26. december 2020

P. Gabriela Alvarez Larrain: “Jeg melder mig ud af Danmark. Farvel. Går bare ikke ind for det længere.”

Chilenske Paula Gabriela Alvarez Larrain kom til Danmark som 4-årig med sine forældre, der var politiske flygtninge. Selvom Danmark tog vel imod hende, nærer hun alligevel som 50-årig antipati mod det land det gav hende alt. Fænomenet er velkendt. Hun flygtede fra en nationalstat, og vil nu gøre Danmark til et multikulturelt Atlantis, fordi hendes etnicitet gør det umuligt for hende, at føle sig 100 procent som de indfødte. I Twitterland er ‘intolerance’ et fyord, men set i et større perspektiv, så er det på ingen måde det værste der kan overgå Danmark. Ja, Larrains tårer, er vel at betragte som sundhedstegn. Håb for en bedre fremtid. God tur til Valparaíso…

(Paula Larrain på Twitter, 23. december 2020)

De første par måneder bliver familien indkvarteret på Hotel Corona i den indre by, hvorefter familien flytter ind i en lille lejlighed i Brøndby Strand og senere erhverver de eget hus i Vallensbæk. Efter nogle år rykker de teltpælene op og flytter til Esbjerg, hvor faren har fået arbejde som helikopterpilot med fast rutefart til boreplatformene.

… en dag forlader Paula folkeskolen med et karaktergennemsnit tæt på 11, og tre år senere kan hun fejre en superflot studentereksamen, som åbner døren til en journalistisk læreplads på Esbjerg Ugeavis, hvor hun bliver oplært i den gamle mesterlære. Alligevel snupper hun lige en fireårig uddannelse på Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus, hvor hun som blot 23- årig en dag står med et nydeligt diplom i hånden. En stor journalistisk karriere venter Paula – i første omgang på Berlingske Tidende. … hun får fastansættelse som studievært på DR, hvor hun bliver et særdeles populært ansigt.” (Det Grønne Område, 25. november 2008)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/115856/trackback

115 Comments »

 1. Hils endelig, når du når frem!

  Kommentar by Kimski — 26. december 2020 @ 00:56

 2. At hun ikke vil være sammen med mennesker der mener noget andet end hun, synes jeg er meget intolerant af hende.

  Men det kan hun jo nok ikke forstå.
  Mon man kan købe selvindsigt i det land hun vil rejse til?

  Men hun rejser jo slet ikke – det er bare spil for galleriet, og vennerne.

  Kommentar by gutmenchen — 26. december 2020 @ 01:29

 3. Pinochet havde ret

  Kommentar by Træt — 26. december 2020 @ 01:31

 4. Paula Larrain er borgerlig og konservativ – hvad tuder I for?

  Kommentar by Børge-Muhammed — 26. december 2020 @ 01:53

 5. Da de blev indkvarteret på et hotel, var DISKRIMINATIONEN af danskerne allerede begyndt. Hoteller, hotelskibe, campingvogne og meget andet godt blev stillet til rådighed for indvandrerne, mens de hjemløse danskere måtte blive ved med at sove på gaden, i garager, udhuse og trappeopgange. Den fortsatte da de fik en gratis lejlighed. Mon ikke Paula fik ekstra høje karakterer fordi hun var flygtning og pige.

  Sidenhen hylede hun som de røde kolleger hun var omgivet af, og det gav adgang til at falde danskerne i ryggen til en høj timeløn. Taknemmelighed overfor Danmark er der intet af. Hun føler sig ikke fuldt accepteret? Det er vel fordi der er så mange “racister” iflg. de røde lejesvende som hun har været omgivet af i 30 år.

  “Intolerancen er overalt og i de mindste ting” påstår Paula. Det er politisk korrekt snak fra en sikkert snotforkælet feminist og/eller rød dafnie, som er blevet båret på hænder af det danske system næsten hele sit liv.

  Paula har heller aldrig accepteret danskerne fuldt ud, kan man forstå. Men når det går den vej, er det naturligvis fint og flot.

  Kommentar by BENT A — 26. december 2020 @ 01:58

 6. PS: Børge M. tror stadig på at de borgerlige konservative er borgerlige og konservative. Måske han har overset at Pernille Weiss fra K, Lars Q fra V og Tullesen fra DF og flere til er skabsradikale.

  Kommentar by BENT A — 26. december 2020 @ 02:02

 7. Ååhhhhh….jamen ØH, tusinde TAK af hele mit hjerte!
  Selvfede, elitærer, bedrevidende, krukker som dig er i overskud i DK.

  Den etniske dansker er så trætte af jer medieludere, med foden indenfor hos de betalte statsmedier, betalt for de rigtige meninger, der kan belærer den dumme befolkning, om lyksalighederne ved Islam samme verdenens højeste skatter& afgifter.

  STEM NB! SIAD! Støt GI! Støt UP! Drop EU&FN! Støt SK! Støt TommyR! Direkte Demokrati NU! Kun 37 på hoPPeborgen! Luk DDR!
  P.

  @BørgeM. så er squda også socialkammerad!

  Kommentar by Piotr — 26. december 2020 @ 02:06

 8. Rettelse:
  @ BørgeM: de borgerlige og konservative er squda også socialdemokrader!

  Kommentar by Piotr — 26. december 2020 @ 02:09

 9. PAULA GABRIELAs forældre flygtede måske fordi de havde været med i noget kommunistisk undergrundsarbejde, eller fordi de ikke kunne udholde at leve i et fascistisk diktatur. Det er så nok ok, men hvor er hendes medfølelse med de mange danskere som nu også er på vej ind under undertrykkelse, diktatur og kafkaske/svenske tilstande?

  Det kan selvfølgelig være at damen bare ikke fatter en lyd af det hele, ligesom mange vælgere og endnu velbjergede danskere. 30 års ophold i journalist-kredse nedbryder sikkert evnen til selvstændig tænkning hos de fleste.

  Kommentar by BENT A — 26. december 2020 @ 02:14

 10. PS: Kan nogen argumentere for at Danmark ikke er i fuld gang med at blive Sverige version 2?

  Kommentar by BENT A — 26. december 2020 @ 02:25

 11. Jeg har aldrig brudt mig om hende, når hun forlader Danmark kan hun aflevere det rødbedefarvede pas til politiet så vi er sikker på at hun ikke vender tilbage, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Emmagad — 26. december 2020 @ 02:50

 12. Jul i den forfulgte kirke

  https://forfulgtekristne.dk/jul-i-den-forfulgte-kirke/

  Kommentar by Ronkedor — 26. december 2020 @ 03:45

 13. BENT A, konservative vil bevare det bestående, dvs. fortsætte importen af sump-negere. Hvis man er konservativ er man danskhader.

  Kommentar by Børge-Muhammed — 26. december 2020 @ 04:07

 14. Ronkedor — 26. december 2020 @ 03:45

  Kristne negere skal ikke have hjælp. De skal have et spark i røven hjem til deres lortelande.

  Kommentar by Børge-Muhammed — 26. december 2020 @ 04:09

 15. Paula stillede vist op for C til Folketinget engang for 15års tid siden, men de konservative er jo kun et navn uden sammenligning med ordets betydning, ligesom Kristen demokraterne ikke bygger på kristendom så bygger de konservative heller ikke på konservatisme, og dem der vil påstå det vil kunne hive små halmstrå frem men ingen høstak.

  Kommentar by Prebber — 26. december 2020 @ 04:27

 16. Øhh, farvel Paula, du bliver ikke savner herfra..

  Og lige for at slå det fast, så er det da dig der udviser total mangel på tolerance, nemlig for dem, der har givet og betalt for at du og din familie kunne få et godt og frit liv…

  Kommentar by Christian Sørensen — 26. december 2020 @ 04:41

 17. Børge – Muhammed – Spiller du skak ?

  Kommentar by Ronkedor — 26. december 2020 @ 05:14

 18. Hvis Børge-M mener at nutidens “Konservative folkeparti” SEJLER UNDER FALSK FLAG, og nærmest er en blanding af bøsse- og badutspringerpartiet, enhedslisten og de radikale samt SF, så har Børge-M jo ret. “Konservativ” har i dag to betydninger. Hvis det er partiet man tænker på, betyder “konservativ”: marxisme, EU-fanatisme og forræderi camoufleret som konservativ humanisme. Reelt er partiet i dag et folkefjendsk og landsskadeligt parti.

  K er dog ikke værre end de andre gamle partier. De er alle håbløse og fulde af hykleri, og mere end villige til at udskifte/afskaffe danskerne og deres folkehjem/ fædreland.

  Ægte konservative er kun de nationalkonservative, som er imod EU-fjernstyring, masseindvandring, kommunistisk familiepolitik, feminisme, mangedoblet kriminalitet, DR manipulation og klima-humbug mv.

  Kommentar by BENT A — 26. december 2020 @ 07:20

 19. PS: At DF- pamperne Tullesen og Pia K stadig er i spidsen for DF, tyder på at der er noget helt rablende galt i parti-toppen. Er de pampere hele bundtet?

  Kommentar by BENT A — 26. december 2020 @ 07:23

 20. PS: Vi lever I EN HÅRD VERDEN, hvor tåber dør først og tit i tusindvis. Hvis man ikke er klog nok til at tænke fremsynet, risikerer man at blive udryddet. Som det skete for over 6000 sønderjyder, da dens tids politikere og radikale dummede sig helt fantastisk, som var de på sinkestadiet. I årene inden, og især 1850 til 64 opførte politikerne sig som sinker og idioter.

  De er i gang med samme slags tåbeligheder i dag.

  Som dansk vælger i dagens Danmark er man nødt til at tænke fremsynet, eller man kan blive morgendagens indianere, jøder, armenere og svenskere.

  Opret dog endnu et nationalt parti der kan støtte NB, SK/Hard line og hjælpe DF med at komme på fode igen. De tre små partier kan blive større, men alene når de ikke 90 mandater.

  Gå i gang med folkeoplysning til alle danske husstande. Det haster!

  Kommentar by BENT A — 26. december 2020 @ 07:39

 21. Der er flere forhold, der gør, at jeg ikke tror på “integration” af meget forskellige grupper fordi mennesket af natur nok har en bias mod det, det er relateret til.

  Et forhold er, at man næsten i alle vestlige lande har historier med internationalt adopteret, der vender sig stærkt imod adoption. De er muligvis et mindretal blandt de adopteret men udstiller et problem. Der er mig bekendt udgivet to bøger, med koreansk adopteret som har skrevet om den fremmedegørelse de følte og hvilken befrielse det var, at bo i Korea blandt folk, der lignede demselv. Vi taler her om folk, som er adopteret som spæde, fået danske navne, socialiseret ind i danske familier. Alligevel føler mange sig som fremmede. Det er noget man ser i alle vestlige lande. Så, hvis der er problemer med en sådan gruppe hvordan tro man så man kan integrerer store grupper ind i et multikulturelt “samfund” hvor vi alle er fremmede for hinanden.

  Kommentar by CCC — 26. december 2020 @ 08:03

 22. Fin og god karrier 3 ægteskaber 2 børn, nu “selvstændig” – men stadig ikke Dronning af Danmark

  Paula er nu 50 år og formentlig stærkt præget af overgangsalder og pms. Jeg følge med hendes familie.
  Men god rejse.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 26. december 2020 @ 08:08

 23. Emmagad — 26. december 2020 @ 02:50

  Heller ikke her, især efter hendes opførsel i valgkampen 2015. Det var tåkrummende elendig, skulle foregive at være borgelig journalist på EB, og hun magtede kun at plagierede den sædvanlige røde agenda.

  Kommentar by tavsen — 26. december 2020 @ 08:39

 24. Vaguebooking:

  An intentionally vague Facebook status update, that prompts friends to ask what’s going on (…)

  Paula vil så gerne have lidt opmærksomhed.

  Kommentar by J — 26. december 2020 @ 08:44

 25. #21 CCC
  Godt indlæg der rammer plet !
  Som Enoch Powell sagde: de er uniformerede i kødet som fremmede for os og vi for dem. Så er der faktisk ikke mere at sige om det, trods alle de virkelghedsfornægtenes krumspring.
  Race betyder alt!
  Jeg har intet imod farvede eller koreanere,vietnamesere, filipinere mfl.
  De kan være udmærkede mennesker, og det kan de så være i deres egne lande. Men, det er en total fejltagelse at tro at de nogensinde kommer til at føle sig rigtig danske eller hjemme her.
  Og Paula Larrain er bare endnu en parasit der aldrig skulle have haft adgang til danmark.

  Kommentar by Danskeren — 26. december 2020 @ 09:25

 26. Hun er velkommen til at tage det danske medlemsskab af EU med sig, når hun rejser.
  Danskerne er trætte af Ursula van der Løgner, Angela Merkelig, Alphonse Bundmacron og hele flokken af platugler fra Bryssel og omegn.
  Hvis Paula kan skride fra Danmark, kan Danmark vel også skride fra EU, et såkaldt Danexit. Luk hele EU løgnefabrikken og lad medarbejderne få et ærligt arbejde.

  Kommentar by Gustav Jensen — 26. december 2020 @ 09:36

 27. Farvel Paula Larrain. Må Du finde et langt bedre sted end Danmark.( Kom ikke igen.). :-)

  Kommentar by Michael Unna — 26. december 2020 @ 09:48

 28. PS: Undskyld vi tog imod dig og din familie.

  Kommentar by Michael Unna — 26. december 2020 @ 09:48

 29. God tur. Hvornår rejser I?

  Kommentar by Bastardo — 26. december 2020 @ 10:03

 30. Fru Alvarez Larrain kan passende tage sin chilenske medsøster Medina i hånden, og returnere til deres sydamerikanske shithole.

  Hædersmanden Mads Holger må vende sig i graven over ekskonens freakshow…

  Kommentar by Revisoren — 26. december 2020 @ 10:05

 31. Man bliver så træt, så træt, når man skal læse om sådan en forkælet og selvoptaget gimpe besvære sig over imaginære problemer. Alt for mange har været optaget af at please dette uvorne barn, og det ved man fører til en utålelig og selvoptaget møgunge.
  Jeg tror nok, at jeg hurtigt vil komme mig over et evt. savn af denne snotforkælede trunte.

  Kommentar by Knud Madsen — 26. december 2020 @ 10:07

 32. Ja skrid møgkælling,og hils Mads Holger,hvis du støder ind i ham.

  Kommentar by Nielsen — 26. december 2020 @ 10:33

 33. Hun er en hovskisnovski person! Jeg talte m hende engang på Esbjerg Gymnasium, hvor jeg gik på HF og hun på gymnasiet. Hun og hendes søster, som iøvrigt var langt smukkere end Paula, og som senere bosatte sig i London, vakte opsigt på gymnasiet. Tror, at Paula altid har følt sig højt hævet over vi blege og slatne danskere, men jeg håber da, at hun vender tilbage til det land, hun kommer fra. Jeg vil ikke savne hende.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 26. december 2020 @ 11:41

 34. 26 – Gustav. At komme ud af eu er nærmest som at ville forlade mafiaen. Der bliver måske borgerkrig i England, for min kusine, som bor der og er født og opvokset i Scotland, skrev den anden dag, at der var enorme køer foran supermarkederne pga brexit. UK får 80% af deres fødevarer fra især Europe mainland, og det kan nu mærkes. Det er ret så forfærdeligt, faktisk. En så voldsom reduktion vil skabe kaos.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 26. december 2020 @ 11:47

 35. Dybest set er det jo ikke Paula Larrain, der er problemet, det er ikke indvandere tra Chile som giver os problemer og så alligevel hun er uddannet journalist og dermed venstreorienteret, selvom hun forsøgte at blive valgt for De Konservative! Hun benytter sig af de venstreorienteredes supervåben – udskamning!
  Hun kalder os intolerante og vil tilsyneladende forlade landet, hun smækker med døren, til trods for at vi modtog hende og hendes familie, da de var i nød, vi gav hende en gratis uddannelse, men nu kan hun, som andre venstreorienterede ikke klare os længere, hun ser sig som hævet over os moralsk, men i virkeligheden sidder hun i sit elfenbenstårn og håner de mennesker, som må leve med muslimerne, volden, voldtægterne, fornedrelserne, hånen fra den bestemmende klasse, den daglige intimidering, usikkerheden i gaderne og et skolevæsen på sammenbruddets rand, noget hun fra hendes piedestal aldrig har kendt til!
  Skulle hun forlade Danmark, stå det hende frit for, men jeg kan ikke accepterer at hun smækker med døren! Hun har levet en priviligeret tilværelse som nyhedsoplæser, og en deraf god løn, på mange måder et bevis på at man godt kan klarer dig godt i Danmark som indvandrer, hun er også et bevis på at integration og assimilation er svær, måske umuligt. På et eller andet tidspunkt vil kulturen fra oprindelseslandet dukke op og tage over, så lev vel trods alt!

  Kommentar by Den Nervøse — 26. december 2020 @ 11:50

 36. Ps: hvor hører vi om det m fødevarer og UK på dansk msm? Ingen steder. Youtube har lukket 17.000+ kanaler nu, berettede Mark Dice igår, pga deres nye censur. Det er også forbudt at tale om, at stoffet Ivermectin fuldstændigt forhindrer, at man får corona (en toplæge har desperat holdt tale til kongressen i usa og bønfaldt dem om at tage dette middel i brug, da meget syge coronapatirnter bliver raske på rekordtid, når de får det, og der er kørt større forsøg i Argentina m det også – men denne video bannes flere steder!! 😡). De VIL have gjort hele verden til impotente slaver m deres lede vaccine! Det må man heller ikke kritisere på youtube, så slettes kanalen! Til info: topdirektøren for Pfizer i usa kom den anden dag på cnn til at sige, at han ikke selv vil have sin egen vaccine det første år 😁 Haha! Han ved nemlig, at den på langt sigt er farlig. Folk er døde af den, og Gates Moderna vaccine er endda værre. Ekstreme bivirkninger, nogle dødsfald og tilfælde i UK, hvor folk er blevet lammet. Stol ikke på msm!

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 26. december 2020 @ 11:55

 37. “Se mig, se mig!” Møgforkælede Laura er indbegrebet af intolerence. Så snart folk ikke mener det samme som hende, er verden af lave.

  Kællingen har været gift tre gange. Siger alt om hende.

  Kommentar by Michael — 26. december 2020 @ 12:00

 38. @12:00 Hun hedder naturligvis Paula. Det siger lidt om, hvor lidt hun fylder i min bevidsthed…

  Kommentar by Michael — 26. december 2020 @ 12:19

 39. At Mads Holger giftede sig med Larrain siger noget om, hvad stof han var gjort af..

  Til Kim Møller og alle konservative uriaspostlæsere – Søren Pape kan ikke rede os, ‘kay.

  Kommentar by Børge-Muhammed — 26. december 2020 @ 12:20

 40. Et glimrende eksempel på at indvandring af chilenere, bulgarere, rumænere, italienere og whatever HELLER IKKE er vejen frem for Danmark. Etnicitet er fundamentet for identitet. Etniske danskere har ret til at forblive majoriteten i Danmark.

  Kommentar by Realisten — 26. december 2020 @ 12:30

 41. Realisten — 26. december 2020 @ 12:30

  Ikke hvis det står til de nationalkonservative her på bloggen. De vil hellere sutten den af på en fræk neger i tweedjakke end indse, der er forskel på de menneskelige racer.

  Kommentar by Børge-Muhammed — 26. december 2020 @ 12:36

 42. Hvis Danmark ikke kører efter hendes hoved, kan hun jo bare fise af.
  Hvor enkelt kan det være.
  Var DR ikke kommunistisk nok.? jeg synes ellers DR er Rød ad h…… til.

  Kommentar by Charles — 26. december 2020 @ 13:15

 43. Paula Gabriela Alvarez Larrain og andre fremmede skal ikke integreres her i Danmark. De skal heller ikke assimileres. De skal simpelthen slet ikke være her.

  Kommentar by Peter Nielsen — 26. december 2020 @ 13:16

 44. IVERMECTIN! IVERMECTIN! IVERMECTIN!!!

  Læg mærke til navnet. Intet om det i danske MSM som DR, tv 1+2, Pølletiken osv.

  Stoffet er måske langt bedre virkende end de vacciner som er så opreklamerede, og som DRs platugler og medieludere er så begejstrede for, selvom virkningen er noget eller en smule tvivlsom.

  Derimod er stoffet Ivermectin en nærmest 100% sikker fortælles det på nettet. Ihvertfald har der været et forsøg med 800 læger og sygeplejersker der passede covid-19 patienter, og ikke een af de 800 blev smittet, iflg. hodja. I en kontrolgruppe blev 58% smittet.

  Så hvorfor pokker har de gamle MSM ikke bragt noget om dette stof??

  Læs også Løsriv Jylland kl. 11.55..!

  Kommentar by BENT A — 26. december 2020 @ 13:20

 45. …en nærmest 100% sikker succés fortælles det på nettet.

  Kommentar by BENT A — 26. december 2020 @ 13:21

 46. Taler Børge-M om falske eller ægte nationalkonservative? Hans kommentarer er ofte underligt uldne og tvetydige?

  Kommentar by BENT A — 26. december 2020 @ 13:26

 47. Journalist og ansat i DR !

  behøver man sige hun gravede sin egen grav. Socialister (democrats) flygter i millionvis fra Californien, hvor de også ødelagde livet for sig selv

  Jeg tror det stod på aftenposten.no at Facebook vil være med til at holde det kommende norske valg fri for fake-news og konspirationsteorier – altså et fair og sikkert valg.

  Facebook kastede millioner dollars ind i USA valg, for at sikre Biden sejren. Der er nok lagt op til valgsvindel i Norge, formentlig også Danmark når den tid kommer

  Kommentar by k.m. — 26. december 2020 @ 13:32

 48. Jeg takker Paula Larrain for venligheden og kviterer med at jeg “synger og danser og klapper i mine små hænder” *SS*

  Nååå nej, det er nok bare den sædvanlige brug af de tilvandredes måde at sige tak til Danmark på, for hvor vil hun tage hen og få det bedre???
  – jeg ville ellers godt have spenderet et par ekstra børnebilletter til rejsen, hvis hun skulle komme til at mange selskab fra nogle røde kollegaer.

  Paula Larrain burde skamme sig så meget, at hun valgte at aflevere det rødbedefarvede pas, med tak for lån!, og så rejse til migrant-eksporterende lande og fortælle hvor forfærdeligt der er i Danmark.

  Kommentar by M.S. Carstens — 26. december 2020 @ 13:42

 49. BENT A — 26. december 2020 @ 13:26

  Hvad er en ægte nationalkonservativ? Angela Merkel?

  Kommentar by Børge-Muhammed — 26. december 2020 @ 13:50

 50. Hun skulle tages til “fodboldkamp” på det berømte stadion i Santiago de Chile.

  Pinochet havde ret

  Kommentar by Træt — 26. december 2020 @ 13:55

 51. Kun dette: ADIOS

  Kommentar by krassisten — 26. december 2020 @ 13:58

 52. 34 – Løsriv Jylland.
  Svar: Det gamle “NordEk” projekt kunne sagtens genoplives. NordEk sammen med GB, Baltikum og NL kunne blive en vægtig protestantisk konkurrent til EU mafiaen i Bryssel.
  EU er en synkende skude, så alle smarte ‘rotter’ skal skynde sig væk. Frankrig og Tyskland har oversvømmet sig selv med ubegavede tabere fra Bumfuckingstan. Det kommer oveni, at de protestantiske lande i Nordeuropa i stigende grad også skal betale for de katolske lande i sydEuropa (og for deres migranter).
  EU = Tod und der tEUfel.

  Kommentar by Gustav Jensen — 26. december 2020 @ 14:01

 53. OT: Det fremgår (indirekte) at DET DANSKE FORSVAR, hæren, flåden og flyvevåbnet har et meget stort behov for modernisering. Som det er nu kan forsvaret ikke forsvare hverken Danmark eller sig selv mod et angreb udefra. Se hodjas video om hvordan Tyrkiet for få uger siden nedkæmpede den armenske hær, der blev NEDSLAGTET fra luften ved brug af sværme af droner udstyret med missiler og bomber. Armenerne var prisgivet, havde intet forsvar mod disse droner.

  Kommentar by BENT A — 26. december 2020 @ 14:20

 54. https://theconversation.com/general-pinochets-long-shadow-still-hangs-over-chiles-national-stadium-70305

  Kommentar by Træt — 26. december 2020 @ 14:24

 55. Fra Gammeltoft-Hansen til Thulesen Dahl ville det være en fryd at samle dem i Parken og lade dem bøde for deres ugerninger mod det danske folk.

  Transmitteret af DDR, hvis skærmtrolde naturligvis også ville være der.

  Kommentar by Træt — 26. december 2020 @ 14:26

 56. Utaknemmelige so

  Kommentar by Johnson — 26. december 2020 @ 15:22

 57. BENT A — 26. december 2020 @ 13:26

  Der er ikke plads til nationalkonservative det gjorde Tories klart da man smed Enoch Powell ud af partiet i 60erne, selvom han stjal en masse vælgere fra Labour. Det var vigtigere for dem at importere billig arbejdskraft udfra så deres rige venner kunne tjene flere penge.

  Det en skændsel når politikkerne på borgerfløjen tager afstand fra Enoch Powell og hans tale, som f.eks. Paludan oversatte til dansk på et tidspunkt.

  Churchills cabinet i 1950erne erfarede forresten det samme som Enoch Powell gjorde årtiet efter, men Churchill var desværre en træt gammel mand, der valgte kun at fokusere på den kolde krig.

  Kommentar by KineserSnot — 26. december 2020 @ 15:30

 58. …en nærmest 100% sikker succés fortælles det på nettet.

  Kommentar by BENT A — 26. december 2020 @ 13:21

  Det passer ikke.

  Ivermectin has antiviral effects against several distinct positive-sense single-strand RNA viruses, including SARS-CoV-2. On 10 April 2020, the FDA issued guidance to not use veterinary-grade ivermectin as treatment for COVID-19 in humans.

  Ivermectin inhibits replication of SARS-CoV-2 in monkey kidney cell culture with an IC50 of 2.2 – 2.8 µM, making it a possible candidate for COVID-19 drug repurposing research. The doses used in cell culture would require 104 larger doses in humans based on this data, which does not look promising as an effective treatment for COVID-19.
  Such high doses of ivermectin are not covered by the current human-use approvals of the drug and could be dangerous, as the likely antiviral mechanism of action is the suppression of a host cellular process, specifically the inhibition of nuclear transport by importin α/β1.

  A preprint published in April 2020 claimed benefits of ivermectin in the treatment of COVID-19, but it was a retrospective study based on questionable hospital data from Surgisphere and was withdrawn at the end of May. The preprint led to several government agencies in Latin America recommending ivermectin as a COVID-19 treatment; these recommendations were later denounced by the regional WHO office. On October 12, 2020 Peru withdrew its authorization to use ivermectin and hydroxychloroquine as COVID-19.

  In November 2020 a meta-analysis found only weak evidence of benefit. The World Health Organization and National Institute of Health abandoned trials of ivermectin for use treating COVID-19, because of a lack of promising evidence, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 26. december 2020 @ 15:40

 59. 34 – Løsriv Jylland.
  EU = European Urinal.

  Kommentar by Gustav Jensen — 26. december 2020 @ 15:49

 60. Paula L. blev brugt af de konservative som stemmefisk, selvfølgelig blev hun ikke valgt ind. I den samme tid droppede hun DRarbejdet, nu hun skulle være folketingsdame. Hun bollede også udenom i den periode, men det blev sgu opdaget- og hun kom en masse i se&hør med den nye filejs, men det faldt ikke rigtigt i vælgernes smag, hun måtte også flytte ud, så egentligt endte hendes, man kan næsten sige Østergårdeventyr, ikke så godt.
  Lad os se om hun vil gentage succesen som ældrevegetarintellektuel..

  Kommentar by Hul igennem? — 26. december 2020 @ 16:26

 61. Paula i August

  > Jeg føler mig ikke dansk. Det er sket med det. Jeg føler mere fælleskab med ligesindede fra andre europæiske lande end med de fleste danskere. Men jeg har dansk pas – som heldigvis også er europæisk. Etnisk er jeg chilener m baskisk, spansk og tysk blod.

  https://twitter.com/PaulaLarrain1/status/1291984318852726784

  Kommentar by KineserSnot — 26. december 2020 @ 16:32

 62. Måske hun også vil odnytte sin blege oliventeint til at lege krænkeneger.
  Det moderne negeri handler jo om at beklage sig over det man har ædt af andres mad i 30 år, og blevet fed af… Er det gået hende så dårligt, nej vel, Tårbæk er ikke den værste samling blikhytter jeg har set…?

  Kommentar by Hul igennem? — 26. december 2020 @ 16:34

 63. Jo mere man høre fra og om Paula…des mere syntes man om Pinoche.

  Kommentar by Jp — 26. december 2020 @ 16:45

 64. Det “korrekte” segment ynder at skildre Danmark som intolerancens mester, hvilket selvfølgelig er en form for antidansk racisme, for spændinger mellem majoritet og minoriteter er jo et universelt fænomen, burde faktisk være mere fordømmeligt i hendes ophavsland, fordi de diskriminerede dér er indfødte og uden erobringsideologi. https://landportal.org/news/2019/01/un-recommends-chile-end-mapuche-immigrant-discrimination

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 26. december 2020 @ 16:49

 65. # N. U : Jo, det passer at det fortælles på nettet. Du kan selv læse om det hos hodja. Hvad der er den endelige sandhed om det vides ikke, eftersom man åbenbart kan finde andre tekster som du har gjort. Det du anfører synes dog ikke at tage stilling til forsøget med 800 ikke-smittede ud af 800.

  Hvor pålidelig er din kilde? Hvis nogen vil skjule at Ivermectin er bedre end vaccinerne, kan de jo nemt lægge falske oplysninger ud. Kan andre oplyse mere om stoffet..?

  Kommentar by BENT A — 26. december 2020 @ 16:49

 66. # Børge-M, 49 kl. 13.50: Ja, Merkel er et godt eksempel på en ægte, klassisk og fejlfri nationalkonservativ.

  Altså set med Pernille Weisses og Papes øjne. De er jo begge Merkel-fans.

  Kommentar by BENT A — 26. december 2020 @ 17:16

 67. Så rejs hjem.!!!

  Kommentar by Gert — 26. december 2020 @ 18:01

 68. Kommentar by BENT A — 26. december 2020 @ 17:16

  Boris Johnson er den samme. Britterne stemte nej til EU primært pga af Indvandring, men han importere ufortrødent folk ind fra 3.verdenlande i “Commonwealth”-regi.

  Kommentar by KineserSnot — 26. december 2020 @ 18:11

 69. Der er en interessant snak med en læge som har sine egne meninger om COVID-19 og hvordan den burde have været bekæmpet. Den kan ses hos Newspeak ved Jeppe Juhl. Der er også noget om indvandring og MSM.

  Hvis K-S har ret, er Boris en idiot. Men er englænderne ikke blevet mærkelige efterhånden? De har bl.a. valgt en muslim til borgmester i London. (Overborgmester?) Dertil ignorerer de fleste engelske politikere tusindvis af perverse overgreb mod børn begået af migranter. Opbakningen til Britain first og Robinson burde have været endnu højere.

  Kommentar by BENT A — 26. december 2020 @ 19:51

 70. Jeg er delvis enig med Paula Larrain: “Jeg melder mig ud af Danmark, farvel,” (hvis ikke Danmark snart melder sig ud af EU og diverse konventioner); “går bare ikke ind for det længere,” (alt dette klima- og LBGTpjat); “jeg er færdig med intolerancen. Den er overalt og selv i de mindste ting,” (denne intolerance overfor normale hvide mænd).

  Kommentar by Ole Madsen — 26. december 2020 @ 20:10

 71. Hvad er det du tuller rundt med BENT A? Der er sgu da ikke noget interview med en læge angående Covid 19 på Newspeek(som det i øvrigt hedder)

  Du forveksler nok med dkdox, der er styret af penis skamferingslægen Søren Ventegodt, der har et interview med en eller anden læge.

  Men ok Jeppe Juhl kan jo fint tænkes, at være helt i tråd med penisskamferingslægen….

  Kommentar by Jack Achaius — 26. december 2020 @ 20:22

 72. Åhh my bad! det var jo Jørn Ege der skamferede penisser, Ventegodt nøjedes med at begå overgreb på sine yngre kvindelige patienter….

  Kommentar by Jack Achaius — 26. december 2020 @ 20:25

 73. Det er jo ikke fordi Paula Larrain har præsteret og bidraget med noget opsigtsvækkende eller ekstraordinært eller fremragende. Hun har været dygtig til at udnytte de muligheder der har været her. Og så har hun haft medvind på cykelstien. Hun er blevet hjulpet på vej af etnisk danske velmenere og godgørere. Jeg tror på, at hun mere har oplevet positiv særbehandling og opmærksomhed – end diskrimination og intolerance.

  Paula Larrain har haft personlig succes med sit liv her i Danmark. Og det er ligesom steget hende til hovedet. Hun har mistet jordforbindelsen. Med twitter-opslaget er hun et højerestående væsen – hævet over den gemene pøbel. Og det er så usympatisk som det overhovedet kan blive.

  Hvis hun nu bosætter sig udenfor Danmark – så vender hun tilbage igen, når helbredet begynder at svigte.

  Kommentar by BE — 26. december 2020 @ 21:30

 74. Skrid tilbage til dit hjemland. Du har kostet os en formue.

  Kommentar by Flaskeposten — 26. december 2020 @ 21:54

 75. Afkristnet Danmark afviser kristne asylfamilier

  https://24nyt.dk/afkristnet-danmark-afviser-kristne-asylfamilier/

  Kommentar by Ronkedor — 26. december 2020 @ 22:17

 76. Det er dog en klog kvinde. Det er med at komme væk inden den muhamedanske overtagelse.

  Kommentar by B. Christiansen — 26. december 2020 @ 22:22

 77. # Svar til 70, 20.22: Hvis man skriver: Newspeek, Jeppe Juhl, og finder Newspeek-siden, kan man gå til højre under “Seneste nyt” finde:

  1: Samtale med en læge om at immun-systemet skal styrkes m.m.

  2: ER DER VED AT GÅ HUL PÅ COVID19-BYLDEN?

  Nr. 2 fortæller bl.a. at 87.000 hollandske sygeplejersker afslår at lade sig vaccinere.

  Nr. 1 fortæller om hvordan man nemt kan styrke sin mulighed for at slippe godt fra at blive smittet med corona-virus.

  Der er også andre ting under seneste nyt, men på få sekunder burde man kunne finde frem til de to punkter der handler om CORONA-SYGDOMMEN.

  Også hodja har en del om corona.

  Kommentar by BENT A — 26. december 2020 @ 23:06

 78. @ 75. B. Christiansen. Du har fat i noget der. Damen har set skriften paa vaeggen, men foregiver at forlade Danmark paa grund af intolerance og manglende foelelse af tilhoerighed. Hun har da ellers haft alle muligheder for at at hoere til i DK. Foerend den (muhammedanske) intolerance rammer hende som en damphammer midt i sylten er det da helt klart rigtigt smart at give Danmark fingeren/skyldens for sin egen utilstraekkelighed og saa ellers smutte saalaenge det ikke ser helt kunstigt ud. Som jeg skrev ovenfor: ADIOS!

  Kommentar by krassisten — 26. december 2020 @ 23:43

 79. Hun er vel nu for gammel til at bolle sig til mere karriere og fordele i Danmark?

  Kommentar by Black Watch — 27. december 2020 @ 00:06

 80. Men inden møddingen skrider ud af vores land, så vil jeg gerne skide Paula Gabriela Alvarez Larrain i munden som en dansk afskedsgave.
  Farvel din so, og bliv væk(og tag dine ynglings perkere med).

  Kommentar by piphans — 27. december 2020 @ 01:12

 81. Piphans, du skriver mange udmærkede kommentarer, men den kl. 01.12 er for plat, for vulgær, for primitiv, og nedsætter respekten for UP rundt omkring. Den og lignende gør det alt for nemt for de rødradikale at betragte og betegne UPs publikum som pøbel. Så venligst forsøg at udtrykke dig pænere så du ikke skader UPs omdømme.

  Kommentar by BENT A — 27. december 2020 @ 01:22

 82. De krænkedes kor er ikke værd at høre på, og sjældent værd at se på.
  Gentagelse.

  Kommentar by Peter Buch — 27. december 2020 @ 02:53

 83. Folketinget indskrænker ytringsfriheden

  https://24nyt.dk/folketinget-indskraenker-ytringsfriheden/

  Kommentar by Ronkedor — 27. december 2020 @ 05:19

 84. @ BENT A – 01:22
  Sorry Bent, men det er min måde at afreagere på, og jeg syntes ærlig talt at den er langt bedre end at voldtage vores danske børn, eller skære hovedet af dem som vores ‘kulturberigere’ gør.

  Kommentar by piphans — 27. december 2020 @ 06:11

 85. Jeg synes vi skal holde op med at tale om den integration, der ofte mislykkes. Det er ikke noget nyt. Indvandrere længes ofte tilbage til, hvor de kom fra. Hvad enten det er Santiago de Chile eller Århus. Hjem til Århus – uh-åh/Hjem til dig og Århus, ja-i-ja/Jeg prøver bare på at ta’ mig sammen/Til at komme hjem/Hjem til Århus – uh-åh/Hjem til dig og Århus, ja-i-ja/Jeg har været for længe/På det her billige hotel/
  Ja jeg har siddet fast…Hjem til Århus (citat På Slaget 12)

  Nej, lad os ikke tale integration, men om indvandring. De fleste indvandrere længes hjem. Nogle tager hjem igen, andre bliver. Men de savner alle deres hjem. De er præget på deres hjemsted. Den prægning er menneskets biologiske natur. Men..”I pity the poor immigrant/Who wishes he would’ve stayed home” (citat his Bobness)

  Kommentar by Amad — 27. december 2020 @ 08:40

 86. #9 Citat begyndt: Det kan selvfølgelig være at damen bare ikke fatter en lyd af det hele, ligesom mange vælgere og endnu velbjergede danskere. 30 års ophold i journalist-kredse nedbryder sikkert evnen til selvstændig tænkning hos de fleste. Citat slut. Ingen af disse tosser fatter noget som helst – altså udover den danske sociallovgivning. Jeg er RASENDE over at skulle være tvunget til at betale til direkte utaknemmelige hmm (host host) flygtninge (læs: Indvandrere). Hende her linselusen er ingen undtagelse.

  Kommentar by NED MED EKSTRAHØRMEREN.. — 27. december 2020 @ 09:41

 87. # Ronkedor 05.19: Besøgte “FOLKETINGET INDSKRÆNKER YTRINGSFRIHEDEN” og læste argumenterne mod den nye overvågnings lov, som DF har været med til at vedtage.

  At loven bliver en glidebane og et skråplan henimod et kafkask samfund, hvor borgerne ikke må mene nogetsomhelst som ikke er godkendt af Christiansborg og EU, lyder meget sandsynligt. Det virker uhyggeligt at de gamle partier vil styre, indskrænke og bestemme over den demokratiske debat. Og det er i strid med grundloven.

  At det uundgåeligt vil føre til politisk korrekt censur og magtmisbrug, må man tro at 24nyt.dk har ret i.

  Det er skandaløst at DF støtter lovforslaget. DF-Tullesen, Pia K og DF-toppen synes at være pampere og levebrødspolitikere hele bundtet. Eller var der nogen som sagde fra? Det var vel også derfor DF godkendte Marokko-traktaten.

  Kommentar by BENT A — 27. december 2020 @ 09:42

 88. PS: Iflg. Berlingeren har også NB sagt ja til loven. Det kan man godt undre sig over.

  I dagens Danmark kan man end ikke i al uskyldighed bruge 10 eller 20 kr. på tips og oddset, uden at man først er blevet registreret hos “Danske Spil”, som kræver vellignende foto, cpr-nr, fulde navn, adresse, postnr., bankkonto og accept af en lang række betingelser som oser langt væk af at spillefirmaet mistænker hver eneste spiller for at være en snyder og svindler.

  Går man ind på Trust Pilot kan man se at mange danskere føler sig dårligt behandlet eller snydt af det statslige firma. Som blæser på retten til privatliv/frihed og menneskerettigheder.

  Kommentar by BENT A — 27. december 2020 @ 10:03

 89. Bent A

  Jamen det er jo netop den dømte gramselæge Søren Ventegodts dk.dox der linkes til fra newsspeek. Så min formodning om, at Jeppe Juhl og Lone Nørgaard samarbejder med en læge der gentagne gange har forgrebet sig på unge teenage piger og er dømt for det, ja den formodning var lige på kornet.

  🤮

  Kommentar by Jack Achaius — 27. december 2020 @ 10:45

 90. Der er også den mulighed, at kombinationen af corona og dansk vinter har brændt nogle sikringer i hovedet på Paula Larrain. Nogle gange er klimaet og tilværelsen her i Danmark ikke for tøsedrenge. Det er i hvert fald ikke designet til mennesker med et latinamerikansk temperament.

  Nogle af os er efterkommere af mennesker, som sejlede rundt i åben båd i Nordsøen og på Atlanterhavet. Andre knap så meget.

  Kommentar by BE — 27. december 2020 @ 10:48

 91. OT: DR fejrer nu at der er kommet noget Pfizer-vaccine til Danmark, og kalder det en verdenshistorisk begivenhed at den første dansker fik et stik i armen i dag mellem kl. 9 og 10. Og nu venter den store lyksalighed lige om hjørnet.

  Men i Israel har de allerede vaccineret de første 250.000. Og muligvis med en bedre vaccine? Pfizer-udgaven synes ikke at være uden problemer. Hvordan har man opretholdt temperaturen på minus 70-80 grader?

  Hvor hurtigt og hvor længe giver vaccinen immunitet? Hvad med bivirkninger? Se også Newspeek ang. en læge som mener der er bedre muligheder end vaccination. Se 23.06 ovenfor.

  Kommentar by BENT A — 27. december 2020 @ 10:53

 92. BE

  Nej chilenere og sydamerikanske efterkommere af spaniere og portugisere i øvrigt, har da lige godt aldrig haft forfædre, der sejlede rundt på verdenshavene 🤣🤣🤣🤣

  Kommentar by Jack Achaius — 27. december 2020 @ 10:56

 93. Bent A

  Som sagt newsspeek linker til en artikel og et Youtube klip fra overgrebslægen Søren Ventegodts dk.dox.

  PS. Man opbevarer vaccinerne i tøris, når de transporteres, sådan!

  Kommentar by Jack Achaius — 27. december 2020 @ 10:59

 94. Såkaldte menneskerettigheder et et redskab blandt mange til samfunds fratagen suverænitet og del af en generel samfundsundergravelse.

  At udviste stadig har ophold, fortsat ophold forsvaret med henvisning til menneskerettigheder, trods de er dømt til udvisning, er skoleeksemplet på der i virkelighedens verden hverken eksisterer suverænitet eller mennskerettigheder.

  Kommentar by Peter Buch — 27. december 2020 @ 11:02

 95. Svar til Achaius: Det er speciallæge i almen medicin, Claus Hancke og en Heiko Schönning og en sygeplejerske der fortæller om COVID-19 mv. hos Newspeek. Så hvad har det med Søren Ventegodt at gøre?

  Tøris er noget af svaret, men der er jo også andre omstændigheder. Man kan jo ikke uden videre indsprøjte så kold en vaccine. Og hvad med beholderne, udtagningen og den meget lange transport, har temperaturen så været konstant. Der er mange muligheder for sjusk og fejl undervejs fra fabrik til forbruger.

  Der er ihvertfald grund til skepsis iflg. flere læger.

  Kommentar by BENT A — 27. december 2020 @ 11:17

 96. # Peter Buch: Ja, når man overdænger indvandrere med MR, samtidig med at man frarøver de oprindelige befolkninger alle MR, så er der noget riv-rav ruskende galt. Men det er EUs og de gamle partiers politik.

  Kommentar by BENT A — 27. december 2020 @ 11:20

 97. Bent A

  Det er ikke lavet hos Newsspeek, men hos dk.dox som den dømte ovegrebslæge Søren Ventegodt står bag. Derfor det er produceret i Sverige, den dømte ovegrebslæge kan ikke lave sådan noget i Danmark.

  Utroligt Jeppe Juhl samarbejder med en læge der gentagne gange har forgrebet sig på unge teenagepiger og er dømt for det. Men ok på den anden side overrasker det mig ikke🤮

  Kommentar by Jack Achaius — 27. december 2020 @ 11:33

 98. Kommentar by Jack Achaius — 27. december 2020 @ 11:33

  Dit forsøg på at miskreditere fagpersonerne ved at tilknyttedem til en 3-part, er til grin.

  Kommentar by KineserSnot — 27. december 2020 @ 12:04

 99. KineserSnot

  Dit hoved er som altid fyldt med snot. En udgiver kan aldrig være tredjepart i et partsindlæg uanset fra hvilken vinkel du ser på det. Du er næppe til grin, men bare så uvidende og ignorant, at du ikke er klar over dette faktum.

  Kommentar by Jack Achaius — 27. december 2020 @ 12:19

 100. Kommentar by Jack Achaius — 27. december 2020 @ 12:19

  Men det mener du jo, siden du hele tiden skal forsøger at miskreditere dem ved at bringe ham den anden op.

  Kommentar by KineserSnot — 27. december 2020 @ 13:44

 101. Vær på vagt KineserSnot 12:04. Jack Achaius er en troll, der ønsker at skræmme folk fra at kommentere på Uriasposten.

  Det ses tydeligt, når man ser JA’s mange tidligere personangreb og hvem de er rettet imod.

  Uriaspostens fans bliver systematisk trollet væk, desværre. Hvis ikke trollene fjernes, vil Uriasposten dø langsomt, frygter jeg.

  Kommentar by Amad — 27. december 2020 @ 13:45

 102. Kommentar by Jack Achaius — 27. december 2020 @ 12:19

  Tror du de fageksperterne bliver fremstillet som noget de ikke er?

  Kommentar by KineserSnot — 27. december 2020 @ 13:46

 103. # Piphans: At du er bekymret, ærgerlig, vred og/eller irriteret over “berigelsen” er fuldt ud forståeligt. Det er virkelig grove løjer Christiansborg udsætter os for. Borgen er ved at bygge en faldlem under vi danskere.

  Kommentar by BENT A — 27. december 2020 @ 14:06

 104. Amad

  Og det skulle komme fra den største troll af dem alle(næstefter notarius umulius). Kender C.V. Jørgensens motiver bedre end C.V. selv! 🤣🤣🤣🤣🤣 Bette ømskindede nulbons troll 🤮

  Kommentar by Jack Achaius — 27. december 2020 @ 14:08

 105. KineserSnot

  Man kan jo undre sig over, hvorfor disse “fagseksperter” lader sig spænde for en dømt overgrebslæges vogn. Det står læger og fageksperter i øvrigt frit for, at ytre deres bekymringer igennem verificerede kanaler. Som eksv. Christian Wamberg og Kristina Stehr mfl. har gjort!

  Alt andet lige fremstår ens kritik noget tvivlsom, når man skal bruge en dømt kriminel tidligere overgrebslæges svenske baserede kanal til at ytre sig.

  Hvad bliver det næste, at imamer og omskæringskvaksalvere skal formidle kritikken af sundhedsmyndighederne?

  Hmm nåhhh Ja Jeppe Juhl og Ventegodt formidler jo også omskæring…🤮🤮🤮🤮

  Kommentar by Jack Achaius — 27. december 2020 @ 14:21

 106. Budbringeren af fake news direkte fra løgnepressen, Jackass, er tilbage på arbejde igen, efter en lang og ufortjent ferie.

  Kommentar by Træt — 27. december 2020 @ 14:48

 107. Kommentar by Jack Achaius — 27. december 2020 @ 14:21

  Sådan går det når vores mediere ikke længere har integritet og ligger sig faldt ned for magt-eliten.

  De ikke længere deres opgave voksen, de leger “fakta-tjekkere” og nægter andre vinkler end den som staten, der også giver dem den statsstøtte, fremlægger.

  Bring dog de holdninger der også bestrider regeringen budskab, det vil være mere alsidigt.

  Kommentar by KineserSnot — 27. december 2020 @ 15:01

 108. Træt

  Du aner jo ikke selv hvad arbejde og ferie er for størrelser. Du gør dig mere i våde drømme om henrettelser af politiske modstandere på stadions, som dine ligesindede islamister også gør. 🤮

  Kommentar by Jack Achaius — 27. december 2020 @ 15:03

 109. KineserSnot (i hovedet)

  Disse holdninger bliver jo netop bragt ignorante nulbon! Som jeg skriver har flere læger og eksperter ytret sig netop imod regeringen og sundhedsmyndighedernes linje! Men du har hovedet oppe i røven, når det ikke er gemt godt væk i sølvpapirshatten!

  Kommentar by Jack Achaius — 27. december 2020 @ 15:06

 110. Kommentar by Jack Achaius — 27. december 2020 @ 15:06

  Nej medierne har primært fremstillet idioter, der har taget disse eksperters holdninger til sig, så de fremstår som åndssvage.

  Kommentar by KineserSnot — 27. december 2020 @ 15:12

 111. Folk som Jackass skal gemmes til sidst på stadion

  Kommentar by Træt — 27. december 2020 @ 16:49

 112. Noget forfærdeligt må være overgået hende de seneste år, siden hun har valgt at forråde landet på den facon. Man undres.

  Kommentar by LarsB — 27. december 2020 @ 21:47

 113. Den små Paula har som bekendt også været gift med EU-politikeren Morten Løkkegaard, der scorede hende, mens hun var praktikant hos ham på TV-avisen.

  Måske kan hun også nå at gøre sine hoser grønne hos den fraskilte bankassistent Kristian Jensen, hvis han skulle være blevet træt af skrigeballonen Pernille Rosendahl…

  Kommentar by Revisoren — 30. december 2020 @ 14:08

 114. Hvorfor er det overhovedet ikke nævnt, hvorfor Larrain skriver, at hun vil melde sig ud af Danmark? Når grundlaget for Kims påstande baserer sig på manipulation med sine modstanderes ord, så afvigere han fra den værdifulde danske tradition for at bruge et hårdt sprog, når man kæmper på ord, men altid slutter af med at give hinanden et fast håndtryk, fordi man ønsker det bedste for det folk og det land, man tilhører og holder af.

  Kommentar by Gjerns Grønne Bakker — 1. januar 2021 @ 02:45

 115. – “Gjerns…

  Hvis du mener det er vigtigt, hvorfor fortæller du så ikke hvorfor.

  Kommentar by Kim Møller — 1. januar 2021 @ 03:03

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper