16. december 2020

Lektor Helle Birk om identitetspolitikkens helte: Marxistiske Black Lives Matter, racistiske Malcolm X…

Velskrevet kommentar af gymnasielektor Helle Birk set hos Critique – Identitetspolitikkens helte og skurke.

“Måske er den højtråbende, identitetspolitiske Woke-bevægelse med Bibelens ord bare en legion af besatte, der før eller siden vil styrte mod afgrunden og gå i opløsning. Men indtil videre fortsætter den sin hærgen mod det bestående samfund…

Troen på strukturel racisme er blevet en stærk drivkraft i den vestlige verdens demokratier til trods for demokratiske forfatninger og retsstat og love om ligestilling og imod diskrimination. Den har genereret nogle påfaldende nye helte og skurke uden smålig skelen til realiteterne. …

De tre grundlæggere af Black Lives Matter i USA Patrisse Khan-Cullors, Alicia Garza og Opal Tometi er selverklærede ikke bare marxister, men trained marxists. Bevægelsen har forbilleder som Fidel Castro og Malcolm X. Khan-Cullors kalder Eric Mann, tidligere medlem af The Weathermen (en venstreradikal organisation, der virkede ved voldelige midler tilbage i 1960erne) for sin mentor.

… Under endnu en Bwalya Sørensen demo dannede den hårde kerne et X i en flashmob til ære for Malcolm X. Som man kan læse i bl.a. hans selvbiografi, ernærede ham, demonstranterne hyldede, sig som indbrudstyv, narkohandler og alfons, indtil han kom i fængsel i 1946. Her konverterede han, og tilsluttede sig Nation of Islam, hvorfra tre trosfæller endte med at slå ham ihjel i 1965.

Malcolm X mente ikke, at hvide og sorte kunne leve sammen og tordnede mod det, han kaldte for hvide, blåøjede djævle. Mens Martin Luther King talte om sin drøm for fredelig sameksistens, agiterede Malcolm X for raceadskillelse og sort nationalisme, og benyttede sprogblomster som, at hvid fløde gjorde den ellers stærke sorte kaffe svag. I sin nok mest berømte tale Stemmesedlen eller kuglen kaldte han Amerika for en hyklerisk kolonimagt og talte nedsættende om grundlovsfædrene og det amerikanske demokrati. …

Ifølge Malcolm X havde den hvide mand lært den sorte mand at tilbede en hvid udgave af Jesus og bede til den kristne Gud, som han anså for den hvide mands Gud. Selv bekendte han sig som bekendt til Allah. BLM-aktivisten Shaun King har udtalt, at Jesus-statuer afbilledet som hvide europæere skal fjernes. Fordi de er en form for hvidt overherredømme. …

Ja, vi lever i både ånds- og historieløse tider, hvor ikke bare en leder på en statslig institution i Danmark, men ledende demokrater i USA og EU-kommissionen bakker op om en bevægelse, der er selverklæret marxistisk, og har virket ved voldelige midler, og hvis nye helt er en mand, der på sit generalieblad bl.a. har et røveri, hvor han har truet en gravid kvinde med et våben. …”

(Jyllands-Posten om Bwalyas Malcolm X-happening, 19. juni 2020, s. 2)

Oploadet Kl. 02:56 af Kim Møller — Direkte link43 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/115625/trackback

43 Comments »

 1. https://www.theepochtimes.com/2020-election-investigation-who-is-stealing-america_3617562.html

  Kommentar by Nielsen — 16. december 2020 @ 03:52

 2. Godt skriv af Helle Birk. Desværre er hendes anskuelser spildt på en demografi, der generelt er dummere end snot.

  Selv Malcom X, en hyldet og angiveligt hyper-intelligent borgerrettighedsforkæmper, allierede sig dengang i 60’erne med Islamister.

  Altså en religion der, historisk set, har kastreret og myrdet langt over 300.000 sorte kvinder og mænd lang tid før Kristi fødsel, og har en laaang historie som slavehandlere af sorte, gående helt tilbage til Sumerernes opførelse af byerne Ur og Uruk for 6000 år siden.

  Og som generelt set slår alt hvad den hvide mand nogen sinde har præsteret af uhyrligheder i forhold til racisme, (-en Islamisk kastrering medfører f.eks. fjernelsen af ALT!), helt op til den nyoprettede slavehandel i Syrien i dag. (De burde lige sende en venlig tanke til Obama i den forbindelse, faktisk.)

  Nogle gange er man bare nødt til at lade dumhed løbe linen helt ud; det fungerede ikke for dem, før den hvide mand troppede op på scenen, og det fungerer stadig ikke, lige meget hvor meget støtte de får af den hvide mand.

  Hmm, måske er den hvide mand i virkeligheden slet ikke problemet??

  Kommentar by Kimski — 16. december 2020 @ 05:00

 3. “Angiveligt hyper-intelligent”. Ja, hans tilhængere har sikkert anset ham for at være intelligent. Men intelligens er INTET værd, hvis den ikke er forbundet med moral og fornuft. Hitler, Stalin, Pol Pot og Mao, dronningen af Madagaskar, zarinden Katharina og politikeren Margaret Thatcher var alle intelligente, men moral var der ikke meget af.

  At islamismen i tidens løb har behandlet millioner af borgere med stor brutalitet og grusomhed, er veldokumenteret. Og man kan spørge, hvem er i grunden de dummeste? Islamisterne der rejser til Europa og suger til sig, eller pladderhumanistiske, feminiserede hvide som ikke bare lader det ske, men som hjælper med at flytte millioner og atter millioner af islamister fra Afrika og Arabien op til vores lande…?

  Hvor begavet er man når man sætter politiserende kvinder til at udforme Europas fremtid? Når man hopper på propaganda-løgnene om berigelse, ligestilling, klimaredning og verdensredning? Når man lader forvirrede høns bestemme at civilisation skal udskiftes med barbari, velstand med fattigdom, demokrati med diktatur, velfærd med elendighed og fred med krig…?

  Millioner af hvide mænd synes at være gået helt fra snøvsen. De lader kommunister og radikale tosser infiltrere alt, de lader dem ødelægge deres familieliv, økonomi og værdighed, de ser søvnigt til mens de ligger på sofaen og sluger tv-kanalernes løgne råt.

  Læs Paul Johnsons bog om “de intellektuelle”. Læs om intelligente politikere som har skadet og myrdet utallige uskyldige, fredelige og harmløse medborgere.

  Kommentar by BENT A — 16. december 2020 @ 06:10

 4. Kommentar by BENT A — 16. december 2020 @ 06:10.

  Jeg er i bund og grund enig med dig, bortset fra på ét punkt: Jeg anerkender ikke dem du placerer ansvaret på som mænd, og deri ligger forskellen.

  Mænd lader ikke kusser og patter diktere deres rationalitet, logik, og indstilling til tingene, selv når det er kusser og patter der er problemet.
  Det er kun umodne drenge, der lader sådan noget bestemme deres handlingsmønster.

  Man kan også lade sig styre så meget af sit behov for at videreføre arten, at der til sidst ikke er nogen art at videreføre, og så er det sgu på tide at smække bremseklodserne i bund, og sige, ‘nu stopper festen, tøser!’.

  Men efter 70 år med støt stigende radikaliseret feminisme, der forstår jeg udmærket godt, at jeg må lyde som et levn fra 50’erne, da verden stadig var styret af mænd, der lige havde risikeret deres liv og helbred i en verdenskrig, for at forsvare dem der stadig formåede at udvise taknemmelighed for ofrene derhjemme. Og som havde mærket på deres egen krop og sind, hvem der i sidste ende altid kommer til at betale prisen, for den galskab der endnu engang er vendt tilbage, bare i en bevidst feminiseret udgave denne gang.

  Og jeg gider simpelthen ikke sidde med hænderne i skødet, og lade det samme lort udspille sig én gang til, bare fordi kvinder er hovedaktørerne i denne her omgang. Så enkelt er det.

  Kommentar by Kimski — 16. december 2020 @ 06:58

 5. Hvis BLM i DK er inspireret af Malcolm X, så bør vi støtte dem. Hans sag er vores sag – racerne kan ikke sameksistere.

  Kommentar by Børge-Muhammed — 16. december 2020 @ 08:44

 6. Sorte jazz-musikere, forfattere og sportsfolk konverterede til islam i 1960’erne og dyrkede Malcom X. F.eks den begavede Yusef Abdul Lateef born William Emanuel Huddleston(1920 –2013). Han besøgte Mekka to gange. Og verdensmesteren i sværvægtsboksning, Cassius Clay, der konverterede og skiftede navn til Mohammed Ali(1942-2016).

  Tog Nobelpristageren Bob Dylan afstand fra dem, da han på toppen sang “you don’t need a Weatherman to know which way the wind blows”? (1965)

  “Sidder på en bombe i et S-tog
  & drømmer mig tilbage til dengang i de
  ligeglade tressere hvor blomster var symboler
  på de samme ting som bomber er idag”
  (CV. Jørgensen 1979)

  Kommentar by Amad — 16. december 2020 @ 08:56

 7. Om igen Amad!

  “Senior og søn” handler om
  den såkaldte bombemand fra Gladsaxe Allan Steen Kristensen, der sendte breve til politi og pressen med ordlyden ‘leve facismen’ underskrevet med et omvendt 7-tal.

  Kommentar by Jack Achaius — 16. december 2020 @ 09:37

 8. Om igen Jack Achaius 09:37. Det ved jeg allerede. Din tolkning er OK, men lidt indsnævret efter min mening. CV. Jørgensen er en af mine venner fra barndommen, så jeg kender hans oeuvre og vil ikke lade mig belære :-)

  Kommentar by Amad — 16. december 2020 @ 09:57

 9. LOVE OM LIGESTILLING OG DISKRIMINATION. DEMOKRATI OG RETSSTAT.

  Det er sådan set rigtigt at vi har disse ting. Og så alligevel.

  Ligestillingen er endt som feministernes propaganda-redskab. Den har skaffet dem en masse positiv særbehandling = negativ særbehandling af mænd. Den har givet en masse magt til kvindesagskvinderne, en magt de konstant misbruger. Og de danske mænd diskrimineres i dag på det groveste i forhold til både kvinder og indvandrere.

  Demokrati? Ja, vi har nu et kraftigt udhulet demokrati, et fjernstyret skin- og papnæse demokrati. Og retsstaten: der er kun rester af den tilbage.

  Kommentar by BENT A — 16. december 2020 @ 10:01

 10. BENT A, svar på følgende:

  Hvad er Hodja? Hvem er Hodja?

  Er Hodja Woodward og Bernstein i 2020?
  Er Hodja Cavling nomineret?
  Har Hodja vundet Pulitzerprisen?

  Er BENT A i virkeligheden Hodja siden, han sidder og tørfixer til Hodja i samtlige tråde som en anden Unna, der er hypnotiseret af siad, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Hvem har gjort Hodja til den ultimative autoritet på det amerikanske præsidentvalg?

  Er han certificeret valgforsker?

  Er Hodja overhovedet fysisk i USA nu for at undersøge, researche og interviewe relevante kilder vedrørende eventuelle uregelmæssigheder ved valghandlingen?

  Eller sidder Hodja i virkeligheden bare i Danmark eller Sverige og googler lidt og søger lidt på højreorientede blogs fra USA?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. december 2020 @ 10:23

 11. Ha ha Bette Amad hvilken sinke du er!

  Carsten Valentin har gentagne gange omtalt pladen “Solgt til stanglakrids” som en sarkastisk kommentar til småborgerligheden i slutningen af 70erne.

  Hele pladen emmer af den holdning og “Senior og søn” er en ironisk kommentar til den småborgerlige kommunist forskrækkelse hvor en ung mand fra borgerlige kår så forsøger, at springe en bombe til et kommunistisk møde.

  C.V. har aldrig været kommunist ligeså lidt som han har været borgerlig/småborgerlig og han sætter lighedspunkter ved fløjene på albummet.

  Så drop du bare dit prætentiøse ævl :-)

  Kommentar by Jack Achaius — 16. december 2020 @ 10:28

 12. ->Jack Achaius 10:28. Vig bag mig satan! Du er troll. Forsvind nu fra mig.

  Kommentar by Amad — 16. december 2020 @ 10:56

 13. Who cares, Jack. J.V Jørgensen er en gay faggot.

  Kommentar by Børge-Muhammed — 16. december 2020 @ 11:05

 14. Ha ha ha skriver Über trollen, der troller med historier om sit “venskab” med C.V. Jørgensen, der uanset intet har at gøre med din tåbelige analogi over “Senior og søn” og dermed rammer definitionen troll lige på kornet.

  Ps. Who cares beta Børge

  Kommentar by Jack Achaius — 16. december 2020 @ 11:18

 15. (Hvem kan undre sig at EU bakker op om den racistiske organisation BLM med dens marxistisktrænnede medlemmer der åbanbart hylder Islam, når De har haft Manuel Barroso som formand? ungdoms BZ er og tidligere voldelig med Med Mao som forbillede- se at kom ud af EU)

  Kommentar by Michael Unna — 16. december 2020 @ 11:51

 16. Godt råd BENT A. Svar ikke NotariusUmulius 10:23. Det er en troll. Alene det syge spin om Hodja, viser det, plus alt det andet trolle spin, der kommer derfra. Stop det.

  Kommentar by Amad — 16. december 2020 @ 12:27

 17. Du er troll.

  Kommentar by Amad — 16. december 2020 @ 10:56

  Det er en troll.

  Kommentar by Amad — 16. december 2020 @ 12:27

  HAHAHAHAHAHA, projicering run amok big time i denne tråd, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. december 2020 @ 13:25

 18. INGER STØJBERG SKAL GÅ AF SOM VENSTRES NÆSTFORMAND

  Listen at landsforrædere for brug ved det endelige opgør kan i dag udvides med disse 25 klovne fra Venstre;

  Skrevet af: Simon Lindkær Andersen, medlem af Venstre; August Stengaard, medlem af Venstre; Diego Flores, medlem af Venstre; Christian Broholm Andersen, medlem af Venstre; Anne Sofie Vestergaard Poulsen, medlem af Venstre; Casper Pedersen, folketingskandidat (V); Sigurd Hilligsø Andersen, medlem af Venstre; Jenny Tram Nguyen, medlem af Venstre; Martin Voergaard, medlem af Venstre; Lasse B. Sørensen, medlem af Venstre; Alexander Jonsbak, medlem af Venstre; Carl Wengel Grauballe, medlem af Venstre; Nikolaj Leed Henriksen, medlem af Assens Byråd (V); Sebastian Lauge Just Madsen, medlem af Venstre; Lai Christian Balsig, medlem af Venstre; Juliane Jenvall, medlem af Venstre; Tobias Damkjær Karsbæk, medlem af Venstre; Michael Gasberg, medlem af Venstre; Rasmus Thingholm, medlem af Venstre; Casper Schrankenmüller, medlem af Venstre; Casper Enevoldsen, medlem af Venstre; Marius Legaard Kopart, medlem af Venstre; Frederik Bast, medlem af Venstre; Christian Kromann, tidligere medlem af Middelfart Byråd (V); Karen Frese, medlem af Venstre, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. december 2020 @ 14:16

 19. Jack Achaius, du er også en faggot. Fuck dig!

  Kommentar by Børge-Muhammed — 16. december 2020 @ 14:40

 20. B.T. til Mattias Tesfaye: ER DET ISÆR INDVANDRERE FRA MELLEMØSTEN, DET ER SVÆRT AT INTEGRERE I DET DANSKE SAMFUND https://www.facebook.com/ditbt/videos/112533497294513/
  👍🏻JA
  😡NEJ
  forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. december 2020 @ 15:32

 21. Fuck off Jack-Off

  Kommentar by Træt — 16. december 2020 @ 16:52

 22. 3 Bent A) Zarinde Katharina hører ikke hjemmee i din remse. Trods tysker af fødsel var hun 100% loyal mod det russiske folk og den ortodokse kirke. Alle muslimer,tyrkere mfl i de erobrede områder ( Nova russia,kaukasus)blev udryddet/fordrevet, hvorefter russere fra nordøst for Moskva blev bosat der, sammen med kosakker og serbere. Odessa er stadigvæk nærmest en russisk sovjetby. Et sovjet som blev afskaffet for 15-20 år siden i Hviderusland.

  Kommentar by dansker — 16. december 2020 @ 18:01

 23. Der er ingen demokratier i vesteuropa.– Polen, Tjekkiet, Slovakiet og Ungarn er demokratier. Der er ingen mur af koranklodser foran deres parlamenter. Præsidentpaladserne er ikke ombygget til en fæstning. ( Amalienborg)

  Kommentar by dansker — 16. december 2020 @ 18:05

 24. Endnu engang ser vi at venstrefløjens helte ikke er andet end en folk mordere, narko-handlere og luderkarle.

  Malcon-x, Nelson mandela og rækken er lang. Lidt i tråd med venstrefløjens valg af “rollemodeller” i Danmark.

  venstrefløjen kan kun nedbryde og ødelægge og alt hvad de bygger er betalt af andre folks penge så når de slipper op falde det socialistiske/kommunistiske korthus samme med usvigelig sikkerhed.

  Lær af historien og se jer omkring det hele er åbenbaret ved selvsyn!

  Kommentar by Santor — 16. december 2020 @ 18:06

 25. # Santor 18.06: Ja, det er nogle uhyggelige forbilleder de røde venstrefløjsere har: Stalin, Lenin, Mao, Cubanske mordere, Malcolm X, en amerikansk hjemmerøver, mellem-amerikanske tyranner, japanske tosser osv.

  Kommentar by BENT A — 16. december 2020 @ 18:21

 26. # Santor 18.06: Ja, det er nogle uhyggelige forbilleder de røde venstrefløjsere har: Sta lin, Le nin, Ma o, Cu banske mor de re, Malcolm X, en amerikansk hjemmerøver, mellem-amerikanske ty ranner, ja panske tosser osv.

  a wa i ting mo de ra ti on ?

  Kommentar by BENT A — 16. december 2020 @ 18:29

 27. Kommentar by BENT A — 16. december 2020 @ 18:29

  Dit indlæg er autoslettet af Uriaspostens system, HVIS DU IKKE kan se awaiting moderation oppe over det. Det er særlig ord, der udløser sletning især nogle navne af en eller anden grund, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. december 2020 @ 18:41

 28. OT: Corona-epidemien er kommet ud af kontrol. Det skyldes langt hen ad vejen at Brostrøm og regeringen har været meget nølende med at indføre mundbind i butikkerne, og at der er “opstået” smitte-reservoirer i København og de større byer. Brostrøms gætterier har under alle omstændigheder medvirket til at øge smittetallet betydeligt.

  Nye restriktioner er på vej. Regeringen praler stadig af at Danmark har været bedst i verden til at holde smittespredningen nede, men i Finland og Norge er smittetallet LANGT lavere. Og den senere varetagelse af folkesundheden har været præget af stor forvirring.

  Kommentar by BENT A — 16. december 2020 @ 18:46

 29. De satans, muhamedanske møgdyr bliver ved.

  A Kenyan man has been charged with plotting a Sept. 11-style hijacking attack in the U.S., and had allegedly prepared by obtaining pilot training in the Philippines, federal prosecutors said in court documents unsealed Wednesday.

  Cholo Abdi Abdullah, a suspected operative of the al-Qaeda affiliate al-Shabaab, had been in the custody of Philippine authorities on local charges before being transported Tuesday to the U.S., where he now faces six terror-related offenses.

  Abdullah was set to make his first court appearance Wednesday in New York.

  “This case, which involved a plot to use an aircraft to kill innocent victims, reminds us of the deadly threat that radical Islamic terrorists continue to pose to our nation,” Assistant Attorney General John Demers said.

  Acting Manhattan U.S. attorney Audrey Strauss called the alleged scheme a “chilling callback to the horrific attacks” nearly two decades ago that killed almost 3,000 people in New York, Washington and Pennsylvania, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. december 2020 @ 19:09

 30. 🤢🤮🤢 Vild interesse for unge muslimers julehjælp
  https://www.rnn.dk/2020/12/vild-interesse-for-unge-muslimers-julehjaelp/ forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. december 2020 @ 19:14

 31. OT: Royal Arts Academy Boss Fired After Condoning Destruction of Bust of School Founder.
  https://www.breitbart.com/europe/2020/12/16/royal-arts-academy-boss-fired-after-condoning-destruction-of-bust-of-school-founder/

  Kommentar by Kimski — 16. december 2020 @ 19:24

 32. Uden slaveriet, ville Malcolm slet ikke have været amerikaner. Så mon han ville ændret historien på det punkt, hvis han havde haft en tryllestav? Han kunne også som privilegeret amerikaner have slået sig ned i et hvilket som helst afrikansk land, han måtte ønske.

  Vi er alle efterkommere af slaver og slavehandlere, og ingen af os havde været til i dag, uden historiens gang. Historien om europæernes involvering i slavehandelen i de dele af verden, hvor den endnu florerede er ikke historien om slaveriets indførelse, men om dets afskaffelse.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 16. december 2020 @ 19:26

 33. Og jeg som troede og håbede at kommunismens spøgelse var dødt og borte! Jeg havde det måske forfængelige håb at folk var blevet klogere! Men desværre lader det til at kommunismen i flere af dens uhyggelige varianter i den grad har fået en renæssancen. Hvad er gået galt? Indvandrene har indgået en uskøn alliance, hvor venstrefløjen fremstå som Lenins nyttige idioter! Ironien er at det netop er kommunisten Lenin der introducerede begrebet!

  Kommentar by Den Nervøse — 16. december 2020 @ 20:37

 34. Ja, det var endda de sorte selv som bragte slaverne ud til kysten, hvor de blev solgt til slavehandlere. De forskellige stammer lå i konstant krig med hinanden, og krigsfanger blev solgt til slaveri. Siden var det det hvide Vesten der afskaffede slaveriet. Det fortsatte dog i Afrika og arabiske lande, hvor det findes den dag i dag. Så hvorfor er det kun de hvide mænd som marxisterne, feministerne, AFA og BLM skyder på?

  Kommentar by BENT A — 16. december 2020 @ 20:41

 35. Kommentar by BENT A — 16. december 2020 @ 20:41

  De sorte bragter slaver til kysten og havde intet problem pga stamme-konflikt. Og det var primært Jøderne fragtede dem over Atlanten, til USA.

  https://wethoughttheywerewhite.tumblr.com/JewsAndTheSlaveTrade

  Faktisk har Europæerne ikke været særligt slemme lige her.

  Kommentar by KineserSnot — 16. december 2020 @ 20:50

 36. Mon ikke kommunismen er kommet tilbage, fordi børnene er blevet KUPPET VÆK fra hjemmet og forældrene, som den korte skriver. Og fordi de røde afskaffede historieundervisningen i skolerne. Og fordi gammelpartierne alle er rødradikale. Og fordi MSM i årtier har rakket ned på nazismen, selvom marxismen var og er endnu værre. Og fordi flertallet af vælgerne er blevet indoktrineret fra børnehaveklassen og opefter.

  Historien viser at en befolkning kan hjernevaskes udi idioti, komplet vanvid, gangstervælde og kollektivt selvmord. Det var det som skete i Sovjet-unionen, i Nazi-tyskland, 1940′-Japan, i Mao-kina og Pol Pot Cambodia.

  Hvis de nationalkonservative danskere bliver ved med at snorksove og give marxister og tosser frit slag, ender også Danmark som en fejlslagen rædselsstat.

  Kommentar by BENT A — 16. december 2020 @ 21:10

 37. Mon ikke kommunismen er kommet tilbage, fordi børnene er blevet KUPPET VÆK fra hjemmet og forældrene, som den korte skriver. Og fordi de røde afskaffede historieundervisningen i skolerne. Og fordi gammelpartierne alle er rødradikale. Og fordi MSM i årtier har rakket ned på na z ismen, selvom marxismen var og er endnu værre. Og fordi flertallet af vælgerne er blevet indoktrineret fra børnehaveklassen og opefter.

  Historien viser at en befolkning kan hjernevaskes udi id io ti, komplet vanvid, gangstervælde og kollektivt selvmord. Det var det som skete i Sovjet-unionen, i Na zi-tyskland, 1940′-Japan, i Mao-kina og Pol Pot Cambodia.

  Hvis de nationalkonservative danskere bliver ved med at snorksove og give marxister og to s ser frit slag, ender også Danmark som en fejlslagen ræ d sels stat.

  A wa i ting mo de ra ti on…… igen??

  Kommentar by BENT A — 16. december 2020 @ 21:16

 38. Igen og igen bl o ke res indlæg? Er fil tret kommet i u orden?

  Kommentar by BENT A — 16. december 2020 @ 21:18

 39. Kommentar by BENT A — 16. december 2020 @ 20:41.

  Fordi hvide mænd ikke fortæller dem at de skal holde deres kæft, eller de ryger ud over den nærmeste altan: Der er ingen risiko forbundet med at angribe civiliserede hvide mænd…

  Endnu.

  Kommentar by Kimski — 16. december 2020 @ 21:25

 40. 36/37 var svar til den nervøse 20.37, men begge (ens) svar sidder fast i filtret, selvom de er uden “slemme” ord……??

  Kommentar by BENT A — 16. december 2020 @ 21:52

 41. I de (ens) indlæg, 36 og 37, som nu er tilbageholdt af filtret, blev det blot forsøgt at forklare hvorfor kommunismen er kommet tilbage, trods de millioner af røde mord på sagesløse borgere, i snesevis af lande.

  Kommentar by BENT A — 17. december 2020 @ 00:30

 42. Går ud fra at der er tale om en teknisk/elektronisk fejl…?

  Kommentar by BENT A — 17. december 2020 @ 00:31

 43. Børge-Muhammed — 16. december 2020 @ 08:44 skrev:

  “Hvis BLM i DK er inspireret af Malcolm X, så bør vi støtte dem. Hans sag er vores sag – racerne kan ikke sameksistere.”

  Rigtig god pointe, som mange såkaldt “borgerlige” ikke helt forstår. Separation er den eneste holdbare løsning.

  Kommentar by Peter Nielsen — 19. december 2020 @ 15:14

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper