22. december 2020

Corona: Indvandrere har ‘2,5 gange større risiko for at blive indlagt’ (Justeret for alder, køn, andet)

I sidste uge kunne man læse, at såfremt Nørrebro var en kommune, så ville bydelen have et incidenstal på hele 1.088. At Nørrebro er hårdest ramt forklares med, at bydelen har forholdsvis mange unge, og at corona særligt florerer blandt de 10-29-årige. Professor Marie Nørredam har undersøgt coronasmitten under første bølge, og fortæller til DR, at indvandrere bor flere sammen, og har udsatte job. Langt nede i artiklen kan man læse, at det ikke er hele forklaringen, men også skyldes sprog, manglende autoritetstro og andet relateret til kulturelle forskelle. Fra DR Online – Bor flere sammen og har udsatte job: Indvandrere har markant højere risiko for at blive indlagt med corona.

“Danskere med blandt andet somalisk, tyrkisk eller pakistansk baggrund er langt oftere indlagt på hospitalerne med corona end etnisk danskere. Helt præcist har gruppen 2,5 gange større risiko for at blive indlagt, selvom der er justeret for alder, køn og andre sygdomme.

Det viser en ny undersøgelse af alle cirka 2.200 indlagte med corona i Danmark i perioden marts til juni.
Undersøgelsen dykkede ned i antallet af indlagte med corona i perioden og kiggede på, om bolig og arbejde kunne forklare forskellen.

Og en del af forklaringen er, at danskere med ikke-vestlig baggrund bor flere sammen og har jobs som taxachauffør eller social- og sundhedsassistenter og dermed er mere udsat for smitte end andre, siger Marie Nørredam, professor og overlæge på Hvidovre Hospital, der står bag undersøgelsen.”

(Collage: SSI, MSM)

“Mange af mine patienter med corona har ikke lyst til at erkende, at der er et problem og har ikke lyst til at stå frem, fordi det kan udstille dem selv og deres familie og deres etnicitet, selvom de intet har at gøre med, at de er blevet smittet.” (Urfan Ahmed, praktiserende læge, Dansk-Pakistansk Råd)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/115777/trackback

24 Comments »

 1. Ja hvorfor skulle de også lytte til, hvad vantro siger tænker eller tror? Det med afstand og hensyn angår jo heller ikke dem,…..så kan det overraske? (en del ryger også mere end gennemsnitsdanskerne).

  Kommentar by Michael Unna — 22. december 2020 @ 10:25

 2. Helt grundlæggende starter problemerne med den åbne dør for taberne fra de islamiske taberlande.
  Nogle politikere fra det radikale venstre og det venstreekstremistiske overdrev har et ønske om at befolke Danmark med personer dummere end de selvsamme politikere. Det er en naturlig agenda, når man ikke selv er specielt intellektuelt udrustet; for at sige det pænt.
  Ingen har gidet undersøge om de importerede tabere udgør en sundhedsrisiko for landet. Tabernes stenalderkultur accepterer fætter-kusine ægteskaber ubegrænset. Alle ved, at den slags ægteskabers afkom har stor risiko for svagt fysisk og psykisk helbred – alligevel lader dhimmi politikerne som om, at problemet kan snakkes væk – ord skaber jo virkelighed, ikk’?

  Kommentar by Gustav Jensen — 22. december 2020 @ 10:30

 3. Da disse oplysninger kom frem i går, valgte Fødevarestyrelsen som noget nyt at anbefale alle over 4 år at tage et dagligt vitamin D tilskud i vinterhalvåret. Tilstrækkelige mængder af Vitamin D i kroppen gør dig ikke nødvendigvis immun over for Covid-19, men selv Fødevarestyrelsen kunne åbenbart se at den reelle forklaring på at pakistanere er tre gange mere syge end danskerne og somaliere er fire gane mere syge med stor sandsynlighed skyldes at med mørkere hudfarve optager man mindre D vitamin. D vitamin styrker immunforsvaret, så bare kom i gang med at spise piller – alle uanset hudfarve. I kommer med garanti lettere igennem et Covid-19 smittetilfælde.

  Kommentar by ino — 22. december 2020 @ 10:35

 4. Man synes at glemme, hvad muslimernes “Store Grønspættebog”, også kaldet koranen siger epidemier og pandemier af evt. dødelige sygdomme: Den der rammes og evt. dør er specielt udvalgt af Allah og dermed sikret adgang til det muslimernes himmelske bordel.
  Med andre ord, en genvej til paradis, det står der såmænd.

  Kommentar by T. Snorrason — 22. december 2020 @ 10:38

 5. Danskere med blandt andet somalisk, tyrkisk eller pakistansk baggrund

  Somaliere, tyrkere eller pakistanere med dansk pas…

  Kommentar by Felix Krull — 22. december 2020 @ 10:40

 6. Vi får altid at vide, at den høje forekomst blandt indvandrere skyldes, at de er beskæftigede i udsatte jobs som fx taxachauffører, men hvorfor korrigerer man så ikke for det?

  Og hvorfor laver man ikke en undersøgelse, hvor man tager udgangspunkt i erhvervet som taxachauffør og derefter laver en sammenligning mellem danskere og indvandrere?

  Kommentar by J — 22. december 2020 @ 11:00

 7. Det vidste de, da de lukke Nordjylland, men lortet fik lov at brede sig i København, Enhedsliste land –

  Regeringen fik lukket minkerhvervet uden lovhjemmel. Det Grundlovsbrud retter rød blok ved at godkende lovliggørelse af det første lovbrud.

  Rød blok er en trussel mod vores frihed og ejendomsretten som de også begynder at pille ved.

  Kommentar by k.m. — 22. december 2020 @ 11:07

 8. Vi lever med et åg ligesom Østlondon hvor “den kinesiske virus” påbegynder hos asiatere og hos folk fra den arabiske peninsula, fordi de forrige Sars kom derfra…..

  Kommentar by Moth — 22. december 2020 @ 11:11

 9. Der lusker nogle sortsmudskede elefanter rundt i stuen flere steder i kongeriget, men de er altsaa meget vanskelige at faa oeje paa…

  Kommentar by krassisten — 22. december 2020 @ 11:41

 10. En af de erfaringer jeg har gjort mig her i liver er, at lægger folk ud med at forsvare en given ting eller et givent emne, uden at man selv har nævnt et ord om det først, så er det som hovedregel dér hunden ligger begravet, Urfan Ahmed.

  Kommentar by Kimski — 22. december 2020 @ 12:46

 11. Hvis du bliver smittet, kan du nå at smitte 100 vantro, før du kommer i himlen. Inshallah!

  Kommentar by Bastardo — 22. december 2020 @ 13:27

 12. Hospitalerne i Kbhvn og omegn er nu SÅ PROPPEDE med corona-patienter, at der ikke er flere ledige senge. Man vil så prøve at skaffe 200 senge mere, iflg. DR. Men det begynder også at knibe med læger og sygeplejersker, fordi flere og flere også er blevet smittet. De fleste af covid-19 patienterne er indvandrere/evighedsturister.

  Kirkeminister Joy Mogensen og diverse marie-høns mener at det er en fremragende idé at ignorere forsamlings-loftet på to personer i kirkerne. Her må man gerne forsamles i stort antal, selvom det er svært at nå at gøre rent og næsten umuligt at lufte ud, når der er flere gudstjenester lige oveni hinanden.

  De ansatte ved kirkerne mener at det bør være frivilligt om kirkerne skal samle folk, når nu smittetallet er kæmpestort, og hospitalerne i Kbhvn ikke har flere sengepladser. Men Joy Mogensen og biskopperne går ind for tvang. Det kan starte en voldsom 3. bølge af smitte.

  I tog, busser og metro står folk nogle gange som sild i en tønde, fordi der er mangel på ekstra afgange.

  Kommentar by BENT A — 22. december 2020 @ 14:06

 13. …FORSAMLINGSLOFTET PÅ TI PERSONER….

  Kommentar by BENT A — 22. december 2020 @ 14:08

 14. Er det politiske liv i FOLKEFJENDERNES HØJBORG een stor parodi? Den undersøgelse af ulovligheder og grundlovsbrud i forbindelse med MINK-SKANDALEN der er blevet vedtaget, starter først i april næste år, og skal først være færdig engang i 22. Og den kan sagtens komme til at række ud til 23.

  Kommentar by BENT A — 22. december 2020 @ 14:16

 15. Mon ikke det også der er en stor del af de ramte grupper som ikke tager forholdsregler mod Covid-19?

  Kommentar by JR — 22. december 2020 @ 14:36

 16. “Danskere med blandt andet somalisk, tyrkisk eller pakistansk baggrund …”

  Allerede her går det helt galt for DR. De er muligvis danske statsborgere, men de er ikke danskere (og bliver det heller aldrig).

  Kommentar by Peter Nielsen — 22. december 2020 @ 17:09

 17. Peter Nielsen 17:09
  Ja det har du så sandelig ret i!

  Kommentar by Tim Pallis — 22. december 2020 @ 19:57

 18. BENT A — 22. december 2020 @ 14:06:

  Med den kendskab vi har til Joy Mogensen, tør jeg antage, at hun ikke vil lukke for landets julegudstjenester, ALENE af den grund, at folket så vil røre på sig og FORLANGE iSlammets fredagsbønner i moskeerne corona-kontroleret og, indgribende, overvåget af politiet (med PLIGT til omgående indgriben hvis afspritning, afstad og max-forsamlede ikke overholdes:
  Joy Mogensen forleder hellere landsegne i fordærv, end at hun/regeringen og venstrefløjen og taber stemmer / får hele den iSlamiske invasion på halsen eller sågar sat i oprør!

  Min mening om julegudstjenester anno 2020:
  Lad de trofaste søndags-kendte komme til en corona-afmålt julegudstjeneste og alle andre kan/må have deres gudstjeneste de´r, hvor de plejer at have den.
  Jeg må antage, at enhver familie har tv/internet og dermed selv kan gøre julegudstjenesten andægtig, med sine i eget hjem!
  – den kristne Gud ser alle sine i den indre adfærd, ikke i “se her er jeg”.

  Min mening om coronasmitte, forsamlinger og myndighedernes ageren:
  Få LUKKET enhver bydel hermetrisk af, de´r hvor smittespredningen er størst!
  – så kunne vi andre leve et ret normalt liv og måske endda også et mere fredelig liv.

  Lige et Ps.:
  Mon de som blev smittet under en gudstjeneste i xyz?-kirke mon også var en del af venstrefløjens “bedste borgere for asylanter”? og måske dagen før havde været ude med julepakker til m´Slimer eller erstatningshygge for kurrekurredut-ynglens manglende deltagle i de kristne danske højtide.
  ( mit marnebarn på 8år læste og hørte med og stak mig en High-five, for brugen af kurrekurredutter, som erstatning af det forbudte og racistiske muslimer, skønt han have ondt af Pippis Far.)

  Kommentar by M.S. Carstens — 22. december 2020 @ 22:37

 19. Er der nogen her der kan give et link til videnskabelige undersøgelser, der klart beviser forskellen mellem “dna-et” i influenza og civid19 vira?

  Kommentar by M.S. Carstens — 23. december 2020 @ 00:18

 20. M.S.Carstens: Jeg kan give dig et link til en mediciner, der forklarer hvad virus er. Et dødt “element” som behøver en vært – typisk bakterie el. parasit for at “vågne”.

  https://www.b i tch ute.com/video/Alauka2cVOQA/

  fjern 3 mellemrum i link.

  China-Virus19 is a media virus. Slaves wear masks.

  Kommentar by Iznogutt — 23. december 2020 @ 02:07

 21. Til M.S. Carstens kan det oplyses at coronavirus som dette Sars-2-virus er i familie med forkølelsesvira i modsætning til influenza, som ikke indeholder corona.

  Undersøgelsen nævnt hos DR uden at skrive anden henvisning end navnet Marie Nørredam, Hvidovre Hospital, er ret uaktuel ved kun at bruge forårstallene, dengang en masse skiturister var blevet smittet i Østrig, hvorfor smitten i starten var stor i kommunerne nord for København.

  Kan ikke se hvordan korrektion for alder og køn nedbringe indvandrerandelen af de indlagte, snarere tværtimod, men DR skriver følgende:

  “Helt præcist har gruppen 2,5 gange større risiko for at blive indlagt, selvom der er justeret for alder, køn og andre sygdomme.

  Det viser en ny undersøgelse af alle cirka 2.200 indlagte med corona i Danmark i perioden marts til juni.

  Undersøgelsen dykkede ned i antallet af indlagte med corona i perioden og kiggede på, om bolig og arbejde kunne forklare forskellen.”

  Da jeg selv udregnede smittehyppigheden pr. 100.000 (incidensen) ud fra de herkomstsmitterapporter Statens Seruminstitut har bragt, sidste gang først i oktober, korrigerede jeg ikke for andet end antallet, fordi hvis man begynder at korrigere for kommune, alder osv meget let korrigerer årsagen væk. Så skulle man også korrigere kommunesmitten for indvandrerandel, hvorefter Vallensbæk nok ville overhale Ishøj som øverst på kommunesmittelisten.

  Her smitteincidens udregnet ud fra tallene i oktoberrapporten om smitte efter herkomst:

  registrerede smittede i hele perioden pr. 100.000 indbyggere

  Somalia 3202
  Pakistan 2477
  Marokko 1743
  Libanon 1252
  Tyrkiet 1006
  Irak 993
  Ex-Jugoslavien 833
  Afghanistan 819
  Indien 781
  Sverige 629
  Iran 505
  Polen 369
  Syrien 281
  Danmark 248

  I marts og april var der i en rapport først i maj direkte angivet følgende incidenser, som altså skal trækkes fra den udregnede liste for at finde smitteincidenserne for perioden maj-sep 2020:

  Antal fundne smittede pr. 100.000 efter oprindelsesland:
  1 Kuwait 946
  2. Marokko 840
  3. Jordan 761
  4. Pakistan 644
  5. Nepal 449
  6. Somalia 432
  7. Tyrkiet 394
  8. Irak 365
  9. Philippinerne 346
  10 Afghanistan 287
  Danmark 128
  Kina 86
  Polen 80
  Syrien 54
  Rumænien 42

  Kommentar by perhag — 23. december 2020 @ 02:51

 22. Tak for svarene Iznogutt og perhag.

  Jeg vil lige læse det i gennem igen.

  Kommentar by M.S. Carstens — 23. december 2020 @ 13:15

 23. Såvidt jeg har læst kan man godt finde virus og studere i et elektronmikroskop. Den amerikanske sundhedsstyrelse, CDC, har godt nok skrevet at de ikke er i besiddelse af isoleret virus, men det er nok for at aflede opmærksomheden fra at det er et laboratoriesammensat virus. Desuden er der tale om en Plandemi, hvor sandheden bortcensureres af de kontrollerede medier. Det var hovedindholdet af træningssesionen Event201 og lignende træninger tidligere.

  Ved hjælp af censuren er det f.eks. holdt skjul at PCR-testmetoden giver over 97 % falskpositive ved 35 eller flere fordoblinger. SSI bruger 38 gange fordoblinger:

  https://cormand rosten review.com/report/

  3. The number of amplification cycles (less than 35; preferably 25-30 cycles);
  In case of virus detection, >35 cycles only detects signals which do not correlate with infectious virus as determined by isolation in cell culture [reviewed in 2]; if someone is tested by PCR as positive when a threshold of 35 cycles or higher is used (as is the case in most laboratories in Europe & the US), the probability that said person is actually infected is less than 3%, the probability that said result is a false positive is 97% [reviewed in 3]

  Kommentar by perhag — 24. december 2020 @ 00:28

 24. Je flere perkere der kreperer af corona, desto bedre.

  Kommentar by Bilka — 25. december 2020 @ 01:20

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper