17. november 2020

Dannebrog provokerer: “Vi er mange, der er danske uden at skilte med det. Det er da en provokation.”

Globalisterne taler ofte om bedre integration, men som eksemplet herunder viser, så vil de ikke udvikle, men afvikle nationalstaten. Hvis integrationsminister Tesfaye var lidt ringere klædt, og talte flydende arabisk, så ville samme segment knuselske ham. Man kan ikke sætte alt på formel, men mener man det modsatte af Stine Bosse, så er man sjældent galt på den. En historie fra BT – Minister undrer sig: Lille detalje på billede vækker stor opsigt.

‘En socialist med et nationalt flag. Det har en uhyggelig klang.’

Sådan lyder en af mange kommentarer, som udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) fik, efter han søndag aften havde et lille dannebrogsflag på en såkaldt reversnål på jakken. …

‘Jeg tog det lille flag på, fordi dannebrog ikke må blive et kontroversielt symbol i Danmark. Det er det desværre blevet i nogle kredse,’ sagde Mattias Tesfaye, da han onsdag gæstede B.T. Live. …

‘Det tilhører slet ikke nogen politiske partier eller nogle bestemte landsdele. Derfor tænkte jeg som minister, selv om det ikke er noget, man ser hver dag, at det ville være et skridt i den rigtige retning at have det på i fjerneren.’

Efter tv-programmet kom der et par spydige kommentarer på hans Facebook-side.

Vi er mange, der er danske uden at skilte med det. Det er da en provokation,’ skrev en bruger, mens en anden kun mente, at det var folk fra Dansk Folkeparti, der kunne bære nationalflaget.”

(Stine Bosse på Twitter, 8. november 2020)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/115035/trackback

58 Comments »

 1. Jeg tror nu ikke meget på Tesfayes forklaring – han tog ganske simpelt flaget på for at kapre stemmer fra DF segmentet. Simulerede hård Indvandringspolitik og nationalt sindelagt for at lukke munden på pøbelen.

  Nøjagtig samme fremgangsmåde som Inger Støjbjerg – hun var også lokkemad for de nationalt sindede men hvor meget udrettede hun udoverat vedtage love som aldrig blev brugt (smykkeloven) lave udrejsecenter i det mørke Jylland som perkerne ikke gad bo på og bage små hurra-kager for at fejre hendes egne “stramninger”

  Kommentar by redneck — 17. november 2020 @ 10:13

 2. Det er ofte sådan, at dem som har en lidt blandet oprindelse , f.eks dansk/asiatisk , dansk/ afrikansk etc ; er mere danske af sind end mange af de “rigtige”. Det er værd at vide, også for en kolbøtte som Stine Bosse.

  Kommentar by hartvig jensen — 17. november 2020 @ 10:31

 3. Stol aldrig på politikere fra EU glade partier. Der er altid en skjult dagsorden om mindre nation og mere EU!

  Hvorfor bliver man ved med at spørge Stine Bosse om alt muligt, hun er direkte pinlig i hendes mangel på indsigt! 🇩🇰

  Kommentar by Den Nervøse — 17. november 2020 @ 10:36

 4. Der er vist meget STINE BOSSE ikke forstår. Dog har hun indset at hvis man slesker for EU, de politisk korrekte og de kliker som ønsker at destruere og udslette nationalstaterne, herunder Danmark, så kan man nok tjene nogle gysser. For det er vel hvad det drejer sig om for Stine? Som nok ikke betragter sig selv som en korrupt feltmadras, men snarere som åndelig vejleder for uoplyste og tungnemme vælgere.

  Er Tesfaye iøvrigt en dansk minister? Det stikker vist ikke særlig dybt. Er hans parti overhovedet et dansk parti? Eller er det et anti-dansk marxistisk parti? Det er der vist en del tvivl om.

  Kommentar by BENT A — 17. november 2020 @ 11:01

 5. Hun har da fuldstændig ret: Hvorfor i alverden har Mattias Tesfaye et Dannebrog-flag?

  Kommentar by Skatteyderen — 17. november 2020 @ 11:02

 6. Det provokerer da mindst ligeså mange på højrefløjen, jeg vil faktisk mene, det provokerer flere på højrefløjen end venstreorienterede og liberalister tilsammen!

  Kommentar by Jack Achaius — 17. november 2020 @ 11:06

 7. DE SIDSTE SEKS UGER KRIG mod Armenien viser iøvrigt hvad der kan ske, når et lands statsminister og forsvarsminister ikke aner hvad de har med at gøre. Krigen har været en frygtelig katastrofe for armenerne der ikke gad tage ved lære af historiske erfaringer og den teknologiske udvikling, hvorfor de blev taget på sengen da tyrkerne og islamisterne angreb med artilleri, kampvogne og DRONER i massevis.

  Deres forsvar var eller er i samme jammerlige tilstand som det danske forsvar er nu, efter årtiers besparelser og rødfeministisk m/k undergravning.

  Kommentar by BENT A — 17. november 2020 @ 11:14

 8. Stine the Boss. Der er så meget bossenova og andre feministiske hunkønsvæsener af det modsatte køn ikke forstår. Man går bla. med dannebrogsflag også for at vise de invaderende nassende mussier, at her er en etiopier, som markerer at Danmark er vigtigere end primitive religioner fra stenalderen.

  Kommentar by Gustav Jensen — 17. november 2020 @ 11:53

 9. Han bruger måske det lille flag, fordi det store Dannebrog er fjernet fra folketinget?

  Kommentar by tavsen — 17. november 2020 @ 12:11

 10. Betydningens grundstruktur er, at der er to slags danske: dem, der vil have fjernet korset i Dannebrog og dem, der ikke vil?:-)

  Kommentar by Amad — 17. november 2020 @ 12:11

 11. Hvem husker ikke Merkels aggressive fjernelse af et Tysk flag fra en eller anden Tysk event, eller var det en EU ting, på Tysk tv?

  Hvem er bange for et nationalt flag?

  Vi er Danskere, derfor viser Vi stolt det Danske Flag. Der er intet odiøst i det, det er ikke skræmmende for andre end mentalt forstyrrede tosser som stine bosse, merkel og resten af det internationale segment.

  Kommentar by Santor — 17. november 2020 @ 12:26

 12. Der er så meget du ikke forstår, Stine-pigen.

  Kommentar by Felix Krull — 17. november 2020 @ 12:46

 13. OT: Er statsminister Mette F en socialdemokratisk politiker som ønsker at afskaffe demokratiet og indføre DIKTATUR? Det er der meget som tyder på. Ønsker hun at blive en diktator der uden debat og modsigelse kan pålægge danskerne alle mulige og umulige tvangsforanstaltninger? Skal corona-virussen bruges som påskud til at afskaffe det danske folkestyre for evigt?

  Egner Mette F sig egentlig til at være statsminister og diktator? Er hun en dygtig og fremsynet politiker? Hendes dømmekraft, viden, danske sindelag og evner i retning af samarbejde synes ihvertfald at være behæftet med store mangler. Burde et mistillids-votum vedtages?

  I de senere uger har regeringen begået det ene magtmisbrug efter det andet. Mette F har begået så store, grove og arrogante KÆMPEFEJL at det har forpestet livet for tusinder af danskere, og har kostet statskassen og velfærden 40-50 MILLIARDER kr. på få dage, og omkring 100-150 milliarder på længere sigt. Hertil kommer andre tab i milliard-klassen.

  Er Mette F og de af hende i detaljer styrede ministre nogen vi danskere kan have tillid til? Svaret er NEJ!

  Kommentar by BENT A — 17. november 2020 @ 12:50

 14. Tesfaye er samtidig en af de ministre der uden undskyldning kører befolkningsudskiftningen videre. 90% af alle politikere på Christiansborg er uinteressante. Den eneste reelle løsning på befolkningsudskiftningen vil opstå såfremt vi – den patriotiske højrefløj – får politisk magt over landet. “Demokratiet”, eller hvad vi nu skal kalde det, vil aldrig lykkes med det.

  Kommentar by Realisten — 17. november 2020 @ 12:59

 15. Muslimer der beder med røven i vejret på Rådhuspladsen provokerer ikke.

  Muslim elever i folkeskolen der kalder danskere for vantro og ludere, provokerer ikke.

  Muslimer der dræber egne familemedlemmer pga æresbegreber, provokerer ikke.

  Muslimer der overfalder eller dræber dansker, provokerer ikke.

  Kommentar by k.m. — 17. november 2020 @ 13:00

 16. Desværre kan vi borgere heller ikke have stor tillid til V, K og DF. Det er fint at de nu langt om længe kritiserer regeringen, men de burde været gået effektivt til værks allerede for 14 dage siden, eller rettere for et par måneder siden. Og de burde også have rettet kritik mod Brostrøm, Mølbak og S-S.

  Kommentar by BENT A — 17. november 2020 @ 13:01

 17. Stine Bosse er et stk. menneskeligt affald.

  Kommentar by Geden — 17. november 2020 @ 13:12

 18. PS: Ikke bare corona bruges som påskud til at ensrette borgerne og udhule demokratiet, (og til at aflede opmærksomheden fra invasionen, besættelsen og Marokko-traktaten)

  Nej, også den store co2 løgn bruges til at indrette og omforme samfundet efter de rødes idéer om “verdensmål”, “grøn omstilling”, “bæredygtighed”, “berigelse” og hvad der ellers findes af radikale propaganda-ord.

  Slutmålet er et marxistisk diktatur.

  Kommentar by BENT A — 17. november 2020 @ 13:17

 19. Hit the road Jackass

  Hvad en slet skjult falskflager som dig synes er pisseligegyldigt

  Kommentar by Træt — 17. november 2020 @ 13:49

 20. Mennesker som Stine Bosse øver et konstant pres på det, der skal ødelægges. Fordi det er det nemmeste at ville rive ned. Så kan man sove om natten, og bare opretholde presset på forsvarerne. Som til gengæld aldrig kan sove. For så vågner de op til, at det, de elsker, er ødelagt.

  Det er i grunden forståeligt, om end ikke sympatisk, at personer som Stine Bosse vælger at være nedriver i en abstrakt sags tjeneste.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 17. november 2020 @ 13:59

 21. # Morten 13.59: A pro pos “NEDRIVERE”. Er det ikke hvad socialdemokraterne, enhedslisten og de radikale samt V, K og DF også er? Ingen af dem er jo modstandere af invasion og islamisering, ingen af dem har noget imod EU-fjernstyring, ingen af dem modsætter sig Kalergi-planen eller Marokko-traktaten. Deres såkaldte hårde indvandringspolitik er bluff og hykleri fra ende til anden.

  Nedrivningen og udslettelsen af det danske folks liv og fremtid er i fuld gang. Vi får samme skæbne som armenerne, libaneserne og svenskerne. Fordi flertallet sover og dagdrømmer tiden væk.

  (dog er der måske en lille opmuntring at hente i at danskere i hundredvis er begyndt at demonstrere mod den nye meget udemokratiske epidemi-lov som diktator-Mette kræver vedtaget)

  Kommentar by BENT A — 17. november 2020 @ 14:28

 22. PS: Der spørges nu om Mette F og fødevareministeren bør stilles for rigsretten. Det spørger dokument.dk om, fordi der er tale om ulovligheder samt grundlovsbrud.

  Kommentar by BENT A — 17. november 2020 @ 14:39

 23. ja. Hvorfor i alverden har Mattias Tesfaye et Dannebrog-flag ?
  Jeg vil da også have et Dannebrog.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 17. november 2020 @ 14:50

 24. Stine tosse var er og fortsat er en kolbøtte med rotter på loftet, inderst inde håber hun at nogle kan bruge hende i politik, men alle er kloge nok til ikke at brænde nallerne, vores kvarter er fyldt med flagstænger der flager med Dannebrog et skønt syn, kvarteret er 16 år gammelt, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 17. november 2020 @ 15:30

 25. Liberale hvide kvinder kommer til at betyde enden på vestlig civilisation. Stine Bosse er ikke en politisk og holdningsmæssig anomali, hun er i dag den samfundsnedbrydende norm, og kun én blandt milliarder af ligesindede kvinder.
  Og inden længe så lykkes det dem nok også, at få nulstillet alt hvad de har opnået af frihed, gennem de sidste mere end hundrede år.

  Den dag åbner jeg mig en flaske champagne, tænder en god cigar, smækker benene op på bordet, og udbringer en skål for Patriarkiet™.

  Kommentar by Kimski — 17. november 2020 @ 15:36

 26. Det flag skulle flås af ham og så skulle han sendes retur til Pakistan

  Kommentar by Bjarne Jensen — 17. november 2020 @ 15:52

 27. Stine Bosse er en IQ 98’er

  Kommentar by Johnson — 17. november 2020 @ 15:59

 28. *Bjarne Jensen 15:52
  Mattias Tesfaye er halv Dansk og halv Etiopier, hvad i alverden skulle han dog til Pakistan for?
  Etiopien er hovedsageligt et Kristent land.

  Kommentar by Den Nervøse — 17. november 2020 @ 16:12

 29. OT: Nu bliver fødevareministeren måske fyret, fordi der er brug for en syndebuk. Men han har jo blot været Mette Fs stik-i-rend-dreng. At Mette har viljen og lysten til at være diktator, er demonstreret tydeligt i flere måneder, og også af udkastet til den nye totalitære epidemi-lov med ret til tvangs-vaccination, vilkårlige tvangs-indgreb osv.

  Mette F ville fra det ene minut til det andet have et helt erhverv udslettet, og det på et meget tyndt grundlag. Men Mette F & co. har haft masser af tid til at sætte ind i hvad virus og muteringer er for noget. Tilsyneladende har Mette F handlet på grundlag af blank uvidenhed.

  En blogger har skrevet om at Mette Fs kæmpefejl koster danskerne 2000 kr. pro persona. Det kan slet ikke gøre det. Beløbet er mindst ti gange større. Og regnet ud på lønmodtagere mv. er vi nok oppe på mindst 50.000 kr. i tab pr. næse.

  Det vrimler nu frem med bortforklaringer, halve sandheder og politisk skuespil. Men det står fast at regeringens håndtering af mink-sagen er en skandale og katastrofe.

  Kommentar by BENT A — 17. november 2020 @ 16:48

 30. Mette F er er kolerisk psykopat som også har storhedsvanvid

  Kommentar by jp — 17. november 2020 @ 17:03

 31. # Kimski, kl. 15.36: “Liberale hvide kvinder kommer til at blive enden på vestlig civilisation”. Så sandt som det er sagt, medmindre der indtræffer et mirakel. Disse politik-kvinder er irrationelle og hopper nærmest med på hvadsomhelst, fra “berigelse” til co2-nonsens, marxisme, økonomisk vanvid og pladderhumanisme.

  Nu har Merkel, Ursula og Ylva sørget for multi-kulti, tårnhøj kriminalitet, retslige nedbrud og reservoirer af sygdomme i samtlige EU-lande. De og deres ligesindede vil fremture til Europa står i flammer.
  Lige før havde DR travlt med klimaskræk-snak og

  Kommentar by BENT A — 17. november 2020 @ 17:04

 32. Lige før havde DR travlt med klimaskræk-snak og en snedig form for bagatellisering af regeringens overgreb.

  Kommentar by BENT A — 17. november 2020 @ 17:08

 33. PS: Her i nat har familien og naboer så fået stjålet syv cykler. Det kan kun være professionelle banditter der kører rundt med en varevogn som de smider cyklerne ind i. Alle cykler var med svære kædelåse. Intet kan man have i fred efterhånden.

  Kommentar by BENT A — 17. november 2020 @ 17:30

 34. Jamen hvis Stine Bosse føler sig provokeret af et Dannebrosflag, så flyt dog til et andet land….(Jeg vil ikke savne hende). Hun kan jo så tage til Saudi Arabien og Der sige hun føler sig provokeret……hvis de da gider at høre på hende (Hun er der jo kun halvt så meget værd, og de behandler nok hende bedre end De Danskere hun hader:-)).

  Kommentar by Michael Unna — 17. november 2020 @ 17:38

 35. Nej Stine Bosse….Der er meget Du ikke forstår :-)

  Kommentar by Michael Unna — 17. november 2020 @ 17:38

 36. JP har en leder der lufter tanken om Rigsret mod Mette Frederiksen.
  Når det først er oppe på det plan, brænder jorden under hende

  Kommentar by k. m. — 17. november 2020 @ 17:45

 37. Den korte avis- har et interessant perspektiv fra Macron….(Han er meget sent blevet klogere ser det ud til)

  Kommentar by Michael Unna — 17. november 2020 @ 19:18

 38. Er det muslimer?

  En person er dræbt, og to andre er hårdt såret efter et skyderi på Nørre Allé i Kalundborg.

  Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

  – Vi få klokken 18.12 en anmeldelse om skyderi i Kalundborg, fortæller vagtchef Boye Rasmussen.

  – Den ene person afgår kort efter vores ankomst ved døden, mens de to andre bliver bragt til sygehuset, fortsætter han.

  Vagtchefen kan kort før klokken 19.30 ikke oplyse mere om episoden. Det er heller ikke fastslået, om skyderiet er banderelateret, forbyd islam i Danmarkn🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 17. november 2020 @ 19:30

 39. Socialisterne som findes i ALLE de gamle partier, inklusive DF, arbejder uafbrudt på at gøre Danmark til en diktatur-stat og et islamistisk kalifat. Marokko-traktaten er en dødsdom over det Danmark der har tilhørt det danske folk i 2-3000 år. Men hverken Lars Quisling, DF-Tullesen, Mette F, Pia Dyhr eller Sofie Carsten har indvendinger mod demokratiets/ folkehjemmets/ fædrelandets udslettelse.

  Kommentar by BENT A — 17. november 2020 @ 20:55

 40. Endnu et totalitært tiltag: Nu kan folk ikke tippe eller spille oddset for bare 10 eller 100 kr. uden at staten skal have det at vide. Det næste bliver måske det kontantløse samfund hvor man ikke kan købe en skrællekniv, en pose kartofler, en flæskesteg eller en bog uden at staten overvåger og registrerer det.

  Kommentar by BENT A — 17. november 2020 @ 21:03

 41. Kære Kim Møller:

  Vil du ikke godt stoppe OT-kommentarer/OT-kommentatorer under dine blogs?

  Jeg er nok ikke alene om at føle det tidsspilde, at ville læse op på/kommentere et interessant blogtema og så få temaet forstyrret, af alt muligt andet, som folk ikke lige selv kan/gider finde afløb for andre steder?

  Kommentar by M.S. Carstens — 17. november 2020 @ 21:36

 42. M.S.Carstens
  Du er nummer 41 i rækken, hvis du ikke har noget at sige om Stine Bosse og Dannebrog, er din kommentar overflødig

  Kommentar by k. m. — 17. november 2020 @ 21:46

 43. ER FRU CARSTENS EN VOKSEN-BABY så umoden at hun ikke kan finde ud af at springe OT-kommentarer over? Det er ikke første gang hun viser at hun går ind for censur.

  Kommentar by BENT A — 17. november 2020 @ 22:30

 44. Jeg forstår heller ikke hvorfor stine tosse ikke sidder på det lokale torv i hjul og stejle.

  Kommentar by piphans — 17. november 2020 @ 22:34

 45. OT: Nu fortælles det at valgoptællings-maskiner med kinesiske eller cubanske bagmænd har været brugt til valgsvindel i USA. Firmaer som CSC, DXC og Smartmatic har vistnok været indvolveret i lyssky transaktioner, hvis man kan tro hodja. Og nu vil politikere have sådanne maskiner til Danmark, så de kan blive brugt til at afgøre fremtidige kommunal- eller folketingsvalg.

  Hvad er det forresten for noget med blokeringen af Stram Kurs? Tåler detaljerne i den sag mon dagens lys?

  Kommentar by BENT A — 17. november 2020 @ 22:45

 46. 41 M.S.Carstens – Of topic.– Hvis du eller andre her ligger inde med en sum dollars kontant, vil det være en god ide at veksle dem om til euro eller kr.

  Kommentar by dansker — 17. november 2020 @ 22:52

 47. http://www.uriasposten.net/kommentar:

  “Foruden ovennævnte sletter jeg naturligvis reklame-spam, dobbelte indlæg og længere indklippede tekster uden relevans for den pågældende tråd. Karantæne eller permanent ip-blokade tildeles undtagelsesvis maniske debattører der bevidst eller ubevist ødelægger debatterne.”

  Kommentar by M.S. Carstens — 17. november 2020 @ 23:03

 48. 47 M.S. Carstens.– ” Viden har kun værdi ,hvis den bliver delt med andre “– U.S.A. sejler rundt på et hav af GÆLD, og nu bliver det FULD ORKAN.– Amerikanske finans og bankfolk er så ultraliberale, at de er handlingslammede.

  Kommentar by dansker — 17. november 2020 @ 23:30

 49. Stine bosse & co får snart andet at bekymre sig om: https://samnytt.se/efter-aklagarbeslutet-paludan-branner-koraner-i-alla-sveriges-utsatta-omraden/

  Og MS carstens, grunden til at folk skriver off topic kommentarer her er at kim møller enten nægter eller er ude af stand til at få sin off-topic side til at fungere, hvilket den ifølge opslagene øverst på siden ikke har gjort siden 2014 eller endnu længere tilbage.

  Jeg havde også foretrukket at tingene var adskilt, men hr møller er vist relativt ligeglad med om tingene virker eller ej herinde. Så længe han ikke kobler facebooks kommentarfelt på siden som den korte avis og andre har gjort, så tror jeg trods alt også det er bedre.

  Kommentar by Per — 17. november 2020 @ 23:42

 50. TROR FRU CARSTENS at Kim Møller ikke selv kan finde ud af at redigere? Tror hun at han har brug for en barnepige? Fatter fruentimmeret ikke at man kan have et forskelligt syn på OT-kommentarer? Nogle synes at de skal censureres væk, andre finder at de er et godt og forfriskende supplement til debatterne, andre igen mener at det er vigtigt at der er højt til loftet og plads til at kommentere hvad der i bred forstand foregår i samfundet. Med to-tre emner pr. dag kan der jo være vigtige emner som aldrig kommer op, eller først efter flere år, eftersom der er tusindvis af emner og ting der har væsentlig betydning for samfundets udvikling. Er fru Carsten en lille nævenyttig frue i små sko?

  Kommentar by BENT A — 17. november 2020 @ 23:56

 51. Vedr. OT posteringerne:
  Slap nu af…allesammen!

  tag de nu roligt og lad Kim få OT-siden til at køre ordentligt…

  Indtil da må man finde sig i at trådene bliver viklet ind i både relevante og urelevante posteringer, som jo hører til på OT-siden.

  Jeg går da ud fra at Kim er i gang med at få OT til at virke??
  Vi er jo også mange der bidrager økonomisk flere gange om året!

  Det er måske ikke nok til at bekoste OT-sidens udgifter?

  Kim… kan vi ikke få en opdatering på situationen med OT-siden og den økonomiske situation pt.?

  Kommentar by Black Watch — 18. november 2020 @ 00:47

 52. Black watch, læs hvad der står øverst på off-topic siden fra moderatorene. Lortet virker ikke og har ikke gjort det ordentligt siden (minimum) 2014. Jeg gætter på at uriasposten blev oprettet med noget virkeligt gammelt HTML-kodning engang kort tid efter internettets spæde start, og nu er det for omstændigt eller umuligt at opdatere siden til nutiden. Muligvis fordi at det også ville slette hele arkivet på siden, hvem ved.

  Hvorfor kim møller vil gemme alle de gamle sider i arkivet aner jeg dog ikke da der heller ikke er nogen søgefunktion på siden her, hvormed arkivet i praksis er ubrugeligt for alle andre end sideejeren selv.

  Jeg ved godt at man kan se arkivet på månedsbasis i off-topic, (efter at have opdateret siden 12-14 gange først så den kan læses) men hvem gider at lede samtlige opslag igennem for at finde frem til hvad uriasposten tidligere har skrevet om eksempelvis stine bosse, hvis man skal bruge en måned på at søge sig frem til det? Ikke jeg, og næppe heller mange andre. I praksis betyder det at alt der bliver skrevet herinde bare forsvinder af sig selv i løbet af kort tid, sikkert til stor glæde for de mennesker artiklerne handler om. Det er nok også derfor at ingen rigtig er nervøs over at blive omtalt på uriasposten, for de ved at det er forsvundet igen i løbet af et par dage.

  Det virker ekstremt kontraproduktivt i mine øjne hvis målet er at udstille sine politiske modstandere og føre arkiv over deres udtalelser/handlinger samt mediernes bias mm gennem tiden, men jeg er forlængst holdt op med at finde hoved og hale i højrefløjens måde at gøre tingene på. Jeg er enig med denne side politisk, men det med at skyde sig selv i foden er bestemt ikke noget venstrefløjen har patent på.

  Og i 2020 hvor enhver kan oprette en professionelt udseende hjemmeside via et af de mange firmaer der tilbyder denne service og har prgrammeret det hele for en på forhånd, så virker det bare ekstra vanvittigt at nogle hjemmesider stadig eksisterer i denne form, som et levn fra internettets tidligste dage. Jeg ville mene at det var på tide med en fuldstændig overhaling af både design, opsætning, og indhold, men det foreslog jeg også for 5-6 år siden, såe..

  Nogle mennesker er nok bare for konservative til at være konstruktive, hvilket også er årsagen til at venstrefløjen fører på alle områder der har med medier at gøre. Om man så kan lide at høre det eller ej.

  Kommentar by Per — 18. november 2020 @ 01:53

 53. – Per

  Stine Bosse har egen kategori.

  Søgefunktioner blev fjernet for ikke at overbelaste serveren. Det er dog relativ nemt at googlesøge på Uriasposten-domænet.

  Rykker den it-kyndige igen for OT-tråd…

  Kommentar by Kim Møller — 18. november 2020 @ 03:13

 54. Stine bosse var bare et eksempel, men hvis et søgefelt på siden overbelaster serveren er der noget virkeligt galt med det system du bruger. Det der med at skrive emnet + uriasposten på google har jeg prøvet mange gange hvor jeg har diskuteret med en eller anden klovn på internettet, er kommet i tanke om noget du har skrevet herinde, og har forsøgt at finde det igen uden held. Jeg tror også det er relativt optimistisk at satse på at google sorterer dine visninger på en fair måde, lad os bare sige det sådan. Måske endda mere optimistisk end at tro på at ham der står for din hjemmeside kan rette op på den, når han ikke har kunnet få det til at fungere i de sidste 6 år eller længere tilbage. I er alt for magelige omkring det, og derfor bliver i overhalet venstre om.

  Kommentar by Per — 18. november 2020 @ 05:14

 55. the muslim tesfaye has the danih flag because he has to, the pedophile needs to show that he is “loyal” when he is visiting legacy media. he did not get the job a mininstger because he is loyal to the danish people. he got the job because he is a muslim pedophile but he is in good company, his buddy the foreign mininster is a pedophile and rapist. how do a criminal get a job as mininster?

  why does not tesfaye pose with the rainbow flag since he is for “socialdemocratic values” (commie) equality.

  Kommentar by Erwache — 18. november 2020 @ 15:03

 56. by the way, if you want to get chills and get uncomfortable, then you watch tesfaye. one does not even have to be smart to understand that this is a garbage creep. who wants to have contact with a piece of shit and garbage with the lowest iq that lie about anything.

  Kommentar by Erwache — 18. november 2020 @ 15:07

 57. redneck — 17. november 2020 @ 10:13:

  Ja, jeg er også tilbøjelig til at se det som et forsøg på at signalere til nationalt sindede samtidig med at han ikke gør noget reelt for at deportere de fremmede.

  Kommentar by Peter Nielsen — 18. november 2020 @ 19:56

 58. Jeg går med Dannebrog på min dynejakke, der har en høj hals, der gør det muligt at få placeret flaget helt oppe i halsen, og jeg gør det udelukkende for at pisse socialister som Stine Bosse af.

  Kommentar by Henrik Gøtke — 19. november 2020 @ 08:40

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper