10. december 2020

Otte AEH’ere angreb dansk 8. klasses elev: “… vi tramper på ham, tramper på ham, tramper på ham.”

Endnu et AEH-portræt i Berlingske. Man er vant til lidt af hvert, men det er alligevel hårde ord fra 18-årige ‘Arben’ fra Albertslund. ‘Sjakaler’ jager danskere i flok, og er relativt ærlige omkring det. Fra Berlingske.dk – ‘I togene, når folk er stive, kan vi godt blive provokerede, hvis folk siger noget mærkeligt til os’ (kræver login).

“18-årige Arben er en af de unge mænd med dunjakker, han sætter sig på en bænk med mig, mens han fortæller om sit liv. Arben er ikke hans rigtige navn, han vil gerne være anonym. Han er født og opvokset i Danmark, men hans forældre kom hertil i 1980erne fra Albanien. De ville finde et bedre liv, job, flere muligheder for deres fremtidige børn.

…Arben siger, han altid har været let at tirre. Og måske var det hans hidsige temperament, der var årsag til det voldsomme overfald, han begynder at fortælle om. Han kan faktisk ikke huske årsagen. …

Arben gik i 8. klasse, han var 14 år. Han stod i et klasseværelse, og foran ham lå en anden dreng fra klassen med etnisk dansk baggrund. Arben sparkede drengen. Igen. Igen. Og igen. Han var ikke alene om volden. Flere drenge fra klassen var med. …

‘Jeg havde været med i tusind slåskampe på det tidspunkt. Jeg kommer let op at slås. Helt ærligt, så kan jeg ikke huske hele forløbet. Jeg kan bare huske, at vi tramper på ham, tramper på ham, tramper på ham. Vi var måske otte drenge om det. Han fik knytnæveslag i hovedet.

På et tidspunkt kigger jeg ned, og jeg kan bare se, at han ligger helt stille. Jeg bliver bange for, at han er død. Jeg håber, at han er besvimet.’ …

‘Jeg har også lavet vold på gaden, inde i København og her i Albertslund. I togene, når folk er stive, kan vi godt blive provokerede, hvis folk siger noget mærkeligt til os.’ Kan du huske første gang, du overfaldt en, du ikke kendte? ‘Der har været rigtig mange små episoder. Det har været i byen, til en fest, på et diskotek. Hvis jeg går forbi en, der siger, ‘fuck dig, din perker’, så smadrer jeg ham, det er klart.'”

(Opgang i Albertslund, 2015: “… gem jer danskersvin i er færdige”; Foto: KKB)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/115547/trackback

28 Comments »

 1. Det også derfor det absurd når man ser Paludan demonstrationer fra disse steder og der står muslimer sider om side med danskere og er sure på Paludan.

  Fuldstændig håbløse tilfælde og man forstår hvorfor Socialdemokraterne gik ind for sterilisering af de evnesvage i 20erne og 30erne.

  Kommentar by KineserSnot — 10. december 2020 @ 00:42

 2. Tro mig, når det forgår en til en, uden knive osv. så er de klynkende tøsedrenge, det har jeg oplevet utallige gange…

  Kommentar by Christian Sørensen — 10. december 2020 @ 01:06

 3. Affald, nogen burde gøre noget

  Kommentar by Bwayla — 10. december 2020 @ 01:07

 4. Bare én gang, bare én eneste gang, kunne jeg virkeligt godt tænke mig, at læse en historie om en flok af sjakalerne, der har kastet sig over den forkerte dansker, og er endt op på hospitalet med brækkede arme og ben.

  Kommentar by Kimski — 10. december 2020 @ 01:13

 5. Kommentar by Christian Sørensen — 10. december 2020 @ 01:06.

  Jeps, samme her.

  Kommentar by Kimski — 10. december 2020 @ 01:14

 6. Kommentar by Kimski — 10. december 2020 @ 01:13

  Det sker ofte, men ingen går jo i medierne, de vil ende med at blive dømt for hate-crime og racisme.

  Venstrefløjen har en hær af advokater der er klar til at presse citronen i den retning på alle fronter og dommerstanden spiller på samme trommer.

  Kommentar by KineserSnot — 10. december 2020 @ 01:23

 7. Albanere i 80’erne = nominelt flygtninge fra Enver Hoxhas stalinist-regime, reelt “bekvemmelighedsflygtninge” (som man sagde i firserne). Køn måde at takke det danske samfund på fra afkommet. Lidt trist med albanerne, de er trods alt europæere, men hovedparten er muslimer og de kristne hænger fast i klanmentaliteten og æresbegreberne fra de nordalbanske bjergslandsbyer.

  Kommentar by Odo — 10. december 2020 @ 01:23

 8. Den med at folk skulle PROVOKERE inden de blev overfaldet, er næsten hver gang en LØGN. Disse bander af asylanter kikker ofre ud og finder så et påskud til at slå og sparke dem ned. Og ethvert påskud kan bruges.

  De gamle partier og flertallet af journalister er medskyldige i hvert eneste overfald, hvert eneste mord, hver eneste vanvidskørsel, hver eneste voldtægt, hver eneste bilafbrænding, hver eneste mordbrand/skolebrand/butiksbrand, hvert eneste knivstik kølleslag, spark og hovedtramp foretaget af asylanterne.

  Og de er også medskyldige i de fleste nedskæringer og forringelser, og i at mange nye sygdomme er blevet bredt ud i samfundet.

  Christiansborg er folkefjendernes hovedkvarter. De HYKLER i et sådant omfang, at naive danskere stadig tror at V, K, DF, S, SF, EL og R er deres venner, er partier som vil danskerne det godt.

  Det vil de ikke. De vil undertrykke, udplyndre og udskifte os.

  Mafia-borgen arbejder uafbrudt på at afskaffe Danmark og danskerne.

  Læs Klaus Ewald: enemy of the state og dræn sumpen. Læs om DDR-tilstande der er på vej. Læs om hvordan staten kupper danskernes børn.
  Læs om rædslerne i Sverige.

  Kommentar by BENT A — 10. december 2020 @ 01:29

 9. Al den kriminalitet, som bliver begået af de fremmede kunne være forhindret … ved ALDRIG at have lukket dem (eller deres forældre) ind i landet.

  Men det er åbenbart vigtigere for politikerne, at vi har fremmede i landet end at danskerne kan leve trygt i deres eget land.

  Kommentar by Peter Nielsen — 10. december 2020 @ 01:42

 10. Oveni INVASIONEN, BESÆTTELSEN OG AFRIKANISERINGEN af vores land, er den røvsyge “elite” også skyld i ødelæggelsen af hundredtusinder af danskeres liv og livskvalitet: Gennem pervers familie-politik der har forpestet utallige børns og forældres tilværelse, gennem korrupt og centralistisk erhvervspolitik der har udraderet bagerbutikker, købmænd, småhandlende, ufaglærte jobs, mindre virksomheder osv., gennem nedlæggelse af lokale skoler, hospitaler, skadestuer, biblioteker osv., gennem asocial boligpolitik og mange andre arter af stupid og hensynsløs politik og lovgivning.

  Kommentar by BENT A — 10. december 2020 @ 01:45

 11. PS: Det er næsten til 100 procent kvindesagskvinderne og feministerne der har sørget for at skilmissebørn er retsløse, og gøres faderløse mod deres vilje. I årtier har feministerne modarbejdet ligestilling på området.

  Bemærk også at der nu er oprettet et statsligt stikker- eller stasi-system der sikrer at “systemet” kan beslaglægge og bortføre ethvert barn fra ethvert hjem, under utroligt tynde påskud eller på grundlag af misforståelser, løse rygter eller sagsbehandleres uduelighed.

  Kommentar by BENT A — 10. december 2020 @ 01:57

 12. Bemærkelsesværdigt, at drengens forældre ikke problematiserede overfaldet. Bemærkelsesværdigt, at lærerne ikke gjorde – tværtimod har de traditionelt indtaget en holdning fra det fornægtende til det apologetiske. Også når de overværede noget som det her. De er hårde i filten, dem på Venstrefløjen, det må man sige. Og sætter en ære i det, lader det til.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 10. december 2020 @ 02:01

 13. @ BENT A

  De nævnte forhold er jo blot folkeviljen, som den er kommet til udtryk i valghandling på valghandling gennem mange tiår.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 10. december 2020 @ 02:04

 14. Det er nærmest synd for den albanske dreng. Ikke? Medlidenhedsdrab er første tanke når man hører sådan en historie.

  Kommentar by Nielsen — 10. december 2020 @ 02:24

 15. Forfølger i kristne, Danske myndigheder der læser med

  Kommentar by Link — 10. december 2020 @ 02:36

 16. Kommentar by KineserSnot — 10. december 2020 @ 01:23.

  Tak for det. Jeg blev helt varm om hjertet af den oplysning. Seriøst.

  Kommentar by Kimski — 10. december 2020 @ 03:18

 17. https://www.bt.dk/krimi/kvinde-med-barnevogn-overfaldet-paa-aaben-gade

  Kommentar by Islamarebad — 10. december 2020 @ 05:34

 18. Der må være nogen, som kan lave noget statistik på det her, en almindelig følelse af at det er almindeligt er åbenbart ikke nok for venstrefløjen!

  Kommentar by Den Nervøse — 10. december 2020 @ 08:08

 19. Nu kan TV2 (Det er samfundets skyld) og alle de selvretfærdige rene moralister jo lave sange imod racisme af de indfødte.:-). Men det gør de nok ikke vel? Hvad andet er der at sige end. Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com.
  God torsdag og god jul. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 10. december 2020 @ 09:18

 20. muslims get upset from December and onwards, they get provoked because they live in land of the Christians an white people, so they have continue to do even bigger atrocities to make Christians aware that they are roaches and the filth, the muslim inbreeds have to show that they are to be counted on and are countering the Christian “oppression”.

  As far as I know, you can always move back to the muslim shithole you came from. or the french rock you lived under. take what you stole and move back to the stenchy place you came from and be smart there.

  Kommentar by Erwache — 10. december 2020 @ 10:58

 21. Integration:
  Når muslimer møder hinanden, siger de “salam aleikum”. Når de møder en hvid dansker, siger de “salam pålokum”. Den hvide dansker genreplicerer så “wa pålokum selv”.
  Når en muslima møder en hvid dansker siger hun ” ” og den hvide dansker svarer “det kan du selv være”.

  Kommentar by Gustav Jensen — 10. december 2020 @ 11:29

 22. Seriøst.

  Den dag det virkelig går løs har de islamiske tosser og de danske forrædere ikke en chance. It´s simple math. Danskerne er stadig flere end dem og selv i den situation de er i overtal så er Danskerne bedre uddannet, forstår bedre deres resurser og er mere motiveret.

  I dagens Danmark skal man ikke være meget mere end 10.000 for at få dem til at fortryde at de flyttede til Danmark. Det er klart det ville være ulovligt men med det politi og de domstole man har i dag ville de færreste blive snuppet og endnu færre ville blive dømt. Intet politikorps har nogensinde opklaret 20.000 drab på en gang.

  Det “smukke” ved den tilgang er at man ikke engang behøver arbejde sammen. Enhver ved hvem og hvor de ansvarlige er og er selv i stand til at iværksætte de fornødne foranstaltninger.

  Dette er ikke en opfordring men en klarlægning af situationen hvis den skulle opstå!

  Kommentar by Santor — 10. december 2020 @ 13:18

 23. Kommentar by Santor — 10. december 2020 @ 13:18

  Smukt skrevet, Santor. Rivers of blood, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 10. december 2020 @ 14:53

 24. “… gem jer danskersvin i er færdige”

  Hvem skal så forsørge staklerne? GET READY to run.

  Kommentar by tavsen — 10. december 2020 @ 16:55

 25. Der er alt for mange perkere i Danmark

  Kommentar by Bjarne Jensen — 10. december 2020 @ 17:28

 26. Der er alt for mange perkere i Danmark

  Kommentar by Bjarne Jensen — 10. december 2020 @ 17:28

  Jeg gider ikke de perkersvin i Danmark.

  Jeg gider ikke se på perkere.

  Jeg gider ikke høre på perkere.

  Muslimer hører til muslimlande, OG DET ER IKKE her i Kongeriget Danmark.

  UD UD UD UUUUUUUUUUUUUUUD AF DANMARK MED ALLE MUSLIMER, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 10. december 2020 @ 19:29

 27. Menighedsrådet i Korsløkke Sogn i Odense frygter, at vikarpræsten Massoud Fouroozandehs islamkritik kan føre til terror, som man så i franske kirker i efteråret. Det viser at nogle er indstillet på at lade sig begrænse af voldsparate individer, mener debattørDen iranskfødte sognepræst Massoud Fouroozandeh er for farlig at have ansat i et område med mange muslimer.Sådan lød budskabet i et brev til biskop over Fyens Stift Tine Lindhardt i november fra det daværende menighedsråd i Korsløkke Sogn tæt på den multietniske bydel Vollsmose i Odense. Her er Massoud Fouroozandeh vikarpræst, men det bør han ikke være længere. For han udgør en trussel mod sikkerheden i kirken, mente det daværende menighedsråd, hvor 7 ud af 11 medlemmer fortsatte i det nye råd, der tiltråde 1. søndag i advent

  Kommentar by Link — 11. december 2020 @ 11:04

 28. Det her kræver da de “rødes” kommetarer? Kom så “Carsten”, Skipper, Rosa, Stampe og SIKKAN ! Nu må I da føle Jer “beriget” ???

  Kommentar by elwin — 11. december 2020 @ 17:41

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper