27. december 2020

Mohamed Salah forhadt på SoMe efter julebillede: Muslimer skal ‘ikke fejre’ andre religioners højtider..

Liverpool-angriberen Mohamed Salah er troende muslim, og ligesom hans kone bærer det islamiske slør, så ses han ofte med Koranen ved sin side. Af samme årsag er han folkehelt i Egypten, og i lighed med Mesut Özil elsket overalt i den islamiske verden. Islamismens posterboy, så at sige.

Når Liverpool senere i dag møder West Bromwich vil jeg se VM i dart. Her introduceres overvægtige mænd med høj musik og letpåklædte cheerleaders, og det er bedre end Premier League anno 2020, hvor man kan risikere at se en 30-40 meter Black Lives Matter-banner omkranset af reklamer for ‘Fly Emirates’ og ‘Visit Rwanda’. I Rwanda blev 500.000 sorte slagtet af racister, men når gerningsmændene ikke er hvide, så er det ligegyldigt.

Et lynkursus i Islam set hos Ekstra Bladet – Raser over julebilleder.

“Mohamed Salah lagde juleaften et billede op med sin familie, gaver og et juletræ. Ligesom så mange andre verden over. Mange tusinder har ‘liket’ billederne på de sociale medier Instagram og Twitter.

Men flere er dog også godt rasende. De, der er sure, mener, at Liverpool-stjernen som muslim ikke kan tillade sig at fejre en kristen højtid. …

‘I dag er du kristen, og i morgen er du muslim. Det må du forklare til din skaber.’

‘Som muslimer skal vi ikke fejre eller endda lykønske andre religioner med deres højtider.’

(Liverpools Mohammed Salah på Instagram, 25. december 2020)

Oploadet Kl. 14:53 af Kim Møller — Direkte link52 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/115925/trackback

52 Comments »

 1. Ønsker dig en glædelig jul – på Tyrkisk :)
  https://youtu.be/zolKDEDB_-s

  Kommentar by Jan huus — 27. december 2020 @ 15:02

 2. Jeg ser ikke fodbold mere…de kan rende mig…også det har islam ødelagt…alt hvad der er med i ødelægges…det er dets dna!

  Kommentar by Black Watch — 27. december 2020 @ 15:18

 3. Matthæus 5:38-48

  38 I har hørt, at der blev sagt: ‚Øje for øje og tand for tand.’[l] 39 Men jeg siger jer: Gengæld ikke ondt med ondt. Hvis nogen slår dig på den højre[m] kind, så vend den anden til. 40 Hvis nogen truer dig med en retssag for at få din inderkjortel, så lad ham få yderkjortlen med.[n] 41 Hvis nogen befaler dig at bære hans oppakning en kilometer, så gå to kilometer med ham. 42 Giv til dem, der beder om hjælp. Afvis ikke dem, der vil låne af dig.

  43 I har hørt, at der blev sagt: ‚Du skal elske din næste og hade din fjende.’[o] 44 Men jeg siger jer: Elsk jeres fjender og bed for dem, der forfølger jer.[p] 45 Derved handler I som jeres himmelske Fars sande børn, for han lader sin sol skinne til gavn både for de onde og de gode, og han lader det regne både på dem, der gør hans vilje, og dem, der ikke gør. 46 Hvis I kun elsker dem, der elsker jer, hvad særligt godt skulle der være ved det? Det kan enhver synder jo gøre. 47 Hvis I kun hilser på dem, der hilser på jer, hvad særligt gør I så? Gør alle ikke det? 48 Nej, I bør have samme kærlighed, som jeres Far i Himlen har.

  https://www.biblegateway.com/passage/?search=%20Matth%C3%A6us+5&version=BPH

  Kommentar by Jan huus — 27. december 2020 @ 15:18

 4. DST indrømmer nu, at danskere allerede i år 2060 vil være halvvejs til at være en etnisk minoritet i Danmark, jf. DST: “Indvandrere i Danmark 2020”, side 11 (ISBN 978-87-501-2370-5)

  Direkte henvisning:
  https://www.dst.dk/Site/Dst/Udgivelser/GetPubFile.aspx?id=29447&sid=indv2020

  Kommentar by Skatteyderen — 27. december 2020 @ 15:29

 5. Kommentar by Black Watch — 27. december 2020 @ 15:18

  Islam fylder da ikke så meget, det politisk-korrekte lort fra de venstreradikale universiteter fylder dog en hel del.

  Kommentar by KineserSnot — 27. december 2020 @ 16:24

 6. Morale: Lykønsker du som kristen en muzzie med ramadan, er du bare ramadum – og det må du forklare din skaber.
  Som kristne skal vi ikke fejre eller endda lykønske andre religioner med deres højtider.

  Kommentar by Gustav Jensen — 27. december 2020 @ 16:33

 7. «Liverpool-angriberen»… bak hvilket terrorengrep?…tenkte jeg, men så var det altså fotball, i Norge kaller vi dem vanligvis «spisser» (angriper er også et kjent begrep).

  Ønsker et godt nytt år til redaktøren og dere alle, spennende blir det vel utvilsomt…

  Kommentar by Oslo/Norge — 27. december 2020 @ 16:59

 8. Black Watch — 27. december 2020 @ 15:18

  Og det pudsige er, at ca. 20% af de europæiske storklubber ejes af muslimer. Banen er kridtet op.

  Truslerne mod den vantro Jul bliver optrappet i takt med antallet af muslimer, der konstant kræver respekt, men ikke selv kan respektere andet end deres egne 1400 år gamle leveregler.

  Canadian IMAM: Congratulating Christians for Christmas is Worse than Murder MEMRI 2018

  Lebanese-American Imam: “DO NOT “be weak” & say “Merry Christmas” – By Saying “Merry Christmas,” You Are Acknowledging a Satanic Holiday; Your whole religion is a joke. Mine is not” 22. dec. 2018

  Prominent Sharia-Supremacist Organization: ‘Christmas is an Insult to Allah’ The terror-tied Imam makes clear that the Christian holy festival of Jesus birth is blasphemous – under sharia, the penalty is death. Full Video Here
  https://rairfoundation.com/warning-prominent-muslim-organization-in-germany-christmas-is-an-insult-to-allah-video/

  dailymail.co.uk/news/article-6510709/Hardline-Sydney-Muslim-declares-celebrating-Christmas-hell-eternity.html
  Hardline Muslim preacher tells worshippers at a Sydney mosque that ANYONE who celebrates Christmas will go to hell for eternity – saying it’s worse than drinking or premarital sex
  •Muslim fundamentalist Nassim Abdi said celebrating Christmas ‘worse than sin’
  •Ahlus Sunnah Wal Jamaah preacher declared they would go to hell ‘for eternity’
  •Sunni hardliner said observing Christmas worse than premarital sex, alcohol
  •He isn’t the only Muslim preacher making declarations against Christmas Day

  Kommentar by tavsen — 27. december 2020 @ 17:22

 9. Åh gud. Jeg er så træt af at gentage mig selv, men føler mig forpligtiget på det.- : Islam er og bliver en usekulær Diktatorreligion med en Førerprofet.

  DVS. En religion ala Nazipartiets Hitler eller Kommunistpartiets Stalin eller Mao. Den sidste har sikkert lært en del fra Islam. Mao mente at, hvis Kineserne reproducere sig selv nok, ville de erobre verden. Derudover skabte han Maos bog “Maos lille røde” (Kommunisternes koran). Da han var ved at være lidt upopulære i de indre kredse skabte han et ungdomsoprør, hvor ungdommen ydmygede de gamle offentlig, og skabt kaos med Deres selvretfærdige bedømmelse af fortidens fejltrin. Kunne de ikke gøre for. Den manipulerende officiele propaganda fra Partiets diktaturs side var selvfølgelig langt stærkere end samvittighed overfor ens forældre. Hvem turde kritisere ham? Konsekvensen var at Kina blev holdt i fordummelses undertrykkelse plus en lang række humanitære katastrofer pga Tvangskollektivisering af landbruget (ala Stalin), og især den tidligere nævnt kulturrevolution. Stalin modbydelige uhyrligheder siger sig selv, og Hitlers “Mein kampf” kan vel sammenlignes med “Mein Jihad” (Karen Blixen lavede en fin sammenligning).

  Det siger selvfølgelig sig selv at Islams inspiration til den slags diktatoriske regimer, har sin rod i Islams Førerprofet- Store Formandsideal-Generalsekretær etc etc etc er så rodfæstet i dens etiske menneskelige ansvarsløshed i forhold til idealer, som Muhammedanske forældre inpoder Deres børn, så friheden i forhold til alle andre skal kvæles eller bliver kvalt i forhold til bekæmpelse af vantro. Dem som tror på noget andet eller bliver anset som frafaldne.
  Det siger sig selv Islam aldrig kan skabe noget menneskekærligt godt, og var det ikke for Olien og nu Hallalbetaling for fødevarer, så havde det blot været nogle U-lande som intet kunne lave, ud over fordummende undertrykkelse og humane katastrofer.
  Det jeg skammer mig over er min nutids leflen for denne modbydelighed af en ukærlig frihedsfjendtlig religion, især når vi har sat soldaters liv på spil, for at bekæmpe konsekvens af den i udlandet, imens vi lefler for den i indlandet (internt).
  Jeg gider virkelig ikke at komme med eksembler på alle dens modbydeligheder, idet virkeligheden fremviser dens ondskabsfulde undertrykkende eksembler (Terror, krig , undertrykkelse).
  Den er ufattelig let at forstå og læse og beregne. Hele dens konstruktion bygger på dens Diktatorprofet ideal (Som sikkert bare – oversat betyder en klanleder- “Den ophøjede”- “Guds apostel”- i datidens sprog- Den har intet at byde denne verden andet end fordummende, ukærlig, frihedsfjendtlig, fordummelse. er det det vi vil give vores børn og børnebørn?

  Den enkelte muslim kan selvfølgelig ikke gøre for at vedkomne er født ind i dette monster, men vi har en forbandet pligt for børn og børnebørn og frihedens skyld at gøre modstand.

  Støt SIAD eller lignende organisationer.

  http://www.siaddk.wordpress.com Mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 27. december 2020 @ 18:06

 10. Salah er da en sympatisk person. Glædelig jul til ham :-). (og den tyrkiske mavedansker fra 1) ) :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 27. december 2020 @ 18:11

 11. Er det muslimer?

  “Voldsomt” slagsmål i Middelfart efterforskes søndag eftermiddag.
  En mindreårig er indlagt med knivstik efter et slagsmål ved Østre Skole på Viaduktvej i Middelfart.

  Slagsmålet opstod omkring klokken 15.00, og betegnes af vagtchef hos Fyns Politi Henrik Strauss som “voldsomt”.

  – Klokken 15.06 fik vi en anmeldelse via 112 om tilskadekomst efter slagsmål.
  – Nogle yngre mennesker har været oppe at slås i Middelfart, og en er indlagt. Vi formoder, at han har et knivstik i brystet, men er uden for livsfare, fortæller Henrik Strauss til Ritzau.

  De involverede er mindreårige, og politiet har anholdt en person, oplyser vagtchefen, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 27. december 2020 @ 18:14

 12. “38 I har hørt, at der blev sagt: ‚Øje for øje og tand for tand.’[l] 39 Men jeg siger jer: Gengæld ikke ondt med ondt. Hvis nogen slår dig på den højre[m] kind, så vend den anden til. 40 Hvis nogen truer dig med en retssag for at få din inderkjortel, så lad ham få yderkjortlen med.[n] 41 Hvis nogen befaler dig at bære hans oppakning en kilometer, så gå to kilometer med ham. 42 Giv til dem, der beder om hjælp. Afvis ikke dem, der vil låne af dig.”
  Hvis man kender den historiske baggrund Jesus levede under, så er det et meget interessant stykke af biblen.
  At vende den anden kind til, at give sin yderkjortel og låne en fjende penge var ikke blot for at være et godt menneske, men også for at ydmyge vedkommende over for sine medmennesker, da de ville blive set som grådige, voldelige mennesker.
  Romerske legionærer kunne kommandere en jøde til at bære sin oppakning et kort stykke vej. Hvis vedkommende bar det længere en den længde, så ville legionæren ende med displinærstraf fra sine overordnede. Det handlede igen om at ydmyge sine fjender med godhed.

  Kommentar by W — 27. december 2020 @ 18:33

 13. Det man kalder et slagsmål, er måske en politisk korrekt omskrivning af VOLDSOMT OVERFALD PÅ SAGESLØS DANSKER FORETAGET AF KNIVSTIKKENDE KRIMINELLE/ INDVANDRET GADEBANDE.

  Når en flok røvere har overfaldet et offer med slag og spark, går der tit lang tid, flere uger, inden forbryderne efterlyses, og da med meget utydelige billeder og intetsigende signalimenter. Fanges de eventuelt, får de tit latterlige straffe som de griner af. Eller de “udvises” igen og igen, op til fire gange, men får lov at blive alligevel.

  Er man overhovedet interesseret i at beskytte vi danskere mod vold og mord? Politiet er nok, men hvad med mafiaborgen? Den opfører sig mere som om den vil afskaffe danskerne, og regner med at det vil lykkes. Den har jo meget travlt med at forære alle vores rettigheder, penge, landskaber, byer, boliger og meget mere væk til kulturfremmede.

  Kommentar by BENT A — 27. december 2020 @ 18:41

 14. Du er nogle gange nærmest skræmmende god til at “forbinde punkterne”. Glædelig jul!

  Kommentar by DavidK — 27. december 2020 @ 18:49

 15. # JAN HUUS 3, 15.18: I en verden hvor alle mennesker havde samvittighed og anstændighed, ville det du skriver være den rene sandhed. Men hvad når folk ikke bare tildeles lussinger, men sværdhug, knivstik, flyvende projektiler og udskubning foran tog osv. Eller hvad med angrebskrige eller massemord på kristne, bøsser, kommunister og alle som ikke behager islamisterne 100%?

  På et tidspunkt rækker teksten ikke, for hvis en fjende er så agressiv og ondsindet at den vil røve, torturere, udgyde uskyldiges blod og udslette et folk, må det være tilladt at udøve selvforsvar eller at gå til modangreb.

  Det er også hvad bibelen siger, steder hvor der tales om at bringe sværd til verden, og om at straffe dem som udøver uret og ondt.

  Din kommentar kan godt meget virke naiv eller pladderhumanistisk i en situation “hvor djævle myldre frem på jord” som der står i den gamle sang.

  Mon ikke der i den nuværende situation er mere brug for realisme end “humanisme”? Det danske folk kan næppe have en moralsk pligt til at lade sig udrydde eller til at begå kollektivt selvmord.

  Kommentar by BENT A — 27. december 2020 @ 19:26

 16. OT her af de sædvanlige årsager:

  ‘Almost Half of Swedish Coronavirus ICU Patients are Migrants.’
  https://www.breitbart.com/europe/2020/12/27/almost-half-of-swedish-coronavirus-icu-patients-are-migrants/

  Kommentar by Kimski — 27. december 2020 @ 19:41

 17. Er der et eller andet sted EN GRÆNSE FOR FANATISKE KOMMUNISTERS, NAZISTERS ELLER ISLAMISTERS VANVID, BLODTØRST OG ONDSKAB?

  Nej, det er der IKKE! Læs selv om de ufattelige forbrydelser, tortur-rædsler og massemord……. som de tre ideologiers tilhængere har begået mod millioner af uskyldige og fredelige mennesker. Læs “Kommunismens sorte bog”, “Gulag Ø-havet”, “Djævelens Dagbog”, “Under halvmåne og hagekors”. Eller studér hvad der findes om nutidens terror hos National Geographic osv.

  Kommentar by BENT A — 27. december 2020 @ 19:45

 18. 3). I lukas EVG .beder Jesus sine disciple om at sælge Deres kjortel og købe sværd.
  En ting er en lussing. Vi kan ikke vende ryggen til et sværd i maven.
  Desuden er Jesus jo i splid med farisærene, og Deres lovideologi, selvom han vel kunne kommunikere med dem.
  Det drejer sig jo også om børnene og Deres fremtid.

  Kommentar by Michael Unna — 27. december 2020 @ 19:55

 19. Elske sine fjender..

  Citat: “Elske sine fjender? […] Kærlighed er glæde,ikke magtesløshed eller opgivelse: at elske sine fjender er ikke det samme som at indstille kampen; det betyder blot, at man bekæmper dem med fornøjelse.” – André Comte-Sponville ‘En lille bog om store dyder’ 1998, Samlerens Forlag. (faktisk udgivet med oversættelsesstøtte fra EU)

  Kommentar by anno — 27. december 2020 @ 21:25

 20. Hjernevaskede slaviske og overtroiske tosser, hele bundtet.

  Kommentar by LarsB — 27. december 2020 @ 21:38

 21. Også i dag kan det koste livet at være kristen

  https://www.emdrupkirke.dk/m/blog/70591

  Kommentar by Ronkedor — 27. december 2020 @ 21:40

 22. Husk, at iSlammets tilbedere, iflg. deres voldsmanual (KOranen), både må lyve og fordække sig sig som vantro, hvis blot det tjener, til at fremme voldsprofetens idealisme: VOLD OG SPLID.

  Og det er der ikke så lidt af, at skulle leve op til, i den pædofile voldsprofets, Muhammeds, ordre til sine tilbedere!
  Ja, den pædofile voldsprofet var endda så snedig udi sin idealisme, at iSlammets tilbedere er nødt til, at kriges mod hver andre (shia / sunni), selv klanerne inden for hver sin retning må kriges mod hinanden, for at få ret, i hvem der er mest troende ( / voldsparat )!

  Ret beset ville iSlammets tilbedere, selv efter at alle vantro er udryddet, skulle kæmpe mod hinanden, indtil de sidste to på denne jord slår hinanden ihjel.

  Så er der vel ikke noget at sige til, m´slimer, som i Blogtemaet her, vælger dem magelige løsning; at fordække sig som vantro, med alle goderne, for så senere at vise sig som den trojanske hest.
  – bemærk på billedet, at begge de voksne manifesterer deres fortsatte tilbedelse til iSlam med deres hovedbeklædning!

  Hovedsagen er, at iSlammets tilbedere må lyve og stjæle så meget, fra de ikke-iSlamtroende, de kan, når blot de er medvirkende, til at få skabt så meget tillid til iSlam, at vi vantro, i stor stil, knæler uden kamp*.
  – som venstrefløjen og RV+erne nu har gjort (og forgøjlet os) i mere end 40 år!

  * så de sidste let kan besejres med krumsabel.

  STOL ALDRIG PÅ iSlammets tilbedere!
  ….

  Forbyd islam i Danmark, luk kassen og udSEND enhver AEHer ved første dom!

  Kommentar by M.S. Carstens — 27. december 2020 @ 22:17

 23. Der er nogle små lys i mørket, bl.a. Generation Identitære som har været ret aktive i år. Det beretter hodja om i en video. Hard Line har heller ikke givet op. NB har udsigt til fremgang.

  Kommentar by BENT A — 27. december 2020 @ 22:21

 24. Sådan tænker alle muslimer, også i Danmark

  Rollemodellen Fatema Abdol-Hamid i ‘Vejen til islam’:
  “Kære jer… Det er ikke tilladt at fejre julen…”

  http://www.uriasposten.net/archives/78384

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 28. december 2020 @ 00:11

 25. JULEN og julebordene, kirkegangen, salmerne og vores danske sange og kulturelle traditioner i det hele taget…. vil snart blive ANGREBSMÅL. Og journalisterne, politikerne, BLM, Antifa og indvandrerne vil sikkert gøre fælles sag.

  Danskerne eller rettere dumskerne vil derimod ikke finde ud af noget, men vil fortsætte deres fælles selvmordskurs ved at stemme på de gammelkendte parti der har snydt og bedraget dem i årtier. Dumskerne fatter ingenting, men er som dvaske fisk der driver med strømmen hen mod turbinen.

  ALARMERENDE NYT – KATASTROFE NYT: Indvandrerne udgør nu 20 procent af befolkningen. Det fortæller Hodja. Og se samtidig opgørelsen over den tårnhøje kriminalitet som somaliere og andre asylant-grupper præsterer. Det er virkelig vildt.

  Langt, langt, langt, langt tidligere end Danmarks Statistik, DR og Pølletiken mv. har forudsagt, vil danskerne komme i mindretal. Dels fordi evighedsturisterne fortsat strømmer ind trods diverse symbolske “stramninger”, dels fordi Marokko-traktaten vil sætte yderligere fart i invasionen, besættelsen, afrikaniseringen og islamiseringen.

  Chrborg er ikke propfyldt med danskernes venner, men med deres fjender. Og måske også deres banemænd og banekvinder. For kursen er sat mod idioti, tyranni, elendighed og massedød.

  Snart er der ingen forskel på rædslerne i Danmark og Sverige.

  Kommentar by BENT A — 28. december 2020 @ 00:58

 26. PS: SKILSMISSE-TALLENE sætter nye rekorder. For hvert år stiger skilsmisse-tallet. 2019 under 10.000 skilsmisser, 2020 over 11.000 skilsmisser.

  Danske mænd har mange fjender. Nu også i stigende omfang deres ex-koner. For rigtig mange skilsmisser ender i bitre konflikter, fordi den kommunistiske/feministiske skilsmisse-politik spiller mænd og kvinder ud mod hinanden. Med snu metoder udnytter bureaukraterne familierne, børnene og forældrene. Her er NUL ligestilling. Fra starten af er mændene og børnene retsløse, og derfor nemme ofre.

  Mafiaborgens, mediernes og familierets-huset samlede politik er så pilrådden og hensynsløs, at den frembringer uretfærdigheder og tragedier på samlebånd.

  Men igen, de fleste danskere/dumskere forstår ingenting.

  Kommentar by BENT A — 28. december 2020 @ 01:20

 27. PTSD og begge ben smadret: Thomas får nej til førtidspension

  https://www.avisen.dk/ptsd-og-begge-ben-smadret-thomas-faar-nej-til-foerti_627624.aspx

  Kommentar by Ronkedor — 28. december 2020 @ 01:21

 28. PS: Uretfærdighederne camoufleres oftest som juridisk korrekthed, “barnets tarv” eller som juridisk/psykologisk visdom. Reelt er der tale om marxistisk og feministisk ideologi.

  Kommentar by BENT A — 28. december 2020 @ 01:29

 29. Satanisternes penge vaskes og renses. Menneskehandel hedder spiller transfer. Lorte-moslems all over.
  Dart er for mennesker med teknik, balance og stærk mentalitet. Fede mænd med tilbygget krop står tungt og stabilt ved ocheen.
  Game On…

  Kommentar by Iznogut — 28. december 2020 @ 01:34

 30. # Ronkedor: Ja, hvis staklen med de smadrede ben havde været muslimsk indvandrer, havde han jo lynhurtigt fået fuld førtidspension, en invalidebil og lidt til.

  Sagen er vel endnu et eksempel på hvordan folkefjendernes højborg laver lovgivning der diskriminerer, sjofler, fattiggør og håner danskerne, så de i dag er 3.-5.klasses borgere i deres eget land.

  Danskerne må gerne betale og betale ind til “velfærdsstaten”, men får de brug for hjælp, kan de møde lukkede kasser. Kun deres indbetalinger nyder fuld anerkendelse på Borgen.

  Kommentar by BENT A — 28. december 2020 @ 01:39

 31. Muslimer med den holdning skal sådan set holde sig væk.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 28. december 2020 @ 03:34

 32. Kristenforfølgelse Wikipedia

  Kristenforfølgelse er mere eller mindre organiseret forfølgelse af kristne. Oftest finder kristenforfølgelse sted, hvor kristne er i mindretal, og forfølgelsen udøves af magthaverne eller befolkningsflertallet, eller begge. Kristenforfølgelser kan f.eks. bestå i chikane, smædekampagner, fratagelse af ejendom, udelukkelse fra offentlige hverv, fængsling eller henrettelse.

  Kommentar by Ronkedor — 28. december 2020 @ 04:09

 33. Muhammed myndighed – Ronkedor = GUD

  Kommentar by Ronkedor — 28. december 2020 @ 04:31

 34. Ja den integration ,den integration,der er noget der halter her ,faa nu ryddet op,I folkevalgte maa se at faa ballerne knebet sammen og goere gavn for jeres kurfyrstelige apanage

  Kommentar by dunk — 28. december 2020 @ 06:18

 35. Julen varer lige til ramadan, derefter kommer eid.
  Så er der gaver og danskere kan få bytte deres.

  Kommentar by Islamarebad — 28. december 2020 @ 06:58

 36. Captain Jack

  https://youtu.be/tOk2hyx-cG8

  Kommentar by Ronkedor — 28. december 2020 @ 07:12

 37. Tonight

  https://youtu.be/p4WG_y7owmM

  Kommentar by Ronkedor — 28. december 2020 @ 07:44

 38. Når nu Allah er blevet ørkenløs og er migreret til den kristne guds områder, må Allah gerne se at integrere sig. Under alle omstændigheder er Allah en uvelkommen gæst.
  Glædelig jul,
  mvh. Den kristne Gud

  Kommentar by Gustav Jensen — 28. december 2020 @ 08:44

 39. ER JACOB ELLEMANN JENSEN FRA V en borgerlig politiker? Nu har han meddelt at han gerne støtter en rigsretssag mod Inger Støjberg. Er Jacob et mandfolk, en papegøje poppedreng eller en pjalt?

  Kommentar by BENT A — 28. december 2020 @ 09:08

 40. KVINNORNA ÄLSKER LÖFVEN, Lennart Matikainen beretter om de barbariske rædsler og grusomheder i de områder der er besat af ISIS/ISIL. (You tube/Parler) Se videoen inden den bliver fjernet af censuren)

  Kommentar by BENT A — 28. december 2020 @ 09:37

 41. Og kristne skal ikke råbe hurra for yallah-bund-tider– eid, geid og kamelpulerfesten, forhudløseædelse, børnebryllupper, gulvtæppetrillerier og andet islamisk bimmelim…

  Kommentar by Hul igennem? — 28. december 2020 @ 09:58

 42. 38) Jacob Ellemann er som sin far (overflade PR for ligegyldighed), og Lars LR. Flintrende ligegyldig.

  Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com. God jul og nytår. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 28. december 2020 @ 10:28

 43. Tak fordi du gider, Michael Unna 27. 18:06. God opsummering af de historiske kendsgerninger. Om at “Islam er og bliver en usekulær Diktatorreligion med en Førerprofet. DVS. En religion ala Nazipartiets Hitler eller Kommunistpartiets Stalin eller Mao.”

  Det burde alle efter min mening kunne indse. Hvis de ikke kan det, har vi et problem. Jeg var engang – ligesom Mogens Camre dengang – medlem af socialdemokratiet i en kreds i København. Jeg meldte mig ud, da de begyndte at lefle for studentermarxisterne, som jeg vidste ville udrydde deres politiske modstandere, hvis de fik chancen.

  Da de tillod masseindvandringen af muslimer, der vil ændre Danmark for altid, var jeg allerede begyndt at stemme på Fremskridtspartiet og derefter på Dansk Folkeparti. Om dem sagde den socialdemokratiske statsminister, Poul Nyrup Rasmussen, fra folketingets talerstol:

  “Uanset, hvor mange anstrengelser, man gør sig – set med mine øjne – stuerene, det bliver I aldrig!” (ved Folketingets åbningstale, oktober 1999). Socialdemokratiet var blevet erklærede landsforrædere.
  Det er de stadig og danskerne bliver i fremtiden et mindretal i deres eget land. Islam vil regere i fremtiden. Det kan alle indse, hvis de vil og tør. Længere er den ikke.

  Kommentar by Amad — 28. december 2020 @ 12:06

 44. Kommentar by KineserSnot — 27. december 2020 @ 16:24

  Delvis enig…Men islam…du kan ikke se noget i medierne uden at noget handler om islam, muslimer osv.

  Og meget af det de venstreorienterede medier og ditto uddannelsesinstitutioner viser og kommenterer, har ofte dets udspring i de problemer islam skaber i Danmark…enten faktuelt og direkte eller ikke mindst fordi de alle skal undgå fakta og snakke politisk korrekt i alle sammenhænge…og så også fordi islam bruges som nedbrydningsværktøjer…når man nu ikke har vietnamkrigen, atomkraft, minkavl og fandens og hans pumpestok for at begrunde deres ønskede mål om at ødelægge alle de til enhver tid bestående samfund!

  Deres mål har altid været at nedbryde og ødelægge for i stedet at skabe deres egne umulige utopier for et nyt samfund i socialismens og kommunismens skikkelse…Nu er islam og muslimerne det nye hoved værktøj i deres proces med at nedrive vores samfund…og sådan fortsætter det…de vil altid anvende et eller flere virkemidler som murbrækker…og det er de blevet gode til…den vestlige verdens børneopdragelse, uddannelse fra fødsel til færdiguddannet voksent menneske, er i dag totalt udtænkt, styret og tilrettelagt denne destruktive politik…man kalder det bare noget andet…men i virkeligheden et det såre enkelt…man er ekstremt egoistisk, undertrykkende og viger ikke tilbage for at udnytte og bruge hvad som helst for at opnå det ultimative herredømme…det vidner historien til overflod om!

  Bemærk lige, at mange opgør, krige og voldsomme optrin verden over skyldes modreaktioner fra borgerlige, nationalistiske m.fl., som ikke ønsker den socialistiske og kommunistiske ødelæggelsesstrategier indført i deres samfund! Dermed ikke sagt at disse modreaktioner er gode eller nødvendige (f.eks. nazismens opståen mod kommunismen m.m.), men modreaktioner opstår som regel når nogen føler sig truet og nogen af dem opstår også med de samme mål som socialismen og kommunismen, bare med andre virkemidler.

  I bund og grund bølger disse strømninger op og ned og frem og tilbage, i et evigt favntag om at opnå magten over alt og alle i samfundet.

  Denne samfundsform er ved at tage sin afslutning her i Danmark og vel for så vidt også i mange andre vestlige lande. Manipulationen og indoktrineringen her i DK, er nu så indarbejdet og indstuderet på alle planer helt op til magtens top, at man nu kan holde al modstand nede og styre mod utopiens magtfuldkomne tinder.

  Meninger og politikker der ikke flugter magtens drabanter bliver nu i højere grad gjort ulovlige at udtrykke, man er f.eks. racist og det der er værre, hvis man har en anden mening…osv. Censur og institutionel undertrykkelse er i fuld gang ved at blive udrullet på alle planer.

  Der er dog små pip gennem de sidste 40 år fra folk med baggrunde i Fremskridtspartiet, DF og nu NB…men deres politikker har ikke vundet nogen tilpas indflydelse i samfundet…hvis de havde det, ville det for længst været slået igennem…

  For mig at se, har den totalitære magtfuldkommenhed sejret og står ikke til at nedbryde, da den i dag er en altoverskyggende del af vores samfund og dets dna…alt andet er bare små krusninger på overfladen!

  Stort set alle danskere er med på ideerne…da de alle er mere eller mindre hjernevaskede og sumpet ind i velfærdsstat og higende efter underholdning, oplevelser og tryghed for enhver pris.

  Kommentar by Black Watch — 28. december 2020 @ 12:10

 45. Mohamed Salah (og alle andre fremmede) hører ikke til i Vesten.

  De skal ikke integreres her.

  De skal ikke assimileres her.

  De skal slet ikke være her.

  Kommentar by Peter Nielsen — 28. december 2020 @ 14:19

 46. # Black Watch: HVIS NETAVISERNE fik mange flere læsere, kunne meget af den hjernevask som danskerne udsættes for fra DRs, tv-stationernes og papir-avisernes side…… modvirkes effektivt. Måske er det hovedproblemet, at alt for få læser UP, den korte, 24nyt, snaphanen og newspeek. G.I., NB og Hard Line burde opfordre til læsning af disse netaviser. Og private burde uddele flyveblade eller bøger/pjecer om at Titanic-Danmark er ved at synke.

  Kommentar by BENT A — 28. december 2020 @ 14:36

 47. Kommentar by BENT A — 28. december 2020 @ 14:36

  Joooo…men danskerne gider ikke og tør ikke.

  De fleste er konfliktsky og skal ikke have noget klinket.
  De fleste vil bare have det sjovt og et liv fuld af oplevelser.
  De fleste er fra barns ben oplært i at ignorere fare.
  De fleste tror man kan tale sig ud af problemerne.
  De fleste har ingen løsninger på samfundets problemer.
  De fleste foretrækker naivitet og at bøje sig i støvet.
  De fleste foretrækker at plapre og tale andre efter munden.
  De fleste foretrækker en gratis omgang uden fare for sig selv.
  De fleste regner ikke med at noget lort rammer dem selv.
  De fleste er eksperter i at bortforklare og lyve for sig selv.
  De fleste er bare nogle lalleglade selvfede egoister.

  Hvis befolkningen virkelig ville tage sig sammen, som du mener de burde gøre mht. f.eks. netaviser og fakta erhvervelse o.l…så var det da sket for længst!

  Kommentar by Black Watch — 28. december 2020 @ 16:09

 48. Black Watch — 28. december 2020 @ 12:10:

  Hvem der opgiver kampen, har VAGLT at tabe den!
  -det står enhver frit for, men at agitere for at opgive kampen (kryb og ret ind under magten) finder jeg egoistisk og ansvars-fravigende ift. det som vi efterlader os til vore børn og efterkommere!

  Har man ikke børn/efterkommere, kan man jo leve livet lige så egoistisk, som ens egne lyster/magelighed/samfundssind vælger det, hvis man samtid skider Danmarks fremtid en lang march.

  – Gør du virkelig det???

  Kommentar by M.S. Carstens — 28. december 2020 @ 21:45

 49. Black Watch — 28. december 2020 @ 16:09:

  Problemet, her, er nok nærmere, at folk, flest, er fremme på nettet med deres meninger og kryber i ly, når meningerne skal frem IRL, hvor mange vælger at krybe for “husfreden”, frem for at lægge fakta på bordet og kræve svar derpå.

  Kommentar by M.S. Carstens — 28. december 2020 @ 21:54

 50. https://www.bt.dk/udland/delte-billede-af-julemiddag-og-fik-taesk

  Kommentar by A Andersen — 29. december 2020 @ 17:07

 51. Kommentar by M.S. Carstens — 28. december 2020 @ 21:45

  Du ved sikkert godt hvad jeg har skrevet her på UP i over 10-12 år?

  Om nogen har jeg her bag tastaturet kæmpet for Danmark og de danskere der vil et Danmark uden muslimer og indflydelse fra islams side!

  Men jeg er også realist og faktaopmærksom på det der er sket i Danmark i de sidste 40 år!

  Man kan kæmpe lige så meget man vil…men når overmagten i dag er aldeles uomtvistelig og man ikke har en kinamands chance for at ændre ret meget i nutiden og i fremtiden for Danmark, så må man bare erkende, at det er det danskerne vil…overtages af muslimerne!

  Min rolle er kun tilbage, at påvise disse kendsgerninger…nemlig at alle de ting og handlinger der skulle til for at ændre dødedansen og bringe en eklatant anderledes fremtid uden islam i Danmark, er så umulige at bekæmpe, endsige komme til livs…Her bare et par eksempler (igen igen)…Danmark er i dag kvalt i helt og aldeles overdreven velfærd som ikke tilgodeser de som virkelig har brug for hjælp og støtte…Fra vugge til voksen er børn og unge filtret ind i en socialistis/radikal spændetrøje som for manges vedkommende betyder ren hjernevask og en naiv fordummende opfattelse af omgivelserne overalt i samfundet…

  Vel…mange er kritisk anlagte, men altid med udspring i en socialistisk/radikal kontekst, hvor stort set alt i samfundet, uddannelse, opdragelse, familiepolitik, kønspolitik osv. osv. ikke må være borgerlig, ikke tilhøre den hvide mands verden, ikke være modsat dem selv, ikke respektere andres uenige holdninger m.m….jeg kunne blive ved…!

  Hvis danskerne flest havde ment noget andet og handlet derefter var det allerede indtruffet…tiden er løbet fra dem og vi er nået the point of no return…desværre…

  Jeg ved godt at det kommer til at gå ud over mine børn og børnebørn og kommende slægter…men nu er de hidtidige generationer blevet advaret i +40 år og de vil ikke forstå!

  Så det er skæbne uanset om man kan lide det eller ej!

  Hidtil har danskerne ikke villet kæmpe…vel?…Så de bliver de kommende generationer der kommer til at kæmpe…for det kommer de til på et tidspunkt!

  Mig og hundredvis af andre på UP har advaret og kæmpet på ord og på demokratisk vis…og ikke skedet på Danmarks fremtid…jeg og også dig og alle de andre, har med de sparsomme midler gjort vores til at advare om den fremtid vi har inviteret ind i landet…det islamiske helvede!

  Jeg vil indtil videre fortsætte med at advare og påvise vanviddet og dets følger…not?

  Kommentar by Black Watch — 30. december 2020 @ 01:31

 52. Næste VM i fodbold skal som bekendt afholdes i slavestaten Qatar, hvor Sharialoven hersker.

  Peter “Hamas” Møller fra DBU øver sig formentlig allerede i at afholde en korrekt fredagsbøn…

  Kommentar by Revisoren — 30. december 2020 @ 13:27

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper