23. december 2020

Glædelig jul…

Jeg holder ikke juleferie her på bloggen, men juledagene prioriterer jeg naturligvis familien. Juleaften holder jeg i Ebeltoft med eks-konen og børnene, og er vejret nogenlunde kan jeg se Fregatten Jylland fra julestuen. 1. og 2. juledag er jeg i Middelfart hos kæresten, hvor vi blandt andet får besøg af min mor og børnene. Jeg har stashet lige lovlig meget julebryg i kælderen, men jeg skal nok også smage nogle stykker fra den kasse stærkøl fra Jelling Bryghus, som en fast læser gav mig i sidste uge.

I skrivende stund står den på ‘Jelling Jól’, som jeg er nødt til at bide over, da fruen muligvis vil have mig til at køre efter eventuelle mangler før butikkerne lukker. Glædelig jul derude…

(Engelske og tyske soldater under Julefreden i 1914, Flandern; Foto, farvelagt: Pinterest)

Julefreden i 2014 (Smithsonian Magazin)

“The first signs that something strange was happening occurred on Christmas Eve. At 8:30 p.m. an officer of the Royal Irish Rifles reported to headquarters: ‘Germans have illuminated their trenches, are singing songs and wishing us a Happy Xmas. Compliments are being exchanged but am nevertheless taking all military precautions.’ Further along the line, the two sides serenaded each other with carols—the German ‘Silent Night’ being met with a British chorus of ‘The First Noel’ —and scouts met, cautiously, in no man’s land, the shell-blasted waste between the trenches. The war diary of the Scots Guards records that a certain Private Murker ‘met a German Patrol and was given a glass of whisky and some cigars, and a message was sent back saying that if we didn’t fire at them, they would not fire at us.’

The same basic understanding seems to have sprung up spontaneously at other spots. For another British soldier, Private Frederick Heath, the truce began late that same night when ‘all down our line of trenches there came to our ears a greeting unique in war: ‘English soldier, English soldier, a merry Christmas, a merry Christmas!” Then–as Heath wrote in a letter home–the voices added:

‘Come out, English soldier; come out here to us.’ For some little time we were cautious, and did not even answer. Officers, fearing treachery, ordered the men to be silent. But up and down our line one heard the men answering that Christmas greeting from the enemy. How could we resist wishing each other a Merry Christmas, even though we might be at each other’s throats immediately afterwards? So we kept up a running conversation with the Germans, all the while our hands ready on our rifles. Blood and peace, enmity and fraternity—war’s most amazing paradox. The night wore on to dawn—a night made easier by songs from the German trenches, the pipings of piccolos and from our broad lines laughter and Christmas carols. Not a shot was fired.

Several factors combined to produce the conditions for this Christmas Truce. By December 1914, the men in the trenches were veterans, familiar enough with the realities of combat to have lost much of the idealism that they had carried into war in August, and most longed for an end to bloodshed. The war, they had believed, would be over by Christmas, yet there they were in Christmas week still muddied, cold and in battle. Then, on Christmas Eve itself, several weeks of mild but miserably soaking weather gave way to a sudden, hard frost, creating a dusting of ice and snow along the front that made the men on both sides feel that something spiritual was taking place.

Just how widespread the truce was is hard to say. It was certainly not general—there are plenty of accounts of fighting continuing through the Christmas season in some sectors, and others of men fraternizing to the sound of guns firing nearby. One common factor seems to have been that Saxon troops—universally regarded as easygoing—were the most likely to be involved, and to have made the first approaches to their British counterparts. ‘We are Saxons, you are Anglo-Saxons,’ one shouted across no man’s land. ‘What is there for us to fight about?’

Oploadet Kl. 17:38 af Kim Møller — Direkte link59 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/115838/trackback

59 Comments »

 1. Julefreden i 1914

  https://www.youtube.com/watch?v=-cSrqRdlFeo

  Kommentar by Felix Krull — 23. december 2020 @ 18:04

 2. Fantastisk. Må gå over i historien som noget, eliten ikke kontrollerede.

  Kommentar by Søren — 23. december 2020 @ 18:36

 3. I FØRSTE VERDENSKRIG blev en hel generation af unge mennesker myrdet/ massakreret og udslettet. I en krig som var idiotisk og meningsløs. Bogen “Kanonerne i august 1914” beskriver hvordan man snublede og fjollede sig ind i krigen som magthaverne egentlig slet ikke ønskede og slet ikke havde brug for.

  Men der var nogle alliancer og mobiliserings-planer, misforståelser og vrangforestillinger som på grund af yderst uheldige omstændigheder løb sammen, (lidt ligesom når man hælder vand i syre) hvorefter det hele eksploderede og kom ud af kontrol. (havde man hældt vand i syre var der nok ikke sket noget)

  Nu er det igen som om nogle processer igen er ved at løbe løbsk. Den politiske “korrekthed” er blevet en totalitær trussel mod alt med fornuft, ytringsfrihed og demokrati.

  “Korrektheden” er blevet til en ideologisk rødfascistisk galskab som er decideret folkefjendsk og som i yderste konsekvens kan lægge Europa øde og sende død og rædsel ind i millioner af hjem. Fordi “korrektheden” har sat turbo på både marxismen, feminismen og pladderhumanismen. Plus at den har lagt en mur af fortielse omkring en lang række lyssky og korrupte politiske forehavender og projekter.

  Kommentar by BENT A — 23. december 2020 @ 18:36

 4. …nu er som om nogle processer igen er ved at løbe løbsk.

  PS: Har lige hørt et par meget politisk korrekte typer i DRs P1.

  Først Chr. Heegaard. Det radikale snakkehoved vil nu have politiet til at holde øje med “hadtale”, “ulovlige ytringer”, “racisme” og “forkerte” meninger på nettet. Men han vil sandelig ikke have censur.
  Vor Herre bevares.

  Dernæst var en Lise Holm fra “Institutet for menneskerettigheder”. Hun var forarget over at “hellige krigere” og tidligere terrorister fra krigen i Syrien, ikke var forsynet med endnu flere MR, og syntes at det var “meget vidtgående” at annullere deres statsborgerskab. Og hun ville gerne have at det blev sikret at de kunne rejse ind i DK og derefter appellere mindst et par gange, inden de evt. blev returneret til Syrien.

  Risikoen ved at lade islamister rejse ind i DK interesserede hende vist ikke.

  Kommentar by BENT A — 23. december 2020 @ 18:56

 5. To hærer imod hinanden- men begge to hærers soldater havde en kristen baggrund og en kristen etik, hvilket skabte det kærlige mirakel Juleaften.
  Støt SIAD.
  http://www.siaddk.wordpress.com. Glædelig jul og godt nytår. mv(k)h Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 23. december 2020 @ 19:30

 6. OT
  ALERT: NEW CORONAVIRUS MUTATION AS IT ATTAINS ITS FINAL FORM… COMMUNISM
  bitchute hash: lw7BYqJYSsuF

  Kommentar by Stevie — 23. december 2020 @ 19:34

 7. GLÆDELIG JUL til dig Kim & din familie.

  Tak for, at du trods alt holder ud og fortsætter denne blog, som et nødvendigt korrektiv til de skatteyderfinansierede “gule medier” -også kaldet: Die Lügenpresse.

  Du modtager snart en økonomisk erkendtlighed som hjælp til bloggens fortsatte beståen!

  Med venlig hilsen:

  Aisha (9 år)som altid har ondt i min tissekone, når Profeten har “pløjet min ager”…!

  Kommentar by MKM — 23. december 2020 @ 19:50

 8. https://www.helligandskirken.dk/begivenhed/calendar/01/20/event/tx_cal_phpicalendar/sogneaften-gudstjeneste-stoette-til-forfulgte-kristne-ved-torben-tramm-1900/

  Kommentar by Ronkedor — 23. december 2020 @ 19:51

 9. Kom til at tænke på Paul McCartneys “Pipes of Peace” da jeg så billedet.

  Glædelig jul og godt nytår til dig og familien.

  Kommentar by M.P. — 23. december 2020 @ 19:54

 10. – MKM

  Netop modtaget. Takker.

  Kommentar by Kim Møller — 23. december 2020 @ 20:15

 11. 1914 var også et af de første år, hvor det for alvor begyndte at gå op for mændene, at kvindernes ligestilling handlede om uendeligt meget mere og andet end ligestilling, og at bevægelsen generelt var til fals for Staten.

  Det var nemlig omkring den tid, at den Britiske stat begyndte at betale de daværende Suffragetter, for at gå rundt og dele hvide fjer ud til mænd, der i kvindernes øjne fremstod som kujoner, fordi de ikke befandt sig på slagmarkerne i Europa.

  Al kamp for ligestilling blev øjeblikkeligt indstillet af de notoriske opportunister, og kujon-stemplet blev uddelt med særdeles rund hånd i de dage. Således kunne et forkert blik, “upassende” opførsel, manglende kryben, eller simpelthen bare et forkert udseende, få den ulykkelige sendt lige ned i kødkværnen ovre på fastlandet, fordi de ikke ville fremstå som kujoner i omgivelsernes øjne.

  Også mange unge drenge, alt for unge til at være soldater, samt soldater med PTSD, der lige var vent tilbage fra fronten, røg afsted på den konto, og kunne fejre julen i skyttegravene mellem rådnende, søndersprængte lig, kropsdele, og rotter, mens kvinderne hyggede sig indendørs i varmen, hjemme i England.

  Nu, i dag, mere end 100 år senere, kan man kun konstatere at meget lidt har ændret sig for mændene, hvad ligestilling angår. Vi er stadig i overvældende grad dem, der er repræsenteret på frontlinierne i diverse krige for ressourcer, der fortrinsvis kommer kvinderne derhjemme til gode, så der er i hvert fald ikke noget at komme efter dér.

  Vi står ganske vist ikke i skyttegravene og bliver hakket til kødmos længere, men vi er stadigvæk det køn, der tager sig af det farlige og beskidte arbejde der slår ihjel.

  Faktisk er vi repræsenteret i en størrelsesorden på 98% mod 2% af det andet køn, som i “ligestillingens navn” har blikket 100% fikseret på toppen af den sociale pyramide, og generelt er spejlblanke, når det kommer til erkendelsen af hvem det egentlig er der holder dem i live, 24/7/365, og hvor høj en pris de betaler for det, i gennemsnitlig levetid.

  Derudover betaler mænd også 70% af indtægtskatten, og holder man det op imod hvad kvinder bruger for, så står kvinderne for en tredjedel af verdens indtægter, mens de forbruger for to tredjedele.
  Man behøver jo ikke være det store geni for at kunne regne ud, hvor den ekstra tredjedel kommer fra.

  Og alt dette taget i betragtning, kan jeg faktisk ikke rigtig forestille mig, en mere præcis definition på en slave.

  Men for at det nu ikke skal ende i den rene negativitet, (det er jo trods alt jul!), så er vi mænd stadigvæk dem der brokker sig mindst, over de vilkår vi er blevet påduttet, og de rettigheder vi er blevet franarret. Og rigtig, rigtig mange af os har stadig ikke en moral eller principper, der bare sådan kan købes af højestbydende.

  God Jul, Danmark, hvor du end er.

  Kommentar by Kimski — 23. december 2020 @ 20:15

 12. Kommentar by BENT A — 23. december 2020 @ 18:56.

  Jeg er efterhånden nået dertil, at den eneste respons på Lise Holm’erne er, “nåh, og hvem af dem knepper hun så med, de brune, de sorte, eller begge?”

  Kommentar by Kimski — 23. december 2020 @ 20:19

 13. Det må have været et smunkt øjeblik iblandt alverdens grusomhed den julenat i 1914. Og forhåbentligt bragt de stakkels soldater lidt lys i sjælen.

  Tager man rundt i Sønderjylland ser man hvordan hver eneste kirkegård har en mindesten for faldne i 1. verdenskrig. Og det er ikke een eller to, men måske 20 familier i landsbyen der mistede een af deres kære, for en meningsløs krig.

  “Krig er når regeringen fortæller dig hvem fjenden er, revolution er når du selv finder ud af det”

  Glædelig jule allesammen!
  Redneck

  Kommentar by redneck — 23. december 2020 @ 21:40

 14. # Kimski 20.15: Ja, mændene af i dag er så naive, indoktrinerede eller fjollede at de lader sig nedværdige, udnytte, undertrykke og jage rundt med af kvinderne, især politik-kvinderne. Men det er så een ting, så længe det kun går ud over dem selv.

  Men nu bliver de europæiske og nordiske mænd nødt til at tage sig alvorligt sammen. For politik-kvinderne har allieret sig med skumle og dæmoniske kræfter og ideologier, der er i gang med at SMADRE ALT i Europa og Skandinavien. ALT hvad hvide mænd har opbygget af civilisation gennem de sidste 1000 år, vil forsvinde for evigt hvis invasionen fra Afrika og omegn fortsætter ret meget længere.

  Hvide mænd udstilles, hånes og nedværdiges dagligt af f.eks. det feministstyrede DR, og de er retsløse 3. rangs borgere på mange områder.

  Og fremtiden for alle europæiske børn og unge bliver det rene helvede hvis der fortsættes med underdanighed og medløb overfor den politiske korrekthed der er en blanding af kommunisme, nazisme og systemisk idioti.

  Forholdene i mange byer i Frankrig, England og Sverige etc. er allerede rædselsfulde. I byer som Paris, Bordeaux, London, Malmø, Stockholm, Hamborg, Berlin, København, Odense og Århus mv. hersker allerede utrolige, uhyggelige og uhyrlige tilstande. Mordraten i Sverige er tårnhøj, og 80% af alle mord opklares ikke.

  Alle gamle partier i Europa trænger til udskiftning og fornyelse.

  Enten udskifter vi dem, eller de udskifter os.

  Det kan ingen propaganda bortforklare. Partierne og MSM er ved at foretage en grundig udplyndring af EU-landene, og Merkels Marokko-traktat og Kalergi-plan m.m. vil sende europæerne ud i slaveri og/eller udskiftning/ udslettelse.

  Se også Prager U og National Geographic ang. co2, el-biler og terror.

  Kommentar by BENT A — 23. december 2020 @ 22:03

 15. 50-70 millioner europæiske mennesker kostede de 2 verdenskrige.

  Tænk hvis menneske-, ressource- og kulturspild og ødelæggelse, havde været brugt både i Europa og i ude omkring i verdenen, inkl. kolonier. Europa havde været ville have været på en væsnentlig højer stade kulturelt, økonomisk og magtsmæssigt. Tanken er jo næsten ubærlig.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 23. december 2020 @ 22:22

 16. Jeg ønsker alle her en Gudsvelsignet, glædelig og inderlig jul.

  Kimer, I klokker! ja, kimer før dag i det dunkle:
  https://www.dendanskesalmebogonline.dk/salme/100

  https://www.dendanskesalmebogonline.dk/salme/114
  “Hjerte, løft din glædes vinger!
  Over muld
  underfuld
  englesangen klinger;
  hør og mærk de toner søde,
  Himlen lydt
  melder nyt:
  Kristus lod sig føde!”

  ja, det det gjorde han! (jeg ville nok have betænkt mig),
  men inderlig tak, for det forbillede han gav os
  og som vi kan hjælpe os selv og andre med, i hverdagens
  fortrædeligheder *SS*
  – ikke at man som jordbundet menneske skal gå på vandet,
  hvis ikke man ved hvor bundgarnspælene står, men
  at vi kan bede og både få og forvente hjælp,
  når alt andet føles ude.

  Glædelig jul!

  Kommentar by M.S. Carstens — 23. december 2020 @ 22:26

 17. Kommentar by BENT A — 23. december 2020 @ 22:03

  Søg på Rus_sex.pdf af Matthew Raphael Johnson
  Johnstown, PA

  Læs og forstår at marxisterne allerede var tilstede ved den første kvindelige kongress i København og at lederne havde spottet kvindebevægelse som en bevægelse, der kunne bruges til at implementere marxisme.

  På samme måde har de sat sig på de andre bevægelser siden f.eks. LGBT+

  Kommentar by KineserSnot — 23. december 2020 @ 22:37

 18. * Søren 18:36
  Kald den bestemmende klasse hvad du vil, bare ikke eliten! En elite er nogen der leder folk mod bedre tider og forsvarer det gode samfund, ikke samfundsødelæggere og ikke folk der er okiofobiske!

  Kommentar by Den Nervøse — 23. december 2020 @ 22:56

 19. Jeg bliver forfulgt på 13 år af Dansk myndighed, fordi jeg er kristen – HAD

  Kommentar by Ronkedor — 23. december 2020 @ 23:05

 20. Ronkedor = GUD

  Kommentar by Ronkedor — 23. december 2020 @ 23:50

 21. Kommentar by BENT A — 23. december 2020 @ 22:03.

  “Years ago I predicted that these suffragettes, tried out by victory, would turn out to be idiots. They are now hard at work proving it.”
  ~ H. L. Mencken, 1880-1956.

  Kommentar by KineserSnot — 23. december 2020 @ 22:37.

  Korrekt, den lange march gennem institutionerne kunne ikke have været gennemført, uden overtagelsen af de forskellige borgerrettigheds-bevægelser, som var det naturlige næste skridt efter marxisternes assimilering af kvindesagen.

  Strategien har gennemgående hele tiden været at udpege en fjende, og så bruge dette fjendebillede til at så splid mellem tidligere alliererede.
  -En direkte overførsel fra Marx’es klassekampsteori, uden det nødvendige hensyn til, hvor aldeles malplaceret teorien var i en sammenhæng, hvor enlige kvinder rent faktisk ikke kunne overleve, simpelthen fordi der ikke eksisterede et system endnu, hvor det var legaliseret bare at tage mænds penge, og derefter overføre dem til kvinder.

  Nu er vi så nået til det punkt, hvor dette ikke længere er nødvendigt, fordi man har så meget magt, at man kan importere en VIRKELIG fjende af ALLE de tidligere stridende parter, og udrydde dem alle under ét.

  Problemet er jo så bare, at den fjende man har valgt til det beskidte arbejde er Islam, der er mere konservativ end noget marxisterne nogen sinde har stået over før.
  Som tidligere nævnt, ‘man makes plans, and the Gods laugh’. Kort sagt, hubris i sin reneste, mest destillerede udgave.

  Kommentar by Kimski — 24. december 2020 @ 00:17

 22. *stået overfor før.

  Kommentar by Kimski — 24. december 2020 @ 00:20

 23. Kommentar by Kimski — 24. december 2020 @ 00:17

  Bare rolig.. De tror de har sejret af helvedes til og vil overspille deres hånd, desuden lader de her generationer ikke til at være særlig-skarpe ideologisk, det hele er baseret på mavefornemmelser og deres udannesle får de ved at følge “facitlisten” der er ikke mange selvstændige tanker, så det bliver svært for dem når 68erne dør.

  Kommentar by KineserSnot — 24. december 2020 @ 00:22

 24. God jul, Kim. Jeg har skrevet til julemanden, jeg ønsker mig et nyt kommentarsystem på Uriasposten, hvor man har et profilbillede, kan lægge billeder op og debattere med andre læsere under sin kommentar uden at blive oversvømmet af Notariusumulius irriterende copy-paste pladder.

  Kommentar by Børge-Muhammed — 24. december 2020 @ 00:23

 25. Kommentar by Børge-Muhammed — 24. december 2020 @ 00:23

  Ja tak, jeg tror at skitzoer som Notariusumulius skræmmer mange væk fra kommentarsporet, da det giver et billede af at folk i bevægelsen er uden for pædagogisk rækkevidde.

  Kommentar by KineserSnot — 24. december 2020 @ 00:28

 26. OT: Uhyggelige beretninger om tusindtallige terror-agtige overgreb mod engelske børn, er at læse på nettet.

  Og man kan læse om juridiske udskejelser forbundet med trans-bevægelsen og LGBTQ-bevægelsen, hos document.dk. Lignende retslige udskejelser foregår også i Norge, hvor feministerne er gået til angreb på kernefamilien og alle traditioner.

  Også deres medsøstre skader feministerne med deres fanatisme. Alle fornuftige og normale kvinder bør i egen interesse lægge afstand til de rabiate politik-kvinder.

  Nye Borgerlige fortæller om at Christiansborg bruger over sytten tusinde millioner kr. på pengepakker til fjerne u-lande. (17.000.000.000,00 kr.) Hertil kommer mange milliarder til krigen mod co2.

  Kommentar by BENT A — 24. december 2020 @ 00:47

 27. BENT A – 00.47

  Dem der skulle passe på dig sidder med en Muhammed på

  Kommentar by Ronkedor — 24. december 2020 @ 00:54

 28. Gang i den Muhammed og Dansk myndighed

  https://youtu.be/Js97DYVuNmc

  Kommentar by Ronkedor — 24. december 2020 @ 01:23

 29. Muhammed = Dansk myndighed

  Kommentar by Ronkedor — 24. december 2020 @ 01:42

 30. Corona myndighed,åben de grænser – Muhammed

  Kommentar by Ronkedor — 24. december 2020 @ 01:54

 31. Kære Kim.
  Tak for Uriasposten som du nådesløst bruger mange timer på til glæde for vi der følger dig.
  Dig og din familie ønskes en rigtig glædelig jul med alt det godt der følger med.
  Med højagtelse.
  Emmagad.

  Kommentar by Emmagad — 24. december 2020 @ 03:19

 32. Glædelig jul Hr. Møller til dig og dine kære.
  Monstro at du kunne tage på foto-safari til Hoven, få en fad og hilse på Danernes lys? De holder seminar henover julen og nytår.
  Måske der er en mudder-klirre i baghaven?

  Kommentar by Iznogut — 24. december 2020 @ 04:04

 33. BÅDE ATEISTERNE OG DE KRISTNE er nemme at forstå. Virkelig meget tyder på at Gud ikke findes. Men fakta er at lige så meget tyder på at Skaberen er en realitet. Verden er så fuld af sørgelige og onde ting, af videnskabelige opdagelser, at ateisterne sagtens kan have ret. Men den er også så fuld af glædelige, gode og smukke ting, af videnskabelige kendsgerninger, at de ægte kristne lige så godt kan have ret.

  Kun een ting er sikker: kommunisterne, fascisterne, nazisterne, feministerne og islamisterne har ikke ret. Ihvertfald ikke i at livet bliver bedre, hvis bare de får deres vilje i eet og alt. For alle erfaringer med de fem ideologier viser at deres regimer ender i tyranni, statsterror, undertrykkelse, fattigdom, gangstervælde, elendighed og massemord.

  Og det hjælper ikke at de fem politiske retninger dækker sig bag fraser og postulater om humanisme, social solidaritet, retfærdighed, velfærd og verdensredning. Det holder ikke i længden.

  Når staten sættes over folket, og folket er til for statens skyld og ikke omvendt, går alting galt. Når partier, medier og ministre ikke vil tjene folket, men kun egne økonomiske interesser, er der kurs mod et samfund hvor løgnen, galskaben og ondskaben regerer.

  Danskerne må tage folkestyret tilbage, eller gå under.

  Kommentar by BENT A — 24. december 2020 @ 05:18

 34. PS: I praksis betyder det bl.a. at vælgerne bør forlade partier som har snydt og forrådt dem mange år i træk. Det er stort set dem alle sammen. V, K, DF, SF, S, Enhedslisten, de Radikale, Badutspringer- og bøsse- partiet osv.

  Alle partier bliver korrumperede med tiden. Det slår aldrig fejl. Husk derfor at være yderst skeptiske når gamle partier smider valgflæsk på disken.

  Vi følgere af UP véd godt at det er sådan det er. Derfor bør alle oplyste og ægte danskere gøre deres bedste for at UP, Snaphanen og den korte osv. får mange flere læsere.

  Kommentar by BENT A — 24. december 2020 @ 05:29

 35. Glædelig Jul!

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 24. december 2020 @ 08:25

 36. Glædelig Jul til dig og din familie.

  Kommentar by Limewoody — 24. december 2020 @ 08:32

 37. Rigtig glædelig jul til Hr. Møller samt alle kommentatorer på Uriasposten (med et par få undtagelser)…

  Kommentar by Revisoren — 24. december 2020 @ 09:40

 38. ‘Ex-konen, kæresten i Middelfart, Fruen’… man skal nok holde tungen lige i munden med alle disse kvinder :)
  Gem eventuelt nogle af juleøllene til efter de familiære pligter.
  Rigtig god jul, Møller!

  Kommentar by Kaj A. — 24. december 2020 @ 09:46

 39. Første verdenkrig: Alle ulykkers moder i det tyvende århundrede, starten på Europas deroute. Uden første verdenkrig havde vi ikke haft stalinismen og den kolde krig. Vi havde ikke haft Hitler og anden verdenkrig. Vi havde ikke haft holocaust og den dårlige tyske samvittighed, med den deraf følgende tossegode flygtningepolitik. Vi havde ikke haft FN’s destruktive flygtningekonventioner.

  Glædelig jul til Kim Møller og andre patriotiske forsvarere for danskhedens overlevelse.

  Kommentar by JC — 24. december 2020 @ 10:15

 40. Læg mærke til, at Venstre har holdt sig ude af det udemokratiske politi- og censurforlig.
  Venstre ved du hvor du har.

  Kommentar by Bastardo — 24. december 2020 @ 10:24

 41. Dig og din familie ønskes en glædelig jul.
  Tak for det store arbejde du udfører.

  Kommentar by Islambert — 24. december 2020 @ 10:46

 42. ‘We are Saxons, you are Anglo-Saxons,’
  Saksere er tyskere, medens anglere er danskere. Angels historiske område er ret ukendt, men angives normalt som “det østlige Jylland fra Dannevirke til langt op i Jylland.
  Det danske landskab ‘Angel’ ligger i den sydlige del af det gamle danske Sønderjylland, svarende til sydSlesvig i dag.
  England er opkaldt efter anglerne, ikke efter sakserne. Anglerne slog ned i Britannia nord for sakserne. Sakserne slog sig ned omkring Themsen.
  Sakserne ser ud til at være de mest aggressive og brutale af de invaderende stammer – lige som under ww1, ww2 og i dag.

  Kommentar by Gustav Jensen — 24. december 2020 @ 11:50

 43. Næste gang håber jeg at vi kæmper side om side som europæiske folk.

  Børge-Muhammed — 24. december 2020 @ 00:23 og
  KineserSnot — 24. december 2020 @ 00:28:

  Enig, god jul.

  Kommentar by Peter Nielsen — 24. december 2020 @ 12:59

 44. Peter Nielsen — 24. december 2020 @ 12:59

  Hørt, Peter! Fælles front mod Muhammed – og Churchill!

  Kommentar by Børge-Muhammed — 24. december 2020 @ 13:44

 45. DET ER MÅSKE IKKE PÆNT at skrive om det, fordi det kan forstyrre juleidyllen hist og her, men så længe det ikke er selve juleaften, kan man vel godt nå at påpege at takket være vores afsindige og korrupte politikere og lige så afsindige og korrupte journalister, er der hundredtusindvis af danskere som får en dårlig eller slet ingen jul. Og et par millioner får en mere eller mindre forringet jul.

  De hjemløse, skilsmisse-familierne, de faderløse børn, de rodløse og historieløse unge, de overfaldne, de kvæstede, de efterladte, de erhvervsdrivende der blev ruineret, de skatteplyndrede, de uretfærdigt behandlede, de diskriminerede danskere osv., får alle en ringere jul.

  Også covid-19 ramte og mange andre syge, som der er unødvendigt mange af, pga. uduelige Brostrøm, pga. den elendigt fungerende sundheds-styrelse og “patient-sikkerhed”, pga. anti-danske regeringer gennem snart mange år, pga. løgnepressen og propaganda-tv, pga. vælgernes naivitet og uvidenhed der gør det nemt at hjernevaske dem.

  Om lidt vil man også ANGRIBE SELVE JULEN OG DENS TRADITIONER. Bare vent, vores mange “nydanskere” vil ikke mange år endnu finde sig i at vi ægte danskere holder jul, spiser flæskesteg og marcipangrise, eller anvender “racistiske” julehilsener og julesalmer. Og kirkerne vil også blive omdannet til moskeer hen ad vejen, hvis det står til Joy Mogensen og lignende politik-kvinder. (bare se hvor de kristne i USA i stigende omfang chikaneres og forfølges af politisk korrekte islamister og afaer)

  Også EU-direktiverne, “klimakampen” og den “grønne omstilling” vil blive brugt af de røde og “melonerne” (grønne udvendig, røde indeni) til at omstyrte samfundet.

  I gamle dage kunne julen blive brugt til at samle til kamp mod fjender, men nu om dage handler det jo i “humanismens” navn kun om at hjælpe fjenderne, så de danske hurtigst muligt kan blive sat i skammekrogen. Og derefter udenfor.

  I dagens Danmark er der højst eet parti man kan stole på, og ingen af de gamle medier er pålidelige. Danmarks fremtid begynder at ligne et mareridt, den største nedtur i 1000 år.

  Men fint at vi endnu er nogle danskere som kan få sig en god jul. Og man kan jo håbe at det vil begynde at gå op for stadig flere vælgere og ægte danskere, at deres økonomi, livskvalitet og fremtid er voldsomt truet.

  Kommentar by BENT A — 24. december 2020 @ 14:27

 46. Var WWI blot et uheld, et ulykkeligt og meningsløst sammentræf af tilfældige omstændigheder?

  Jeg har endnu aldrig læst eller hørt en logisk, sammenhængende og rimelig sandsynlig forklaring på årsagen til denne uhyrlige tragedie. Kan mon nogen på Uriasposten kaste lys over det.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 24. december 2020 @ 14:43

 47. Bent A.
  Den der med “melonerne”, er det et udtryk man mon må låne !

  Glædelig jul til alle på UP.

  Kommentar by Jsch. — 24. december 2020 @ 14:44

 48. Jsch. — 24. december 2020 @ 14:44:

  Det er et gammelt meme brugt om klima-aktivister: “Water-Melons, Green On the Outside, Red On the Inside”.

  Kommentar by Peter Nielsen — 24. december 2020 @ 15:10

 49. # HENRIK WEGMANN 14.43: Se 3, kl. 18.36 ovenfor, linje 2.

  Kommentar by BENT A — 24. december 2020 @ 15:48

 50. Henrik Wegmann — 24. december 2020 @ 14:43.
  Den russiske kejser Nikolaj 2., den tyske kejser Wilhelm 2. og den Østrig-Ungarske kejser Franz.Joseph 1. havde enten knald i låget eller var senile. De var alle under stærk indflydelse af pseudodemokratiske politikere og generaler.
  Nikolaj 2. Romanov-Oldenborg var et rart verdensfjernt skvat af den oldenborgske stamme. En slægt som flere gange forsøgte at køre Danmark i sænk. Dog uden at det lykkedes totalt.
  Wilhelm 2. Hohenzollern var dum som en dør, invalid i arm og hoved og fuld af mindreværdskomplekser.
  Franz Joseph 1. Habsburg, var en stivstikker af rang – totalt overbevist om sit eget geni. Som et kuriosum bar han titlen “hertug af Auschwitz”.
  Disse 3 uheldige helte var de største bidragsydere til ww1. Havde Tykskalleland, Rusland og Østrig-Ungarn været demokratier, var ww1 sandsynligvis ikke indtruffet. Ingen demokratier har endnu været årsag til en verdenskrig. WW2 indtraf netop fordi Adolf blev diktator.
  WW3 vil starte, hvis de muslimske lande sammen finder på at rotte sig sammen med enten Kina eller Rusland, for at få tilstrækkeligt militært isenkram – kanonføden står islamiske lande for.

  Kommentar by Gustav Jensen — 24. december 2020 @ 16:05

 51. Gustav Jensen — 24. december 2020 @ 16:05

  “WW3 vil starte, hvis de muslimske lande sammen finder på at rotte sig sammen med enten Kina eller Rusland, for at få tilstrækkeligt militært isenkram”

  Det er stærk hash, du ryger, Gustav. De muslimske lande finder ikke på noget selv – deres korrupte ledere følger blot Israels anvisninger.

  Kommentar by Børge-Muhammed — 24. december 2020 @ 16:48

 52. Børge-Muhammed — 24. december 2020 @ 16:48.
  De muslimske lande kan sagtens finde på noget selv – deres korrupte ledere har tilladt international jihad-terror, som eksperiment. Hvor tæt kan islam komme på verdensmagt, blot ved at slagte nogle få vesterlændinge selektivt?
  Hvis islam venter længe nok, får islam opbygget en femte-kolonne i vesten bestående af migranter, som trues til islamisk loyalitet. Kan islamister infiltrere vestens politik, militær og politi, får islam et godt udgangspunkt. Migranterne vil udgøre kanonføden som første angrebsbølge ved starten av WW3. Hvor stor skal en femte-kolonne være, for at være effektiv? Det er spørgsmålet.

  Kommentar by Gustav Jensen — 24. december 2020 @ 17:11

 53. Gustav Jensen — 24. december 2020 @ 17:11

  At muslimer flygter til Europa, begår terror i vores lande skyldes først og fremmest zionisters undergravende aktiviteter.

  Kommentar by Børge-Muhammed — 24. december 2020 @ 17:30

 54. Er det mon tre zionister eller “zionister” i Berlin forklædt som feminister og fhv. kommunister, Børge Muhammed tænker på? Eller er det politik-kvinder som Pernille Skipper, Sofie Carsten, Jelved, Zenia, Pernille Weiss, Pernille R-T, Pia Dyhr eller Eva Flyvholm?

  Eller hvad med pampere som Lars Quisling, DF-Tullesen og Morten Østers?
  Kan Muhammed give os et par navne, eller er det bare en teori-boble?

  Kommentar by BENT A — 24. december 2020 @ 19:31

 55. Der var på et tidspunkt, nytårsaften, for ca. 4 år siden, en som skrev et morsomt jule-eventyr her hos UP, noget om en som kom uventet hjem og reddede julen for sin familie. En meget humoristisk fortælling. Kan nogen huske hvad den hedder, eller hvor den kan findes?

  Kommentar by BENT A — 24. december 2020 @ 19:38

 56. BENT A — 24. december 2020 @ 19:31

  Hvad mener du, BENT A? Vil du have eksempler på jøders undergravende aktiviteter eller hvad?

  Kommentar by Børge-Muhammed — 24. december 2020 @ 20:43

 57. Glædelig jul og tak for indsatsen.

  Kommentar by anno — 24. december 2020 @ 22:43

 58. Både 1 og 2 verdenskrig var borgerkrige.

  Det var hvide mod hvide og soldater på begge sider fik at vide at de kæmpede for alle mulige gode ting: liv, frihed etc. (selvom definitionerne af frihed var forskellige).

  Begge krige startede på en løgn eller ihvertfald et tyndt grundlag – nr. 2 ville næppe være kommet, hvis ikke nr. 1 havde været der, og nr. 1 startede (ifølge den officielle historie) fordi en serber skød en østrigsk ærkehertug.

  Begge krige svækkede Europa/Vesten usigeligt.

  Efter 2 verdenskrig blev al nationalisme gjort til skurken og bekæmpet!

  Mon ikke den udvikling lå i kortene fra starten?!

  Glædelig jul allesammen.

  Kommentar by Vakse Viggo — 25. december 2020 @ 16:07

 59. Kommentar by BENT A — 24. december 2020 @ 19:38

  Start med Barbara Lerner Spectre, hun er zionist, men ønsker at ødelægge det Europæiske folk.

  Kommentar by KineserSnot — 25. december 2020 @ 20:39

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper