28. november 2020

Canadisk forlag udgiver Jordan B. Petersons nye bog: Ansatte ‘græd’, “… ikon for hadtale og transfobi”

‘657 kunstnere støtter buste-aktion’, skriver Politiken, hvis kronik i dag er skrevet af tidl. Kvinfo-direktør Elisabeth Møller Jensen. Med baggrund i Mikkel Thorups analyse om ‘antifeminismens forbindelse til højreradikalismen’, afviser hun at forholde sig til professor Hans Bondes konkrete dokumentation, og problematiserer istedet debatten: ‘Hvorfor i alverden bliver medierne ved at med at give ham plads?’ Samme vinkel, når Politiken omtaler professor Jordan B. Petersons kommende bog: ‘Han er et ikon for hadefuld tale og transfobi’.

For 70’ernes betonmarxister var alt politisk, og nu hvor kulturmarxisterne har konsolideret magten i flere brancher, forsøger de med alle forhåndværende midler at nedlukke den politiske debat. Kritik af feminisme er højreradikalisme, kritik af kønskonstruktivisme er ‘transfobi’, kritik af politisk korrekthed er ‘hadtale’ etc. Det totalitære udgangspunkt fornægter sig ikke. Fra kristeligt Dagblad – Forlagsfolk brister i gråd over bognyhed.

“Nyheden om, at Canadas største forlag vil udgive den politisk ukorrekte debattør Jordan Petersons nye bog, afføder protester og tårer blandt de ansatte. …

Ifølge nyhedsmediet Vice News udløste det gråd, harme og protester, da de ansatte på Penguin Random House Canada under et fælles stormøde mandag fik at vide, at forlaget vil udgive Petersons tredje bog…

‘Han er et ikon for hadtale og transfobi,’ forklarer en anonym forlagsmedarbejder til Vice News. En anden medarbejder siger til nyhedsmediet, at mødedeltagere ‘græd over, hvordan Peterson har påvirket deres liv’. En af de tilstedeværende forklarede eksempelvis, at Peterson havde ‘radikaliseret deres far’, mens en anden fastholdt, at udgivelsen af professorens bog ville ‘påvirke deres ikke-binære ven på en negativ måde’.”

(Politiken.dk, 25. november 2020)

Oploadet Kl. 12:53 af Kim Møller — Direkte link71 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/115301/trackback

71 Comments »

 1. Det er jo lidt pragtfuldt, at alle freaks’ne så også gør ham den tjeneste at understrege alt hvad han siger, fordi de ikke kan håndtere udgivelsen af en bog, som ingen nogensinde vil komme til at tvinge dem til at læse.

  Det er sådan noget der virkeligt luner, på en super kold efterårs-lørdag.

  Kommentar by Kimski — 28. november 2020 @ 13:04

 2. Tuder de nu over en fucking bog!???!

  Kommentar by Den Danske Helt — 28. november 2020 @ 13:45

 3. Krokodilletårer? Den danske kvindelige socialdemokratiske statsminister Mette Frederiksen græd over, at hun ulovligt var kommet til at udrydde minkerhvervet. Nu græder de ansatte kvinder i Penguin Random House Canada over, at de skal udgive bøger de er politisk uenige i. Hvad bliver det næste?

  Tude Marie er måske blevet et nyt stærkt politisk kort for venstrefløjserne? Glæder mig til at se Sofie Carsten Nielsen, Pia Olsen Dyhr, Pernille Skipper og alle de andre venstrefløjs kvinder tude. Kvinder er jo så søde, når de tuder!? :-)

  Kommentar by Amad — 28. november 2020 @ 13:57

 4. I gamle dage var den største kunst, billeder af grædende børn.
  Historien gentager sig, nu er det bare billeder af voksne politiker kvinder der sælger

  Kommentar by k. m. — 28. november 2020 @ 14:19

 5. Verden er ved at vælte over stemningslabile mennesker af et bestemt køn.

  Det er bestemt ikke kønt.

  Kommentar by Bastardo — 28. november 2020 @ 14:22

 6. De kan jo bare jo bare lave en bogafbrændingsceremoni ligesom man gjorde i 30-erne.

  Kommentar by JC — 28. november 2020 @ 14:28

 7. Feministerne helmer ikke før 50 % procent af alle opfindelser og 50 % af alle naturvidenskabelige opdagelser er gjort af kvinder. Det vil de have gjort til et lovkrav og en paragraf i Menneskerettighederne.

  Ligeledes bør det gøres til lov, at 50 % af alle solgte kunstværker er udført af kvinder, og 50 % af alle aflyttede musikstykker er komponeret af kvinder, og 50 % af alle læste bøger er skrevet af kvinder.

  Kommentar by JC — 28. november 2020 @ 14:36

 8. SKOLERNES, UNIVERSITETERNES OG MSMs systematiske manipulation, fordummelse og hjernevask af ungdommen og den brede befolkning, er nok en af de allerstørste trusler mod den vestlige verdens civilisation!!! Ihvertfald en større trussel end co2 og corona tilsammen.

  AT VILDLEDENDE PROPAGANDA hurtigt kan føre til diktatur, statsterror, krig og massedød, er set adskellige gange i verdenshistoriens forløb.

  For de historieløse er det svært at navigere i nutidens Danmark. De hænger fast i et spindelvæv af løgne, men mærker/opdager det ikke, fordi løgnene er forklædt som halve eller videnskabelige sandheder. Og de kan ikke frigøre sig, fordi deres uvidenhed er så stor, at de føler sig trygge, selvom en kæmpestor edderkop iagttager dem med sulten interesse.

  Hvis de dengang de var små, havde læst nogle gamle børnebøger om heksen i pandekagehuset, om rødhætte og den stygge ulv, om drager, varulve, vampyrer og onde trolde, så havde de nok været bedre rustet mod moderne pædagogik. Og hvis de sidenhen havde sat sig ind i de røde og brune socialisters blodtørst og massemord, islamisternes terror-mord og grusomheder i mange lande, og korrupte “borgerlige” klikers udnyttelse af befolkninger, ville de nok lettere have undgået at ende som nyttige idioter. Eller som ofre for uhyrligheder.

  Verdens politiske ondskab forklæder sig næsten altid som noget der er smukt og godt, ædelt og nyttigt, eller klogt og nødvendigt. For inderst inde har de fleste mennesker ikke sympati for ondskab. Men samtidig er de fleste temmelig lette at narre ved brug af hykleri og falske løfter.

  For tiden ser millioner af svenskere ind i en rædselsfuld fremtid. De er i årevis blevet narret af rød og feministisk propaganda om at Sverige skulle være en humanistisk stormagt, der skulle redde en masse stakkels forfulgte flygtninge. Nu er svenskerne selv blevet de forfulgte, fordi det har vist sig at de hundredtusindvis af “flygtninge” ikke er taknemmelige for hjælpen, men tværtimod er krævende, agressive og voldelige hærskarer af erobrere og besættere.

  De kulturfremmede evighedsturister er nu i gang med at overtage Sverige, og den oprindelige befolkning risikerer at blive fordrevet, udskiftet eller udryddet. (læs om hvordan indvandrende islamister på blodig vis har overtaget en række lande i Orienten og Afrika)

  Også i Frankrig, Tyskland, Belgien og England er der nu voldsomme problemer pga. indstrømningen af kulturfremmede. I alle fire lande nedbrændes kirker, skoler, huse og biler på stribe.

  Europa vil gå under i flammer hvis die frauen Merkelig, Ursula og Ylva får lov til at bestemme de næste års politik.

  Kommentar by BENT A — 28. november 2020 @ 14:41

 9. “Forlagsfolk brast i gråd ved udsigt til ny bog fra omstridt forfatter”.
  Hvis de sarte forlagsfolk får depressioner i anledning af en ny bog som ikke er politisk korrekt, bør de flytte til Mekka og opleve virkelig hadefuld tale og pludselig død. De sarte pus er nok mere som de bløde Hollywood stjerner, som ville flygtende skrigende bort i 2016.

  Kommentar by Gustav Jensen — 28. november 2020 @ 14:58

 10. Synke-Katrine og hendes 657 kunstnere glæder sig sikkert til at få deres egne kunstværker rematerialiseret ved avantgardistiske happenings i kampen for en bedre verden.

  Kommentar by Hansen — 28. november 2020 @ 15:10

 11. “Canadas største forlag vil udgive den politisk ukorrekte debattør Jordan Petersons nye bog”.

  Jordan Peterson er ikke specielt “politisk ukorrekt” eller nogen stor fortaler for ytringsfrihed, hvilket blandt andet viste sig, da han i forbindelse med et møde om ytringsfrihed AFVISTE en tidligere inviteret paneldeltager (Faith Goldy), fordi hun havde været GÆST i et politisk ukorrekt radioprogram.

  Da Jordan Peterson i en anden sammenhæng blev spurgt til en bog (“200 years together”) af en af hans yndlingsforfattere (Aleksandr Solzhenitsyn) var det tydeligt at han ikke ønskede at svare og han nøjedes med at sige: “I Can’t”.

  Jordan Peterson sendte også et tweet ud, hvor han opfordrede højesteretsdommeren Brett Kavanaugh til at træde tilbage selvom der ingen beviser var for de anklager, som der var rejst imod Kavanaugh.

  Kommentar by Peter Nielsen — 28. november 2020 @ 15:10

 12. METTE Fs UNDERSÅTTER har betydelig mere grund til at græde end Mette F selv.

  Kommentar by BENT A — 28. november 2020 @ 15:24

 13. @ Peter Nielsen — 28. november 2020 @ 15:10

  Yup, politisk korrekthed ender altid med at bide dem selv i røven.

  Imens læner jeg mig tilbage og venter på at de realiserer deres hede ønske om åbenlyse bogafbrændinger opløftet i et hysterisk orgie af skrigeri og bare patter.

  I det øjeblik de begynder på det, så er det ikke “kun” Jordan Peterson´s bog der går op i flammer men også resten af de forfattere som de, uden blusel, kalder anti-feminister og hade-talere.

  De siger de ikke er fascister, men det er de!

  Kommentar by Santor — 28. november 2020 @ 15:26

 14. Tip: https://m.advokatwatch.dk/article/12585837

  Kommentar by Tip — 28. november 2020 @ 17:23

 15. Er radikalisme ikke noget med politikere som samarbejder med basættelsesmagter? Det var da det vi lærte i skolen. Lige på nuværende tidspunkt er besættelsesmagten omkring halvanden til to millioner muhammedanere. Og næsten alle politikerne i fjolsetinget gør alt hvad de kan for at tilfredsstille deres behov.

  Kommentar by Nielsen — 28. november 2020 @ 18:08

 16. Elisabeth Møller Jensen er blot en gammel, i den sammenhæng, jomfru, marxist, som ifølge denne obskure, skulle man ellers tro og håbe, forældede, mølædte og desværre ikke uddøde, vranglære, mener at det sande demokrati kun kan udfolde sig inden for de af marxisterne , med der til hørende censur, afstukne rammer.

  Kommentar by Den sendrægtige — 28. november 2020 @ 20:16

 17. Den gode nyhed: VI LEVER IKKE UNDER EN DIKTATOR!

  Den dårlige nyhed: VI LEVER UNDER 175 DIKTATORER!!!

  Vi danskere lever reelt under et eet-parti system. Der er reelt ingen forskel på de gamle partier. De er alle enige om at indvandringen skal fortsættes, at vores familier skal splittes, at mændene skal gøres retsløse, at vi skal være 3. klasses borgere i vores eget land, at vores byer, boliger, kvinder, skoler, jobs, penge og fremtidsmuligheder skal foræres væk til kulturfremmede.

  De er også enige om at vi danskere er noget malkekvæg og stemmekvæg, og i sidste instans noget slagtekvæg. De er enige om at propaganda-fabrikker skal fylde os med løgn, og enige om at vi skal undertrykkes, udplyndres, udskiftes og etnisk udrenses.

  DF har længe udgivet sig for at være i opposition til alle de andre partier. Det har vist sig at de er lige så fulde af hykleri og snik-snak som alle de andre. De blå borgerlige partier V og K har ladet som om de er i oppostion til de røde, men det er de stort set ikke. De fleste politiske skænderier og uenigheder er mest skuespil.

  Det eneste oppositionsparti i Christiansborg er NB.

  Vores demokrati er en parodi. Ligesom MSMs public service/ folkeoplysning er en parodi langt hen ad vejen.

  Det er meget ildevarslende. Da demokratiet i Tyskland brød sammen, endte det i nazi-tyranni og krig. Når demokratier og fredelige regimer i andre stater brød sammen, som i Romerriget, Rusland, Spanien, Sverige, Libanon, Rumænien, Cambodia, Kina, Sydafrika, Iran, Argentina, Nicaragua osv. endte det i kaos, uroligheder, fattigdom, terror, blodbade, diktatur eller borgerkrig.

  Hvis danskerne ikke gider engagere sig mere i demokratiet/ folkestyret, ender det garanteret med forskrækkelse eller ulykke for langt de fleste danskere.

  Se iøvrigt Prager U.com ang. co2, el-biler, vejrmøller og andre vigtige emner.

  Kommentar by BENT A — 28. november 2020 @ 21:06

 18. Dansk musik adwards.
  Det er sgu snart ene niggers og perker, der er med.
  Har vi da ingen danske musiker mere?!

  Kommentar by Anonym — 28. november 2020 @ 21:15

 19. PS: De gamle partier er også enige om at staten er i sin fulde ret til at beslaglægge og konfiskere vores børn, virksomheder, erhverv, borger- og grundlovsrettigheder, vores tid, indfødsret, personlige frihed og personlige sikkerhed. Og de mener også at staten og systemet har ret til at afskaffe nationen, folkehjemmet og fædrelandet.

  Kommentar by BENT A — 28. november 2020 @ 21:15

 20. Nå ja, glemte at staten også er ved at afskaffe privatlivet og hjemmets fred, samt tusinder af danskeres livskvalitet, sundhed og gode helbred.

  Kommentar by BENT A — 28. november 2020 @ 21:19

 21. Fakta : der er kun to køn.
  Kvinder fysisk svagere end mænd. Se videoen med den afghanske migrant og 3 svenske politikvinder

  Kommentar by jesper — 28. november 2020 @ 21:24

 22. Kvinder er fysisk svagere end mænd, fordi Vor Herre var klog nok til at sørge for at de ikke skulle ligge i evig slåskamp om hvem der havde magten i hjemmet. Politiserende kvinder er også åndeligt svagere end mænd, eftersom de fleste politik-kvinder er feminister, kvindesagskvinder og marxistiske pladder-humanister = dybt åndssvage zombier, dafnier og ekstremister.

  Kommentar by BENT A — 28. november 2020 @ 21:35

 23. Kommentar by BENT A — 28. november 2020 @ 21:19.

  “Ved at”??

  Staten har sgu været med helt inde i soveværelset i de sidste 60 år, bistået af halvdelen af befolkningens stemme mønster.
  Sært nok den samme halvdel, som samtidigt fortæller resten, at de er de “stærke og selvstændige”…

  Kommentar by Kimski — 28. november 2020 @ 22:20

 24. Det er meget muligt at J B Peterson kan kritiseres på mange punkter. Men han er mindst lige så interessant,som Nicolai Sennels. og nu da vi alle er sproggenier,skulle vi måske se at få lært græsk,så vi kan smide den satans tyrk på porten.
  Og her drikker vi ikke af potten. Vi søber andenrangs snaps og ryger cigarer. Som ikke er cubanske.

  Kommentar by Nielsen — 29. november 2020 @ 02:00

 25. Alle de afdankede, udbankede, venstresuttende nazzeludere kæmper for at beholde de luderpenge, de skarabede til sig, næsten uden at sprede benene…

  Kommentar by Hul igennem? — 29. november 2020 @ 07:35

 26. Awards og andet pidginperkersprog er for lavere begavede islamister og deres gamle ludere.

  Kommentar by Hul igennem? — 29. november 2020 @ 07:38

 27. …og både luderne og islamisterne og resten af nazzerkællingerne laver af hvide midaldrende mænds fantasi, viden, erfaring og arbejde, medens de selv i overført forstand, slår sig i skridtet med en candyfloss og krokodilletårerne løber ned af de vaselineindsmurte rynkeposer og det spejlglatte bedemåtteskæg med cokesmuler i…

  Kommentar by Hul igennem? — 29. november 2020 @ 07:44

 28. skrabede, lever, nazi

  Kommentar by Hul igennem? — 29. november 2020 @ 07:45

 29. Canadas nationale motto: A Mari Usque Ad Mare (Latin).
  Burde ændres til: A Mareridt Usque ad Mareridt (mixed latin,dansk).

  Kommentar by Gustav Jensen — 29. november 2020 @ 08:52

 30. Er det muslimer?

  Seks mænd er anholdt efter et skyderi og knivstikkeri ved Tølløsevej i Brønshøj, der skete sent lørdag aften.

  Det oplyser vagthavende ved Københavns Politi, Henrik Svejstrup.

  – Vi har seks anholdte personer, hvor fem af dem skal fremstilles i grundlovsforhør i dag, sigtet for drabsforsøg, subsidiært kvalificeret vold, siger Henrik Svejstrup til Ekstra Bladet.

  Natten mellem lørdag og søndag blev to mænd bragt på hospitalet, den ene med knivstik og den anden med skudsår i benet.

  Søndag morgen kan Københavns Politi ikke oplyse noget nærmere om mændenes tilstand eller omstændighederne omkring skyderiet.

  – Jeg kan ikke sige noget om deres tilstand for nuværende, siger Henrik Svejstrup, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 29. november 2020 @ 09:14

 31. #30

  Vi må nok antage det er negere ligesom de 167 tidligere tilfælde.

  Kommentar by Jp — 29. november 2020 @ 09:26

 32. Ingen grund til bekymring, det er blot lidt tumult i nattelivet.

  Lige som Mette Frederiksens grundlovsbrud, med politi og militær sat ind mod danskere – det må I undskylde, lad os komme videre.

  Kommentar by k.m. — 29. november 2020 @ 09:44

 33. De fleste kunstnere skaber kunstværker, fordi de er for dumme til at udtrykke sig med ord.

  Kommentar by wapni — 29. november 2020 @ 10:47

 34. ER DET EN TILFÆLDIGHED at Danmark, Norge, Sverige og Vesteuropa nu befinder sig i den værste krise i 75 år?

  Er det en tilfældighed at vores lande er på vej til at blive besat og overtaget af evighedsturister? Eller at mænd og børn oftest er retsløse på familie-området? Er det en tilfældighed at mængden af idioti, kriminalitet, uretfærdighed, ustyrlige sygdomme, hospitalsskandaler og økonomiske ulykker stiger og stiger?

  Er det en tilfældighed at massemediernes vås, vrøvl og løgnepropaganda kværner løs næsten døgnet og året rundt?

  Er det en tilfældighed at nutidens Europa begynder at ligne Romerrigets undergang, og at europæerne begynder at ligne tosser og selvmordskandidater på speed og lykkepiller?

  Nej, det er ingen tilfældighed. Fortsættelse følger.

  Kommentar by BENT A — 29. november 2020 @ 10:49

 35. EUROPAS STORE NEDTUR gennem de sidste 50 år startede med at kommunister og feminister hjalp hinanden med at infiltrere skolerne og folkekirken. Det havde de let ved, for de borgerlige og konservative kræfter og partier snorksov. Eller de var også blevet infiltreret af røde og kultur-radikale.

  Feminister er der mange af, rigtig mange. Og de har en stor tilbøjelighed til at være lyserøde pladderhumanister, og til at konspirere og rotte sig sammen mod mændene, familierne og alle nationale værdier og traditioner.

  (Se “Why women destroy families, nations and civilizations” hos black pigeon)

  Feministerne blev kommunisternes nyttige idioter og sødt kvidrende frontfigurer. Og mange mandlige vælgere er naive, godtroende og optimistiske når det handler om politiserende kvinder. Som ikke er som de almindelige og ordentlige kvinder. Politik-kvinderne er en særlig kaste, og de fleste af dem er kolde og benhårde, magtsyge og herskesyge, egoistiske og navlepillende, lunefulde og uden overblik.
  19 ud af 20 politik-kvinder er drømmere og utopister uden sund fornuft.

  Siden tusindvis af kvinder af kommunisterne blev lokket eller jaget væk fra hjemmet, siden utallige kvinder kom ind i partierne, medierne og bureaukratierne, er det gået den forkerte vej med danskernes, svenskernes, nordmændenes og europæernes økonomi, kultur, sikkerhed, vé og vel.

  Se hvordan EU-fruerne Merkel, Ursula, Ylva, Margrethe, Lena og Helena er ved at oversvømme Europa med kulturfremmede. Se hvordan politik-kvinder og feminiserede mænd er ved at gøre de skandinaviske lande til fejlslagne stater, u-lande, bananstater og jungler. Se hvordan BIG-MOTHER-WATCHES -YOU lande som Norge, Danmark, Tyskland og Sverige hærges af importerede kulturfremmede, økonomier i frit fald, social elendighed, mandsfjendsk og familiefjendsk politik.

  Se hvordan tusindvis af skoler, kirker, huse, butikker og biler er blevet brændt af. Se hvordan tusinder og atter tusinder af sagesløse borgere er blevet brutalt overfaldet, røvet, lemlæstet eller myrdet. Se hvordan det vrimler frem med tvang, nedskæringer, diktater, udemokratiske tiltag, nye afgifter og vanvittige projekter.

  Men de fleste politik-kvinder fatter ingenting. Nu vil EU-kvinderne bruge en milliard euro, 7500 millioner kr., på bekæmpelse af “højre-ekstremisme” selvom politiet og efterretningstjenesterne siger at venstre-ekstremisme og indvandrer-vold er et 100 gange større problem.
  Og herhjemme vil Pernille Weis, Jelved, Zenia, Pernille Skipper, Stine Bosse og Sofie Carsten osv. have mere indvandring.

  Og kagekoner som Lars Quisling og DF-Tullesen har ingen indvendinger.

  Europas undergang kan blive resultatet af den røde feminisering af vores lande.

  Kommentar by BENT A — 29. november 2020 @ 11:44

 36. @ 35, BENT A. “Europas undergang kan blive resultatet af den roede feminisering af vores lande.” “Kan”……?

  Kommentar by krassisten — 29. november 2020 @ 12:33

 37. >33 wapni 10:47
  Du har givetvis fat i noget der. Hvis vi nu for eksperimentets skyld anser nylig hedengangne Maradonna for kunstner. Så synes jeg faktisk at han absolut var karakteren som holdt filmen Youth udenfor floposfæren. Michael Caine spiller en talentløs musiker og andre kendtte er med i produktionen. Men Diego er den som gør det absolut største indtryk,hvis man kan lide film som kunstart. Den kan naturligvis ses som propaganda for et eller andet foretagende,hvad den nok også er. Men tilbage står at boldkunstneren scorer højest på billedkvalitet.

  Kommentar by Nielsen — 29. november 2020 @ 12:56

 38. JBP er så moderat som man kan være. Grunden til at de hader ham, er at han er en centrum-højre tænker som nemt gennemhuller deres woke bullshit, og at han har mange fans blandt unge mænd. De vil have total kontrol over ungdommen, derfor skal han dæmoniseres.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 29. november 2020 @ 13:01

 39. #21 Jesper
  Jeg er enig med dig i at der kun er 2 køn, men så er der jo også Elisabeth Møller Jensen, der vel nærmest må kaldes “restaffald”.

  Kommentar by bjarne binee — 29. november 2020 @ 13:03

 40. And The Oscar goes to : Mette Frederiksen, for bedste kvindelige skuespiller

  Kommentar by k.m. — 29. november 2020 @ 13:05

 41. I går aftes ville TV2 lige overgå DDR i konkurrencen om, at være mest woke og kulturradikal.

  I bedste sendetid blev den gamle afdankede betonkommunist Annisette og The Savage Rose hædret med en såkaldt ærespris ved DMA.

  Marxisten Annisette benyttede naturligvis takketalen til at vrøvle om stakkels flygtningebørn i “Palæstina” og Syrien, og om “fred og kærlighed i hele verden.”

  Brækspanden kom på hårdt arbejde…

  Kommentar by Revisoren — 29. november 2020 @ 13:24

 42. PS: EUs feminister og røde medløbere ønsker mere overvågning og kontrol. Europa kan blive det nye Kina eller Sovjetunionen, version 2, fortælles det hos Document. En artikel som er frygtindgydende. For kun tåber frygter ikke demokratiernes og nationalstaternes sammenbrud.

  Kommentar by BENT A — 29. november 2020 @ 13:30

 43. Vedtag én gang for alle, at alle muslimer er psykisk syge. Så slipper MSM for at undskylde islam, hver gang muslimer begår terror. Så er det netop ikke terror, men individuel psykisk sygdom. Individuelle psykiske sygdomme udelukker helt klart islamisk terror. Når MSM påstår dette, skal det være sandt – for medens MSM lyver om alt andet, kunne MSM aldrig finde på at lyve om islamisk terror – vel?

  Kommentar by Gustav Jensen — 29. november 2020 @ 13:42

 44. PS II: I den forbindelse er det måske værd at bemærke hvor små sko overvågnings-staten går i og bruger når den sniger sig ind på borgerne. Som f.eks. nu hvor deltagelse i Danske Spil kræver at staten får oplysning om hver enkelt spillers fulde navn, adresse og cpr-nummer. Plus at man vil have et foto og besvarelse af nærgående spørgsmål. Der er ingen bagatel-grænse. Selv ganske små spil på 1o kr. vil man have kontrol med. Det er sgu langt ude. BIG-MOTHER-STATEN ånder hver enkelt spiller lige i nakken, og kigger alle over skulderen. Demokrati/ folkestyre ?

  Kommentar by BENT A — 29. november 2020 @ 13:53

 45. Sen marokkaner i nærheden vil nok modsige dig. At de er syge helt ind i det inderste af deres sjæl er et uomtvisteligt faktum. Men du vil næppe få mullah Østergaard og dialog-Jeppe med på idéen. Kramme-Charlotte vil nok også blive svær at overbevise om at muhammedanere er skadelige for Danmark.

  Kommentar by Nielsen — 29. november 2020 @ 14:35

 46. 20 days of fantasy and failure: Inside Trump’s quest to overturn the election


  By Philip Rucker, Ashley Parker, Josh Dawsey and Amy Gardner

  November 29 at 01:08 Denmark Time

  Kommentar by NotariusUmulius — 29. november 2020 @ 14:54

 47. The facts were indisputable: President Trump had lost.


  But Trump refused to see it that way. Sequestered in the White House and brooding out of public view after his election defeat, rageful and at times delirious in a torrent of private conversations, Trump was, in the telling of one close adviser, like “Mad King George, muttering, ‘I won. I won. I won.’

   ”
However cleareyed Trump’s aides may have been about his loss to President-elect Joe Biden, many of them nonetheless indulged their boss and encouraged him to keep fighting with legal appeals. They were “happy to scratch his itch,” this adviser said. “If he thinks he won, it’s like, ‘Shh . . . we won’t tell him.’ ”

  Kommentar by NotariusUmulius — 29. november 2020 @ 14:55

 48. Trump campaign pollster JM, for instance, discussed with Trump a poll he had conducted after the election that showed Trump with a positive approval rating, a plurality of the country who thought the media had been “unfair and biased against him” and a majority of voters who believed their lives were better than four years earlier, according to two people familiar with the conversation, who spoke on the condition of anonymity to discuss private conversations. As expected, Trump lapped it up.

  Kommentar by NotariusUmulius — 29. november 2020 @ 14:58

 49. The result was an election aftermath without precedent in U.S. history. With his denial of the outcome, despite a string of courtroom defeats, Trump endangered America’s democracy, threatened to undermine national security and public health, and duped millions of his supporters into believing, perhaps permanently, that Biden was elected illegitimately, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 29. november 2020 @ 14:58

 50. # N.U: Hvad mener du så om hvad hodja fortæller om masser af valgsvindel?

  Kommentar by BENT A — 29. november 2020 @ 15:18

 51. Umulius bliver skeløjet af at glo på sit 110“ TV med 5000 amerikanske kanaler

  Kommentar by k. m. — 29. november 2020 @ 15:45

 52. ;åske blysyge som også ramte Rom’s patriciere? De havde det for godt, rindende blyvand, mens de arbejde hårdt med administration…

  Kommentar by Hul igennem? — 29. november 2020 @ 15:56

 53. arbejdeDE

  Kommentar by Hul igennem? — 29. november 2020 @ 15:56

 54. NotariusUmulius — 29. november 2020 @ 14:55:

  Descartes sagde “De omnibus dubitandum est”. Og nej, det betyder ikke, at man ikke skal stole på bussernes køreplaner.
  Når Trumps hold får samlet de godt skjulte beviser sammen, kan alle de skråsikre MSM lakajer sagtens komme til at æde deres egne ord.
  Trump og republikanerne bliver ved, indtil hver sten er vendt. Det kan ske, ved først at fjerne den blå skumle person, som sidder på stenen. Lad republikanerne returnere de 4 års ubehøvlede tilsvininger, ubegrundede anklager og nedgørelse af demokratiet i USA.

  Kommentar by Gustav Jensen — 29. november 2020 @ 16:06

 55. Kommentar by Gustav Jensen — 29. november 2020 @ 16:06

  Præsident Trump er igennem nu—i sit første interview siden valgdagen—på 40. minut uden reklamepauser live på telefonen hos Maria Bartoromo i hendes show Sunday Morning Futures på FOX News Channel, som han åbenbart ikke er helt sur på endnu, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 29. november 2020 @ 16:40

 56. https://ustv247.tv/foxnewslive/

  Trump er HELT OPPE I DET RØDE FELT PÅ TV OMKRING VALGSVINDEL, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 29. november 2020 @ 16:46

 57. Maria The Money Honey Bartoromo er meget lalleglad Trumpist med bløde spørgsmål. Hun har lige givet Trump friløb i 60 minutter uden reklamepauser på FOX News Channel til at lire alle remserne om korrupt, valgsvindel, retssager, Dominion og at vaccinen er kommet på Trumps vagt og ikke på Bidens vagt, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 29. november 2020 @ 16:57

 58. # Hvad har N.U. at sige til hodjas dusinvis af videoer som fortæller om/afslører valgsvindel ?

  Kommentar by BENT A — 29. november 2020 @ 17:14

 59. Wisconsin recount confirms Biden’s win over Trump, cementing the president’s failure to change the election results

  By Rosalind S. Helderman

  November 29 at 17:43 Denmark Time

  
The recount of presidential ballots in Wisconsin’s two largest counties finished Sunday, reconfirming that President-elect Joe Biden defeated President Trump in the key swing state by more than 20,000 votes.


  After Milwaukee County completed its tally Friday and Dane County concluded its count Sunday, there was little change in the final breakdown of the more than 800,000 ballots that had been cast in the two jurisdictions. As a result of the recount, Biden’s lead over Trump in Wisconsin grew by 87 votes.


  Under Wisconsin law, Trump was required to foot the bill for the partial recount — meaning his campaign paid $3 million only to see Biden’s lead expand, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 29. november 2020 @ 17:47

 60. President Trump on Sunday said he regretted endorsing Georgia Gov. Brian Kemp (R), taking a swipe at the top Republicans in the state ahead of two critical Senate runoff elections.

  The president decried the use of Dominion Voting Systems machines in Georgia, which are the subject of unproven conspiracies among some conservatives. He placed blame at the feet of Kemp and Georgia Secretary of State Brad Raffensperger (R) for approving the rules of the election.

  “Everything has to be approved by the legislature, and they had judges making deals, and they had electoral officials making deals like this character in Georgia who’s a disaster,” Trump said of Raffensperger, who has defended the integrity of the presidential election in Georgia, where President-elect Joe Biden defeated Trump by just more than 12,000 votes.

  “And the governor’s done nothing. He’s done absolutely nothing,” Trump added of Kemp. “I’m ashamed that I endorsed him. But I look what’s going on. It’s so terrible.”

  The president, in his first television interview since Election Day, revived numerous baseless claims of voter fraud that he alleged cost him the election to Biden.

  Trump, in a phone interview with Fox News’s Maria Bartiromo, questioned whether the outcome of the upcoming Senate races could be trusted.

  Trump’s rhetoric has raised alarm among some in the GOP who worry that the president will discourage his supporters from voting in the Senate races in January.

  Sens. David Perdue (R-Ga.) and Kelly Loeffler (R-Ga.) are facing Jon Ossoff and Raphael Warnock, respectively. Both Perdue and Loeffler have called for Raffensperger to step down.

  Georgia certified Biden as the winner of the state last week. Kemp signed off on it, saying that it would allow Trump to proceed with any legal challenges. The president’s legal team has thus far failed to produce evidence of widespread fraud, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 29. november 2020 @ 18:18

 61. YTRINGSFRIHED UNDER ANGREB.

  De klynkende kunne måske undlade at læse noget, der støder deres sarte nerver? Men formålet er selvfølgelig at alle skal være rygklappere, der giver dem ret i alt.

  Kommentar by tavsen — 29. november 2020 @ 18:21

 62. Hvorfor er Notarius/Umulius så lidt Notarius og så meget Umulius?

  Kommentar by bjarne binee — 29. november 2020 @ 18:27

 63. bjarne binee — 29. november 2020 @ 18:27:
  Fordi N.U. er hårdt angrebet af den neverTrumpiske bacille. Man skal nok forstå hvor magtfuld MSM er i sin uhæmmede og unaturlige samdrægtighed.
  Det er interessant at iagttage hvor perverst enige, de fleste af DR og påhængs korrespondenter forekommer i deres usubstantierede vrøvl om præsidentens grænseløse snuhed/ondskab.
  MSM er den farligste magt i verden lige nu, pga. sin fascistisk totale enighed og had mod anderledes tænkende. Mon MSM er styret af Soros og de andre umoralsk stinkende rige pengedrenge?

  Kommentar by Gustav Jensen — 29. november 2020 @ 19:47

 64. WELCOME TO CRAZY TOWN AND CLOWN CITY…..!!!!!

  Attorneys on the Trump campaign legal team described Rudy Giuliani as “deranged” and ill-suited to litigating the legal effort to overturn the election result, reported The Washington Post.

  Giuliani has been mocked for missteps during the legal campaign, with the former New York City mayor holding a bizarre press briefing at a suburban garden center on November 7 after an apparent venue booking mix-up.

  At a press briefing on November 20, where black liquid trickled down Giuliani’s face, fellow campaign attorney Sidney Powell alleged a vast communist conspiracy to overturn the election — while providing no evidence.

  The legal team’s antics have reportedly been too much even for Trump, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 29. november 2020 @ 19:56

 65. Var umulius lige så anti-Trump for 4-5 år siden? eller er han smittet med “Mette-galskab”

  Kommentar by k. m. — 29. november 2020 @ 20:03

 66. # 62 Gustav Jensen
  Jeg er aldeles enig med dig i synet på MSM. De er, om muligt, endnu mere tumpede end Umulius, om hvem der kan siges en enkelt god ting, han kan ikke lide islam.

  Kommentar by bjarne binee — 29. november 2020 @ 20:20

 67. Du har ganske ret Bent A (17 & 19 21:06 & 21:15) Og så var der lige Stram Kurs,som jeg tror flere stemte på,end blev registreret. Vi kan helst ikke have politikere,som taler sandhed. Giv Hard Line din vælgererklæring.

  Kommentar by Nielsen — 30. november 2020 @ 15:32

 68. Hvis Trump havde fået et lille flertal til præsidentvalget, ville demokraterne ryge gennem loftet af raseri, medens de ville skrige “election fraud”, “humbug”, “election stealing” og så videre.
  MSM og retssystemet ville forlange gennemført omvalg.

  Kommentar by Gustav Jensen — 30. november 2020 @ 16:57

 69. Gustav Jensen — 30. november 2020 @ 16:57

  PRÆCIS især med tanke på deres opførsel de sidste 4 år. Men medierne har da fået fastslået, hvilken side de befinder sig på. Der er KUN problemer, hvis en republikaner bliver valgt som præsident. Når en demokrat vinder er alt gået efter bogen, ingen russisk plot osv.

  Ikke noget at sige til Demokraterne nu snakker om UNITY

  Kommentar by tavsen — 30. november 2020 @ 17:39

 70. Kommentar by tavsen — 30. november 2020 @ 17:39:
  UNITY er kun for at pacificere og lokke de halvhjertede vælgere over i den demokratiske fårfold. Det er et gammelt politisk slyngeltrick – vis nådighed og barmhjertighed mod de tabte får.
  Demokraterne er godhjertede og tilgivende, så længe du makker ret og accepterer deres evangelium. Demokraterne og MSM skal nok få banket de tåber på plads, som er uenige i den glorværdige fremtid som minoritet i dit eget land. Snart vil ‘Dominionware’ overtage alle de amerikanske præsidentvalg; så længe altså Dominionware er under demokraternes kontrol.

  Kommentar by Gustav Jensen — 30. november 2020 @ 18:25

 71. Enig k. m. 29/11 2020 @ 15:45. Umulius er meget skeløjet. Præsidentvalget i USA 2020 er ikke sammenligneligt med noget tidligere amerikansk præsidentvalg. Donald Trump har ret til at have en mening om valgets helt udsædvanlige gennemførelse og kalde den for valgsvindel.

  Det er et valg for en stor del af vælgernes vedkommende gennemført ved ukontrolleret stemmeafgivelse i postkassen. Det blev anbefalet af det Demokratiske Parti og derfor i høj grad brugt i stater og valgkredse med demokratisk styre.

  Det er indlysende for mig, at valget ikke opfyldte alle de kriterier, man må stille til et demokratisk valg.

  Ved demokratiske valg på almindelige valgsteder er der ID-kontrol af om vælgeren er stemmebrettiget. Valgkyndige forudså, at postkasse afstemning uden nogensomhelst kontrol – udover at give rekordhøj valgdeltagelse – ville gavne det Demokratiske Parti og Joe Biden. Det gjorde det så også. Surprise-surprise!:-)

  MSM (inkl statsejede DR&Tv2) nægter pure så meget som at nævne Trumps argumenter. De kører i stedet fortsat deres hadkampagne imod ham 24syv. Den kampagne der har kørt siden Trump vandt over Hillary Clinton i 2016. En skændsel for ytringsfriheden, der snart er en saga blot!:-)

  Præsident Trump begrunder her punkt for punkt for sine indvendinger. Dem må vi end ikke høre i MSM. DR&Tv2 kunne jo blot som minimum sende hele videoen med danske undertekster som public service aht ytringsfriheden?
  https://www.youtube.com/watch?v=720O_yBLrTs&ab_channel=DonaldJTrump

  Kommentar by Amad — 3. december 2020 @ 17:55

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper