30. november 2020

Usandheder i BT: Kyle konfronterede ‘venstreorienterede’, kom i ‘håndgemæng’, ’stak efterfølgende af’

Jeg har tidligere gennemgået forløbet, der endte med at 17-årige Kyle Rittenhouse skød tre angribende venstreradikale, heraf to der døde på stedet. Henning Høeg fra BT problematiserer, at en halvkendt skuespiller har hjulpet ham med kaution, og det kom der en besynderlig historie ud af. Voldelige venstreradikale der angriber den 17-årige portrætteres som ‘venstreorienterede demonstranter’ og ‘Black Lives Matter-demonstranter’, hvorimod det omvendt understreges at Kyle var en ‘Trump-tilhænger’, der var mødt op med ‘højreekstremister’. Bemærk brug af ordet ‘håndgemænget’. Han lå ned og blev angrebet, og det hele er dokumenteret på video. Han stak hellere ikke af efterfølgende. Der er noget helt galt, når MSM bare uden videre ignorerer videodokumentation.

Fra BT – Stjerne hjælper anklaget dobbeltmorder (ikke online).

“25. august skød og dræbte den 17-årige Kyle Rittenhouse to ubevæbnede demonstranter på gaden i den amerikanske stat Wisconsin. Den selverklærede politifan og Trump-tilhænger risikerer nu livsvarigt fængsel.

… Det var i forbindelse med en Black Lives Matter-demonstration i Kenosha, Wisconsin, at Kyle Rittenhouse begik sine påståede forbrydelser. Udstyret med både pistol og semiautomatisk gevær konfronterede Kyle Rittenhouse således adskillige Black Lives Matter-demonstranter.

Sammen med hundredvis af amerikanske højreekstremister var Rittenhouse angiveligt mødt op for at beskytte byens borgere og bygninger imod de venstreorienterede demonstranter. Men sent på aftenen gik det galt.

… Ifølge øjenvidner blev den svært bevæbnede teenager… konfronteret af Black Lives Matter-demonstranter. Under håndgemænget blev to dræbt og én såret – alle med kugler fra Rittenhouses medbragte våben.

Kyle Rittenhouse stak efterfølgende af fra gerningsstedet. Og dagen efter blev han anholdt i sine forældres hjem i Antioch, Illinois.

I flere efterfølgende tweets støttede Donald Trump moddemonstranternes opførsel i Kenosha, Wisconsin. …”

(BT, 26. November 2020: “Kyle Rittenhouse stak efterfølgende af fra gerningsstedet.”)

(Kenosha, 25. august 2020: Kyle Rittenhouse overgiver sig til politiet)

De tre uskyldige venstreorienterede…

Joseph D. Rosenbaum (konfronterede Kyle Rittenhousem, og blev skudt, døde)

“Arizona Department of Corrections records reveal that Rosenbaum spent 12 1/2 years in prison after being convicted of two counts of 3rd degree sexual misconduct against a minor and one count of interfering with a monitoring device. For sexual misconduct with a minor to reach the level of class 3 felony, the victim must be under the age of 15. More telling is Rosenbaum’s 42 seperate disciplinary infractions while incarcerated, including numerous assaults, committing sex acts, manufacturing a weapon, and arson. He was then released in 2016. According to records from the Wisconsin Circuit Court, Rosenbaum had pending charges for battery as domestic abuse filed just last month.” (National Justice)

Anthony W. Huber (konfronterede Kyle Rittenhouse, og blev skudt, døde)

“In 2012, Huber pled guilty to false imprisonment with a dangerous weapon and strangulation as domestic abuse. He appears to have violated the terms of his probation in 2016 and was sentenced to two years in state prison, much of it settled with time served. Huber was arrested again in 2018 for battery.” (National Justice)

Gaige Paul Grosskreutz (konfronterede Kyle Rittenhouse med pistol, og blev skudt, såredes)

“Gaige P. Grosskreutz, a pistol wielding anarchist who was shot in the arm while attacking the teenaged Rittenhouse, was charged with felony burglary and theft in 2013. He violated his probation just 4 months later. He has another arrest from 2017. It is unclear from public records if Grosskreutz was ever convicted of a felony. If so, his possession of a firearm is a serious offense that could net him 10 years in prison. According to a media puff piece, Grosskreutz was a professional activist with Milwaukee based ‘People’s Revolution,’ a more extreme breakaway from the Black Lives Matter NGO. (National Justice)

Oploadet Kl. 11:50 af Kim Møller — Direkte link45 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/115338/trackback

45 Comments »

 1. Kudos. Han tog en for holdet.

  Kommentar by Bastardo — 30. november 2020 @ 12:14

 2. Sagen er jo, at de amerikanske medier som danske medier ofte afskriver og bruger som kilder ofte gengiver sager meget selektivt og med en bias. Tilliden til medierne er også lav i den amerikanske befolkning.

  Kommentar by CCC — 30. november 2020 @ 12:19

 3. BT har i årtier været en SKOD-AVIS. Man kan ikke stole på BT-journalister. Ligesom man ikke kan stole på journalister fra DR, Pølletiken og Mis-information mv. Og den pistolbevæbnede Paul G. nåede ikke at skyde først. Iflg. en lang række videoer var både BLM og røde aktivister involveret i hundredvis af bilbrande, indbrud, røverier og overfald på butiksejere og fredelige Trump-tilhængere. En kvinde blev skudt i ryggen fordi hun havde sagt til BLM-fanatikere: All lives matter.

  I det hele taget er Uriasposten, den korte, document og hodjanerne langt mere pålidelige og sandhedssøgende end de gamle aviser og tv-stationer.

  Vil man vide mere om hvad der foregår under overfladen i samfundet, er man nødt til at læse net-aviserne som ikke skjuler eller bortforklarer hvordan EU, indvandringen og politiske/bureaukratiske/juridiske udskejelser er ved at skubbe os alle ind i kulsort fremtid.

  Kommentar by BENT A — 30. november 2020 @ 12:34

 4. På en video kan man se Kyle R. forsøge at flygte, men blev forfulgt og indhentet. Så der var klart tale om selvforsvar.

  Kommentar by BENT A — 30. november 2020 @ 12:38

 5. Bent A, “hodjanerne” du må have deres website? et link?
  P.

  Kommentar by Piotr — 30. november 2020 @ 12:42

 6. Jeg så med egne øjne en film visende antifaer eller blacklives mattere angribe Kyle,som selvfølgelig og ganske dygtigt forsvarede sig mod angriberen.
  For øvrigt vil det være lettere for myndigheder at forstå nødvendigheden af at muslimer udvises af Danmark,hvis de erkender at islam er et forbrydersyndikat. De som styrer denne kriminelle virksomhed er for en stor dels vedkommende imamer,hvorfor de bør sættes forrest på transportbåndet ud af Danmark,Norden og resten af Europa.

  Kommentar by Nielsen — 30. november 2020 @ 12:45

 7. FBI mener QAnon er et voksende problem i Europa

  Så er de også imod ytringsfrihed og at man har lov at tænke andre tanker end den diktaturet står for.

  Kommentar by k.m. — 30. november 2020 @ 13:33

 8. Seneste nyt ifølge BT er, at Trump har en “ond plan”: At irritere Biden mest muligt under dennes regeringstid. Hvad har hele mainstreams aktivitet så været gennem Trumps præsidentskab? Led, infam eller nederdrægtig?

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 30. november 2020 @ 14:33

 9. Sjovt hvordan de her politihadende venstrerabiate grupperinger lader til at tiltrække kriminelle psykopater. Sikkert et totalt tilfælde, for det handler jo om humanistisk og solidarisk “social justice”, ikke?

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 30. november 2020 @ 15:02

 10. Kyle Rittenhouse blev bedt af politiet i Kenosha om at tage hjem til den lejlighed han opholdte sig i i Kenosha , det gjorde han ikke. Han blev først af en kammerat kørt over grænsen til Illinois og siden hjem til moderens hus i Antioch.

  Den samme kammerat stod som ejer af den AR 15, 223 kaliber riflen, som Rittenhouse IKKE havde tilladelse til, at bære in public. Faktisk måtte Rittenhouse slet ikke bære våben i offentligheden i Wisconsin overhovedet, da han var 17 år og mindreårig.

  Kommentar by Jack Achaius — 30. november 2020 @ 15:13

 11. Hvorfor er farvefotoet af Kyles overgivelse forsvundet?

  Kommentar by BENT A — 30. november 2020 @ 15:32

 12. Nå, nu kom det på igen. Det var nok bare min pc eller antenneforbindelsen.

  Kommentar by BENT A — 30. november 2020 @ 15:34

 13. Politiet synger : Åh, corona du skal gå din vej. Vi er trætte af at slås med dig.

  Herinde kan vi synge : Åh, Achaius du skal gå din vej. Vi er trætte af at slås med dig.

  Kommentar by k.m. — 30. november 2020 @ 15:50

 14. Den navnkundige MyPillow mangemillionær og tidligere crackhead, Mike Lindell, kendt og elsket af alle amerikanere for sine tv-reklamer for hans hovedpuder, gravede personligt RIGTIGT dybt i lommerne og var med til at betale de 12.410.000,00 kroner i kaution, så Kyle lige nu er en fri mand, indtil retssagen ender, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 30. november 2020 @ 16:18

 15. Kyle Rittenhouse har en rigtig dårlig sag, det viser hans advokaters forsvars dokumenter.

  Heri er der udeladt, at Rittenhouse under afhøring har fortalt, at han blev overfaldet og slået med et baseballbat udover et skateboard, at Rittenhouse under afhøring forklarede, at Rosenbaum i første omgang forsøgte at fratage Rittenhouse AR 15 riflen, at Rittenhouse under afhøring forklarede, at Anthony Huber ligeledes i første omgang forsøgte, at fratage Rittenhouse AR 15 riflen.

  Det er også udeladt, at Rittenhouse efter at have skudt Rosenbaum ringede til vennen Dominick Black, der var den lovmæssige ejer af våbnet, og sagde han havde skudt og dræbt en person.

  Der er omfattende videodokumentation der viser, at Rittenhouse alene blev slået med et skateboard og blev væltet omkuld i håndgemæng to gange og siden faldt en gang, og dette er hvad forsvaret har med i deres dokumentation.

  Rittenhouse forklarede også under afhøring, at han var hyret af bilforhandleren Anmol Khindri til, at beskytte dennes værksted og biler. Det nægter Anmol Khindri der havde forladt sit værksted inden udgangsforbuddet 9. Pm.

  Inden skyderierne blev Rittenhouse nægtet adgang til værksteds området af politiet, men havde tidligere samme aften opholdt sig på taget af værkstedet sammen med bla. Dominick Black. Anmol Khindri var i den forbindelse i kontakt med politiet, og forklarede han ikke havde givet nogen autorisation til, at opholde sig på værkstedets tag eller område og derfor nægtede politiet Rittenhouse adgang til området.

  Kommentar by Jack Achaius — 30. november 2020 @ 16:46

 16. Er der ingen grænser for mediernes – her BT’s løgne? Kan de ikke dømmes for at lyve så groft? Hvad kan man gøre? De må have et formål med at lyve? Hvilket?

  Samfundet burde efter min mening være taknemmelig for at være sluppet af med de to venstreradikale vaneforbrydere, som den 17-årige Kyle Rittenhouse skød i selvforsvar.
  (Samfundet burde efter min mening også være taknemmelig for at være sluppet af med den narkopåvirkede vane-og voldsforbryder George Floyd!:-)

  Jeg håber præsident Trump når at bruge sin ret til at stoppe de horrible anklager mod Kyle, der havde været myrdet af BLM og Antifa voldsmænd, hvis han ikke havde kunnet forsvare sig selv.

  “Since taking office as the 45th president of the United States on January 20, 2017, Donald Trump has granted executive clemency to 28”

  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_people_granted_executive_clemency_by_Donald_Trump

  Kommentar by Amad — 30. november 2020 @ 17:02

 17. Benjamin Franklin var fremsynet.
  “Whoever would overthrow the liberty of a nation must begin by subduing the freeness of speech.”

  Kommentar by tavsen — 30. november 2020 @ 17:13

 18. Rittenhouse vil blive brugt til at statuere et eksempel for den almene amerikaner, gående på at de ikke har ret til at forsvare sig, når det er BLM demonstranter der er voldsudøverne.
  Personligt synes jeg det er lidt trist, at det kun blev til tre af slagsen, specielt med henblik på deres straffeattest.
  Rittenhouse gjorde åbenlyst resten af den rettroende, amerikanske befolkning en meget stor tjeneste.

  Kommentar by Jack Achaius — 30. november 2020 @ 16:46.

  Det var da en voldsom mængde krumspring du skal igennem, for at snakke udenom at knægten blev overfaldet, og havde al mulig grund til at forsvare sig mod Orkerne. Havde de fået fat i hans våben, havde der med 100% sikkerhed været en meget længere liste over skuddræbte, omstændighederne taget i betragtning.

  Kommentar by Kimski — 30. november 2020 @ 17:17

 19. Amad

  Så hvis Morten Storm var mødt op i den park hvor vaneforbryderen Lars Theilade stod og fægtede med et bræt og truede Storm, så skulle samfundet være taknemmelig hvis Morten Storm lige havde nakket Theilade med en angrebsriffel han tilfældigvis havde fra sin tid som agent?

  Ja ja det er da også et ræsonnement…

  Kommentar by Jack Achaius — 30. november 2020 @ 17:22

 20. Kimski

  Hvad lavede Rittenhouse med en angrebsriffel eller våben i det hele taget, han ikke på NOGEN MÅDE måtte bære offentligt eller endsige BESIDDE?

  Og i øvrigt hvor dum er man, når man forsvarer sig med, at man er blevet hyret til opgaven når det var løgn og, at han netop ikke lovmæssigt måtte bære våben.

  Kommentar by Jack Achaius — 30. november 2020 @ 17:32

 21. Man kan nok se hvad det er for tre kanutter.

  Kommentar by Hul igennem? — 30. november 2020 @ 17:40

 22. Kommentar by Jack Achaius — 30. november 2020 @ 17:32.

  Hvor dum i nakken er man, når man prøver på at overfalde en 17-årig bevæbnet med en AR-15?
  Selvmorderisk stupid, åbenlyst.

  Kan man så ikke, fuldstændigt berettiget, nå til den konklusion, at havde det ikke været Rittenhouse der blev deres nemesis, så var det sket på et senere tidspunkt, og hvor mange ofre havde de tre så ikke formået at efterlade i deres kølvand inden da?

  De virkede ikke specielt reformerede af de fængselsstraffe de allerede havde fået, vel?

  Som sagt, Rittenhouse gjorde alle der tror på lov, orden, og retfærdighed, (og ikke den version der konstant uddeler lavere straffe baseret på hudfarve og religion!), en kæmpestor tjeneste.

  At han så nok egentlig bare prøvede at slippe fra det hele med livet i behold, er absolut en faktor der tæller til hans fordel, Oh, du, åh så skinhellige, der aldrig har foretaget dig noget dumt som ung mand.

  Kommentar by Kimski — 30. november 2020 @ 17:50

 23. Hej igen troll Jack Achaius 17:22. Jeg taler om de her omtalte. Jeg ved ikke hvem du selv vil have skudt, men jeg ved, at du selv er skudt i låget:-). Hold venligst op med dit trolleri her, please.

  Kommentar by Amad — 30. november 2020 @ 18:03

 24. Kyle brugte COVID-19 støtte fra den amerikanske stat til delbetaling af sine semiautomatiske våben.

  Han fik en ældre kammerat til at købe dem, og bragte dem selv over delstatsgrænsen, som er ulovligt, men hans handling var heltemodig, og han har ret til anvendelse af op til dødelig vold for at redde sit eget liv i situationen, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 30. november 2020 @ 18:20

 25. Jeg troller skam ikke tværtimod. Derimod er det besynderlig at trolle med, at 17 årige uden våbentilladelse skulle være en taknemlighed og velsignelse for samfundet, hvis de ulovligt bærer og bruger våben til, at skyde og dræbe andre kriminelle.

  Rittenhouse er en simpel kriminel det er uomtvisteligt uanset om dem han skød også var det. Nu må retten jo så tage stilling til kriminelle Rittenhouse ulovlige våbenbesiddelse og “ret”” til, at skyde andre kriminelle ned.

  Argumentationen giver uanede muligheder for alverdens fløje, at skyde modstandere ned bare de er kriminelle og det betyder intet man selv er kriminel.

  Virkeligt flot bette troll 🤣

  Kommentar by Jack Achaius — 30. november 2020 @ 18:23

 26. TV2 nyhederne har netop bragt indlæg fra drabssagen på Bornholm.
  Det morsomste klip var af Bwalya Sørensen, der vrissede af journalisten : Jeg har frokostpause, get off my face

  Kommentar by k.m. — 30. november 2020 @ 19:17

 27. https://www.youtube.com/watch?v=8Jz15Ej5S6g
  Jon Voight, our state, California is ruled by a leftist mob

  Kommentar by k.m. — 30. november 2020 @ 19:25

 28. Kommentar by Jack Achaius — 30. november 2020 @ 18:23.

  Fint nok, at du sådan kunne gennemskue at jeg nok trollede dig, bette Jack. Nu venter jeg så bare på, at du også skal udvikle selverkendelse nok til, at kunne genkende din egen argumentationsteknik. Ikke at jeg tænkt mig at holde vejret imens, naturligvis..

  Jack Achaius, et barn du ikke kan nå..

  Kommentar by Kimski — 30. november 2020 @ 19:32

 29. Jack Achaius 18:23. Nice try. Men helt ved siden af skiven.
  Jeg gentager: Jeg ved ikke hvem du selv vil have skudt, men jeg ved, at du selv er skudt i låget:-). Hold venligst op med dit trolleri her, please.

  Kommentar by Amad — 30. november 2020 @ 19:35

 30. Kommentar by k.m. — 30. november 2020 @ 19:17.

  Bare giv hende noget mere magt, så bliver responsen for forstyrrelsen en bildæk overfrakke og et benzin bad, som hendes kultur dikterer det på hendes hjem kontinent.

  Kommentar by Kimski — 30. november 2020 @ 19:36

 31. Jackass har direkte adgang til alle løgnepressens sufflørkort.

  Kommentar by Træt — 30. november 2020 @ 19:37

 32. Amad

  Ja du har det med, at gentage dig selv
  hvilket er helt i trolle ånden.

  Lige på kornet 😘

  Kommentar by Jack Achaius — 30. november 2020 @ 19:44

 33. Jack A. = P.H.R. ?
  eller bare en anden rød tosse

  Kommentar by k. m. — 30. november 2020 @ 19:48

 34. Men artiklen fra BT er noget makværk det er helt korrekt. Udover at Henning Høeg ikke har styr på begivenhederne eller kronologien, så nævnes det ikke i artiklen, at Kyle Rittenhouse udover at have skudt tre personer og gjort sig skyldig i ulovlig våbenbesiddelse, også har 8 andre tiltaler imod sig i samme sagskompleks og yderligere 1 anklage om vold begået imod en pige, der havde skændtes med hans søster.

  Kommentar by Jack Achaius — 30. november 2020 @ 20:12

 35. PSYKOPATRØDE VICE NEWS følger for tiden den zambiske 155 kilos kulsorte fedtklump 💩 Balje Sørensen, i går med en britisk journalist/kameramand på Slotsholmen, hvis Rasmus Paludan og Stram Kurs blev filmet af VICE, mens de lavede en demo imod negerinden fra Albertslund og fandme ikke om i dag på Bornholm, hvor Baljen ville slå et slag for, at den dræbte neger og voldtægtsmand blev racistisk dræbt af de to hvide brødre, der var venner med negeren, indtil han voldtog deres mor, og der INTET sted i anklageskriftet står noget som helst om racistisk motiv, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 30. november 2020 @ 20:12

 36. The Newspaper Of Record…
  The Gray Lady…
  All The News That’s Fit To Print… (kært barn har mange navne) var fandengalemig også tilstede i dag i retssalen på Bornholm, men ønskede ligesom VICE ikke at udtale sig til Astrid Søndberg fra TV 2 SNOOZE, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 30. november 2020 @ 20:18

 37. Nå, i dag fik Bwalla Sørensen så opbakning fra DR og Marie Ventegod, ligestillingschef hos Institut for M-R. Og så kan det jo næsten ikke blive finere.

  Marie mente at mange flere danskere bør dømmes for racisme. For hvis en hvid slår en sort eller brun, er det automatisk racisme. Hvis derimod sorte eller brune udøver vold mod en hvid, er det selvfølgelig ikke racisme, men blot frustration pga. samfundets strukturelle undertrykkelse af alle “nydanskere”.

  Hvis “nydanskere” overfalder, gennembanker og lemlæster en pæredansk dansker, er det ikke hadforbrydelse, men bare helt almindelig kriminalitet, og så er det jo ikke nær så slemt, iflg. DR og Marie.

  Kommentar by BENT A — 30. november 2020 @ 23:38

 38. KRIMINELLE BANDER tager iøvrigt magten i flere og flere byer og byområder, og det i både Tyskland, Danmark og Sverige etc. Og den snigende besættelse der foregår af vores land vil med tiden blive 100 gange værre end den besættelse Hitlers nazi-tropper udsatte os for.

  Men det bekymrer naturligvis ikke de lalleglade “humanister” i de gamle partier. Selv DF-Tullesen virker ret ubekymret.

  Kommentar by BENT A — 30. november 2020 @ 23:54

 39. se lige: https://hodjasblog.one/amerikanske-specialstyrker-har-angrebet-cia-servercentral-i-frankfurt-tyskland-for-at-sikre-valgserver/

  Kommentar by Charles — 1. december 2020 @ 01:22

 40. Alle der har set hele videoen ved at Kyle Rittenhouse ikke gjorte noget forkert.

  Han var ikke truende men blev truet.
  Han søgte ikke konfrontation men forsøgte at komme væk.
  Han brugte først sit våben efter at der var afgivet skud mod han og efter han var faldet på jorden og tåberne ( nu døde og sårede ) angreb ham korporligt.
  Han forsøgte at overgive sig til politiet men blev af en eller anden grund ignoreret.

  For mig at se er Kyle Rittenhouses forsvar helt inden for lovens rammer og han burde have en medalje for at håndtere situationen som en professionel.

  Kort sagt – Kyle Rittenhouse blev angrebet, han forsvarede sig og slap med livet i behold. Enhver med bare den mindst smule forstand vil anse hele forløbet som en succes.

  Kommentar by Santor — 1. december 2020 @ 05:53

 41. Den såkaldte chefredaktør på smudsbladet BT hedder som bekendt Michael Dyrby.

  Det var denne kulturradikale “journalist” der blev fyret fra TV2, da idioten sendte klamme dickpics til de kvindelige ansatte…

  Kommentar by Revisoren — 1. december 2020 @ 07:09

 42. Santor

  Inden kriminelle Kyle Rittenhouse blev truet og overfaldet af demonstranter og inden han skød, opholdte han sig ulovligt på privat ejendom. Politiet bortviste endda Kyle Rittenhouse da han igen prøvede ulovligt at indtrænge privat ejendom.

  Her skulle politiet selvfølgelig have bedt kriminelle Kyle Rittenhouse om legitimation og våbentilladelse. I så fald havde kriminelle Rittenhouse sluppet med 10-12 års fængsel for ulovlig våbenbesiddelse plus det løse for andre lovovertrædelser.

  Det skete ikke og 17 årige Kyle Rittenhouse står vel nu til livstid for, at skyde 3 og dræbe 2 med et våben der ikke var hans, et våben Ja faktisk 2 han ikke måtte bære have i sin besiddelse, samt 8 andre lovovertrædelser den aften nat i Kenosha og nå ja så et voldeligt overfald på en pige.

  Kort sagt kriminelle 17 årige Kyle Rittenhouse var særdeles kriminel inden han blev truet og overfaldet og han blev ekstrem kriminel efterfølgende.

  Enhver med bare den mindste smule forstand vil selvfølgelig anse den eneste succes i det her forløb, at Kyle Rittenhouse nu ender i fængsel resten af sine dage.

  Kommentar by Jack Achaius — 1. december 2020 @ 09:02

 43. Fuck off Jackass. Hvis vi ville æse løgnepressens udlægning skulle vi nok læse den direkte fra kilden

  Kommentar by Træt — 1. december 2020 @ 22:15

 44. Kommentar by Træt — 1. december 2020 @ 22:15

  Ja, Uriaspostens indslag er et korrektiv til den medieskabte hadkampagne mod en naiv teenager, der af godt hjerte ville beskytte små butiksejere mod at få ødelagt deres ejendom og livsværk, men endte med i selvforsvar at slå nogle af de værste volds- og hærværksmænd ihjel.

  Men Jackass’ leverer en tro kopi af mediernes voldsomme hadkampagne og shitstorm mod teenageren. At gentage ordet ‘kriminelle’ så mange gange om teenageren og ønske ham i fængsel resten af sine dage, får Jackass’ angreb til at virke absurd komisk. Sikken en magt medierne har over venstrefløjens flokdyr.

  Kommentar by traveler — 2. december 2020 @ 08:06

 45. At der stadig findes patrioter som hædersmanden Rittenhouse beviser dog, at der endnu er håb for ungdommen.

  Jackass er jo bare en sølle hjernevasket NPC uden nogen som helst form for selvstændig tankevirksomhed…

  Kommentar by Revisoren — 2. december 2020 @ 14:33

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper