1. december 2020

Eva Selsing om ‘regnbuens talibanere’: Målet er at ‘opløse fundamentet’ for den vestlige civilisation…

For tre år siden var det somaliske Halima Aden, der kom på forsiden af Vogue iført sharia-outfit, men hun har netop forladt branchen, fordi hun ikke ville gå på kompromis med Islam. Modelkarrieren betød eksempelvis, at hun ikke kunne overholde bønnetiderne. Nu er det så en mand med kjole. Eva Selsing skyder med skarpt i Berlingske – Verden har ikke brug for (flere) feminine mænd (kræver login).

“Amerikansk Vogues decembernummer har sangeren Harry Styles på forsiden. Styles, der er kendt for at eksperimentere med sit kønsudtryk, er iklædt en lang kjole med flæser. Den borgerlige amerikanske kommentator Candace Owens har tweetet, at den feminisering af mænd, som forsiden repræsenterer, er et angreb på den vestlige civilisation. Ingen samfund kan overleve uden mandige mænd. Hvorefter et forventeligt, progressivt massehysteri har rejst sig til forsvar for Styles og Vogue.

Men Owens har ret – lad mig forklare hvorfor. Forsiden er et angreb på mænd, fordi det normaliserer idéen om, at køn er en social konstruktion og promoverer den feminine mand som forbilledlig.

Tanken om køn som noget, vi selv definerer, har rod i venstreradikal filosofi. Præmissen er, at det traditionelle syn på køn – at der er to køn, og at disse har bund i biologien – er udtryk for en undertrykkende norm. Særligt tænkere som Foucault og Judith Butler har været afgørende for udviklingen af den ideologi, der som sin hovedfjende har det vestlige, borgerlige samfund; den borgerlige orden. …

Målet er at opløse fundamentet for den civilisation, det venstreradikale gemyt hader så inderligt. Altså den judeo-kristne, kapitalistiske livsform, hvis mindste byggesten er mand og kvinde. Derfor er så mange venstreekstreme så optagede af køn: Hvis man vil omstyrte den bestående orden, må man sætte ind i det mest intime, og gerne tidligt.

Det er ikke tilfældigt, at aktivistiske forskere og organisationer er forhippede på at indpode selv små børn med deres ideologi under dække af pædagogik. Drenge i pigetøj er godt; virile lege med våben er skidt. Neglelak og sojamælk til lille Vitus er godt; konkurrencementalitet og aggression er dårligt (men det kan heldigvis kureres i dag med Ritalin). ‘Kønsstereotyper’, der understøtter de to køn, skal elimineres fra institutionerne og samfundet generelt; en anden måde at sige det samme som Foucault, Butler og Vogues forside på.

… Fyren i balkjolen er sikkert flink og artig og, ja, yndig. Men kan man bygge en levedygtig kultur, en fredelig og tryg nation, et velfungerende civilsamfund med gode familier, på ham? Umuligt. Og det er netop pointen for regnbuens talebanere.

(Vogue-forsider: Halima Aden, juni 2017 – Harry Styles, december 2020)

Oploadet Kl. 02:01 af Kim Møller — Direkte link20 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/115361/trackback

20 Comments »

 1. Ja og fundamentet for den vestlige civilisation er den kristne kirke og den personlige frihed. Den sidste undergraves desværre hurtigere end den første,som desværre hævder: Giv kejseren hvad kejserens er. -En stiltiende accept af indkomstskat,lønslaveri og gældsfængsler.

  Kommentar by Nielsen — 1. december 2020 @ 02:27

 2. Dygtige speedsnakkere og ordjonglører kan med fine fremmedord og smarte frække påstande få enhver form for idioti og galskab til at lyde som klogskab og sund fornuft. Selsing har ret: de mest “progressive” venstrefløjsere og kvindesagsforkæmpere osv. snakker og snakker og skriver fine artikler om hvor fedt det er at være med på det nyeste nye og de sidste regnbue “landvindinger”.

  Sandheden er at de fleste af deres idéer er perverse og udspringer af historieløs uvidenhed og forskruede tankesæt. Får disse ekstremister deres vilje, vil vores civilisation og fred blive udskiftet med barbari og krig.

  Kommentar by BENT A — 1. december 2020 @ 02:30

 3. Harry Styles er bare en afviger der vil gøre sig interessant. Og Vogue er bare endnu et dumt oversmart dameblad skrevet af åndløse tomhjernede journalister.

  Kommentar by BENT A — 1. december 2020 @ 02:35

 4. I sidste uge sendte DDR programmet “Kender Du Typen”.

  Her medvirkede den venstreradikale “sangerinde” Katinka.
  Hun fortalte glædestrålende, at hun jævnligt giver sin lille dreng kjole på.

  Hun bor naturligvis på hipsternes højborg Vesterbro i København.
  I øvrigt belærte Katinka også pøblen om, at hun ikke fjerner sine pubeshår, men gerne lader hele måtten stå uberørt…

  Kommentar by Revisoren — 1. december 2020 @ 07:00

 5. “…tænkere som Foucault og Judith Butler…”

  Jeg mener ikke, at man kan kalde Foucault og Judith Butler for tænkere. Det er to homoseksuelle med forvredne sind, der til stor ulykke for Vesten har fået magt og indflydelse på universiteter rundtom i Vesten og dermed ødelagt den i forvejen marxistiske ‘forskning’ under opløsning helt udi rablende fordummelse og latterlighed. De har bidraget til, at det ikke længere er til at skelne mellem et humanistisk fakultet og en psykiatisk afdeling.

  Bemærk Wikepedias detaljerige engelske sludreartikel om Butler. Her omtales denne non-binære biologiske konstruktion ikke som ’she’ and ‘her’, men som ‘they’ and ‘their’. Selv i sprogets detaljer blomstrer krukket idioti.

  Kommentar by traveler — 1. december 2020 @ 07:37

 6. Altså…denne verden er overbefolket…..så måske har Harry Styles ret…Vi burde iføre os kjole og rende rundt og være totalt impotente….så vi kan blive færre på denne klode…:-) :-) :-).
  Google mundtstuhl -No pressure- på youtube (Tysk humor). Så har I lidt at grine af :-) :-) :-).Men forklar det venligst til den muhammedanske verden. (:-)).Støt SIAD.
  http://www.siaddk.wordpress.com. God jul og god tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 1. december 2020 @ 08:03

 7. Når de aktivistiske disciple af Foucault og Judith Butler brutalt sætter sig på definitionsretten i vestlig politik, opstrå den splittelse, som vi f.eks. der i EU mellem Polen/Ungarn og et imperialistisk woke-EU.

  For eksempel: Nej, det er ikke fordi Østeuropa hader homoseksuelle og bla bla., men når EUs aktivister vil påtvinge Europa en rablende lgbt+-ideologi som en europæisk værdi, en ideologi der bygger på post-strukturalistiske socialkonstruktivistiske queer-teorier, så er det rigtigt at yde modstand mod dette vanvid..

  Kommentar by traveler — 1. december 2020 @ 08:21

 8. Foucault og Butler? To homoseksuelle med missioner. Den ene er jøde og “antizionist”-ikke-antisemit og som mener at Hamas og Hizbollah er nogle friske fyre – den anden var vild med den iranske revolution – men det illustrerer ganske godt selvhadets selektive eksternalisering og der eksisterer intet andet eller andre end Michelle og Judith.

  Kommentar by Limewoody — 1. december 2020 @ 08:29

 9. Jeg skrev en lang kommentar som evigt-defekte uriasposten ikke tog med, men den korte version var at 10 mænd i kjoler får muslimer til at forlade et område hurtigere end 1.000 gamle konservative brokkehoveder. Så kan i jo tænke lidt over hvem der egentlig gør mest når det kommer til stykket, om de så selv er klar over det eller ej.

  Kommentar by Per — 1. december 2020 @ 08:37

 10. Jeg ville gerne uddybe det, men det er jo ligegyldigt. Det ændrer jo intet at skrive noget herinde.

  Kommentar by Per — 1. december 2020 @ 08:47

 11. https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2020/966

  Nye danske….

  Kommentar by Anonym — 1. december 2020 @ 12:11

 12. https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2020/966

  Nye danske….

  Kommentar by Anonym — 1. december 2020 @ 12:11

 13. Jeg er skuffet over at Selsing helt ukritisk videregiver myten om den “judeo-kristne” tradition.

  Ifølge Wikipedia skriver den jødiske Rabbi Eliezer Berkovits således:

  “Judaism is Judaism because it rejects Christianity, and Christianity is Christianity because it rejects Judaism.”

  Kommentar by Peter Nielsen — 1. december 2020 @ 12:26

 14. Per — 1. december 2020 @ 08:37:

  Jeg foretrækker et Danmark uden muslimer OG mænd i kjoler.

  Kommentar by Peter Nielsen — 1. december 2020 @ 12:28

 15. The Curse of the Single Mother Upbringing…

  Kommentar by Kimski — 1. december 2020 @ 14:23

 16. Citat: “Målet er at ‘opløse fundamentet’ for den vestlige civilisation…”.

  Glimrende idé, da fundamentet har udviklet sig til at være ubegrænset migrantimport, kombineret med globalisering med henblik på at indføre det globale oligarki under BITCOIN guden. Det fundament er en gevaldig stinker.

  Kommentar by Gustav Jensen — 1. december 2020 @ 16:53

 17. OK, Peter Nielsen 12:26. Eva Selsing skriver “den judeo-kristne, kapitalistiske livsform, hvis mindste byggesten er mand og kvinde”.

  Du er da velkommen til at skære jøderne bort fra vores europæiske kulturbaggrund. Hvis man går i dybden, er der efter min mening dog meget, der tyder på at Eva Selsing har ret. Jeg tror hun med sin baggrund i filosofi selv har tænkt over det. Det er måske lidt ligesom at forsøge at skille det varme og det kolde vand i badekarret?:-)
  Personer som Karl Marx, Albert Einstein, Niels Bohr.. fortsæt selv listen.

  Jeg mener, at det er vigtigt for den europæiske kulturs overlevelse under den nuværende muslimske masseindvandring, at vi vedkender os vores judeo-kristne, kapitalistiske – og antimuhammedanske – livsform. Vores kulturs mindste byggesten er ægteskabet mellem én mand og én kvinde og vi har et moralsk baseret forbud mod flerkoneri.

  En aktuel illustrativ detalje: Hvem var det nu lige, der skaffede hjernen bag Irans atomprogram af vejen. Det atomprogram som nu og endnu mere på sigt truer Europas overlevelse?

  Kommentar by Amad — 1. december 2020 @ 21:51

 18. Kommentar by Amad — 1. december 2020 @ 21:51

  Ja, og Israel har indbyggere, der identificerer sig som israelere ligesom vi identificerer os som danskere, og tilstræber som os en vestlig kultur med fredelig samvær mellem nationerne. Men begge lande plages af globalister osv…

  Kommentar by traveler — 2. december 2020 @ 08:15

 19. PS. til Amad 21:51. Jesus var forresten også jøde. Vi fejrer snart hans fødselsdag:-)

  Kommentar by Amad — 2. december 2020 @ 09:21

 20. Fru Selsing er stadig en af Danmarks mest intelligente og sexede kvinder!

  Kommentar by Revisoren — 2. december 2020 @ 14:26

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper