7. december 2020

Mikael Jalving: “Den nye kønsforskning og museumsforvanskning er marxisme på nye flasker…”

Kvindemuseet i Århus skifter navn, fortæller Mikael Jalving, og kommenterer en bizar klumme af museets direktør Julie Rokkjær Birch. Sakset fra JP.dk – Derfor skifter Kvindemuseet navn: ‘Kvinde’ lugter af krænkelse og traditionelle kønsroller.

“‘Museer er ikke monumenter. De skal følge samfundsudviklingen,’ udtaler museets direktør, Julie Rokkjær Birch, som repræsentant for tidens progressive disciple i stat, kommune, kulturliv og akademia. Samtid og ‘frigørelse’ er godt, fortid er skidt, og museer lige så ‘flydende’ som køn, universiteter og sprog. Kultur er bare ‘røverhistorier’ og ‘fortællinger’, som direktøren understreger i en klumme i avisen.

… Julie Rokkjær Birch er en moderne leder, der skjuler sagens kerne, som er, at begrebet ‘kvinde’ ikke længere er acceptabelt i toneangivende identitetspolitiske kredse. …

Biologien er det første offer for den amerikanske syge. Den fortæller os ellers, at alle mennesker er født med et entydigt køn (undtagen en mikroskopisk gruppe hermafroditter). Det er akkurat på grund af de to entydige køn, at vi overhovedet eksisterer, for det kræver to køn at skabe liv. Nogle – ofte ganske ulykkelige – eksistenser føler sig som det modsatte køn. Fred med det. Men at nogle mænd gerne vil være kvinder og klæder sig og lever derefter, gør dem ikke til kvinder. Virkeligheden er given og fuld af politisk ukorrekte begrænsninger.

Den nye kønsforskning og museumsforvanskning er marxisme på nye flasker: Man vil ikke nøjes med at beskrive verden, nej, man vil omforme den. Lige siden Marx & co. er venstrefløjen gået gennem historien med en konstant iver efter at revolutionere alting. Først var det kapitalismen og den private ejendomsret. Så kom turen til nationale identiteter, slut, forbudt! Derpå var det den borgerlige kultur og dens institutioner, der skulle ødelægges.

Kampen mod det biologiske køn er en tak mere gak end de tidligere projekter. Vist kan man smadre nationale identiteter ved hjælp af masseindvandring, det er vi allerede godt i gang med. Men kønsidentiteter, forankrede som de er i biologiske, entydige køn? Ja, det afholder ikke vore dages projektmagere fra at forsøge. De er bare ikke forskere, men forkæmpere. Forkæmpere for den seneste venstrefløjsfantasi, der forhåbentlig vil lide skibbrud på virkelighedens klipperev.

(Julie Rokkjær Birch, Kvindemuseet, 2017; Foto: Youtube)

“Harry Styles’ projekt er et frigørelsesprojekt. Vi så det med kvinders hår under armene i 70′ erne og brug af skulderpuder i 80′ erne – nu er mændene klar til at sige: ‘Hey, vi kan være mænd på mange måder’. Det med køn bliver kun ‘noget farligt’, fordi det er svært. Vi er allermest bange for dét, vi ikke ved noget om. Kom ind i varmen, venner! PS: Det er vinter, og jeg har virkelig meget hår under armene. Jeg føler mig toplækker… (Julie Rokkjær Birch, museumsdirektør)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/115498/trackback

36 Comments »

 1. Fortæl alle i kender at LGBTQIA er en gren af marxisme, der er tilrettelagt homoseksuelle i en mere spiselig indpakning.

  Den første bevægelse marxisterne gjorde dette med var Feminisme, da krudtet blev brugt op. Så blev det de homoseksuelles-sag der skulle overtages. Nu hvor de homosekskuelles krudt er brugt op. Så det de transeksuelle. Når de transseksuelles krudt er brugt op, så vil man forsøge at gøre pædofili normalt.

  Allerede i starten af 1900-tallet, så Marxisten Clara Zetkin feminismen som en oplagt bevægelse til at presse marxsime ind af bagdøren. Dog holdt de liberale-femininter fast indtil 1960erne.

  Kommentar by KineserSnot — 7. december 2020 @ 14:01

 2. I 00erne tog amerikanske venstreliberale Wilhelm Reich op, det derfor denne tosses teorier er blevet populære igen.

  Kommentar by KineserSnot — 7. december 2020 @ 14:03

 3. “PS: Det er vinter, og jeg har virkelig meget hår under armene. Jeg føler mig toplækker…“

  > Elite Agendas: the “Woman’s Congress” and Capitalism
  In 1908, the wives of Russia’s political elite created the first “Woman’s Congress” in St.Petersburg. Rejecting the “feminist” label, they opted instead for ravnopravok. One of its attendees was Alexandra Kollontai. The institutionalization of Russian feminism at this and other conferences created a “new woman.” She was unkempt, had short hair and had abandoned all feminine manners. The more radical were part of the nihilist movement and all read Chernyshevsky. They refuse to shave or clean their fingernails. This was a deliberate shock to
  Russian society.

  > The daughters of the elite looked down on family and hated all mannerisms that stressed
  nurturing. Prince Meshchersky had reached a point where he remarked that the “educated”
  woman had lost the ability to love. Here, the decay of the family meant the decay of all moralsand cohesion. Further, since feminism was immediately attached to the revolutionary movement,socialism, the decay of the family and unshaven, smelly women all became one anti-cultural object.

  Der er intet nyt undersolen, same shit different year.

  Kommentar by KineserSnot — 7. december 2020 @ 14:06

 4. Statsbetalte = slavebetalte Museer skal ikke være politiske.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 7. december 2020 @ 14:59

 5. Når DE ÅNDSSVAGE OG DE SINDSSYGE, når de korrupte, de uvidende og de perverse kommer til magten i et land, er det land ilde stedt. Og alle normale og retskafne borgere risikerer at blive jaget vildt, at blive lagt i lænker eller at blive myrdet.

  Ve dem, der holder skylden i løgnens reb
  og synden i vognskagler

  Ve dem, der kalder det onde godt
  og det gode ondt
  som gør mørke til lys
  og lys til mørke
  gør det bitre sødt
  og det søde bittert

  Ve dem der frikender skyldige mod bestikkelse
  og berøver uskyldige deres ret

  Når uretfærdige får magt
  bliver forbrydelserne mange
  men retfærdige får deres fald at se
  Retfærdige afskyr den uhæderlige
  den uretfærdige afskyr den der lever retsskaffent

  De stoler på tomhed og taler løgn
  de undfanger ulykke og føder ondskab
  De udruger slangeæg
  og væver edderkoppespind

  Deres gerninger er ondskab
  og de bruger deres hænder til vold
  De er rappe på fødderne til at volde ondt
  de er hurtige til at udgyde uskyldigt blod
  Deres planer er ondskab
  vold og ulykke er på deres veje
  fredens vej kender de ikke
  Der er ingen retfærd i deres spor
  de gør deres stier krogede.

  Vi venter på lys, men der er kun mørke.
  Retten er trængt tilbage,
  retfærdigheden er langt borte,
  sandheden snubler på torvet,
  og ærlighed kan ikke komme frem.

  Kommentar by BENT A — 7. december 2020 @ 15:21

 6. “På Woman.dk anerkender vi alle seksualiteter. Af sproglige årsager er denne artikel ved første øjekast målrettet kvinder med partner af modsatte køn, men “han” kan til enhver tid udskiftes med “hun” eller “vedkommende”.”

  https://woman.dk/underholdning/16-ting-du-boer-vide-hvis-du-overvejer-at-blive-kaerester-med-en-politimand

  Kommentar by Skatteyderen — 7. december 2020 @ 15:34

 7. Det var selvfølgelig en tilfældighed, at jeg fandt ind til en artikel på Woman.dk

  Kommentar by Skatteyderen — 7. december 2020 @ 15:35

 8. Er Julie Rokkjær Birch en uhyggelig type, en kælling fra helvede eller bare et psykiatrisk tilfælde? Eller har hun engang været normal, indtil det lykkedes marxistiske omgivelser at hjernevaske hende udi galskab?

  Hvordan bar hun sig ad med at få dette job? Hvem gav hende det? Hvad skal museet hedde fremover?

  Kommentar by BENT A — 7. december 2020 @ 15:35

 9. De politiserende kvinder vil erstatte fornuft med vanvid, og udskifte civilisation med barbari. Kan nogen være i tvivl om at det er rigtigt?

  Er Julie Rokkjær alt i alt ikke særdeles u-lækker?

  Kommentar by BENT A — 7. december 2020 @ 15:46

 10. At jeg skal betale for undergravning af egne værdier og ultimativt undergang er perverst. Min tiltro til institutioner, og deres dagsordner kan ligge på et meget lille sted. At Danmark stadig udråbes som et tillidsbaseret samfund, bygger vist på at de institutioner der påstår det, er korrumperet. Glædelig jul🍺🍽

  Kommentar by Frafalden Moderat — 7. december 2020 @ 15:48

 11. Alle mennesker er født med et entydigt køn m/k. Biologien er ikke til at komme udenom. Det er et videnskabeligt faktum ligesom at jorden er rund.

  OK, såvidt jeg ved, findes der stadig nogen, der fastholder, at jorden er flad. De minder mig om dem, der i dag forkaster biologien. Egentlig burde man slet ikke tage sådanne idioter alvorligt. Jeg tror, de frem for alt søger opmærksomhed hos de altid villige medier. De fleste findes – tror jeg – blandt altid ‘revolutionsparate’ lavmålsforskere og andre evighedsstudenter.

  At mennesket genetisk fødes som mand eller kvinde kan ikke ændres. Ligesom tyngdeloven ikke kan ophæves i folketinget kan biologien heller ikke. Hvor langt kan vi komme ud før normale mennesker får nok og får dette vanvid stoppet?!:-)

  Kommentar by Amad — 7. december 2020 @ 16:14

 12. Det er ikke til at fatte at 100-tusinder af danske kvinder engang kravlede rundt på gulvet i stuen, søde og knuzelskelige…

  …inden de blev fanget ind via børnehaven og deres næste 15-20 år i uddannelsessystemet og blev forvandlet til nutidens monstre, hvor ekstrem naivitet, bevidst dumhed og især bevidst ondskab og egoisme, mod alt der ikke er feminint og kommunistisk/fascistisk nok for dem. Der får dem til at hade deres eget liv, deres køn, deres familie, deres mænd, deres børn, kernefamilien og alt hvad de i deres vanvid og galskab kan finde på at hade!

  Ufatteligt mange danske kvinder er simpelthen helt uden for rækkevidde…de er i dag blevet ingredienserne og opskriften på et lands opløsning og de har banet vejen for de kommende års afsind, som vil betyde ulykker, som vi ikke troede muligt kunne ske i Danmark!!

  Jeg er i den grad træt af især unge kvinder…satans yngel!

  Kommentar by Black Watch — 7. december 2020 @ 16:17

 13. Feminismen har været yderst effektiv, i sin stræben på at skabe en global hærskare af marxistiske ‘useful idiots’, ikke sandt?

  I deres kolossale enfoldighed er de, af en gruppe dybt dysfunktionelle kvinder, blevet overbevist om, at mænd er deres fjender, og at de bare prøver på at forbedre deres position, (som det mest forkælede, bedst beskyttede, og forfordelte segment af mennesker, der nogensinde har gået rundt på kloden!)

  I virkeligheden er de blevet en sløv, seksuelt baseret skalpel, der bruges til fratagelsen af alle andre menneskers rettigheder, på vejen til et dystopisk mareridt af hidtil usete proportioner, hvor de selv vil blive de første ofre.

  Og der er ikke en kæft vi kan gøre for at ændre det, for de er stensikre på at de gør det rette, og har absolut ingen problemer med, at alle andre betaler prisen for deres virkelighedsfjerne dumstædighed.
  Så længe det bare ikke er dem selv, naturligvis.

  Kampen mellem venstre- og højrefløjen, er i virkeligheden penis-misundelse skruet op til 11 på stupiditets-skalaen, og vi ser resultatet overalt i den vestlige verden, hver eneste dag.

  Men så længe man bare kan sylte sine egne fascistiske holdninger ind i små hjerter, så skal det nok gå alt sammen, ikke?

  Det er jo alt sammen gjort i den bedste mening, ikke?

  Kommentar by Kimski — 7. december 2020 @ 16:24

 14. “…Jeg føler mig toplækker…“ (Julie Rokkjær Birch, museumsdirektør)”

  Julie siger det selv. Hvad der betyder noget for hende, er hvad hun føøøøøøøler.
  Godt hun ikke er pilot på et passagerfly. Hvis Julie nu føøøøøølte, at hun skulle trykke på den grønne knap til venstre for at dreje flyet og den grønne knap var nødbremsen, var det ikke så toplækkert.
  Kvinder føøøøøøøler og mænd tænker – der går universets grænser.

  Kommentar by Gustav Jensen — 7. december 2020 @ 16:29

 15. Tag udgangspunkt i denne her artikel om “incel-fænomenet”.

  https://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE12599734/faedre-skal-paa-banen-hvis-vi-skal-undgaa-tabermaend/

  Selv de borgerlige køber freudanske forklaring fra Wilhelm Reich.

  Hele artiklen er et slet-skjult angreb på tradionelle par forhold, hvor moderen går hjemme og passer børn. Det bliver trykt i en borgerlig avis og alle købe forklaringen.

  Kommentar by KineserSnot — 7. december 2020 @ 16:43

 16. Mere end 900 kunstnere har skrevet under på et støttebrev til Dirckinck-Holmfeldt der smed en statue i havnen.

  Kunst er OK når de røde har lavet den. De fleste af dem overlever vel på statsstøtte – så de må hellere tie stille med at minkavlere har kørt med underskud. Det gør mange andre virksomheder også i kortere eller længere tid.

  Kommentar by k.m. — 7. december 2020 @ 16:47

 17. KLIKKER MAN på kineserens link, 16.43, kan man finde overraskende skarp JP-kritik af diktator-Mette. Klik på artikel med smilende dame/lille regering klarer sig godt, og se så: “Stanken af millioner af døde mink vil altid klæbe til Mette F”. “Ynkelig regering sparker nedad”. Mette F er herskesyg”. “Rablende galskab” osv.

  Kommentar by BENT A — 7. december 2020 @ 17:25

 18. Plejer museer ikke at have en eller anden formåls paragraf?

  Og, er museers formål ikke at forske og oplyse om FORTIDEN?

  Og, har Julie Rokkjær Birch ikke groft overtrådt sit mandat som museumsdirektør?

  Kommentar by Santor — 7. december 2020 @ 17:28

 19. SE HER HVAD DE GAMLE PARTIER har gjort ved vores land og samfund siden 1980-90:

  Der er kun lidt tilbage af demokratiet/folkestyret

  Der er kun rester tilbage af retsstaten

  Der er kun rester tilbage af velfærdsstaten

  Der er kun rester tilbage af postvæsnet

  Der er ikke meget tilbage af indfødsretten og “det Danmark vi kendte”

  Der er kun rester tilbage af sundhedsvæsnet

  Der er kun rester tilbage af familieværdierne og -traditionerne

  Der er kun rester tilbage af hjemmets fred og den personlige frihed

  Politiet har alt for få resourcer, og for lidt mandskab

  Fængselsvæsnet er tæt på sammenbrud

  Der er kun rester tilbage af forsvaret

  Der er kun rester tilbage af trafiksikkerheden

  Der er kun rester tilbage af Danmarks nationale suverænitet

  Der er kun rester tilbage af mændenes værdighed, af familiens ret og af danske børns ret til en lys og ordentlig barndom

  Der er kun rester tilbage af rent danske områder, for Danmark er ved at blive besat, afrikaniseret og islamiseret

  Der er kun rester tilbage af danskernes økonomi, tryghed og fremtid

  Kommentar by BENT A — 7. december 2020 @ 17:55

 20. Museer skal jo bevare og fremvise fortiden til eftertiden….så hvorfor har vi dem så? De er jo pr natur Konservative, så vi må nok hellere nedlægge dem og Julie Rokjær Birch stilling…..Det er da også kønsdiskriminerende at der er et Kvindemuseum,…vi har jo heller ikke et mandemuseum vel? :-) :-) :-).

  Jeg vil i den gode sags tjeneste kalde mig kvinde…Med-Lem…Seksuelt foretrækker jeg kvinder Uden-lem…..Det gør mig vel til lesbisk med-lem. :-) :-) :-)…..Har set Harry Stiles på en af hans youtube Videor, hvor han gør kur til en Fisk…Adore you.. tror jeg nok….-vist noget med at hans udkårne er en fisk (stjernetegn) kendt sanger….kan godt forstå han render rundt i kjole med den mentalitet :-) :-) :-)…..

  Kommentar by Michael Unna — 7. december 2020 @ 18:52

 21. Vil lige også kendgøre jeg har ….hår….under armene,….., og jeg har også hår et andet sted….men jeg fortæller ikke hvor. Det vedkommer ikke jer….:-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 7. december 2020 @ 19:27

 22. Lige så snart der er nazzepenge at nazze, ja så kommer nazzerne jo løbende…

  Kommentar by Hul igennem? — 7. december 2020 @ 19:58

 23. Svensk überfeminisme i praksis:
  http://eb.dk/opinionen/ekaterinaandersen/i-min-datters-koensneutrale-boernehave/8377771
  Svenske børnehaver har ikke længere biler eller dukker at lege med, for så kunne nogen jo opdage, at de TO køn var forskellige.

  Kommentar by Hertz — 8. december 2020 @ 00:16

 24. Kommentar by KineserSnot — 7. december 2020 @ 16:43

  Tror du tager fejl, der er hovedsagelig tale om enlige mødre. Følg Kåre Fog’s ‘Kønsdebat på facebook. Jeg er ikke enig med han i alt, men mange interessante links. Der sker ikke meget på bloggen uden for FB – kønsdebat.dk/blog/

  Kommentar by anno — 8. december 2020 @ 01:12

 25. Apropos: “og jeg har virkelig meget hår under armene.
  Jeg føler mig toplækker…”
  Ja, Julie har garanteret pubishår helt nedefra skrævet, henover patterne og op i armhulen! føj for den lede!
  Men en eller anden muhammedaner skal nok blive tiltrukket.

  STEM NB! SIAD! Støt GI! Støt UP! Ud af EU&FN! Støt SK! Støt TommyR! Direkte Demokrati NU! Kun 37 på hoPPeborgen! Luk DDR!
  P.

  OG. Bent A er blevet digter, super, det er squ kunst!

  Kommentar by Piotr — 8. december 2020 @ 01:23

 26. Enlige mødre er intet problem, mænd har stort set været fravarende opdragelse. Med mindre de skulle vise hvordan skabet skulle stå, mange hundrede år før pædagogik blev et fænomen.

  Når mænd i gamle dage dragede i krig kunne det tage flere år, nogle kom aldrig hjem, men jeg tror ikke at kvinderne opdragede deres børn til at være idioter af den grund.

  Det er den marxisme de har på hjernen, der er problemet. Husmoder idealerne blev nærmest persona non grata efter 60erne. Selvom det var voldsomt populært i det danske hjem op til.

  Læs op på Clara Zetkin som vel var den der italesætte ideen, om at marxisme kunne bruge kvinde-bevægelsen, som et skridt på vejen til det endelige mål.

  Kommentar by KineserSnot — 8. december 2020 @ 03:09

 27. Næste bliver vel at angribe krigs museer. Uha her er udstillet nazi ting. Flag, hjelme, uniformer,våben.

  Kommentar by Anonym — 8. december 2020 @ 07:39

 28. Angående det kønsdiskriminerende i at have et -kvindemuseum- og så sammentidig at ville smide fortiden ud, så man ikke har fortjent et museum, som i sin natur selvfølgelig er konservativt, for at bevare det vi vil skue fra fortiden…..Så har jeg fået en ide. VI SKAL HAVE ET MANDEMUSEUM. Jeg forstiller mig 1) et rum med en overfyldt vaskemaskine med sure underbukser og sokker, og en masse beskidt tøj der ligger udenfor.2). Et rum med et tændt tv med et fodboldhold, et kakkelbord, hvorpå der er en masse tomme ølflasker og dåser, samt smøger tværet ud i et askebærer. 3) Et soveværelse med Sammantha Fox i topløs figur over sengen, og nogle trusser samme sted 4) Et beskidt toilet…etc etc etc.

  Det er der selvfølgelig ingen der gider at komme for at se….Men det gør ikke noget. Jeg forlanger Statsstøtte til Museet. Et tocifret millionbeløb til lønninger og konsulentbistand…..og så lige et par hundrede tusind kroner til bygningen :-). God jul .:-)

  Kommentar by Michael Unna — 8. december 2020 @ 10:50

 29. Det ligger jo til marxismen som religion, at vi alle skal være lige, og hvorfor er vi så ikke det???? Det er der ingen der rigtigt i den åndelige manualer “Das kapital” kan finde noget konkret svar på, andet end nogle udbytter andre for merværdi og så bliver vi undertrykt….og alt er uretfærdigt…Derfor skal der revolution, uden et egentlig alternativ til det bestående end drømmeland, som kræver “proletariatets diktatur”, hvor nogle få formynderiske bedrevidende selvfrelste idioter, skal regere over de få i religiøs overbevisning om en retfærdighed med blinde øjne til virkeligheden. Uanset hvad så er alt uretfærdigt, og ungdommen vil jo begejstres af drømmealternativet, så retfærdigøres den nihilistiske revoltenatur overfor omgivelserne med destruktiv vold uden at have noget konstruktivt at byde på fra virkeligheden, og når andre så fremviser de horrible konsekvenser lige fra Stalin, Mao, Pol Pot etc etc etc inklusiv Hitler “national Socialistisk”, så drømmer de bare videre med statsstøtte :-) :-) :-), istedet for at forsvare friheden og livsglæden over det vi har. Trist. Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com….God jul og godt nytår. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 8. december 2020 @ 11:02

 30. Kvindemuseet bør straks lukkes og den fine bygning sættes til salg. Det bør være et 100% privat foretagende at drive kønskamp eller hvad det nu hedder. Luk Alle den slags politiske museer og institutioner bør straks nedslægges ligesom Danmarksa Radio, som lige har fået et ekstra statstilskud på 900 mio kr om året af regeringen og den øvrige venstrefløj. Nedlæg også statens propagandasender Tv2 og KVINFO.

  Dræn sumpen. Spar penge på offentlig støttet statspropagande og sæt danskerne fri.

  Socialistisk propaganda vha museer og stats- radio og tv hører fortiden til. Fortiden bag jerntæppet. Et mere end 70-årigt rødt mareridt, der burde være ophørt med jerntæppets og Murens fald i 1989.

  Monty Python parodien på demokrati fortsætter gudhjælpemig: “Kvindemuseet skifter navn til KØN – Gender Museum Denmark. Pressemeddelelse 5. december 2020. Med et flertal i museets bestyrelse..”

  Kommentar by Amad — 8. december 2020 @ 11:02

 31. Monthy Python med ordlegen :-) Se youtube- Biggus Dickus- fra “Life of Brian”….(Når der skal cencureres pga ord :-)).

  Kommentar by Michael Unna — 8. december 2020 @ 11:35

 32. Den små Julie er formentlig også veganer og fribløder…

  Kommentar by Revisoren — 8. december 2020 @ 13:55

 33. KineserSnot – læs op på det du linker til..

  Kommentar by anno — 8. december 2020 @ 17:22

 34. At skifte navn fra Kvinde- til Koen og Gender Museet er en haan mod alle de kvinder der har kaempet for det frie og lige samfund vi har idag.

  Kommentar by Elisabeth Nielsen — 9. december 2020 @ 11:58

 35. LGBTQA etc. er blot kode for et uendeligt had til den traditionelle kernefamilie og dens naturlige og sunde kønsroller. Et uendeligt had imod Vesten og alt hvad den traditionelt har stået for.

  Kommentar by Peter Nielsen — 10. december 2020 @ 01:20

 36. Korrektion til Amad 11:02. “Danmarks Radio, som lige har fået et ekstra statstilskud på 900 mio kr om året af regeringen og den øvrige venstrefløj”. Det var ikke om året, men over fire år.

  Ifølge “DR POLITIK 6. DEC: DR-besparelser sløjfes: Planlagte besparelser på DR bliver sløjfet. Over fire år koster det 901 million kroner.”

  (En lille milliard af skatteydernes penge over fire år er jo stadig en væsentlig styrkelse af den DR’s venstreorienterede hjernevask af befolkningen.

  PS. Jeg den anledning mindes jeg med vemod salig Erhard Jacobsen. Han må rotere i sin grav?
  I 20 år førte han og hans forening, Aktive Lyttere og Seere, en kamp mod den venstreorienterede indoktrinering i DR. Han var dengang socialdemokratisk borgmester i Gladsaxe. Aktive Lyttere og Seere fik 15.000 medlemmer og blev brugt i hans og deres fælles kamp mod det, han kaldte DRs »røde lejesvende«:-)

  Kommentar by Amad — 11. december 2020 @ 15:52

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper