14. november 2020

Det Kgl. Danske Kunstakademi: Institutleder Katrine Dirckinck-Holmfeld stod bag hærværksaktion…

I Weekendavisen fortsætter Poul Pilgaard Johnson sin afdækning af det ideologiske cirkus på Kunstakademiet, og fredag eftermiddag kunne man høre ham i Det vi taler om, hvor han fortalte at sporene endte ved underviser Katrine Dirckinck-Holmfeld. Hun underviste i et fag med titlen ‘Min(d)ing the Academy’, hvis ordlyd til forveksling lignede det identitetspolitiske manifest, der blev udsendt i forbindelse med hærværksaktionen. Senere på dagen tog hun så ansvaret i Politiken. Et vanvittigt forløb, der må få alvorlige konsekvenser. Forhistorien: I, II.

Det var altså ikke blot anonyme studerende, der udførte udåden, men selveste lederen af Institut for Kunst, Skrift og Forskning på Det Kgl. Danske Kunstakademi. Hun er nu suspenderet, og mon ikke den semi-sympatiserende rektor Kirsten Langkilde ryger inden længe. Bemærk at ikke et eneste medie har sat fløjetikette på sagen, selvom det tydeligvis er orkestreret af personer på den yderste venstrefløj.

Fra Politiken.dk – Det var mig, der skubbede den i havnen (kræver login).

“… fredag mødte Katrine Dirckinck-Holmfeld, kunstner og i halvandet år leder af Institut for Kunst, Skrift og Forskning på Det Kgl. Danske Kunstakademi, så op til et interview med Politiken: ‘Det var mig, der tog initiativet. Det var mig, der tog busten fra soklen i akademiets festsal. Og det var mig, der skubbede den i havnen’. Adspurgt, om hun kan dokumentere sin deltagelse, viser hun et foto af busten på kajen, lige før den skubbes i vandet.

… Katrine Dirckinck-Holmfeld vil ikke oplyse, hvem de andre, der var til stede, var, og ej heller om det var hendes studerende. Til Politiken fortalte et vidne, at han havde set en gruppe på cirka ti personer være til stede under hændelsen. Når Katrine Dirckinck-Holmfeld taler om hændelsen, bruger hun ordet ‘vi’, men hun afviser flere gange, at de andre tilstedeværende skulle have haft et ansvar for fjernelsen og udsmidningen.

‘Nej. Jeg mener ikke, at de på nogen måde har et ansvar’. Samtidig står hun undrende over for, at det, hun kalder en happening, over en bred kam er blevet omtalt som hærværk i medierne. …

‘Nej, jeg mener ikke, at happeningen er mislykkedes, for den viser vores utilstrækkelighed, når det handler om at diskutere og forholde os til de her ting i Danmark. Efter en sommer, hvor vi har diskuteret Black Lives Matter og drabet på George Floyd…’

Forventede du, at busten ville gå i stykker? ‘Nej, det, som kom bag på mig, var, at hovedet knækkede af, da den ramte vandet. Det var et stærkt billede. Det gav mig et ubehag, i form af at det var en meget fysisk oplevelse og viste, hvor fragilt det system, som busten repræsenterer, er‘.”

(Collage: Katrine Dirckinck-Holmfeld)

Citater

“Charlottenborg er opført 1672-1677 af Ulrik Frederik Gyldenløve. … Ifølge Kåre Lauring er det også lodret forkert, at Kunstakademiet skulle være grundlagt i 1754 med penge fra slavehandel. Tværtimod gav slavehandlen konsekvent underskud. Således havde det danske kompagni, som drev slavehandlen, så stort et underskud på handlen, at det i 1754 blev opløst. … ‘Så den buste, der røg i havnen, har intet at gøre med Vestindien og slavehandel. Den er finansieret af fortrinsvis handel på Kina, hvor vi som bekendt ikke havde nogen kolonier,’ konstaterer Kåre Lauring.” (Weekendavisen, 12. november 2020)

“… inden underviserens identitet blev offentligt kendt, reagerede rektor i første omgang på dagen for hærværket ved at sende en mail til Kunstakademiets ansatte, som Politiken er bekendt med. Mailen var forsynet med et link til videoen ledsaget af ordene: Jeg ønsker jer alle en god weekend.” (Rektor Kirsten Langkilde, Politiken, 13. november 2020)

“De fifler med empirien for at redde et vaklende teori-apparat. Det en slags kreativ bogføring, der skal sikre dem en plads som statsansatte skrivebordstænkere, der på bedste Erasmus Montanus-vis kan få tryllet studentikos vandalisme om til et varsel om den kommende revolution. Med deres formørkede analyse har de podet en hel generation med ressentiment, had til historien og manglende fremtidstro. … Du har ikke en fremtid, hvis du bliver skolet i at hade din fortid. (Ferdinand Ahm Krag, professor på Det Kongelige Danske Kunstakademi, Berlingske, 14. november 2020)

“… den nævnte drukning er tusind gange mere uskadelig end de mange bogbrændinger, der foregår, når danske racister mødes rundt om i Jylland, på øerne og Bornholm.” (Carsten Juhl, pens. underviser, Carstenjuhl.dk)

“Denne såkaldte aktion (hvor en gruppe aktivister har kastet et gipsbuste af Frederik V i havnen, red.) er derfor helt i overensstemmelse med tidsåndens nyliberale konkurrencestat. Historie og kunst er uden værdi og kan uden videre smides i havnen. Denne taktik med at udrydde vores hukommelse, så vi glemmer, hvem vi er, og hvorfra vi kommer, ligner Isis’ bortsprængning af Buddha-figurer og Palmyra-ruinerne. Om det er Finansministeriets regneark, Isis’ bomber eller denne aktion; skaderne er de samme – fortiden udryddes.” (Bjørn Nørgaard, tidligere professor, Politiken, 14. november 2020)

“Today in an interview with politiken, Katrine claimed responsibility of the happening that took place two weeks ago. … The weird reaction of the Danish media and supposedly progressive Denmark was an overwhelming concern about a plaster cast… after the reactions I saw from the media and the hate messages we received from trump supporters in Denmark, I became more sure that she did the right thing. … Respect to your courage” (Abbas S. Mroueh, Katrine Dirckinck-Holmfelds mand, Facebook, 13. november 2020)

(Negerkongen Uwe Max foran Kunstakademiet, 12. november 2020; Fotos: Facebook)

“Det Kongelige Danske Kunstakademi, der har til huse i Charlottenborg på Kongens Nytorv, fik i dag besøg af en negerkonge. Det brød de studerende og deres lærer sig ikke om. Efter at være udsat for hærværk og chikane måtte Negerkongen fortrække fra Charlottenborgs gård til Kongens Nytorv, hvor han fortsatte sin happening, inden han afslutningsvis hoppede i vandet i Nyhavn. Det var studerende fra kunstakademiet, der for en uge side ødelagde en buste af Frederik V ved at sænke den i Københavns Havn. … Efter mit besøg på kunstakademiet har de studerende været i det kreative hjørne og fremstillet et banner med ordlyden Nej til nazisme, der er hængt op på facaden. (Uwe Max Jensen, Facebook, 12. november 2020)

(- studerendes reaktion)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/114958/trackback

52 Comments »

 1. Katrine Dirken Holmfelst er i denne handling en selvretfærdig idiot, som totalt har misforforstået sin rolle. Hun har med sin idiothandling ødelagt ikke alene et kunstværk i historisk kontest, men hun har også undermineret en del af ytringsfriheden. Tak fordi hun er fyret. hvis jeg har forstået rigtigt, og må flere af de idioter følge efter. Svinske selvretfærdige moralske idioter.

  Kommentar by Michael Unna — 14. november 2020 @ 10:58

 2. Jeg citerer lige den her. Den siger det, der skal siges! :-)
  Tak Louis B Knockel: “Bedste kunstværk/happening man længe har set, og bedste negerkonge siden Karl Stegger i “Styrmand Karlsen”, 1958.”
  Lad os få Uwe Max som kulturminister og lad os så få drænet sumpen!

  Kommentar by Amad — 14. november 2020 @ 10:59

 3. Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com. God weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 14. november 2020 @ 10:59

 4. Den selvefede madame er vel politianmeldt?

  Kommentar by Clara — 14. november 2020 @ 11:07

 5. “Vi skal labbe deres kultur i os.” (Gregers Dirckinck-Holmfeld)

  Kommentar by Revisoren — 14. november 2020 @ 11:11

 6. se http://balletmagnifique.blogspot.com/2020/11/institutleder-pa-kunstakademiet-katrine.html

  Kommentar by Pallemand — 14. november 2020 @ 11:15

 7. #uwemaxsomkulturminister

  Kommentar by Revisoren — 14. november 2020 @ 11:19

 8. Der er ingen tvivl, danskerne er ubetinget verdens dummeste mennesker.

  Kommentar by piphans — 14. november 2020 @ 11:29

 9. Nu hvor staten snart kommer til at stå med en masse tomme minkfarme som de nok bliver nødt til at indrømme at de de facto har “eksproprieret” kommer spørgsmålet hvad disse kan bruges til.

  Nu hvor Katrine Dirckinck-Holmfeld og hendes ligesindede i det Kgl. Danske Kunstakademi helt tydeligt ikke sætter pris på det privilegie at have så fine omgivelser som de har i Charlottenborg, ja så bør man overveje at finde mere passende omgivelser til Gøgler-Kunstakademiet og her kunne en eller flere af de tomme minkfarme (selvfølgelig efter en grundig rengøring) være en god ide (bare rolig kære “Kunst-studerende” jeg tvivler ikke på at i sikkert hurtigt vil kunne gøre det til jeres eget i løbet af no time med grafitti, bolle-rum og ekskrementer smurt ud over det hele).

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 14. november 2020 @ 11:30

 10. Fin aktion af Uwe.

  Holmfeldt er gift med en araber, så måske giver det meget god mening.

  Kommentar by M.P. — 14. november 2020 @ 11:35

 11. 7). Nååh. så forstår jeg hendes idioti :-)

  Kommentar by Michael Unna — 14. november 2020 @ 11:40

 12. Først på Uriasposten her: http://www.uriasposten.net/archives/114948#comment-5402517, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 14. november 2020 @ 12:01

 13. Tænk hvis borgerlige aktivister rendte rundt smadrede de rødes ejendom og kulturskatte. Krænkelseshysteriet ville nå uanede højder.

  Kommentar by Bilka — 14. november 2020 @ 12:48

 14. Der er endnu en gang noget infantilt-pubertært over den her identitets-woke aktivisme. Ordet “børnehave” dukkede op, da jeg så det yderst kreative banner.

  Kommentar by BE — 14. november 2020 @ 13:17

 15. De har meget imod hele baggrunden som reelt set er deres økonomiske grundlag, Man burde tage dem på ordet og lukke stedet.

  Kommentar by CCC — 14. november 2020 @ 13:24

 16. Man kan vist roligt konstatere at vi her har at gøre med femi-fascister og rød-fascister af den mest åndsformørkede slags. De betragter sikkert sig selv som vældig intellektuelle, men i virkeligheden er de ubegavede, forskruede, uvidende, historieløse og gennemsyrede af vrangforestillinger og paranoia.

  Den eneste undskyldning for deres idiotiske opførsel kan evt. være at de er blevet hjernevasket med radikal kommunisme fra børnehaveklassen og opefter. I så tilfælde bør vi naturligvis have medlidenhed med Katrine og hendes kumpaner.

  Kommentar by BENT A — 14. november 2020 @ 13:26

 17. Hvis de havde skrevet NEJTAK TIL KOMMUNISME, NAZISME, FASCISME OG ISLAMISERING på deres banner, så kunne man bedre forstå dem.

  Kommentar by BENT A — 14. november 2020 @ 13:31

 18. Hvis de havde skrevet NEJTAK TIL KOMMUNISME, NAZISME, FASCISME OG ISLAMISERING på deres banner, så kunne man bedre have forstået dem.

  Kommentar by BENT A — 14. november 2020 @ 13:32

 19. Beklager, men min pc er ustabil og kan finde på at sende, uden at den er blevet bedt om det.

  Kommentar by BENT A — 14. november 2020 @ 13:34

 20. Af Kunstakademiets pressemeddelelse fremgår det, at Katrine Dirckinck-Holmfeld er _bortvist_. I en ansættelsesretlig forstand betyder det et øjeblikkeligt ophør af ansættelsesforholdet – og derfor uden nogen form for løn fremadrettet.

  Kommentar by J — 14. november 2020 @ 14:02

 21. Så er kommet en opdatering med endnu mere indblik i Katrine Dircinck-Holmfelds skøre sind og hvordan hun længe har levet en priviligeret tilværelse med herskabslejlighed og akademisk ansættelse betalt af selvsamme skatteborgere som hun har gjort alt muligt for at påføre skade.
  http://balletmagnifique.blogspot.com/2020/11/institutleder-pa-kunstakademiet-katrine.html

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 14. november 2020 @ 14:21

 22. Det er meget fint, at hun og hendes ligesindede sådan har fået lært sig den politiske jargon, alle slagordene, og den politiske korrektheds udefinerede bibel udenad.

  Men når man ikke ejer skyggen af de fysiske forudsætninger, der kræves for at overleve i den verden, der som en naturlig konsekvens følger i hælene på det man agiterer for, så er man nok ikke så skide smart som man selv går og tror.

  Og det finder de såmænd nok også ud af, før eller siden..

  Kommentar by Kimski — 14. november 2020 @ 14:58

 23. Luk eller privatiser lortet.

  Kommentar by Rinus — 14. november 2020 @ 15:04

 24. Flot aktion af Uwe max Jensen. Det var han hurtigt ude. Det skal han have meget stort tak for. Det nævnes i tråden at professoren er gift med en arabisk mand. Det lægger jo lidt til logikken. Selvfede muhhh. Jeg ved ikke hvad jeg skal kalde hende.det er fælles kultur arv , fra en tid hvor kunstnerne Oveni købet virkeligt kunne deres ting. Den skulptur er også min. De der ødelagde den har ikke mere ejer ret over den end mig og alle andre.

  Kommentar by Heisahero — 14. november 2020 @ 15:19

 25. Davids Samling i København skal efter sigende være en af verdens største samlinger af muhammedansk kunst.

  Så er det vel bare at køre hele lortet på forbrændingen…

  Kommentar by Revisoren — 14. november 2020 @ 15:39

 26. Det hun laver er ikke en happening, det er bare en kriminel handling, længere er den ikke! Tyveri og hærværk er kriminelt i Danmark!
  Det at hun, som lærer, lokker sine studerende med til kriminalitet, er absolut en skærpende omstændighed, ligesom det er skærpende at hun ikke vil udleverer navnene på sine medgerningsmænd. Nu er det jo ikke børn der går på kunstakademiet, så de studerende er naturligvis ansvarlige for deres egne handlinger, men alligevel må det være skærpende at hun lokker de studerende med.
  At det skulle være tusinde gange værre at afbrænde sin egen bog, end at stjæle og øve hærværk, kan være en personlig holdning, temmelig ubegavet, men en legitim holdning.
  Men i Danmark må man godt brænde sin egen bog af, men man må ikke stjæle en buste og ødelægge den! Så er den ikke længere!
  At de studerende opsætter en banner med Nej til Nazisme, kan jeg da kun være enig i, men så siger de nej til sig selv!
  Alt andet lige er der en syg kultur på kunstakademiet og hvis det der uddannes er tyve, hærværksmænd og nazister, så må stedet da lukkes øjeblikkeligt! Det kan umuligt være det de hårdt plagede danske skatteydere skal betale for!

  Kommentar by Den Nervøse — 14. november 2020 @ 15:45

 27. Desværre kan man nok være 99,99% sikker på at det ingen konsekvenser får for den offentlige støtte eller tilsynet med stedet, hvis der overhovedet eksisterer et sådant. Jeg regner heller ikke med at kulturministeren har det mindste at tilføje.

  De offentlige institutioner er hele venstrefløjens legeplads, hvor de lader alle andre betale for deres hvide privilegier.. Det har de gjort i årtier, og det fortsætter lige så længe højrefløjen insisterer på at sove lige så dybt som den buste på bunden af kanalen.

  Tak til uwe max jensen for i det mindste at gøre dem opmærksom på at det ikke er alle der er på deres side som de går og bilder sig ind, og deres reaktion med at skrige nazist siger jo alt om deres mentale tilstand.

  Kommentar by Per — 14. november 2020 @ 15:46

 28. Nogen der ved om hun politianmeldt for sin landsforræderiske handling?

  Kommentar by Jakob — 14. november 2020 @ 15:51

 29. Som med så meget andet venstrefløjsaktivisme – og helt i tråd med arven fra Marx’ forfalskninger – er sagen i sin kærne vrøvl fra enden til anden. I Weekendavisen forklarer tidligere! museumsinspektør på Handels- og Søfartsmuseet Kåre Lauring den rette sammenhæng:

  “…en rapport, der blev lavet i 1792 i forbindelse med forbuddet mod slavehandel, for i rapporten blev det konkluderet, at man roligt kunne ophæve den danske slavehandel, for den var så lille, at den intet betød for landets økonomi. Og, blev det understreget, heller ikke for byen Københavns økonomi og handel havde den betydning,« siger Kåre Lauring og fortsætter:

  »Så nej, den danske slavehandel gav ikke overskud og slet ikke i årene op omkring 1750-60. Baggrunden for Den Florissante Handelsperiode, som tiden mellem 1750-1800 også kaldes, var da heller ikke, som det ofte forklares, udelukkende et spørgsmål om slavehandel og sukker, men det forhold, at Danmark holdt sig neutral i de mange krige, der i de år gik hen over Europa og kolonierne ude omkring…«

  Og her havde venstrefløjen lige fået bildt offentligheden ind, at de smukke handelspalæer og privathuse fra den florissante periode var bygget på slavehandlen og slavernes blod sved og tårer, og nu kommer så en forhåndværende og fortæller, at udskamningen er rent bluff, fordi det var Danmarks neutralitet, der gav den store økonomiske gevinst for landet.

  Jamen, hvad skal vi så skamme os over?

  Kommentar by traveler — 14. november 2020 @ 16:24

 30. 11) -tillæg- hvis det altså er en Muhammedaner hun har giftet sig med :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 14. november 2020 @ 16:32

 31. Slavehandel og slaveriet foregår den dag idag mange steder på kloden og i den muhammedanske verden, så hvorfor i alverden hyler de idag over fortiden?

  Kommentar by Michael Unna — 14. november 2020 @ 16:34

 32. – Nej til selvretfærdige idioter, som tror de har en bedre moral, end den du pålyver andre med- :-)- Nej til muhammedanisme- :-)

  Kommentar by Michael Unna — 14. november 2020 @ 16:37

 33. Føj, en led kælling.

  Kommentar by Ewing — 14. november 2020 @ 18:00

 34. Læs på Dokument hvem Katrines forældre er, det er totalt undergravende for Danmark

  Kommentar by IES — 14. november 2020 @ 18:09

 35. I Sovjet-unionen havde kommunisterne fra 1917 også travlt med at udslette fortiden, og med at gøre mennesker til ikke-personer der aldrig havde eksisteret. Når millioner af borgere og bønder var blevet skudt, hængt, pint ihjel eller sendt til Sibirien, blev de anonymiseret og man måtte ikke tale om dem. Fotos, navnelister og andet blev tilintetgjort. At være i familie med et af ofrene, kunne være nok til deportation ud til en fjern KZ-lejr.

  Hvorfor har vore hjemlige kommunister haft travlt med at udslette kirkebøgerne mv.?

  Læs selv bøger om Lenin, Stalin og Beria, noget af det værste krapyl i verdenshistorien.

  Kommentar by BENT A — 14. november 2020 @ 18:23

 36. Når nu Katrine Dirckinck-Holmfeld er så kritisk over for sit lands fortid, så synes jeg, at hun skal emigrere til Libanon, hvor ægtemanden kommer fra.

  Kommentar by T. H. — 14. november 2020 @ 19:42

 37. Alene efternavnet siger alt. Underligt nok har der i længere tid været tavshed fra Gregers med samme efternavn og lign. At man på dette akademi har kulturradiale holdninger er ikke overraskende. Andre betaler festen. Trist vi her så bovlamme politikere, var dette ikke tilfældet, var bestyrelsen for dette fisefornemme akademi, for længe siden sparket ud i glemslens iskolde mørke kælder.

  Kommentar by NED MED EKSTRAHØRMEREN.. — 14. november 2020 @ 21:02

 38. Italesætte, sikke dog et fint ord.

  Kommentar by NED MED EKSTRAHØRMEREN.. — 14. november 2020 @ 21:04

 39. Jeg har ikke tid til at kommentere, men læs lige dette:

  https://www.document.dk/2020/11/14/institutleder-paa-kunstakademiet-katrine-dirckinck-holmfeld-indroemmer-tyveri-og-haervaerk-hun-er-gift-med-arabisk-migrant/

  lige et kort uddrag:
  “Katrine Dirckinck-Holmfeld er gift med den libanesiske indvandrer Abbas Mroueh. Og den tilvandrede migrant bakker selvfølgelig op om sin tyvagtige kone.
  “Hun gjorde det rigtige,” udtaler Abbas Mroueh og hentyder til destruktionen af dansk kulturarv.”

  Kommentar by M.S. Carstens — 14. november 2020 @ 21:37

 40. “Efter en sommer, hvor vi har diskuteret Black Lives Matter og drabet på George Floyd”

  “Drabet”? En kriminel narkoman døde af overdosis, hvor er “drabet”?

  Kommentar by Peter Nielsen — 15. november 2020 @ 01:08

 41. Folk, der er så sprogligt udfordrede, at de ikke engang kender forskellen på “synke” og “sænke”, er altså svære at tage seriøst.

  Boykot dem og deres såkaldte “kunst” og fascistiske happenings!

  Kommentar by Bjovulf — 15. november 2020 @ 02:52

 42. “Institutleder” Det maa da vaere grov pligtforsoemmelse,tillidsbrud.Haervaerk mod kulturelt arvestykke.Damen loennet af skatte borgerne, alle Danskere,et vanartet kvindemenneske .Kommer nu temmeligt sikkert til at fremstaa,som den enlig heltemodige der tager hele ansvaret,det er billigt at vaere “revolutionaer” i Danmark Foej

  Kommentar by dunk — 15. november 2020 @ 07:05

 43. https://www.berlingske.dk/kommentarer/slaveri-er-ikke-en-saerlig-europaeisk-kapitalistisk-specialitet-selvom

  Slaveriet i Mellemøsten oversteg den transatlantiske, se link.( De blev tvangssteriliserede, så dermed ingen efterkommere)

  Det skriges der ikke op om, men det kunne jo være farligt. Kun hvide skal hænges ud og skides på

  Kommentar by H. Nielsen — 15. november 2020 @ 09:38

 44. Tag ikke fejl kære læser – Fru Dirckinck-Holmfeld (og ligesindede) ved nøjagtigt hvad hun har gang i; hun vil snart være at finde i en lukrativ stilling i Danmarks Radio – Alternativt er hun på vej ind i politik (ikke nødvendigvis på venstrefløjen, det kan sagtens være en karriere hos både Venstre eller de Konservative) – Den omstændighed at hun opfører sig som et svin og laver skandale er kun et plus i karakterbogen i de kredse som sætter dagsordenen her til lands!

  Hvis du skulle være i tvivl om ovenstående statement skal jeg blot henlede opmærksomheden på fru Pernille Rosenkrantz-Theil; hun var den direkte ansvarlige for at der blev smidt rødt maling på tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen – For denne handling er fru Rosenkrantz-Theil blevet fyrsteligt belønnet; hun er af establismentet blevet betroet opgaven med at undervise og præge vores børns fremtid!

  Kommentar by T. Flodur — 15. november 2020 @ 10:44

 45. Katrine Dirckinck-Holmfeld, en åndelig Britta Nielsen

  Kommentar by tavsen — 15. november 2020 @ 21:21

 46. Ja til negerkonge – nej til nazisme. Statsradiofoniens klaner skal nok sørge for opdragelsen af dansk stemmekvæg. Perkerludernes eldorado er virkelighed. Med tragiske konsekvenser for Danmarks oprindelige befolkning.
  Men som sagt: Dumskerne er verdens klogeste folk.

  Kommentar by Nielsen — 16. november 2020 @ 06:03

 47. Smid Uwe Max i havnen(joke)
  Det ville være kånst
  Smid Kunstakademiet i havnen

  Kommentar by Carsten Thrane — 16. november 2020 @ 08:15

 48. En buste eller statue er langt mindre skadelig end afbrænding af en bog????
  Nu er det bare sådan, at denne buste er VORES ALLESAMMENS EJENDOM!

  En samling sølle kommunister og maoister skal sgu ikke komme her og smadre DANSKERNES ejendom og mindelser om VORES glorværdige fortid!!

  Det mindste vi DANSKERE kan forlange, er en omgående fyring af sådanne ekstremister på gråt papir uden pension og INGEN fremtidige ansættelser indenfor det offentlige!!!

  Piben skal nok få en anden tone, når man ikke kan suge af statsmidlerne og hygge sig i krogene uden at lave dags gerning!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 16. november 2020 @ 13:07

 49. Mon det ikke var på allerhøjeste tid at nedlægge dette “Kunst”-cirkus!

  Ingen grunde til, at skatteyderne skal betale for sådan noget!

  Stik idioterne en spade i hånden og lad dem grave grøfter!

  Både det forkælede kvindfolk og hendes muslimske importkvæg!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 16. november 2020 @ 13:10

 50. https://www.document.dk/2020/11/16/se-beviset-haervaerkskunstneren-katrine-dirckinck-holmfeld-faar-stoette-af-arabisk-aegtemand/

  “Den arabiske indvandrer sender sin respekt for Katrine Dirckinck-Holmfelds mod til at destruere de ting, som hun ikke tolererer.
  Både Katrine Dirckinck-Holmfeld og indvandreren Abbas Mroueh har i skrivende stund lukket ned for hovedparten af deres Facebookprofiler. Man tåler ikke kritik og modstand i de kredse.
  Hvad laver Abbas Mroueh i Danmark, når han støtter ødelæggelsen af den danske kulturarv?”

  Kommentar by M.S. Carstens — 16. november 2020 @ 22:47

 51. Det virkeligt ironiske her er, at det faktisk er dem selv, der er nazisterne, som med udgangspunkt i deres politisk korrekte og identitetspolitiske erstatningsreligion hærger kunstværker og tyranniserer enhver, der bare vover at have de “forkerte” holdninger, og mener at have retten til at bestemme, hvad alle andre må og skal mene, tænke og sige.

  Det næste bliver formentlig hærværk mod bygninger, ødelæggelse af film og offentlige bogafbrændinger.

  Kommentar by Bjovulf — 17. november 2020 @ 23:37

 52. Parodi på Katrine Dirckinck-Holmfeld 😂

  https://www.berlingske.dk/aok/paprika-steen-faar-gjort-tykt-grin-med-buste-destruktionen

  Kommentar by Bjovulf — 18. november 2020 @ 23:08

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper