28. november 2020

Jihadist ville myrde danskere jf. DR: ‘Danske fotografer mistede næsten livet i jagten på sjældne dyr’

‘Danske fotografer mistede næsten livet i jagten på sjældne dyr’, skriver DR.dk, og umiddelbart skulle man tro, at de var blevet angrebet af vilde dyr. Lidt nede i teksten kommer det dog frem, at Helle og Uri Løvevild Golman blev udsat for et ‘mordforsøg’ for tre år siden i Libreville, Gabons hovedstad. Lidt mere ærlig er Journalisten.dk, der sidste år – efter at have associeret mordforsøget med Trump, havde det faktuelle på plads – Døden nær efter knivangreb: ‘Vores livs hårdeste og længste ekspedition’. Via BM.

“Præsident Donald Trump skriver historie den 6. december 2017. Med et tweet udråber han Jerusalem til Israels hovedstad. Men det ænser de danske fotografer Helle og Uri Løvevild Golman ikke. Både de og deres store kameraer har indstillet fokus på en opgave for Strong Production / TV 2 i det centralafrikanske land Gabon.

Men Trumps beslutning kommer imidlertid til at ændre deres liv radikalt. 11 dage senere er Helle og Uri efter tre ugers vellykket mission i landet på markedet for at finde film-location.

… De er på den næstsidste af 26 ekspeditioner, hvor de med 200 rejsedage om året har opsøgt kontinenter og svært tilgængelige og langtfra ufarlige dyr, som de tager sig i agt for og nogle gange flygter fra. Alligevel er det en tobenet homo sapiens, der sender dem til tælling.

‘Jeg står og kigger på en afrikansk maske, da en mand kommer hen og kigger mig direkte i øjnene. Så tager han en kokkekniv frem og stikker mig i maven og løfter den op, så han skærer en centimeter af leveren. Så tager han den ud og stikker mig i hjertet. Derefter vender han kniven i hånden og hugger mig i halsen. …’

… af efterforskningen fremgår det, at den 53-årige nigerianskfødte Arouna Adamou rejste 350 kilometer fra sin landsby til hovedstaden og ventede på potentielle ofre foran den amerikanske ambassade, indtil sikkerhedsvagterne smed ham væk. At han råbte ‘Allahu akbar’ (‘Gud er stor’ på arabisk, red.) under angrebet, og at han samt Gabons forsvarsminister har erklæret, at han handlede i hævn over Trumps beslutning med målet om at dræbe hvide – helst amerikanere.”

(Uri Løvevild Golman, som blev forsøgt myrdet af jihadist; Foto: YouTube)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/115289/trackback

20 Comments »

 1. Trivielt: Hvis Trump kan gives skylden, kan journalister godt berette om motivet til et terrorangreb. Hvis ikke, er motivet ukendt.

  Kommentar by traveler — 28. november 2020 @ 12:12

 2. Altså her er der jo brug for en BENÅDNINGS-KOMMISSION bestående af politikere fra enfoldighedslisten, sf (sære fantaster) og de radigale, (rabiate galninge). Den 53-årige neger har jo været i sine følelsers vold, og desuden ville han jo bare bekæmpe verdens ondskab som først og fremmest er hvid. Hans motiv til at være knivstikker var jo smukt, ædelt og politisk korrekt. Det næste må naturligvis være at han tilbydes asyl i Danmark. Dog kan kokkekniven beslaglægges. Men det må så også være straf nok.

  Kan man betragte hans opførsel som en kunstnerisk happening, bør man også overveje at give ham et livsvarigt kunstnerlegat på 167.000 årlige skattefri kroner.

  Kommentar by BENT A — 28. november 2020 @ 12:28

 3. Det har godt nok været svært for MSM at få sandheden frem. Mange ord har været brugt på at udtrykke sorg og forfærdelse, men det er først her år efter at sandheden langsom drypper frem! Det hænger delvist sammen med at ofret og dennes kone selv tilhører den klasse af danskere som kun hændervridende erkender tingenes tilstand!
  De er næsten parat til at fornægt gerningsmandens motiv bare for ikke at gavne islamkritikerne!
  Tænk at man er parat til næsten at blive slået ihjel og så stadig fortie sandheden. Det er faktisk skræmmende, og viser hvad vi er oppe imod!

  Kommentar by Den Nervøse — 28. november 2020 @ 12:29

 4. PS: Man kan selvfølgelig også se sådan på det, at dette overfald viser at islamistiske fanatikere er langt farligere end vilde dyr. (slanger, løver, skorpioner, hyæner og moskitoer)

  Kommentar by BENT A — 28. november 2020 @ 12:33

 5. Selvmordsjøde

  Kommentar by Træt — 28. november 2020 @ 12:35

 6. Der må være en kobling mellem stærk impulsstyring og svag begavelse. I Somalia er den gennemsnitlige IQ på omkring 68. Det svarer til debil eller “lettere retarderet”. Sundhed.dk siger “Signifikant subnormal intelligens, IQ 70 eller lavere”. Det største antal indsatte fra Afrika i danske fængsler er somaliske.
  Personer med en IQ under 90 har således 5 gange større risiko for at leve i fattigdom og 8 gange større risiko for at komme i fængsel end folk med en IQ over 110.

  Kommentar by Gustav Jensen — 28. november 2020 @ 14:39

 7. OT: Når vi nu snakker om farlige vilde dyr, kan man spørge om vilde eller tamme mink er farligere for folkesundheden end vilde eller tamme politikere…?

  Mink-skandalen fortsætter. Oveni i at tusinder af arbejdspladser ulovligt er blevet udslettet, kommer nu at drikke- og badevand er truet pga. endnu flere ulovligheder, fordi regeringen ikke har anet hvad den havde med at gøre, da den udstedte den helt vilde ordre om at slå 17 millioner mink ihjel. Det er jo helt vildt at diktator-Mette ikke brugte fem minutter på at tænke sig om, og ikke brugte tid på at konsultere sagkundskaben eller mink-branchen. Det kan næsten ikke blive vildere.

  Samtidig var politikerne i V, K og DF så tamme som velafrettede skødehunde og søde små kaniner. Tamheden kunne ikke blive tammere.

  Vildskaben og tamheden gik op i en højere enhed. Og resultatet blev en økonomisk og menneskelig katastrofe.

  Hvem er mon farligst for folkesundheden? Dyrene eller politikerne?

  Måske Mao-Mette burde gå ud af politik, og i stedet koncentrere sig om at vinde i “Vild med dans”- og “Øde ø” konkurrencer.

  Kommentar by BENT A — 28. november 2020 @ 15:05

 8. PS: Det kan dokumenteres at enhedslisten, sf og de radikale i årevis har haft et vildt had til mink-branchen og “kapitalismen”. Hvad bliver det næste? Indgreb og overgreb mod jægerne, lystfiskerne, landmændene, gartnerne, erhvervsfiskerne og alle som godt kan lide bøffer og flæskestege?

  Indgreb og overgreb er under alle omstændigheder på vej mod boligejere, bilejere, skatteydere, patienter, folkepensionister, boligsøgende, aktieejere, fraskilte mænd og mange andre grupper.

  Kommentar by BENT A — 28. november 2020 @ 15:13

 9. >12:35
  mens Uri bekymres over den CO2, flyrejserne udleder, og forsikrer, at det kompenseres med nyplantede træer.

  Kommentar by Nielsen — 28. november 2020 @ 18:55

 10. *BENT A 15:13
  Du glemmer at indgreb som allerede er her, mod folk som gerne vil starte noget selv!
  Alle entrepanante typer skal for alt i verden stækkes, tænk hvis folk selv startede noget som socialisterne ikke havde styr på! Uha uha!

  Kommentar by Den Nervøse — 28. november 2020 @ 18:57

 11. Pigerne mod drengene.

  Kommentar by Bastardo — 28. november 2020 @ 20:08

 12. De offentlige mod de private.

  Kommentar by Bastardo — 28. november 2020 @ 20:08

 13. De røde mod de blå.

  Kommentar by Bastardo — 28. november 2020 @ 20:09

 14. Nyderne mod yderne.

  Kommentar by Bastardo — 28. november 2020 @ 20:09

 15. # Den nervøse 18.57: Du har ret. De røde foretrækker til enhver tid borgere der er så indoktrinerede og ensrettede, at de ikke kan tænke selv. Kan de alligevel, ønsker man et tankepoliti til at hente dem, som vi nu har set et par eksempler på i Tyskland og England mv.

  OT: Hørte en krimi-forfatterinde i “Bagklog”. Hun havde enkelte fornuftige synspunkter, men var stort set rød, naiv og smådum at høre på. Men ellers var hun jo ikke blevet inviteret af DR, som i de fleste udsendelser sørger for en dosis fordummelse og manipulation.

  Kommentar by BENT A — 28. november 2020 @ 21:55

 16. Islamistfascist overfalder islamistfascist?

  Kommentar by Hul igennem? — 29. november 2020 @ 07:50

 17. DR: ‘Danske fotografer mistede næsten livet i jagten på sjældne dyr’.

  De sjældne dyr, som de danske fotografer jagtede, var civiliserede og retskafne tolerante muslimer. Det skulle jo gå galt – det var lige så sikkert som ‘allanakbar’ i moskéen.

  Kommentar by Gustav Jensen — 29. november 2020 @ 08:41

 18. Hvorfor hører vi intet i dansk MSM om Islamisk Stat, der slagter løs på de vantro i Mozambique, og efterhånden er ved at få godt fodfæste i Afrika?

  Kommentar by Revisoren — 29. november 2020 @ 18:55

 19. Hvor er sådanne journalister dog usle og ynkelige. Ikke noget at sige til de roder rundt i bunden af Troværdighedsbarometeret sammen med politikere og Bilforhandlere.

  Mediebranchen er pilrådden med sådanne personager på offentlig støtte.

  Kommentar by tavsen — 30. november 2020 @ 09:11

 20. Hvorfor hører vi intet i dansk MSM om Islamisk Stat, der slagter løs på de vantro i Mozambique, og efterhånden er ved at få godt fodfæste i Afrika?

  Kommentar by Revisoren — 29. november 2020 @ 18:55

  Vel sagtens fordi der er “danske” muslimer på kontanthjælp, der giver en hånd med.

  Kommentar by tavsen — 30. november 2020 @ 09:13

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper