8. november 2020

Ph.d.-studerende: Stater bør afskaffes, forsvaret af dem ‘bunder i mere eller mindre eksplicit raceteori’

Uden nationalstaten forsvinder grænsen for lovens udstrækning, og hermed demokratiet som sådan. Det kan man selvfølgelig godt ønske, men ‘anvendt socialisme’ ender altid med mere af det, der gør liberaldemokratismen slem, og mindre af det, der gør det god. Kronikøren herunder er troende marxist. ‘Når først du er rød er skaden sket’.

Kronik af ph.d.-studerende Markus Christian Hansen i Information – Nationalstaten er gjort af vold og chauvinisme – lad os afskaffe den.

“Nationalismen er i fuldt flor. Mette Frederiksens åbningstale til Folketinget er blot et af de seneste udtryk for en tankeverden, der placerer det nationalstatslige etniske interessefællesskab som centrum for al politik. Men nationalstaten er ikke evig – og den både kan og må afskaffes.

Nationalstaten er per definition ekskluderende. Den forudsætter specifikke fysiske grænser og en befolkningsmæssig kulturel, lingvistisk eller etnisk karakter – et forestillet nationalt fællesskab. Hvordan man kan bevare nationalstatens etniske og kulturelle karakter, er et hovedærinde for politikerne i dag.

‘Udlændingepolitikken betyder meget for, hvilket land vi ønsker at være,’ kan man læse på Socialdemokratiets hjemmeside. Danmark forstås som nødvendigvis forskellig fra eksempelvis Tyskland eller Somalia. Men dette har voldelige konsekvenser – både i ord og handling. En velkendt konsekvens heraf er en konfliktforståelse, der bunder i mere eller mindre eksplicit raceteori.

I dag behøver vi ikke engang at se til Nye Borgerlige for at finde sådan en, når Socialdemokratiet skriver på deres hjemmeside, at i ‘Danmark har befolkningen forandret sig hurtigt på kort tid. I 1980 havde en procent af den danske befolkning ikkevestlig oprindelse. I dag er det otte procent. Det er en udvikling, der er sket over bare én generation’, så udtrykker partiet en frygt for en ‘Den Store Udskiftning’ – en ekstremistisk konspirationsteori, der dikterer, at der gennem indvandring vil ske en erstatning af den ‘oprindelige’ befolkning.

Det er en idé, som vi ellers normalt finder på den yderste højrefløj, og som allerede har ført til massakrer i blandt andet USA og New Zealand.

… opretholdelsen af nationalstaten som enhed kræver, at man opbygger mekanismer, som kan regulere befolkningssammensætningen og dens kulturelle, etniske og sproglige karakter. I Danmark er det mest sadistiske eksempel herpå asyl- og hjemrejsecentrene… under nationalstatens hjul bliver forestillinger om retfærdighed og oplysning erstattet af en psykopatisk mangel på empati, som udspringer direkte af hensynet til nationalstatens integritet. …

Begge fløje deltager i en politisk, parlamentarisk proces, som forudsætter grænsernes fortsatte eksistens. Deres såkaldte løsning på spørgsmålet om indvandring fra Øst til Vest og fra Syd til Nord kan aldrig blive andet end en voldelig, chauvinistisk opretholdelse af et grænseregime i nationalstatens navn. …

Det er på tide, at vi tager idéen om at afskaffe grænser seriøst.”

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/114821/trackback

59 Comments »

 1. DER BØR HURTIGST MULIGT etableres et nyt statshospital med massevis af gummiceller til svært sindssyge typer som f.eks. Marcus Christian Hansen. Umiddelbart fremtræder han ganske vist som dybt åndssvag, men da han kan jonglere med mange forskellige ord, er der nok mest tale om uhelbredelig sindssygdom. Fremkaldt af hjernevask og feminisering fra børnehaveklassen og opefter.

  Det Marcus går ind for, ingen grænser, pladderhumanisme, multi-kulti og kommunisme, har jo været prøvet af i mange forskellige lande, og hvergang med skrækkelige og blodige resultater. Men med de åndelige skyklapper som Marcus er blevet iført af røde omgivelser, er han ude af stand til at tage ved lære af kendsgerninger og erfaringer.

  Men som svært handicappet har han krav på omsorg og pleje.

  Kommentar by BENT A — 8. november 2020 @ 17:16

 2. Vi må nok se i øjnene at et sådant hospital ikke bliver til noget, da riget fattes penge. Men som minimum bør Marcus sættes i hjemme-isolation da han er en farlig type, især for andre. Han lider (også) af en psykopatisk mangel på empati for nationalstaten og sine egne landsmænd.

  Kommentar by BENT A — 8. november 2020 @ 17:24

 3. “Anders har 1 barn, ali har 2. Det er en højreekstremistisk konspirationsteori at mene at ali har fået flere børn end anders”.

  De mennesker lever på en anden planet.

  Kommentar by Per — 8. november 2020 @ 17:46

 4. Det syge er at staten giver ham gratis uddannelse, der ender med ph.d. et eller andet.

  Racer er ikke begrænset af landegrænser. Det kan man ikke forlange at en tosse med to brikker at flytte med, forstår.

  Kommentar by k.m. — 8. november 2020 @ 17:48

 5. Manden er åbenlyst debitel, ja, gud fanden forudsætter nationalstater en lingvistisk karakter – sproget er selve forudsætningen for at kunne kommunikere. Jeg kan lige så lidt diskutere, endsige blive enig med en person, der taler swahili, som hen kan diskutere/ blive enig med mig. Vi har ganske enkelt ikke de sproglige forudsætninger til at kommunikere – uden kommunikation, argumentation, diskussion m.v. har vi intet demokrati.

  Der er vist brug for at kvalificere uddannelsesstøtten, således at udemokratisk indstillede personer ikke kan komme på tale!

  Hvorfor har Markus ikke overladt sin ph.d.-plads til en stakkels kulturberiger fra den 3. verden? Er det fordi han som hvid dansker anser sig selv som bedre end folk af anden etnicitet? Føj for den lede!!!

  Kommentar by Anonym — 8. november 2020 @ 17:57

 6. Hold nu kæft, Markus, grænser findes overalt, selv kroppens celler har grænser, cellevægge.

  Kommentar by Johnson — 8. november 2020 @ 17:59

 7. Marxismen og dens primitive, platte, ideologiserede forståelse af historie, kultur, samfund og mennesker, lever stadig i bedste velgående, ser jeg. De idioter bør droppe tanken om hvorfor verden ikke ser ud som de ønsker den skal være, og begynde at FORSTÅ hvorfor den ER som den ER.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 8. november 2020 @ 18:00

 8. Grænser er primært til for at holde røvhuller væk. Bed lige Markus ringe til mig, når der ikke er flere røvhuller i verden. Så skal jeg nok kigge på forslaget. Må jeg foreslå, at han i mellemtiden tager på telttur i Marokko.

  Kommentar by Lider af danskhed — 8. november 2020 @ 18:13

 9. Som andre også mener: Manden er gal. Desværre får sådanne typer alt for megen taletid.

  Kommentar by NED MED EKSTRAHØRMEREN.. — 8. november 2020 @ 18:19

 10. Off-topic ang. corona

  Frederikshavns borgmester Birgit S. Hansen, Socialdemokrat bruger et usædvanlig udtryk.

  til ekstra bladet siger hun :Frederikshavns borgmester, Birgit Hansen (S), efterlyser svar og klare retningslinjer til borgerne fra de centrale myndigheder efter nedlukningen af syv nordjyske kommuner.

  Alternativt kan nordjyderne – trods deres kampgejst – reagere med mytteri, advarer hun.”

  Jeg kan ikke mindes en en borgmester der så tydelig advarer en statsminister fra samme parti om at befolkningen er tæt på en eller anden form for oprør

  Kommentar by k.m. — 8. november 2020 @ 18:32

 11. Jeg kan kun opfordre alle til at tjekke universiteternes hjemmesider for, hvilke emner der er lavet Ph.d. afhandlinger om.

  Har man ikke selv set det sort på hvidt, vil man ikke tro på, hvor absurde emnerne kan blive.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 8. november 2020 @ 18:35

 12. “Jeg kan kun opfordre alle til at tjekke universiteternes hjemmesider for, hvilke emner der er lavet Ph.d. afhandlinger om.”

  Jeg får flere nyhedsbreve om forskning indenfor samfundsfag og humaniora og de udgivne tekster er generelt hylende paranoide overfor onde hvide mennesker og stort set lige så galoperende vanvittige som denne tekst.

  Der hersker den styggeste gruppetænkning på området, hvor de gejler hinanden op til et frådende had. Det er helt meningsløst at den slags skal betales af skattemidler.

  Kommentar by Søren Ferling — 8. november 2020 @ 18:44

 13. Kommentar by BENT A — 8. november 2020 @ 17:16.

  Jeg kalder det Erasmus Montanus syndromet, hvor man ender op med at være så “belært”, at man reelt set er en rablende idiot, lige så snart det handler om virkeligheden udenfor bøgerne.

  Tænk på hvor meget mere lykkelig Markus ville have været, hvis vores uddannelsessystem rent faktisk var gearet til at uddanne virkeligt intelligente mennesker, og ikke bare elever med en gennemsnits-intelligens nogenlunde lige så middelmådig som de nuværende underviseres.

  Så ville han ikke have haft alle de problemer at gå og bekymre sig over, for man ville allerede i folkeskolen have været klar over, at Markus skulle ud og lave noget, der kunne holde alle hans mange forvirrende tanker beskæftigede, med noget helt enkelt som han forstod.

  Kommentar by Kimski — 8. november 2020 @ 19:04

 14. TYPER SOM MARCUS ER DØDSENSFARLIGE, hvis de danner grupper, kliker og partier som opnår politisk indflydelse. Det er den slags marxister og feminister (m/k) som har forvandlet Sverige til en jungle, galeanstalt og terror-stat.

  Marxister og skøre politik-kvinder i både Tyskland, Sverige, Norge og Danmark, er i gang med at udskifte civilisation med barbari. Det er i sig selv skingrende vanvittigt. Oveni vil de udskifte de oprindelige befolkninger med kulturfremmede fra afrikanske og arabiske lande. Det er forbryderisk sammensværgelse, og et forstadie til udrensning, udryddelse og folkemord.

  Hvad ondskab, dumhed og blodtørst angår, er der ingen forskel på nazister, kommunister og rabiate, magtsyge, hadske feminister.

  Hvis vælgerne/mændene ikke snart finder ud af at der er alt for mange politiserende kvinder rundt om i systemerne, går samfundet til bunds i kortsynet idioti.

  Kommentar by BENT A — 8. november 2020 @ 19:54

 15. Youtube:
  Die Macht der Clans (3): Das Staatsversagen

  Kommentar by Erwache — 8. november 2020 @ 20:04

 16. k.m. 18.32: Nu hvor det er blevet afsløret at der INTET VIDENSKABELIGT BELÆG er for smadringen af mink-branchen, bør mink-farmerne vel straks i fællesskab anlægge sag mod staten, for om muligt at få stoppet fødevarestyrelsen. Offensiven mod et erhverv der giver jobs og indtægter til mange tusinder af ansatte, familier og underleverandører, ligner nu et rent ideologisk felttog. Eller rendyrket vanvid. Nogen saglig begrundelse er der ikke længere for at fortsætte massakren på 17 millioner mink.

  Kommentar by BENT A — 8. november 2020 @ 20:08

 17. Seneste nyt er at Mette Frederiksen ikke har lovhjemmel til at gå ind i aflyste minkfarme

  Mette Frederiksen skal stoppes Nu, inden magtbegæret smadrer Danmark

  Kommentar by k. m. — 8. november 2020 @ 20:14

 18. aflåste minkfarme

  Kommentar by k. m. — 8. november 2020 @ 20:15

 19. Idiotiske og flabede ph.d.-studerende bør afskaffes; i stedet bør de, som noget nyt og spændende, finde et ærligt arbejde. Hvad gør de ikke for at få 15 minutters verdensberømmelse på universitetet?
  Polit studiet er nok det mest debile og nytteløse i denne verden. Det eneste de lærer er, hvordan man monterer rundsave på albuerne.

  Kommentar by Gustav Jensen — 8. november 2020 @ 20:19

 20. Lad en del ad Danmarks FN-bidrag gå til Markus Christian Hansen bliver varmemester eller andet i FN-bygningen i New York. Lønudgifterne fratrækkes bidraget.
  Eller han kunne tilslutte sig FN-styrkerne.
  Eller genindfør landsforvisning og sæt Markus Christian Hansen på listen.

  Kommentar by Peter Buch — 8. november 2020 @ 20:23

 21. En skæg fætter denne Markus Christian Hansen. Han har næppe nogensinde haft et produktivt arbejde, men til gengæld mestrer han resistens overfor virkeligheden, som har trange kår m.h.t. at trænge ind i røde grødhoveder.
  Mandens diagnose er: En kombination af alternativ begavelse og overdreven selvforståelse.
  Behandling herfor er næppe muligt.
  Trods dette ønskes god bedring.

  Kommentar by B. Christiansen — 8. november 2020 @ 20:42

 22. Jeg ved ikke om nationalstaten er evig, men kyllingehjerner som Marcus Christian Hansen vil altid bestå. Der vil altid være en sandkasse i form af et universitet hvor han og hans lige så underfrankerede venner, selvfølgelig betalt af vi andre, kan lege sandkasselege og smide sand efter de voksne.
  Kommer der ingen voksne forbi,som man kan smide sand efter, så kan man i stedet få optaget en kronik i Information eller Politiken, hvor intelligensniveauet svarer til sandkassebørnenes.

  Kommentar by bjarne binee — 8. november 2020 @ 20:49

 23. Hvad tror den studerende tosse der vil ske det øjeblik der overhovedet ingen grænser var?

  Lad mig berette, kort :

  Der ville opstå et magttomrum som lynhurtigt ville blive udfyldt ad mere eller mindre lokale grupper der ville slagte ALT der kom på tværs af deres nyfundne “frihed”.

  Det ville blive et globalt blodbad der ville koste MINDST halvdelen af jordens befolkning og resten ville leve som en samler/jæger kultur derefter.

  Som jeg altid har sagt : venstrefløjen kan ikke engang overskue konsekvensen af deres egne ideer!

  Kommentar by Santor — 8. november 2020 @ 21:09

 24. OT: Biden er udråbt som valgt præsident af “demokraterne” og DR. Men måske er overraskelser på vej til de sejrsberuste. Netaviser skriver nu om massefabrikerede falske brev stemmer.

  Kommentar by BENT A — 8. november 2020 @ 21:10

 25. Dødeligt sprog.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 8. november 2020 @ 21:23

 26. Apropo spejlblanke idioter: https://ekstrabladet.dk/flash/megafonen/ida-sophia-det-er-muslimerne-der-er-under-angreb/8354292

  Kommentar by Per — 8. november 2020 @ 21:41

 27. SANTOR kl. 21.09: Det har du sandelig ret i. Et eksempel er da kommunisterne hjalp med at islamisere Iran. Takken var at de røde i tusindvis kom til at dingle fra byggekraner, eller de blev tortureret og myrdet i fængsler, kaserner eller politi-stationer.

  De danske rødkålshoveder og radikale feminister er selvmorderisk dumme, når de hjælper til med islamiseringen af Danmark.

  Kommentar by BENT A — 8. november 2020 @ 23:09

 28. Nasserne vil afskaffe det de nasser på ?? hahaha

  Kommentar by Hul igennem? — 8. november 2020 @ 23:11

 29. #24. Bent A.
  Hvilke netaviser, har du en henvisning?

  Kommentar by B. Christiansen — 8. november 2020 @ 23:14

 30. k.m. 20.14: Ja, det begynder at se ud som om Mette F leger at hun er en diktator som kan blæse på om noget er lovligt, fornuftigt eller til gavn for undersåtterne. Overfaldet på et helt erhverv ser nu ud til at være både kriminelt, uden fornuft og til stor skade for vælgerne, borgerne, skatteslaverne og nationens økonomi. Hun er nok blevet vildledt af Brostrøm og Mølbak, men burde have talt med folk med mere forstand på virus og mutationer end de to. Oppositionen har snorksovet. Havde den fulgt med i hvad netaviserne skriver, havde den vidst at hysteriet og alarmismen omkring en tilfældig mutation ud af 10.000, 100.000 eller 1.000.000 (på verdensplan) var kommet helt ud af proportioner.

  Nu ligner fødevarestyrelsens optræden en meget stor skandale, og mink-ejerne bør kræve et massakre-stop og dertil straks anlægge sag mod fv-styrelsen for magtmisbrug, ulovlig indtrængen, ulovlig aktiviteter og uforsvarlig opbevaring af aflivede mink. Samt evt. også for medvirken til smittespredning.

  Kommentar by BENT A — 8. november 2020 @ 23:48

 31. B. Christiansen 23.14: Der er f.eks. hodjanernes blog.

  Kommentar by BENT A — 8. november 2020 @ 23:50

 32. Med sindssyge galninge som Markus Christian Hansen så drømmer jeg mig tilbage til dengang hvor der blev gjort kort process med dem ved hjælp af hjul og stejle.

  Kommentar by piphans — 9. november 2020 @ 01:23

 33. Kommentar by BENT A — 8. november 2020 @ 21:10
  Som det er sagt flere gange før, så er det ikke Fake News eller Creepy Joe der bestemmer hvem der er den nye præsident.
  Den rigtige og lovformelige præsident i 2020 er Donald J Trump.

  Kommentar by piphans — 9. november 2020 @ 01:26

 34. piphans, 01.26: Ja, og nu er der både indicier og beviser på valgsvindel i mega-stort omfang.

  Kommentar by BENT A — 9. november 2020 @ 02:16

 35. Phd-aflønning er minimum 440.000 kr. pr. år inkl. tillæg.

  Det kan kun betegnes som korruption, når universitet bruger phd til betale til politiske venner.
  Universitet viser sin dybe foragt for det arbejdende folk med at give disse phd-gaver til vennerne.
  Samtidig gør universitet nar af os ved at begrunde gaverne/korruptionen som videnskab, f.eks. med phd i “fedme-fobi i religionen”.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 9. november 2020 @ 03:14

 36. Når drømmeidealister og moralister vil presse Deres virkelighedsforståelse ned over virkeligheden, så flyder der blod og undertrykkelse. Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com . God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 9. november 2020 @ 05:01

 37. kommentar 35 . jeg er helt enig. hvordan er en mand/hen som marcus kommet igennem uddannelsesystemet. han burde være stoppet undervejs og sendt direkte ud i virkeligheden. vi får tilsyneladende flere og flere af den slags rungende tomme ansvarsfrie børn ansat i administration,undervisning mm.de ender ligeså tomme og ansvarsfrie som da de blev uddannet , men nu med en meget stor magt, på størrelse med en skrankepaves og helt urørlig.det hele er bare noget vi leger , er tilsyneladende forståelsen her. virkelige konsekvenser er kun noget andre oplever , som fx de der betaler marcus uddannelse og løn, og lige for tiden minkavlerne i nordjylland.

  Kommentar by heisahero — 9. november 2020 @ 05:12

 38. En skam jeg ikke havde ham som rekrut hos Dragonerne i slutfirserne

  Kommentar by redneck — 9. november 2020 @ 08:21

 39. #26,Per: Som Ida-Sophie skriver i EB: “De psykopater, der skyder folk på åben gade, skærer halsen over på uskyldige mennesker eller sprænger sig selv i luften, er ikke muslimer, de er terrorister og har ikke en religion, uanset hvor mange gange de råber profetens navn.”
  Så er det store spørgsmål: Hvordan kan man se hvem der er psykopat og hvem der er muslim? De ligner på det ydre til forveksling. Du kan få halsen skåret over, hvis du tager fejl af den brune sortsmudsker du møder på gaden – og du kan ikke spørge først!

  Kommentar by Gustav Jensen — 9. november 2020 @ 08:49

 40. Fortaenkt aevl og aandelig masturbering; altid det det samme fra det hold, der synes at have ophoejet idioti til en kunstart…

  Kommentar by krassisten — 9. november 2020 @ 10:07

 41. PS. et “det” for meget;-)

  Kommentar by krassisten — 9. november 2020 @ 10:08

 42. Ida So fie er komplet IDIOT, ganske enkelt. Man kan dog spørge om hvordan hun er blevet så fjollet, skør og dum. Er det medfødt dumhed, er det trykket fra idioter hun er omgivet og omringet af, eller er det en kombination af begge dele?

  Når vi nu snakker om idioti, så lader det til at være tidens trend. Idiotien er så at sige blevet højmoderne, er blevet hvad der efterspørges og beundres i brede kredse, er blevet det smarte, det celebre, det mondæne, det som man ser op til, er på forkant med og betragter som den højeste og fineste form for åndelighed.

  For det snakkende radikale café latte segment er det udtryk for at den ultimative akademiske intelligens kun kan udvikles af avancerede, specialiserede og højt begavede eliter, som dem selv, eller de ligesindede marxistiske kliker. Som f.eks. de kunststuderende som synker statuer. Som f.eks. DR-feministerne der mener at mænd er noget som katten har slæbt ind.

  Man forstår efterhånden godt at de rødradikale betragter sig selv som finere og bedre end alle vi andre. Deres idioti er i en klasse for sig. Hvorfor den er blevet til klassekamp, er blevet til en sublim kunstart, til en galskab som ligner sund fornuft når den forklædes med tilstrækkeligt tykke lag af humanisme, bedreviden, globalistisk næstekærlighed og videnskabelige gætterier.

  Overfor de kaskader af fine fremmedord, komplicerede teorier og altfavnende tomatrøde utopier, som vælter ud af munden på den politiske elite, må vi almindelige idioter give fortabt. Vi er kun landsbytosser, og når storbytosserne giver den gas og suser afsted mod nye horizonter, står vi tilbage på perronen og ligner får med åben mund og polypper.

  Kommentar by BENT A — 9. november 2020 @ 10:24

 43. Magen til fortvivlet sludder! Der skal ikke megen fantasi til at forestille sig, hvad der ville ske hvis Europa nedlagde alle grænser. Afrika fordobler sin befolkning i løbet af de næste 30 år og hærskarer af unge mænd på jagt efter en bedre tilværelse, vil vandre op gennem Europa og slå sig ned, hvor vældfærdsstaten giver størst udbytte. Det vi på uhyggelig kort tid få bugt med alt vældfærd, og der skal ikke megen fantasi til for at forudse hvad der vil ske med Nordeuropas kvinder når nu alle de unge mænd får de lyster, som unge mænd nu får, specielt med det kvindesyn de nu engang bringer med sig.
  Nu ved jeg ikke hvilket studie Markus Christian Hansen læser på, men jeg er sikker på at Danmark ikke ville have råd til studier af den karakter, hvis grænserne åbnes på vid gab. Universiteter og deres finansiering er faktisk i høj grad bundet op på nationalstaten, og at der findes en skattebetalende befolkning, som er villig til at opretholde, den slags studier! Jeg tror Markus vil få sig en overordentlig grim forskrækkelse!

  Kommentar by Den Nervøse — 9. november 2020 @ 10:29

 44. Off topic:
  Er der nogen, der ved, hvor jeg kan finde troværdige meningsmålinger for “Hvis der var folketingsvalg i dag”?
  Hvis Nye Borgerlige, Hard Line m.fl. står godt, kunne det jo tænkes, at Corona Mette faldt i det manglende lovgrundlag for mink-slagtningen
  :-)

  Kommentar by Frihed — 9. november 2020 @ 10:36

 45. En af rigdommens forbandelser, er at samfundet har fået råd til uddannelseseksplosionen. Alt for mange, alt for dårligt udrustede studerende, er blevet lukket ind på universiteterne, og som er blevet alt for afrettede til at tro på de samme sygelige, pseudovidenskabelige vrangforestillinger. Mens samfundet skriger på dygtige læger og ingeniører, spytter de samfundsvidenskabelige og humanistiske institutter hærskarer af halvstuderede røvere med fine phd-titler ud. De kan ikke kan bruges til noget nyttigt, men hærger til gengæld i medierne med deres syge teorier.

  Kommentar by JC — 9. november 2020 @ 10:55

 46. Der foregår så mange mærkelige ting i den sære idiotiske tidsalder, der er over os, at man kan blive helt betænkelig.

  F.eks. viser det sig at massakren på 17 millioner mink mangler sundhedsfagligt belæg, er ulovlig og i strid med grundloven, og er et felttog mod en mutation som er ret betydningsløs (kun een af tusindvis af mutationer) og allerede er forsvundet igen, eller allerede er kommet til udlandet, eller er blevet spredt af fødevarestyrelsens hovedkulse aktiviteter.

  Der snakkes om kompensation til ejerne af minkfarmene. Men hvad med de 6-7000 medarbejdere, dyrlæger, underleverandører mv. som også rammes?
  Tabene for dem og samfundsøkonomien løber op i mange, mange milliarder.

  Aner Christiansborg-genierne overhovedet hvad de snakker om? Skyldes de diktatoriske påbud og forbud mest dyb uvidenhed, hastværk, sjusk, hysteri og mangel på brug af rådslagning med andre end Brostrøm og Mølbak?

  Kommentar by BENT A — 9. november 2020 @ 10:58

 47. Hvordan skulle man styre en sådan grænseløs verdensstat? Skulle man gøre det uduelige og korrupte FN til en slags verdensregering. Hvem skulle have det voldmonopol, der skal til for at holde den lov og og orden, uden hvilket et civiliseret samfund ikke kan bestå. Når de fleste nuværende lande i verden er umulige at styre, hvordan skulle så et forenet verdensrige kunne regeres?

  Hvis ikke den slags teorier kunne få lov til at udfolde sig i medierne, burde man slet ikke skænke den slags nonsens nogen som helst opmærksomhed.

  Kommentar by JC — 9. november 2020 @ 11:16

 48. Skal vi gætte på, at lille Markus – som den gode marxist han er- formentlig støtter kurdernes og “palæstinensernes” kamp for deres “eget” land?

  Kommentar by Revisoren — 9. november 2020 @ 15:26

 49. Kommentar af BENT A. 10:58

  Vi mennesker lever vidt forskellige liv, så man/vi skal generelt være forsigtig med at tro, at ens egne erfaringer, er sandheden. Ja, ja — det ved jeg godt, at du ved, og at du bare er venlig – endnu.

  Det er jeg ikke mere, og ved at opfatte socialisters og liberalisters opfattelser og deraf følgende politik som den pure ondskab, har jeg endelig fået salig Occams tese til at falde i hak. I stedet for tusinder af forklaringer var der lige pludselig kun een.

  Og det evige spørgsmål er, hvordan kan et civiliseret samfund lære at leve med den forklaring.

  Kommentar by Svend — 9. november 2020 @ 15:30

 50. “Mette Frederiksens åbningstale til Folketinget er blot et af de seneste udtryk for en tankeverden, der placerer det nationalstatslige etniske interessefællesskab som centrum for al politik.”

  Jeg ville virkelig ønske, at marxisten Markus Christian Hansen havde ret i denne påstand. For det “nationalstatslige etniske interessefællesskab” bør selvfølgelig være i “centrum for al politik”.

  Men Mette Frederiksen er desværre ikke Nationalist. Hun tror, at enhver person med de rette papirer kan blive “dansker”, hvilket selvfølgelig er et vanvittigt og yderst farligt bedrag.

  Kommentar by Peter Nielsen — 9. november 2020 @ 16:10

 51. Markus Christian Hansen har bragt link til artiklen på hans FB side, hvor en ven spørger:
  “Hej Markus, spændende læsning, hvad tænker du kommer efter nationalstaten? Altså hvad vil være alternativet til det nuværende voldsmonopol?”

  Her svarer Marcus Christian Hansen:
  “Tak Lars! For det første vil jeg sige, at kritik i sig selv ikke bliver invalideret af, at man ikke har et positivt forslag eller alternativ. Men når det så er sagt, så tror jeg at den eneste måde ikke at have et voldsmonopol ville være at afskaffe klassesamfundet. Dvs. at vores produktion og fordeling af goder bliver demokratisk kontrolleret på flere niveauer – lokalt, regionalt, og globalt. Dette ville ske på baggrund af menneskelige behov, og ikke med henblik på profit (for den kræft der skaber behovet for profit, altså markedet, ville ikke eksistere). Et sådan samfund må nødvændigvist være globalt. På den måde er der tale om lidt af et oplysningsprojekt!En vigtig pointe som jeg desværre ikke havde tid til at skrive ind i teksten er, at forestillinger om nationale fællesskaber skjuler det faktum, at vores (verdens)samfund består af klasser med modsatte interesser. De fleste danskere deler i langt højere grad interesser med f.eks arbejdere i Kina eller Argentina end de gør med Lars Seier. Og der kan ikke blive nogen afskaffelse af nationalstaten før at folk indser at de er medlemmer af en klasse, ikke en nation.
  Dog handler min kronik ikke så meget om voldsmonopolet som sådan, men nærmere om den specifikke form og logik som den har taget i nationalstaten“

  Så, han er en marxistisk utopist.

  Kommentar by CCC — 9. november 2020 @ 16:58

 52. Hvorfor skal alle de P.Hd´ere udbrede sig om alt mellem himmel og jord?
  De skal altid skilte med deres fine “titler” men udstiller i stedet at de ikke har forstået noget som helst.
  Havde de opnået deres titler inden for de anerkendte videnskaber, matematik, fysik, kemi og lægevidenskab, ville det trods alt afkræve en del respekt for titlen, men det er nok for svært for tågehornene.
  En Ph.d. titel inden for Humaniora, og opnået på RUC. er ligegyldig og til at grine af.
  Samfunds “videnskab” er ikke videnskab!

  Kommentar by Finn A. Skov — 9. november 2020 @ 17:33

 53. Det kan godt være man griner af det, men det er faktisk der vi er på vej hen og det accellerere hurtigere en universet udvider sig.
  Inden længe vil man helt seriøst diskutere ophævelsen af national staten og inden længe vil vi være fuldgyldig medlem af det første skridt på vejen nemlig EU og EU’s forenede stater der lige som usa i dag vil være et morads af tilflytter fra hele verden der frit vil kunne bevæge sig rundt i EU.
  Tør smilet af, det er lige på din dør trappe.

  Kommentar by Jesper Spinger — 9. november 2020 @ 17:55

 54. Mon budskabet også gælder afrikanske national-stater?
  Mon europæiske kolonialister, missionærer og kapitalister skal hjælpe med at nedlægge afrikanske nationalstaters identitet?

  Kommentar by Mio — 9. november 2020 @ 21:57

 55. usually the ones with the lowest iq ends up being a PhD, so to bring in money for their scam “research” they sell a garbage idea to the private sector since tht is where all the money is or they scam their way to money through the government, getting money from someone their blew for a research grant.

  just close down the niversities and abolish the academic titles. do like ain singapore, introduce a flat tax rate and close down any public sector institution that is not absolutelty needed. why do people have to py salaries for the ones that are commies, radical and feminists that hate white males that have a job that they got n real merits, and why do people have to pay for muslims and niggers to get fake jobs, that the ones with the lowest iq can think that they are smart which they are not.

  Kommentar by Erwache — 10. november 2020 @ 12:01

 56. an anecdote from rel life:

  a japanese bastard got her paper route job on other than merits and that she considers as the best achievement of all time.

  if a paper route is the best she can achieve and not even manage to get such a job on “merit” then why do we have to pay for her to stay here? why does not she do to japan and do her paper route in her radioactive shithole japan, where they openly show hate towards all white men?

  no need to parasite here, just go home and parasite off your own. byt i guess that if you stay in japan and you are a bastard, an off spring from an ex prostitute than people will know. that is why you eneded up far away from your own radioactives.

  another thing. do you want to send you best athletes to a radioactive shithole like japan to compete for the olympics, where everything is radioactive? food, water, soil is radioactive and all the sensors are still showing radioactivity, something that is shown to be causing cancer. i would never go there, to the radioactive shithole.

  Kommentar by Erwache — 10. november 2020 @ 12:08

 57. # 17.33: Ja, hvorfor ofrer medierne så meget spalteplads og sendetid på phd. idioter?

  Er forklaringen den enkle, at redaktørerne selv er idioter? Eller nogle tarvelige og korrupte gadedrenge?

  Kommentar by BENT A — 10. november 2020 @ 18:19

 58. Røde lejesvende er nok en bedre betegnelse end gadedrenge.

  Kommentar by BENT A — 10. november 2020 @ 18:20

 59. # SVEND, 15.30: Ja, du har ret. Nogle mennesker er utrolig ondskabsfulde. Og når det drejer sig om ideologier og organisationer, partier eller bureaukratier, bliver ondskaben ikke sjældent “ophøjet” til at være et mål i sig selv. Når kommunister, nazister, feminister og islamister og falske humanister etc. optræder i flok, kan de blive til en slags hyæner, sjakaler og varulve. Eller sataner og uhyrer. Det er ihvertfald hvad bøger om ideologierne fortæller.

  Naivitet er i vore dage noget vi danskere ikke længere har råd til.

  Kommentar by BENT A — 10. november 2020 @ 19:22

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper