15. december 2020

BT om ‘Trumps blodige eftermæle’: “… ‘et politisk stunt – et grotesk og ondsindet politisk stunt'”

Jeg har omtalt BT-journalist Henning Høeg flere gange, for hans dækning af alt relateret til Trump er i reglen baseret på halve sandheder. Forleden var det en artikel om føderale henrettelser, hvor det blandt andet blev oplyst at Trump som led i ‘et grotesk og ondsindet politisk stunt’ vil have henrettet Lisa Montgomery og Brandon Bernard. Det nævnes blot at de er mordere, men han kunne også have oplyst at førstnævnte myrdede en gravid kvinde og skar fosteret ud af hendes mave. Han kunne også have nævnt at Brandon Bernard var et (sort) bandemedlem, der sammen med tre medskyldige skød et ungt kristent par, og at han personligt satte ild til bilen hvor de lå i bagagerummet. 28-årige Stacie Bagley var kun såret, og døde ifølge retsmedicinere af røgforgiftning.

Fra BT.dk – Trumps blodige eftermæle: Nu kan hun både blive gasset, skudt og hængt.

Donald Trump er godt i gang med at efterlade sig et bloddryppende eftermæle.

Den 74-årige præsident har således trykket speederen helt i bund, når det gælder føderale henrettelser. …

Den 52-årige morder Lisa Montgomery står øverst på Donald Trumps ‘hitliste’. Hun skal efter planen lade livet 12. januar – blot otte dage før dødsstrafmodstanderen Joe Biden overtager Trumps job og dermed magten.

Og Lisa Montgomery er ikke alene. Således skal morderen Brandon Bernard henrettes torsdag… Joe Biden har lovet at indstille alle føderale henrettelser…

‘Det kan være svært at tolke Trumps beslutning som andet end et politisk stunt – et grotesk og ondsindet politisk stunt,’ siger Robert Dunham, der er leder af organisationen Death Penalty Information Center, til radiostationen NPR.”

(Brandon Bernard, dødsdømt for mordene på Stacie og Todd Bagley)

“Bobbie Jo Stinnett was eight months pregnant with her first child. … Montgomery told Stinnett that she, too, was pregnant, leading to the two women chatting online and exchanging e-mails about their pregnancies. Additionally, there was no sign of forced entry. Authorities now believe that Montgomery, posing as customer “Darlene Fischer”, arranged to visit Stinnett’s house on that day. On December 16, 2004, Montgomery entered the house, strangled Stinnett, and cut the premature infant from her womb.” (Wikipedia)

“Bernard was a gang member. In 1999, Bernard was one of five gang members who together robbed, kidnapped, and murdered two youth pastors. After forcing the pastors into the trunk of their car, Christopher Andre Vialva shot both in the head before Bernard set the car on fire with the victims inside.” (Wikipedia)

Oploadet Kl. 02:07 af Kim Møller — Direkte link62 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/115604/trackback

62 Comments »

 1. Da der igen og igen er sket frygtelige fejltagelser i forbindelse med dødsstraf, og da dødsstraf altid risikerer at blive misbrugt til udryddelse af politiske modstandere, er man næsten nødt til at være principiel modstander af dødsstraf. Der er hundredvis af tilfælde hvor uskyldige er blevet henrettet. Så hellere psykopat-forvaring/strafarbejde på livstid uden mulighed for prøveløsladelse. Det er også en hård straf. Lisa M er måske sindssyg og derfor uden forståelse af sine handlinger.

  Kommentar by BENT A — 15. december 2020 @ 02:57

 2. BTs måde at omtale Trump på, er selvfølgelig en billig og lurvet omgang. 3. rangs journalistik. Men BT har altid været en skod-avis, et smudsblad. Intet nyt i det.

  Kommentar by BENT A — 15. december 2020 @ 03:02

 3. Størstedelen af MSM er nok hykleriske i deres “humanistiske” forargelse over at der er dødsstraf i USA. For de er tilsyneladende ret ligeglade med den folkeudskiftning som folkefjendernes højborg har iværksat overfor danskerne.

  For en oprindelige befolkning ender invasion, besættelse, multi-kulti og fremmed overtagelse af et land, altid i elendighed, tyranni og terror. Eller systematisk udryddelse/folkemord.

  Muligheden for “dødsstraf” brugt på en hel befolkning, synes ikke at bekymre “humanisterne”.

  Kommentar by BENT A — 15. december 2020 @ 03:19

 4. Satanisternes dukker agerer som de er betalt for. Præsident Donald John Trump er ikke færdig med at være VERDENS BEDSTE PRÆSIDENT og vi får glæde af ham i 4 år mere.

  Kun en satanist-dukke tror anderledes.
  Enjoy the Show. Got Popcorn.

  Kommentar by Iznogut — 15. december 2020 @ 05:16

 5. TRUMP er lige straks helt færdig som præsident, iflg. DR. Biden fik over 300 valgmandsstemmer og Trump kun 232, siger P1 morgen. Derimod er der hos hodja nærmest garanti for gigantisk valgsvindel, og for at Trump vandt valget. Der er lagt op til dramatik i de nærmeste uger.

  OT: En politisk forfølgelse af Støjberg er i gang. Alle aviserne har nøjagtig samme mening om at barnebruds-kommissionen har gjort et fint arbejde, og de er enige om at hun er skyldig i alt muligt. Men har kommissionen nogensinde været uvildig, neutral, saglig og upolitisk?
  Det ligner en rød heksejagt, i stil med den mod Ninn-Hansen.

  Men er Støjberg skyldig, er Mette F mindst lige så skyldig.

  Corona test-systemet er delvis brudt sammen. Ofte ventetider til hen i januar. En dame, vicedirektør i sundheds-styrelsen, snakkede konstant udenom.

  Det siges om sundhedsvæsnet at det er ved at bryde sammen pga. ca. 450 corona patienter. Lyder mystisk.

  Forsøg på at lemlæste brandfolk og ambulance-personale ved at fyre raketter og bomberør af i hovedet på dem, skal fremover straffes en smule hårdere, mener justitsministeren. Så bøllerne vil få cirka en ekstra måned i spjældet, for at være “tankeløse” som ministeren udtrykker det.

  At få en raket i ansigtet kan føre til blindhed, knuste tænder, kraniebrud eller død. Men lad os endelig blive ved med milde straffe som de “tankeløse” asylanter griner ad, mener regeringen.

  Kommentar by BENT A — 15. december 2020 @ 08:04

 6. At bruge BT som toiletpapir er en grov fornærmelse mod enhver bagdel.
  Det kan være svært at tolke BT’s beretning som andet end et politisk stunt – et grotesk og ondsindet politisk stunt.
  Intet er for lavt, når man skal sikre sin journalist karriére ved at være magthavernes papegøje. Enhver brugtvognsforhandler rangerer milevidt over MSM’s luderjournalister i moral og etik.

  Kommentar by Gustav Jensen — 15. december 2020 @ 08:28

 7. Journalister er blevet ækle missionærer. Tag deres gennemsnitsløn og divider op i alle støttemillionerne, så kan der ses, hvor mange overflødige journalister staten brødføder.

  >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> AFSKAF MEDIESTØTTEN <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

  Kommentar by tavsen — 15. december 2020 @ 08:42

 8. Bæ Te har aldrig været for eliten.

  Kommentar by Hul igennem? — 15. december 2020 @ 09:00

 9. Nok nærmere et latterligt eftermæle i astronomisk størrelse 🤣

  https://nymag.com/intelligencer/amp/2020/12/hunter-biden-laptop-barr-fbi-trump-ukraine-rudy-giuliani.html

  Hold kæft hvor det orange lyvechatol bare en klovn udover alle grænser!

  Kommentar by Jack Achaius — 15. december 2020 @ 09:22

 10. Hvorfor hader BT-journalist Henning Høeg den amerikanske, republikanske præsident Donald Trump? Hvorfor bringer BT den slags løgnagtig hadpropaganda? Støtter de bestialske mordere, bare de er sorte og ofrene er hvide? Sælger det aviser? Hvis ja, så hvorfor?

  Donald Trump fik ændret meget i USA. Som han havde lovet op til præsidentvalget i 2016.

  Han fik stoppet den amerikanske tilslutning til atomaftalen med Iran, til klimaaftalen i Paris og han droppede NAFTA og skiftede den ud med the United States–Mexico–Canada Agreement (USMCA).

  Han fik med sin forkætrede ‘mur’ stoppet meget af den illegale indvandring over den mexikanske grænse, der havde medført, at der i dag er 13 mio illegale indvandrere derfra i USA.

  Han fik de øvrige NATO-lande til at bidrage med mere, selvom de stadig ikke vil betale så meget, som de har lovet igennem mange år.

  Den amerikanske økonomi satte nye højderekorder under Trump og arbejdløsheden var rekordlav og den havde aldrig før været så lav for sorte og latinoer.

  USA fik dræbt bagmanden og sponsoren af meget af den internationale muslimske terror, generalmajor Qassem Soleimani, øverstkommanderende for Quds-styrken i Irans Revolutionsgarde.

  Trump fik flyttet den amerikanske ambassade til Jerusalem (som hans forgængere havde lovet)

  Han fik fremmet freden i mellemøsten med aftalen mellem de forenede arabiske emirater og Israel (det som flere – bla.a den indsigtsfulde Mads Fuglede* – mener han burde have fået Nobels fredspris for). Jeg så at Emirates Airlines’ Flydubai har måttet sætte flere fly ind på ruten til Tel Aviv, fordi efterspørgslen har været enorm. Alle araberne dérnede vil åbenbart nu til Israel på ferie.

  Senest har Trump fremmet freden mellem Israel og dets muslimske naboer ved aftalen om oprettelse af normale diplomatiske forbindelser mellem Marokko og Israel. Marokko er den fjerde muslimske stat, der har indgået en sådan aftale med Israel siden august.

  Med det Demokratiske Partis Joe Biden som præsident fra den 20. januar vender USA blikket tilbage til det 20 århundrede. De vil rulle Trumps uomtvistelige fremskridt tilbage også de økonomiske.

  Det hele vil gå tilbage og de globale problemer med illegal masseindvandring vil vokse. Irans verdensterror vil fortsætte. I fremtiden vil de true os med de atomvåben, der bliver konsekvensen af en ny atomaftale, som Joe Biden vil indgå med dem.

  Muslimer rundt om i verden er nok dem, der jubler mest over valget af Joe Biden som præsident i USA.

  Joe Biden vandt valget ved valget, der gennemførtes udemokratisk med en masse stemmesedler, der ukontrolleret blev puttet i den nærmeste postkasse. Det ser alle Trump-haderne stort på. De glæder sig over at udviklingen med Joe Biden vil gå baglæns. Typisk reaktionært.

  *Mads Fuglede USA-analytiker og MF (V): “Giv Donald Trump Nobels fredspris. Mellemøsten er traditionelt set ikke en del af verden, der særlig ofte er ophav til gode nyheder, men en ny aftale, hvor Trump har spillet en rolle, er den bedste nyhed fra regionen i flere generationer.” (Berlingske lørdag d. 19. september 2020)

  Kommentar by Amad — 15. december 2020 @ 09:29

 11. Kommentar by Iznogut — 15. december 2020 @ 05:16

  🤪🔫 forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. december 2020 @ 09:29

 12. Bent A. 08:04
  https://www.dr.dk/nyheder/indland/1644-danskere-doede-af-lang-og-haard-influenzasaeson
  Ikke siden 2010 har så mange danskere været indlagt med influenza.

  Siden dengang er der heller ikke set et så højt antal døde af virussen som influenzasæsonen 2017/2018.

  Det oplyser Statens Serum Institut i en pressemeddelelse.

  I alt 1.644 danskere døde af influenza i denne sæson. Primært voksne mellem 15-64 år og ældre på 65 år og opefter.

  7.667 patienter blev indlagt med influenza. Langt over halvdelen var smittet med influenza B.

  Kommentar by k.m. — 15. december 2020 @ 09:50

 13. Tyske medie Welt er med i Trump hadet
  https://www.welt.de/politik/ausland/article222514824/Electoral-College-Bei-Biden-bricht-der-Frust-durch.html
  Nachdem die Wahlmänner für Joe Biden als Präsidenten gestimmt haben, ist Trumps Versuch endgültig gescheitert, seine Niederlage abzuwenden. Doch Bidens Rede zeigt, welche Verletzungen Trumps undemokratische Attacke auf die Seele Amerikas angerichtet hat.

  Men Bidens tale viser, hvilke skader Trumps udemokratiske angreb på Amerikas sjæl har forårsaget.

  Kommentar by k.m. — 15. december 2020 @ 10:11

 14. Bidens tilbagekomst er ren nostalgi.

  Et naivt håb om at USA og Vesten kan bevare sin position, demokratiske og meritokratiske orden, humanisme og økonomi ved appeasement med udfordrerne – uden at tage nødvendige konfrontationer med dem, der bekæmper civilisationen.

  At Trump må træde tilbage er et lille skridt for en mand, men et stort tilbageskridt for menneskeheden.

  Kommentar by egon olsen — 15. december 2020 @ 10:36

 15. Liberal Alliance melder som det første parti i blå blok ud, at der skal rejses en rigsretssag mod Inger Støjberg (V) i sag om pædofile asylpar, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. december 2020 @ 10:44

 16. Jeg ser ingen problemer med at henrette folk af den kaliber, hvad enten de er sort eller hvide, mænd eller kvinder.

  De to har som alle andre haft deres udfordringer i deres opvækst og voksenliv, PRÆCIST som alle andre mennesker på denne jord og de har forvaltet deres liv på en måde der gør det umuligt for andre at leve trygt side om side med dem og derfor må de væk.

  Efter de 12 Januar er verden en lille bitte smule mere sikker for resten af os mennesker!

  Kommentar by Santor — 15. december 2020 @ 10:47

 17. Er det en muslim?

  Politiet affyrede natten til tirsdag tre skud mod en bil med en mandlig bilist i Ikast efter en længere biljagt.

  Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politis kommunikationsafdeling til Ritzau.

  Politiet forsøgte først at stoppe den cirka 21-årige bilist i Tjørring, men den unge mand kørte videre.

  Det resulterede i en længere eftersættelse, hvor bilisten ifølge politiet kørte 180 kilometer i timen på motorvejen og passerede flere røde lys.

  I Ikast fik politiet bilen standset, men da en politibetjent gik frem mod bilisten, kørte bilisten frem mod betjenten. Derfor affyrede politiet tre skud mod bilistens motorhjelm, og bilisten kunne bagefter anholdes.

  Ingen blev ramt af skuddene.

  Bilisten bliver tirsdag klokken 13 fremstillet i et grundlovsforhør i Retten i Herning. Det er endnu uvist, hvad bilisten vil blive sigtet for, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. december 2020 @ 11:00

 18. BT og Berlingske er i dag lige så troværdige som Land og Folk.
  Ufatteligt at disse journalister og ledelse kan miste anstændighed.
  (PS. Læser selv Berlinger;men heldigvis også Uriasposten og andet)

  Kommentar by Oppenhaimer fan — 15. december 2020 @ 11:31

 19. Fra RT hjemmesiden i dag:
  A court-ordered forensic audit, carried out by Allied Security Operations Group (ASOG), found that Dominion systems in Antrim County, Michigan recorded a shocking 68 percent error rate while tabulating votes. The report noted that the faulty software far exceeds the “allowable election error rate” of 0.0008 percent set by the Federal Election Commission.
  Shockingly, the auditors claimed that the widespread errors were a feature, not a bug, stating that the voting system “intentionally” generates a high number of ballot errors which can then be used to manipulate the vote tally.

  Kommentar by Gustav Jensen — 15. december 2020 @ 11:32

 20. Kommentar by Gustav Jensen — 15. december 2020 @ 11:32

  JAAA!!!!! Fire år mere med præsident Trump, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. december 2020 @ 11:42

 21. Kommentar by Amad — 15. december 2020 @ 09:29.

  Jeg er nået til den konklusion, at den amerikanske venstrefløj simpelthen ikke kan undvære at leve i en verden, der konstant er i krig. Eller rettere, de kan ikke undvære indtægterne der er forbundet med det, for de er ude af stand til at skabe arbejdspladser og økonomisk overskud selv, uden at hoppe med på den militær-industrielle ladvogn til helvede.

  Kommentar by Kimski — 15. december 2020 @ 12:09

 22. Kimski — 15. december 2020 @ 12:09

  Husk også journalisterne. Dårlige nyheder sælger bedre, måske de endda har aktier i våbenindustrien.

  Kommentar by tavsen — 15. december 2020 @ 12:29

 23. Ikke et øje er tørt i hollywood.

  Mere end halvdelen af “stjerner” begræder mordbrænderens bortgang ud over hele facebook og andre medier.

  Kommentar by Santor — 15. december 2020 @ 12:31

 24. Da jeg var ung var jeg modstander af dødsstraf. De vestlige civiliserede samfund har råd til i stedet at idømme fængsel på livstid. Problemet er, at det betyder et livlangt ophold på et i hvert fald trestjernet hotel med adgang til fitnesscenter, bordtennis, billard, fjernsyn og gratis internetadgang. Dertil udgangstilladelse ved højtider i familien. Og det er mig, der betaler.

  Kommentar by Ole Madsen — 15. december 2020 @ 13:12

 25. Kommentar by Ole Madsen — 15. december 2020 @ 13:12

  Du glemmer bollerummet.

  Alle indsatte i lukkede fængsler—bortset fra de værste pædofile samt seksualforbrydere—har ret til og krav på seksuelt samkvem med en udefrakommende partner i fængslets bollerum. Vist nok en gang om ugen, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. december 2020 @ 13:21

 26. Rockere fra Bandidos bag lås og slå i både Nyborg og Vridsløselille har så store problemer med potensen, at de må ty til Viagra.

  Det sker på skatteydernes regning. For i modsætning til andre fanger i fængslerne slipper rockerne for selv at betale for hjælp til potensen.

  Oppositionen kritiserer
  Det er en skandale, mener oppositionen på Christiansborg, som anklager regeringen for ikke at turde røre rockerne.

  Indtil for 3-4 måneder siden måtte skatteyderne per måned betale cirka 10.000 kroner til udgifterne til Viagra alene i Nyborg, oplyser fællestillidsmanden for fængselspersonalet, H.C. Hansen, i en indberetning. Årsagen til den usædvanlig dårlige potens er rockernes brug af anabolske steroider.

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. december 2020 @ 13:25

 27. Enig Santor 10:47. Der dødsstraf i USA. Der bliver ikke diskrimineret. Både sorte og hvide kan idømmes dødsstraf. Den ultimative straf især for bestialske mord. Hvorfor græder danskere snot over det? Sådan er loven derovre. Fordelen er at henrettede ikke kan recidivere.

  Der er ikke dødsstraf i Danmark. I Danmark kan der idømmes fængsel på livstid for bestialske mord. En dom til fængsel resten af livet. Men livstidsdømte afsoner gennemsnitligt kun 15 til 17 år. Efter 12 år kan den bestialske morder blive prøveløsladt. Sådan er loven herhjemme. Ulempen er, når den bestialske morder recidiverer og myrder en eller flere danskere mere.

  Kommentar by Amad — 15. december 2020 @ 13:32

 28. Fanger dømt for bestialske mord på sagesløse, fysisk tortur eller serie-mord bør ikke have adgang til andet end tv. Det har de heller ikke i de fleste lande. Men pladderhumanisterne har flertal i Skandinavien.

  Kommentar by BENT A — 15. december 2020 @ 13:51

 29. #15 NotariusUmulius Liberal Alliance er i sandhed et “bredt” parti.
  Lige fra den værdipolitisk yderst fornuftige Henrik Dahl over den nye formand Alex Vanopslagh, der værdipolitisk er en kæmpe forbedring sammenlignet med Anders Samuelsen og så til den værdipolitiske amøbe Ole Birk Olesen for hvem værdipolitik er lavere skat.

  Kommentar by bjarne binee — 15. december 2020 @ 13:56

 30. Kommentar by BENT A — 15. december 2020 @ 13:51

  Indsatte skal ikke have adgang til motionsrum, sex eller tv. De kan få adgang til en fængselsbibliotek og (lære at) læse nogle bøger, de har tid nok til at læse Biblen, Krig og Fred og Shakespeares samlede værker men ikke koranen, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. december 2020 @ 13:59

 31. et fængselsbibliotek

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. december 2020 @ 14:00

 32. koranen skal pr. dekret eller lovgivning være kontrabande i ethvert lukket fængsel, åbent fængsel samt alle arrethuse i Kongeriget Danmark, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. december 2020 @ 14:30

 33. Så bliver det ikke mere sort og helt usansynligt politisk korrekt på TV 2;

  Melvin Kakooza tager over for Sofie Linde, når ‘X Factor’ går live.

  ‘X Factor’ 2021 har premiere 1. januar klokken 20.00 på TV 2 og TV 2 PLAY.
  Som vanligt er det Sofie Linde, der byder velkommen, men når ‘X Factor’ går live fra 26. februar, bliver det med Melvin Kakooza som vært, da Sofie Linde, der er gravid med sit andet barn, på det tidspunkt er gået på barsel.

  Den populære komiker er lige nu aktuel med anden sæson af ‘Helt sort’ på TV 2 og TV 2 PLAY – en programserie, han vandt en pris for som ‘Årets vært’ ved ZULU Awards.
  2020.
  https://underholdning.tv2.dk/2020-12-15-melvin-kakooza-skal-vaere-vaert-paa-x-factor

  Er han fra Somaliland?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. december 2020 @ 14:40

 34. Er det overhovedet rigtigt hvad BT påstår, at Trump har blandet sig i enkelt-staters forvaltning af domme over mordere? Muligvis er historien løgn fra ende til anden?

  Kommentar by BENT A — 15. december 2020 @ 14:47

 35. 🐒 Melvin 🐒er i al fald godt solbrændt, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. december 2020 @ 15:00

 36. Trump har taget ved lære af Obama, og så gøre det modsatte til gavn for almenvellet.

  https://www.themarshallproject.org/2017/01/18/how-obama-disappointed-on-the-death-penalty

  On his way out of office this week, President Barack Obama took the rare step of commuting two federal death sentences — the first time a president has spared someone from execution since 2001

  Abelardo Ortiz, a Colombian national convicted in 2000 of a drug trafficking murder, and Dwight Loving, convicted in military court in 1989 of killing two cab drivers in Texas, will now serve life sentences.

  Kommentar by tavsen — 15. december 2020 @ 15:02

 37. Politi erkender fejl: Meget beklageligt

  Her er politiets forklaring på, at sag om alvorlig trafikulykke ikke nåede for retten, inden den tiltalte muhamedaner kørte fem-årig ihjel

  Københavns Politi erkender nu, at der er sket fejl i en ældre trafiksag om flugtbilisten, det usle, grimme, bundkriminelle perkersvin Helmi Mossa Hameed, som 28. oktober i år kørte en lille, hvid, dansk pige ihjel.

  Det fremgår af en skriftlig kommentar til Ekstra Bladet. Politi og anklagemyndighed nægter dog at stille op til interview og svare på opfølgende spørgsmål, lyder det fra presseenheden, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. december 2020 @ 15:37

 38. Tucker Carlson, en kendt amerikansk TV kommentator, mener at creepy Joe nu vil indføre oligarkiet, som den nye styreform; Carlson bemærker i Breitbart.com :
  “…the retired hedge fund operator, Tom Styer gets to tell you what to think about the weather, or how 78-year-old Mike Bloomberg decides which guns you can buy, or how George Soros can choose your prosecutors or how Tim Cook of Apple runs our trade policy, or how Mark Zuckerberg of Facebook can keep America’s borders open just because he feels like it, but nobody says anything because his friend, fellow billionaire, Jeff Bezos owns Washington, D.C.’s hometown newspaper, and may soon buy CNN…”…. Bill Gates er også inkluderet som regerende oligark.

  Kommentar by Gustav Jensen — 15. december 2020 @ 16:47

 39. Ville muslimen Helmi Mossa Hameed få sprøjten 💉 i 🇺🇸❓forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. december 2020 @ 17:06

 40. OT: Hvor er både DF-Tullesen og Pia-Kjærsgaard blevet YNKELIGE OG SØLLE at høre på, når de lader sig underkaste forhør af Gitte Hansen i DRS P1. Begge køber uden videre Gitte Hansens og andres påstande om at Støjberg handlede ulovligt mht. barnebrudene. Men gjorde hun nu det? Var der ikke bare tale om at være lidt på kant med nogle regler, altså ikke love. Gitte Hansen var også vildt forarget både på egne og på DRs vegne, lød det til, over at visse FN konventioner blev kritiseret.

  At hele Danmark er på vej mod en gigantisk HUMANITÆR KATASTROFE pga. masseindvandring, kortsynet politik, forældede konventioner, røde tåbeligheder og korrupte industrier, det forarger ikke DR det mindste.

  DR er og bliver en kommunist-radio som året rundt fungerer som indvandrings-industriens forlængede arm.

  Kommentar by BENT A — 15. december 2020 @ 18:52

 41. Bemærkede også den sære artikel, hvor jeg straks huskede, hvad den sæk havde gjort. Det er da alletiders, at hun både kan blive skudt, gasset og hængt 😀 Men jeg foreslår denne rækkefølge: lidt gas først, så hængning og skudt m fx dartpile. Det er da ikke en upassende straf. Den samme skulle svinet Madsen ha, men nå nej: det er jo Danmark, så han får guldrandede forhold m en tre værelses lejlighed og fin fladskærm og internet osv.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 15. december 2020 @ 19:38

 42. Hvorfor er der ingen, kører fem-seks busser proppet med muslimer ud i CPH og sender dem til MENAP landene på enkeltbilletter med et farvel og ingen tak for noget?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. december 2020 @ 19:56

 43. HVER DAG

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. december 2020 @ 19:57

 44. Så har vi en direkte regnbue bøsse 🏳️‍🌈 i den næste amerikanske administration, South Bend Over borgmesteren Pete Buuutæjudge bliver Bidens transportminister, forbyd bøsser i regeringen og forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. december 2020 @ 20:21

 45. hVIS MAN KAN TRO diverse netmedier er Trump ikke slået endnu. Hvis man ser dagens høst af videoer hos hodja, og starter med general Flynn, så er en kamp mellem demokrati og kommunisme, mellem godt og ondt, nu i fuld gang.

  Iflg. Sidney Powell kan Trump stadig erklære undtagelsestilstand eller sætte andet i gang der kan forhindre valgsvindelen i at blive en succés. Store demonstrationer med hundredtusindvis af amerikanere der demonstrerer mod “demokraterne” med skilte: Stop the steal. Trump selv siger at valget endnu ikke er afgjort. Og at hvis Biden vinder valget, vil Kina blive den store vinder, og USA en rød bananstat.

  Det kan også være at der udbryder voldsomme kampe, for millioner af borgere vil ikke acceptere en kommunistisk eller islamiseret stat under nogensomhelst omstændigheder. Den korte er inde på noget af det samme.

  Kommentar by BENT A — 15. december 2020 @ 20:30

 46. VALGET ER AFGJORT. TRUMPS PARTI ØNSKER BIDEN TILLYKKE MEF SEJREN

  Tirsdag brød den amerikanske flertalsleder i Senatet, republikaneren Mitch McConnell, sin ugelange tavshed og anerkendte Joe Biden som landets næste præsident.

  Det skete, samme dag som valgmandskollegiet nu alle har afgivet deres stemmer.

  – Mange af os håbede, at præsidentvalget ville give et andet resultat, men vores system har procedurer, der bestemmer, hvem der bliver præsident fra 20. januar, lød det fra McConnell, efter han i ugevis har nægtet at anerkende valgresultatet.

  Det skriver The New York Times.

  – Valgmandskollegiet har talt. Så i dag vil jeg ønske Joe Biden tillykke.

  Senatslederen ønskede også den kommende vicepræsident, Kamala Harris, tillykke og glædede sig over, at USA nu får sin første kvindelige vicepræsident, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. december 2020 @ 20:47

 47. Vi bliver i Danmark bare nødt til at acceptere Biden, som USAs præsident de næste fire år og istedet fokusere på og støtte TRUMP2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. december 2020 @ 20:53

 48. In the middle of a barrage of tweets amplifying his message that the election was stolen from him, President Trump on Tuesday retweeted Georgia attorney Lin Wood’s suggestion that the president will soon prosecute Georgia Gov. Brian Kemp and Georgia Secretary of State Brad Raffensperger — both Republicans — for refusing to overturn the results in their state.

  “President Trump @realDonaldTrump is a genuinely good man,” Wood wrote. “He does not really like to fire people. I bet he dislikes putting people in jail, especially ‘Republicans.’ He gave @BrianKempGA & @GaSecofState every chance to get it right. They refused. They will soon be going to jail.”

  The tweet included photos of Kemp and Raffensperger doctored to show them wearing face masks emblazoned with China’s flag, ban Islam in USA and ban Islam in Denmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. december 2020 @ 21:03

 49. Advokat Lin Wood er forsvarsadvokat for Kyle Rittenhouse, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. december 2020 @ 21:22

 50. Madsen tog endda livet af en svensk feltmadras for islamiseringen, af typen der går 13-15 på dusinet af

  Kommentar by Træt — 15. december 2020 @ 21:24

 51. Der er vist stadig tvivl om det endelige valgresultat i USA. Det hævdes at der er klare BEVISER for svindel med flere millioner stemmer via computer-snyd mv. Og GOP sender “duelling votes” frem i januar der kan omstøde valget, iflg. hodja.

  Kommentar by BENT A — 15. december 2020 @ 21:36

 52. Kommentar by Træt — 15. december 2020 @ 21:24

  Kvinder er liderlige og løgnagtige, og de bliver Danmarks endeligt, hvis ikke en stærk mand sætter dem hårdt på plads, forbyd feltmadrasser og forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. december 2020 @ 21:37

 53. Kommentar by BENT A — 15. december 2020 @ 21:36

  Hvad er Hodja? Hvem er Hodja?

  Er Hodja Woodward og Bernstein i 2020?
  Er Hodja Cavling nomineret?
  Har Hodja vundet Pulitzerprisen?
  Er BENT A i virkeligheden Hodja siden, han sidder og tørfixer til Hodja i samtlige tråde som en anden Unna, der er hypnotiseret af siad, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. december 2020 @ 21:42

 54. Hvem har gjort Hodja til den ultimative autoritet på det amerikanske præsidentvalg?

  Er han certificeret valgforsker?

  Er Hodja overhovedet fysisk i USA nu for at undersøge, researche og interviewe relevante kilder vedrørende eventuelle uregelmæssigheder ved valghandlingen?

  Eller sidder Hodja i virkeligheden i Danmark eller Sverige og googler lidt og søger lidt på højreorientede blogs fra USA?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. december 2020 @ 21:49

 55. Der er meget dårligt at sige om BT, men står det bedre til med den belgisk ejede avis Berlingeren?? Hvor nyhedschefen og hans kone, Nynne Bjerre (kendt fra Deadline-tv), har brugt deres indflydelse til at skaffe en terrorist indpas i Danmark. Iflg. Nynne Bjerre er danskerne gået fra forstanden mht. muslimer og islamister. Det fortæller hodja ihvertfald. Som også afslører at terroristen har haft en kriminel fortid i Danmark. Alligevel mener parret at han vil berige vores land.

  Kommentar by BENT A — 15. december 2020 @ 22:43

 56. PS: Nu giver både URIASPOSTEN, hodjanernes blog og 24nyt.dk opbakning til at Trump er et offer for valgsvindel og konspiration. Dog er der kun få som tror at GOP og dueling votes vil ændre situationen. Det er dog endnu ikke helt udelukket at Trump fortsætter som præsident, da op mod 80-90 millioner USA-borgere føler sig snydt af de “demokratiske vandmeloner”. (grønne udvendig, røde indeni)

  Kommentar by BENT A — 15. december 2020 @ 23:24

 57. OT – men hvad fejler journalister idag?? Har de alle haft corona? Skal vi nu kere os om muhammedanske børn i Hol i Syrien? Og de kalder ham ‘dansk’, og ‘Adam’. Hans navn er nok lige et andet . https://ekstrabladet.dk/dagsorden/indespaerret-12-aarig-dansk-dreng-jeg-er-bange/8401818. Skriver de nogensinde om de tusindvis af kristne børn, der lever i lejre dernede, hvis forældre blev halshugget af lede muhammedanere!? Det er, som om uretfærdighed, ondskab og konsekvens skal vendes på hovedet.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 15. december 2020 @ 23:35

 58. MSM er alle løgnens lakajer og ondskabens tjenere. De fortier, fordrejer, lyver, bortforklarer og censurerer i eet væk. Der er stadig ærlige og hæderlige journalister, men de er i mindretal.

  MSM er så korrumperede, at de ikke er ret meget andet end ekkoer af de gamle folkefjendske partiers rødradikale pølsesnak. Oveni spekulerer de konstant i perversiteter, ligesom de støtter selv de mest skøre, ekstreme og totalitære projekter, som f.eks. folkeudskiftningen, feministsagen og kampen mod sandheden om solens indflydelse på klimaet.

  Co2-propagandaen har nu karakter af systematisk hjernevask af danskerne. Radio- og tv-stationerne formelig bombarderer os med skræk-historier om klima-forandringer. Konstant er man mikrofon-holdere for Greta Thunfisk typer, dvs. hysteriske, skrækslagne, uvidende og religiøse klima-fanatikere.

  Kommentar by BENT A — 16. december 2020 @ 01:00

 59. @ Notarius 10:44
  Liberal Alliance er radigalerne i fåreklæder. De har aldrig været tilnærmelsisvis i nærheden af sunde penge. De er bedre eksempler på levebrødspolitikere,end deres moderparti.

  Kommentar by Nielsen — 16. december 2020 @ 05:13

 60. PS. jeg går ikke ind for dødsstraf i fredstid. Fangerne i fængslerne bør efter min mening behandles humant. Om muligt bør udenlandske dømte afsone i deres hjemland og for altid nægtes indrejse i Danmark.

  Kommentar by Amad — 16. december 2020 @ 15:08

 61. Umuligus er endnu en skod-journalist som skyer sandheden som ild skyer vand.
  Du linker til alskens lorte kilder, som propper deres version af sandheden ned i halsen på ubefæstede sjæle.

  Vil du vide sandheden? Prøv thegatewaypundit.com

  Advarsel: Virkeligheden er på display med virkelige referencer.

  Kommentar by Iznogut — 17. december 2020 @ 03:28

 62. Advarsel: Virkeligheden er på display med virkelige referencer.

  Kommentar by Iznogut — 17. december 2020 @ 03:28

  Direkte link: https://www.thegatewaypundit.com/, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 18. december 2020 @ 09:17

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper