31. december 2020

Godt nytår…

For de fleste var 2020 et ringe år, men jeg har stadig mit arbejde, og er på alle parametre bedre kørende end i de foregående. Jeg kom ikke ud af rejse, men kom vidt omkring med base i det østjyske. Adskillige ture til Sønderjylland og Fyn, et par ture til Thy, foruden Mols og Langeland, samt et par ferieuger i det nordvestlige Sjælland og Bornholm. Når det bliver hverdag igen, så står den på weekendophold i Ribe og øl-turisme i Belgien. Forhåbentligt er alt normaliseret, når jeg fylder 50 til maj. Halvtreds år! So what, som Cure sang i 1979.

Corona dominerede 2020, og krisehåndteringen skete efter den velkendte socialistiske model – flere penge til alle andre, end dem der tjener dem. Hvis succeskriteriet er lavere skatter, så er der ingen gode år. Hvis vi fokuserer på det værdipolitiske, så var det et år på det jævne. Socialdemokraternes udlændingepolitiske linje har udraderet Dansk Folkeparti, og det virker stadig ikke til at den gennemsnitlige dansker har forstået situationens alvor. Nye Borgerlige har gjort det godt, men bliver nok aldrig et masseparti. Stram Kurs forbliver jo nok et eksotisk indslag.

Set herfra, så gør det dog ingen videre forskel om statsministeren hedder Mette eller Jakob. Førstnævnte gør noget af det rigtige for at forsvare velfærdsstaten, og den sidste gør kun det nødvendige, hårdt presset af støttepartierne. To uspiselige alternativer, men som nationalkonservativ har man trods alt en bedre følelse i maven, når man ikke ligger stemmer til ’slow-boilingen’. Stand back and stand by.

Jeg fejrer også i år nytår hos kæresten med de yngste teenagedrenge. Det bliver en rolig aften med god mad, fine trappist-øl fra Achel, Tre Fontane og Mont Des Cats, samt et forsøg med en gueuze fra Cantillon. ‘Celebrate diversity’, they say. Tak for støtten i det forgangne, og godt nytår herfra…

(Topmejse, Middelfart, 31. december 2020)

Oploadet Kl. 15:32 af Kim Møller — Direkte link61 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/115979/trackback

61 Comments »

 1. H N Y

  Kommentar by Nielsen — 31. december 2020 @ 15:54

 2. Hej, og godt nytår.

  Vi ser nok ind i en kommunistisk fremtid, hvor staten er alt, og det enkelte menneske kun et nummer eller ingenting. Alle traditionelle værdier vil antagelig blive slagtet med salami-metoder og under påskud af hensynet til almenvellet.

  Både nationen, kulturen, demokratiet, familietraditionerne, den personlige frihed, samfundsøkonomien, infrastrukturen og danskheden vil blive kørt over med en rød damptromle. Chrborg vil os ikke noget godt.

  Næste kapitel bliver kaos og sammenbrud i swedish style, og derpå danskernes UDSKIFTNING.

  (har et indlæg hængende i filtret i den foregående blog-debat)

  Kommentar by BENT A — 31. december 2020 @ 15:55

 3. Kommentar by BENT A — 31. december 2020 @ 15:55

  Arhhh…Bent A…du stjæler jo mit sortsyn ved højlys dag!!

  Men så er vi da 2 som kan se hvor det bærer hen…?

  Så tag navneforandring til Bent-Over…!!

  Ha..og nå godt nytår til dig og alle andre…selv om det klinger lidt hult!

  Kommentar by Black Watch — 31. december 2020 @ 16:03

 4. Hej Kim. Godt nytår til dig og dine. Uriasposten har været fremragende i 2020. Tak for det.
  Coronaen var det værste i mit minde. Jeg har været heldig hidtil og er det fortsat. Personligt var coronaepidemien en værre oplevelse for mig end nine-eleven for tyve år siden. Den skete jo trods alt mange tusinde kilometer borte.

  Jeg synes dårligt om, at vi fik en regering baseret på rødt flertal. Det røde kabinet fra gamle dage i forrige århundrede genfødtes. islamiseringen af Danmark vil fortsætte.

  At republikaneren Donald Trump ikke længere er præsident i USA er også deprimerende, synes jeg. Politisk taber vesten måske derfor i fremtiden. Iran har større chance for at blive en atommagt med hvad deraf følger for Europa.

  Personligt sejler jeg som dig følelsesmæssigt i smult vande. Ungdommens mani er aftaget. Ikke længere så meget dance beneath the diamond sky with one hand waving free! Kan til gengæld i hverdagsglimt en sjælden gang skimte gud.
  Godt nytår til alle venner her!

  Kommentar by Amad — 31. december 2020 @ 16:11

 5. Godt Nytår til jer alle.

  Kommentar by Kimski — 31. december 2020 @ 16:49

 6. Også herfra Sankt Jørgens sø hvor raketterne springer hvert minut, ønskes “godt nytår” til alle og tak for Uriasposten.

  Kommentar by IES — 31. december 2020 @ 17:02

 7. Godt nytår til dig og din familie!

  Kommentar by KineserSnot — 31. december 2020 @ 17:19

 8. Godt nytår til Kim Møller, og til alle hans læsere og alle hans hvæsere.

  Kommentar by sebastian — 31. december 2020 @ 17:54

 9. Godt nytår

  Kommentar by k. m. — 31. december 2020 @ 18:26

 10. Godt nytår til jer alle.

  Kommentar by kenneth — 31. december 2020 @ 18:32

 11. Hygge og tak selv.

  Kommentar by Crass Børsting — 31. december 2020 @ 19:42

 12. Godt nytår til dig og dine hr. Møller. Du gør et fædrelandsnyttigt arbejde med din Uriaspost’. Tak for dig. (50 år er for øvrigt ingen alder)

  Alle læsere ønskes godt nytår.

  Kommentar by centerpoint — 31. december 2020 @ 20:13

 13. Er det muslimer?

  En ung mand er torsdag sen eftermiddag blevet dræbt af skud i Malmø i Sverige.

  Det skriver det svenske medie Expressen.

  Politiet er talstærkt til stede i Rosengård-området i byen, hvor de har spærret af.

  – Jeg ved ikke nøjagtig, hvor stort et område, der er blevet afskærmet. Men vi har en afspærring oppe, og prioriteten lige nu er at sikre vidner, siger politiets vagtchef Evelina Olsson til mediet.

  – Vi har teknikere og hunde på stedet, fortsætter hun.

  Offeret blev kørt på hospitalet, men er senere blevet erklæret død. Ifølge politiet er han 25 år gammel, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 31. december 2020 @ 20:38

 14. Hvis du synes 2020 var helt fint, så kommer du simpelthen til at ELSKE 2021, med Demokraterne er tilbage i førersædet, og ENDNU flere strømme af Orker sydfra.
  https://www.youtube.com/watch?v=NM_tlIOAOM8

  Kommentar by Kimski — 31. december 2020 @ 21:19

 15. Ønsker Kim Møller og hans kære godt nytår, Mette Frederiksen er nok den statsminister der har nedlagt flest arbejdspladser i Danmark, hvis det skulle give mening hvordan kan regeringen så forære millioner og atter millioner til shit hole lande inklusiv Kina, Danskerne bliver nødt til at gemme deres penge for den kommunistiske regering, man kan håbe at de kommunister der stemmer på regeringen samt deres støttepartier bliver skuffede, det fortjener de, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Emmagad — 31. december 2020 @ 21:24

 16. Godt nytår Kim

  Uriasposten er mig en daglig kilde til oplysning om tingenes uhellige tilstand. Det sætter jeg meget pris på. Hvis du får lyst til nogle dages ophold på Fyns Hoved, så kontakt mig . (Jeg har også topmrejser) :)

  Kommentar by Morten Larsen — 31. december 2020 @ 21:34

 17. Du glemmer udviklingen med fælles gæld i EU med solidarisk hæftelse. På sigt kommer Danmark til at skulle bruge mange penge på at hjælpe Sydeuropa. Eliten ønsker mere globalisering, så jeg tror det er uundgåeligt at nationalstaten dør.

  Jeg tror jeg har opgivet det danske fællesskab. Jeg tror ikke det ønsker at overleve.

  Kommentar by Bjarne — 31. december 2020 @ 21:59

 18. GUDE musik – sker kun På Uriasposten

  https://youtu.be/p4WG_y7owmM

  Kommentar by Ronkedor — 31. december 2020 @ 22:11

 19. Godt nytår Kim. Må du få en berigende oplevelse i mangfoldighed i Øl-sorter. Dejligt at høre Du har fundet kærligheden i dit nye forhold.

  Dejligt du giver os Uriasposten til mentalt at komme væk fra den indspiste MSM og Poppolitikernes mainstram kulturradikale drømmerier, og forlorne moral, som modstanden imod Islam og dens modbydelige moral, skaber for nutiden og eftertiden, fordi fejheddiplomatiet køre på flere fronter. Det piner mig mest for de soldater vi har sendt til udlandet for at bekæmpe konsekvensen af Islam, hvor nogle er døde, kan opleve at Islams moral sker herhjemme og i europa, fordi man ikke vil røre ved Islam som den politiske diktatorreligion den er, men moralsk blot sender ansvaret ned til underordnede, politi, og sagsbehandlere, som f.eks er tilfældet med Inger Støjberg, som man høvler igennem for at tage et etisk ansvar på vegne af de børnebrude eller tvangsægteskaber, som ingen mindrebemidlet sagsbehandler tør røre ved, fordi man overbelaster magten-politiet – grænsekontrol- etc med ens forlorne moral, som man ikke deler konsekvensen af, som langt væk boende politiker. Jeg skammer mig inderligt over min samtids leflen for denne religion, hen over hovedet på alle dens ofre- både historisk og samtidsmæssigt. Når ens moral overbelaster den nationale magt.
  Det er derfor jeg håber man vil støtte SIAD, som med livet som indsats har turdet.
  http://www.siaddk.wordpress.com (Nej de er ikke perfekte, hvem er?, men de er blandt de få).
  Der er dog håb i VISA landende- Polen, Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet (og sikkert flere)-Så må vi håbe det kan være en inspiration i det nye år. Godt nytår til jer alle.:-). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 31. december 2020 @ 22:18

 20. GUDE musik – sker kun På Uriasposten

  https://youtu.be/p4WG_y7owmM

  Kommentar by Ronkedor — 31. december 2020 @ 22:11

  En fucking nigger bitch given fucking afdød bagbordsindianer og bøssekarl, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 31. december 2020 @ 22:20

 21. Spiller du skak – whitesnake wannabe notariusumulius

  Kommentar by Ronkedor — 31. december 2020 @ 22:35

 22. ALL HAIL THE CHIEF

  GOD BLESS THE UNITED STATES OF AMERICA🇺🇸🇺🇸

  Den amerikanske præsident hylder sig selv, sin regering og USA for at have slået hele verden med beundring ved at udvikle coronavaccine på rekordtid
  I en nytårstale til nationen roser præsident Donald Trump USA’s indsats mod coronavirussen og kalder den hurtige udvikling af en vaccine for ”et utroligt medicinsk mirakel, der aldrig er set før”.

  Han vurderer, at hans regerings resolutte indsats for at stoppe coronavirus har reddet millioner af amerikanske liv.
  I dag er omkring 340.000 amerikanere registreret som døde af covid-19, men Donald Trumps vurdering er, at det tal ville have ligget på flere millioner, hvis ikke han og hans regering havde handlet.

  – For at overvinde ”The China Virus” satte vi gang i den største mobilisering siden 2. verdenskrig. Vi lagde vores fabrikker om til at bygge titusindvis af respiratorer og millioner af masker, stort set fra den ene dag til den anden, siger han i talen, der er udsendt fra Det Hvide Hus på Twitter.

  Vaccine på rekordtid
  Han er især begejstret over, at det allerede er lykkes at udvikle en vaccine mod coronavirus, mindre end et år efter verden første gang hørte om den nye sygdom.
  – Igen og igen fik vi fortalt, at det ville være umuligt at udvikle en vaccine inden årets udgang. Alle eksperter sagde, at det var udelukket. At Trump overdrev, og at det ikke kunne lade sig gøre. Men vi gjorde det, længe før året var forbi, triumferer præsidenten.

  Efter hans mening er det den amerikanske regerings ‘Operation Warp Speed’, der har lagt grundlaget for succesen. Det er et offentligt-privat partnerskab, der har skudt milliarder af dollars i udvikling, fremstilling og distribution af vaccinen.
  Enkelte medicinalfirmaer som Pfizer, der står bag den første distribuerede vaccine i USA, har dog sagt nej til penge til udviklingen fra ‘Operation Warp Speed’. Firmaet har senere fået støtte til produktion og distribution af deres vaccine i USA.

  – Normalt tager det op til ti år at udvikle en vaccine. Takket være ‘Operation Warp Speed’ udviklede vi en vaccine på bare ni måneder. Vi har allerede påbegyndt et landsdækkende vaccinationsprogram, og vi sender vaccinen ud til hele verden. Verden vil få stor gavn af den. Vi vil få stor gavn af den – og alle ringer til mig for at sige tak, fortæller Donald Trump.

  “Afsluttet en gang for alle”
  Han glæder sig over, at vaccinen allerede er begyndt at blive distribueret over hele landet.
  – Vores mest sårbare borgere får allerede nu vaccinen, og millioner af doser bliver hastigt sendt rundt i hele landet. I starten af det nye år vil vaccinen være til rådighed for hver eneste amerikaner, siger han.

  Det kan dog vise sig at være en optimistisk forudsigelse. Status lige nu er, at knap 13 millioner vacciner er distribueret, og at knap 2,8 millioner amerikanere har fået den første af de to nødvendige indsprøjtninger.
  Donald Trump er dog ikke i tvivl om, at USA under hans ledelse fortjener æren for, at ”afslutte pandemien en gang for alle”.

  – Det her er en af de mest opsigtsvækkende videnskabelige, industrielle og medicinske bedrifter i historien. Det er det, alle siger. Vi må aldrig lade folk glemme, hvor det kom fra og hvordan det kom, siger han, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 31. december 2020 @ 22:45

 23. Og fortsat godt nytår med Islam, fredens religion, verden rundt. Følgende er blandt de overgreb, som muslimer påførte kristne i løbet af november måned 2020:

  Indonesien: Den 27. november halshuggede islamiske terrorister en kristen præst og dræbte tre andre kristne ved at skære halsen over i landsbyen Lembantongoa.

  Den Demokratiske Republik Congo: Mellem 20. og 25. november slagtede medlemmer af de islamiske styrker cirka 20 kristne i en række landsbyer. Ti piger blev voldtaget og 15 piger bortført fra den anglikanske kirke og den romersk-katolske kirke, hvor 14 kristne blev indlagt på et hospital i kritisk tilstand med kvæstelser i hovedet og andre brækkede hænder og ben på grund af angreb med pistoler, macheter, køllerer, sværd og økser

  Mozambique: I løbet af den første weekend i november slagtede medlemmer af en islamisk stats terrorgruppe 50 mennesker i den afrikanske nation med kristent flertal. Islamiske militante gjorde en landsbyfodboldbane i det nordlige Mozambique til en henrettelsesplads, da de halshuggede mere end 50 mennesker i løbet af tre dage mellem fredag den 6. november og søndag den 8. november. I et angreb stormede bevæbnede mænd, der råbte ‘Allahu Akbar’, ind i landsbyen Nanjaba den 6. november og skød og brændte hjem af. To landsbyboere blev halshugget, og flere kvinder blev bortført.

  Etiopien: Den 1. november stormede 60 væbnede terrorister en skole. Meddelte at de nu kontrollerede området og fortsatte med at jage og massakrere mindst 54 mest kristne kvinder, børn og ældre

  Nigeria: 1. november. Islamiske ekstremister i det nordøstlige Nigeria angreb en overvejende kristen landsby nær Chibok i staten Borno søndag morgen og dræbte 12 kristne og kidnappede kvinder og børn.
  6. november:“ Bevæbnet Fulani dræbte fire kristne i det nordlige Nigeria fredag og den næste dag og kidnappede syv personer, inklusive fem døtre til en kristen præst.
  17. november: Den kristne kirkeleder Haruna Kuye og hans søn, Destiny Kuye, sov i deres hjem i landsbyen Gidan Zaki, da de blev brutalt skudt ihjel.,”
  Nov 26-27: Præsten Johnson Oladimeji blev dræbt af muslimer, da han rejste hjem fra Ikere-Ekiti, hvor han leder en menighed af nigerianske baptister.
  28-29 nov: Fulani angreb på kristne samfund i staten Kaduna lørdag aften og søndag morgen dræbte syv kristne. To børn blev kidnappet og fire personer såret.

  Pakistan: Den 9. november åbnede muslimske naboer ild mod og myrdede Yasmeen, en kristen mor, og Usman Masih, hendes eneste søn foran deres hjem.

  I to måneder voldtog fem muslimske mænd gentagne gange en døv og stum kristen teenagepige efter de havde kidnappet hende. Politiet ignorerede forældrenes bøn om at gribe ind

  Østrig: Et muslimsk terrorangreb rettet mod en katolsk ungdomsgruppe blev forpurret i sidste øjeblik. Ifølge rapporten fra 27. november. De ønskede at forårsage et blodbad på den katolske ungdomsgruppe.

  Ifølge en rapport fra 2. november angreb 50 unge tyrker en kirke i Wien-Favoriten torsdag aften, den 29. oktober. Angriberne stormede ind i sognekirken St. Anton i Favoriten, råbte ‘Allahu Akbar’

  Uganda: Den 23. november dræbte muslimske slægtninge, inklusive onkler og tanter, deres egen 6-årige nevø, fordi hans far – mordernes broder, en tidligere islamisk sheik – havde konverteret til kristendom og nægtede at vende tilbage til islam. To dage tidligere, den 21. november, dræbte muslimer en kristen præst og hans 12-årige søn. I en anden hændelse i Uganda overfaldt og slagtede muslimer David Omara (64), en kristen præst og en velkendt radioprædiker, for at sammenligne kristendom og islam.

  Egypten: En bølge af blasfemirelaterede beskyldninger og anholdelser brød ud i november. I de sidste par dage, for at citere fra en rapport fra 20. november, er der udstedt flere arrestordrer på egyptiske kristne, der er anklaget for at fornærme islam.

  På grund af et Facebook-indlæg fra en 22-årig kristen, der blev anset for stødende for profeten Muhammad, angreb muslimer kristne og deres ejendomme i landsbyen, hvor den unge stammer fra.

  Iran: Den 15. november, en måned efter at en konverteret til kristendom blev pisket 80 gange, blev en anden konvertit, Zaman Fadaei, pisket lige så mange gange og af samme grund

  Italien: Den 25. november halshuggede en 31-årig palæstinensisk flygtning hovedet og skar hænderne af en historisk Jomfru Maria-statue i Marghera, en forstad til Venedig.

  Bangladesh: Den 9. november angreb væbnede muslimer en katolsk kristen landsby og sårede kristne og vanhelligede deres kirke

  (Klip fra Raymond Ibrahim i Frontpagemag Thursday Dec 31, 2020 lyn-oversat af undertegnede)

  Kommentar by Amad — 31. december 2020 @ 22:50

 24. Captain Jack – GUDE musik kun på Uriasposten

  https://youtu.be/uAnqcJr389M

  Kommentar by Ronkedor — 31. december 2020 @ 22:57

 25. Rigtig godt og lykkebringende nytår herfra!

  – så sandt som nytårsraketterne nu ryger mod himlen og der bliver sagt Amen i nytårsgudstjenesten her over midnat, så beder jeg inderligt, til at nytåret må bringe nyt i den gamle politiske stald på Borgen og nye må få gennemslagskraft, til fordel for et Danmark, som kun fremmed-kulturelle individer og kultur-løse venstrefløjsere (RV+ inkl.) ønsker nedbrudt.

  Må det nye år bringe fremtid for vore landsegene efterfølgere, der vil den vestlige frihed/ansvar frem for iSlammets invasion, krav og doktriner!
  – og må vi, hver især, bakke op om det, gå forrest for det, over alt, hvor møder andre face to face, med eller uden mundbind!

  Skål og godt nytår *SS*

  Kommentar by M.S. Carstens — 31. december 2020 @ 23:05

 26. Captain Jack – GUDE musik kun på Uriasposten

  https://youtu.be/uAnqcJr389M

  Kommentar by Ronkedor — 31. december 2020 @ 22:57

  Et fucking, kulsort og klamt møgbeskidt niggersvin sammen med et harem af hvide, ulækre feltmadrasser med store patter og stramme fissehuller, føj for satan i helvede. Klamt og ullækkert og kulturfremmede fra Kongeriget Danmark, forbyd islam i Danamrk 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 31. december 2020 @ 23:07

 27. Its only Love – KUN GUDE MUSIK PÅ URIASPOSTEN – NOTARIUSUMILIUS LÆR LIDT OM BIBLEN – DU SKRIVER PÅ URIASPOSTEN

  https://youtu.be/_6igcfvq2BQ

  Kommentar by Ronkedor — 31. december 2020 @ 23:20

 28. RONKEDOR = GUD

  https://youtu.be/lDK9QqIzhwk

  Kommentar by Ronkedor — 31. december 2020 @ 23:43

 29. Mangler akut korsriddere – Søg stilling ved Kim Møller eller dig selv – Hilsen Gud

  GODT NYTÅR

  Kommentar by Ronkedor — 31. december 2020 @ 23:50

 30. Kære Kim,
  Det lyder som om du er ved at få styr på livet, og at du får et rigtigt godt Nytår.
  Håber, at du endnu i mange år vil finde det umagen værd at drive bloggen.

  Kommentar by Bastardo — 31. december 2020 @ 23:53

 31. Godt nytår i gæve gallere

  Kommentar by Kratossen — 1. januar 2021 @ 00:15

 32. Jeg vil ikke påstå, at Mette Frederiksen er en ny Havel eller Wałęsa, og hun har slet ikke Havels intelligens. Men at hun(og hendes rådgivere) har læst op på de to politiske legender er åbenlyst.

  Havde Mette Frederiksen og regeringen stået så stærkt uden corona? Mmm på nogen punkter nok ikke, men demokratisk parlamentarisk, HELT SIKKERT!

  Man kan ikke give hele æren til rådgivere som Martin Rossen mfl. Der ligger mere bag. Mette Frederiksen er et politisk monster ganske som Løkke, men med en rådgivning der er en hel del mere kompetent.

  Ked af at sige det, men det må højrefløjen og venstrefløjen bare vænne sig til. Det fortsætter i en del år endnu. Oppositionens ufattelige dilettantiske forestilling og venstrefløjens ydmyge bukken og nejen er aldrig set før. Æren for det er i høj grad Frederiksens.

  Hun er ikke den skarpeste kniv i skuffen, men det hun formår med det hun har er simpelthen enestående. Det vil historien vise. Det pisser mange af, men sådan ligger landet.

  Godt nytår til alle, vi kommer ALDRIG TILBAGE til 2020.🙂

  Kommentar by Jack Achaius — 1. januar 2021 @ 01:09

 33. Godt nytår Kim og alle I andre på uriasposten- Redneck

  Kommentar by redneck — 1. januar 2021 @ 01:27

 34. Kun GUDE musik på Uriasposten

  https://youtu.be/XT9IDo-vF5k

  Kommentar by Ronkedor — 1. januar 2021 @ 01:40

 35. Godt Nytaar til dig og tak for dit arbejde i 2020

  Kommentar by dunk — 1. januar 2021 @ 01:41

 36. Kommentar by dunk — 1. januar 2021 @ 01:41

  Husk ALTID at rose og takke NotariusUmulius for min vedholdende og konstante kritik af muslimer og islam, ingen over og ingen ved siden af NotariusUmulius, når det kommer til had og afsky mod muhamedanere i Kongeriget Danmark, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 1. januar 2021 @ 02:04

 37. Kylling Muhammed Corona myndighed – åben de grænser og lad festen begynde

  Hilsen Ronkedor/ GUD

  Kommentar by Ronkedor — 1. januar 2021 @ 03:12

 38. Kære Kim Møller – THE DUKE.
  Godt Nytår og tusind tak for det gamle. Fuglekongen har fundet nyt tilholdssted, da jeg har fældet lærketræet, men der er altid kold og frisk humle til dig på lager.
  Kig forbi i løbet af foråret og et par Gøl-griller kan følge øllet ned. Et nyt annex, med et bad og toilet er klar til dig.
  Efter 20. Januar 2021 er verden på rette kurs.
  Beijing-Bidan is a HOAX and will never be POTUS.

  Ærbødigst Iznogut

  Kommentar by Iznogut — 1. januar 2021 @ 03:24

 39. Ironman – kun GUDE musik på Uriasposten

  https://youtu.be/5s7_WbiR79E

  Kommentar by Ronkedor — 1. januar 2021 @ 03:54

 40. Kylling Corona Muhammed myndighed – kun GUDE musik på Uriasposten

  https://youtu.be/6QEPrDBMqJ0

  Åben de grænser og lad festen begynde – Ronkedor/GUD

  Kommentar by Ronkedor — 1. januar 2021 @ 04:59

 41. FORFØLGELSE WIKIPEDIA

  Forfølgelse består i at en person eller gruppe af personer vedholdende diskriminerer en anden person eller gruppe af personer. De mest udbredte former er religiøs forfølgelse og etnisk forfølgelse, som så i øvrigt tit er svære at skelne fra hinanden. Det vil ofte være en stor gruppe (majoritet) som forfølger en mindre gruppe (minoritet). Den sammenhæng er dog ikke entydig, som man f.eks. så det under apartheid i Sydafrika.

  Kommentar by Ronkedor — 1. januar 2021 @ 05:51

 42. Socialdemokraternes nuværende styrke er virkelig kommet bag på mig, det fortæller mig at danskerne dybt nede i rødderne er socialister. Stemmerne var bare udlånt til DF indtil Socialdemokraterne sagde de ville fører en strammere indvandrepolitik!
  Socialdemokraterne står også stærkt fordi vi aldrig tidligere har haft så talentløs en ledelse af blå blok, Ellemann er tættere på RV. end NB. Måske man burde forlade landet.

  Kommentar by Den Nervøse — 1. januar 2021 @ 08:25

 43. Er det muslimer?

  Brandfolk fra Hovedstadens Beredskab var i færd med at slukke ild i flere containere på Gadelandet i Tingbjerg i København, da de klokken 02.00 nytårsnat blev beskudt med fyrværkeri.

  Det oplyser Hovedstadens Beredskab.

  – Det var en gruppe unge mennesker, der formentligt skød efter brandfolkene med bomberør, som de holdte i hånden, oplyser Tim Ole Simonsen, operationschef ved Hovedstadens Beredskab til TV 2 Lorry fredag morgen.

  – Det, der normalt lyser som en flot fyrværkerisol i luften, eksploderede om ørene på dem. Der er ingen tvivl om, at et er rettet mod dem, siger han til TV 2 Lorry.

  Heldigvis kom ingen til skade.

  – Det ser vi på med meget stor alvor. Nu skete der heldigvis ikke noget, men risikoen for alvorlig personskade er kæmpestor, siger Tim Ole Simonsen.

  Københavns Politi oplyser, at også betjente blev beskudt med fyrværkeri “en del gange” i løbet af nytårsaften.

  Ingen anholdte
  Brandfolkene, der næsten var færdige med at slukke branden, søgte ly i deres bil. Herfra tilkaldte de politiet, der kom og skabte ro i området.

  Københavns Politi oplyser til TV 2 Lorry, at man ikke anholdte nogen i sagen – og generelt fik man ikke fat i nogle af de lømler, der skød mod både betjente og brandfolk nytårsaften.

  De vendte ikke tilbage til containerbranden, da man ikke vurderede, at den var en sikkerhedsrisiko længere.

  Færre beskydninger mod brandfolk i år
  Heldigvis skete det kun én gang nytårsnat, at Hovedstadens Beredskabs brandfolk blev angrebet med fyrværkeri. Til sammenligning skete det hele syv gange sidste år.

  På landsplan blev brandfolk beskudt med fyrværkeri tre gange i år, hvilket står i skarp kontrast til de 17 gange, det skete sidste år.

  – I hændelsen er det alvorligt, men det, at der er sket et fald, er glædeligt. Det budskab, som politiet og andre myndigheder har været ude med, er blevet hørt – og flere er opmærksomme på, at det er alvorligt, når man gør det, siger Tim Ole Simonsen.

  Fra Danske Beredskaber lyder den samme melding:

  – Det går i den rigtige retning, vi ville selvfølgelig helst, at der ikke var nogle fyrværkeriangreb mod brandfolk overhoved, men det er positivt, at beredskaberne i de fleste tilfælde kan få lov til at skabe tryghed og passe deres arbejde, siger Isabel Brylov, der er organisationskonsulent hos Danske Beredskaber, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 1. januar 2021 @ 10:05

 44. 26) Endelig en musikvideo man kan tage seriøst og gider at følge med i :-). Godt nytår. :-)

  Kommentar by Michael Unna — 1. januar 2021 @ 10:17

 45. ->Den Nervøse 08:25. Det sete afhænger som bekendt af øjnene, der ser. Socialdemokraterne har ved mange af de senere folketingsvalg behændigt måttet fejre nederlag som sejre. Bakket op af DR og Tv2’s politiske propagandamaskiner. Så spis for en sikkerheds skyld brød til og lad os nu se, når den meget hypede Mette Frederiksen-begejstring er dampet af:-)

  Socialdemokratiets procent af stemmerne
  ved folketingsvalgene 1953-2019:
  1953 41,3%
  1957 39,4%
  1960 42,1%
  1964 41,9%
  1966 38,2%
  1968 34,2%
  1971 37,3%
  1973 25,6%
  1975 29,9%
  1977 37,0%
  1979 38,3%
  1981 32,9%
  1984 31,6%
  1987 29,3%
  1988 29,8%
  1990 37,4%
  1994 34,6%
  1998 35,9%
  2001 29,1%
  2007 25,5%
  2011 24,8%
  2015 26,3%
  2019 25,9%

  Kommentar by Amad — 1. januar 2021 @ 10:23

 46. Kommentar by Michael Unna — 1. januar 2021 @ 10:17.

  Gennemsnitligt to ture ud på frontlinjen, og deres “kæmpen” er reduceret til at blive gravide så hurtigt som muligt, så de kan blive hjemsendt i en fart, ifølge statistikkerne.

  Men, selvfølgeligt, det er altid tilladt at lade som om..

  Kommentar by Kimski — 1. januar 2021 @ 11:32

 47. Godt Nytår Kim. Tak for dit utrættelige arbejde for Danmark.

  Kommentar by NulTolerance — 1. januar 2021 @ 11:39

 48. Er Sammy Shafi en muslim, der i grådighed har smadret tusindvis af hvide, kristne danskeres nytårsaften?

  Penge til dem, der opgav og ingen mad fik. Gavekort til resten.

  Det var i nat det håndfaste løfte, som ejeren af Michelin-restauranten Kokkeriet, Sammy Shafi, gav på selskabets Facebook-side:

  ‘Jeg lægger mig ganske enkelt fladt ned og beder om jeres tilgivelse…’

  ‘Alle dem, som måtte vente men opgav og gik uden at få deres mad bliver fuldt refunderet via Downtown eller os, afghænhigt af hvor I har købt menuen igennem.’

  ‘Alle som endte med at få mad med eller uden desserten bliver alle kompenseret med et gavekort til vores normale Takeaway.’

  Sletter løs
  Fredag morgen er beskeden imidlertid væk, og det er fortsat ikke muligt at få et svar fra Sammy Shafi, der ikke har reageret på pressens henvendelser.

  Samtidig har han slettet flere tidligere opslag. Blandt andet et opslag fra 29. december, hvor han forudså, at alt kunne gå galt, fordi det samme skete i 2012:

  ‘Jeg ved dog med mere end tre årtiers erfaring inden for faget, at alt kan nå at ske og at vi alle fejler,’ skrev Sammy blandt andet og bad på forhånd om kundernes opbakning.

  ‘Jo flere vi er inde over, jo flere fejl begår vi, så jeg håber meget på alle jeres positive karma på dagen, forståelse for stabens kolossale hårde arbejde samt accept af en hel ny situation som verdenen befinder sig i, hvilket naturligvis vil gøre afhentningen og udleveringen mere besværlig end nogensinde,’ forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 1. januar 2021 @ 13:26

 49. Muhamedaneren Sammy Shafi kører den meget kraftfulde GTS version af den nyeste Porsche 911, og DU betaler https://www.instagram.com/p/Bv4U2YwnB4b/, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 1. januar 2021 @ 13:30

 50. HEIL HITLER

  Kommentar by Børge-Muhammed — 1. januar 2021 @ 13:36

 51. Kommentar by Børge-Muhammed — 1. januar 2021 @ 13:36

  Hvad fanden i panden sker der for dig her?!?!???, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 1. januar 2021 @ 13:38

 52. Godt nytår Kim, og tak for din indsats!

  Kommentar by Torsten — 1. januar 2021 @ 14:09

 53. Godt Nytår til alle

  Fornøjelse at høre nytårskoncert fra Wien – Radetzkymarch lyder så meget bedre i danske Theophilus Hansens koncertsal uden et talentløst klappende publikum

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 1. januar 2021 @ 14:58

 54. Godt Nytår, Kim!

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 1. januar 2021 @ 15:13

 55. Godt Nytår til Kim og selvfølgelig også til alle stridsmændene her på UP!

  Kommentar by T. Flodur — 1. januar 2021 @ 15:35

 56. https://finans.dk/erhverv/ECE12662037/nye-muligheder-danske-minkavlere-vil-til-sverige/?ctxref=ext

  Danskere…såvel befolkningen og deres politikere er verdens mest dumme mennesker!

  Nu flytter mange minkavlerne bare til Sverige og får lov til at etablere sig der i de bestående minkfarme eller i nye!

  Og hvorfor ikke? De blev definitivt pelset af folketinget og ingen har endnu fået en krone i erstatning eller kompensation!!!!

  Man skal have godkendelse af EU og de politiske forhandlinger er ikke afsluttet…De kunne da ellers på et splitsekund smadre et helt erhverv…Det er ren og skær landsforræderisk adfærd vi er vidne til!!

  Magteliten i Danmark er kun til for det offentlige og alle med radikal socialistisk tilhørsforhold!!

  Alle andre kan i virkeligheden rende dem…man bliver så træt af være født i Danmark og være vidne til al den ondskab magteliten kan diske op med…altid rammer dem hvor de får deres penge fra!

  Godt nytår…nej de kan rende mig!

  Kommentar by Black Watch — 1. januar 2021 @ 15:58

 57. Tak for det gamle år ses i det nye /#

  Kommentar by Hul igennem? — 1. januar 2021 @ 17:05

 58. Hej. vil også godt lige reklamere for Per Holmbo på youtube- Hjørnesparket. Islam DNA.- Han gør det virkeligt flot. Følg ham derovre. Godt nytår.

  Kommentar by Michael Unna — 1. januar 2021 @ 20:28

 59. Black Watch — 1. januar 2021 @ 15:58:

  Du har ret i meget, men;
  det meste bunder ok i, at vi er/var og er stadig for få, der lægger vore meninger og argumenter på bordet/starter den udfordrende samtale IRL.
  – og i disse restriktionstider vil endnu flere nok krybe under, for at tage politiske emner op, af hensyn det sparsomme sociale liv (coronatider) vi henstilles til at efterkomme, og lade den monumentære familiehygge/venskab stå højere for egoet, end landets og vore børns/børnebørns fremtid.

  ….

  At flygte er at forsage.
  Ikke at forsvare sit land,
  er at lade sig underkue.
  At bede Gud tage mig bort,
  er fejhed,
  overfor det jeg selv har været
  vidne til!
  (eget skriv)

  Kommentar by M.S. Carstens — 1. januar 2021 @ 21:25

 60. Tak for indsatsen

  Godt Nytår

  Kommentar by Grønlænderen — 2. januar 2021 @ 00:01

 61. -> Morten Larsen og Iznogood

  Jeg skriver, hvis jeg kommer på de kanter, men det bliver nok først til foråret. Vi ses…

  Kommentar by Kim Møller — 3. januar 2021 @ 11:46

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper