10. november 2020

Eva Selsing: “Disse voldtægter er en konsekvens af din, Rosa Lund, og dine meningsfællers politik.”

Livet er fuld er svære valg, og ligesom man ikke kan svømme uden at blive våd, så kan man heller ikke kæmpe både for feminisme og mellemøstlig indvandring. Det ene udelukker det andet. Befriende replik af Eva Selsing til Enhedslistens Rosa Lund. Fra Berlingske.dk – Rosa Lunds politiske ansvar for voldtægter.

“… I replikken til mig skriver hun desuden, at jeg skulle mene, at ‘man ikke kan være modstander af sexisme og vold mod kvinder og samtidig være tilhænger af, at Danmark skal hjælpe de mennesker, der er drevet på flugt fra krig og hungersnød. Det er som at blande æbler og pærer.’

Men det er lige præcis ikke at blande æble og pærer. Det handler om, at politiske valg har konsekvenser. Der går en lige linje fra Lunds flygtninge- og indvandringspolitik til danske kvinders manglende sikkerhed. Nu er det trods alt de færreste politikere, der vil det onde. Men derfor kan politiske valg godt have onde konsekvenser.

… Hun vil gerne være humanistisk. Importere et stort antal mænd fra Mellemøsten til Danmark, hvor mange af dem utvivlsomt vil få et bedre liv. Rosas politiske valg har desværre bare nogle dybt alvorlige konsekvenser, som stort set alle danskere er ulykkeligt bevidste om. Og flere voldtægter og chikane af danske kvinder er én af de barske konsekvenser. …

Enhedslisten, Rosa Lund, Det Radikale Venstre og andre ekstremister på venstrefløjen skylder danskerne at være ærlige om deres politiske prioritering. Hvis der står en ung mand fra Mellemøsten og en 25-årig enlig mor på kontanthjælp i Ishøj, så vælger I omsorgen for den spændende unge mand. Prisen for denne prioritering er, at danske kvinder i øget grad bliver chikaneret og voldtaget. Og det er en pris, de såkaldte humanister er villige til at betale. …

Så nej, Rosa Lund og meningsfæller: I er ikke på kvindernes side. I er på de indvandrede mænds side.

Søstersolidariteten ophører dér, hvor islamprojektet begynder. Dét er jeres sag. Fri mig for de udspekulerede løgne om, at I bekymrer jer om alle kvinder. Det gør I bevisligt ikke. Tværtimod; jeres kamp for mere indvandring har modbydelige, farlige konsekvenser for uskyldige danske piger og kvinder.

Ødelagte liv, ofret for jeres humanisme. Pigerne er bare æg til jeres omelet. Disse voldtægter er en konsekvens af din, Rosa Lund, og dine meningsfællers politik. Det er jeres valg. Stå dog ved det.”

(31-årige Cecilie, voldtaget af 17-årig somalier i Taastrupgaard, maj 2020)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/114849/trackback

39 Comments »

 1. Godt brølt Eva.

  Kommentar by Nielsen — 10. november 2020 @ 01:56

 2. HUMANISTER ER DE VÆRSTE TERRORISTER.

  Tryk det på en T-shirt rasmus paludan, eller hvem der end måtte have initiativ til det. Jeg har opgivet at råbe folk op, men lige den ide kunne måske sætte nogle tanker i gang hos de bedøvede velfærdsdanskere. Den er til fri afbenyttelse, selv tak.

  Kommentar by Per — 10. november 2020 @ 01:57

 3. Bravo!

  Kommentar by Kimski — 10. november 2020 @ 02:02

 4. FUP-FLYGTNINGE OG HÆRSKARER AF SOCIALE KLIENTER fra afrikanske og arabiske lande fremstilles af Rosa Lund og Enhedslisten som stakler der er flygtet fra krig og hungersnød. Men det er langt de fleste asyl-søgere ikke. Og da de har rejst gennem flere sikre lande, har de ingen ret til at søge ophold og forsørgelse i Danmark. Det store flertal af disse kulturfremmede er søgt op mod Danmark og Sverige, fordi de har hørt om hvordan man på livstid kan blive forkælet og forgyldt, hvis man slår sig ned i det lille tossegode land, hvor “eliten” fra dag 1 tildeler nyankomne evighedsturister større rettigheder end landets egne indbyggere.

  Rosa Lund er kommunist, og har stof i sig til at udvikle sig til en første klasses landsforræder. Hun er allerede forræder mod sine medsøstre, de danske kvinder. Men i længden vil hun være en forræder mod alt og alle.

  Rosa Lund er muligvis for dum til at forstå hvordan tingene hænger sammen, men selv tåbelighed bør der være grænser for. Vælgerne bør smide Rosa og hendes parti på porten ved næste valg.

  Kommentar by BENT A — 10. november 2020 @ 02:52

 5. HELE CHRISTIANSBORG OG DE FLESTE MEDIEHUSE er nu så indsyltet i falsk humanisme, at de er mere end parate til at udskifte civilisation med barbari, og det danske folk med fremmede besættere og okkupanter. De ønsker at Danmark skal komme under fremmed herredømme. Og de er villige til at ofre danskerne på “godhedens” alter. (= folkedrab)

  Kommentar by BENT A — 10. november 2020 @ 03:00

 6. @Bent A: Rosa lund eller resten af enhedslisten/venstrefløjen er absolut ikke dumme når de importerer muslimer, de er bare nogle kyniske møgsvin der ved at 10 muslimske stemmer tæller mere på bundlinjen for deres parti end 2 voldtagne eller dræbte danskere.

  Når du så lægger alle dem af dem der tjener tykt på at udnytte muslimer som klienter i tusindvis af integrationsprojekter osv oveni, så er muslimsk indvandring en rigtig god forretning for både de partier der får deres stemmer ved at kalde dem for ofre for racisme og love dem flere af danskernes penge, samt de tusindvis af NGO’er og andre som lever fedt af dem. De ser muslimer som malkekøer, og regningen for udgifterne (ikke bare økonomisk men også i form af danskernes liv og sikkerhed) sender de videre til danskerne. Derfor:

  Humanister er de værste terrorister.

  Kommentar by Per — 10. november 2020 @ 04:09

 7. Hurra Eva Selsing. Kunne ikke have sagt det bedre. Intet jeg bedre kan tilføje. Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com . God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 10. november 2020 @ 04:54

 8. Er det muslimer med fuckfingre?

  Syv unge mænd/drenge, blev sent mandag aften nær midnat til tirsdag, anholdt ved Nørreport station.

  Ifølge vidner på stedet ankom mindst fire patruljer, da der indløb melding om røverilignende forhold mod et nordisk par turister ved stationen.
  Ved politiets ankomst traf man en større gruppe unge, syv blev anholdt.

  Camilla-Jeanette: — Hvis en af dem bær et stort flot Fastina ur så er det min søns, som også blev fra røvet af 4 (måske flere) drenge på Nørreport station for 4 uger siden!!!

  https://presse-fotos.dk/post/flere-drenge-anholdt-ved-noerreport-st-politi-massivt-til-stede/, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 10. november 2020 @ 06:15

 9. TAK Eva, jeg tager navneforandring til Adam.

  For det er på tide, at der kommer fokus på den forlorne omkostningsfrie Godhed, der skaber stor splittelse i Danmark. Al den ondskab camoufleret som humanisme er ÆKELT. Og alle Godhedsapostlene har fede ben i Godhedsindustrien eller ansatte til at forvalte integrationsprojekter.

  Cykelkurser, der afslutter med at alle deltagere får en gratis cykel, der leveres til fætter cykelhandler.

  Bydelsmødre og Opgangsambassadører, det skorter ikke på fantasifulde titler. Og alligevel skulle der ansættes flere mennesker til at formidle virusinformation til de mange “berigede” boligblokke. Stadigvæk er smitten enorm på Vestegnen, men det er Nordjylland der må holde for.

  Allerede i 1986 skrev jeg et læserbrev i EB med spørgsmål om, hvordan myndighederne ville kommunikere en eventuel katastrofe ud til de mange “berigede” boligblokke. Der må straks uddannes flere Bydelsmødre og Opgangsambassadører.

  IÆNK PÅ, hvad DF er blevet beskyldt for at have ansvaret for gennem de sidste 25 år, så er det på tide, at de rigtige ansvarlige bliver holdt op på deres ansvarsløse politik, men det skal mediestøtten nok sørge for at få jordet. Det er stadig STATSANSATTE journalister, der bestemmer, hvad der er “Public Service”

  Kommentar by tavsen — 10. november 2020 @ 07:03

 10. Sjovt nok er der ikke én eneste fra det multikulturelle segment i Enhedslistens folketingsgruppe. Så vidt vides er, der heller ingen fra det identitetspolitiske gender-segment i folketingsgruppen. Det siger nok en hel del om den skjulte dagsorden bag Enhedslistens politik?

  Kommentar by Limewoody — 10. november 2020 @ 07:43

 11. # Per kl. 04.09 har naturligvis ret i at langt de fleste af de røde eller radikale er kyniske og iskoldt beregnende. Men nogle af feltmadrasserne (m/k) er virkelig dumme og sinkeagtige. Har talt med feltmadrasser som ikke var med i korruptionen og ikke havde personlig fordel af invasionen, men som bare mente at indvandringen var fin og berigende og verdensreddende, og at det var Danmarks moralske pligt at være redningsbåd for hele verden.

  Selvom det jo aldrig kan være en moralsk pligt for en nation at begå kollektivt selvmord. Og selvom de røde betonhoveder jo ikke har skygge af ret til at påføre deres landsmænd enorme økonomiske byrder, plus boligmangel, sygdomme, mangedoblet kriminalitet og hverdagsterror, samt løgnepropaganda og utallige forringelser.

  Med 90-97 procents sandsynlighed lider Rosa Lund -, Ida-Sophie – og Jelved typerne af psykopatisk mangel på empati for deres eget folk, men enkelte af dem er nok især primitive og afstumpede i deres “tænkning”. Selvom man kan snakke som et maskingevær, kan man jo muligvis godt være dum og fladpandet som en rødspætte eller ålekvabbe.

  Nogle mennesker er virkelig fladpandede og ude af stand at tænke langsigtet.

  Som vi så det med de iranske kommunister, der støttede islamiseringen, og som derfor i tusindvis endte med at dingle fra byggekraner, vejbroer og lygtepæle. Eller de blev tortureret og myrdet i fængsler.

  Kommentar by BENT A — 10. november 2020 @ 07:46

 12. SVERIGE ER I DAG EN TERROR-STAT hvor millioner af svenskere er underkastet alle mulige former for undertrykkelse plus omfattende censur, så det skjules hvad der foregår af elendighed og tidlig død pga. indvandringen.

  Men Danmark er også ved at blive en terror-stat. Ikke bare på grund af indvandringen, men også fordi hele systemet er blevet hyklerisk, sygt og perverst på mange forskellige måder. Korruption, rød og feministisk ideologi samt magtarrogance gennemsyrer mange samfundsområder, hvor bureaukrater og teknokrater har fået så meget magt, at de kan skalte og valte med borgerne som de lyster.

  Tag sådan noget som ligestillings-politikken. Den bygger stort set ikke på andet end løgn og hykleri. Eller tag FAMILIE-, SKILSMISSE- og BØRNEVÆRNS-politikken som er så stinkende pilrådden at den tyranniserer og terroriserer tusinder og atter tusinder af danske familier, forældre og børn. Mændene og børnene er retsløse, og de sjofles, undertrykkes og mishandles, som var Danmark en slags Nordkorea.

  Danmark i dag er en uretsstat, et korrumperet land hvor hykleri og løgn fylder uhyggeligt meget. Noget som baner vej for katastrofale og blodige tilstande som i Kina eller Sovjetunionen.

  Kommentar by BENT A — 10. november 2020 @ 08:06

 13. Ikke-Vestlig indvandring har medført både stærkt øget kriminalitet og stærkt øgede udgifter, hvilket er rigelig slemt i sig selv.

  Men det værste ved al ikke-vestlig indvandring (afrikanere, arabere, asiater) er, at det bidrager til at gøre danskerne til et mindretal i deres eget land, det fortsætter Den Store Befolknings-Udskiftning.

  Kommentar by Peter Nielsen — 10. november 2020 @ 08:09

 14. Tak til Eva Selsing for den kontante afsløring af Rosa Lunds hykleri. Det er logik for burhøns, som at 2+2=4. Rosa Lunds og Enhedslistens egen religion, marxismen, har kostet 100 mio af deres medborgere livet, fordi de havde den forkerte mening. Nu koster den overfald og voldtægter af muslimske indvandrere i Danmark. Ligesom islam er marxismen dødens religion.

  Kommentar by Amad — 10. november 2020 @ 08:21

 15. HUMANISME = TERRORISME
  Eva Selsing er skarp som aldrig før, og som altid før: fornuftens fyrtårn i det mediale mørke.

  Kommentar by ino — 10. november 2020 @ 08:30

 16. Som jeg engang hørte i USA: “Broads – they are all pink inside”.
  Rosa = ‘pink’. Der gik et stykke tid før jeg forstod det rigtigt – de er rosa indvendigt, både psykisk og fysisk.

  Kommentar by Gustav Jensen — 10. november 2020 @ 08:32

 17. Det er lige så meget en konsekvens af Venstres, Konservatives og DFs politik.

  Kommentar by Realisten — 10. november 2020 @ 08:34

 18. PS til 08.06:

  Hele forløbet omkring den påbudte udryddelse af 17 millioner mink, er jo også et eksempel på magtarrogance. Forløbet har ikke været demokratisk, for regeringen/Mette F har opført sig diktatorisk og har ignoreret både videnskabens virkelige eksperter og de øvrige partier. Man har handlet panikagtigt og har baseret sig på Brostrøm-typer.

  Det er virkelig til grin at politikere taber hovedet og handler fuldstændig overilet, med gigantiske tab for samfundet til følge.

  Også skattesagen hvor ca. 12-14 milliarder kroner blev sendt til svindlere i diverse lande, er et eksempel på at “systemet” tit fungerer så arrogant, tåbeligt og skørt, at man tror det er løgn.

  Lige nu er der så en gammel bureaukrat som i DR søger at bortforklare skandalen.

  Kommentar by BENT A — 10. november 2020 @ 08:44

 19. Eva Selsing er som sædvanlig en oase i en kæmpe ørken. Hurra for at hun stadig orker at tage kampen. Desværre er hun oppe imod en godhedsindustri der har stort set alle medier bag sig.

  “Tavsen” skriver at “det er på tide, at der kommer fokus på den forlorne omkostningsfrie godhed”. Desværre kommer der ikke et sådan fokus, da Danmarx Ramadanradio, TV2-SCEWS og de trykte medier tæppebomber lyttere, seere og læsere med venstreorienterede, kulturradikale og politisk korrekte meninger.

  For den del af den underfrankerede offentlighed, der ønsker at have en holdning, er det da også så dejlig trygt at være humanist. Så kan man mødes med vennerne uden at skulle gå og gemme sig eller skamme sig. Hertil kommer så yderligere den uhyggelige store del af befolkningen for hvem islams overtagelse af Danmark ikke er nær så interessant som hvem der bliver sendt hjem i “Vild med dans”.

  Selv hvis man er venlig mod Dansk Folkeparti og partiets vælgere og tæller dem som modstandere af muslimsk indvandring, så var der ved seneste folketingsvalg over 87% der af forskellige grunde “sked Danmark en hatfuld”.

  Desværre har “Enfoldighedslisten” og “De Radigale” et kæmpe vælgerpotentiale.

  Kommentar by bjarne binee — 10. november 2020 @ 08:55

 20. Et kig på retslisterne i København stiller et alvorligt spørgsmålstegn ved, om byen overhovedet stadig kan kaldes dansk. Det samme gør sig gældende, hvis man kigger på byens “forretninger” og på de 25 procent af indbyggerne, der er importerer fra mellemøsten og Afrika – imens danske medicinstuderende fra provinsen ikke kan få en studiebolig. Det er stadig “kun” 25 procent af Københavns befolkning, der har ikke-vestlig baggrund, men det betyder jo så også, at vi allerede nu er over halvvejs til at det bliver umuligt at være der som dansker.

  Kommentar by Skatteyderen — 10. november 2020 @ 09:40

 21. Kommentar by Per — 10. november 2020 @ 01:57.

  Jeg har nu en sort t-shirt på vej fra UK, med teksten ‘HUMANISTER ER DE VÆRSTE TERRORISTER’ i hvidt, og det blev klaret for ca. en 100kr seddel over Ebay.co.uk.

  Kommentar by Kimski — 10. november 2020 @ 10:35

 22. Note that not only white women are exposed to these crimes that include long term trauma and degeneration of society and cause that people get astranged (do not want to have anything to do with garbage in poublic sector) but also white men are discriminated by the commies, “politicians”, “journalists” and “police”. Thosen that fuck for their jobs are also the core, root for the society in free fall. They have all low or very low iq and that is why they fuck for their jobs. you have jeppe kofoed that is a rapist, and pedophile. how did he get his job?

  if you happen to pass the university and the human sciences department or politicial science dept. you see that the same assignment is pushed through time after time to the hordes of mentally disturbed that later end up in public service. Why do you pick the easiest track? Because you have very low iq for anything else and then these hordes of garbage get provoked when they realize that they are actually not that smart, since they always benchmark themselves to others. to attend university is a waste of time. you can get much more advanced education on line if you are motivated that costs much less and you cram in much more advanced education in less time.

  In this case, someone with brains has to come forward that works for the tax payers, some with brains and honest intentions. This is going straight to hell in a hand basket. Get prepared and stop recycling commie crap, they want you to be fired up since they know that they cheat on elections. Just get prepared, that is what they fear most so that you can protect the loved ones.

  Time to wake up unless you have already.

  Kommentar by Erwache — 10. november 2020 @ 11:18

 23. Lad os nu lige huske på, at hvis vælgerbedragerne DF-Tullesen og Pia K ikke havde været så korrupt tavse, tamme og stuerene som de var 2025-2019, så havde den politiske situation været en helt anden. Hvis det ikke var for disse to’s eller hele parti-toppens enorme svigt og uduelighed, kunne DF være gået fra 37 mandater til 40-50 mandater i 2019. DF-Tullesen burde stå i en skammekrog resten af sit liv.

  Kommentar by BENT A — 10. november 2020 @ 11:42

 24. I årevis har danske kvinder generelt og i høj grad været fløjtende ligeglade med, hvilke negative konsekvenser indvandringen måtte have haft for især hankønnet. Der har således været en stor forståelse for indvandrermænds behov i det offentlige liv – og en stor forståelse for indvandrerkvinders naturlige blufærdighed og tildækning. Det har været vigtigt at få identificeret, hvad der er i hvide vestlige mænds interesse – og modarbejde det systematisk.

  Jeg har det efterhånden svært med at prøve på at være solidarisk med og allieret med mennesker, som på ingen måde har tænkt sig at gengælde denne gestus. Er det nederen at blive voldtaget af en perker? Who cares….

  Kommentar by BE — 10. november 2020 @ 12:13

 25. Ak ja, i morges havde TV2 Go’ Morgen Danmark inviteret islamisten Isam B. i studiet for at hylde den afdøde folkekære sanger Michael Bundesen.

  En direkte hån mod hædersmanden Bundesen, der var dejlig politisk ukorrekt i sine tekster og væremåde.

  Kommentar by Revisoren — 10. november 2020 @ 12:43

 26. Eva Selsing siger præcist det jeg har forsøgt at sige de sidste 40 år! Respekt.
  Som far til to piger er jeg hende evigt taknemmelig. Hun ser helt rigtigt i at lægge arm med Rosa Lund, der er ved at blive kørt i stilling som Enhedslistens (Danmarks Kommunistiske Parti, Socialistisk Arbejderparti og VenstreSocialisterne) nye frontfigur.

  Kommentar by Den Nervøse — 10. november 2020 @ 12:48

 27. Jo jo, men lad os nu ikke glemme at samtlige partier fra EinheiSSlisten til og med Venstre landsforræderne står bag Rosa Lunds import af selvmords sandnegere fra ‘fredens religion’. Det vil med andre ord sige at hun har opbakning fra ca. 80-90% af dumskerne.

  Kommentar by piphans — 10. november 2020 @ 13:04

 28. Ps.
  En kæmpe tak til dig Kim og Eva Selsing for jeres gigantiske og uvurderlige arbejde for os og vores land.

  Kommentar by piphans — 10. november 2020 @ 13:16

 29. Venstre ved man, hvor man har. Nemlig som skødehunden i Merkels hundehus “Land Dänemark” – også jævnligt kaldet Tysklands ‘Admiralstaat’, ‘Speisekammer’ eller ‘Hinterhof’.

  Kommentar by Gustav Jensen — 10. november 2020 @ 13:58

 30. DISSE VOLDTÆGTER ER EN KONSEKVENS……

  Man kan tilføje at disse mord, brande, vanvidskørsler, røverier, overfald, knivstik, skyderier, mishandlinger, lemlæstelser, selvmord, terror-handlinger, nedskæringer, lukninger, forringelser, spareøvelser, patient-dødsfald, svindelsager, indbrud, narkotika-dødsfald, og sociale tragedier

  også er en konsekvens af din, Rosa Lund, og dine meningsfællers politik.

  Kommentar by BENT A — 10. november 2020 @ 14:04

 31. CHRISTIANSBORGS FLERTAL ER EN DØDSKULT.

  Kommentar by BENT A — 10. november 2020 @ 14:07

 32. @KIMSKI: Fedt, men køb 500 istedet og sælg dem til stram kurs demonstrationer mm, jeg tror seriøst at der er gode penge i det, og ikke mindst aktiverer man hjernen på de danskere der ser den. Især det sidste er hårdt tiltrængt.

  Og så gør det jo heller ikke noget hvis man kan få de skyldige til at svede lidt over budskabet og den uønskede fokus på dem samtidig.. Jo flere, jo bedre!

  Kommentar by Per — 10. november 2020 @ 14:18

 33. Kommentar by Per — 10. november 2020 @ 14:18.

  Idéen er god nok, Per, problemet er bare, at ligesom med programmerne på DDR, så er større byer noget jeg undgår som pesten nu om dage.
  (Det har noget med blandingen af Orker og psykotiske venstreorienterede at gøre..)
  Så med mindre Paludan beslutter sig for at demonstrere i en af de mindre byer i det nordjyske, så er det meget lidt sandsynligt jeg er til stede.

  Men nu er idéen og prislejet jo lagt ud på nettet, hvis der er andre der vil slå et slag for sagen, og så tjene lidt på det oveni. ;)

  Kommentar by Kimski — 10. november 2020 @ 15:15

 34. Jeg har det efterhånden svært med at prøve på at være solidarisk med og allieret med mennesker, som på ingen måde har tænkt sig at gengælde denne gestus. Er det nederen at blive voldtaget af en perker? Who cares….

  Kommentar by BE — 10. november 2020 @ 12:13

  Mit danske tilhørsforhold sluttede Grundlovsdag sidste år. Og nøjes med berigelsen ved at være i mindretal på gaden.

  Og der er stadig politikere, der tror på et fællesskab uden det danske sprog !!!!!

  Kommentar by tavsen — 10. november 2020 @ 18:19

 35. Eva Selsing er en gæv pige. Om Rosa Lund er det mit dybtfølte ønske, at hun eller hendes nærmeste vil blive ramt af en eller anden “muslimsk begivenhed”

  Kommentar by B. Christiansen — 10. november 2020 @ 21:24

 36. Tak til Eva Selsing for klar tale!

  Mere om EL/Rosa Lund her:

  https://www.document.dk/2020/11/10/enhedslistens-hykleri-om-krystalnatten-danske-joeder-lever-med-muslimsk-terrortrussel-inbox/

  “Enhedslisten promoverer sin ekstreme politik hvert år i forbindelse med årsdagen for krystalnatten. Samtidig ønsker partiet fri indvandring fra Mellemøsten og åbne grænser.
  Denne ‘flygtningevenlige’ tilgang er skyld i, at danske jøder i dag lever i frygt for deres liv.”

  Kommentar by M.S. Carstens — 10. november 2020 @ 22:55

 37. Vi behøver bare se over sundet, for at se hvor galt det kan gå. Her er antallet af voldtægter eksploderet, antallet er steget over 1500% siden 1983!

  Kommentar by Den Nervøse — 10. november 2020 @ 23:16

 38. Eva Selsing – en af landets mest intelligente og mest sexede kvinder!

  Kommentar by Revisoren — 11. november 2020 @ 10:39

 39. “…Ødelagte liv, ofret for jeres humanisme. Pigerne er bare æg til jeres omelet. Disse voldtægter er en konsekvens af din, Rosa Lund, og dine meningsfællers politik. Det er jeres valg. Stå dog ved det.””

  Would mean that they have to take responsibility and do something about the massive daily crime wave that hits hard working white population, responsibility is linked to normal intelligence and not being mentally sick. “Politicians”, “journalists” and police fuck their way to job and career advancement, they do not care what happens to anyone else because of them being mentally sick, retarded pedophiles, satanists and traitors. they do not grasp the traumas and tragedies they create daily, they are mentally sick. When a pedophile and rapist can become a minister, and nothing happens then you know. so it is important that you steal and lie as much as you can to the public sector garbage. just become a massive cost for the public sector considering what you have to lie through what the mentally sick have created and is the “new norm”.

  Erwache jetzt!

  Kommentar by Erwache — 11. november 2020 @ 15:18

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper