21. november 2020

Aia Fog om valgsvindel: “Det er meget alvorlige påstande… hvad nu, hvis der er noget om snakken?”

Personligt tror jeg ikke genoptælling og retssager giver Trump fire år mere, men i stedet for at skrige statskup, og problematisere det faktum, at mange amerikanere tror på Trumps udlægning, så ville det være mere konstruktivt at føje ham. Valg skal give legitimitet, og hvis 40-50 millioner Trump-vælgere tror der er foregået omfattende valgsvindel, så kan der kun komme en afklaring med omfattende undersøgelser. Demokraterne nøler, men hvorfor egentligt. Aia Fog kommenterer hos Den Korte Avis – Hvorfor skriver ingen statsstøttede medier om de alvorlige påstande om omfattende valgsvindel i USA?

“Læser man de statsstøttede medier har man ikke kinamands chance for at få et andet billede af den faktiske situation i Det Hvide Hus, for de leverer udelukkende en fortælling om en bindegal præsident, der mod bedrevidende klamrer sig til stolen i Det Ovale Kontor.

Ingen har fundet det værd at beskæftige sig med de opsigtsvækkende anklager, der i disse dage kommer fra Trump-lejren, anført af hans advokater: den tidligere borgmester i New York, Rudy Giuliani og ikke mindst højesteretsadvokaten Sidney Powell. … I snart en uge har Sidney Powell sagt, at resultatet af det amerikanske præsidentvalg er forkert, at Trump har vundet ‘by a landslide’ og at Demokrater i en række stater har bedrevet valgsvindel i hidtil uset omfang for at sikre Joe Bidens valg og Trumps fald. Og her taler vi ikke om døde, der står op af graven for at stemme eller folk, der har stemt i to stater, eller Black Lives Matter, der har indsamlet stemmer, nej: Sidney Powell siger, at hun og resten af Trump-staben har beviser for, at det valgsystem og de optællingsmaskiner, Dominion Voting, som anvendes i op mod 30 amerikanske delstater, er blevet brugt til at sikre Biden sejren.

Ifølge Sidney Powell har valgmaskinerne både slettet Trump-stemmer og ændret Trump-stemmer til Biden stemmer, endda mens optællingen var i gang. Dette kunne ifølge Powell lade sig gøre på grund af den software (Smartmatic), som Dominion Voting angiveligt bruger og som med anvendelsen af bestemte algoritmer groft sagt skulle kunne gøre det muligt at følge med optællingen af stemmer live – og ændre resultatet, hvis det ikke falder ud som ønsket. Softwaren skulle ifølge Powell være lavet til den tidligere diktator Hugo Chavez og brugt i Venezuela.

Sidney Powell udtalte forleden til Fox News: ‘Selvom delstaterne er dumme nok til at fortsætte og godkende stemmerne, hvor vi ved, at optællingsmaskinerne kørte og fabrikerede ændringer i afstemningsresultaterne – hvis de er dumme nok til at gøre det – så vil disse godkendelser blive tilsidesat som bedrageri. Jeg mener, vi taler om hundrede tusinder stemmesedler…’

Det er meget alvorlige påstande – og det kan jo være, at hun og Rudy Giuliani er fulde af løgn. Men hvad nu, hvis der er noget om snakken? Så står USA over for en forfatningsmæssig krise, der giver Watergate-skandalen baghjul. Og ikke nok med det: det vil være en bombe under demokratiet i USA, som vi betragter som bolværket for vestlige grundværdier og frihedsrettigheder.

Under alle omstændigheder er det en kæmpe historie, der nok fortjente at blive dækket af medierne, men ingen skriver om den.

(Eksempler på MSM-fokus: Donald Trumps hår, Mike Pences tv-flue og Rudy Giulianis sved)

Oploadet Kl. 12:44 af Kim Møller — Direkte link210 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/115146/trackback

210 Comments »

 1. Ja fakenews fokuserer Kun på uvæsentlige ting. Valgsvindel er blevet begået, og Biden´s slæng skal ud af røret.
  det er også galt i Tyskland.
  se denne video inden den bliver tage ned af tuben.

  https://youtu.be/oLxVMSsDAf4 Hentet
  Задержание Livestream von Ursprunc – Dr. Andreas Noack,(21.11.2020)

  Donna Singer
  i 1 gang siden
  Det er den tyske virkelighed. Denne harmløse mand blev angrebet og mishandlet af det tyske politi i hans lejlighed. Den ansvarlige anklager har nu indrømmet det. Det var en ulykke – siger de (haha). I Tyskland kan du nu gøre alt det – siger anklagemyndigheden. Og det gør politiet. Gud hjælper os alle. Vi er tilbage, hvor vi var i 1933! Merkels regime gør det muligt.

  Kommentar by Charles — 21. november 2020 @ 12:51

 2. OT – gå nu ind og støt op om vores helte, landmændene! Skynd jer! Jeg sprang ud ad døren uden morgenmad og stod ved gl køgelandevej og viftede m mit kæmpe dannebrog – og gjorde honnør. Flere hundrede traktorer kørte forbi, og de blinkede og dyttede og vinkede, da de så mig. Der var nogle børn med i nogle af traktorerne, fx en nuttet lille 6 årig, og han vinkede helt vildt glad til mig 😊 Jeg vinkede og gav ham tommel up! Såå fedt. Jeg var rørt over at se disse gæve mennesker. Næste personer, som regeringen vil sende politi og militær efter: OS almindelige danskere! Så kan de sætte os i karantæne i lejre. Det er DEN lov, som Mette Jung Un vil have indført. Gud bevare Danmark, og må Mette blive sat af!

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 21. november 2020 @ 12:53

 3. Valgsvindel kan sagtens lade sig gøre og bliver med sikkerhed gjort…også i Danmark!

  Ved sidste folketingsvalg lå Stram Kurs eksempelvis gennem lang tid på 2,9 % og således repræsentation på Borgen!

  Pludselig på et øjeblik faldt det til 1,9 % på én gang, ikke noget med gradvist fald!

  Næ, der var nogle svindlere, som pludselig så i øjnene, at Paludan nok ville komme ind med 4 mandater og uhadada hvad ville verden ikke sige!?!

  Jeg har ikke den mindste tiltro til embedsmænd og politikere!!!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 21. november 2020 @ 13:05

 4. Rebel News på youtube har en del interessante videoer om dominion voting du burde se møller, hvis ikke de utallige sager som sidney powell og rudy guilliani har fundet kan gøre det.

  Den korte version er at det tilsyneladende er et meget venstreorienteret firma med george soros forbindelser, et “neutralt” firma som bla gav hillary clinton økonomisk støtte i 2016, og som står for at tælle stemmerne op ved hjælp af mildt sagt suspekt software der kan ændre resultatet som de ønsker. Steven crowder bruger ca 2 timer om dagen på det hvis du vil have flere detaljer, men det nylige pressemøde fra trump holdet selv er også et fint sammendrag.

  Du burde uanset hvad unde dig selv at høre opsangen til medierne i sidstnævnte fra både rudy og især hende den unge advokat, det er virkelig smukt og i mine øjne en selvstændig artikel værd. For det kan overføres 1:1 til de danske mediers behandling af sagen.

  Kommentar by Per — 21. november 2020 @ 13:05

 5. Der ER noget om snakken. Hvis man følger med i hvordan det vælter frem med eksempler på svindel med tusindvis af stemmesedler, med optælling af stemmer i “demokratiske” områder, med brevstemmer som er blevet gemt af vejen af postvæsnet efter instruks om det……så kan man vanskeligt være i tvivl om at valget er tvivlsomt. Hertil kommer at hodja kan fortælle om særlige computer-optællingsmaskiner som har flyttet rundt på millioner af stemmer, fordi hackere har ændret computer-indstillingerne, eller fordi de af computer-leverandørerne er blevet forsynet med programmer tilpasset kundernes ønsker, i dette tilfælde “demokraternes” ønsker.

  DR og Pølletiken osv. påstår hårdnakket at Biden har vundet valget. Men har han nu det? Det vil vise sig, men først om nogle uger. Der er påstande fremme om at syv millioner stemmer er blevet “flyttet” fra Trump til Biden.

  I den forbindelse er det værd at bemærke at mens Trump kunne samle hundredtusindvis af begejstrede tilhørere til sine møder/rallyes, var der tit næsten ingen der gad møde op til Bidens tilsvarende møder.

  Kommentar by BENT A — 21. november 2020 @ 13:11

 6. # LØSRIV JYLLAND kl. 12.53: Ja, diktator Mette er gået for vidt, når hun både trodser grundloven og almindelig lovregler. Det er tydeligt at hendes holdninger til demokrati og folkestyre og ytringsfrihed er meget arrogante.

  På nettet skrives det at hun forsøgte at få politiet til at stoppe traktor-demonstrationerne. Véd ikke om det passer, men HVIS det passer, er vi jo ude i noget direkte anti-demokratisk.

  Kommentar by BENT A — 21. november 2020 @ 13:17

 7. PS: Bør vi ikke have et særskilt blog-debat oplæg om det skørte-regime vi pt. er underkastet…?!!

  Kommentar by BENT A — 21. november 2020 @ 13:29

 8. Her kan i følge demo talerne live! https://folkelighed.dk/ Øverst kører videoen

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 21. november 2020 @ 13:33

 9. ‘Mail in voting’/postkassevalg ved præsidentvalget var i forvejen udemokratisk. For når postkassen er valgstedet er stemmesedlerne ikke anonyme. De er mærket med vælgerens person identifikation. Der er heller ikke nogen kontrol af om det var en anden end vælgeren selv, der puttede stemmesedlen i postkassen og heller ikke hvor mange stemmesedler vekommende puttede i.

  Der er eksempler på indsamling af stemmesedler før valgdatoen, der bliver udfyldt af indsamleren, krydses af og underskrives med løs hånd med en krageklo og derefter puttes i postkassen. Indsamling af stemmesedler er afsløret af skjulte videooptagelser, hvor indsamleren siddende i sin bil praler og viser, hvor mange stemmesedler, han har indsamlet. Jeg tror ham jeg så pralede med at have indsamlet over 50 stemmesedler, som han ville udfylde op putte i postkassen! Sådanne forfalskede stemmesedler vil ikke kunne afsløres ved en genoptælling. (Kun måske ved, at valgmyndighederne opsøger de personer, hvis navn står på stemmesedlerne og spørger om de (ved) at de har stemt:-). Det ser jo ikke så godt ud med demokratiske briller og så kommer stemme optællingen nok også for langt ud?:-) Forfalskede stemmesedler vil i praksis næppe nogensinde blive afsløret.

  Mange stater og byer, der er styret af det Demokratiske Parti, sendte stemmesedler ud til alle, også til nogen, der var flyttet eller døde for flere år siden. Lidt komisk er der nogen, der døde for flere år siden, man kan se har stemt. Og det er jo ikke givet at alle de døde stemte på Biden?:-)

  Det Demokratiske Parti anbefalede, at man så vidt muligt overalt brugte brugte ‘mail in voting’ ved præsidentvalget. Noget som de fleste valgeksperter mente det – udover at medføre en højere valgdeltagelse -ville gavne Joe Biden og det Demokratiske parti. Det gjorde det så også.

  Kommentar by Amad — 21. november 2020 @ 13:49

 10. Der blev indgået en aftale i 2017 om at SmartMatic Software skulle bruges til et dansk e-valgssystem, der i første omgang skulle bruges ved kv21 valg.

  Den 18 November 2020, stoppede man denne aftale.

  Kommentar by KineserSnot — 21. november 2020 @ 13:51

 11. “Personligt tror jeg ikke genoptælling og retssager giver Trump fire år mere..”

  Hmmm..

  “In this special live broadcast Dark Journalist Daniel Liszt highlights that in order for Acting Defense Secretary Christopher Miller to issue his order, that Special Operations now must report directly to him, he needed to execute the power held in the JFK National Security Action Memorandum 57 (NSAM 57) designed to bypass the CIA!”
  https://www.youtube.com/watch?v=JOqeG6lE8II&t=40s

  Hvilket vil sige, at den nuværende udgave af “Operation Mockingbird” officielt nu sættes ud af spillet, og dermed er mainstream medierne sat skakmat. De kan råbe lige så tosset de vil, men de kommer ikke til at influere på den endelige afgørelse af valget, lige så lidt som de kan bestemme hvem der har vundet.

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 21. november 2020 @ 13:05.

  Fuldstændig enig. TRE partier, der alle sammen ender under spærregrænsen, med præcis 1,9% for dem alle??
  Sandsynligheden er astronomisk, er der en bro der følger med i det jeg forventes at købe dér?

  Kommentar by Kimski — 21. november 2020 @ 14:12

 12. De gamle aviser fatter ikke en hujende fis af det der sker om ørerne på dem. Hverken her i EU eller der i USA.
  Eksempelvis er debatredaktøren i Berlingske, Pierre Collignon, i dag ude at mene “Første skridt må være, at vi erkender behovet for at diskutere islam, islamismen og forbindelsen mellem de to.”
  Den debat har da vist været død siden Erdogan tog livet af den. Islam = islamisme. Så simpel er “forbindelsen” i virkeligheden.

  Kommentar by ino — 21. november 2020 @ 14:12

 13. Efter den svinske forfølgelse som Trump blev udsat for helt fra 2016, er Trump fuldt ud berettiget til at svare igen; med renter og renters rente. Om han erklæres vinder eller ej, bør han slæbe alle fra demokraternes ledende øglerede for retten. Erklæres Biden som vinder, bør han stilles for rigsretten (impeachment) sammen med Hallalery for subversive og landsforrædderiske handlinger. Så kan de lære, hvad obfuskation af landets lovligt valgte præsident indebærer.

  Kommentar by Gustav Jensen — 21. november 2020 @ 14:17

 14. der er to måneder til Biden (måske) sætter sig i Det Hvide Hus, der kan ske meget endnu. Det er ikke nok at tælle brevstemmer, der er jo det med computere der selvstændig flytter stemmer

  Kommentar by k.m. — 21. november 2020 @ 14:25

 15. TIL ALLE I DENNE TRÅD

  Sølvpapirshat
  En hat af stanniol, du kan tage på, eller en nedsættende betegnelse for en person, der er paranoid eller optaget af konspirationsteorier

  En sølvpapirshat er en hat lavet af alufolie/stanniol, som man ifører sig i det håb, at den vil beskytte hjernen mod indtrængning af stråler fra elektromagnetiske felter, tankekontrol eller forskellige typer af overvågning.

  Hatten kan foldes i forskellige former, men det understreges i instruktioner, at den skal vende den skinnende side af sølvpapiret udad, så signalerne reflekteres væk fra hovedet. En rigtigt foldet hat skal dog også have den skinnende side på indersiden, da det ifølge internettet kan holde på hjernebølgerne og gøre dem sværere at aflæse. En korrekt foldet hat vil altså både beskytte mod indtrængen af stråler udefra og beskytte mod, at folk udefra kan aflæse dine hjernebølger.

  ’Sølvpapirshat’ bruges dog oftest som en nedsættende betegnelse for personer, der giver meninger til kende som opfattes som paranoide eller konspiratoriske. Hatten kan antage forskellige former og blev såvidt vides nævnt første gang i en science-fiction novelle af Julian Huxley fra 1927, hvor sølvpapirshatte skulle blokere for telepati:

  »Vi havde opdaget, at metal var relativt uigennemtrængeligt for den telepatiske effekt, og havde forberedt en slags prædikestol af tin, som vi kunne stå bag ved, mens vi gennemførte eksperimenterne. Dette kombineret med hætter af metalfolie reducerede virkningerne på os enormt«.

  I den nuværende kultur for masseovervågning i det digitale såvel som det fysiske rum fungerer sølvpapirshatten stadig som inspiration til nye former for beklædning, der kan beskytte individer mod overvågning.

  En britisk kunstner er begyndt at sælge burkaer i et metallisk materiale, der blokerer mod overvågning via infrarød stråling, som eksempelvis droner kan bruge til at finde frem til sine bombemål. Andre lignende beklædninger af æsker kan bruges til at blokere for mobilsignaler, hvis man i en given situation ikke vil have sin position afsløret.

  Den videnskabelige forklaring på, at en sølvpapirshat skulle hjælpe på noget som helst, er, at det fungerer som et såkaldt Faraday-bur, hvor det materiale, som hatten er beklædt med beskytter det inde i ’buret’ eller rummet mod elektromagnetiske stråler. En teknik som for eksempel anvendes i elevatorer og mikrobølgeovne.

  Der er dog meget, der tyder på, at sølvpapirshatten fungerer bedre som metafor end som hat, der skal give beskyttelse. For forskellen på en hat og et Faraday-bur er blandt andet, at en hat ikke dækker hele det område, som skal beskyttes.

  Studerende på Massachussets Institute of Technology har endvidere undersøgt tre forskellige sølvpapirshattedesigns – den klassiske, fezen og centurion – for, om de var i stand til at blokere for forskellige radiofrekvenser. De udstyrede en person med en tolags sølvpapirshat og sendte signaler fra en radioantenne til en modtager på henholdvis et bart hoved og en person iklædt sølvpapirshat.

  Hjelmene beskyttede mod radiobølgerne i det meste af spektrummet, men forstærkede signalet for andre – heriblandt dem i 2,6 ghz- og 1,2 ghz-spektrummet, der bruges til blandt andet satelitter og mobiltelefoner. Et fund, der får de studerende til at konkludere, at »den nuværende hjelmdille sandsynligvis er blevet fremmet af regeringen«.

  Det store spørgsmål, som Moderne Tiders Encyklopædi har tænkt over i månedsvis, er så, om man skal tro på forskningen og tage hatten af. For er det ikke netop det, den gerne vil have os til at gøre?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 21. november 2020 @ 14:58

 16. Manisk. -, -e,
  1. (Medicin;) opstemt og rastløst aktiv på en (sygeligt) hektisk måde.

  2. Stærkt (eller tvangsmæssigt) optaget af noget bestemt.

  Hvis man har en mani, er man sygeligt opstemt, har øget hastighed af tanker og tale, overdreven stor selvtillid og er i høj aktivitet. Hvis man har haft flere manier eller mindst én mani, og en eller flere depressioner, kaldes tilstanden bipolar lidelse.

  Klaphat. -ten, -te, -tene.
  1. Filtkasket på hvis puld der er fastsyet to hænder, der med et snoretræk kan bringes til at klappe. Oprindelig i de danske farver, rød og hvid, og brugt af tilskuere under især fodboldlandskampe.

  2. høj, sort herrehat hvis puld ved hjælp af en fjedermekanisme kan trykkes sammen.

  3. Fjols, idiot, dumrian, dummerhoved, dummernik, tåbe, kvaj, klokker, klovn, kegle, fjog, skvadder, klodrian, skvadderhoved, skvaddernosse, hundehoved, båtnakke vrøvlehoved, sludrehoved, skovl, spade, nød, høved, torsk, klaptorsk, torskehoved, kvabtorsk, og endeligt jubelidiot.

  Kommentar by Kimski — 21. november 2020 @ 15:36

 17. Narcissistisk personlighedsforstyrrelse

  Sådanne personer er ekstremt selvoptagede. I lighed med den såkaldt histrioniske personlighedsforstyrrelse (se nedenfor) søger de opmærksomhed og ros

  De er udnyttende, har forestillinger om deres egen storhed, har manglende evne til indlevelse (empati) og nedvurderer generelt andre
  De overdriver egne præstationer og betydning. De forventer, at andre skal anerkende dem som værende en ener
  De udvælger deres venner meget omhyggeligt, fordi de mener, at ikke hvem som helst er værdig til deres venskab
  De er optagede af at gøre et godt førsteindtryk, men har vanskeligt ved at opretholde langvarige venskaber eller forhold
  De er som regel ikke interesseret i andres følelser, og udnytter gerne andre

  https://www.sundhed.dk/borger/patienthaandbogen/psyke/sygdomme/oevrige-sygdomme/personlighedsforstyrrelser/

  Kommentar by BE — 21. november 2020 @ 15:43

 18. Kommentar by BE — 21. november 2020 @ 15:43.

  Bravo!
  https://giphy.com/gifs/standing-tODygE8KCqBzy

  Kommentar by Kimski — 21. november 2020 @ 15:48

 19. Manisk

  Klaphat

  Narcissistisk personlighedsforstyrrelse

  Præcist. You nailed it.

  Donald John Trump er alle tre. På samme tid. Som et Kinder æg, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 21. november 2020 @ 16:00

 20. KIMSKI 15.36: Fin liste, men de fleste af disse ord bruges om mandlige tosser. Findes der en tilsvarende liste over kvindelige ditto?

  Kommentar by BENT A — 21. november 2020 @ 16:08

 21. Forstår ikke hvorfor nogle danskere mener at TRUMP er alt muligt negativt. Har de argumenter for det, eller har de ladet sig indoktrinere af DRs fire år lange hetz mod Trump?

  Kommentar by BENT A — 21. november 2020 @ 16:11

 22. Trump er klart den bedste amerikanske præsident i min levetid og den mest udskældt og latterliggjorte af mainstream medier(mon der er en sammenhæng?).
  Naturligvis tager samme mainstream medier ikke hans påstande seriøst. Jeg har fundet popkornene frem og sidder klar hvis det skulle lykkedes ham at bevise påstande eller afvise sene/mistænkelige stemmer i stor stil, i så fald er det chance for et show af den anden verden

  Kommentar by Sorte Smølf — 21. november 2020 @ 16:22

 23. Hvad vil du have som præsident i USA?
  1) En manisk klaphat med narcissistisk personforstyrrelse? Men en som kan sparke r..
  2) En senil gammelfar med udløbsdato overskredet, flere blodpropper i hjernen, hjerteflimmer og vrøvlende liderbuk?
  Hvis nr. 2 bliver taget af fanden, overgår hans job til en rablende socialistkamel med en beskidt kæft og fortid som kapitalistlakaj. Hun må aldrig få adgang til atomknapperne.

  Kommentar by Gustav Jensen — 21. november 2020 @ 16:30

 24. Kommentar by NotariusUmulius — 21. november 2020 @ 16:00.

  Jeg tror du glemte at tilføje et ‘øv-bøv’, for ligesom at få fastslået niveauet du valgte at bevæge dig ned på dér.

  Er du nu helt sikker på, at du ikke skal finde dig en sut, Mao’s lille røde, og et safe space, for du argumenterer som en af de typer?

  Det er jo helt utroligt, hvad der sådan dukker op til overfladen, bare man prikker lidt til dig, lol.

  Kommentar by Kimski — 21. november 2020 @ 16:37

 25. Med logaritmer og programmer der kan få enhver computer til at give det resultat man ønsker, er valget i USA BLEVET FORFALSKET! Det er nærmest 100 procent sikkert. Flere millioner stemmer er blevet manipuleret.

  Men her lidt i kl. 17 har DRs P1 en nar til at “forklare” os at Biden er sikker vinder, selvom intet endnu er sikkert.

  Men selvom valget i USA er spændende, så lad os huske på at Christiansborg er ved at GØRE KÅL PÅ DANMARK OG DANSKERNE!! Vi bør ikke lade os aflede af MSMs kampagner om hvad der foregår i fjerne lande eller på co2-området. MSM er ude på at narre os til at tænke på noget andet end den snigende ødelæggelse af vores frihed, livsgrundlag og fremtid.

  Kommentar by BENT A — 21. november 2020 @ 17:12

 26. ….selvom intet endnu er afgjort og helt sikkert, for en stor magtkamp er i gang, og lyssky tricks er der ingen mangel på.

  Kommentar by BENT A — 21. november 2020 @ 17:15

 27. Trump vinder og får 4 år mere

  Kommentar by Johnson — 21. november 2020 @ 17:24

 28. Ref. Guiliani:

  Af en eller anden grund er det latterligt urkomisk, hvis en ældre mand gerne vil bevare sin naturlige hårfarve, og hjælper den lidt på vej.

  Mens det er attråværdigt og helt naturligt, når kvinder bruger milliarder på farvning, striber, forlængelse mmm.

  Kommentar by Bastardo — 21. november 2020 @ 17:42

 29. Når selv Tucker Carlsson går i rette med Sidney Powell, er det nok tiden til, at pakke sølvpapirshatten sammen.

  https://www.google.com/amp/s/www.foxnews.com/opinion/tucker-carlson-rudy-giuliani-sidney-powell-election-fraud.amp

  Carlsson der i øvrigt nævnes som emne til hovedværtsrollen på det måske kommende “Trump tv”.

  Der udover kommer Aia Fog selvfølgelig med halve vinde når hun påstår, at “Ingen har fundet det værd at beskæftige sig med de opsigtsvækkende anklager, der i disse dage kommer fra Trump-lejren, anført af hans advokater: den tidligere borgmester i New York, Rudy Giuliani og ikke mindst højesteretsadvokaten Sidney Powell”

  Det er bare, at Google “Sidney Powell valg stemmer” så kommer der i læssevis af artikler fra danske msm medier om Sidney Powell og Trump lejrens anklager. Ja googler man uden de danske gloser “valg og stemmer” kommer der i tusindvis af udenlandske msm artikler om selvsamme anklager.

  Så kort sagt noget løgnagtigt vrøvl fra Aia Fog som ALTID!

  Kommentar by Jack Achaius — 21. november 2020 @ 17:45

 30. “Under alle omstændigheder er det en kæmpe historie, der nok fortjente at blive dækket af medierne, men ingen skriver om den.”

  Ingen burde være overrasket over at main-stream medierne ikke skriver om det, det er fuldstændig som forventet. De formidler ikke (længere) nyheder, de leverer politisk propaganda for globalisterne.

  Kommentar by Peter Nielsen — 21. november 2020 @ 17:46

 31. Peter Nielsen

  Men det gør de jo! MSM skriver i læssevis af artikler om Trump lejrens anklager og påstande. De danske medier skriver også om det !

  letmegooglethat.com/?q=Sydney+Powell+

  Kommentar by Jack Achaius — 21. november 2020 @ 17:53

 32. Trump er klart den bedste amerikanske præsident i min levetid og den mest udskældt og latterliggjorte af mainstream medier(mon der er en sammenhæng?).
  Kommentar by Sorte Smølf — 21. november 2020 @ 16:22

  Klart en sammenhæng. Der er KUN problemer for massemedierne, når en republikaner bliver valgt. Så køres der 4 års kampagnehetz, hvor alt muligt gøres til det negative. Der bliver aldrig hetzet mod en Democrat.

  Fint illustreret med de 3 billeder, “Eksempler på MSM-fokus”

  Uansvarlige “journalister” elsker sådanne petitesser, forstyrrer deres perfekte billede af deres egne idoler, som aldrig gør noget forkert. Clinton ej heller, mærkeligt vi aldrig har hørt om en republikansk præsident opføre sig så sexistisk!!

  Kommentar by tavsen — 21. november 2020 @ 18:03

 33. Kommentar by Kimski — 21. november 2020 @ 16:37

  Altså, der er crazy og så er der craaaaaaaazzyyyy.

  Helt ærligt, Kimski, du er rimeligt velformuleret og uden stavefejl, så jeg ved, der er kognitive forbindelser i din øverste etage, men selv jeres elskede FOX News Channel—der lige nu sender lige fra Demo for Trump i Atlanta—har forlængst erkendt vinderen Biden og tituleret ham President-Elect hver dag. Også lige nu, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 21. november 2020 @ 18:10

 34. Men det gør de jo! MSM skriver i læssevis af artikler om Trump lejrens anklager og påstande. De danske medier skriver også om det !

  Kommentar by Jack Achaius — 21. november 2020 @ 17:53

  Der skal 7 til mange.
  I den sidste uge fremkommer KUN 5 artikler fra de statsstøttede medier. Resten er de frie netmedier

  https://www.google.dk/search?q=Sidney+Powell+valg+stemmer&cr=countryDK&tbs=qdr:w,ctr:countryDK&ei=SEm5X87ENKXLrgSW7p_4BQ&start=0&sa=N&ved=2ahUKEwjOiPDzj5TtAhWlpYsKHRb3B184ChDy0wN6BAgJEEA&biw=632&bih=273#spf=1605978452337

  Kommentar by tavsen — 21. november 2020 @ 18:12

 35. Det er jo ikke normalt på dette tidspunkt at tro eller tænke, at Trump fortsætter i Det Ovale Værelse den 20. januar 2021, det er bare batshit crazy tankegang, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 21. november 2020 @ 18:13

 36. OT: 1300 TRAKTORER har i dag i København og Århus demonstreret mod Mette Fs SKANDALØSE HÅNDTERING AF MINK-BRANCHEN OG NORDJYLLAND og 15.000-25.000 arbejdspladser. Mette F brugte ikke fem minutter på at tænke sig om, men trykkede bare på panik-knappen.

  Hun har optrådt som en egenrådig og uvidende diktator, har ikke villet høre på andre, har ikke villet samarbejde med andre, og har udstedt ordrer hvis konsekvenser hun ikke kunne overskue.

  Sjældent eller aldrig har man set en statsminister dumme sig så enormt, at det fra den ene dag til den næste kostede samfundet 40-50 MILLIARDER kroner i tab.

  Og selv da det blev lysende klart at der var tale om ulovligheder, fremturede man.

  Nu taler man om undersøgelser der kan vare i årevis. Det der er brug for er en undersøgelse i løbet af få uger. Resultater om 3-5 år er værdiløse.

  Iøvrigt: Hvorfor har man ikke forlængst givet stemmeret til alle mink,
  husdyr og kæledyr? Så ville politikerne ikke have behandlet dem så respektløst. Og nu vil veganerpartiet have alle grise, køer, heste, ænder, gæs og trækfugle aflivet. Og partiet kræver en sikkerhedszone på 7800 km omkring enhver fugl der ikke kan fremvise en negativ corona-test. Hvad bliver det næste?

  Man kan være bange for at Mette F er i gang med at realisere “Animal Farm” hvor alle dyrene blev udryddet, hvis de var politisk ukorrekte.
  Eller er det “Kammerat Napoleon” der er hendes drejebog?

  Kommentar by BENT A — 21. november 2020 @ 18:28

 37. @ BE 15:43 + Kimski 15:36

  Toooooooooooooooor :)

  Jeg tror også at Donald Trump vinder efter en tur i retten. Det kan ske på et par forskellige måder.

  Hvis det bliver bevist at “demokraterne” har medvirket til valgsvindel i stor stil eller der bliver fundet tilstrækkelig mange Trump-stemmer ved eftertællingerne.

  Muligt det er ønsketænkning men hvis “demokraterne” slipper let hen over de sidste 4 års vanvittige påstande og hetz mod Donald Trump så vil hvert eneste valg i den frie verden være skydeskive for alle mulige former for valgsvindel i fremtiden.

  Men, ligegyldigt hvor meget MSM, Dansk som udenlandsk, forsøger at tromle Donald Trump så fik han cirka havldelen af stemmerne så virkeligheden er ikke så simpel som MSM forsøger at opstille det.

  Halvdelen af USA ELSKER Donald Trump. Positiviteten er Donald Trumps skarpeste våben.

  Kommentar by Santor — 21. november 2020 @ 18:48

 38. Så nedlæg Electoral College og lav Popular Vote istedet for ligesom i Danmark, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 21. november 2020 @ 19:00

 39. Det er ikke 99 % sikkert der var valgsvindel. Det er 100 % sikkert, og Sidney Powells helt korrekte forklaringer på pressemødet er afsløret på flere forskellige uigendrivelige måder. Her en af dem hvor jeg hellere må gengive en del af selve teksten, som hurtigt kan blive bortcensureret, hvis værten for hjemmesiden får besked om at gøre det oppefra.

  Her et statistisk bevis for valgsvindel i Michigan i henhold til Benfords Lov:

  https://newstarget.com/2020-11-13-benfords-law-proves-biden-didnt-win-election.html

  Though many are unfamiliar with it, Benford’s law is a computational system that has been used time and time again to unearth election fraud. It was used in the 2000 and 2004 presidential elections, for instance, as well as in the 2003 California gubernatorial election. It has also been admitted as evidence in criminal cases at the federal, state and local levels.

  When plugging in data straight from the city of Detroit’s election results page, for instance, Benford’s law shows that something very unnatural occurred on the Biden side, while Trump’s side showed a natural distribution of votes.

  In laymen’s terms, Biden’s vote totals do not make any logical sense apart from fraud. Using Benford’s law calculations, his final numbers in Michigan do not match at a 99.999% significance level, meaning they are obviously and almost undeniably fraudulent.

  While a legitimate election would show a relatively even distribution of votes within the Benford’s law model, the 2020 election prominently shows an anomalous distribution of votes for Biden, even as Trump’s votes followed a normal distribution pattern that is suggestive of legitimacy and honesty.

  “I conducted a Chi-test comparing Michigan’s precinct vote counts to Benford’s law and found that Biden/Harris votes returned a 0.000017% (statistically significant, especially with a very large sample) whereas Trump/Pence votes returned a score of 53.059791% and whilst looking at my data set I noticed there were 0 write-in votes in Michigan,” wrote an alt media reader who conducted these calculations himself using a Benford’s law spreadsheet.

  Kommentar by perhag — 21. november 2020 @ 19:02

 40. Kommentar by perhag — 21. november 2020 @ 19:02

  Hvorfor kører FOX News Channel ikke BENHÅRDT på Benford’s Law 24 timer i døgnet, syv dage om ugen, hvis den beviser 100 procent sikkert, Trump har vundet, og at Biden har tabt præsidentvalget?!?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 21. november 2020 @ 19:07

 41. HVIS UMULIUS brugte lidt tid på at studere de mange afsløringer af valgsvindel og de mange falske beskyldninger mod Trump, ville umulius måske komme til at se anderledes på valget og Trump.

  Kommentar by BENT A — 21. november 2020 @ 19:17

 42. Den er helt gal med Trump nu…

  Trump Using Last Days to Lock in Policies and Make Biden’s Task More Difficult

  At a wide range of departments and agencies, Mr. Trump’s political appointees are going to extraordinary lengths to try to prevent Mr. Biden from rolling back the president’s legacy

  By Michael D. Shear
  Nov. 21, 2020, 1:00 p.m. ET

  WASHINGTON — Voters have decided that President-elect Joseph R. Biden Jr. should guide the country through the next four years. But on issues of war, the environment, criminal justice, trade, the economy and more, President Trump and top administration officials are doing what they can to make changing direction more difficult.

  Mr. Trump has spent the last two weeks hunkered down in the White House, raging about a “stolen” election and refusing to accept the reality of his loss. But in other ways he is acting as if he knows he will be departing soon, and showing none of the deference that presidents traditionally give their successors in their final days in office.

  During the past four years Mr. Trump has not spent much time thinking about policy, but he has shown a penchant for striking back at his adversaries. And with his encouragement, top officials are racing against the clock to withdraw troops from Afghanistan, secure oil drilling leases in Alaska, punish China, carry out executions and thwart any plans Mr. Biden might have to reestablish the Iran nuclear deal.

  In some cases, like the executions and the oil leases, Mr. Trump’s government plans to act just days — or even hours — before Mr. Biden is inaugurated on Jan. 20, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 21. november 2020 @ 19:49

 43. Trump er det bedste forsvar mod Islam, men Umulius angriber ham som en blodtørstig hyæne
  Hvad skal vi så med “forbyd Islam i Danmark”

  Manisk

  Klaphat

  Narcissistisk personlighedsforstyrrelse, passer bedre på Umulius end Trump. Nogen har det med at projicere egne dårlige egenskaber over på andre

  Kommentar by k. m. — 21. november 2020 @ 20:18

 44. Kommentar by NotariusUmulius — 21. november 2020 @ 18:10.

  “men selv jeres elskede FOX News Channel..”

  Hvad fanden snakker du om, mand?
  Jeg har flere gange fremhævet her på UP, at jeg ikke er specielt pro-Trump. Spørgsmålet er, om jeg overhovedet kan karakteriseres som decideret højreorienteret, efter de ‘normale’ definitioner, der var fremherskende før vi tillod det ekstreme venstre at diktere sådan noget.

  Men hvad jeg i hvert fald 100% sikkert ikke er, er tilhænger af en pædofil, dement, sexualforbryder, der er involveret i korruption på et Hillary Clinton niveau, og vil være endnu en amerikansk katastrofe i det Hvide Hus, i en efterhånden lang række af den venstreorienterede slags.

  Dét politiske segment er simpelthen alt for begejstrede for at føre “humanist-krige”, hvis eftervirkninger så lander i vores forhave, i form af stammefolk og fanatiske indavlseksperimenter, til at det er noget jeg KAN støtte.
  Den amerikanske venstrefløjs-elite tjener i dag generelt kun krigsindustrien, fordi de har for travlt med at sælge ud til russerne/kineserne, og ikke er i besiddelse af den fornødne kreativitet til, at skabe arbejdspladser på anden måde.

  Og med tanke på, hvor lidt begejstret du selv er for muslimer, så finder jeg det ekstremt selvmodsigende, at du bakker op om en karriere-politiker, der ikke har formået at gøre sig bemærket med andet end den totalt ensidig VAWA lov i de sidste 47 år. Og som stensikkert kommer til at fortsætte hvor Clinton/Obama regeringerne slap, simpelthen fordi manden ikke ejer format til andet, hvilket vil betyde endnu flere muslimer på Europæisk jord.

  Nu du selv nævner de kognitive forbindelser i den øverste etage, (hvilket i dit tilfælde åbenbart er den lettere defekte afart), ikke?

  Kommentar by Kimski — 21. november 2020 @ 20:26

 45. Biden og demokraterne har opført sig ligesom Adolf H. og nazisterne ved det tyske valg til Reichstag i 1933 – svindel og humbug med påsatte brande, snigmord og trusler.
  Demokraterne kan forvente fuld payback for deres 4 års tilsvining af en lovlig valgt præsident. Demokraterne smed alt i vejen for præsidenten i form af sladder, bagtalelser, falske anklager og beskidt muldvarpesabotage – vel at mærke med et hensynsløst svinsk MSM til støtte og tusinder af luderjournalisters medløben over hele verden.
  Biden og demokraterne såede vind og nu høster de storm. Taber Biden sit svindelvalg kan man kun sige “good riddance to bad rubbish”.

  Kommentar by Gustav Jensen — 21. november 2020 @ 20:30

 46. Til NotariusUmulius:
  Fox News er generelt under efterretningstjenestekontrol, og selv hvis Tucker Carlson og andre måske har lov at arbejde frit, så er det ikke sikkert de har set netop det bevis for valgsvindlen.

  Sidney Powell nævnte i øvrigt at en sladrehank fra Smartmatic eller Dominion har afgivet erklæring om hvordan programmeringen af optællingen er foregået. Jeg har også fundet at det er regnet ud hvor mange stemmer er flyttet. Da jeg ikke selv kan gennemskue regnestykket garanteres ikke for rigtigheden:

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/breaking-exclusive-analysis-election-night-data-states-shows-millions-votes-either-switched-president-trump-biden-lost/

  Here are the (unaudited) results by state:

  The Chart Lists Votes Switched from Trump to Biden and Votes That Were Lost by Trump
  Switched Votes Lost Votes
  Dominion Systems
  Pennsylvania 220,883 941,248
  New Jersey 80,242 20
  Florida 21,422 456
  Michigan 20,213 21,882
  New York 18,124 623,213
  Georgia 17,407 33,574
  Ohio 14,965 5,102
  Virginia 12,163 789,023
  California 7,701 10,989
  Arizona 4,492 0
  Minnesota 2,766 195,650
  Tennessee 2,330 0
  Louisiana 2,322 0
  Illinois 2,166 54,730
  Wisconsin 2,078 3,408
  Colorado 1,809 0
  Utah 1,627 0
  New Hampshire 973 116
  Iowa 938 477
  New Mexico 268 4,610
  Missouri 0 20,730
  Nevada 0 0
  Alaska 0 0
  Washington 0 0
  Hawaii 0 0
  434,889 2,705,228
  Kansas and Texas use Premier Election Solutions, Owned by Dominion
  Texas 14,954 30,557
  Kansas 1,674 2,154
  16,628 32,711
  Election Systems & Software
  Nebraska 30,086 50
  Kentucky 8,129 23,849
  Arkansas 3,664 20,748
  South Carolina 2,779 2,119
  Montana 2,330 1,276
  South Dakota 1,347 1
  North Dakota 234 681
  Maryland 203 0
  North Carolina 0 15
  District of Columbia 0 0
  48,772 48,739
  Unknown Systems
  Connecticut 3,834 272
  Massachusetts 3,613 51
  Oregon 2,557 0
  Alabama 1,170 408
  Mississippi 355 0
  Maine 271 35
  Rhode Island 6 13
  West Virginia 0 78,300
  Idaho 0 0
  Oklahoma 0 0
  Indiana 0 0
  Delaware 0 0
  Vermont 0 0
  11,806 79,079
  OVERALL TOTALS 512,095 2,865,757
  Based on this initial analysis over 500,000 votes were identified that were switched from President Trump to Joe Biden.

  Kommentar by perhag — 21. november 2020 @ 20:40

 47. Kommentar by NotariusUmulius — 21. november 2020 @ 19:49.

  Og så bruger du gudhjælpemig Michael D. Shear fra New York Times som kildemateriale for din agitation. /ryster langsomt på hovedet…

  Det er jo simpelthen chokerende for sådan en som mig at opdage, at du tilsyneladende overhovedet ikke undersøger dine kilder, og dermed også deres eventuelle personlige agenda i det de skriver.

  Synes du selv at ordbrugen “raging about a “stolen” election” vidner om en objektiv holdning til det han skriver om, eller lyder det mere som en sætning man ville bruge, til at beskrive en lomme-diktator i et sydamerikansk kommunistisk regime?

  “New York Times – Forming the public opinion unabated for the past 60 years. Lying to you, is what we do”.

  Tsk-tsk, umulius, det er jo direkte pinligt, det der..

  Kommentar by Kimski — 21. november 2020 @ 20:44

 48. https://twitter.com/GregOnTheRight/status/1329881381388869635

  Kommentar by FranklyFrank — 21. november 2020 @ 20:46

 49. Men mener valgsvindels-eksperterne, at svindelen kun er gået den ene vej?

  Kommentar by Gunnar Biering — 21. november 2020 @ 21:00

 50. Kan nogle af de her østeuropæere ikke skride hjem så det bliver letter for danskere at få arbejde i landbruget?

  Kommentar by Johnson — 21. november 2020 @ 21:04

 51. Ang. manglende beviser.

  Så ville det da være snotdumt at lægge beviser frem FØR man er forpligtiget til det. Hvorfor give modstanderen mulighed for at afstemme deres svar før selv retssagen. Hvis de kan snyde ved et valg så er der 100% chance for at de vil gøre det ved en retssag.

  Derfor er der IKKE fremlagt direkte beviser endnu!

  Kommentar by Santor — 21. november 2020 @ 21:22

 52. Tror mange af jer glemmer at TRumps valgsejr i 2016 også var meget snæver. Man må tage det onde med det gode. eller omvendt.
  Det som taler for at det er ok at Biden vandt er jo at Demokraterne tabte en del i kongressen ( godt nok hjulpet af gerrymandering) hvilket jo siger at nogle vælgere godt ville af med Trump , men ønsker en mere konservativ politik.

  Kommentar by Niels — 21. november 2020 @ 21:47

 53. Følg med hos Hodja som det bedste sted på dansk at læse om valgsvindlen. Der er desuden en gennemgang af Obamagate/Spygate, som dog er givet overskriften Russiagate, lidt forvirrende for de mange danskere som stadig tror på medie- og efterretningstjenesteløgnen om Trump og Rusland.

  Den groteske valgsvindel fra Den Dybe Stat var de næsten tvunget til for ikke at få afsløret landsforræderiet og de øvrige misgerningerne fra den sag.

  Snyderiet med valgmaskinerne, som Danmark heldigvis netop har afvist at bruge, hørte jeg allerede om ved valget i 2016. Det var derfor Broward i Florida og flere andre steder undlod at rapportere om deres valgresultat indtil det stod klart at Trump havde vundet uanset om de lod 100 % af stemmerne gå til Clinton de udvalgte steder. Denne gang havde demokraterne og deres bagmænd så forberedt gigantisk valgsnyd.

  Her en artikel fra 2016:

  https://www.worldtribune.com/flashback-soros-linked-firm-used-in-venezuela-supplied-voting-machines-to-16-states-in-2016/

  Kommentar by perhag — 21. november 2020 @ 21:54

 54. BT’s seneste artikel fra pressekonferencen om historisk valgsnyd i usa, under overskriften “hævder at have løst mysteriet” på forsiden af avisen. Får vi nu endelig at vide hvad der er sket i forhold til de mange anklager og vidneerklæringer om valgsvindel, i en sag der potentielt kan være langt større end watergate? BT har sat alle mand på sagen, og har efter lang tids hårdt arbejde fundet frem til dette: https://www.bt.dk/udland/trumps-advokat-endte-i-bizarre-scener-derfor-bloedte-hans-haar

  Hvorfor de får mediestøtte er mig en gåde.

  Kommentar by Per — 21. november 2020 @ 22:11

 55. Det absurde er jo, at sølvpapirshatte sidder de netop med dem som sluger MSMs evindelige løgne, det siger da sig selv. En sådan hat er passende for den, der ukritisk sluger alt han eller hun hører og det er netop tilfældet med 90% af den danske befolkning. Selvfølgelig er der foregået valgfusk, det var enten denne metode for at fjerne Trump eller at dræbe ham som med JFK. Desværre er folk stadig så håbløs naive, at deres fantasi ikke rækker særlig langt udover den blinde tiltro til MSM. Det vrimler angiveligt med beviser mod Biden, der selv har indrømmet (senil som han tydeligvis er) at de snyder. Hans egen man i truppen, Ron Klain, indrømmede tilbage i 2014 at valg i USA er ‘rigged’, det gider MSM naturligvis heller ikke omtale for alt skal være anti Trump. Men modsat Kim Møller, er jeg ret sikker på Trump rider stormen af og bliver siddende, ingen retfærdig domstol kan lade så megen åbenlys snyd gå ustraffet hen. Da ville USA blot være en bananrepublik. I går i DR2s Deadline, var i øvrigt de to unge ultrarøde Mikkel Andersson og Jakob Nielsen inde med opskruet Trump had og argumenter helt uden hold i virkeligheden. Men dette er jo standarden på DR2.

  Kommentar by LarsB — 21. november 2020 @ 22:18

 56. @ Niels — 21. november 2020 @ 21:47

  Ingen tvivl om at et valg er et valg og når det er overstået finder man en vinder og det skal respekteres, den er jeg helt med på.

  Nu er der så rejst tvivl om valget er foregået på ærlig vis. Det SKAL undersøges.

  Når valget 2016 var tæt kunne man jo påstå at det var fordi “demokraterne” ikke havde deres valgsvindel helt på plads på daværende tidspunkt. Man kunne jo påstå så mange ting og det gjorte “demokraterne” i hele 4 år UDEN der blev påvist noget ujævnt i Trumplejeren.

  Kommentar by Santor — 21. november 2020 @ 22:56

 57. Who will win the presidential cup? | Sammy J (S3 Ep 40)
  https://www.youtube.com/watch?v=4v8ZhN-djhI 326.905 visninger 4. nov. 2020

  Kommentar by tavsen — 21. november 2020 @ 23:12

 58. Når der er beviser på valgsvindel så er der valgsvindel, så simpelt er det. Og det er kun Fake News og deres følgere som er syge nok til at påstå det modsatte.

  Kommentar by piphans — 21. november 2020 @ 23:25

 59. de to unge ultrarøde Mikkel Andersson og Jakob Nielsen inde med opskruet Trump had og argumenter helt uden hold i virkeligheden. Men dette er jo standarden på DR2.

  Kommentar by LarsB — 21. november 2020 @ 22:18

  Var Mikkel Andersson ikke den ekstreme højrefløjs sidste meste håb for en højreorienteret modvægt til ræverøde Danmarx Ramadanradio og Pølletiken og resten af Lamestream Media eller er Kontrast og Andersson nu også ultrarøde?!?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 21. november 2020 @ 23:50

 60. sidste, bedste håb…

  Kommentar by NotariusUmulius — 21. november 2020 @ 23:51

 61. UPDATE: Johannes Kinckel, der er Katrine Dirckinck-Holmfelds tiptiptipoldefar har både købt og solgt slaver

  Den netop bortviste institutleder fra Det Kongelige Danske Kunstakademi, Katrine Dirckinck-Holmfeld, har indrømmet, at det var hende, der skubbede busten af Frederik V i Københavns Havn. Samtidig viser dokumenter fra Rigsarkivet og Dansk Adels Aarbog imidlertid, at en af hendes egne forfædre holdt slaver på St. Croix i Dansk Vestindien.

  »Det er klar dokumentation for, at Johannes Kinckel (Katrine Dirckinck-Holmfelds tiptiptipoldefar, red.) har både købt og solgt slaver. Det er registreret til pantebogen, som var en slags tinglysningsbog, hvor myndighederne registrerede, hvem der har pant i hvilke ting, og da slaver også var en form for ejendom, der kunne sælges og pantsættes, blev pant i slaver også registreret,« siger Erik Gøbel, der er tidligere seniorforsker på Rigsarkivet og ekspert i Dansk Vestindiens historie,

  Anna von Lowzow, der er formand for Dansk Adels Forening, mener, at man godt kan protestere mod kolonisering, selv om en af ens forfædre har været en del af den samme kolonisering. Men Katrine Dirckinck-Holmfeld burde starte med at protestere mod sig selv i stedet for at ødelægge andres ejendom, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 22. november 2020 @ 00:00

 62. Der er over 74 mio. stemmer på Donald Trump. Lidt flere end, hvad hr. Møller går og tror.
  Når valgsvindlen er bevist bliver det ikke et sp. om, hvem der bliver præsident, men hvor længe Donald Trump fortsætter.

  Kommentar by Iznogut — 22. november 2020 @ 00:36

 63. Så stikker luder-journalisten sit grimme fjæs frem og bliver udstillet i skarpt lys.
  Umuligussen forsøger at blæse og have mel i munden, men hans indtægt er ikke sikret, hvis han ikke nedgør præsident Trump og messer med på 4AM talking points.
  Gunnar Biering er stadig et gabende sort hul af konkret viden om virkeligheden. Han burde slukke sit tv og tænke selv.

  Kommentar by Iznogut — 22. november 2020 @ 01:01

 64. Når Sidney Powell siger, at præsident Donald Trump vandt valget “in a landslide” og med mere end 80-100 millioner stemmer, så er det ikke grebet ud af den blå luft.
  Hun ville aldrig udtale noget, som hun ikke kan bevise.
  Hvis du ved, hvorfor Mark Esper blev fyret, så ved du også, at alle elektroniske beviser for valgsvindlen er sikret af Forsvarsministeriet (DoD).

  Kommentar by Iznogut — 22. november 2020 @ 01:07

 65. DET MEST SANDSYNLIGE er at Trump har fået flest stemmer, nok mindst et par millioner flere end Biden. Men “demokraterne”……. som ikke er spor demokratiske, men så røde at de går ind for Lenins og Stalins “elite”-styre frem for folkestyre…….vil gøre alt for at spænde ben for Trump. Det vil måske lykkes for dem, men pt. er det mest sandsynlige at det IKKE vil lykkes at få Biden ind i det hvide hus. Hvis Biden ikke ville blive en katastrofe for USA og Vesten, ville Kamel-damen stensikkert blive det. Hvis de to installeres i det hvide hus, har vi set det sidste frie og ægte valg i USA i dette århundrede. Eller der bliver borgerkrig.

  Her i Danmark afgøres valgene i indenrigsministeriet. Foregår det under transparente og betryggende former?? Og hvorfor egentlig er Stram Kurs blevet blokeret?? Vil det samme ske for Hard Line??

  Hvordan går det iøvrigt med det danske forsvar, som nu er i den sørgeligste forfatning siden 9. april 1940. Som krigen mellem Tyrkerne og muslimerne på den ene side, og det kristne Armenien på den anden side, lykkedes det de angribende islamister at vinde stort på slagmarken, ved brug af et betydeligt antal fjernstyrede droner med bomber og raketter. Er det mon noget som har fået nogen klokker til at ringe hos Trine Bramsen og Mette F m.fl. ??

  Kommentar by BENT A — 22. november 2020 @ 01:18

 66. …som krigen….viste, lykkedes det de angribende…

  Kommentar by BENT A — 22. november 2020 @ 01:22

 67. By Jon Swaine

  November 22 at 00:38 Denmark Time


  A lawsuit brought by President Trump’s campaign that sought to block the certification of Pennsylvania’s election results was dismissed by a federal judge on Saturday evening.


  U.S. District Judge Matthew W. Brann granted a request from Pennsylvania Secretary of State Kathy Boockvar to dismiss the suit, which alleged that Republicans had been illegally disadvantaged because some counties allowed voters to fix errors on their mail ballots.


  Rudolph W. Giuliani, Trump’s attorney, personally took charge of the case and appeared at a hearing in Williamsport, Pa., Tuesday in an attempt to justify it.


  In his order, Brann wrote that Trump’s campaign had used “strained legal arguments without merit and speculative accusations” in its effort to throw out millions of votes.

  
“In the United States of America, this cannot justify the disenfranchisement of a single voter, let alone all the voters of its sixth most populated state,” Brann wrote.
Trump was beaten in Pennsylvania by President-elect Joe Biden, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 22. november 2020 @ 01:28

 68. Var det egentlig ikke meningen, at Trumpy og Rudy skulle VINDE deres sagsanlæg om valgfusk og omtælling ved de føderale domstole i USA?

  Eller har NotariusUmulius helt misforstået denne tråd og alle trumpisternes råben op om retssager og omtælling og ny President-Elect: Donald J. Trump, forbyd islam i USA 🇺🇸 og forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 22. november 2020 @ 01:38

 69. Judge Dismisses Trump Lawsuit Seeking to Delay Certification in Pennsylvania

  In a scathing order, a federal judge rejected the Trump campaign’s claim of widespread improprieties with mail-in ballots, removing a major legal hurdle to certifying Joseph R. Biden’s Jr.’s victory there

  Kommentar by NotariusUmulius — 22. november 2020 @ 02:01

 70. By Alan Feuer
  Nov. 21, 2020, 7:42 p.m. ET

  A federal judge in Pennsylvania dismissed on Saturday night a lawsuit by the Trump campaign that had claimed there were widespread improprieties with mail-in ballots in the state, ending the last major effort to delay the certification of Pennsylvania’s vote results, which is scheduled to take place Monday.

  In a scathing order, Judge Matthew W. Brann wrote that Mr. Trump’s campaign, which had asked him to effectively disenfranchise nearly seven million voters, should have come to court “armed with compelling legal arguments and factual proof of rampant corruption” in its efforts to essentially nullify the results of Pennsylvania’s election.

  But instead, Judge Brann complained, the Trump campaign provided only “strained legal arguments without merit and speculative accusations” that were “unsupported by evidence.”

  The lawsuit, filed on Nov. 9, accused Pennsylvania’s secretary of state, Kathy Boockvar, and several counties with largely Democratic populations of unfairly handling mail-in ballots, which were used in unprecedented numbers during this year’s election. The suit claimed that under Ms. Boockvar’s guidance, the Democratic counties gave voters who had submitted mail-in ballots with minor flaws an opportunity to “cure” or fix them while counties with mostly Republican populations did not alert voters about faulty ballots.

  That, according to the campaign, violated the equal protections clause of the U.S. Constitution.

  But Judge Brann rejected this argument, likening it to Frankenstein’s monster, which had been “haphazardly stitched together.” He ruled that the Trump campaign, lacking standing to make the claim, could not prove that it had suffered any harm if some counties, anticipating a deluge of mail-in ballots, helped their voters to file proper ballots while others did not.

  “That some counties may have chosen to implement” Ms. Boockvar’s suggestions while others did not, “does not constitute an equal-protection violation,” Judge Brann wrote.

  Kommentar by NotariusUmulius — 22. november 2020 @ 02:02

 71. forbid Islam in USA 🇺🇸

  Kommentar by NotariusUmulius — 22. november 2020 @ 02:04

 72. and forbid Islam in Denmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 22. november 2020 @ 02:05

 73. OT: VERDEN GÅR SANDELIG FREMAD: 1: EU vil bruge 6000 MILLIARDER på kæmpevindmøller. 2: Astrid Krag vil have flere tvangsfjernelser af børn. 3: Papirer med oplysninger om hvad der er sket i mink-sagen med de tusinder af nu udslettede arbejdspladser, ønsker Mettemor hemmeligholdt. 4: Udlændingestyrelsen som langt hen ad vejen er styret af udlændinge og feminister, skal nu være et organ for censur af ytringer på nettet. 5: Det danske forsvar ude af stand til at forsvare sig selv og Danmark. 6: Endnu flere nedskæringer, lukninger og forringelser er på vej. 7: De nye nærpoliti-stationer vil måske kun have åbent 4 timer i dagtimerne. 8: Der foregår nu “svensklignende” hverdags-terror i mange byer og områder i DK, osv.

  Kommentar by BENT A — 22. november 2020 @ 02:15

 74. Kommentar by BENT A — 22. november 2020 @ 02:15

  BENT A, hvordan ser du afvisningen af retssagen ved den føderale domstol i Pennsylvania?

  Når valget af Joe Biden i Pennsylvania officielt certificeres i morgen, mandag, hvordan skal Trump så nogensinde nå 270 valgmænd uden Pennsylvania og fortsætte som USAs præsident i fire år?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 22. november 2020 @ 02:22

 75. Trump privately plots his next act — including a potential 2024 run


  By Philip Rucker, Ashley Parker and Josh Dawsey

  November 21 at 22:17 Denmark Time

  President Trump would have the world falsely believe that he won the election and is preparing for a second term.


  In private huddles and phone conversations, however, Trump has been discussing an entirely different next act: another presidential run in 2024.


  In a nod to the reality that he is destined to leave office in January, the president is seriously contemplating life beyond the White House, telling advisers that he wants to remain an omnipresent force in politics and the media — perhaps by running for the White House again.


  Trump has told confidants he could announce a 2024 campaign before the end of this year, which would immediately set up a potential rematch with President-elect Joe Biden, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 22. november 2020 @ 02:46

 76. George Soros brugte mia. af dollars på at få valgt dommere i svingstaterne, så det må være dem som er i gang med at afvise alt i øjeblikket. Det afgørende bliver vel om den formelle godkendelse af valgresultater må ignorere en appel til Højesteret, som næppe kan nå at behandle søgsmålet inden de forskellige frister.

  I Danmark tror jeg ikke der er den store valgsvindel, måske en smule på venstreorienterede valgsteder, hvor det var blevet hørt i bussen hvordan 2 kvindelige valgforordnede skulle have talt om hvor let det var at gøre stemmer på Stram Kurs ugyldige. Seneste fra etablissementet for at hindre Hard Line i at blive opstillingsberettiget nævnes i følgende fra Ritzau:

  Rasmus Paludan har lavet en struktur, hvor han via et væddemål betalte for vælgererklæringer.

  – Det strider mod ånden i vores valglovgivning og demokrati. Det skal være politiske holdninger og ikke penge eller andre belønninger, der afgør, hvem man støtter med en vælgererklæring.

  – Så jeg er glad for at have fået bred politisk opbakning til hurtigst muligt at sætte en stopper for den slags metoder, skriver social- og indenrigsminister Astrid Krag (S) i en pressemeddelelse.

  Ifølge JydskeVestkysten lancerede Rasmus Paludan i oktober et væddemål, hvor personer, der havde afgivet en vælgererklæring til Hard Line med altovervejende sandsynlighed ville vinde 200 kroner, hvis partiet blev opstillingsberettiget.

  Det er med den gældende lovgivning ikke ulovligt. Men vil altså snart blive det.

  Kommentar by perhag — 22. november 2020 @ 04:56

 77. Nu siger rygterne at direktøren for dominion har forbindelser til ANTIFA ifølge rudy guliani. Det skulle ikke undre mig da hans sociale medier efter sigende også skulle være fuld af venstreradikalt had til trump osv. Youtube er også fuld af interviews med sidney powell der nu anklager både alexandria cortez og bernie sanders + CIA mfl for at have haft fingrene i valgprocessen.

  Den retssag bliver mildt sagt interessant, men danske medier vil nok fortsætte med at holde øje med deres hår.. Det er jo ikke for sjov at det tager 4 år at blive journalist.

  Kommentar by Per — 22. november 2020 @ 06:16

 78. Eric coomer hedder han, et navn der med garanti aldrig vil nå danske medier.

  Kommentar by Per — 22. november 2020 @ 06:21

 79. Kommentar by perhag — 22. november 2020 @ 04:56.

  I Danmark behøver man ikke den store valgsvindel. Man har Astrid Krag, og hun klarer den slags, med fuld opbakning fra hele etablissementet af dybt unyttige og inkompetente, livstids-etablerede, karriere-politikere, uden antydningen af reel livs- og erhvervserfaring.

  For dem er det nemlig uendeligt meget mere acceptabelt, at etniske danskere køres ned, voldtages, overfaldes, og smides ud af vinduer, end at Paludan taler grimt til Orkerne, på nøjagtigt samme måde, som de taler til og om etniske danskere.

  Og politikernes følelser er tilsyneladende den eneste begrundelse man har brug for, for at retfærdiggøre sine udemokratiske og ulovlige beslutninger.

  Men som hele mink-sagen så tydeligt har vist, så er det efterhånden ikke undtagelsen, men normen man træffer sine beslutninger ud fra.

  Vi må jo endelig ikke komme til at støde nogen, midt i vores “politiske korrekthed”, (læs; biologisk determinerede konfliktskyhed.)

  Kommentar by Kimski — 22. november 2020 @ 06:28

 80. Kommentar by perhag — 22. november 2020 @ 04:56.

  “– Det strider mod ånden i vores valglovgivning og demokrati. Det skal være politiske holdninger og ikke penge eller andre belønninger, der afgør, hvem man støtter med en vælgererklæring.”

  Kan du spotte hykleriet, når man samtidigt giver Orkerne et liv på understøttelse betalt af andre end én selv, i bytte for deres stemmer og politiske opbakning?

  “I skal gøre som vi siger, ikke som vi gør”, ikke?

  Kommentar by Kimski — 22. november 2020 @ 06:38

 81. Jeg forsøger at springe dem over, men jeg synes, de er begyndt at myldre igen? Jeg tror trollene forsøger at få lagt Uriasposten ned. Så husk: Don’t feed the trolls!:-)

  “En troll (på dansk også kaldet internettrold) er et fænomen, der huserer på internettets forskellige debatfora, bl.a. i nyhedsgrupperne (også benævnt Usenet), hvor vedkommende skriver indlæg egnet til at provokere folk og fremkalde en hidsig diskussion. En troll mener ikke nødvendigvis, hvad han skriver; hans primære formål med sine indlæg er ikke at argumentere for en påstand, men at få folk til at hidse sig op og “bide på krogen”. (Wikipedia)

  Kommentar by Amad — 22. november 2020 @ 08:28

 82. Jeg sagde for længe siden, notarius umulius er ekstrem opmærksomhedssøgende. Nu afslører umulius helt af sig selv som 5.kolonne aktivist.

  Det er vel ikke tilfældig umulius angriber Trump, netop nu hvor der rejses tvivl om Bidens valgsejr ?

  Næsten alt hvad umulius poster herinde er copy/paste tekster fra ind og udland uden kildeangivelse

  umulius skriver forbyd Islam i USA – jamen for helvede da, i valgkampen citerer Biden fra Koranen for at fiske muslim stemmer – og med ham som præsident vil det strømme ind med AFA-typer og muslim kællinger på topposter i administrationen, ud over The Squad der allerede er der.

  Det har nok været planen at spille dansksindet, anti-muslim hele vejen igennem, for at fedte sig ind og overtage Uriasposten, herunder at smide besværlige skribenter som mig ud af kommentarsporet.

  Mette Frederiksen gik fra at være børnenes statsminister til enerådende, mig alene vide diktator

  Venstrefløjen bruger alle kneb for at rage magten til sig, men det ender altid i økonomisk og social kaos, undertrykkelse af befolkningen.

  Kommentar by k.m. — 22. november 2020 @ 08:44

 83. Trump angribes for sin coronahåndtering, han gøres skyldig i naturbrande og global klimakatastrofe.

  Danske medier fortæller intet om coronasmittede eller dødsfald i Kina.
  Hvad blev der af de mange millioner slukkede mobiltelefoner i Kina, er ejerne døde af corona eller myrdet af kommunistpartiet ?

  Medier fortæller intet om meget omfattende oversvømmelser i Kina, der forekommer i store dele af deres flodsystemer. Hundredetusindvis, måske millioner mister hus og hjem, afgrøder ødelægges og der snakkes om fødevaremangel

  Kina er måske mere på røven end de selv og danske medier vil indrømme, men som sædvanlig fortælles kun succeshistorier

  Kommentar by k.m. — 22. november 2020 @ 09:18

 84. Der gribes efter et meget meget tyndt halmstrå her. Ærlig talt er det ikke særlig sandsynligt, at der er foregået omfattende valgsvindel, der direkte har påvirket det samlede resultat. Det virker også lidt for belejligt, at der kun skulle være svindel til fordel for demokraterne. Det virker endnu mere usandsynligt.

  Nej, den virkelige årsag er, at Trump ønsker at så så meget tvivl om valgresultatet, at han dermed kan styrke sine muligheder for at genopstille og vinde i 2024.

  Jeg håber dog, at republikanerne er kloge nok til at satse på andre kandidater, f.eks. den begavede Nikki Haley, der vil have en god chance for at slå Harris eller hvem demokraterne opstiller i 2024.

  Kommentar by Holger_Danske — 22. november 2020 @ 09:39

 85. Det Holger Danske skriver får mig til at tænke på : “barnetro, barnetro, til himmelen du er en gylden bro”

  Hvis Biden bliver indsat, er det meget sandsynlig at der ikke bliver noget valg om fire år. Da sætter demokraterne sig så tungt på magten, lige som Mette Frederiksen at folkets røst er total ligegyldig

  Det er ikke noget jeg finder på, Biden sagde det selv på direkte tv, “jeg har ikke brug for vælgerne for at blive valgt”

  Kommentar by k.m. — 22. november 2020 @ 09:53

 86. Statsstøttede medier slikker altid røv på magthaverne. Det er jo derfor at de støttes.

  Kommentar by Hul igennem? — 22. november 2020 @ 09:55

 87. Hugo Chavez var demokratisk valgt uagtet at skribenten ikke kunne lide ham. Aia Fog har det åbenlyst svært med demokratiske valg der går mod hendes overbevisning, om det er Venezuela eller USA.

  Kommentar by Magnus Pedersen — 22. november 2020 @ 10:03

 88. “We’re going to win so much that you’re going to be sick and tired. You’re going to say, ‘Please, please, Mr. President, we’re sick and tired of winning. Please let us have at least one loss. It’s no longer exciting to win.’ And I’m going to say, ‘No way, we’re going to keep winning, and I don’t care if you like it or not.’”

  IKKE EN, IKKE EN ENESTE, KOMMENTAR OM AT TRUMP I GÅR TABTE PENNSYLVANIA I DEN FØDERALE RET

  Var det egentlig ikke meningen, at Trumpy og Rudy skulle VINDE deres sagsanlæg om valgfusk og omtælling ved de føderale domstole i USA?

  Eller har NotariusUmulius helt misforstået denne tråd og alle trumpisternes råben op om retssager og omtælling og ny President-Elect: Donald J. Trump.

  Kom nu, Trumpister, fortæl mig nu, hvordan Trump når 270 og fire år mere?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 22. november 2020 @ 10:09

 89. Jeg synes at Kim Møller skulle flytte Uriasposten over på phpbb forum software, som benyttes af tusindvis af netfora.

  Det har indbygget beskyttelse mod troldebrugere, og en “ignorer bruger” funktion, så man slipper for at læse dem man ikke gider.

  Jeg ved ikke om funktionen kan inverteres, så nyopdukkede brugere, fra modstandersiden, automatisk er skjult, dvs. man kan se at de har skrevet noget, men skal klikke for at få det vist, eller vælge altid at få vist deres indlæg.

  Kald det et ekkokammer, men shadowban virker jo fint for deres side på Facebook, Twitter, Instagram og YouTube, og her vil det ikke være en hemmelighed.

  Kommentar by Træt — 22. november 2020 @ 10:19

 90. Når Trumps advokater i retten under ed indrømmer, at vidneudsagnene om valgsvindel er utroværdige, vidnerne utroværdige, der er ikke dokumentation for, at døde har stemt, der er ikke dokumentation for organiseret valgsvindel, optællings systemet Dominion ikke kan skifte stemmer, Dominion er ikke lavet i Venezuela men i Canada, Dominion har ikke lukket deres kontorer i USA, men har velvilligt stillet op til undersøgelse.

  Ja så er det selvsagt op af bakke for Trump, Giuliani og Sidney Powell !

  Kommentar by Jack Achaius — 22. november 2020 @ 10:19

 91. Fin artikel af Jens Graae ovre på hanen.

  Kommentar by Nielsen — 22. november 2020 @ 10:26

 92. Var det ikke meningen muslimske kriminelle skulle udvises af Danmark ?

  det er lettere sagt end gjort, når radikale dommere giver dem en måneds betinget fængsel for mord

  På samme måde med Trump søgsmål, han er oppe mod politisk korrekte embedsmænd der freder valgfuskere

  Kommentar by k.m. — 22. november 2020 @ 10:27

 93. På samme måde med Trump søgsmål, han er oppe mod politisk korrekte embedsmænd der freder valgfuskere

  Kommentar by k.m. — 22. november 2020 @ 10:27

  Så du erkender, at slaget er tabt?

  Du erkender, at Trump har tabt, og at Biden bliver Prez46?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 22. november 2020 @ 10:32

 94. Biden er allerede i krig med sine egne partifæller, særlig kvinderne der trækker democrats langt ud på venstrefløjen

  Biden og hans kommunist kællinger vil ødelægge USA lige så hurtig som Mette Frederiksen lagde mink erhvervet ned

  Kommentar by k.m. — 22. november 2020 @ 10:43

 95. umulius din røde lort – jeg erkender ingenting,

  du derimod kan gå ad helvede til med dit Trump had, der sneg sig ind på Uriasposten som en tyv om natten

  Kommentar by k.m. — 22. november 2020 @ 10:45

 96. Kommentar by k.m. — 22. november 2020 @ 10:43

  Modtaget, k.m.

  Tak for din bekræftelse på, at Trump har tabt præsidentvalget, og Biden bliver USAs næste præsident den 29. januar 2021, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 22. november 2020 @ 10:46

 97. 20. januar 2021

  Kommentar by NotariusUmulius — 22. november 2020 @ 10:47

 98. @85:

  Ærlig talt, så passer dit ordspil om “barnetro” bedre på dem , der stædigt fastholder, at “den uskyldsrene” Trump vandt valget, fordi “de onde demokrater” stjal det fra ham. Det er jo argumentation på børnehavestadiet.

  Kommentar by Holger_Danske — 22. november 2020 @ 10:50

 99. Som sagt er præsidentvalgets ‘mail in voting’/postkassevalg udemokratisk. Når postkassen er valgstedet sendes stemmesedlen ikke anonymt. Den er mærket med vælgerens person identifikation. Der er heller ikke nogen kontrol af om det var en anden end vælgeren selv, der puttede stemmesedlen i postkassen og heller ikke hvor mange stemmesedler vekommende puttede i.
  Det Demokratiske Parti anbefalede inden valget, at man så vidt muligt overalt brugte brugte ‘mail in voting’7postkassevalg ved præsidentvalget. Noget som de fleste valgeksperter mente – udover at medføre en højere valgdeltagelse – ville gavne Joe Biden og det Demokratiske parti. Det gjorde det så også. Præsidentvalget 2020 kan ikke sammenlignes med noget tidligere præsidentvalg. Det var en totalt ændret afstemning. Det ses også af stemmetallene, der aldrig er set før.

  Donald Trump er gået til domstolene. Det er hans ret. Valget overholdt ikke de krav, man må stille til et demokratisk valg uanset coronapandemien. Ingen kan vide hvem, der i dag ville have vundet et ægte demokratisk præsidentvalg i USA.

  Kommentar by Amad — 22. november 2020 @ 10:56

 100. Notarius Umulius og Holger Danske er venstrefløjens tro tjenere

  hvor Umulius har spillet falsk fra første færd på Uriasposten, nu kan vi se han/hun er lige så ræverød som størstedelen af danske journalister

  Kommentar by k.m. — 22. november 2020 @ 10:58

 101. Donald Trump er gået til domstolene. Det er hans ret. Valget overholdt ikke de krav, man må stille til et demokratisk valg uanset coronapandemien. Ingen kan vide hvem, der i dag ville have vundet et ægte demokratisk præsidentvalg i USA.

  Kommentar by Amad — 22. november 2020 @ 10:56

  Amad, hvad er din kommentar til Trumps nederlag ved den føderale domstol i Pennsylvania i går, lørdag, og kan Trump overhovedet nå 270 uden de 20 fra Pennsylvania?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 22. november 2020 @ 11:02

 102. NotariusUmulius er IKKE ræverød, eller lyserød, pink eller rosa for den sags skyld, men derimod realist.

  Derfor stemte jeg personligt på partileder Rasmus Paludan på grundlovsdag i 2019, ligesom jeg har afgivet vælgererklæring for Hard Line, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 22. november 2020 @ 11:13

 103. Trump lejren påstod, at 941.000 stemmer på Trump i Pennsylvania blev slettet igennem Dominion. Det er en fysisk og matematisk umulighed.

  I forhold til Dominion, stemmer på Trump og Pennsylvania forholder det sig nemlig således.

  “The fourteen counties using Dominion systems collectively produced 1.3 million votes, representing a voter turnout of 76 per cent. Fifty-two percent of those votes went to President Trump, amounting to 676,000 votes processed for the President in Pennsylvania using company systems.”

  https://www.google.com/amp/s/www.cbc.ca/amp/1.5806983

  Kommentar by Jack Achaius — 22. november 2020 @ 11:15

 104. If there are traitors that steal election in the US, which is the gold standard when it comes to elections. What about Italy and Salvini, what about the soft coup in Austria that was caused because the communist in berin did not like FPO. What about the shithole france, where Le Pen was way ahead in the first round and suddenly lost in a land slide, what about the open birder shithole sweden where the vote counting servers were taken offline, the election night and all these interference in Hungary and Poland by commies, traitors, pedophiles, satanists and other garbage.

  In Denmark a known pedophile, that raped a minor is a mininster so is a somalian that keeps lying all the time and is a muslim garbage loyal to his own inbreeds. mette fredriksen, the one with lowest iq in a long time. how does such a garbage creature become top dog?

  Why does not she was face mask when imposing draconian laws on other but do not enfore them om muslims that do not care?

  I meet you that are not clowns and parrots on high ground when it is time.

  Aufwachen jetzt!

  Kommentar by Erwache — 22. november 2020 @ 11:25

 105. Hvis jeg kunne få en præsident som Trump men UDEN al Twitter og kognitiv dissonans, så er jeg ombord, når det kommer til Trumps politik på disse punkter:

  • Muslimer
  • Mexicanere og illegal aliens
  • Politi og lov og orden vs. Black Lives Matter og Antifa
  • Kina, Nordkorea og Iran og INGEN U.S. soldater i MENAP landene
  • Økonomisk politik og U.S. jobskabelse
  • USMCA og andre handelsaftaler og tariffer
  • Lavere medicinpriser
  osv.

  Men Trump har fejlet på coronavirus og hans øgenavne for modstandere og barnlige, infantile optræden. Ikke meget statsmand over Trump.

  Desværre fejler den senildemente olding, Biden, i mine øjne på alle ovenstående punkter, men han var det eneste alternativ til den patologiske løgnhals og narcissist med psykopatiske træk, der nu sidder bag The Resolute Desk i Det Ovale Værelse.

  Og det er i virkeligheden den største tragedie: At mit andet hjemland ikke i 2020 kunne komme op med to bedre kandidater end Trump og Biden, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 22. november 2020 @ 11:31

 106. Trump og republikanerne bør opretholde et massivt konstant pres på det juridiske system i USA før den 20. januar. Helt op til højesteret. Hvis den senile Biden til den tid ikke er afgået ved en for hans alder naturlig død, kan han blive indsat som POTUS. Skulle den ulykke ske, bør Trump og republikanerne opretholde et massivt konstant pres på det juridiske system i USA efter den 20. januar.
  Demokraterne og deres demente lakaj i WH skal selv føle hvordan det er, permanent at blive hånet og hadet med voldsomme angreb på al deres politik. Et republikansk senat kan lamme de usurperende demokrater fuldstændigt hele næste præsidentperiode – og bør gøre det.

  Kommentar by Gustav Jensen — 22. november 2020 @ 11:41

 107. Det er meget vigtigt for Danmark hvad der sker i USA.
  Men det er endnu mere vigtigt for Danmark hvad der sker i Danmark.
  Vi har en statsminister samt hendes udpegede ministre, der træder Grundloven under fode, uden at et flertal af folketinget finder det absurt.
  Selv venstre-formanden skulle have et klap med kornskovlen inden han begyndte at vågne.
  De eneste som meldte klart ud var NB og LA.
  De røde patier plejer ellers nok at være fremme i skoene når der sker politiske og lovmæssige overgreb, men denne gang passer brikkerne åbenbart ikke i puslespillet !

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 22. november 2020 @ 11:48

 108. Selvfølgelig blev der begået valgsvindel. Men beviserne skal være meget overbevisende, hvis det skal holde i en retssag. Og det er spørgsmålet.

  Det, der taler imod i retten, er: 1) Det er nærmest en utænkelig tanke for en dommer i egen forestilling om USA og støttet af MSM, at der blev begået valgsvindel. Det svarer til, at en højt, velestimeret person anklages for en nedrig forbrydelse 2) Svindlerne har selvfølgelig gennemtænkt deres forbrydelse, de har haft tid til planlægningen og har på intelligent vis gjort alt for at fjerne beviser.

  Det der taler for er: 1) Valgresultaterne i kritiske områder (svingstater) er matematisk set usandsynlige, men det holder næppe i en retssag, hvor dommere ikke tør stole på sådanne indirekte beviser 2) Der er edsvorne beretninger, men hvordan det vægter hos dommere, er svært at vurdere.

  Så spørgmålet er alene, om det lykkes at få beviser nok, der kan overbevise dommere. Det er mig bekendt for tidligt at vide.

  Vi fulgte alle med, at dagen efter ved 9-10-tiden DK tid (midt om natten i USA), eksploderede Biden-stemmerne i et split-sekund, mens Trump-stemmerne stod bomstille, hvorefter Biden – fra at have været markant bagud – vandt knebent. Det gav indtryk af, at svindlerne havde undervurderet Trump, og derfor i panik gav den en ordentlig skalle. Men lige netop den panikhandling blev indgangsvinklen til mange menneskers tvivl om resultatet.

  Kommentar by traveler — 22. november 2020 @ 11:50

 109. Umulius syntes Twitter er vigtigere end politik.
  Got it!

  Kommentar by Lider af danskhed — 22. november 2020 @ 11:53

 110. Kommentar by NotariusUmulius — 22. november 2020 @ 11:31

  “Men Trump har fejlet på coronavirus og hans øgenavne for modstandere og barnlige, infantile optræden. Ikke meget statsmand over Trump.”

  Det er da pjattede argumenter:

  I den amerikanske magtfordeling, har Trump meget lidt indflydelse på de enkelte stater, herunder deres suveræne valg under Corona. Hvorfor hans skal hænges ud for noget, der står uden for hans magt, skyldes journalisters uvidenhed.

  Der er ingen tvivl om, at man kan finde rigtige ’statmænd’ efter din smag blandt autoritære anti-demokratiske styresystemer rundt om i verden, men i et demokrati er udgangspunktet, at muligheden må være åben for enhver.

  Kommentar by traveler — 22. november 2020 @ 12:02

 111. Husk det ikke er grønt når det er rødt

  Kommentar by Ronkedor — 22. november 2020 @ 12:08

 112. Selv Trumps republikanske partifæller forlader Trumps dødssejler af en synkende skude…

  Trump’s quest to overturn election runs into quiet resistance from local and state Republicans


  By Toluse Olorunnipa, Amy B Wang and Chelsea Janes

  November 22 at 01:19 Denmark Time

  President Trump’s effort to persuade state and local Republicans to help him in overturning the election has so far run into a quiet resistance that could mark a coming end to his attempt at an unprecedented power grab.  The Republican-led Board of Supervisors in Maricopa County, Ariz., voted unanimously Friday to certify the county’s election results, with the board chairman declaring there was no evidence of fraud or misconduct “and that is with a big zero.

  ”
The top GOP lawmakers in Pennsylvania, where counties must submit their official results by Monday, have said they have no role in deciding the winner of the state’s electoral college votes, writing in an op-ed last month that the law “plainly says that the state’s electors are chosen only by the popular vote of the commonwealth’s voters.”


  And Georgia Gov. Brian Kemp, a Republican, moved to certify his state’s results Friday, confirming Biden’s win there and refusing to endorse Trump’s claim that the vote was tainted by fraud, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 22. november 2020 @ 12:13

 113. Umulius må beskrive sig selv som han/hun vil. Det er vi heldigvis ikke tvunget til at tro på

  Kommentar by k.m. — 22. november 2020 @ 12:14

 114. the reason why the traitors are oushing the corona hoax, hard is because they get free money from the pharma industry, “donations”. just like they get “donations” from the military industry, or when the prices for medicins are high or increased.

  why do you become a politician, policeman or journalist unless you have very low iq, no abilities, no intelligence, no capacity and your only talent is to lie and steal? Is not that the same as being a criminal, because all criminals have low iq and no talents. and they are allowed to be criminals becuse they are all busy enriching themselves on your expense. the ones that are supposed to protect you are busy oppressing you.

  trump is not perfect but he is not a pedophile and he has not ordered that ex criminal associated to be killed (suicide) like the slut hillary clinton and her man, the rapist. bill clinton, a beta cuck that could not even breed his own daughter, chelsea is hubble’s daughter and you can see that on the pictures just as justine trudeau is fidel castros son.

  i am always puzzled how come you want a serial pedophile, liar, traitor unless you are one yourself.

  Aufwachen jetzt!

  Kommentar by Erwache — 22. november 2020 @ 12:18

 115. umulius lyder som et mix af Stine Bosse og David Trads

  Kommentar by k.m. — 22. november 2020 @ 12:21

 116. Der er FORKERTE PÅSTANDE i nogle af ovenstående indlæg. F.eks. påstår Jack Achaius kl. 11.15 at det er umuligt at slette 941.000 stemmer. Det er faktisk meget let hvis man véd hvordan det kan gøres.

  Så er der påstande om at Trump har håndteret corona-pesten dårligt. Men det har han ikke. Han var tidligt ude med at stoppe fly fra Kina der ankom med smittespredere. “Demokraterne” protesterede mod at der blev lukket af for den kinesiske indstrømning. Trump gjorde meget for at der hurtigst muligt blev fremskaffet en vaccine. Og Trump har placeret ansvaret for pandemien hvor det hører hjemme, nemlig i Kina.

  Der kan gå lang tid før valget er afgjort, for det ender sandsynligvis i højesteret.

  Holger Danske bør nok sætte sig bedre ind i hvad der findes på nettet om valgsvindel.

  Kommentar by BENT A — 22. november 2020 @ 12:21

 117. Kommentar by NotariusUmulius — 22. november 2020 @ 11:13.

  En person der har tiltro til New York Times, som holdbart kildemateriale for noget som helst, er sgu ikke realist, Umulius.

  NYT har været et talerør for the Deep State siden de tidlige 60’ere, hvor det blev afsløret, at deres editors modtog store månedlige beløb fra CIA, for at influere den offentlige holdning/mening til forskellige indenlandske og udenlandske hændelser, under kodenavnet ‘Operation Mockingbird’. NYT var bare en af de involverede nyhedsmedier, ud af mange, og hele netværket blev dengang administreret af daværende CIA-chef, Allan Dulles.

  ‘Mockingbird’ programmet blev angiveligt nedlagt, efter den offentlige eksponering i 1975, men der er al muligt grund til at formode, at det stadigvæk kører under et andet navn. Bare det faktum, at de forskellige TV stationer er fuldstændigt ordrette gentagelser af hinanden, hver gang der er en større nyhed, taler sit eget tydelige sprog.

  Det er de kilder som DDR også læner sig op af, samme med CNN, og hvor man dengang var ultra anti-rød i sin dagsorden, er man nu flyttet over i den modsatte grøft, fordi agendaen i dag er dikteret af globalisterne/NWO planerne, herunder FN’s Agenda 21, fordi venstrefløjen har vist sig at være ufatteligt nem at manipulere ind i rollen som ‘useful idiots’.

  Alt det her er gamle nyheder og fastslåede kendsgerninger, der ikke bare kan afvises, idet der er masser af materiale at finde om det online, sammen med de artikler der dengang bragte svineriet frem i lyset. Også CIA’s indrømmelse af egen involvering.

  Men hvis det er de nyhedskilder du får dine holdninger og meninger fra, så er der jo ikke noget at sige til det. Og det gælder sådan set også de nye begivenheder jvfr Philadelphia. De mennesker der traf den beslutning, bliver jo informeret af de samme kilder som dig, og i bliver begge kun informeret om ting, der passer ind i den eksisterende dagsorden. Hvilket i dette tilfælde så er den illegitime afsættelse af en folkevalgt leder, der har besluttet sig for, med næb og klør, at bekæmpe reduktionen af menneskeheden ned til 500 millioner, ‘by any means necessary’.

  Du er sgu nødt til at fylde dit hovede med noget andet end venstreorienteret agitprop og Trump had. Det er ikke sundt at hade uden påviseligt grundlag, og hverken du eller jeg kender jo manden personligt, right?

  Mht den barnlige opførsel, så synes jeg du skal finde det klip på Youtube, hvor Obama sparker talestolen omkuld og forlader pressekonferencen i raseri, fordi nogen har den frækhed at stille ham nogle svære spørgsmål. Så kan du jo sammenligne dét, med de ting Trump har været igennem fra pressens side i 4 år nu, og så se om du synes, at det tåler nogen sammenligning..?

  Kommentar by Kimski — 22. november 2020 @ 12:26

 118. this does not even require normal iq. the commies in the us started a rumor that trumo would not leave the white house if he got voted out. so they planned to cheat their way to the win they knew how many votes would be needed to win and if they needed to win they would win by manipulating the machines, they have cheated before and always done it so this is nothing unusual. same as taking vote counting servers off line the election night in sweden. they know they can do it and they do it so obvious because they themselves have out the laws in place, so they can cheat.

  they know how you voted and when it is time them will come for you, down the road.

  when trump leaves that is when the internal fighting will start amongst the people and the only thing the corrupt garbage will know is to oppress like in a dictatorship, like you see today in the eu zone, but the criminals are ok to move between the borders.

  In the US you already see the massive invasion of retarded latinamerican garbage that storm the us-maxican borders.

  there is no good or positive solution. just prepare yourself and i will meet you, hopefully at the high ground then it is time. i see you there.

  aufwachen jetzt!

  Kommentar by Erwache — 22. november 2020 @ 12:26

 119. ->NotariusUmulius 11:02 Spørger om min “kommentar til Trumps nederlag ved den føderale domstol i Pennsylvania i går, lørdag”.
  Det har jeg ikke nogen kommentar til. Min kommentar er uden betydning. Jeg vil se, om Trump-kampagnen har en kommentar? Deres kommentar er selvfølgelig også uden praktisk betydning.

  Min MENING er, som nævnt, at præsidentvalget var udemokratisk, for den del, hvor der anvendtes mail in voting dvs hvor postkassen var valgstedet. Ingen kan derfor vide hvem, der i dag ville have vundet et ægte demokratisk præsidentvalg.

  Kommentar by Amad — 22. november 2020 @ 12:28

 120. k.m. lyder som et mix af Jette Gottlieb og professor Tribini, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 22. november 2020 @ 12:32

 121. At Trump tabte sagen i Pennsylvania er ikke så afgørende som medierne prøver at gøre det til.

  Med det semi-politiske retsystem i USA er det uungåeligt at nogen af trumps sager tabes i første instans(dommeren var Obama udpeget),sagen ryger bare videre i appelretten og derefter (hvis den tabes der) til supreme court.

  Se evt Sidney Powells udlægning.

  https://www.youtube.com/watch?v=Y4qTiPK_3WE

  Jeg har ikke ekspertisen til at vurdere om Team-Trump vinder eller ej, men det er en fejl at tro at team Trump er idioter, de er hver for sig knalddygtige legender der har vundet store sager før. Så det er dumt at miste modet. Der kan ske meget før jul!, som grisen sagde da den hørte den skulle slagtes til højtiden. Det er selvfølgelig ikke sikkert at Trump vinder, men mand hvor bliver det underholdende hvis han gør. Venstreorienterede tårer vil i så fald falde tættere en snefnuggene.

  Kommentar by Sorte Smølf — 22. november 2020 @ 12:37

 122. Kommentar by k.m. — 22. november 2020 @ 12:21.

  Ja, det er faktisk lidt som at høre min blæste lillesøster. Politiske diskussioner med hende er også et sært sammensurium af ‘catchphrases’ og ‘talking points’, liret af på rygraden og fuldstændigt uden andet bevis, end at det har hun set eller hørt i nyhederne.

  jeg kan kun konstatere, at det bydende nødvendige i ALTID at læse op på sit kildemateriale, er gået tabt i nutidens undervisning i skolerne, sammen med den faktuelle historie undervisning.

  Og det er jo nok ikke en tilfældighed..

  Kommentar by Kimski — 22. november 2020 @ 12:39

 123. VALGET I USA er vigtigt, også for Danmark, men vi kan IKKE påvirke det. med vores kommentarer her. Så hvad med at koncentrere kræfterne om at redde Danmark fra det kaos, den fattigdom, den hverdagsterror og det DIKTATUR som kommunister, feminister, feltmadrasser og “humanister” er tilhængere af.

  Deres liggen på maven for Marokko-traktaten, deres fortsatte masseimport af kulturfremmede, deres falske “stramninger”, deres igangværende folkeudskiftning og deres foragt for grundloven er opskriften på katastrofe og massedød. Det er indlysende for enhver der tænker over tingene og gennemskuer tidens propaganda.

  De store demonstrationer i København og Århus igår, viser måske at danskerne så småt er ved at vågne op. Det var og er også på tide, for fremtiden bliver fuld af rædsler, hvis Danmark ikke kommer ind på en ny kurs.

  De gamle partier er ikke danskernes venner.

  Kommentar by BENT A — 22. november 2020 @ 12:43

 124. Kommentar by Amad — 22. november 2020 @ 12:28.

  Fuldstændigt enig, og så er der egentlig ikke nogen grund til at tærske langhalm på det emne mere, for vores meninger herinde kommer hverken til at gøre fra eller til.

  Desuden tager Ungarn stadig med kyshånd imod anti-muslimsk Danish know-how og virkelyst, og ellers er der jo altid Grønland, hvor man stadig kan købe et våben over disken. ;)

  Kommentar by Kimski — 22. november 2020 @ 12:47

 125. OT: Pernille Vermund taler til traktordemonstration for grundloven.
  https://www.youtube.com/watch?v=WbkJneNRf5Y

  Kommentar by Kimski — 22. november 2020 @ 12:58

 126. Jeg anser Uriaspostens kommentatorer for at være forholdsvis fornuftige og rimelige og velfunderet i den gode, danske muld, men seriøst at tro, at Trump fortsætter i Det Hvide Hus i endnu fire år er enfoldigt og urealistisk.

  Når Black Lives Matter og Antifa og alle mulige andre bevæbnede Demokrater går til væbnet angreb på alle amerikanske institutioner og myndigheder, og disse skyder tilbage, og når Proud Boyd og Boogaloo blander sig med deres semiautomatiske våben, så har vi en ægte borgerkrig i USA inden jul.

  Er det virkelig, hvad I ønsker for USA herinde?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 22. november 2020 @ 13:24

 127. Jeg synes, at Biden’s Det Store Spring Fremad” (yes analogt til Maos Det store spring fremad) omkring kl 4AM US Central Time (DK ca. kl 9) er overordentlig interessant og værd at dyrke nærmere. Det omtales også her:

  synopsis-olsen.blogspot.com/2020/11/bidens-store-spring-fremad-pa-et.html

  Jeg har det præcist som skribenten her, at jeg har undret mig lige siden over dette yderst usædvanlige øjeblik. Også interessant, at noget så åbenlyst mærkeligt på den storpolitiske scene ingen interesse har for medierne.

  Medierne er da ellers i stand til at lave helt fantastiske katastrofeoverskrifter for selv den mindste detalje, så det giver ekko hen over atlanten:

  denkorteavis.dk/2018/ny-272542/

  Også selvom det (som sædvanligt) var en gennemført løgnehistorie, da man så kiggede nærmere på den.

  Kommentar by traveler — 22. november 2020 @ 13:27

 128. Hvad vi her ønsker eller ikke ønsker for USA er uden betydning. Derimod har det afgørende indflydelse på vores egen fremtid, om de 175 ud af 179 på Christiansborg stopper folkeudskiftningen eller ej. For tiden forærer de alt hvad vi danskere ejer og har, væk til kulturfremmede. Vores land, byer, boliger, penge, jobs, sundhed osv., osv., osv.

  Kommentar by BENT A — 22. november 2020 @ 13:43

 129. Inger Støjberg får tæsk for at sige “dræn sumpen” inspireret af Trumps oprydning i plat og svindel i USA.

  Der kan man se, der skal ingenting til før især Radikale kvinder går i selvsving – de vil bare have magt for magtens skyld, ikke for at gøre noget godt for Danmark.

  Kommentar by k.m. — 22. november 2020 @ 13:58

 130. Kommentar by BENT A — 22. november 2020 @ 13:43

  ..altså bortset fra, at vores egen fremtid hænger sammen med USAs fremtid.

  Kommentar by traveler — 22. november 2020 @ 14:03

 131. BENT A

  “Der er FORKERTE PÅSTANDE i nogle af ovenstående indlæg. F.eks. påstår Jack Achaius kl. 11.15 at det er umuligt at slette 941.000 stemmer. Det er faktisk meget let hvis man véd hvordan det kan gøres.”

  Nej det er faktisk ikke i eksemplet fra Pennsylvania vel KLOVN!

  Hvad er 1.3 millioner minus 676.000 ? Det kan jo aldrig blive over 900.000 vel! Og Trump fik jo NETOP flest stemmer via Dominion ! Og det var netop via Dominion Trump lejren påstod, at 941.000 stemmer i de 14 amter hvor Dominion blev brugt var forsvundet.

  Regne regne BENT! 676.000 + 941.000 = 1.6 millioner + stemmer til Trump!

  Går du igennem de 14 amters vælgerstatistik vil du finde, at der ikke engang kan findes 1.6 millioner vælgere !

  https://www.votespa.com/Voting-in-PA/Pages/Pennsylvania-Voter-Election-Security-Information.aspx

  Og husk nu igen! Trump fik FLEST stemmer af de 1.3 millioner der blev optalt igennem Dominion i de 14 amter ergo kan der ikke mangle de påståede 941.000 VEL!

  Kommentar by Jack Achaius — 22. november 2020 @ 14:16

 132. USA er interessant, fordi vi ser jo, at hvad der sker (af unoder) i USA, dukker op i Danmark før eller senere:

  Vi må f.eks. være opmærksomme på, at selvom en IT-kapacitet som Carsten Schürmann, der har forsket i valgsikkerhed i USA, Egypten og Estland, så sent som i 2019 siger tydeligt: ‘Digitale valg er endnu for usikre’, så har der i lang til været stigende politisk opbakning til at indføre elektroniske valgmaskiner, f.eks. til Europa-Parlamentet, (hvor Grundloven vel ikke kommer i vejen?):

  http://www.version2.dk/artikel/forsker-valgsikkerhed-digitale-valg-endnu-usikre-1088102

  Kommentar by traveler — 22. november 2020 @ 14:21

 133. SVAR til Jack Achaius: De tal du opererer med, hvor har du dem fra? Pensylvania har her i 2020 ca. 14-15 millioner indbyggere.

  Kommentar by BENT A — 22. november 2020 @ 14:28

 134. Kommentar by NotariusUmulius — 22. november 2020 @ 13:24
  Terrororganisationerne fra venstreoverdrevet smadrer jo hovedsageligt stater ledet af demokrater. Så kan vælgerne i de stater jo overveje, om de har valgt rigtigt. Og det er jo så selvfølgelig kun hvis, valget foregår ærligt. I andre stater kan man så bruge det rigtige “værktøj” til at stoppe smadringerne. Forestiller du dig virkelig, at f.eks. Antifa fik et ben til jorden, hvis magthaverne rent faktisk ønskede at stoppe dem? Ønsker du dig virkelig at demokraterne vinder, så optøjerne og smadringerne kan få frit løb? Hvad vinder du ved dét?

  Kommentar by Lider af danskhed — 22. november 2020 @ 14:33

 135. @Holger_Danske 09:39
  “Ærlig talt er det ikke særlig sandsynligt, at der er foregået omfattende valgsvindel, der direkte har påvirket det samlede resultat.”

  Kan du også argumentere for det synspunkt?

  Personligt finder jeg det ekstremt usandsynligt at Biden har opnået flere lovlige stemmer end Obama eftersom Joe Biden er så dement at han for åben skærm både har pralet af sin korruption i Ukraine og af “den mest ekstensive og inklusive valgsvindel i USAs historie”.

  “Nej, den virkelige årsag er, at Trump ønsker at så så meget tvivl om valgresultatet, at han dermed kan styrke sine muligheder for at genopstille og vinde i 2024.”

  Er det noget du ved fordi du er synsk?

  Kommentar by sebastian — 22. november 2020 @ 14:34

 136. De mest ivrige efter at indføre elektroniske afstemninger har iøvrigt været de radikale. Men efterhånden er der nok flere af de gamle partier der har fået appetit på at få computere til at afgøre valgene.

  Kommentar by BENT A — 22. november 2020 @ 14:36

 137. BENT A

  Kun 14 amter i Pennsylvania bruger Dominion.

  I de 14 amter er der ikke 1.6 millioner vælgere der kunne stemme igennem det system!

  Linket er til de officielle valgmyndigheder i Pennsylvania.

  Trump fik majoriteten af de 1.3 millioner stemmer afgivet i de 14 amter optalt af Dominion!

  De selvsamme 14 amter hvor Trump lejren påstod 941.000 stemmer var forsvundet i Dominion systemet!

  Hvor meget skal det skæres ud i pap for dig?

  Ps. Grunden til, at der flere steder i USA bliver brugt digitale muligheder for stemmeafgivelse er samme grund som i Schweiz. Nemlig at der i forskellige stater, amter eller kantoner er offentlige afstemninger om alt muligt i mellem himmel og jord.

  Det er meget forskelligt hvor stor deltagelse der er ved disse afstemninger, men det er samme myndigheder der står for afhandlingen af disse afstemninger.

  Derfor er det omkostningsfuldt og ikke administrativt muligt, at afholde alle afstemningerne manuelt. I mange tilfælde drejer det sig heller ikke bare om et kryds der skal sættes.

  Sjovt nok hører man ikke om, at digitale afstemninger i Schweiz skulle være et problem snarere tværtimod.

  Kommentar by Jack Achaius — 22. november 2020 @ 14:49

 138. # 14.49: Hvorfra har du tallet 941.000? Hvorfor skulle Trump-lejren gå ud med et tal som intet har med virkeligheden at gøre, iflg. dig??

  Kommentar by BENT A — 22. november 2020 @ 15:01

 139. Kommentar by Jack Achaius — 22. november 2020 @ 14:49

  Jo da. Schweiz har også problemer med deres (oprindeligt spanske) elektroniske stemmesystem:

  Status marts 2019: “…Ifølge Swiss Post tillader fejlen, at man kan fuske med stemmerne…” “Swiss Post havde bedt leverandøren, Scytl, om at udbedre problemet, da man fandt det første gang i 2017, og beklager, at det ikke blev løst til fulde. Leverandøren er endnu en gang blevet bedt om at udbedre fejlen.”

  “Udfordringen er, at en kompromitteret mix-server i teorien kunne spytte falske meddelelser, eksempelvis stemmer på en specifik kandidat, ud i mikset, og at dette derefter ikke kan spores. Derfor er det vigtigt, at tilfældigheden og beskedernes rigtighed kan verificeres, men det kan de ikke i den algoritme, som systemet hidtil har brugt.”

  //www.version2.dk/artikel/alvorlig-fejl-fundet-schweizisk-valgsystem-1087708

  http://www.dr.dk/nyheder/viden/teknologi/huller-i-osten-alvorlig-fejl-fundet-i-schweiz-digitale-valgsystem

  Og som Carsten Schürmann påpeger: “…Den styrke mister man i et online-system som det i Schweiz. Der er intet sikkerhedsnet, der fanger fejl eller manipulation…”

  Kommentar by traveler — 22. november 2020 @ 15:05

 140. Og videre: I 2019 lancerede politikere og computereksperter i Schweiz et såkaldt folkeinitiativ for at forbyde brugen af ​​e-afstemning af sikkerhedsmæssige årsager… ”Her går det godt, fru kammerherreinde//Det går så godt, det går så godt/

  Kommentar by traveler — 22. november 2020 @ 15:19

 141. Det taktisk smarteste for republikanerne er at ødelægge enhver mulighed for demokraterne at få noget som helst igennem kongressen. Derved vil en dement præsident Biden blive meget upopulær hos vælgerne til næste præsidentvalg – og republikanerne kan tage posten tilbage igen.
  Republikanerne har gennem 4 år lært af demokraterne, hvorledes man på destruktiv vis kan gøre livet møgsurt for POTUS. Lad derfor præsident Joe Dementius få hele svineturen; med ‘impeachment’, bagtalelse og løgne. Desværre er luderpressen MSM (95% af alt) købt og betalt af kapitalisterne og deres demokratiske medløbere.

  Kommentar by Gustav Jensen — 22. november 2020 @ 15:30

 142. Svært at modsige det Jack Achaius skriver og citerer uden at bruge timevis på at sætte sig ind i hvordan de nævnte firmaer Smartmatic og Dominion har opereret i tidens løb. I hvert fald er jeg ret sikker på at de efterretningstjenestekontrollerede medier tidligere har fortiet alle mistanker fremført på ucensurerede platforme, fordi der er meget klare forbindelser i disse firmaer til Soros Open Society, Clinton Foundation osv.

  Hvis vi skal holde os til hvad der skrives på dansk, så synes jeg følgende er den mest oplysende artikel set hidtil:

  https://hodjasblog.one/mere-info-fra-sydney-powell-om-dominion-og-smartmatec-stemmesvindel/

  Kommentar by perhag — 22. november 2020 @ 15:41

 143. Traveler

  Det er så muligt, men Dominion er ikke et online system. Dominion bruges i øvrigt både med touchscreen og paper ballots. Forskellen er alene, at ved touchscreen printes den udfyldte stemmeseddel ud bagefter og ved paperballots indlæser man den udfyldte stemmeseddel.

  Det er derfor det er muligt, at lave manuel optælling efterfølgende når der er brugt Dominion. Og det er derfor, at påståede 221.000 switched votes til Biden ville være meget meget let, at dokumentere.

  Ps. BENT A

  De 941.000 “slettede” stemmer kom fra Trumps egne tweets, kan åbenbart ikke linke til dem her.

  Kommentar by Jack Achaius — 22. november 2020 @ 15:47

 144. perhag

  Påstanden på hodjas blog om, at man kan “shifte” votes bliver på ingen måde underbygget. Det er nok fordi det er noget vrøvl, da der ingen måde er på hvordan man skulle kunne tilgå systemet i real time.

  Den anden påstand om, at afgivne stemmer skulle kunne arkiveres i en fil og siden slettes er sikkert teoretisk muligt, men afgivne stemmer i Dominion systemet eksisterer også fysisk i samme øjeblik de er afgivet.

  Så de eksv. påståede 941.000 arkiverede/slettede stemmer i systemet skulle sidenhen bortskaffes fysisk. Hver elektronisk optalte stemme har et identifikationsnummer der matcher den printede fysiske kopi og det tages der løbende stikprøver af som de enkelte amter bliver gjort op.

  Disse fysiske stikprøver med identifikationsnummer krydstjekkes så med resultatet fra samtlige opgjorte amter i staten hvor systemet bruges.

  Ydermere er det for så vidt random om der bruges touchscreen eller papiralæsning også indenfor de enkelte amter, hvilket igen eftefølgende giver mulighed for, at skelne de fysiske stikprøver ikke bare fra identifikationsnummer men også fra om der er brugt touchscreen eller papiralæsning for de afgivne stemmer.

  Der er utallige muligheder for, at afsløre og dokumentere valgsvindel ved brug af de her maskiner og mon ikke det er derfor sagerne falder en for en til jorden med et brag.

  Kommentar by Jack Achaius — 22. november 2020 @ 16:30

 145. Bliver Jackass betalt af løgnepressen for at fremføre deres påstande her på UP?

  Kommentar by Træt — 22. november 2020 @ 16:34

 146. Man kan lynhurtigt påstå hvadsomhelst, og det kan tage lang tid at gendrive løs snak. Men hvorfor skulle Trump sige noget som må lyde usandsynligt og forkert, for lokalkendte amerikanere? Man kan sige meget om Trump, men dum er han ikke.

  Og det ser ud til at han har gjort meget godt for de almindelige borgere. Han har vel ikke fået over 70 millioner stemmer for ingenting? Og han har millioner af fans der er begejstrede for ham. Hans popularitet er nærmest fantastisk i den halvdel af befolkningen som med rette frygter en kommunistisk fremtid.

  Og Biden er syg og vel en korrupt pamper, og kamel-damen er feminist og ekstremist. At få de to ind i det hvide hus vil være en katastrofe. Så hvorfor har “demokraterne” opstillet dem, og hvorfor skulle normale borgere stemme på dem?

  For hele Vestens skyld må vi håbe at Trump vinder. Men hvad vi skriver her ændrer intet i USA. Så hvorfor ikke gå mere op i hvad hvad diktator-Mette & co. er ved at gøre ved Danmark?

  Hendes politik omtales nu i Week-end avisen med ord som: “en cocktail af panik, kaos, in-kompetence og magtbrynde. Og: “”Mette kan ikke længere ses som den ufejlbarlige landsmoder”. I EB kaldes hun Mao-Mette og lige så slem som Lars Uløkke, og Hans Engell skriver om “slendrian, forvirring, kaos og et lavpunkt i vores politiske historie”.

  Kommentar by BENT A — 22. november 2020 @ 16:42

 147. BENT A

  “Man kan lynhurtigt påstå hvadsomhelst, og det kan tage lang tid at gendrive løs snak.”

  Selvfølgelig og ca. det fik mig lige til, undersøge løs snak og påstande på Hodjas blog.

  Påstand 1. Der vises en video fra Washington Post optaget i forbindelse med forrige valg hvor en hacker fortæller hvor let det er, at hacke en elektronisk valgmaskine. Denne video bruges som et eksempel på hvad der kunne have foregået ved dette valg og med Dominion.

  Fakta 1. I videoen vises ikke Dominions maskiner der idag enten spytter en fysisk kopi ud eller en fysisk kopi der indlæses. I videoen påståes det ikke, at man online kan tilgå valgmaskinerne og “skifte” afgivne stemmer i real time men, at det er muligt evt. fysisk at tilgå maskinerne og ændre softwarens setup på forhånd.

  Påstand 2. Dominion skulle have lukket kontorer flyttet valgmaskiner, medarbejdere gået under jorden osv.

  Fakta 2. Trumps advokater har fået adgang til flere af Dominions valgmaskiner og data om software herfra. Der er fundet ca. 2500 stemmer der igen ikke stemmer overens med de fysiske paperballots maskinerne har aflæst eller printet ud. Stemmerne fordelte sig jævnt på præsidentkandidaterne og senatsvalget og fejlene skyldtes forkert håndtering af de fysiske kopier og blev således opdaget igennem krydstjek med identifikationsnumre på de elektronisk afgivne stemmer.

  Trumps advokater har selv under ed for en dommer erklæret, at der ikke er foregået systematisk svindel med elektronisk aflæsning eller udprintede paperballots fra Dominion maskiner i Pennsylvania samt, at vidneudsagnene fra vidner om, at Dominions medarbejdere ikke har samarbejdet mm. er utroværdige og, at selve vidnerne var utroværdige.

  Kommentar by Jack Achaius — 22. november 2020 @ 17:20

 148. Kommentar by Jack Achaius — 22. november 2020 @ 15:47

  Jeg har da ikke påstået, at Dominion er et online system. Jeg har kun gjort opmærksom på, at du ikke har ret i, at valgsystemet i Schweitz skulle være ok.

  Det er velkendt Dominion har indbygget features, der gør det fristende at snyde. Det se ud til, at nogen ikke kunne stå for fristelsen.
  Du påstår, at det så er muligt at lave manuel optælling efterfølgende, når der er brugt Dominion, og derfor let at dokumentere.

  Denne optimisme om høj pålidelighed er særpræget. Man kan sige, at det kun er troværdigt under visse forhold, f.eks.

  – Hvis man har en pålidelig optegnelse af, hvem der lever og bor hvor, hvem der er levende og døde. Og pålidelige ID-systemer
  – Hvis man rent faktisk benytter manuelle kontrolprocedurer, men så giver hele ideen med et elektronisk system ikke mening, hvorfor manuel optælling kun vil blive gennemført i de tilfælde, hvor begge parter faktisk kan blive enige om, at det er påkrævet.
  – Hvis man gemmer alle de originale og helst vandmærkede stemmesedler.
  osv.

  Der er alt for mange muligheder for fusk…

  Kommentar by traveler — 22. november 2020 @ 18:07

 149. Har lige brugt nogle minutter på at se på striden om de 941.000 fjernede stemmer på Trump i Pennsylvanien.

  De 941.000 er for hele staten, hvor en krakiler så har fundet ud af Dominion var nævnt som firmaet, hvor de kun står for optællingsmaskinerne i nogle distrikter. Men det er ikke kun Dominion som dem som har udregnet tallene når frem til har ændret og slettet stemmer. Der er eksempelvis Premier Election Solutions ejet af Dominion. Ved dog ikke hvilke firmaer stod for optællingen i Philadelphia og andre steder valgsvindlen var størst.

  Kommentar by perhag — 22. november 2020 @ 18:07

 150. Huawei kan skjule ’spyware’ i sine mobiltelefoner så godt, at ingen i Vesten har kunnet finde programmerne i mobilerne. Kinesiske Huawei kan derfor påstå, at deres mobiler er fri for ’spyware’. Vestlige spioner tror/mener/antager/ved, at spionprogrammerne er i Huaweis mobiler. Vestlige lande vil ikke anvende Huawei mobiler af type 5G, alene på grund af mistanken om spionprogrammer.
  Ligeledes kan Dominion maskiner indeholde skjulte programdele til fup med valgstemmer. Som højt uddannet Datalog kan jeg garantere, at det sagtens kan lade sig gøre at installere og køre hemmelige (for brugere) programdele i alle computere. Microsofts Windows systemer er fulde af snusende programdele, du ikke aner en disse om og aldrig vil kunne finde. Kun CIA, NSA, FBI og lignende snushaner har kapacitet til at finde spionprogrammer i offentligt anvendt software.
  Desværre er de nævnte organisationer ikke tilbøjelig til at røbe deres evner og fund af ‘malware’ á la valgsystem. En afsløring ville røbe organisationernes arbejde og vanskeliggøre fremtidig snusen.
  Nogen skal tvinge CIA, NSA og FBI til officielt at undersøge Dominion softwaren uafhængigt af hinanden, således at de ikke kan snyde. Andre vil helt sikkert blokere for at CIA, NSA og FBI undersøger noget som helst. Noget møgbeskidt foregår der. Det kan man se på resultaterne fra Dominion maskinerne, sådan som det er oplyst. Check Dominion fa A til Z, eller glem valgfusket.

  Kommentar by Gustav Jensen — 22. november 2020 @ 18:27

 151. Det er helt udelukket at CIA eller FBI bil afsløre valgsvindlen.
  Det vil overraske mig meget hvis CIA ikke tog del i valgsvindlen.

  Kommentar by sebastian — 22. november 2020 @ 18:37

 152. Fakta i sagerne om valgsvindel i Pennsylvania fremført af Trumps advokat team for en dommer er, at de eneste håndgribelige beviser var TO! vælgere der var blevet afvist fra at stemme 2 stk!

  Det fandt dommer Matthew William Brann
  ikke nok til, at retfærdiggøre at et omfattende sagskompleks skulle køres for retten.

  Inden det overhovedet kom så langt, at beviserne om valgsvindel i staten kunne koges ned til 2 vælgere, der blev afholdt fra at stemme, har Trumps advokater således under ed i staten erklæret, at de ikke har beviser for omfattende eller organiseret valgsvindel, at adskillige vidner og vidneudsagn i forhold til påstande om Dominion,bortkomne/slettede/makulerede stemmer og stemmesedler var/er utroværdige.

  https://www.foxnews.com/opinion/trump-flawed-pa-election-challenge-judge-andrew-mccarthy

  Nu må vi se om Sidney Powell har held med dokumentationen for, at demokraterne var tildelt 35.000 stemmer pr. kandidat på forhånd i Georgia, at den republikanske guvernør Brian Kemp fik penge for, at tillade sen stemmeafgivelse via Dominion, at Biden stemmer blev vægtet 1.25 i forhold til Trump stemmer, at Clintons sejr over Sanders i senatet blev tvunget igennem via Dominion.

  Det lyder jo spændende og ifølge Sidney Powell vil hun sprænge Georgia i luften i bibelske dimensioner…

  Så lad os se hvad hun kommer med.

  Slut herfra!

  Kommentar by Jack Achaius — 22. november 2020 @ 18:57

 153. Her en dansk milliardær (bag betalingsvæg) i en heftig vildfarelse og danske mediers fokus på fakta og “balancerede” beretninger…

  https://www.berlingske.dk/kommentatorer/staerke-medier-er-danmarks-bedste-vaaben-i-kampen-mod-en

  Kommentar by Polka — 22. november 2020 @ 19:01

 154. DET LYDER MEGET U-LOGISK at Trumps advokater skulle have hjulpet de røde “demokrater” ved under ed at erklære at adskellige vidner var utroværdige, at der ikke var beviser osv. Om vidner og beviser er troværdige eller ej, plejer ikke at blive afgjort på den måde. Det plejer at være dommeren der selv tager stilling til den slags.

  Kommentar by BENT A — 22. november 2020 @ 19:25

 155. Hvad med et nyt emne / indlæg Kim Møller

  Det lugter af sur røv

  Kommentar by Ronkedor — 22. november 2020 @ 19:29

 156. DE TO NYESTE videoer hos hodjanerne leverer nu “fantastisk afslørende” fakta om hvordan og hvor let der kan valgsvindes ved brug af digitale stemme-optællings maskiner.

  Kommentar by BENT A — 22. november 2020 @ 19:42

 157. Hvad med at næste emne bliver folkeudskiftningen, diktator-Mette/mink-skandalen/ traktorprotesterne, eller den systematiske nedbrydning af frihed, sikkerhed, infrastruktur samt alle værdier, traditioner og folkelige fremtidsmuligheder.

  Kommentar by BENT A — 22. november 2020 @ 19:52

 158. Om valgsvindel, interessant specielt 2.40 og fremefter
  https://www.youtube.com/watch?v=PTdK4c0N6ks

  Kommentar by Johnson — 22. november 2020 @ 19:52

 159. Kommentar by Johnson — 22. november 2020 @ 19:52

  Jeg har One America News Network og Newsmax på mit 75-tommer 4K fjernsyn i stuen.

  Faktisk har jeg adgang til over 10.000 live tv-kanaler inkl. 121 danske samt 450 amerikanske kanaler.

  Det er noget, der hedder GSE IPTV PRO til Apple TV 4K, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 22. november 2020 @ 20:11

 160. Jeg foretrækker et emne om islamisk herredømme Bent a – hvad laver sjakalerne og hvem er næste offer

  Kommentar by Ronkedor — 22. november 2020 @ 20:13

 161. Kommentar by Ronkedor — 22. november 2020 @ 20:13

  Det tog nogle dage for Hells Angels, men nu har HAMC Danmark fjernet Jørn Jønke Nielsens SJAKAL MANIFEST 2008 samt alle fotos af medgrundlæggeren af Hells Angels i Danmark for 40 år siden, Jønke, fra https://hells-angels.dk/.

  Men jeg har naturligvis gemt en fuldstændig pdf løftet direkte fra hjemmesiden:

  Ved udarbejdelsen af dette manifest er propaganda fra politi, politikere og medier ikke brugt. Manifestet bygger på facts – virkelige hændelser og lang tids oplevelser med omtalte sjakaler. Det handler om at forstå og definere, hvilke personer vi har med at gøre.

  At bruge betegnelsen ”perkere” om disse tobenede sjakaler vil være misvisende og at skyde med spredehagl. ”Perker” er et stigmatiserende racistisk udtryk, ganske som brugen af ordet ”rocker” er blevet det i forhold til bikere. Ligesom ”rocker” er blevet kædet sammen med ”kriminalitet”, kædes det nu også sammen med ”fremmed” og er dermed et godt eksempel på, hvordan negative ord bruges forkert og forstærker folks frygt og had uden grund.

  Ingen med bare en lille smule fornuft bør foragte eller være efter uskyldige og ordentlige mennesker blot fordi disse er anderledes, har en anden farve eller kultur, eller fordi det er på mode! Det vil i sidste ende sænke dem selv ned på det stadie, hvor netop sjakalerne finder deres tankegods og hører hjemme.
  Sjakalerne findes hovedsageligt blandt folk af arabisk herkomst, alt andet ville være forkert at påstå. Andre nationaliteter er repræsenteret, endog dumme pæredanske drenge.

  Medlemmer af de såkaldte indvandrerbander er ikke nødvendigvis sjakaler og såfremt tvivl opstår om hvem de er, hvor de kommer fra og hvad de indeholder, så kommer her en glimrende profil på sjakalen:

  – Alene og uden våben er de stort set ufarlige over for almindelige voksne mennesker. I sådanne situationer optræder de som oftest venligt, endog krybende og grænsende til det usympatisk fedtende. Når man kender deres holdninger og ved hvad de indeholder og er klar over hvad de siger om en når man har vendt ryggen til dem, virker de nærmest ynkelige.

  – I flok fra tre og opefter ændrer de karakter, bliver arrogante og modige. Her angriber de gerne uden varsel og årsag og det går udover unge som gamle.

  – De hader danskere; mentaliteten, levevisen, kristendommen og dens symboler. Ofte angiver de racisme som hovedårsag til at de hader, men de kan ikke se ”splinten” i eget øje og tror at racisme kun er hvid mod sort. De betragter Danmark som et luderland og jo mere ondt de kan tilføje landets borgere, jo bedre har de det, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 22. november 2020 @ 20:19

 162. Gøg & Gokke havde været et bedre valg for Demokraterne, end pauseklovnene Biden & Harris. Summa summarum; Trump vinder formentlig og fuldt fortjent, muligvis med Repræsentanternes Hus’ Republikanske flertal. I øvrigt blev dommeren i Pensylvania i sin tid udnævnt af Obama, så er den afvisning ligesom forstået. Powells kommende strategi er værd at lytte på. https://www.youtube.com/watch?v=Y68pEknYyCM

  Kommentar by LarsB — 22. november 2020 @ 20:56

 163. Kommentar by LarsB — 22. november 2020 @ 20:56

  Rob Schmitt, der kom fra FOX News Channel, og sexkrænkeren Mark Halperin, der kom fra MSNBC.

  Begge kanaler streamer i 1080p på stuealteret via mit IPTV abonnement på 49,00 kroner alt inklusive pr. måned; har ikke betalt en krone til YouSee eller andre kabel-tv eller streamingen abonnenter siden 2014, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 22. november 2020 @ 21:03

 164. What Trump faces on Jan. 20, 2021

  As soon as he becomes a private citizen, Trump will be stripped of the legal armor that has protected him from pending cases both civil and criminal

  Nov. 22, 2020, 12:00 PM CET
  By Tom Winter

  It looks increasingly certain that on Jan. 20, 2021, around noon, Joe Biden will take the oath of office as president, and Donald Trump will lose both his job and one of its most important perks.

  Trump has faced investigations involving his campaign, his business, and his personal behavior since he took the oath of office himself four years ago. As soon as he becomes a private citizen, however, he will be stripped of the legal armor that has protected him from a host of pending court cases both civil and criminal.

  He will no longer be able to argue in court that his position as the nation’s chief executive makes him immune to prosecution or protects him from turning over documents and other evidence. He will also lose the help of the Department of Justice in making those arguments.

  While it is possible he could go to jail as a result of some of the probes of his business affairs, the soon-to-be-former president is more likely to face financial punishment in the form of civil fines, law enforcement observers believe. He may also be embarrassed by financial and other secrets that will be exposed in court. Nearly all his legal troubles are in his hometown of New York, where he once basked in the tabloid limelight as a young mogul and where he rode a golden escalator into an unlikely political career, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 22. november 2020 @ 21:26

 165. Kommentar by NotariusUmulius — 22. november 2020 @ 20:11.

  LOL, Og på trods af alt det, så klamrer du dig stadig til nyhedssvindlerner fra NYT, mens TDS Biden-Karris synker ned bølgerne i baggrunden..

  Kommentar by Kimski — 22. november 2020 @ 21:39

 166. Lige et spørgsmål til tvivlerne omkring Dominion.

  Hvordan kan det være, at Trump lejren er så optaget af stemmer afgivet i 14 amter i Pennsylvania gennem Dominion, når Trump fik majoriteten nemlig 52% af stemmerne afgivet igennem systemet?

  Og hvorfor er Trump lejren ikke lige så optaget af stemmer afgivet i Texas gennem Dre stemme systemet (Direct Record Electronic systems) når samtlige stemmer igennem dette system ikke engang er opgjort endnu?

  De har satme god humor i Trumps team, elektronisk stemmeafgivelse er slet ikke et problem hvis staten bare er vundet, men et stur stur problem i stater der er tabt på trods af, at de elektroniske stemmer er vundet. :-)

  Kommentar by Jack Achaius — 22. november 2020 @ 21:41

 167. Kommentar by Kimski — 22. november 2020 @ 21:39

  Det er fedt med diversitet, jeg kan linke til gratis 24/7 Newsmax eller One America News Network tv-signal, som jo er noget sjovere at se live end at vente hele døgn på, at de klipper små indslag og lægger op på YouTube, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 22. november 2020 @ 21:45

 168. Simon73

  Kommentar by Træt — 22. november 2020 @ 22:00

 169. Simon73

  Kommentar by Træt — 22. november 2020 @ 22:00

 170. Umulius er stærk opmærksomhedssøgende, med et dræbende, kæmpe ego.
  En ægte rød 5.kolonne muldvarp der fylder Uriasposten med lort

  Kommentar by k. m. — 22. november 2020 @ 22:09

 171. OT: Går man ind på “Trust Pilot” og ser hvad de skriver om Danske Spil A/S og deres oddset spil, kan man blive overrasket over hvor utrolig dårlige anmeldelserne er. Danske Spil snyder, svindler og er, iflg. anmeldelserne, verdens ringeste spiludbyder. Og deres odds er små og usle.

  Oveni har Danske Spil nu fundet på at alle kunderne til tips og oddset, skal overvåges, registreres og opdrages. De vil fra nu af have navn, adresse, foto, cpr-nummer og erklæringer mv. Iflg. deres kundeservice er det noget de selv har fundet på. Men mon ikke det er en usandhed?

  At deres odds er langt ringere end hos andre spil-udbydere, kan de ikke bortforklare. Men det er vel logisk når det er den danske bananstat der styrer Danske Spil A/S.

  Kommentar by BENT A — 22. november 2020 @ 22:14

 172. Jeg spørger bare ud fra almindelig sund fornuft: Hvis der virkelig var massiv organiseret valgsvindel i demokratisk favør, hvorfor er der så ikke nogen, der har snakket over sig? Hvorfor har ingen Trump-tilbeder fremlagt nogen seriøs dokumentation? De konservative medier ville gerne have viderebragt det.
  Men sådanne beviser findes åbenbart ikke. Trump er blevet vraget på grund af hans personlige fejl og mangler, ikke på grund af hans konservative politik. Republikanerne fik jo et godt valg i alle andre sammenhænge.

  Kommentar by Gunnar Biering — 22. november 2020 @ 22:23

 173. A pro pos bananstat: Iflg. DR sendte skat på et tidspunkt 574 millioner kr. til et lille ukendt fransk firma, der pr. brev påstod at de skulle have pengene retur for noget betalt udbytteskat på danske aktier. Der var ikke skygge af bevis for at det var rigtigt. Og jo mærkeligt at det lille ukendte firma var gået fra nul kr. i betalt udbytteskat året før til 574 millioner kr. året efter. Det var et yderst mistænkeligt krav. Alligevel sendte man flere store. kufferter fulde af pengesedler ned til firmaet. (nå, ok, ikke bogstaveligt, man brugte en bankoverførsel)

  Men viser det ikke at også Danmark er blevet en tosse- og galeanstalt swedish style? De samlede tab på vanviddet blev ca. 13.000 millioner kr. 13 MILLIARDER kr. Skatteyderne, familierne, de syge og de ældre er totalt til grin.

  Kommentar by BENT A — 22. november 2020 @ 22:28

 174. # Gunnar Biering: Nogle har vidnet om svindel. Der ER fremlagt beviser og indicier i store mængder, og meget mere er på vej!! Nogle medier HAR viderebragt diverse. Men MSM er stort set alle venstre-radikale, ligesom herhjemme. Bare vent og se, og studér i mellemtiden hvad hodjanerne fortæller om valgsvindel i gigantisk målestok. Og se på you tube mv. protest-marcherne med millioner af Trump-tilhængere.

  Kommentar by BENT A — 22. november 2020 @ 22:46

 175. 17. nov. har UP også noget om Trump-marcher og et luftfoto.

  Hvad valgsvindel angår, bør det nok overvejes hvad der kan forebygge at det også kommer til at finde sted i Danmark!

  Kommentar by BENT A — 22. november 2020 @ 23:04

 176. Aia Fog
  Det ER noget om snakker.
  Det er ren Valgsvindel begået af Demokraterne med Dominion Valgmaskinen.
  George Soros har også meget med det at gøre.

  Desuden er Dominion blevet konfiskeret af det Tyske politi, hvorfor ved jeg ikke, men de har vel fundet ud af at det er valgsvindel i USA.
  Trump har vidst det, derfor ( Drain The Swamp). Det ville Demokraterne ikke have, derfor svindel.

  Kommentar by Charles — 22. november 2020 @ 23:11

 177. Men valgene administreres jo af delstaterne, og der står republikanerne stærkere end demokraterne?

  Kommentar by Gunnar Biering — 22. november 2020 @ 23:32

 178. Du har helt ret Gunnar, men der findes ikke rationale hos Trump sekten og det er vitterligt en sekt.

  Som du nævner fik republikanerne et godt valg på alle andre parametre og her er det jo netop spøjst, at den elektroniske stemmeafgivelse i høj grad gav republikanske senatorer et godt valg. Hvordan forklarer Trump sekten det?

  Det kan selvfølgelig kun forklares ved, at republikanske vælgere i høj grad har fravalgt Trump og stemt på Biden. Alternativt skulle demokrater have stemt på republikanske senatorer og Biden som præsident.

  Skulle konspirationsteorierne om demokraternes eller andres valgsvindel via stemmemaskiner være sand hvorfor sørgede de så ikke for flertal i senatet, specielt når forholdsvis flere stemmer til senatet afgives via stemmemaskiner end til præsidentvalget?

  Sydney Powells påstand om et stemmeforspring på 35.000 til demokratiske kandidater til primærvalget i Georgia falder fuldstændig til jorden når man sammenholder det med hendes påstand om, at guvernør Brian Kemp fik penge for, at holde elektronisk stemmeafgivelse åben længere end tilladt, da demokraterne tidligt stod til, at vinde men endte i runoff til 5 januar!

  Det er crazy stuff der foregår i Trump sekten, det hænger slet ikke sammen.

  Kommentar by Jack Achaius — 23. november 2020 @ 00:29

 179. Kommentar by NotariusUmulius — 22. november 2020 @ 21:45

  “Det er fedt med diversitet…forbyd islam i Danmark 🇩🇰”
  ~ NotariusUmulius

  Der er jo ingen sammenhæng i det du skriver, og det er vist ret generelt, ikke?
  /rolls eyes.

  Kommentar by Kimski — 23. november 2020 @ 01:53

 180. En “sekt” på over 70 millioner medlemmer, er ikke en sekt, men nærmere en folkelig bevægelse. Hvorfor har visse bloggere travlt med at Trump er en dårlig og skør præsident? Men fred være med det, for det er uden betydning for USA, hvad vi mener her i DK. Men det er da mystisk at 70-75 millioner amerikanere er så glade for ham, at de har stemt på ham, hvis han er så dårlig som DR og lignende medier påstår. Hvis man læser om valgsvindel på nettet, kan man vanskeligt tro på at valget derovre er foregået uden storstilet computer-manipulation med mere.

  Kommentar by BENT A — 23. november 2020 @ 07:40

 181. Den vestlige verden er delt i to lejre, og den er blevet delt af de sociale medier og af MSM, ikke af Trump.
  Den sekteriske del er den der abonnerer på løgnene fra CNN, BBC, DR og Silicon Valley, og det er den del som kommer her for at skrive, ikke for at læse. De er blevet bildt ind at de har vundet en sejr og kommer kun for at hovere.
  Den anden del kender propagandaen fra MSM og Silicon Valley, men kender også modgiften. Modgiften bliver ikke doseret pr. automatik, den skal man selv gøre en aktiv indsats for at opsøge, men den giver perspektiv, dybde, indsigt og ikke bare overfladiske talking points fra Rachel Maddow og Steffen Kretz.

  Kommentar by sebastian — 23. november 2020 @ 08:50

 182. De bloggere som rakker ned på Trump, er vel ofte blot ekkoer af DRs, Pølletikens og andre røde mediers hetz mod Trump gennem fire år. Eller de prøver at opretholde DRs troværdighed på det punkt.

  De ignorerer også at hvis Biden-Harris vinder, får vi et kommunistisk USA som sammen med Kina vil gøre verden til et sted hvor det enkelte menneske vil være uden rettigheder i forhold til statsmagten. Den personlige frihed vil blive kraftigt indskrænket.

  Uden corona-pesten ville Trump have fået op mod 70% af stemmerne. Pandemien har svækket den økonomiske fremgang, men det er ikke Trumps skyld at virussen slap ud fra et laboratorium for biologisk krigsførelse i Wuhan.

  Kommentar by BENT A — 23. november 2020 @ 09:14

 183. Sidney Powell fyret! Skønt med popcorn fra morgenstunden 🤣

  BENT A

  Nu er det nok ikke alle 72 millioner der har stemt på Trump, der er helt begejstret for hvad foregår, men de mest die hard core fans og konspirationstosser, jo dem vil jeg betegne som en sekt !

  Kommentar by Jack Achaius — 23. november 2020 @ 09:15

 184. Trumps hold har tabt deres sager i retssalene simpelthen fordi deres påstande om valgsvindel er falske. Hvis man er interesseret i fakta, så har dommerne således givet dem fuldstændig klart.

  Vi får se om Trump lykkes med at gennemføre et udemokratisk kup, det er hvad det handler om nu.

  Kommentar by Zatopek — 23. november 2020 @ 09:16

 185. Trumps eneste mulighed er, at få valgmændene i 4 stater til, at erklære valget ugyldigt. Han kan ikke bare føre sagerne til højesteret uden konkrete beviser i de føderale domstole.

  Kommentar by Jack Achaius — 23. november 2020 @ 09:43

 186. Flere tomme kalorier til Jack Achaius.

  Valgsvindlen foregår på mange niveauer og på enkelte af dem har også republikanere forsøgt at svindle sig til stemmer.
  Retsforfølgelsen af dem kan ikke finansieres via RNC, så det giver faktisk ret god mening at splitte retsforfølgelsen i to dele, den der kun er begået af demokrater, og den der blevet begået af både demokrater og republikanere.

  Sydney Powell er ikke blevet fyret, hendes arbejde fortsætter bare med en anden finansiering.

  Kommentar by sebastian — 23. november 2020 @ 10:23

 187. Sebastian

  Sidney Powell er fyret af Trumps advokat team! Måske du skulle læse Trump Campaign Statement on Legalteam. Underskrevet af Rudy Giuliani og Jenna Ellis!

  Hun fortsætter som advokat for organisationen WeThePeople, men det har ingen indflydelse på Trumps mulighed for, at føre spørgsmålet om valgudfaldet for føderal eller højesteret whatsoever!

  Kommentar by Jack Achaius — 23. november 2020 @ 10:43

 188. sebastian, din fucking, hjernedøde tosse og tossede Trumpist, kan du ikke læse?

  The Trump campaign is disavowing its association with attorney Sidney Powell after the far-fetched Trump campaign Thursday press conference when she claimed without evidence that the deceased Hugo Chávez, among others, was responsible for rigging the election. The campaign claimed that she “is not a member of the Trump legal team,” even though the president and Trump attorney Rudy Giuliani had previously identified her as being on the team.

  In the days since the press conference, Powell has made additional unfounded claims to conservative networks, and her claims have even been questioned by Fox News’ Tucker Carlson, after she refused to produce her evidence on the show.

  “Sidney Powell is practicing law on her own. ~b>She is not a member of the Trump Legal Team. She is also not a lawyer for the President in his personal capacity,” said a statement from Giuliani and Trump campaign senior legal adviser Jenna Ellis, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 23. november 2020 @ 10:55

 189. “Sidney Powell is practicing law on her own. She is not a member of the Trump Legal Team. She is also not a lawyer for the President in his personal capacity,” said a statement from Giuliani and Trump campaign senior legal adviser Jenna Ellis, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 23. november 2020 @ 10:57

 190. Som Kimski skrev i går 12:47: “der egentlig ikke nogen grund til at tærske langhalm på det emne mere, for vores meninger herinde kommer hverken til at gøre fra eller til.”

  MIN MENING er uden betydning, men som nævnt, ynes jeg præsidentvalget 2020 var udemokratisk. I hvertfald for den del, hvor der anvendtes mail in voting dvs hvor postkassen var valgstedet. Ingen kan derfor vide hvem, der i dag ville have vundet et ægte demokratisk præsidentvalg.

  PS. Forhåbentlig bliver demokratiet i Amerika genetableret efter coronapandemien? Måske allerede ved næste præsidentvalg? Så må vi se hvordan landet ligger til den tid!:-)

  Kommentar by Amad — 23. november 2020 @ 11:12

 191. Nej NotariusUmulius, du elskværdige, højtbegavede geni og geniale Joe Biden sympatisør, jeg har stadig ikke læst noget sted at hun “fyret” udover i EkstraBladet.
  Det er stadig min opfattelse at hendes arbejde er blevet adskilt fra the Trump Legal Team efter moden overvejelse og gensidig forståelse.

  Kommentar by sebastian — 23. november 2020 @ 11:13

 192. MIN MENING er uden betydning, men som nævnt, synes jeg præsidentvalget 2020 var udemokratisk. I hvertfald for den del, hvor der anvendtes mail in voting dvs hvor postkassen var valgstedet. Ingen kan derfor vide hvem, der i dag ville have vundet et ægte demokratisk præsidentvalg.
  Derfor har vi nu ballade…

  Kommentar by Amad — 23. november 2020 @ 11:14

 193. Kommentar by sebastian — 23. november 2020 @ 11:13

  SEBASTIAN, KAN DU IKKE LÆSE, DIN SPASSER? HVAD ER DET, DU IKKE KAN FORSTÅ?

  WASHINGTON (AP) — Perhaps Sidney Powell has gone too far for even Rudy Giuliani this time.

  The Trump campaign’s legal team moved to distance itself Sunday from the firebrand conservative attorney after a tumultuous several days in which Powell made
  multiple incorrect statements about the voting process
  , unspooled unsupported and complex conspiracy theories and vowed to “blow up” Georgia with a “biblical” court filing.

  “Sidney Powell is practicing law on her own. She is not a member of the Trump Legal Team. She is also not a lawyer for the President in his personal capacity,” Giuliani and another lawyer for Trump, Jenna Ellis, said in a statement.

  There was no immediate clarification from the campaign and Powell did not immediately return an email seeking comment.
  The statement hints at further tumult for a legal team that has lost case after case in contested states as it works to overturn the results of the Nov. 3 election. Law firms
  have withdrawn from cases, and in the latest blow, a federal judge
  dismissed on Saturday night the Trump campaign’s effort to block the certification of votes in Pennsylvania in a blistering ruling that described the arguments as “strained” and “unsupported by evidence.”

  Trump had heralded Powell’s role as one of his lawyers, tweeting on November 14 that she was part of a team of “wonderful lawyers and representatives” spearheaded by Giuliani.
  But the terse Sunday evening statement was the latest sign of wariness over her approach even within some conservative circles. Fox News host Tucker Carlson said on his show last week that his team had asked Powell for evidence to support her claims, but that Powell had provided none.
  Powell made headlines with her statements at a Thursday news conference
  where, joined by Giuliani and Ellis, she incorrectly suggested that a server hosting evidence of voting irregularities was located in Germany, that voting software used by Georgia and other states was created at the direction of late Venezuelan President Hugo Chavez and that votes for Trump had probably been switched in favor of President-elect Joe Biden.

  In a subsequent interview with Newsmax, she appeared to accuse Georgia’s Republican governor, Brian Kemp, and its Republican secretary of state of being part of a conspiracy involving a voting-system contract award that she contends harmed Trump’s reelection bid.

  “Georgia’s probably going to be the first state I’m going to blow up and Mr. Kemp and the secretary of state need to go with it,” she said, later adding that a court filing she hoped to submit this week involving the state would be “biblical.”
  The status of that lawsuit was unclear Sunday night.
  Chris Krebs, who was recently fired by Trump as director of the Cybersecurity and Infrastructure Security Agency, tweeted Sunday night that “any claims of vote count manipulation” in Georgia “were nonsense from day 1” since the systems in the state had paper records that were validated in the recount.

  Powell, a former federal prosecutor, took over last year as the lead lawyer for Trump’s former national security adviser Michael Flynn, who pleaded guilty in special counsel Robert Mueller’s Russia investigation.
  Since then, a federal judge rejected her claims of prosecutorial misconduct
  and has responded quizzically to some of her arguments, including her suggestion at a hearing several weeks ago that her conversations with Trump about the Flynn case were privileged.

  She has supported a Justice Department motion to dismiss the Flynn prosecution, a request that remains pending before U.S. District Judge Emmet Sullivan, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 23. november 2020 @ 11:22

 194. Sidney er ude, sebastian er langt ude, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 23. november 2020 @ 11:31

 195. Tilgiv mig NotariusUmulius du intellektuelle atlet.

  Jeg smed hele din copy paste i noget tekstbehandling og søgte på “sacked” og “fired”, og det eneste hit jeg fandt vedrørte ikke Sydney Powell men derimod Chris Krebs.

  Er der et andet synonym for fyret jeg har overset?

  Kommentar by sebastian — 23. november 2020 @ 11:36

 196. Fra to førstehåndskilder inde i Det Hvide Hus, Rudolph og Genna:

  “Sidney Powell is practicing law on her own. She is not a member of the Trump Legal Team. She is also not a lawyer for the President in his personal capacity,” said a statement from Giuliani and Trump campaign senior legal adviser Jenna Ellis.

  I. Rest. My. Case, som My Cousin Vinny ville sige det In A Court Of Law, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 23. november 2020 @ 11:41

 197. Jenna

  Kommentar by NotariusUmulius — 23. november 2020 @ 11:43

 198. Fint nok NotariusUmulius.
  Vi to lader den hvile her, men Sydney Powell hviler altså ikke.
  Hendes case fortsætter ufortrødent.

  Kommentar by sebastian — 23. november 2020 @ 11:48

 199. Kommentar by sebastian — 23. november 2020 @ 11:48

  Modtaget.

  Selvom man kan bære uenige og i kampens hede gå til makronerne, så er jeg fuld af respekt på, at du erkender nederlaget og det faktum, at Sidney Powell ikke længere er advokat for eller repræsenterer præsident Trump i hans juridiske kamp ved USAs domstole for at få valget af Biden som USAs næste præsident omstødt inden den 20. januar 2021, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 23. november 2020 @ 11:53

 200. Nu overvurderer du mig NotariusUmulius.
  Jeg erkender det faktum at Sydney Powell ikke længere er en del af the Trump Legal Team.
  Derimod forstår jeg ikke hvad der for et nederlag du sigter til.

  Du har misforstået noget hvis du tror at Biden er blevet valgt til præsident. Det er han ikke, så det valg kan ikke omstødes.
  Måske bliver Biden valgt 14. december. Vi får se.

  Kommentar by sebastian — 23. november 2020 @ 12:03

 201. Måske giver mail in votes. Dem, hvor stemmesedlen i en kuvert med vælgerens ID på uden nogen vælgerkontrol puttes i postkassen store problemer. Især med at finde ud af om den, der puttede den i, var den samme som ID’en og om den ukendte, der puttede den i, måske havde puttet mange stemmesedler i?

  Følg det her på engelsk fra Nevada: “EKs. Nevada AG fortæller hvor usikkert deres valgsystem er !

  “They Changed Signature Verification Manually for Over 200,000 Votes”
  WATCH: Former Nevada Attorney General @AdamLaxalt details the voting irregularities and potential fraud that is under investigation in the state.”

  https://hodjasblog.one/eks-nevada-ag-fortaeller-hvor-usikkert-deres-valgsystem-er/

  Kommentar by Amad — 23. november 2020 @ 13:13

 202. Sidder lige og ser WAKE UP AMERICA med Rob Schmitt på Newsmax TV, der har et live interview med advokat Lin Wood.

  I tickeren i bunden af skærm står: NEWSMAX CALLS GA. FOR BIDEN AFTER CERTIFICATION – BUT NOT THE 2020 WIN, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 23. november 2020 @ 13:54

 203. OT

  171 Kommentar by BENT A — 22. november 2020 @ 22:14

  At deres odds er langt ringere end hos andre spil-udbydere, kan de ikke bortforklare. Men det er vel logisk når det er den danske bananstat der styrer Danske Spil A/S.

  Det er langtfra rigtigt nu om dage, men det har været sådan tidligere især tilbage i 90’erne. Den gang gav Tipstjenesten typisk 80% tilbage på Den Lange på de enkelte kampe og da man som minimum skulle spille tre kampe, så røg tilbagebetalingen helt ned på 51,2%

  På mandag aftens to engelske Premier League kampe er tilbagebetalingerne henholdsvis 95,32% og 95,08%. Det er helt på niveau med konkurrenternes odds.

  Derimod er det fuldstændig rigtigt, at der er mere og mere kontrol begrundet i et ønske om forebyggelse af hvidvask. Det ved de fleste, da de det seneste år er blevet generet af diverse danske banker i forbindelse med krav om fremsendelse af legitimation herunder oplysning om CPR. Og hvis de ikke makker ret, så bliver de truet med spærring af deres bankkonto.

  Kommentar by T. H. — 23. november 2020 @ 18:19

 204. STATEMENT FROM SIDNEY POWELL TO “WE THE PEOPLE”

  I agree with the campaign’s statement that I am not part of the campaign’s legal team. I never signed a retainer agreement or sent the President or the campaign a bill for my expenses or fees.

  My intent has always been to expose all the fraud I could find and let the chips fall where they may–whether it be upon Republicans or Democrats.

  https://thelast-news.com/2020/11/23/sidney-powell-releases-statement-to-we-the-people/

  Kommentar by sebastian — 23. november 2020 @ 19:59

 205. https://www.newsmaxtv.com/

  Umuligussen ser newsmax og oan, men forstår ikke en hujende fis af, hvad de fortæller.
  Sidney Powell #krakenonsteroids

  Enjoy the movie: Panic in D.C.

  Kommentar by Iznogut — 24. november 2020 @ 04:26

 206. “Ifølge Sidney Powell”, “hvad nu hvis”.

  Hvorfor skal normalt tænkende mennesker have tillid til folk som dig, Kim, der ellers virker nogenlunde fornuftige? Problemet er ikke bare “eliten”, men i lige så høj grad de alt for mange ellers fornuftige mennesker, der tænker, “hvad nu hvis?” Hvad nu, hvis der er noget om Pizza Gate? Hvad nu, hvis Sidney Powell har fat i den lange ende?

  I, og du er en af dem, Kim. kan ikke fraskrive jer ansvar for den galimatias, I har været med til at skabe. Det er ikke kun de andres skyld. Trump tjener ikke nogen. Han tjener sig selv. Og det har I uden videre accepteret.

  Der er mange, der er skyldige i det morads, den vestlige verden forventeligt står i, og du er en af dem, Kim.

  Kommentar by Jens — 24. november 2020 @ 04:44

 207. De virkelige problemer opstår nok folk ophører med at tænke “hvad nu hvis”, og blindt moraliserer på baggrund af hvad autoriteten har tænkt for dem (Profeten, føreren, den kære leder eller chefredaktøren).

  Der er mange, der er skyldige i det morads, den vestlige verden forventeligt står i, og du er en af dem, Jens.

  Kommentar by sebastian — 24. november 2020 @ 14:07

 208. @Jens, jeg tænkte præcis som dig. Det virker som at Kim fodrer de mest ekstremistiske læsere mod bedre vidende.

  Kommentar by Zatopek — 24. november 2020 @ 17:44

 209. NotariusUmulius ved alt.

  NotariusUmulius kan alt.

  NotariusUmulius gør alt.

  God Bless America, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 24. november 2020 @ 20:19

 210. Så er Hamas-tilhængeren Zatopik på banen igen.

  Hvorfor læser ignoranten Uriasposten, når han føler sig mere hjemme på venstreradikale Konfront.dk?

  Kommentar by Revisoren — 25. november 2020 @ 12:18

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper