15. november 2020

TV2 Nyhederne eller en helt klassisk venstrefløjsblog: “Hvis man besøger hendes profil på Facebook…”

Det er altid interessant at debattere lidt med ‘gennemsnitlige medieforbrugere’ på sociale medier. Det er som at diskutere Gud med troende, og særlig slemt står det eksempelvis til hos ‘Tjekdet!’. Der er intet galt i at ‘debunke’ nyhedshistorier, det har de politiske fløje gjort online siden årtusindskiftet. Hvis du undrer dig over, at der ikke findes dansksprogede venstrefløjsblogs, der nidkært finder huller i borgerlige mediers dækning, så har det en logisk forklaring. Venstrefløjens optik er den man finder i mainstream. Det giver en ideologisk ubalance.

Herunder et godt eksempel fra TV2 Nyhederne, der lader journalist Peter Møller præsentere Trumps påstand om valgsvindel med udgangspunkt i en offentliggjort sagsmappe. Helt klassisk sammenblanding af ‘news & views’.

Man starter med 234 siders observationer, udvælger tre-fire eksempler, og skyder dem ned enkeltvis. Vi taler ikke blot om faktuelle info, men om pudsige henvisninger til deres profiler på sociale medier. En Jacqueline Zaplitny går med ‘løs mundbind’, ‘brokker sig over brug af håndsprit’, “… deler konspirationsteorier om coronavirus og fortæller sine venner, at Donald Trump er udvalgt af Jesus.” Sidste påstand henføres til et billede hun har delt.

Der er også retoriske kindheste til Braden Giacobazzi, der ifølge TV2 klagede over, ‘at han ikke fik nogen varm velkomst’. At der var personer i valglokalet iført Black Lives Matter maske, og juristerne han talte med, alle ‘ideologisk lå på den yderste venstrefløj’. Man kunne også vende det hele om. Hvis alle i lokalet hadede Trump, så er sandsynligheden for valgsvindel alt andet lige højere. Der bringes et billede af en Anne Vanker fra et Trump-møde, og hendes observation problematiseres med, at stemmerne ‘formentlig’ ikke blev talt med. Formentligt!

Fra TV2.dk – Sagsmappe på 234 sider er Trumps ‘Bevis nr. 1’ på valgsvindel i USA, her er hovedpunkterne.

“Sagerne blev præsenteret hos Donald Trump’s foretrukne tv-vært Sean Hannity, hvor Kayleigh McEnany kunne fortælle, at der var talrige eksempler på svindel. Hun fremhævede blandt andet et amt i staten Michigan, hvor den efter hendes udsagn havde været hel gal.

– Der var en sending stemmesedler, hvor 60 procent havde den samme underskrift, sagde hun, mens hun viftede med en bunke af A4-ark. … Ved første øjekast ligner de mange sider – hvoraf flere er håndskrevne – noget fra et retssalsdrama.

Men når man nærlæser dem, virker vidneudsagnene ikke helt så ligetil, som præsidentens pressesekretær forsøger at give udtryk for. … Beskyldningen om stemmerne, hvor 60 procent havde samme underskrift, stammer for eksempel fra en republikansk valgobservatør ved navn Anne Vanker.

… Stemmesedlerne, hvoraf Anne Vanker mener 60 procent var fra samme afsender, blev lagt i en bunke for stemmer fra folk, ‘der ikke var registreret som vælgere’.

Altså dermed stemmer, som formentlig ikke blev talt med i det endelige resultat. Og den slags mere eller mindre mistænkelige observationer er der en hel del af på de 234 sider. …

Flere andre af de 101 vidneudsagn indeholder lignende historier. For eksempel Jacqueline Zaplitny fra den lille by Brighton 50 kilometer uden for Detroit, der på valgdagen kørte ind i byen for at observere optællingen af stemmer inde i centrum af storbyen.

– Jeg blev intimideret af valgtilforordnede med Black Lives Matter ansigtsmasker og en mand af skræmmende størrelse med en Black Lives Matter trøje på. De fulgte valgobservatørerne tæt, inklusive mig selv, skriver Jacqueline Zaplitny i sit vidneudsagn.

… En fotograf fra nyhedsbureauet AP tog i øvrigt nedenstående billede af hende under optællingen. Ifølge Jacqueline Zaplitny blev hun bedt om at forlade lokalet kort efter billedet blev taget – bemærk hendes løse ansigtsmaske.

At Jacqueline Zaplitny tog lidt let på det med ansigtsmasken er ikke nødvendigvis et tilfælde. Hvis man besøger hendes profil på Facebook, er der opslag, hvor hun brokker sig over brug af håndsprit, deler konspirationsteorier om coronavirus og fortæller sine venner, at Donald Trump er udvalgt af Jesus.”

(Collage: TV2 Nyheder linker til Trump-tilhængers profil på Facebook)

Oploadet Kl. 11:33 af Kim Møller — Direkte link42 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/114954/trackback

42 Comments »

 1. Ja danske medier deltager i spot, hån og latterliggørelses propagandaen fra amerikansk liberalt msm.

  De udviser en enorm Foragt for kristendommen, foragt for medmennesker og foragt for journalister der ikke laver knefald for deres dybt skadelige verdensbillede.

  Dybt uroginalt af journalisten at han ikke kan finde på historien selv, men gentager de 5 eksempler der også har gået på omgang i de amerikanske medier.

  Kommentar by KineserSnot — 15. november 2020 @ 12:19

 2. MSM vil have beviser nu og her, men forstår de ikke man vil have en undersøgelser igang baseret på¨det uregelmæssigheder der er foregået, for at se om der er beviser?

  Kommentar by KineserSnot — 15. november 2020 @ 12:20

 3. Hvis kun biden tilhængere styrer valg og stemme optælling i et område. Ja så….
  Døde får stemmesedler.
  Der udleveres tuspenne i køen til vælgere, men stemmesedler bliver ugyldige bagefter.
  Og der er nok meget andet snyd.
  Trump ud af det hvide hus, it’s for biden!

  Kommentar by Anonym — 15. november 2020 @ 12:30

 4. Hvis kun biden tilhængere styrer valg og stemme optælling i et område. Ja så….
  Døde får stemmesedler.
  Der udleveres tuspenne i køen til vælgere, men stemmesedler bliver ugyldige bagefter.
  Og der er nok meget andet snyd.
  Trump ud af det hvide hus, it’s for biden!

  Kommentar by Anonym — 15. november 2020 @ 12:30

 5. Næsten alt hvad MSM fortæller om USA, om Trump, om FN og EU, om dansk velfærd, om klimaet, om indvandringen, om de gamle partiers hensigter, om kriminaliteten, om videnskaben osv., osv…… bør mødes med stor skepsis. Hvis man er naiv og godtroende overfor MSM og deres budskaber og snak, vil man ende med at være uvidende og hjernevasket.

  Kommentar by BENT A — 15. november 2020 @ 14:01

 6. Har set at Lars Hedegaard nu advarer om at vi danskere kan være PÅ VEJ IND UNDER ET DIKTATUR. Han skriver om at hvis man rækker en politiker lillefingeren.

  Kommentar by BENT A — 15. november 2020 @ 14:19

 7. https://denkorteavis.dk/2020/fakta-om-lukning-af-syv-nordjyske-kommuner-i-syv-paa-indvandrertaette-kommuner-paa-vestegnen-er-smittetallet-tre-gange-saa-hoejt/

  Sådan en øjenåbner kommer de ikke til at vise i DR + TV2…det gør de helt med vilje og bevidst…løgn og bedrag bestemmer i Danmark…det er det man vil have!

  Kommentar by Black Watch — 15. november 2020 @ 15:47

 8. Fordi alle perkere bor på Vestegnen, dem rører de røde svin ikke ved

  Kommentar by k. m. — 15. november 2020 @ 15:49

 9. Øv, hvor er der mange indavlede, kriminelle, retarderede sorte negere og lortebrune perkere i mit Middelalderbyen hood, i Læderstræde, Naboløs, på Strøget, i Nyhavn, i Pisserenden, i bus, tog og metro, mens de turnerer op og ned ad H.C. Andersens Boulevard i Mercedes-AMG og BMW M-Serie med over 550 hestekræfter og jordskælvsudstødning.

  Hvordan fanden er det endt så fucking galt for vores fædreland?!?

  UD UD UUUUUUID!!!! MED HELE LORTET, ALLE NEGRE OG MUSLIMER FRA NUL ÅR OG TIL 100 ÅR…. UUUUUD!

  Jeg gider ikke se på dem mere, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. november 2020 @ 16:42

 10. Man kan vel sige at vi danskere nu har fået en lille forsmag på diktatur, med Mette Fs egenrådige og selvtilfredse regime, hvor hendes mavefornemmelser, uvidenhed og herskesyge har påført Danmark kæmpemæssige tab i løbet af få dage. (over 50 MILLIARDER KR!)

  I radioen har de talt om at hun burde have indhentet rådgivning fra rigtige virus-eksperter fremfor amatørerne Brostrøm og Mølbak. Og det er helt rigtigt. At hun ikke forlængst har gennemskuet de to klovne der altid gætter sig frem, er en falliterklæring.

  Så blev det også sagt at hun burde have indkaldt Jacob Ellemann fra V til rådslagning, og det havde sikkert været taktisk klogt, for så havde hun haft en at dele skammen og skandalen med. Men det havde næppe hjulpet, for Jacob ville vel have været som voks i hendes hænder. (ligesom DF-Tullesen var voks i Lars Quislings hænder)

  Hvad med om G.I. opstillede som et nyt parti? Danmark er på vej ud over kanten, pga. Marokko-traktaten mv., og lykkes det ikke at standse op og ændre kurs, er der ingen fremtid for danskernes og deres børn.

  Uden initiativer er det afgrunden som venter os.

  Kommentar by BENT A — 15. november 2020 @ 16:55

 11. Erkan Özden er tovholder for et projekt med nordjyske skoler “I sandhedens tjeneste”

  citat fra saebyavis.dk
  Som medieforbruger er der nok at holde styr på i det daglige, når vi bliver bombarderet med informationer. For er en nyhed bekræftet, er den falsk, er det bare satire, eller er det en kilde, der har en helt særlig interesse i, at en nyhed bliver spredt?

  Det kan være svært at skelne mellem, hvad der er skidt og kanel, og derfor har DR de sidste fem år arbejdet med at skærpe den kildekritiske sans i skolernes 8., 9. og 10. klasser.” citat slut

  Jeg vil gerne være fluen på væggen, for at høre om Özden fortæller dem sandheden. Han kan fx starte med at forklare om den omfattende censur på Facebook.

  Jeg tror de stakkels elever får en omgang rød manipulation.

  Kommentar by k.m. — 15. november 2020 @ 16:58

 12. I DR TV-avisen og Tv2 Nyheder har jeg set mange, der ikke ved, hvad de taler om, udtale sig om den mulige valgsvindel ved det amerikanske præsidentvalg.

  Senest så jeg i DR-Deadline den 13. november den inkarnerede anti-Trumper, journalist og forfatter David Trads og den åbenlyse anti-Trumper, ekstern lektor i Amerikansk Valg Mette Nøhr Claushøj sammen med den næsten ligeså åbenlyse anti-Trumper, DR-deadlines studievært Jacob Rosenkrands, kloge sig og med demonstrativ undren afvise enhver tanke om valgsvindel.

  Hvorfor ikke starte med nogle fakta om det amerikanske præsidentvalg 2020?

  Op mod halvdelen af stemmerne blev helt usædvanligt denne gang afgivet i postkassen. Det gav rekordhøj valgdeltagelse. Nærmest fordoblet. Det gør det til et helt enestående valg, der ikke kan sammenlignes med noget tidligere præsidentvalg i USA.

  Hvorfor nu det?

  1. Postkassen tømmes med varebiler/motorcykler og samles sammen med stemmer fra andre postkasser. Der er ingen valgtilforordnede ved postkasserne, der kontrollerer, så det gør man først på optællingsstedet. Der er derfor ikke tale om et hemmeligt valg, som et demokratisk valg skal være. Der følger en personidentifikation med den afgivne stemme. Først på optællingsstedet kontrolleres vælgerens navn, adresse og underskrift.

  2. Ved et postkassevalg kan man ikke se, om det er den rigtige person dvs den der fremgår af kuverten/stemmesedlen, der har puttet den i postkassen. Det kan være en anden.

  3.Ved et postkassevalg ved man ikke, hvor mange andre stemmesedler den, der har puttet den i ellers har puttet i postkassen.

  Kommentar by Amad — 15. november 2020 @ 17:02

 13. Hvis en Erkan Özden er tovholder, er projektet 99 eller 100 % sikkert endnu et rødradikalt svindelnummer.

  Kommentar by BENT A — 15. november 2020 @ 17:06

 14. Ang. 17.02: Hertil kommer at computere er blevet brugt som optællings-maskiner, og hodja siger at der ved misbrug af computer-programmer mv. er blevet flyttet omkring tre millioner stemmer fra Trump til Biden.

  Kommentar by BENT A — 15. november 2020 @ 17:11

 15. Medier og venstrefløjen var hysterisk meget imod Trumps mur mod syd.
  Venstrefløjen laver med to dages varsel en usynlig mur ved Limfjorden.

  Medier fortsætter med at sige man ikke må køre over kommunegrænser, nord-syd. Det må man godt, for det er kun en anbefaling at holde sig hjemme.

  Man skræmmer borgere syd fra, så de aflyser sommerhusophold og hotelbookinger, og det belaster erhvervslivet helt vildt.
  Flere firmaer regner med et minus på 7-10%, det er meget når Nordjylland i forvejen kæmper for at skabe nye job.

  Det er fandme uhyggelig for at sige det pænt.

  Kommentar by k.m. — 15. november 2020 @ 17:26

 16. Bent A 17:11
  Det kan nemt være mere end de tre millioner der går rygter om,

  Kommentar by k.m. — 15. november 2020 @ 17:28

 17. Denne video vil vi ellers ikke høre en skid om her i DR og TV2

  Journalistene her ser opjektiv og neutral på det og det er en fornøjelse i stedet for det eensidige pladder.

  https://youtu.be/6dw50U5SFqg ej Hentet

  Trump supporter attacked at Stop the Steal rally; Thousands march for Trump; Trump visits supporters En ren fornøjelse at se.

  Der omtales demoer fra en del stater.

  CN Bør ses

  Kommentar by Charles — 15. november 2020 @ 17:46

 18. TvTO er hvad tv2 altid ha været: Statens- og kommunens tjener og licensbetalerres røvrender.

  Kommentar by Nielsen — 15. november 2020 @ 18:02

 19. Jo mere der kommer frem om USA-valget, jo mere sandsynligt bliver det at det ender med at Trump fortsætter.

  Jo mere der kommer for dagens lys vedr. mink-skandalen, jo mere tydeligt bliver det at Mette F hverken egner sig til at være diktator eller statsminister. Plus at Brostrøm og Mølbak burde have været fyret på gråt papir for længe siden.

  Kommentar by BENT A — 15. november 2020 @ 18:42

 20. Kommentar by BENT A — 15. november 2020 @ 18:42

  Brostrøm der var kommunist i sin ungdom, burde aldrig være ansat.

  Kommentar by KineserSnot — 15. november 2020 @ 18:55

 21. TjekDet er jo bare det samme som danske massemedier generelt. Kopiering af amerikanske efterretningstjenestestyrede medier, herunder faktatjekkere finansieret af Soros og deslignende. Det eneste TjekDet gør foruden at gengive de konstruerede og vildledende amerikanske faktatjek er at finde danske eksempler på dem som har opdaget noget Den Dybe Stat ønsker holdt skjult.

  Hvis man forbinder dem som i medierne betegnes som konspirationsteoretikere med noget latterligt, så er man ganske givet et offer for mediernes langvarige fordummelseskampagne i USA opstået som led i Operation Mockingbird.

  Vil man se de nøjagtige tal firmaet Dominion har snydt med at ændre optællingsresultaterne, så fremgår det af følgende artikel:

  https://trump.news/2020-11-11-election-data-analyzed-votes-switched-biden-software.html

  Kommentar by perhag — 15. november 2020 @ 19:16

 22. Danmark er ved at være lige i hælene på diverse BANAN- OG SLYNGELSTATER. I mink-skandalen er der tale om både ulovligheder, tosserier, gætterier, hysteri, fjolleri, krænkelser af ejendomsretten, smøleri i månedsvis, total forvirring, nedtrampning af borger- og menneskerettigheder, grove videnskabelige fejltagelser, grundlovsbrud og hensynsløs magtudøvelse. Hertil kommer dyremishandling pga. af hastværk og kaos i nedslåningen af dyrene.

  Rettidig omhu har mildt sagt ikke præget forløbet.

  Og det næste bliver nok at mink-ejerne, dyrlægerne, underleverandørerne og tusindvis af lønmodtagere bliver snydt for fuld erstatning. Og hvor mange i Nordjylland får erstatning for deres tab?

  Men det med at krænke borger- og menneskerettigheder er ikke noget nyt i Danmark. Det feminist-styrede FAMILIE-, SKILSMISSE- OG BØRNEVÆRNS-BUREAUKRATI har gennem mange år sjoflet, udnyttet, tyranniseret, pint og terroriseret tusinder af danske familier, forældre og børn.

  Men pga. MSMs fortielser, røgslør og feministisk propaganda véd danskerne ikke hvad der foregår.

  I dagens Danmark er det snart kun udlændinge, indvandrere og evighedsturister der har krav på respekt for deres MR. Christiansborg og systemet regner vel efterhånden ikke danskere som mennesker, men betragter dem som stemmekvæg og undersåtter der bare kan skride ad helvede til, fordi de alligevel snart skal udskiftes.

  Enhver må snart kunne forstå at BIG MOTHER, matriarkat og skørte-regimente ikke er sagen. Og at Enhedslisten, SF og de Radikale er det danske folks fjender og plageånder. Ihvertfald har de støttet S i at smadre mink-branchen.

  Kommentar by BENT A — 15. november 2020 @ 19:46

 23. At 7, Notarius:

  Supergodt skrevet. Tak.

  Kommentar by Bastardo — 15. november 2020 @ 20:25

 24. Hu hej hvor “rygtebørsen” dog bliver ophøjet til “sandhed” her i kommentarfeltet. Trump har foreløbig tabt alle anlagte søgsmål, mht valgfusk, en masse.

  Mange af valgstyrerne i de omtvistede delstater er desuden solide Republikanere, der uden bæven – eller som pinligt blot dårlige tabere – omvendt og med åben pande forsvarer deres respektive valgoptællinger. Modige folk, med “guts”, modsat andre, svagpissende partifæller, der ganske opportunistisk ligger under lavmål, uden at sige enten A eller B. Ynkeligt.

  Egentlig mest deprimerende, at dusinvis af amerikanere nu mest kun tror på deres helt egen “sandhed”. Hverken de mest fremtrædende personligheder, som bl.a i denne sammenhæng sportsmandsagtige fhv præsident, GW Bush (der har lykønsket Biden), eller andre realister, kan åbenbart gøre noget indtryk i de Trump-troendes skare.

  Så senest på udmærkede norske NRK, en Trump vælger der mente Viden ville omdanne USA til et “socialistisk land som Venezuela… Eller, ej, Schweiz”… Det sagde han sgu. Suk !!!
  Mod uvidenhed taler selv Guderne forgæves.

  Kommentar by Spitfire1940 — 15. november 2020 @ 20:26

 25. Errarutum: Der skulle naturligvis have stået Biden og ikke viden (dumme stavekontrol).

  Kommentar by Spitfire1940 — 15. november 2020 @ 20:30

 26. Jeg har ikke set procenterne for valgdeltagelsen. Op mod halvdelen af stemmerne blev helt usædvanligt denne gang afgivet i postkassen. Det gav rekordhøj valgdeltagelse. Korrektion: Ikke fordoblet, men måske op mod 50% højere valgdeltagelse. Det gør det til et helt enestående valg, der ikke kan sammenlignes med noget tidligere præsidentvalg i USA. D

  Der står ingen valgtilforordnede ved postkasserne, der kontrollerer, så det gør man først på optællingsstedet. Den afgivne stemme er med personidentifikation. Der er derfor ikke tale om et hemmeligt valg, som et demokratisk valg skal være. På optællingsstedet kontrolleres vælgerens navn, adresse og underskrift. Jeg så at der var stemmer, der var frasortert, fordi underskriften var utydelig!:-)

  Mange Trump-tilhængere har sikkert afholdt sig fra at stemme i postkassen, fordi deres stemme ikke ville være anonym, fordi myndighederne, der tæller stemmerne op, kan se hvem de er.

  Nogle Trump-tilhængere har sikkert ikke haft lyst til at blive afsløret som Trump-tilhængere, fordi de frygter, at de bliver stigmatiseret, hvis det kommer frem, at de stemmer på Trump, som af MSM er udpeget som djævelen selv.

  (Den samme ‘underrapportering’ så man i interviewundersøgelser herhjemme for Dansk Folkepartivælgere, der altid overraskede til valgene, fordi de, når de faktisk stemte i en stemmboks på et valgsted, turde sætte deres kryds ved DF, fordi de kunne gøre det anonymt.

  PS. Jeg er ikke sikker på, jeg selv ville stemme ved et dansk kommune-eller folketingsvalg, hvis jeg ikke kunne gøre det anonymt. Ingen skal se hvad jeg stemmer på! Ikke engang mine naboer og arbejdskollegaer ved det! Heldigvis:-)

  Kommentar by Amad — 15. november 2020 @ 22:49

 27. Mod dumhed kæmper selv np og Spitfire1940 forgæves.
  Per Henrik Rasmussen må have en mening om radio og tv.

  Kommentar by Nielsen — 16. november 2020 @ 05:44

 28. Min konklusion er, at valget er enestående og ikke kan sammenlignes med noget tidligere præsidentvalg i USA.

  Stemmeafgivningen var ikke anonym for de brevtemmer, der skulle lægges i postkasserne. De havde personidentifikation og sågar skulle de være underskrevet! Derfor er valget ikke demokratisk (hvor det kræves, at man stemmer anononymt).

  Metoden ved gennemførelsen af dette præsidentvalg gavnede Joe Biden og det Demokratiske Parti. Derfor anbefalede Demokraterne da også brevstemmer/postkassevalg, mens Republikaneren Donald Trump advarede imod det.

  Og det gik da også som ventet/frygtet og Joe Biden og det Demokratiske Parti vandt pga af metoden ved gennemførelsen.

  Jublen er som forventet stor i det meste af verden blandt dem, der altid støtter Demokratiske Parti i USA.

  Fortvivlelsen er mærkbar i USA og i det meste af verden, blandt dem, der altid støtter det Republikanske Parti i USA og blandt dem, der mener, at et valg altid bør opfyldte alle kriterierne for demokrati. Uanset corona pandemi.

  Kommentar by Amad — 16. november 2020 @ 11:24

 29. Valget i USA betød mit endelige farvel med demokratiet. Jeg har ingen tro længere, på at venstresiden kan stoppes med fredelige midler. Når multikulturalisterne kan stjele et valg i USA, hvad kan de da ikke lave i mindre lande? Fra nu af vil jeg aldrig mere stæmme. Jeg vil give min umiddelbare støtte til nye skikkelser der minder Franco og Pinochet. Jeg vil have Antifa samlet ”i en stadion i Santiago”. Jeg håber det bliver ”open seson” på FB, Google og Twitter. Jeg drømmer om militærkup i Sverige. Jeg ønsker EU ad helvede til. Der hvor jeg tidligere har givet penge til moderate kræfter på højresiden, så er det fra nu af den Nordiske Modstandsbevægelse som får mine penge. Dette er det sted hvorhen venstresiden har kørt mig.

  Kommentar by Erik — 16. november 2020 @ 11:54

 30. @ Erik, dine drømme om Franco og Pinochet tider bliver heldigvis aldrig til noget, trods alt – og heldigvis!

  Kommentar by Spitfire1940 — 16. november 2020 @ 13:22

 31. FYI: Lidt “debunking” af Trumps påstande og søgsmål:
  https://youtu.be/5Uf0KbO6Jl0

  Kommentar by Spitfire1940 — 16. november 2020 @ 13:26

 32. @Spitfire1940
  Du skal da have i mente, at 20 år tilbage i tid var jeg aktiv i SF, jeg har en 6 år lang universitetsuddannelse bag mig, jeg er vel bemidlet, og jeg kan ikke tro at jeg er den eneste i denne situation hvor vore konservative meninger bliver karnøflet.

  Kommentar by Erik — 16. november 2020 @ 13:37

 33. @ Erik, tak for info. Det gør egentlig kun dine formulerede nuværende drømme om Franco og Pinochet endnu mere uforståelig.

  Kommentar by Spitfire1940 — 16. november 2020 @ 14:44

 34. Min baggrund svarer nogenlunde til Eriks 13:37.
  Spitfire1940 14:44. Selvom jeg godt ved, du er en troll, der kun skyder med snavs til højre og venstre (mest til højre!:-), kan jeg ikke dy mig for at spørge dig, HVORFOR Eriks ‘drømme’ er uforståelige for dig?
  Spar mig for et selvforherligende, uforskammet ‘trolle’-nonsense svar, please.

  Kommentar by Amad — 16. november 2020 @ 15:03

 35. @ Amad, Jeg synes ikke det fører videre at skulle “forklare”, hvorfor jeg af gode grunde finder drømme om Franco og Pinochet dybt frastødende, for enhver der kender historien om disse forbrydere og mordere. Det er min enkle mening, punktum.
  Jeg er ikke “troll”, men det hjælper næppe at skrive, hvis debatten skal gå på manden og ikke på bolden.
  Hav en god dag – Over & Out.

  Kommentar by Spitfire1940 — 16. november 2020 @ 15:56

 36. Mht Trumps idiosynkrasier og barnlige (undskyld, alle børn), og ekstremt pinlige, dårlige taber-attitude, så forsøgte jeg at poste et YouTube link, (men links bliver muligvis auto udelukket, det overlader jeg til Kim Møllers fair og gode moderation), hvor CNN laver en ret grundig debunkning af “stålet valg”-søgsmålene.
  De er alle hidtil faldet fra hinanden, ved første berøring, af dommere. Interesserede, der ikke får et føl på tværs, blot de hører om CNN, kan med fordel Google “Tapper: Trump can Lie om Twitter, bud Judges needs facts”.

  Tak for denne gang.

  Kommentar by Spitfire1940 — 16. november 2020 @ 16:14

 37. @Spitfire1940
  Hvis du har mave til at læse litt norsk, så er der en norsk journalist ved navn Geir Hasnes, der har lavet en oversigt over de graverende uregelmæssigheder der har fundet sted i USA ved dette års presidentvalg. Artikkelen er publiseret på resett.no. Måske er matematikken lidt for krævende, Spitfire, men gør nu dog et ærligt forsøg på at læse det hele igennem.
  https://resett.no/2020/11/15/innforing-i-valgfusk-og-valget-i-usa-som-praktisk-eksempel/

  Kommentar by Erik — 16. november 2020 @ 17:35

 38. Til Spitfire1940 en oplysning om hvordan spamfilteret tilsyneladende foregår her: Nøjes man med en enkelt klikbar henvisning, så går indlægget frit igennem, mens flere henvisninger fører til senere moderering af indlægget.

  Fordi jeg vil bringe en anden henvisning, så vil jeg i dette indlæg undlade at nævne det netsted jeg henviste til i et indlæg højere oppe med uddybninger om mange slags demokratisk valgsnyd. Vel at mærke noget CNN og “faktatjekkere” ikke kan afvise uden at bringe sig selv i strid med virkeligheden.

  Hvad mange ikke er klar over er at de store amerikanske medier, herunder også Fox, overordnet er efterretningstjenestestyrede trods sandhedssøgende værter som Tucker Carlsen. Fox var ved dette valg udvalgt til at erklære Arizona som vundet af Biden langt før stemmetallene tydede i den retning.

  Dermed kunne de demokratiske kontrollerede stater give Biden sejren efter gigantisk valgsnyd.

  Foruden de almindelige vestlige medier er mindst følgende internetmedieselskaber under kontrol af efterretningstjenesterne og derfor i den nuværende situation groft censureret: Facebook som havde startdato dagen efter DARPA havde lukket deres tidligere ret upopulære sociale medie Lifelog. Google inklusive deres opkøb som Youtube. Twitter trods at de i mange år undlod at censurere Trump direkte.

  Særdeles omfattende forklaringer på hvordan vi er blevet ført bag lyset gennem årene gives i et utal af artikler på https://www.nedersteetage.com/

  Kommentar by perhag — 16. november 2020 @ 17:42

 39. Paul Weston opsummerer mine følelser i denne youtube video:

  https://www.youtube.com/watch?v=XUXm2kxLznI

  Kommentar by Erik — 16. november 2020 @ 18:24

 40. @ Erik, jeg “leser mye gerne” norsk, som halv nordmand:-) Har også læst artiklen, men blev ikke overbevist. Vi kan dog nok være enige om at det enorme antal poststemmer har givet kæmpe logistiske problemer, kombineret med et virvar af regler vedr brevstemmer, fra stat til stat.
  Tilbage står dog grundlæggende facts, bl.a. at både Demokrater og Republikanere har været tilforordnede, og i alle processer.
  Den meget (forenklede, forstås) historie om valget 2020 synes i mine øjne at være følg:
  1) Interessen for at stemme rekordhøj.
  2) Pga Corona valgte ekstraordinært mange at forhåndsstemme, også PR brev.
  3) Da forhåndstemmer traditionelt tilfalder Demokraterne, som hovedtendends, blev virkningen nu forstærket.
  4) Republikanerne foretrækker at stemme på valgdagen, og kunne mobilisere stærkt i år, ja så FIK vi jo den ikke overraskende situation, at optællingen af stemmer afgivet PÅ dagen stillede Trump stærkt i Svingstaterne. Disse stemmer taltes op først, men derefter ændrede de millioner af brevstemmer til sidst det endelige resultat.

  I modsætning til de mange skuffede Trump-vælgere har jeg tillid til at det i det store og hele er gået retfærdigt til. Masser af Republikanske valgstyrerne og tillidsfolk siger det samme.

  Mest deprimerende er således, at den indbyrdes mistillid blot vokser, mens det fuger med beskyldninger, og hvor begge fløje kun gider læse de medier, de i forvejen er enige med. Det lover ikke godt for det amerikanske demokrati. Desværre – og suk!

  Kommentar by Spitfire1940 — 17. november 2020 @ 17:05

 41. @ Perhag, tak for instruktionerne vdr brug af links. Det var venligt af dig. Det pågældende link var dog et helt enkelt YouTube link, men måske spamfiltret bedre kan lide YouTube.com adresser end YoutubeGo adresser. Som du ser er mit svar til Erik nok også en slags svar til dig.
  Jeg stoler stadig mere på valgsystemet i USA end i så mange andre bananrepublikker. Jeg bliver også nødt til at tro optimistisk, at helt almindelige og ordentlige amerikanere vil falde lidt ned fra polariseringen, når tiden er gået lidt. Sådan skulle det jo gerne være i et ordentligt demokrati: Lidt respekt for modparten. Det siger også i USA, fjernt fra store byers tendens til at mobilisere hidsigtosser – på begge sider. Tak for ordet:-)

  Kommentar by Spitfire1940 — 17. november 2020 @ 17:15

 42. Kommentar by Amad — 15. november 2020 @ 22:49

  Senator Joseph Raymond McCarthy har ringet fra 1950erne, og han vil gerne have sin skræmmekampagne tilbage, tak, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 17. november 2020 @ 20:25

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper