverv bliver det næste, der med Corona som undskyldning bliver udslettet?

  Kommentar by Revisoren — 6. november 2020 @ 10:32

 20. Følg Andy Ngo – den modigste journalist i USA!

  Kommentar by Revisoren — 6. november 2020 @ 10:48

 21. Vi må være udsat for et kæmpe fupnummer
  Nu vil Søren Brostrøm i løbet af ganske kort tid teste 280.000 mennesker i Nordjylland – mens man i Vejle beder folk om at bestille tid på forhånd

  De trække personale fra resten af landet til Nordjylland, som ikke kan undgå at skabe mere ventetid “søndenfjords”, som om original virus ikke længere er vigtig.

  Kommentar by k.m. — 6. november 2020 @ 10:51

 22. Portland er åbenbart epicenter for negre, muhamedanere og radikaliserede hvide kvinder.

  Kommentar by Bastardo — 6. november 2020 @ 11:02

 23. Absolut intet om dette i MSM! De etablerede medier er dybt tendentiøse, sådanne nyheder passer ikke ind i den historie de vil fortælle!

  Kommentar by Den Nervøse — 6. november 2020 @ 11:11

 24. HMMMMRRRRFFFF 🤯🤬😱

  Den omdiskuterede sang “Ramadan i København” af sanger Isam B bliver en af de nye sange i Højskolesangbogen.

  Den omdiskuterede sang om ramadanen, den muslimske højtid, kommer med i den nye udgave af Højskolesangbogen.

  Det oplyser Jørgen Carlsen, formand for højskolesangbogsudvalget og tidligere forstander for Testrup Højskole.

  – Isam B’s sang kommer med. Vi (udvalget, red.) er meget glade for den, fordi vi synes, det er god sang, siger Carlsen.

  Sangen bliver en af 151 nye sange i sangbogen, der udkommer i en 19. udgave torsdag den 12. november.

  Sangene er blevet valgt af de seks medlemmer i sangbogsudvalget.

  Sidste sommer gik bølgerne højt i diskussion om, hvorvidt “Ramadan i København” skulle have en plads i den nye Højskolesangbog, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 6. november 2020 @ 11:14

 25. Per — 6. november 2020 @ 10:12:

  Det er lidt komisk at MSM omtaler “Proud Boys” som en “højre-ekstrem” gruppe, selvom de (desværre) støtter både BLM, Multi-Kultur og LGBTQ.

  Kommentar by Peter Nielsen — 6. november 2020 @ 22:27

 26. Portland er ligeledes epicenter og hjemsted for den såkaldte hipster-kultur, der også kan ses i gadebilledet på Vesterbronx i København.

  Latterlige arbejdsløse tyndarmede mandslinge med Taleban-skæg og skovmandsskjorter med seler der cykler rundt på Christianiacykler, mens de hører grunge og hiphop i deres høretelefoner…

  Kommentar by Revisoren — 9. november 2020 @ 19:40

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper