27. december 2020

Lokalavisen hævder at Paludan blev ’smidt ud’ af Rødding: Fik ‘et lukrativt beløb’ for salg af ejendom…

Stram Kurs’ Rasmus Paludan køber Rødding Friskole billigt, med henblik på at etablere en afdeling af trossamfundet ‘Sankt Jakob Maurerdræberens Kirke’ på stedet. Rødding Udviklingsråd tilbyder ham et større beløb for ejendommen, og Paludan sælger med overskud. Overskrift på Lokalavisen.dk (ved alias’et ‘jn’) – Paludan smidt ud af by: Købt ud af borgerne.

Ifølge TV Midtvest har Rasmus Paludan fået et lukrativt beløb for salget, der gør, at han kan finde noget lidt bedre til sin menighed et andet sted.” (Lokalavisen.dk)

(‘jn’, Lokalavisen.dk, 23. december 2020)

“… det er træls at have været med til at lave penge til ham, når man tænker over det.” (Inge Nielsen, Slagter, Rødding, TV Midt/Vest, 17. december 2020)

Oploadet Kl. 12:11 af Kim Møller — Direkte link15 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/115877/trackback

15 Comments »

 1. MSM er landsforrædere, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 27. december 2020 @ 12:16

 2. Det koster en del mere at købe muslimer ud, men vil helt sikkert være en god investering

  Kommentar by k. m. — 27. december 2020 @ 12:36

 3. At muslimer koster over 33 milliarder om året og tusindvis af danskeres liv og sikkerhed i al evighed fremover på grund af de andre politikere, det er derimod ikke noget inge nielsen tænker over, eller journalisterne spørger hende om.

  Jeg er SÅ forbandet træt af 90% af danskerne!

  Kommentar by Per — 27. december 2020 @ 12:41

 4. Fint med den overskudsforretning, den skal vaere ham velundt.
  @2 , k. m. Det kunne meget vel vise sig at vaere saerdeles godt koebmandskab, paa lidt laengere sigt ligefrem en gevinst af de helt store…

  Kommentar by krassisten — 27. december 2020 @ 12:44

 5. Hvad var beløbet kommunen betalte Rasmus Paludan for at slippe af med ham? Hvor mange muslimer kunne være sendt hjem med hjemsendelsespenge i stedet?

  “Er det forargeligt og skadeligt for integrationen, at kommunerne sender breve – såkaldte repatrieringsbreve – til flygtninge og familiesammenførte om, at de kan få penge, i alt 140.000 kroner, med sig, hvis de rejser tilbage til deres oprindelige hjemland? Tidligere minister og CD-formand Mimi Jakobsen kaldte det i B.T. f.eks. »en fornærmelse af udenlandske borgere, som er blevet danske« at tilbyde dem penge for at rejse hjem.”
  (klip fra kronik i Berlingske af Frede Vestergaard, journalist emeritus, Weekendavisen. “Danmark betaler stadig dyrt for den lempelige udlændingepolitik i 90erne”. Søndag d. 28. juli 2019)

  Kommentar by Amad — 27. december 2020 @ 12:55

 6. Jeg håber kun at handlen gav Paludan så stort et plus på bundlinjen, at han kan købe større og mere centralt beliggende bygninger fremover, end lige i Rødding. Sådan et nyt trossamfund får brug for mere end én ny kirke, og accepteres det ikke af politikerne, kan man med loven i hånden rette skytset mod Islam og moskeerne.

  Kommentar by Kimski — 27. december 2020 @ 13:32

 7. Inge Nielsen, Mimi Jacobsen og hvad alle disse tusinder af politiserende kvinder og feltmadrasser ellers hedder, fatter intet af hvad der står på spil. Hvis deres vås, vrøvl og kortsynede holdninger bliver ved med at dominere den politiske udvikling, bliver danskerne gjort til 5. KLASSES, FATTIGE, RETSLØSE UNTERMENCHEN i deres eget land, i deres egne byer og boliger, og de vil ende som trælle, slaver og terror-ofre.

  Danskernes FORDRIVELSE, UDSKIFTNING OG ETNISKE UDRENSNING/UDRYDDELSE vil derefter kun være et spørgsmål om tid.

  Læs selv om islamisters masseudryddelse af kristne, bøsser, kommunister, feminister og mange andre i diverse lande.

  Kommentar by BENT A — 27. december 2020 @ 13:46

 8. Rødding bør omdøbes til Rådding. There is something rotten in the hamlet of Redding.
  Rødding var engang et navn for frisind og frihed; nu er det MSM’s lille fascistiske rotterede.

  Kommentar by Gustav Jensen — 27. december 2020 @ 13:58

 9. PS: INDVANDRINGEN og hvad deraf følger, koster nu mindst 100 MILLIARDER KR. om året. 150-250 milliarder kr. er nok endnu tættere på. Der er jo en grund til at samfundet hærges af besparelser, nedlukninger, forringelser, nedskæringer, nye afgifter og udslettelse af store dele af infra-strukturen. (Lukning af over 600 skoler, afskaffelse af hospitaler, skadestuer, motorkontorer, posthuse, busruter, væresteder, biblioteker, turistkontorer osv.)

  I folkefjendernes højborg er man trætte af danskerne, og mener at de bør udskiftes. Dog ikke i dag, de skal plyndres først, men i overmorgen må de gerne “forsvinde”. Og det vil EU give tilskud til.

  Kommentar by BENT A — 27. december 2020 @ 14:39

 10. Tænk engang at der skal religion til for at nedkæmpe islam.

  Ironien kan næppe være tabt når en erklæret ateist overvejer at melde sig ind i et trossamfund men hvis det er det der skal til så …

  Samtidig vil jeg leve op til “de religiøses” højhellige status ved at være lige så fordrukne, løgnagtig og gudsbespottene som god almen religiøs praksis foreskriver!

  St. James Matamoros er nu min skytshelgen ;)

  Kommentar by Santor — 27. december 2020 @ 15:28

 11. @ 10, Santor. Du har formodentligt set, at du kan koebe et lille St. James Matamoros-kors i soelv ovre paa “Vladtepesblog” , formedelst 60$, saavidt jeg husker ;-)

  Kommentar by krassisten — 27. december 2020 @ 17:03

 12. @ krassisten — 27. december 2020 @ 17:03

  Yup, har tænk at jeg vil købe et bare for forargelses effekten :)

  Kommentar by Santor — 27. december 2020 @ 17:40

 13. Hvad var beløbet kommunen betalte Rasmus Paludan for at slippe af med ham? Hvor mange muslimer kunne være sendt hjem med hjemsendelsespenge i stedet? Amad — 27. december 2020 @ 12:55

  Overgår næppe den importerede berigelse. ;-)

  https://www.skivefolkeblad.dk/artikel/df-straffes-trods-valgforbund-med-venstre/
  En nylig beregning fra Finansministeriet viser gennemsnitlig, at udgifterne til ikke-vestlige indvandrere og efterkommere i Skive kommune beløber sig til 135 millioner i 2017. Ved ikke at sikre en indsats på området belaster, man ikke kun Skive Kommunes, men hele den danske økonomi.”

  “Danmark betaler stadig dyrt for den lempelige udlændingepolitik i 90erne”.

  Nyrup blev aldrig stueren med det hjem, han kom fra. Tænk, hvor megen kriminalitet Danmark kunne være sparet for, hvis “statsmanden” havde haft lidt fremsyn.

  Dengang kunne det have været klaret med max. 10 udviste familier. I dag er det uløseligt, hans ligegyldighed overfor danske familier bragte over 500 bandemedlemmer i fængsel.

  Kommentar by tavsen — 27. december 2020 @ 17:40

 14. Desværre er artiklen fra TV Midtvest fake news på flere punkter.

  1) Vi fandt en bedre ejendom i Hoven, som vi købte.

  2) Sankt Jakob Maurerdræberens Kirke havde aftalt en købesum på 575.000 kr. for ejendommen i Rødding. Den havde sælger købt på tvangsauktion for en total sum på 238.000 kr. i oktober 2020.

  3) Vi talte med Rødding Udviklingsråd, og det endte med, at de ville betale 575.000 kr. for ejendommen i Rødding.

  4) Dette oplyste vi til sælger. Derefter trak Sankt Jakob Maurerdræberens Kirke sig rettidigt fra handlen i Rødding, da vi ikke længere var interesserede i den gamle svampeinficerede ruin.

  5) Rødding Udviklingsråd var så dumme, at de af rent frygt for os gode patrioter købte ejendommen alligevel, fordi de ikke forstod, at vi ikke længere ville have den.

  Kommentar by Rasmus Paludan — 27. december 2020 @ 19:51

 15. Rødding Afviklingsråd. Rådden helt til benet.

  Kommentar by Iznogut — 28. december 2020 @ 01:51

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper