11. december 2020

Tim Jensen: Politikere intimiderer islamforskere, “… mange er bange for ikke at få forskningsmidler”

Tidligere på ugen hørte jeg i radioen, at medierne var alt for kritiske mod Mette Frederiksen-regeringen. Et bizart standpunkt, når banale nazi-associationer problematiseres over flere dage, hvad (jf. meningsmålinger) trumfer det der ligner et klokkeklart grundlovsbrud. Mette er styrket, og det er ikke på trods af medierne.

Et godt eksempel på den socialdemokratiske partistat er det famøse Martin Rossen-interview på ‘hele Danmarks Radio’. Her portrætteres statsministerens ven og tidligere chefstrateg Martin Rossen over 43 minutter uden kritiske spørgsmål. Journalisten bag, Michael Jeppesen, kender flere centrale socialdemokrater privat, og hans produktionsselskab MUST, står blandt andet for Socialdemokratiets ‘Fællesskabspris’. Rådgiveren på denne pris er Sune Gylling Æbelø (hvis bror er samlever med DR-kendis Abdel Aziz Mahmoud), der i dag er ansat som taleskriver for fødevareministeren. Alt det og meget mere kan man læse i Weekendavisen.

Der er stor forskel på de borgerlige og Socialdemokraterne. Sidstnævnte bruger magten, når de har den. I forhold til Islam er det godt i disse år, og man må rose Mattias Tesfaye for at gøre kort proces mod RUC-forskere der vil normalisere sharia-baseret social kontrol.

Den slags piner naturligvis religionshistoriker Tim Jensen, der til Forskerforum fortæller, at han er bekymret for forskningsfriheden, men i dag er så gammel, at han godt ‘tør sige fra’. For fjorten år siden, sagde han helt det samme, og intet indikerer, at det har haft negativ betydning for hans akademiske karriere. Tværtimod.

Personligt vil jeg gerne gøre forskeraktivisterne helt uafhængig af skattekroner, men det har lange udsigter, og ‘liberal tears’ er for nuværende det mindst ringe. Fra Forskerforum.dk – Religionsforsker: ‘Forskning i islam er betændt og politiseret ud over alle grænser’.

“Der har været forholdsvis stille om Tim Jensen siden Muhammed-krisen i 2006. Han har valgt at holde mund, men sagen om rapporten ‘Magt og (m)ulighed’, som udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) har fjernet fra Integrationsministeriets hjemmeside, får ham nu til at reagere. Rapporten er blevet stemplet som ubrugelig og af videnskabeligt dårlig kvalitet af flere politikere, fordi forskerne angiveligt anbefaler koran- og arabiskundervisning som en måde at bekæmpe social kontrol. Det har forskerne dog selv afvist er tilfældet.

Han ser sagen som en del af en større tendens til, at politikerne, ikke mindst efter Muhammed-krisen, forsøger og delvist er lykkedes med at intimidere forskerne til at afholde sig fra at deltage i den offentlige debat ved at hænge dem ud i medierne og ved at true dem til tavshed.

Jeg er så gammel nu, at jeg godt tør sige fra, da jeg ikke længere har noget i klemme. Der burde være større protester fra alle forskere, ikke kun islamforskere…’, siger Tim Jensen.

Han mener, at dansk politik i årtier har været drevet af en islamfjendtlig diskurs i en sådan grad, at det nærmer sig islamofobi.

‘Der er et ensidigt politisk fokus på muslimer, og der eksisterer en forudfattet mening om, at kernen i islam og i muslimske fædres børneopdragelse er undertrykkelse. Alle nyere love i Danmark, der begrænser religionsfriheden, er i bund og grund rettet mod muslimer, og politik i Danmark er drevet af en delvis irrationel frygt for islam. Jeg og især islamforskere er utroligt trætte af hele tiden at få at vide, at vi ikke forsker i islam på den måde, som politikerne ønsker’, siger Tim Jensen.

Han tilføjer, at den seneste sag eksemplificerer, at politikerne dybest set ikke ønsker at blive klogere…”

(Lektor Tim ‘Islam eksisterer ikke’ Jensen, 2016)

“Der er altså nogle politikere, åbenbart, der mener at der er nogle forskere der ikke skal sige det, de siger, på baggrund af deres forskning, og på baggrund er deres egen vurdering. Udover det så mener jeg selvfølgelig, at vi har set eksempel på at den frie forskning, men også ytringsfriheden for forskere er truet. Og det synes jeg er meget uheldigt.” (Tim Jensen, 11. december 2006)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/115576/trackback

76 Comments »

 1. Forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 11. december 2020 @ 18:47

 2. Der ER håb for Danmark, læs alle kommentarerne fra danske kvinder som Alice, Ulla, Laila, Jane og Pia, der er røvtræt af forbryderiske muslimer i Kongeriget Danmark: https://www.facebook.com/114237140213104/posts/220773546226129/?d=n, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 11. december 2020 @ 19:02

 3. Der er ikke noget så latterligt som når folk fremstiller sig selv som “modige” når de siger noget fuldstændig politisk korrekt i forhold til Islam, Invandring, Feminisme, LGBTQ, “Black Lives Matter” eller andre Anti-Vestlige fænomener.

  Kommentar by Peter Nielsen — 11. december 2020 @ 19:24

 4. OT her af de sædvanlige årsager: Nye Borgerlige har i dag indgået en aftale om, at der skrides langt hårdere ind over for vanvidsbilisme.
  Det er lykkedes dem at få sat straffene for de grove tilfælde op med 150% og 100%.

  Kommentar by Kimski — 11. december 2020 @ 20:09

 5. Hvem er “vi”, Tim Jensen?

  Kommentar by Kimski — 11. december 2020 @ 20:11

 6. Kommentar by NotariusUmulius — 11. december 2020 @ 19:02.

  Kom igen når gif’en med den lille pige har fået 4 millioner upvotes.

  Kommentar by Kimski — 11. december 2020 @ 20:20

 7. Det er pinligt, når politikere og de politisk korrekte totalt ukritisk kun advokere for det de vil høre. Glistrup sagde det rigtige ud fra virkelighedens erfaringer, men han blev udskammet. Lars Hedegaard blev totalt udskammet over en lille sætning i et privat optaget sammenhæng (ud fra paragraf 266B), og alle de korrekte MSM hylede frem og tilbage, og den lille sekvens,…intet blev sagt eller fremvist fra den bog som hed -“Muhammeds piger”- han ville fremvise. Intet blev kritiseret…Kunne man ikke ramme bolden gik man efter manden. DF er der tidligere hetzet imod fra idioter som Carsten Jensen o.a, men idag kan man tydeligvis sige at DF fik fuldstændig ret etc etc etc….OG SÅ ER ISLAM I SIN KONSTRUKTION OG PSYKOSOCIALT SÅ LET AF FORSTÅ…I gamle dage kaldt man det Muhammedanisme. Simpelt….og hvis man kigger efter er det det det er…simpelt. Det er en usekulær diktatorreligion med et Førerprofet ideal, som det via social kontrol-rene/urene-tro/vantro-som ingen af de -Rettroende muslimer- vil falde i hardkorn med…altså dem som ikke tænker som dem (vantro). Det giver Muhammedanere en socialpsykologisk spændetrøje på….Jamen se på virkeligheden der hvor Islam deler grænser med andre kulturer. Tydeligt…..
  For at sige det ligeud. Der skal slet ikke nogle apleasements kejserens nye klæder forskere til at fortælle en lyserød løgn, om det. Det er bevist historisk og samtidsmæssigt, på mikro og makroplan. Hvis man kan lide frihed og demokrati, og gerne vil give det videre til sine børn, så er det da et yderst godt sundhedstegn at man lider af det som Tim Jensen kalder Islamafobi. Folk som Tim Jensen er det sidste subjekt vi har brug for når virkeligheden banker på…..Gå bare ud og leg på motorvejen børnlille, men pas i ikke lider af lastbilfobi :-) :-) :-) eller svøm med krokodillerne, men pas på I ikke har fobi for dem også :-) :-) :-). Støt SIAD.
  http://www.siaddk.wordpress.com.
  God weekend , jul og godt nytår. (Pause) mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 11. december 2020 @ 20:25

 8. Vi husker: “mobbet ud af islamforskningen” http://www.uriasposten.net/archives/65156

  Kommentar by anno — 11. december 2020 @ 20:39

 9. Islamic Academic Research:
  A muslim is searching for something in the gutter at night under a street light. A passerby stops and asks him what he is looking for.
  “My car keys,” the fellow replies.
  “You lost them here, in the gutter?” asks the stranger.
  “No, I lost them over there, in the mosque.”
  “Then why are you looking for them here?” asks the second man in astonishment.
  “Because the light is better here under the street lamp.”

  Kommentar by Gustav Jensen — 11. december 2020 @ 20:41

 10. “Den slags piner naturligvis religionshistoriker Tim Jensen, der til Forskerforum fortæller, at han er bekymret for forskningsfriheden, men i dag er så gammel, at han godt ‘tør sige fra’.”

  Her ser vi, hvad/hvordan politikkerne gennem 40-50 år har manipuleret sig frem til anno 2020s knæfald for iSlam (dags datos islamisering af Danmark og iSlammets følger for det danske folk i hverdagen), gennem autoritær politisk tilranelse af MSM og disses prostitution for politisk for betalt arbejde!

  “bedre sent end aldrig” er efterhånden blevet til “jeg bekender mig lige, inden jeg står over for Sankt Peter”, men frem for alt EFTER at jeg har levet godt af og på den politisk dikterede vanførelse af folket!

  Hvor må det være nedrig for et menneske, at vide, at ens stiltiende viden har været medvirkende til, at lede et helt lands befolkning i fordærv!
  – må karmaen blive så klar, at slige da VÆLGER, at gå dybere ind i problematikken og som “efterløn” giver, at påvirke de nuværende/aspirerende til, at agere SERIØST for deres fag, frem for at prostituerer sig under dække af sit fag!!

  Nutidens “elite”, fra journalister, til eksperter og professorer og til politikkere TRÆNGER TIL seriøs information OG seriøs respekt, for det, som de lønnes for gennem skatteborgernes penge!!!

  Kommentar by M.S. Carstens — 11. december 2020 @ 22:05

 11. Nej, der er INGEN BEVISER FOR ISLAMISERINGEN OG AFRIKANISERINGEN, set gennem Tim Jensens briller, som han sikkert kun har på for at camouflere at hans øjne er glasøjne, og at han er fuldstændig blind og derfor lever i et dybsort mørke året rundt.

  Men for enhver med fornuften i behold, for enhver der endnu ikke er blevet døv og blind af ideologi og propaganda, er der oceaner af indicier på at Danmark invaderes, besættes og overtages i disse år. Indicier som tilsammen er stærke BEVISER for at Danmark er ved at komme under fremmed herredømme. (medvirken til det kaldes landsforræderi/højforræderi i straffeloven/grundloven)

  Det nyeste eksempel på islamisering er den moske som nu er på vej i Slagelse, hvor den korte påviser at der er et flertal af blinde og døve i byrådet. Som iøvrigt støttes af Joy Mogensen som ikke kan få moskeer nok, og som nærer en blind tillid til at de vil berige vores samfund.

  Andre eksempler og indicier på afrikanisering osv. vrimler rundt i vores gader, og fylder godt op i skoler, banker, butikker og rådhuse m.v. Men af naturlige grunde ser de blinde det ikke.

  Tim Jensen er en stakkels handicappet som bør have dansk blindesamfunds fulde støtte, og have handicap-hjælp og førerhund til rådighed døgnet rundt.

  Iøvrigt bør det overvejes at give stemmeret til hunde, kælegrise, gæs og høns, undulater og papegøjer, da de i mange tilfælde er fornuftigere at høre på, og vil kunne gøre det bedre end det nuværende flertal på Christiansborg.

  Kommentar by BENT A — 11. december 2020 @ 22:17

 12. Når Tim Jensen siger at “Forskning i islam er betændt og politiseret ud over alle grænser” er det ikke nogen nyhed.

  Det ved alle, der kender lidt til det. Mehmet Ümit Necef og Henning Bechs: “Er danskerne racister? Indvandrerforskningens problemer”(Januar 2013) viste det med overbevisende eksempler på, hvor uvidenskabelig og amatøragtig, deres såkaldte forskning er. De er ikke forskere, men venstreorienterede propagandister, der blev ansat af ‘kammeraterne’ ved blot at vise en rød badebillet. Lad ikke skatteyderne betale for den.

  Samfundsforskningen på universiteterne blev erobret af studentermarxisterne efter 1968. De fortrængte de ‘gamle’ samfundsforskere, som de beskyldte for at drive ‘borgerlig’ videnskab og de overtog selv deres stillinger for at gøre marxismen til den nye folkekirke.

  De er der stadig på universiteterne i mange nye varianter. Ærgerligt for dem, at jerntæppet, muren og kommunismen pludselig faldt for 30 år siden. Hvorfor er de så stadig ansat? Lad os nu få dem afskediget og lad os få ansat nogle kompetente samfundsforskere i stedet for.

  En skønne dag vil det marxistiske ungdomsoprør være historie, som kan dokumenteres i kilometer af forskningsrapporter og bøger. Bøger, som dem om Lenins og Hitlers ungdomsoprør i sin tid, der stadig i dag topper bestseller listerne.

  Kommentar by Amad — 11. december 2020 @ 22:22

 13. Den eneste eksisterende trussel mod forskningsfrihed er den, der udgår fra kleresiet af sammenspiste social-konstruktivistiske kultur- og samfundsforskere.

  Kommentar by niwa — 11. december 2020 @ 22:45

 14. OT: Covid-19 pesten er kommet ud af kontrol. I denne uge 15-18.000 nye tilfælde, og i næste uge måske 25.000 ny-smittede. Hospitalerne er igen begyndt at aflyse behandlinger af andre slags patienter.

  Alt for længe har regeringen ladet en kvindelæge og IKKE-virolog styre bekæmpelsen af smitte-spredningen med forvirrede og dårlige gætterier.

  DR har lige nu en udsendelse om hvor brutalt islamister undertrykker kvinder i Afghanistan. I andre udsendelser propaganderer DR for at få flere islamister til Danmark. Eller hetzer mod danske mænd. DRs kvindelige journalister synes at lide af personligheds-spaltning. De modsiger sig selv igen og igen. De pludrer løs om ligestilling og danske mænds undertrykkende dominans, samtidig med at de kræver at Danmark foræres væk til kulturfremmede som ikke gider høre på kvindesnak, og som konsekvent udrydder feminister.

  Kommentar by BENT A — 11. december 2020 @ 23:09

 15. PS: Der var også noget om hvordan EU vil bruge hundredvis af MILLIARDER af euroer på at bekæmpe klimaet. Penge der vil komme til at mangle mange andre steder. Pudsigt nok er der intet videnskabeligt belæg for brugen af astronomiske summer på co2. Læs Prager U.com om el-biler, vindmøller og sol-celle parker. Noget tyder på at Mette F og hendes veninder ikke aner hvad de taler om, hverken når det gælder co2, mink-aflivninger eller tvangsfjernelser af børn etc.

  Kommentar by BENT A — 11. december 2020 @ 23:16

 16. PS: Folkefjendernes højborg påfører nu og fremover boligejerne en KÆMPEUDGIFT baseret på junk-videnskab og vandmelons-politik.

  Kommentar by BENT A — 11. december 2020 @ 23:41

 17. En lille men måske vigtig nyhed for dem der ligesom jeg har slettet deres facebook profil: Det er åbenbart slut med at se facebook sider uden at være logget ind, det plejede man ellers godt at kunne.

  Der skal VIRKELIG snart ske noget overfor de rådne tech firmaer snart før de overtager hele verden og bestemmer over al debat og information!

  Kommentar by Per — 12. december 2020 @ 00:30

 18. Man kan frygte at USA falder til kommunisterne, kineserne og feministerne. Det bliver nok afgjort i løbet af nogle uger.

  Se Prager U.com videoer: “Are electric cars really green”?

  “How socialism ruined my country”

  “Climate change: what do scientists say”

  “Interview with Paul Johnson” (berømt for sine højt begavede bøger)
  ,
  “The suicide of Europe”

  Feminism 2.0″”

  “Prager U contra you tube og face-book”

  Kommentar by BENT A — 12. december 2020 @ 01:11

 19. Gad vide om manden er blind og døv, berøvet lugte og smagssansen samt være foruden følesansen?

  Kommentar by Den Nervøse — 12. december 2020 @ 05:50

 20. Hvad er der i øvrigt blevet af Snaphanen? Er han syg?

  Kommentar by Den Nervøse — 12. december 2020 @ 05:52

 21. Galskaben breder sig blandt de selvudnævnte eksperter og sjovnalister.

  Kommentar by Nielsen — 12. december 2020 @ 06:12

 22. I ØDELÆGGER MIT LIV MED ISLAM

  Kommentar by Link — 12. december 2020 @ 06:56

 23. Tim Jensens forsker “karriere” byder på, at han har været forfatter på eller medforfatter på 16.publikationer. Disse er så brugt og citeret af andre 67.gange i andre publikationer. Ja, han er en stor mand. https://www.researchgate.net/profile/Tim_Jensen4

  Kommentar by CCC — 12. december 2020 @ 08:24

 24. From a serious Ph.study of islamic cooking:

  I started a fried chicken joint. In order to be halal, the chickens must be killed in the traditional Islamic manner:
  It’s pretty hard getting the little explosive-filled vests on them, though.

  Kommentar by Gustav Jensen — 12. december 2020 @ 08:32

 25. Hvor mange år skal jeg vente på en førtidspension – SINDSSYGE GALNINGE

  Kommentar by Link — 12. december 2020 @ 09:14

 26. 2020 blev starten på kommunist revolution.

  Vi kan starte med Kina, weaponisation of Covid.
  Det handler først og fremmest om kontrol med medier, handel og politik ved at skabe frygt i befolkningen, så den lystrer enhver anbefaling.

  Den ene dag siger Mette Frederiksen hun vil gøre alt for at holde virksomheder og forretninger kørende. Næste dag opfordres vi til at handle online, der i mange tilfælde sender kunder ind på Kinesiske netsider.

  Kina truer alle der siger noget negativt om landet. Det mærker Australien der er røget ind i politisk og handelsmæssig krig.

  En WHO medarbejder i Italien har ladet vigtig information forsvinde, og været med til at undergrave landets kriseberedskab. Sikkert een af grundene til at Italien står med meget store problemer i sundhedsvæsenet.

  Hydroxycloroquine, et kendt lægemiddel blev bandlyst som behandling af corona. Planen var selvfølgelig at få udbredt kommunist vaccinen i stedet for. Det kan godt ske jeg kommer til at lyde som Black Watch, men tænk lige på om de ny vacciner er led i One World Order, der gør alle fremtidsgyserfilm til virkelighed.

  Læg mærke til den danske regering, de sidste 3-4 måneder.
  Trusler og krav, politi og militær sættes ind mod lovlydige borgere.
  Forsamlingsforbud, ældre på plejehjem der ikke må få besøg.
  Splittelse af familier, ved anbefaling om at kun 1 i husstanden handler ind.
  Ikke synge og danse om juletræ.
  Højt ansatte i regeringsapparatet ringer rundt til medier og fortæller dem at visse ord er forbudt i avisen, senest en regeringskritisk artikel af Martin Krasnik – da måtte regeringen også lige vise hvem der bestemmer.

  Valgsvindel i USA for at få en kommunistisk regering.

  Klima hysteriet, der også er et venstreorienteret projekt.

  Kommentar by k.m. — 12. december 2020 @ 09:15

 27. Off-topic

  Følg sagen om socialdemokratisk Fredericia borgmester, Jacob Bjerregaard.

  Tusk fusk og lusk

  Kommentar by k.m. — 12. december 2020 @ 09:20

 28. Hold da kæft hvor bliver jeg holdt for nar som sygemeldt borger- SINDSSYGE GALNINGE – Hvor mange år skal jeg vente på at få førtidspension, Danske myndigheder der læser med

  Kommentar by Link — 12. december 2020 @ 10:00

 29. inforwars.com : John Kerry Confirms Biden ALL IN for the Great Reset: “Yes It’s Happening – and We’re Speeding it up!”- THURSDAY Night LIVE with DeAnna December 10th 2020,

  Historien underbygges med en to timer lang video med uhyggelige oplysninger. Biden siden praler ligefrem med at have svindlet sig til sejren

  Kommentar by k.m. — 12. december 2020 @ 10:07

 30. At 26:
  Boycot ALT fra forbryderstaten Kina.

  ‘Made in China’ —- > Boycot

  Kommentar by Bastardo — 12. december 2020 @ 10:13

 31. @Kim
  Har du nogen ide om, hvem disse mennesker er?

  https://www.berlingske.dk/nyheder/sortklaedte-maend-kastede-med-kanonslag-i-koebenhavn-og-bad-danmark-vaagne

  På mig virker det fake.

  Kommentar by Felix Krull — 12. december 2020 @ 10:17

 32. Det må jo være de rigelige arbejdsfrie penge, der trækker skumle, skimlede kældermennesker og hyggeislamister frem fra hullerne?

  Kommentar by Hul igennem? — 12. december 2020 @ 11:27

 33. #20 Kommentar by Den Nervøse — 12. december 2020 @ 05:52

  “Hvad er der i øvrigt blevet af Snaphanen? Er han syg?”

  Det kunne jeg også godt tænke mig at vide. Måske har PET også konfiskeret hans nye computer, pga tankeforbrydelser

  Kommentar by Træt — 12. december 2020 @ 12:11

 34. OT men en god nyhed i vintermørket 😁 Led afrikaner udvist til Gabon-land! Hip hip hurraaah! Men de skulle selvfølgelig udvise de ca 500.000 øvrige kriminelle dernedefra. https://www.bt.dk/krimi/hjalp-politiet-med-at-opklare-sag-nu-er-han-blevet-udvist-for-bestandigt. Lad os håbe på hvid jul. .

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 12. december 2020 @ 12:17

 35. Træt – han er da vist i fuldt vigør, for jeg har hørt, at han poster på livet løs på Fakebook. Tjekker ikke, for jeg er og kommer aldrig på Suckerbergs overvågningsside! Jamais!!!

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 12. december 2020 @ 12:20

 36. Km : se Liz Wheeler her, som afslører ting fra Oxford uni, som MSM IKKE vil fortælle!! https://youtu.be/u6nn0ow5_n8 Se den nu, mens den stadig er oppe! De har taget så mange ‘truthers’ på youtube ned, men sjovt nok hat de givet Alex Jones lov til at poste igen – sikkert kun kort tid, og de holder m garanti hans ‘views’ nede m vilje. En af de helt store youtubere m tidligere een million følgere, er nu taget ned og er på Rumble. Mark Dice er ved at forberede at flytte derover også, for han nægter at holde sin kæft. De vil rense internettet for disse tre ting: kritik af islam (!!😳), kritik af vaccinen, afsløringer om ‘covid-19 aka SARS-Cov2 (covid=corona vaccine ID!)

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 12. december 2020 @ 12:28

 37. PS – folk er begyndt at kradse pga G@tes Moderna-heksebryg, som sprøjtes ind i hjernevaskede idioter.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 12. december 2020 @ 12:30

 38. I dag er den store uddeling af julehjælp. Sjovt, der er et afkrydsningsfelt: MED eller UDEN svinekød. Det fandtes ikke for en generation siden.

  Og lige i dag er der for de lokale muslimer IKKE noget galt med hvide, kristne, vantro danskersvin, der gladeligt uddeler julehjælp til muslimer fra kirker istedet for at uddele al julehjælp til hvide, danskere, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 12. december 2020 @ 12:35

 39. “When the people fear their government, there is tyranny; when the government fears the people, there is liberty.”
  Thomas Jefferson

  Kommentar by k.m. — 12. december 2020 @ 12:40

 40. INGEN JULEHJÆLP TIL MUHAMEDANERE, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 12. december 2020 @ 13:33

 41. Politiet og PET er lørdag til stede ved Hoven Friskole og Børnehus som partiet Stram Kurs og Rasmus Paludan nyligt har erhvervet sig.
  Fredag var der mødt demonstranter op for at vise deres utilfredshed med koranafbrændinger på stedet – lørdag er der atter annonceret koranafbrændinger, hvorfor politiet er mødt op for at sikre ro og orden.
  Der er kastet et enkelt kanonslag i nærheden – ellers forløber alt fredeligt., forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 12. december 2020 @ 13:35

 42. For Tim Jensen er forskningsfrihed friheden til i en hver situation at nå frem til et venstreorienteret, kulturradikalt og politisk korrekt forskningsresultat som iøvrigt aldeles svarer til det man selv mente i forvejen.

  Kommentar by bjarne binee — 12. december 2020 @ 14:09

 43. “islamforsker”… hvad fanden bidrager den mand med til DK?

  Kommentar by Johnson — 12. december 2020 @ 14:19

 44. Den Nervøse — Træt

  Snaphanen lavede et indlæg Pause 4/11-20 snaphanen.dk/2020/11/04/pause/
  På hospital uden andet skriveredskab end telefon. Tidshorisont ukendt.”

  Han er heldigvis begyndt at give lidt lyd fra sig her https://twitter.com/Snaphanen

  Kommentar by tavsen — 12. december 2020 @ 14:44

 45. Det vil være yderst befordrende for genindførsel af Danmarks frihed, hvis universiteterne skabte et nyt studium: “Forskning i frihed fra islam”.
  Vigtige emner inden for forskningen kunne være “Metoder til afskaffelse af islam”, “Nedkæmpning af islams terror mod Vesten”, “Metoder til omvendelse af muslimer til Kristendom”, “Militær strategi for islams udryddelse” og “Metoder til deportation af islamister”.
  Der er masser af ekspertise, kapaciteter og studiefag indenfor antiislamforskning. Rasmus Paudan er selvsagt en oplagt kandidat til Dekan for “Det Antiislamiske Fakultet” ved K.U. eller R.U.C.
  Kunne være et borgerforslag?

  Kommentar by Gustav Jensen — 12. december 2020 @ 15:00

 46. Kommentar by tavsen — 12. december 2020 @ 14:44

  Men han har jo givet lyd fra sig i mellemtiden, bare ikke siden 5. decembe

  Kommentar by Træt — 12. december 2020 @ 16:26

 47. Når folket har GRUND TIL AT FRYGTE hvad regeringen kan finde på, har man tyranni. Når regeringen må frygte hvad folket mener om den, har man frihed og måske demokrati. Som der skrives om i nr. 39, kl. 12.40.

  Hvad regeringen og de gamle partier har fundet på, og yderligere kan finde på, har danskerne i allerhøjeste grad grund til at frygte. Desværre fatter mange vælgere ikke meget af hvad Christiansborg har gang i.

  Men det vil for danskerne være nyttigt at orientere sig ved at læse UP, den korte og prager U.com osv.

  Det vil også være klogt at sætte sig ind i at kommunisternes, nazisternes og islamisternes galskab og blodtørst, har vist sig at være helt uden grænser. Det man kan vente sig fra de kanter, er en ondskab der er fuldstændig skruppelløs. Læs selv om deres frygtelige og grusomme udskejelser i diverse lande.

  Noget af ondskaben foregår den dag i dag. Og meget tyder på at europæerne og skandinaverne står for tur, til at opleve galopperende vanvid og uhæmmet ondskab.

  Bøger og farverigt illustrerede magasiner fortæller en masse om de katastrofer som kan falde ned over befolkninger, som mister deres ytringsfrihed og bliver udsat for skin-demokrati eller mafia-vælde.

  F.eks. fortæller “Historie” magasinet nr. 16, 2012 om hvordan tyskerne kunne behandle uskyldige borgere (børn og voksne) fra besatte lande. De blev frarøvet alt og derpå deporteret i kreaturvogne, togvogne uden varme, selvom der var bidende kulde, minus 10-20 grader.

  Passagererne/fangerne blev tvunget til at stå op i fire døgn. De fik ofte intet at spise og drikke. Mange døde under rejsen. Efter rejsen blev adskellige sendt ind i lusebefængte barakker, eller ind i gaskamre. Var der nogen som endnu ikke var bukket under, blev de sendt på hårdt tvangsarbejde, der tog livet af næsten alle. Kun de meget stærke og heldige overlevede. Tysk “kultur” anno 1941-44.

  Et folk uden ægte og oplyst folkestyre kan ende i endeløse rædsler. At tillade at de folkelige værdier og rettigheder smuldrer, er vejen til statsterror og undergang.

  Kommentar by BENT A — 12. december 2020 @ 16:39

 48. Er det ikke som om vi snart ikke kan bruge Tim -“Islam findes ikke”- Jensen til mere? Er han værd at bruge flere ord på? Han er jo blot een blandt mange “nyttige idioter”.

  Et nyt debat-oplæg vil vist være meget velkomment

  Kommentar by BENT A — 12. december 2020 @ 16:48

 49. PS: Kommunisterne i Sovjet-unionen, Kina og Cambodia etc. var endnu grusommere. Læs “Kommunismens sorte bog” og “Gulag Ø-havet”. Og læs om de blodige forfølgelser af kristne som foregår i afrikanske og arabiske lande netop i disse dage.

  Kommentar by BENT A — 12. december 2020 @ 17:08

 50. 🤦🏻
  Størstedelen af ansøgerne til Vejen Kirkes julehjælp har muslimsk baggrund. Men julehjælpen bør kun gives til danskere, der fejrer jul, mener Christian Langballe (DF).

  Da Vejen Kirke i Sydjylland skulle gøre regnskabet op over ansøgere til årets økonomiske julehjælp, viste der sig et noget overraskende resultat. Kun tre af de i alt 19 ansøgere havde gammeldanske navne. Resten af ansøgningerne var fra indvandrere og flygtninge, hvoraf hovedparten var muslimer, forklarer menighedsrådsformanden Elna Jørgensen.

  Dermed blev menighedsrådet sat i dilemma. For skulle kirkernes indsamlede julehjælp gå til nogen, der muligvis slet ikke fejrer julen?”Vi har spurgt os selv, hvad Jesus ville gøre. Og han ville ikke spørge til, om personen var muslim, inden han hjalp. Hvis der kommer mennesker, der er i nød, så må vi hjælpe dem, uanset hvad de tror på,” siger hun, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 12. december 2020 @ 17:19

 51. Først på Uriasposten i går: http://www.uriasposten.net/archives/115570#comment-5409967

  HOLD KÆFT, HVOR ER DER UTRYGT LIGE NU PÅ HUNDIGE STATION:
15 sorte bandeperkere står i stationens hal og ryger hash, forbyd islam i Greve og forbyd islam i Danmark 🇩🇰
Kommentar by NotariusUmulius — 11. december 2020 @ 16:53

  Flere S-togspassagerer på Hundige Station blev torsdag eftermiddag og tidlig aften chikaneret af en gruppe unge på stationen, som råbte og skreg af de forbipasserende i en sådan grad, at det efterfølgende blev politianmeldt.
  Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til TV 2 Lorry.
  Martin Bjerregaard, der er kommunikationsmedarbejder hos politikredsen forklarer, at politiet flere gange var forbi stationen.
  – Vi var på Hundige Station ad to omgange i går. Den første gang havde vi fået en anmeldelse om en gruppe unge som gjorde det utrygt at være der. Desuden bar gruppen af unge heller ikke mundbind, lød det fra anmelderen, men da vores patrulje ankom til stedet, var der ingen unge, siger han til TV 2 Lorry.

  15-årig anholdt
  Senere modtog politiet igen anmeldelser fra bekymrede borgere, som også oplevede en gruppe unge – og denne gang nåede politiet dem.
  – Vi når frem og ser, at der er tale om 17 unge mennesker. De larmede var utryghedsskabende – også selvom vi kom. Vi forsøgte at appellere til deres sunde fornuft, men det gik ikke helt.
  – Derfor fik de et påbud om at forlade stedet, siger Martin Bjerregaard.
  Den besked faldt dog en 15-årig så meget for brystet, at han efterfølgende måtte anholdes og nu er sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

  Ingen bande
  Ifølge politiet var der ikke tale om en bande, som huserede stationen.
  Kommunikationsmedarbejder Martin Bjerregaard kalder i stedet gruppen af unge for en ”sammenstimling”.
  – Vores opfattelse er, at det er en tilfældig sammenstimling af unge mennesker, som forsamles dernede. Hvad formålet er med det, de laver, blev vi aldrig rigtig klar over, siger han.
  Til gengæld kan mødet med ordensmagten ende med at koste for de unge.
  Nu ser jurister nemlig på, om der er belæg for, at de unge kan sigtes for at overtræde forsamlingsforbuddet på ti personer, da de var 17 samlet, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 12. december 2020 @ 18:28

 52. Dansk Folkeparti er i frit fald med kurs mod spærregrænsen.

  Partiet, der for fem år siden havde opbakning fra hver femte dansker, har fuldstændig mistet grebet om vælgerne og er på en deroute, der let kan føre til partiformandens afgang.

  Det vurderer B.T.s politiske redaktør, Henrik Qvortrup, på baggrund af den seneste Kantar-Gallup-måling, som er offentliggjort i Berlingske.

  »Hvis presset på Kristian Thulesen Dahl ikke var stort nok i forvejen, så er det altså monumentalt nu. Han har fuldstændig mistet grebet om danskerne,« siger Henrik Qvortrup.

  Partiets score i meningsmålingen er et nyt lavpunkt.

  Blot 4,7 procent af stemmerne ville tilfalde det selverklærede folkeparti, hvis der var valg nu, viser målingen. Den statistiske usikkerhed er på 1,1 procentpoint.

  I kontrast til dette står valgresultatet fra juni 2015. Her fik Kristian Thulesen Dahl og co. hele 21,1 procent af stemmerne. Dansk Folkeparti blev således det største borgerlige parti.

  Men ved valget Grundlovsdag 2019 forsvandt 21 af før 37 mandater. Vælgertilslutningen var nu blot 8,7 procent, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 12. december 2020 @ 18:33

 53. HVIS DF-THULESEN ikke er en landskadelig slyngel og kynisk vælgerbedrager, så er han nok et af de største fjolser der nogensinde har holdt til på Christiansborg. Hans troværdighed er lig NUL.

  Om han er en forskruet pseudo-intellektuel, en landsbytosse/ storbytosse eller i virkeligheden en slags vandmelon, grøn udvendig og rød indvendig, kan være svært at afgøre. Det kan også være at han bare er sindsforvirret eller kun med i politik for at skrabe penge til sig. Men hvad enten hans “tænkning” er af den ene eller den anden slags, så er det stensikkert at han er KOMPLET UDUELIG set fra et nationalt, folkeligt og dansksindet synspunkt.

  I de fire år 2015-19, 1460 dage i træk, holdt Tullesen stort set ferie og udrettede ingenting. Selvom DF var større end Venstre. Han svigtede lønmodtagerne, de selvstændige, firmaerne, familierne, postkunderne, de DSB-rejsende, landbruget, de arbejdsløse, de boligsøgende, folkepensionisterne, de syge, voldsofrene og hele det danske folk. Aldrig var han på barrikaderne for nogetsomhelst.

  Det er også skuffende, at Pia K alt for længe har bakket ham 100% op.
  Hun ligner efterhånden også en pamper og levebrødspolitiker.

  Det er direkte PINLIGT for DF-toppen at den ikke brød med Tullesen efter hans kæmpesvigt mht. Lars Quisling og Marokko-traktaten.

  Kommentar by BENT A — 12. december 2020 @ 20:29

 54. ot
  Charles.
  Charles søger alternativ til Facebook.
  Det kunne være Spreely. Præsenteret som censurfri med facebook lignende muligheder.
  https://apps.apple.com/us/app/spreely/id1452773899
  Dog ser det ud til kun at være til ipad???
  Spreely is the social network for free people. If you are sick of your privacy being violated and your right to speak freely being squashed, Spreely is for you. Spreely’s core commitment is to protect everyone’s freedom of speech. People have been begging for a social media platform that is governed by the first amendment, so Spreely built it. Download Spreely now, so you can go forth and speak freely!

  Kommentar by Peter Buch — 12. december 2020 @ 20:41

 55. PS: Vores allersidste chance for som oprindelig befolkning at forhindre Danmarks undergang, er at støtte NB og SK/Hard Line. Eller at opstille et klassisk nationalkonservativt parti. Ellers er det en sovjetisk og mareridtagtig fremtid som venter danskerne og deres børn.

  Kommentar by BENT A — 12. december 2020 @ 20:45

 56. Det er også skuffende, at Pia K alt for længe har bakket ham 100% op.
  Hun ligner efterhånden også en pamper og levebrødspolitiker.

  Det er direkte PINLIGT for DF-toppen at den ikke brød med Tullesen efter hans kæmpesvigt mht. Lars Quisling og Marokko-traktaten.

  Kommentar by BENT A — 12. december 2020 @ 20:29

  Du skal lige vide, at Pia K. elskede den chaufførdrevne Mercedes-Benz S-Klasse og den store, private lejlighed på Slotsholmen, som Tulle skaffede hende i fire, lange år som formand for Dolketinget, men Pia er færdig med Tulle; Pia sørger for, at Morten Messerschit er formand for DF inden sommerferien 2021, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 12. december 2020 @ 21:26

 57. BENT A — 12. december 2020 @ 01:11:

  Bent, jeg er oftest enig i dine betragtninger, men “Prager U” er IKKE pro-vestlige, de er pro-Israel, hard-core Zionister og kærer sig IKKE om mennesker af europæisk herkomst.

  Jeg vil i stedet anbefale dig America First folk som Vince James, Nick Fuentes, Patrick Casey, Steve Franssen, Scott Greer mfl.

  Kommentar by Peter Nielsen — 12. december 2020 @ 22:38

 58. Kommentar by Peter Nielsen — 12. december 2020 @ 22:38

  NotariusUmulius har altså INTET imod jøder og zionister, som er et UBETINGET gode for Kongeriget Danmark.

  NotariusUmulius hader KUN sorte svin, perkersvin, sandniggers, muslimske kloakrotter og bakterier fra MENAP (Mellemøsten, Nordafrika, Afghanistan og Pakistan), forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 12. december 2020 @ 22:50

 59. # P.N. kl. 22.38: Når jeg henleder opmærksomheden på Prager U.com er det kun fordi de (lidt i stil med black pigeon) fortæller fornuftige ting om klimaet, om el-biler, om Europas selvmord, om feminisme, om Merkel, om hetzen mod mænd, om kommunisme og antifa, om de grønne osv.

  Kommentar by BENT A — 12. december 2020 @ 22:52

 60. Kommentar by BENT A — 12. december 2020 @ 22:52

  Hvad er din kommentar til Tulle og Pia K.?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 12. december 2020 @ 23:24

 61. Der er iflg. DRs “Bagklog” tale om at Trump er en anti-demokratisk præsident som ikke vil indrømme sit nederlag, selvom valget “forløb uden svindel”.

  Men se så disse AFSLØRENDE videoer som fortæller DET STIK MODSATTE:

  Million-Maga-March i protest mod SCOTUS i Washington. (hør en vidunderlig sang med Stefanie Dorsey)

  Trump advisor believes presidency is still in play.

  Steve Hilton: Trump defeated a 50-year establishment consensus.

  This is in play for Trump: protest-march (mod afslag på Texas stævning)

  Justice with Judge Jeanine: afsløring af Bill Barr, rigsadvokat

  70-75 millioner USA-borgere er utilfredse, og millioner af dem er ude med budskabet: STJÆL IKKE VORES VALG….

  Kommentar by BENT A — 13. december 2020 @ 00:31

 62. Kan man bede om sine børn fritaget for undervisning af muslimske lærerer i Danmark, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 13. december 2020 @ 01:30

 63. Snuppet fra nettet:

  For those of you who are visual learners😊
  1973. Biden enters politics
  1974.
  1975.
  1976.
  1977.
  1978.
  1979.
  1980. Wait for it.
  1981.
  1982.
  1983.
  1984.
  1985.
  1986.
  1987.
  1988.
  1989.
  1990.
  1991. Stay with us…
  1992.
  1993.
  1994.
  1995.
  1996.
  1997.
  1998.
  1999.
  2000.
  2001. Almost there …
  2002.
  2003.
  2004.
  2005.
  2006.
  2007.
  2008.
  2009.
  2010.
  2011.
  2012.
  2013.
  2014.
  2015.
  2016.
  2017.
  2018.
  2019.
  2020. Now he’s ready to fix America. 🤔

  Kommentar by Kimski — 13. december 2020 @ 02:44

 64. DF er idag et forretningsforetagende, der ejes af en lille gruppe levebrødspolitikere. Partimedkemmerne, baglandet, er blot malkekvæg, der ikke har noget at skulle have sagt.

  Ethvert andet parti havde ryddet op i ledelsen efter en så markant vælgerlussing som ved det seneste valg. Nu har man gjort Morten Messerschmidt, deres stærkeste kort i Folketingsgruppen, til næstformand. Desværre har det lukket munden ham, så han fremstår nærmest intetsigende. Som forleden dag i Clements talkshow, hvor han havde særdeles meget uld i munden, da han skulle tale om EU og Ungarns og Polens position, som han burde have bakket op fra et nationnalkonservativt, EU skeptisk synspunkt.

  DF blev desværre korrumperet af magten og udviklede sig til et ligegyldigt levebrødsparti, hvis væsentligste aftryk blot blev forskellige egnspatriotiske studehandler. Jeg håber at NB kan overtage rollen som Danmarks danske parti.

  Kommentar by JC — 13. december 2020 @ 06:20

 65. # Enig med JC. Når partiet stadig har slapsvansen, kagekonen og klima-klovnen Tullesen som formand, har parti-toppen gjort sig selv uværdig til vælgernes tillid. Iøvrigt vil Kofoed måske blive en bedre formand end Messerschmidt? Hvis han da ønsker Danmark ud af EU?

  Kommentar by BENT A — 13. december 2020 @ 10:36

 66. De venstrefascistiske socialakrobatiske politikere forsøger og er delvist lykkes med at intimidere danskerne til at afholde sig fra at deltage i den offentlige debat om den islamiske erobring ved at hænge dem ud i medierne og ved at true dem til tavshed.
  Skrigeskinken er ikke kun en autokratisk leder, men de venstreekstreme overbavianer er alle ledere.
  Når jihadisterne efter den islamiske magtovertagelse af Dannmark, halalslagter de først venstrefascisterne.
  Ved hvilken islamistprocent indtræffer den voldelige islamistopstand? 10, 15, eller 20? Prøv at gætte og indsend svaret til hoppeborgen.

  Kommentar by Gustav Jensen — 13. december 2020 @ 11:50

 67. Også enig med JC, undtagen at DF ikke engang greb efter magten da den var indenfor rækkevidde, de løb skrigende væk som små piger der havde set en hugorm.

  DF er tilfredse med at spille 2. division, nyde smulerne fra de riges bord.

  Kommentar by Felix Krull — 13. december 2020 @ 13:20

 68. I FOLKEFJENDERNES HØJBORG mener flertallet at virkeligheden og sandheden kan afskaffes ved hjælp af fantasibobler. Blæse være med problemer, realiteter og kendsgerninger, for det er meget nemmere og sjovere at fantasere om utopier og ideologiske snuptags-løsninger. Og med fantasier bliver det hele også dejligt enkelt og sort hvidt.

  Når man f.eks. hører Carolina Magdalena Meyer fra badutspringer-partiet “alternativet” eller Rune Kidde fra de røde radikale i DRs P1: Ifølge de to’s rablende fantasier har verden og menneskeheden kun eet problem, som iflg. de to til gengæld er gigantisk og overskygger alt andet: co2 !!!

  Men redningen er nær: læg enorme og abnorme afgifter på alt med co2, og alt bliver godt. Så vil alle igen kunne sove trygt. Og Danmark vil blive et lysende eksempel for hele verden, og jordkloden undgår at gå under, og stjernerne falder ikke ned i hovedet på os.

  Ja, gør vi bare hvad de to klima-religiøse siger vi skal, får vi happy-ending. Men ellers er det ragnarok og apokalypse lige om lidt. Grønne co2 afgifter i rekordhøjder, og alle hysteriske og fanatiske klima-aktivister kan falde til ro og glæde sig over at have vundet en stor GRØN sejr.

  Selv Greta Tunfisk vil kunne stoppe skole-skulkeriet og begynde at læse sin lektier.

  Kommentar by BENT A — 13. december 2020 @ 13:22

 69. Skrigeskinken er ikke kun en autokratisk leder,

  Hun er hverken leder eller autokrat, hun er en handskedukke for globalisterne.

  Kommentar by Felix Krull — 13. december 2020 @ 13:31

 70. Det eneste islamforskning, der skal have statstilskud, er forskning i hvordan Danmark slipper af med den dødssyge såkaldte religion – så billigt og så hurtigt så muligt. Det forældede krigsliderlige Islam er en fornærmelse mod almindelige moderne menneskers intelligens.

  Kommentar by Gustav Jensen — 13. december 2020 @ 15:41

 71. Hvordan kan islamisten Tim Jensen mene andet? Hele hans verden er på spil?

  Kommentar by Hul igennem? — 13. december 2020 @ 19:16

 72. Det er godt nok trist, hvis Tim Jensen atter begynder at ytre sig offentligt om alle de fortræffeligheder (efter hans mening), der knytter sig til islam og muslimerne. I 2006-7 havde jeg – efter hans i medierne altid muslimskmedløbende holdninger om alle deres positive indslag i DK – en mailudveksling med ham på privat basis, hvor jeg tilkendegav ganske klart over for ham, hvad jeg mente om ham og hans sleskeri for islam. I den periode så jeg ham så tilfældigvis blive interviewet om islams muntre sønner på TV, og han nævnte så i den forbindelse et par kritiske vendinger, som han havde modtaget (og jeg kunne straks genkende dem som mine) – og efterfølgende sagde han, at han ikke længere ville stå model til slige vendinger og ville stoppe med offentlig debat om islam og muslimer i DK. Hvilken fryd!!! – men nu mener han så åbenbart mange år efter, at han atter er kaldet til at stå frem i rampelyset med sit forsvar af islam og dets positive indflydelse (denne modbydelige religion) har haft for DK- og det bliver jo så spændende, om han kan klare mosten med kritik en gang til.

  Kommentar by Jørn Kjær — 13. december 2020 @ 20:17

 73. https://jyllands-posten.dk/indland/ECE12593958/uddannelsesleder-parallelsamfund-paa-gymnasier-spaender-ben-for-integrationen/

  Så er det vist ved at være et faktum, at gymnasieghettoerne er en realitet!

  Vi kældermennesker har vidst det i årevis og de unge har vist også vidst det, men fortrængt og undertrykt deres ønsketænkning.

  Ha! det har de satme godt af!

  Så kan de få tværet næsen ned i deres naive drømme om et fantastisk pragtfuldt multikultisamfund med plads til alle…not?

  De kommer i fremtiden til at leve i det samfund de ville have…i deres drømme…i virkeligheden bliver det et helvede på jord med masser af no-go zoner og vold og terror…og et demokrati i opløsning…så ka´ de fandme lære det!

  Kommentar by Black Watch — 14. december 2020 @ 00:22

 74. @Black Watch

  Nu kan man ikke bebrejde store børn for udviklingen. Det er derimod ofte deres forældre og bedsteforældre, som har optrådt som idioter og som ikke har sagt fra over for masseindvandringen.

  Og da Dansk Folkeparti er nævnt ovenfor og hvor det er antydet, at dette parti er en del af problemet, så vil jeg bringe et citat fra nullerne af Peter Skaarup som illustrerer dette problem godt.

  “Den slags har vi simpelthen ikke plads til i Dansk Folkeparti. Racistiske, ekstremistiske og udemokratiske synspunkter er i modstrid med alt, hvad der er dansk, og dermed også med Dansk Folkeparti.”

  Ordene er fremsagt i forbindelse med et aktivistisk netværk kaldet Dansk Front aktivt til 2007, hvor et medlem af dette blev ekskluderet fra DF. Problemet er her, at DF åbenbart er mere interesseret i den gode tone, alt imens at det år for år er blevet værre og værre.

  Kommentar by T. H. — 14. december 2020 @ 10:08

 75. Kommentar by T. H. — 14. december 2020 @ 10:08

  Ok – det jeg mener er at de store børn som sådank ikke er skyldige i udviklingen (afviklingen)…men at deres hjernevaskede meninger og drømme om et socialistisk multikulturelt paradis i Danmark har godt af at blive åbenbaret for dem…så kan de lære hvad lalleglad indstilling kommer til at betyde for dem i fremtiden…

  Med næsen ned i lorten, kan de blive voksne og lugtesansen måske skærpet…så der måske er håb for at de bliver klogere med tiden…og forbande deres forældres og bedsteforældres monumentale svigt over for landet og dets hele befolkning…og så handle helt anderledes…hvis det da ikke er for sent!

  Kommentar by Black Watch — 14. december 2020 @ 16:07

 76. Det er ALDRIG for sent at kæmpe for et (muslim)frit Danmark, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. december 2020 @ 20:57

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper